Într-un vis există un desert

Care este visul desertului

Desert conform cărții de vis de primăvară

Desertul este pentru plăcere.

Desert conform cărții de vis de vară

Desert – pentru a te întâlni cu prietenii.

Desert conform cărții de vis de toamnă

Să visezi cum prepari un desert – să cumperi fructe exotice.

Desert conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Există un desert într-un vis – înseamnă că toate grijile tale nu sunt nimic.

Ai visat că privești pe cineva cum mănâncă desert – așteaptă-te la un obstacol serios în afaceri.

Cumpărarea unui desert este o mare risipă.

Desert conform Cartei Viselor Moderne

Vederea unui desert într-un vis arată că va veni un timp de pace și armonie în viața ta de familie.

Dacă mănânci desert în vis, ar trebui să refuzi o petrecere distractivă, o invitație la care vei primi în viitorul apropiat.

Dacă o fată tânără visează că pregătește un desert, acesta este un semn al cunoașterii timpurii cu persoana iubită sau al unei căsnicii de succes.

Dacă într-un vis serviți desert pe masă, înseamnă că vă câștigați favoarea unora dintre cunoștințele dvs.

Desert conform cărții de vis orientale

Dacă ai de gând să mănânci desert, dar îți dai seama că nu mai e loc pentru el în stomac, înseamnă că ești deprimat de situația în care nu poți găsi timp pentru odihnă.

Gătit desert – până seara într-o companie plăcută.

Există un desert răsfățat – la necaz.

Desert conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Desert – visezi la desert – dacă ai avut neînțelegeri și dezacord în familia ta, atunci acestea vor fi rezolvate în curând în siguranță; pacea și liniștea vor domni în penatele voastre. Este ca și cum ai mânca desert – vei fi invitat la o petrecere; visul avertizează asupra unui fel de pericol – este mai bine să refuzi petrecerea. Fata visează că pregătește un desert – un vis bun; fata va întâlni un tânăr pe care îl va iubi din toată inima; căsătoria acestei fete va avea succes.

Desert conform cărții de vis a vindecătoarei Akulina

Ce înseamnă desert într-un vis – Cheltuielile neașteptate te vor face să renunți la unele plăceri. Imaginați-vă că oferiți desert vrăbiilor sau unui câine (vezi Vrăbii, Câine).

Desert conform Cartei Viselor Mondiale

Ai visat Desert – te așteaptă o seară romantică. Imaginați-vă că serviți desert unei persoane dragi.

Desert după Marea Carte de Vis

Desert – Există bucurie.

Dacă ai visat că ai mâncat un desert delicios, atunci îți vei pierde în curând plăcerea.

Dacă i-ai tratat pe alții cu desert într-un vis, atunci vei face o remarcă corectă unuia dintre subalternii tăi.

Vezi și: care este visul unui tort, care este visul unui tort, care este visul unei înghețate.

Desert conform cărții de vis a lui Artemidor

Ai visat Desert – Există un desert. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc luni seara înseamnă că vi se vor promite munți de aur, dar acestor promisiuni nu ar trebui să li se acorde prea multă importanță.

Un vis văzut în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri înseamnă că te vei distra bea cu prietenii; a avea un vis în noaptea de sâmbătă sau duminică, un vis înseamnă că vei întâlni o persoană care cunoaște o mulțime de știri interesante și variate.

Pentru un bărbat – Un vis care a avut loc luni seara spune că zilele următoare sunt un moment favorabil pentru tine; un vis vazut in noaptea de marti, miercuri, joi sau vineri te sfatuieste sa fii atent la alimentatie; visat în noaptea de sâmbătă sau duminică – acest vis este pentru evenimente sau știri vesele.

Desertul Mayan Dream

Valoare bună Dacă visezi că mănânci ceva dulce, pregătește-te pentru o aventură romantică. Pentru ca totul să se întâmple, pregătiți o prăjitură mică, înfigeți două pene de pasăre în el, duceți tortul în parc și lăsați-l acolo.

Valoare proastă Dacă ați văzut că tratarea era întinsă pe podea, atunci nu ar trebui să vă așteptați la succes în relațiile amoroase. Pregătește-te pentru conflicte cu persoana iubită, poate chiar pentru despărțire. Pentru a face acest lucru, desenați mici cruci roșii pe partea inferioară a spatelui, în spatele urechii stângi și pe gambe. Înainte de a merge la culcare, aprinde o lumânare lângă pat timp de o săptămână.

Desert conform Noii cărți de vis din 1918

Desertul este bucurie.

