Într-un vis, un străin se sărută

Într-un vis, sărut un străin

Sărutul unui străin este un simbol destul de complex și controversat. Un reprezentant necunoscut al sexului puternic într-un vis este de obicei un semn bun, în timp ce interpretarea contactelor corporale este adesea asociată cu negativitatea. Atunci când interpretează ceea ce visează imaginea, cartea de vis ia în considerare sentimentele și dispozițiile visătorului, precum și circumstanțele din realitate.

Previziunile lui Miller

Când într-un vis se întâmplă să săruți un străin pe buze, cartea de vis a lui Miller atrage atenția asupra atractivității celui la care ai visat. Un erou drăguț de vis este un semn bun, un vestitor al plăcerii în realitate. Apariția respingătoare a unui străin promite durere. Dacă se întâmplă să vezi defecte fizice, cineva dintr-un cerc apropiat va dezamăgi.

Puțină autocunoaștere

Dacă într-un vis a trebuit să săruți o persoană necunoscută pe buze, cartea de vis a Wanderer-ului consideră o figură abstractă ca o reflectare a uneia dintre cele mai strălucitoare trăsături de caracter ale persoanei adormite. Aceasta se poate dovedi a fi o proiecție atât a părții luminoase, cât și a părții întunecate, important este că în curând această calitate se va face simțită. Poate ajuta la fel de bine sau poate preda o lecție serioasă.

Interpretând ceea ce visează simbolul unei femei, cartea de vis a lui Loff amintește de principiul masculin, care este prezent în fiecare. Dacă visătorul îl subestimează sau îl supracultivează, imaginea din vis vă va spune cum să mențineți echilibrul.

Intriga, în care trebuia să sărut cu pasiune un străin pe buze și să intru în contact mai strâns, a fost inspirată din fanteziile unui iubit. I-ar plăcea să vadă o femeie adormită la fel de pasionată și sofisticată.

Ce înseamnă un sărut

În diferite cărți de vis, alegerea explicațiilor pentru ceea ce visează un sărut cu un trecător la întâmplare este destul de largă.

 • Pentru un iubit cu dezgust, sărutul pe altul înseamnă sentimente de răcoare în realitate;
 • Sărutul pasional cu un străin se întâmplă în ajunul unor evenimente uimitoare;
 • Sărutul pasional cu un străin înseamnă o surpriză plăcută;
 • Dacă ai visat la ostilitate, dezamăgirea și veștile proaste sunt înainte.

Contextul emoțional dintr-un vis va ajuta la prezicerea naturii evenimentelor neprevăzute. Gama de senzații umane este atât de vastă încât nici un singur interpret nu o poate găzdui pe deplin. Pentru a interpreta cu siguranță ceea ce ai visat, ai încredere în propria ta intuiție.

De ce să te temi

Dacă ai visat săruturi și alte atribute ale intimității, unele cărți de vis îi avertizează pe visători împotriva frivolității și a credulității excesive. În special, interpretarea somnului îi privește pe tineri.

De ce o fată visează să sărute un străin, va spune interpretul de vis al lui Freud. Imaginea misterioasă a domnului X într-un vis personifică curiozitatea ireprimabilă, care va duce la o experiență sexuală negativă. Rezultatul poate fi traume psihologice, sarcina nedorita, boli cu transmitere sexuala.

Cartea de vis engleză sfătuiește să fii pretențios cu noile cunoștințe. O întâlnire cu un gigolo sau un necinstit care poate strica o reputație este acum mare. Simbolul arată că trecutul întunecat al uneia dintre vechile cunoștințe va fi dezvăluit în curând.

Dragostea te va găsi

Uneori, într-un vis, reușești să săruți o celebritate – o persoană care nu a fost niciodată văzută și care nu a știut ce este cu adevărat și care nu este conștientă de existența ta. În Cartea Viselor Erotice, acest tip este echivalent cu un străin. Sărutul că ai avut un vis simbolizează sentimente pentru o persoană foarte reală pe care nu îndrăznești să le recunoști nici măcar pentru tine.

