Interpretarea visului vărsat într-un vis

De ce visezi că vărsă într-un vis?

În visele lor de noapte, oamenii văd nu numai lucruri plăcute, ci și respingătoare. Să spunem ce vise, ce lacrimi? Se pare că cărțile de vis oferă răspunsuri diferite la această întrebare.

Cartea de vis modernă: visează că vomită

Acest ghid pentru lumea viselor consideră un astfel de complot ca pe un avertisment. De ce să visezi că vomită? Acest lucru indică faptul că este timpul să ai grijă de sănătatea ta, mai ales dacă există simptome alarmante. O persoană riscă să se confrunte cu o boală gravă care nu va fi ușor de învins. În primul rând, ar trebui să acordați atenție stării tractului gastro-intestinal.

Să vărsați pe altcineva este un complot care are un alt sens. Un astfel de vis semnalează nevoia de a arunca o privire mai atentă asupra împrejurimilor tale imediate. Un om are dușmani periculoși care intenționează să se unească împotriva lui. Acțiunile lor îl pot pune în probleme serioase dacă nu se asigură mai întâi.

Interpretarea viselor lui David Loff

De ce să visezi că vomită? David Loff recomandă să acordați o atenție deosebită sănătății dumneavoastră. În primul rând, este necesar să se verifice starea tractului digestiv. În prezența unor simptome alarmante, cu siguranță ar trebui să consultați un medic.

Un vis în care apar vărsături nu este neapărat legat de sănătate. Un astfel de coșmar poate deranja o persoană care, în realitate, își pierde controlul asupra vieții. A venit momentul să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă, să începem să rezolvăm problemele actuale.

Carte de vis franceză

Acest ghid pentru lumea viselor oferă o interpretare pozitivă a unui vis în care apare vărsăturile. În viitorul apropiat, ceva foarte important se va întoarce unei persoane, ceva care a fost furat sau pierdut.

Predicții Denise Lynn

De ce să visezi că vomită? Un astfel de complot sugerează că o persoană s-a săturat de nesinceritate. A sosit timpul pentru o conversație sinceră cu cel de la care visătorul ascunde ceva. Nu merită amânat, deoarece cu siguranță secretul va deveni clar. O minciună îl poate costa pe proprietarul unei prietenii de vis cu cineva care joacă un rol important în viața lui.

Coșmarul poate avea un alt sens. Visătorul poate suspecta pe cineva din cercul său interior de înșelăciune. În acest caz, soluția problemei va fi și o conversație sinceră.

De asemenea, un complot în care sunt prezente vărsături poate indica o dorință subconștientă de reînnoire. O persoană este pregătită mental să înceapă o nouă viață. Tot ceea ce îl poate împiedica să facă acest lucru ar trebui lăsat în trecut. Putem vorbi despre idei și planuri vechi, despre relații plictisitoare.

Cartea viselor esoterice

O interpretare interesantă este oferită de cartea de vis ezoteric. Vărsături în vis – asta pentru a economisi bani. Situația financiară a unei persoane este destul de stabilă, își poate permite să economisească o parte din câștigurile sale. Această strategie va aduce cu siguranță dividende în viitor.

A vedea vărsături este pentru profit. În zilele următoare, situația financiară se va îmbunătăți. Banii pot veni din orice sursă, inclusiv din cele neașteptate. Dacă altcineva vomită, un astfel de complot promite și profit. În curând, cineva va ajuta o persoană să câștige o sumă mare. A curăța vărsăturile înseamnă a primi venituri din investiții care au fost făcute în trecut.

Sânge, bilă

De ce visează că vărsă sânge? În realitate, o persoană poate fi atrasă într-un conflict care se va prelungi și se va transforma în mari probleme. În zilele următoare, nu ar trebui să intri într-o ceartă, să provoci certuri. De asemenea, ar trebui să evitați interacțiunea cu persoane care provoacă sentimente negative.

Vărsături cu sânge, bila este un complot care poate avea un alt sens. Adesea, un astfel de vis semnalează probleme de sănătate. În primul rând, ar trebui să fiți atenți la problemele asociate cu tractul gastro-intestinal.