Desert conform Cartei de vis culinar

Există un desert – un semn că o parte din plăcerea ta va fi întreruptă.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului gândac mare

A-i trata pe alții cu desert înseamnă a face o remarcă corectă uneia dintre persoanele plasate sub tine în funcție de circumstanțe.

gătit desert

Interpretarea viselor Gătiți desert a visat de ce într-un vis Gătește desert? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visați să gătiți un desert citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Desert

Interpretarea viselor – Desert

A mâncat desert într-un vis – pierdeți puțină plăcere.

I-ai tratat pe alții cu desert – fă o remarcă corectă unuia dintre subalternii tăi.

Interpretarea viselor – Desert

Interpretarea viselor – Desert

Cheltuielile neașteptate te vor forța să renunți la unele plăceri.

Imaginați-vă că oferiți desert vrăbiilor sau unui câine (vezi Vrăbii, Câine).

Interpretarea viselor – Cook

Gătirea unor feluri de mâncare într-un vis înseamnă că o datorie plăcută îți va trece în curând; în viitorul apropiat, așteaptă o vizită de la prietenii tăi dragi. Dacă în timpul gătitului ceva nu funcționează pentru tine, evenimentele care vor provoca anxietate și dezamăgire te pot aștepta în realitate.

Gătitul mâncărurilor de cartofi într-un vis oferă un loc de muncă potrivit pentru tine. A găti carne într-un vis este un semn că alții vor fi primii care vor realiza ceea ce te străduiești. A visa că pregătești cafeaua înseamnă eșec în afaceri.

Pregătirea unui cocktail înseamnă că îți vei induce prietenii în eroare cu privire la înclinațiile tale și îți vei bucura de compania unor bărbați și femei necinstiți, frivoli, care se prezintă în egalele lor.

Dacă visezi că gătești cârnați, atunci în realitate vei avea succes în multe dintre eforturile tale. A face găluște într-un vis înseamnă a face o nouă cunoștință utilă în viața reală.

A găti micul dejun într-un vis înseamnă că, în realitate, vei cădea în curând într-o capcană înființată de inamici. Gătit cină – ceea ce părea incert va căpăta o claritate clară, care conține grăunte de bunăstare viitoare, după un astfel de vis o întoarcere în bine este inevitabil. Gătit cină – vei fi copleșit de gânduri sumbre și de o stare de declin mental.

Prăjiți ceva într-un vis – la o schimbare în afaceri. Cafeaua prăjită – o posibilă salvare pentru tine într-o situație fără speranță poate fi să te căsătorești cu un străin. Pentru a praji seminte – vei gasi speranta, clatite – la placeri senzuale.

Coaceți plăcinte într-un vis – în realitate, permiteți-vă să cochetați cu străinii. Coacerea cofetăriei înseamnă că vei fi înșelat de o persoană foarte vicleană. Gătirea unei creme dulci pentru cofetărie – în curând vei primi un oaspete important în casă. A face dulciuri într-un vis este o îmbunătățire a bunăstării tale datorită diligenței, hărniciei, diligenței.

Gătitul de înghețată într-un vis este un eșec cauzat de egoismul și raționalitatea ta rece. Gătitul marmeladei înseamnă boală și nemulțumire față de soartă, o atmosferă neplăcută de casă.

Gătitul gem într-un vis – din păcate, vise goale. Există gem din fructe exotice, de exemplu, ananas – vă așteaptă o veste bună. A face gem sau confituri din fructe – până la faptul că pacea și prosperitatea vor veni în casă și vei găsi prieteni fideli și de încredere.

Compot de gătit înseamnă că, contrar tuturor zvonurilor și zvonurilor, reputația unei persoane care îți este dragă va rămâne nepătată. Fierbeți jeleu – până la faptul că în curând vă puteți îmbolnăvi de o formă ușoară de răceală. Gătitul terci este o dorință de a îmbunătăți relațiile cu unul dintre cei dragi.

Gătitul de kvas într-un vis oferă o abundență de invenții goale și nepoliticoase pe cheltuiala dvs.

„La ce servește desertul într-un vis? Dacă vezi Desert într-un vis, ce înseamnă?

Care este visul desertului:

interpretarea somnului conform a 90 de cărți de vis

Care este visul unui desert într-un vis conform celor 8 cărți de vis?

Mai jos puteți afla gratuit interpretarea simbolului „Desert” din 8 cărți de vis online. Dacă nu ați găsit interpretarea dorită pe această pagină, utilizați formularul de căutare în toate cărțile de vis ale site-ului nostru. De asemenea, puteți comanda o interpretare personală a somnului de către un expert.

Citeste mai mult:  Salutați morții de mână într-un vis

Est Dream

Dacă ai de gând să mănânci desert, dar îți dai seama că nu mai e loc pentru el în stomac, înseamnă că ești deprimat de situația în care nu poți găsi timp pentru odihnă.

Gătit desert – până seara într-o companie plăcută.

Există un desert răsfățat – la necaz.