Sărutul domnului X se întâmplă în ajunul unei noi romanțe amețitoare care va avea loc indiferent dacă aventurile amoroase sunt în planurile tale – la asta visează un astfel de semn.

Alege-ți visul 👇

Care este visul unui bărbat necunoscut?

Sărut în vis cu un bărbat pe buze

Sărut într-un vis cu un bărbat cunoscut

Sărut un bărbat într-un vis

Sărut într-un vis cu o persoană moartă pe buze

Sărut un străin într-un vis

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc 😍⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare 👍

comentarii 5

Am visat la un tânăr frumos și foarte politicos. Mai întâi, m-a sărutat pe gât, apoi pe buze, iar săruturile au fost foarte tandre, dar am întrerupt pentru că eram căsătorită și categoric împotriva înșelăciunii, chiar și în vis, am înțeles asta. De ce un astfel de vis?

Buna ziua. Am visat la un tip necunoscut, foarte frumos, chiar din visul meu arată ca un actor portughez. De parcă îl cunosc și de parcă ar exista dragoste reciprocă între noi și suntem atât de fericiți, sărutăm, îmbrățișăm, ne admirăm și alergăm desculți pe iarba verde, ajungându-ne jucăuș din urmă. Și o asemenea fericire mi-a umplut sufletul. Pentru ce este? Mulţumesc anticipat!

Este a treia sau chiar a patra oară când mă sărut într-un vis și am o mare plăcere și o mare plăcere din asta, dar toți bărbații sunt diferiți și cu zece ani mai tineri decât mine. Și mi-au oferit o continuare în relație. De ce ai raspunde te rog si multumesc.

Am sărutat un străin atât de blând și am fost atât de încântat că a fost neobișnuit de blând și sincer, dar deja îl sărut pentru a doua oară, mă întreb de ce. Multumesc daca raspunzi.

Sărutul a fost plăcut, dar l-am întrerupt pentru că eram căsătorit și nu voiam să trișez în vis, de ce ar fi?

Cum să înțelegi de ce visează un sărut cu un străin

Acest vis înseamnă împăcare cu inamicul, nevoie erotică, succes în dragoste, precum și diverse circumstanțe favorabile sau nefavorabile.

Sărutul unui tip într-un vis poate însemna nu numai că poți să-l atingi și să-i arăți interes, ci și despre apropierea la nivel spiritual, dacă ai făcut-o din proprie voință.

De obicei, o carte de vis interpretează un astfel de vis prin faptul că în viață vei arăta calitățile inerente acestei persoane și s-ar putea să nu se dovedească întotdeauna pozitive.

De asemenea, contează dacă visezi că un străin încearcă să te sărute.

Fii atent dacă a fost plăcut cu tine sau nu.

Pentru a înțelege ce înseamnă visul în care ai început să săruți un străin, aruncă o privire mai atentă la el. Pentru că un sărut poate însemna răspunsul la o întrebare despre viața lui personală, iar personajul său va spune multe despre ce se va întâmpla în viitor.

Citeste mai mult:  Tunsoare interpretare vis la frizerie

Iată cum interpretează cartea de vis un astfel de vis și ce poate însemna acesta în viața reală.

Barbat dragut

Dacă nu este planificat nimic interesant în viața ta personală, atunci un sărut erotic într-un vis înseamnă să te străduiești pentru bărbatul tău ideal. De obicei, o carte de vis, dacă un tip pe care nu-l cunoști sau doar l-ai văzut într-un film sau la televizor, încearcă să să te sărut, este interpretat ca un semn al unui interes amoros, emoții pozitive sau încercări, atunci când decizi să înțelegi doar dacă îți place o relație cu un bărbat de o asemenea înfățișare ca străin dintr-un vis sau nu.

O fată poate decide în mod subconștient întrebarea dacă se poate căsători cu o persoană bogată, dar neplăcută în exterior, dacă îi place să sărute sau să se culce cu un tip care este frumos, dar complet indiferent față de ea și multe altele.

Prin urmare, sărutul într-un vis înseamnă bucurie, emoții plăcute și alegerea unui rol pe care o fată este gata să-l îndure de dragul bunăstării ei.