Privește din lateral

Ce alte comploturi ia în considerare cartea de vis? Visezi să sfâșii un străin? Acest lucru poate indica credulitate excesivă. O persoană nu ar trebui să dedice pe alții secretelor sale, în primul rând este vorba despre persoane necunoscute. În apropiere pot exista dușmani care folosesc secretele visătorului ca armă împotriva lui. De asemenea, un coșmar poate avertiza că cineva își înșală proprietarul. Poate fi atât străini, cât și prieteni apropiați.

Să presupunem că într-un vis cineva pe care îl cunoști vărsă. Merită să aruncăm o privire mai atentă la acest om. Este foarte probabil ca această persoană să nu fie sinceră cu visătorul. De asemenea, cel care vărsă se poate dovedi a fi un inamic secret care se pregătește să înfigă un cuțit în spate.

Dacă visătorul este o femeie

Ce avertizează visul de a vărsături despre sexul frumos? Un astfel de complot promite adesea doamnelor numeroase necazuri. Cu cea mai mare probabilitate de îngrijire va fi asociată cu boala rudelor. Cineva apropiat va avea nevoie sau are deja nevoie de îngrijire constantă. Este inutil să construiți planuri de vacanță în viitorul apropiat, deoarece nu va fi posibil să le transpuneți în realitate.

Unele cărți de vis susțin că vărsăturile într-un vis avertizează o femeie despre o sarcină iminentă. Dacă concepția nu este inclusă în planurile imediate ale doamnei, ea ar trebui să fie deosebit de atentă într-o relație de dragoste. Nu trebuie să uităm de mijloacele fiabile de protecție. Dacă sexul frumos visează să devină mamă, atunci acum este cel mai bun moment pentru a concepe. În cazuri rare, un coșmar în care sunt prezente vărsături indică faptul că doamna este deja însărcinată.

Vărsături la un copil

De ce visezi că sfâșie un copil. Un complot similar nu este, de asemenea, neobișnuit. Un vis prezice probleme în viața reală. O persoană va trebui să se confrunte cu încercări grave, cărora nu le va putea face față fără ajutor extern.

Situația actuală nu trebuie lăsată să scape de sub control. Este posibil ca visătorul să nu fi avut încă timp să facă greșeli fatale care vor deveni o sursă de probleme serioase pentru el.

Vărsăturile unui copil pot visa, de asemenea, la boală. Atât sănătatea proprietarului coșmarului însuși, cât și bunăstarea oamenilor dragi lui sunt amenințate.

Citeste mai mult:  Am visat la mare

Apă cu vărsături

Vărsături apă într-un vis? Interpretarea visului susține că un astfel de complot prezice un număr mare de cazuri. În viitorul apropiat, o persoană va trebui să rezolve o problemă după alta. Cu greu va fi posibil să faceți față cazurilor acumulate fără ajutor extern.

Ai visat că ești bolnav, dar nu ai vărsat? Un astfel de complot are un sens similar.

Vărsături cu viermi sau viermi

De ce să visezi că vomită cu viermi, viermi? Destul de ciudat, astfel de vise nocturne au un sens pozitiv. În viitorul apropiat, oamenii care îl enervează vor dispărea din mediul unei persoane. Vor fi înlocuite cu personalități, comunicarea cu care va da emoții excepțional de plăcute.

Complotul poate promite, de asemenea, o eliberare rapidă de inamici. Ori visătorul va birui asupra dușmanilor, ori îl vor lăsa în pace.

Vărsături

Ce înseamnă un vis în care o persoană intră accidental în vărsături? În realitate, el este obișnuit să-și asume probleme cu care ar trebui să se confrunte alți oameni. Dacă visătorul șterge vărsăturile, în realitate va fi răsplătit. Există o mare probabilitate ca investițiile făcute mai devreme să aducă profituri mari.

Diverse parcele

De ce să visezi că vomită? Într-un vis, mulți oameni sunt aduși să inducă în mod deliberat vărsături în ei înșiși. Un astfel de complot sugerează că o persoană se află la o răscruce de drumuri. Visătorul încearcă să-și găsească locul în lumea din jurul său, dar până acum nu a reușit să facă față acestei sarcini. De asemenea, un coșmar poate indica faptul că proprietarul său nu este mulțumit de poziția în care se află.

Să presupunem că o persoană are un vis de greață, pe care încearcă să-l ascundă de ceilalți. Astfel de vise nocturne vorbesc despre un obicei de a înșela, a induce în eroare. Visătorul se teme să-și împărtășească gândurile cu alții, să-și exprime adevăratele dorințe.