Cântecul visurilor culinare

Există un desert – un semn că o parte din plăcerea ta va fi întreruptă.

A-i trata pe alții cu desert înseamnă a face o remarcă corectă uneia dintre persoanele plasate sub tine în funcție de circumstanțe.

Noua carte de vis 1918

Desertul este bucurie.

Cartea viselor moderne

Vederea unui desert într-un vis arată că va veni un timp de pace și armonie în viața ta de familie.

Dacă mănânci desert în vis, ar trebui să refuzi o petrecere distractivă, o invitație la care vei primi în viitorul apropiat.

Dacă o fată tânără visează că pregătește un desert, acesta este un semn al cunoașterii timpurii cu persoana iubită sau al unei căsnicii de succes.

Dacă într-un vis serviți desert pe masă, înseamnă că vă câștigați favoarea unora dintre cunoștințele dvs.

Interpretarea viselor zilelor de naștere din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Să visezi cum prepari un desert – să cumperi fructe exotice.

Interpretarea viselor de zile de naștere în mai, iunie, iulie, august

Desert – pentru a te întâlni cu prietenii.

Interpretarea viselor zilelor de naștere în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Desertul este pentru plăcere.

Interpretarea viselor lui Fedorovskaya

Există un desert într-un vis – înseamnă că toate grijile tale nu sunt nimic.

Ai visat că te uiți pe cineva cum mănâncă desert –

așteptați un obstacol serios în afaceri.

Cumpărarea unui desert este o mare risipă.

 • Abonați-vă la canalul Felomena în Yandex.Zen

  Evaluează acest articol!

  Am visat Desert, dar nu există o interpretare necesară a somnului în cartea de vis?

  Experții noștri vă vor ajuta să aflați la ce visează Desert într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vi se va explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

  Am mâncat desert cu foarte multă poftă, am înțeles că este imposibil să renunț la dietă, dar nu m-am putut opri. Mănânc ultima bucătură de desert peste vasele murdare din chiuvetă

  Visul este împărțit în 2 părți și prima se referă în mod clar la un bărbat. Urc la etajul de deasupra și sunt surprins că acolo unde sunt treptele este bambus, sau mai bine zis scara este acoperită cu el și o face înclinată și plată. Gândul că nu este convenabil să te ridici. Dar mă trezesc ușor.

  Mai exact, îmi amintesc sentimentul cu care am urcat. Că nu am simțit ceva în relație, că a fost vina mea că nu i-am înțeles teama de a se deschide față de mine.

  Și o stâncă, așa cum se întâmplă într-un vis.

  A doua parte a visului – stau la masa, mananc desert, foarte gustos in companie. În spatele magazinului se află doi copii (un băiat și o fată, un băiat mai mare și o fată de 11 ani). Și un bărbat. Dar vorbesc mai mult cu o femeie. Conversația este veselă, ușor de turnat. Noi radem. Și apoi observ că mănânc desert din farfuria femeii, iar al meu stă deoparte. M-a supărat atât de mult. Nu accept să iau nimic de la altcineva. Și sunt surprins de indiferența celorlalți față de asta.

  Salut Tatiana! Vis: părinții mei și rudele foarte îndepărtate mă vizitau acasă. Am vrut să gătesc ceva pentru masă, dar nu am reușit. Unde nu mă uit peste tot sunt deserturi foarte frumoase și strălucitoare. Mie o cutie mică de inimioare cu pietricele inauntru.Arata ca aur alb si diamante,dar nu stiam daca este!Va rog explicati ce poate insemna!Multumesc

  Am mâncat în vis, am cumpărat și o mulțime de deserturi delicioase pentru cei dragi într-o patiserie de la fostul meu soț, fiind cu un nou prieten în ea)))

  Astăzi am visat că servesc desert, l-am mâncat cu plăcere. Ne-am așezat la o masă cu o față de masă albă

  Am visat la o întâlnire cu o femeie pe care o cunoșteam (o respect foarte mult). M-a invitat la cafeneaua rudei ei, care servește deserturi delicioase. M-am așezat la bar și ea a adus o farfurie cu bucăți de prăjituri diferite, a tăiat puțin dintr-una și mi-a dat un cuțit. Am încercat desertul, și am trăit o mare plăcere, nu am mâncat niciodată ceva mai delicios. In timp ce ma savuram, mancarea a fost luata si nu am incercat restul prajiturii, dar asta nu m-a suparat. Mi-am amintit și că lângă mine stăteau doi tineri, unul dintre ei mi-a stârnit interesul, dar mi-a fost jenă să mă uit la el și imaginea lui era, parcă, în ceață.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a scris fostul

  Eu și prietenul meu ne plimbam căutând o cafenea unde să mâncăm. L-am găsit pe al nostru și am mers acolo. Am ales mâncarea din preparate gata preparate. La început au mâncat ceva cu carne și apoi un nenorocit de desert. Farfurie inalta acoperita cu un blat pufos de frisca. O prezentare foarte frumoasa si foarte gustoasa

  Care este visul desertului

  Desertul în vise este considerat un simbol de bun augur. El oferă bucurie, bucurie de viață, o întâlnire plăcută cu prietenii sau sfârșitul scandalurilor și neînțelegerilor în familie.