Prin urmare, chiar și pentru cel care nu a întâlnit niciodată un tip, un tip visător care sărută înseamnă pregătire pentru o relație amoroasă, intimitate.

De ce visezi să săruți un străin care este plăcut, interesant și îți place? Un astfel de vis înseamnă succes în viața personală.

Interpretarea visului scrie că un astfel de vis înseamnă bucurie și surpriză. Foarte des, un astfel de vis se dovedește a fi profetic, dar nu se împlinește imediat.

Foarte des, o adevărată cunoștință a unui tip se dovedește a fi similară cu viitorul tău ales sau doar cu un tânăr nou.

De obicei, un vis profetic al unui astfel de plan se împlinește fie a doua zi, fie după câteva luni și chiar ani.

Dacă într-un vis iubita sau prietena ta începe să îmbrățișeze un străin, în curând vei afla ceva nou despre viața ei personală. Este posibil să aibă deja un iubit, dar tu încă nu știi nimic sau și-a înșelat persoana iubită.

De ce visezi la un sărut lung cu un tip necunoscut miresei? Acesta este un semn de îndoială cu privire la corectitudinea alegerii tale, precum și despre separarea îndrăgostiților. Sărutându-se într-un vis cu o persoană mai plăcută, fata începe subconștient să-și compare alesul cu alții sau să regrete alegerea ei.

Dacă un străin începe să o necăjească și ea îl respinge, acesta este un semn că alții vor fi totuși mai rău pentru ea decât tânărul ei, ceea ce confirmă în mod subconștient corectitudinea alegerii ei.

Iar să-l săruți pe tânărul tău, care îți este plăcut, înseamnă adesea despărțire sau că nunta va fi amânată în curând.Sau fata va întâlni un bărbat care mai târziu îi va deveni soarta și soțul.

Natura sărutului

El vorbește despre ce se va întâmpla exact în viața ta personală. De obicei arată un eveniment, adevărata atitudine a unei persoane față de tine care îți place, dar până acum nu ești suficient de familiarizat cu el.

Cartea de vis scrie că, după un vis, se poate judeca cum se vor dezvolta evenimentele în continuare. Se știe că un sărut poate fi prietenos, pasional, adio și chiar scuze.

Dacă acest lucru se întâmplă în visul tău, fii atent la ceea ce s-a întâmplat în visul tău. De obicei, un sărut poate determina adevărata lui atitudine față de tine.

Un sărut cu scuze înseamnă cel mai adesea trădare sau că va trebui să acționeze contrar iubirii, ghidat de argumentele rațiunii.

Din acest motiv, cartea de vis scrie că o astfel de persoană nu te iubește cu adevărat și nu ar trebui să te bazezi pe el.

Un sărut prietenos vorbește despre o atitudine frivolă, dar pasiunea reciprocă este un semn bun care îți promite o continuare a romanului și sentimente plăcute.

Adevărat, fericirea se poate dovedi și furată, deoarece un bărbat poate fi căsătorit sau pur și simplu consideră dragostea un motiv insuficient pentru a fi împreună sau a-și distruge familia.De aceea, cartea de vis nu interpretează întotdeauna un sărut cu un străin căruia îi place. ca semn pozitiv.

Sărutul unei celebrități este un succes. Acest vis indică adesea că alții te vor invidia. Un sărut de scuze și de rămas bun de la o persoană plăcută este un semn rău care prevestește o despărțire.

Dar dacă într-un vis ai început să săruți un tip ciudat sau doar un străin și să fii îngrozit de asta, deoarece de fapt ai un logodnic sau un soț, acesta este un semn bun.

După un astfel de vis, te poți aștepta la succes sau la un scandal în care vei fi atras. Uneori, un astfel de vis prezice trădare aleatorie, flirt și regrete.

Sărutul unui ciudat într-un vis este o pacoste. Se pare că va trebui să te supui voinței rele a cuiva.Acest vis aproape întotdeauna prezice necazuri și nemulțumiri față de tine însuți. Încearcă să scapi de obiceiurile proaste și de oamenii cu un caracter plictisitor și opresiv.