  Mulțumește-i sorții că te-a ales ca fiind norocos. În viitorul apropiat vor avea loc evenimente care vor confirma încă o dată acest lucru.

  O femeie un vis despre desert prezice atenția sexului opus. Vei deveni mai atractiv și mai sexy, ceea ce va fi observat de ceilalți. Există riscul de a pierde un suflet pereche din cauza geloziei sale sau a apariției unui iubit.

  bărbaţi un astfel de complot promite sfârşitul unei singure vieţi. Vei intalni o femeie care va fi in acelasi timp o gazda harnica, o prietena sensibila si un amant fidel. Cei mai buni ani din viața ta vor fi asociați cu ea.

  fată pentru a vedea un desert într-un vis – la o aventură amoroasă. Se va termina cu o rochie alba sau nu, depinde doar de rabdarea ta.

  Gravidă visând la un desert pentru o naștere ușoară. Teama de acest eveniment va fi nefondată.

  Conținut

  desert delicios

  Un desert delicios, conform cărții de vis, promite schimbări pozitive pe plan personal. Te așteaptă o cunoștință romantică sau o întâlnire cu o persoană dragă.

  Desertul împrăștiat pe podea

  Desertul împrăștiat pe podea simbolizează prăbușirea speranțelor. Ceea ce te astepti de la locul de munca sau de la relatia ta de dragoste nu se va implini.

  Alte imagini de vis

  • O masă cu deserturi – comunicarea cu o falsă cunoștință se va opri.
  • Desert, care a constat din mai multe linguri de înghețată – trebuie să lucrați pentru doi pentru a învinge concurența.
  • Desert cremos – la o întreprindere fructuoasă.
  • Desert lichid – trebuie să te oprești și să te gândești serios la viața ta.
  • Desert cu un gust neplăcut – spre dezamăgire și resentimente.

  Ia un desert

  Am avut șansa să mănânc desert într-un vis – calmează-te în viața reală. Îndoielile tale cu privire la decizia care te îngrijorează vor fi risipite, ceea ce îți va permite să eviți greșelile.

  Rareori, un vis prezice înșelăciune și riscul de a suferi de la o persoană ticăloasă. Ar trebui să te ferești de noile iubiri și prietenii. Îți pot da o mulțime de probleme.

  A vedea pe cineva mâncând desert prezice probleme și obstacole minore. Poate apariția unor oameni invidioși, o ceartă cu șeful sau pierderea unui partener de afaceri fidel.

  gătit desert

  Un vis în care pregătești un desert promite o schimbare în viața personală. Se vor dovedi a fi pozitivi și vor aduce o cunoștință fatidică sau o căsătorie timpurie.

  O altă interpretare a somnului vorbește despre o schimbare a preferințelor gustative. Veți dori să încercați fructe exotice. Cunoașterea cu fructe și fructe de pădure necunoscute va fi benefică.

  cumpara desert

  Cumpărarea desertului în vise de noapte este o cheltuială neprevăzută. Nu este exclusă defalcarea aparatelor electrocasnice mari sau necesitatea restituirii creditului.

  Serviți desertul pe masă

  Servirea desertului pe masă este un semn al îndoielii tale și al dorinței de a arăta mai bine decât ești cu adevărat. Există oameni în mediul tău de care îți ascunzi neajunsurile. Dacă continui să faci asta și mai departe, ei îți vor întoarce spatele.

  Alte imagini cu somnul

  • Există un desert răsfățat – vei fi nervos de ceea ce se întâmplă la serviciu.
  • Există un desert după o cină copioasă – vă veți bucura din cauza unui eveniment neașteptat.
  • Tratează cu desert – fă un act care îi va convinge pe alții de onestitatea și dreptatea ta.
  • Am vrut să mănânc desert, dar nu am putut să o fac din cauza supraalimentării – aveți nevoie de o odihnă bună.
  • A oferi cuiva un desert – iti dai seama ca esti de incredere si te asculti.

  Miercuri – visul devine realitate vineri sau sâmbătă care urmează.

  25 – un astfel de vis este greu de dezlegat; pentru a evita interpretarea greșită, este mai bine să o uiți.

  29 – un vis gol, fără sens.

  Lună în descreștere – un vis purificator. Indică faptul că în curând va deveni inutil în viața reală.