De ce visezi un sărut cu un străin: interpretare din cărțile de vis

Sărutul într-un vis cu un străin este un simbol destul de controversat, care este destul de dificil de interpretat corect. A vedea un bărbat puternic și impunător într-un vis este un semn bun, dar contactul corporal, de regulă, prezintă un negativ visătorului. Când interpretați la ce visează un sărut cu un străin, este necesar să țineți cont de starea de spirit și de sentimentele persoanei adormite, comparându-le cu realitatea.

Cărți de vis cu autoritate

Este imposibil să răspundem universal de ce se visează un sărut cu un străin, deoarece fiecare carte de vis cu autoritate interpretează ceea ce vede în felul său. Un contact corporal cu un bărbat ciudat sau necunoscut, văzut într-un vis, poate sugera următoarele:

 • De Miller. Interpretarea visului depinde de atractivitatea străinului cu care a avut șansa să se sărute într-un vis. Dacă era drăguț, atunci, în realitate, visătorul va avea în curând distracție și plăcere. Dacă imaginea a fost respingătoare, atunci este foarte posibil ca cineva din cercul interior să trădeze sau să dezamăgească.
 • Interpretarea a ceea ce visează să sărute un străin, conform cărții de vis a lui Hasse, are multe în comun cu realitatea. El poate visa dacă visătorul uită să dedice timp iubitului ei, are nevoie de pasiune și atenție. În ceea ce privește fetele libere, visul pe care îl văd le promite o întâlnire rapidă fatidică, poate că prima lor dragoste le va aminti de ei înșiși.
 • Potrivit colecției de vise pentru femei, pasiunea reală oferă multe surprize de la soartă. Ea îi va sprijini pe visător ca niciodată. Dacă într-un vis o persoană a experimentat o ușoară antipatie față de sexul opus în timpul unui sărut, atunci în realitate va primi vești care nu-i vor face plăcere. Dezgustul indică faptul că viața personală a visătorului este retrogradată pe plan secund, ea preferă să rezolve alte tipuri de probleme. Destul de des, această carte de vis interpretează ceea ce el a văzut ca personificarea știrilor neplăcute și a bârfelor. Un tânăr frumos mărturisește respectul și simpatia universală din partea celor din jur.
 • Potrivit lui Freud, sărutul unui străin este un avertisment. Ceea ce vezi într-un vis sugerează că, în realitate, nu se poate avea încredere într-un partener existent (sufletul pereche). Este mai bine să evitați noile experimente în pat, deoarece consecințele s-ar putea să nu vă placă: sarcină nedorită, boli cu transmitere sexuală sau traume psihologice. Dacă visătorul este un bărbat care își vede femeia sărutând pe altul, în realitate îi lipsește respectul din partea ei. Dacă, dimpotrivă, s-a îndepărtat de bărbat, atunci îl respectă și îl onorează pe alesul ei.
 • Interpretarea visului rătăcitorului oferă o interpretare neobișnuită a ceea ce a văzut. Pentru un bărbat, ceea ce vede înseamnă că în realitate va avea în curând un rival puternic în sfera afacerilor. Dacă visătorul este o femeie care a petrecut timp cu un străin, atunci în realitate îi lipsește feminitatea, din această cauză nu simte păreri masculine despre ea însăși.
 • Tsvetkova are propria ei interpretare a ceea ce a văzut visătorul. Sărutul cu un străin sugerează că fata își amintește încă ultima dragoste și nu se poate împăca cu separarea. Sărutul într-un vis a unei fotografii care înfățișează un străin înseamnă invidie care l-a înghițit pe visător.
 • Nostradamus a interpretat, de asemenea, sărutarea oamenilor într-un vis în felul său. Era convins că visătorul este propriul său dușman. Este foarte probabil ca în realitate fata să fi căzut sub influența unor oameni autoritari și nu foarte buni. Este posibil falimentul din neglijență, ceea ce va duce la o deteriorare a calității vieții.

Citeste mai mult:  De ce visezi să înșeli un bărbat

Avertismente și caracteristici

Există o altă carte de vis cu autoritate, care s-a numit „Nobil”. Autoarea este Nina Grishina, care este convinsă că părțile corpului și ale feței sărutate de un străin influențează și interpretarea a ceea ce a văzut:

 • Dacă într-un vis locurile intime ale unei femei erau pline de săruturi, atunci, în realitate, ea are angajamente nepotrivite care îi vor afecta negativ viața.
 • Un sărut de aer este personificarea superiorității față de ceilalți. Visătorul este sfătuit să-și reconsidere atitudinea față de ceilalți și să se gândească la comportament.
 • Dacă a existat un sărut pasional pe buze, atunci detaliile mai amănunțite ale visului pot indica punctele forte și punctele slabe ale fetei.
 • Dacă obiectul afecțiunii este gâtul, atunci, în realitate, visătorul va avea nevoie de ajutorul prietenilor ei, aceștia nu o vor refuza și chiar, dimpotrivă, va face tot posibilul.
 • Un sărut pe obraz simbolizează o captură.
 • Când un străin sărută mâinile visătorului, atunci, în realitate, îngâmfarea ei se răstoarnă pur și simplu și în mod nerezonabil.

Unele vise pot fi avertismente directe. De exemplu, cartea de vis engleză prezintă conflicte și certuri între gospodării sau în cercurile de afaceri. Un străin neatrăgător poate apărea acelor fete care, în realitate, visează să se căsătorească prin comoditate și le pasă mai mult de bunăstarea financiară decât de dragoste și sentimente sincere.

Dacă pentru un sărut străinul a folosit forța în relație cu visătorul, atunci, în realitate, trebuie să se ferească de presiunea fizică și psihologică.

Interpretare din alte cărți de vis

Alegerea explicațiilor în diferite cărți de vis este destul de extinsă. Principalele și cele mai comune interpretări despre ceea ce visează un sărut cu un străin:

 • Sărutând un străin cu dezgust înseamnă că, în realitate, sentimentele ei pentru iubitul ei s-au răcit.
 • Ostilitatea dintre oameni avertizează despre vești proaste și ostilitate.
 • Un sărut pasional prezintă evenimente uimitoare în viitorul apropiat, care vor aduce multe experiențe de neuitat. Este posibil ca în curând visătorul să primească o surpriză plăcută.

Contextul emoțional din timpul unui vis va ajuta la prezicerea evenimentelor neprevăzute. Pentru ca rezultatul să nu eșueze, este recomandat să comparați totul cu evenimentele care au loc în realitate și, de asemenea, să vă bazați pe propria intuiție, care cu siguranță nu va eșua dacă veți asculta cu atenție.

Sărut cu o fată străină

Destul de des, bărbații visează că sărută străini. Ce întorsături iau astfel de vise? De exemplu, dacă un tip a visat că o fată atrăgătoare a fost inițiatoarea sărutului, atunci, în realitate, cel mai probabil s-ar afla în epicentrul evenimentelor negative, al scandalurilor și al confruntărilor. Este foarte posibil ca el personal să devină vinovatul „triumfului”. Există o altă interpretare a ceea ce a văzut – în realitate, fata iubită nu este deloc cea pentru care încearcă să se dea la vedere.

Cartea de vis a lui Shereminsky prezintă visătorul profit imens neașteptat. De asemenea, se poate presupune că un bărbat își va întâlni iubitul, dar relația nu va dura mult, iar emoțiile trăite vor dura o viață întreagă.

Cartea de vis ezoteric recomandă să vă amintiți de iluminat și de oamenii din jurul vostru. Dacă visătorul a sărutat un străin în lumină puternică în fața unui număr mare de oameni, atunci în realitate va trebui să renunțe la principiile sale morale și să acționeze în detrimentul ego-ului său în beneficiul echipei sau al celor dragi.

De asemenea, un astfel de gest frivol într-un vis, conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea, înseamnă că visul încurajează un bărbat să-și depășească fobiile și barierele interioare, altfel ele îl vor împiedica să se bucure din plin de viață.

Un sărut cu un străin văzut într-un vis poate avea interpretări diferite, deoarece depind de mulți factori care l-au înconjurat și i s-au întâmplat visătorului. Un alt rol important poate fi jucat evenimente care se întâmplă cu o persoană în realitate. Cu toate acestea, nu ar trebui să credeți orbește toate predicțiile, este mai bine să vă conectați intuiția și atitudinea pozitivă, deoarece se știe de mult timp că gândurile sunt materiale. Dacă gândești pozitiv, atunci toate adversitățile sunt ocolite.

Am visat că sărut un străin – nuanțele interpretării

De ce visezi să săruți un străin? Interpretarea acestui vis este destul de contradictorie și ambiguă. De obicei, reprezentanții sexului puternic în vise promit schimbări bune, în timp ce contactele corporale sunt adesea asociate cu consecințe negative. O carte de vis te va ajuta să înțelegi adevăratul sens al viselor tale de noapte.

Citeste mai mult:  Să văd o mulțime de mașini într-un vis

Interpretarea generală a somnului

Sărutul cu un străin, cel mai adesea, înseamnă o schimbare suplimentară în condițiile vieții tale, schimbări în viața ta plictisitoare. Cu toate acestea, aceste schimbări vor deveni dureroase și neobișnuite pentru tine. Poate că acest lucru se datorează lipsei de gândire a acțiunilor tale sau rezultatului unor fapte rele din trecut.

Un sărut pasional și lung cu un străin în mijlocul unui loc aglomerat înseamnă vorbăria ta excesivă despre viața ta personală cu străinii. Cu aceste conversații, riști să strici armonia din relația ta și să aduci probleme cuplului tău. Nu depășiți limita în poveștile despre viața voastră intimă.

O atingere ușoară a buzelor cu un bărbat frumos și plăcut într-un vis la nunta cuiva vorbește despre o călătorie iminentă în țări exotice. Această călătorie îți va aduce o mulțime de emoții pozitive și o posibilă întâlnire cu o persoană interesantă care îți va schimba viața.

Sărutul unui bărbat de vârstă respectabilă în timpul unui eveniment oficial înseamnă un premiu binemeritat și o dorință de a-și exprima recunoștința față de cineva.

Atingerea unui portret cu un străin cu buzele este un simbol că în mediul tău există o persoană în raport cu care experimentezi invidie puternică și supărare din cauza succesului său. Ar trebui să încetați să acordați atenție stărilor voastre interne de furie și dorință de răzbunare, deoarece acest lucru nu va aduce nimic bun.

Sărutul pe obraz a unui străin în visele nocturne înseamnă necazurile pe care ți le vor aduce oamenii de la care te aștepți cel mai puțin la un truc murdar sau o înșelăciune. Ar trebui să fii mai atent la acțiunile și declarațiile tale, astfel încât oamenii tăi invidioși să nu găsească un motiv de bârfă în direcția ta.

Sărutul unui bărbat ciudat pe gât într-un vis înseamnă posibilitatea de discordie în relațiile tale de familie din cauza meșteșugurilor și bârfei altora. Cu toate acestea, ar trebui să te bazezi pe prietenii tăi de familie care pot restabili armonia în cuplul tău căsătorit.

Sărutul pasional al fostului tău partener, care ți se părea necunoscut într-un vis, înseamnă chinul tău față de trecut. Ar trebui să înveți să trăiești o viață nouă și să renunți la sentimentele din trecut. Ești sortit unei cu totul altă soartă, mult mai stabilă și mai fericită, dar tu însuți nu faci pași către ea.

Pentru iubitorii cu dezgust, sărutarea unei alte persoane într-un vis înseamnă răcirea sentimentelor reale în realitate. Sărut cu pasiune un străin – la evenimente uimitoare în viitor, surprize. Dacă, în timpul unui sărut cu un străin, ai simțit ostilitate, atunci te așteaptă în curând vești proaste și dezamăgire.

Dacă într-un vis ai văzut săruturi fierbinți pasionale despre care crezi că s-au încheiat într-o relație intimă, atunci în relația ta reală îți lipsesc culorile strălucitoare și senzațiile plăcute, sau în curând vei începe o dragoste fantastică.

Sărut un tip tânăr care este mult mai tânăr decât tine – la noi descoperiri în viață. Nu ar trebui să-ți fie frică de ceva neobișnuit și nou pentru tine, toate descoperirile te vor duce la succes.

Un sărut cu un străin în ploaie înseamnă că în viața reală ai anumite dificultăți pe care le poți depăși cu siguranță și să înveți din asta lecții foarte valoroase și importante. Doar perseverența, răbdarea și încrederea în sine vă vor ajuta.

Un sărut cu un bărbat necunoscut care te-a bântuit în alte vise de mult timp înseamnă că un eveniment semnificativ se va întâmpla în curând în viața ta. Poate că se va întâmpla ceva atât de important pe care nu îl poți uita niciodată. Cu toate acestea, aceasta poate fi atât o realizare plăcută, cât și nu foarte prosperă.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

Această carte de vis prezintă mai multe interpretări ale viselor cu săruturi cu un străin:

 • atingerea buzelor unui străin pe timp de noapte – un avertisment despre faptele nelegiuite din viața ta;
 • a săruta un străin dimineața este un semn că în curând va exista o persoană în mediul tău care va rămâne tovarășul tău sincer și credincios și persoană cu gânduri asemănătoare pentru mulți ani;
 • un vis în care ai sărutat un străin și ai fost prins – la probleme minore care vor apărea din cauza acțiunilor oamenilor invidioși. Ar trebui să fii mai selectiv în ceea ce privește mediul înconjurător și să nu ai încredere în secretele tale cele mai lăuntrice, chiar și în prietenii apropiați;
 • sărutarea unui străin care îți place – spre plăcerile plăcute ale realității;
 • apariția unui străin într-un vis te-a respins în timpul unui sărut – pentru a te supăra în viitor. Dacă într-un vis ai reușit să discerne deficiențele fizice ale unui străin, atunci cineva din cercul tău apropiat te va dezamăgi foarte mult.

Conform cărții de vis a lui Freud

Acest vis pentru o femeie înseamnă apariția în viața ei a unui nou partener, care mai târziu se va dovedi a fi un gigolo. Pentru un bărbat, un astfel de complot prezice că în curând sufletul său pereche își va arăta adevărata față, ceea ce îi va aduce o dezamăgire fără precedent.

Un sărut cu o celebritate necunoscută într-un vis este o reflectare a dorinței tale de a-ți schimba locul de muncă, de reședință sau de a-ți găsi un alt iubit.

Conform cărții de vis a lui Nostradamus

Un vis cu un sărut cu un străin în cartea de vis a lui Nostradamus înseamnă că cercul prietenilor și cunoscuților tăi este format din oameni falși și egoiști. Ar trebui să cântărești fiecare cuvânt din această companie, pentru că în curând va putea juca împotriva ta.

Conform cărții de vis a lui Hasse

Un mediu cunoscut credea că un sărut cu un străin într-un vis promite dragoste pasională și puternică în viitor.

Conform cărții de vis a lui Grishina

Un sărut al unui bărbat necunoscut într-un loc intim înseamnă că în curând vei avea o mare tentație de a comite fapte rele. Cântăriți argumentele pro și contra înainte de a lua măsuri decisive, deoarece acest lucru vă va afecta de neșters destinul viitor.

Dacă într-un vis un străin ți-a sărutat mâinile, atunci aceasta indică mândria ta excesivă, care te împiedică să fii fericit și să trăiești în armonie cu tine însuți.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

În această carte de vis, un sărut de la un străin înseamnă separarea sau trădarea unui iubit din vina prietenilor tăi. Ar trebui să te uiți mai atent la persoanele care intră în casa ta, pentru că nu se poate avea încredere în toată lumea din această companie. Dacă într-un vis ai avut un sărut cu un străin de genul tău, atunci în curând vei avea dușmănie cu cineva.