Ce avertizează un coșmar în care o persoană a vărsat la serviciu? Un astfel de complot sugerează că colegii bârfesc la spatele visătorului. Nu ar trebui să-i dedice pe alții detaliilor vieții sale personale. Printre oamenii apropiați există inamici secreti care vor încerca să-i facă publice.

De ce visezi la vărsături?

Fiecare om are vise. Aproape tot ce este văzut într-un vis are o anumită interpretare. Dacă se observă vărsături, acest lucru sugerează că visătorul poate intra într-o situație neplăcută sau se poate îmbolnăvi grav. Dar cartea de vis asigură că nu totul este atât de rău. Există și alte explicații pentru ce acesta este un vis. De exemplu, dacă un sentiment de ușurare după greață apare în visele nocturne, acest lucru prefigurează o scădere a tensiunii nervoase în viață și o soluție neașteptată la problemele care au asuprit și deranjat.

Dacă visătorul este o femeie

Dacă o femeie a visat să vărsă, atunci va trebui să se confrunte cu numeroase griji asociate cu boala rudelor, care vor avea nevoie de îngrijire constantă.

Interpretarea viselor anotimpurilor interpretează un astfel de vis ca o predicție a sarcinii. Prin urmare, atunci când vezi vărsături într-un vis, sexul frumos trebuie să fie mai atent într-o relație de dragoste.

Vărsături unui copil

Dacă doriți să știți de ce un copil vărsă, ar trebui să contactați interpretul Wanderer. Străinul crede că un astfel de complot promite dificultăți și încercări grave și umilitoare. Și din moment ce o astfel de reacție a corpului are loc numai atunci când o persoană este bolnavă, este prezentă în vise pentru a avertiza împotriva greșelilor și a face clar că viața poate scăpa pur și simplu de sub control.

Amestec de sânge și bilă

Uneori este posibil să aveți un vis în care vor exista vărsături cu sânge și bilă. Cartea de vis feminină crede că acesta este un semn de conflicte grave și necazuri mari. După un astfel de vis, trebuie să înțelegi că în viață, cel mai probabil, există multă negativitate, de care trebuie neapărat să scapi.

Foarte des, vărsăturile cu vărsături sângeroase devin un prevestitor al unei boli iminente. Este necesar să se acorde atenție problemelor tractului gastro-intestinal.

Privește din lateral

Cu ajutorul Cărții Universale de Vise, poți afla de ce alți oameni visează la vărsături. Cel mai adesea, aceasta înseamnă nesinceritatea prietenilor, de la care puteți obține chiar și un cuțit în spate.

Ai văzut cât de bolnav este un străin? Nu mai avea încredere în oamenii neverificați. Și pe lângă asta, nu ar trebui să-i dedici pe alții secretelor tale, deoarece acestea pot deveni o armă în mâinile inamicilor.

Explicația lui Miller despre somn

Miller crede că visarea vărsăturilor prezice suferință din cauza scandalurilor majore sau a bolii.

Dacă o femeie vede un astfel de vis, atunci ar trebui să se aștepte la vești bune și fapte bune. Mai ales dacă puii au zburat din gură în același timp cu vărsăturile.

Miller avertizează că un complot în care o persoană a fost vărsată de ceva necunoscut poate fi, de asemenea, un prevestitor al bolii.

Diverse interpretări

De ce visezi vărsături abundente la o persoană? Răspunsul la această întrebare este dat de cartea de vis a lui Esop. Visul sugerează că oamenii apropiați în care ai încredere totală nu sunt sinceri și poți fi foarte dezamăgit de ei.

O carte de vis modernă interpretează greața și vărsăturile ca un prevestitor de mare surpriză în viața reală. În unele cazuri, un visător așteaptă în realitate o bogăție neașteptată sau o creștere financiară bruscă.

Cartea de vis tradițională descifrează un complot similar ca o promisiune de eliberare de ceva inutil în viața reală. După ce am găsit vărsături într-un vis, este imperativ să găsiți factori reali care deranjează și interferează cu viața. Acesta este singurul mod de a primi vindecare spirituală și de a câștiga pacea interioară, care îți va permite să lupți cu succes pentru succesul tău în viață.

Un vis în care vărsăturile sunt prezente poate fi văzut de toată lumea, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți și să aștepți probleme. Este mai bine să treci prin viață cu prudență, protejându-te de boli și ferindu-te de un truc murdar de la rude și prieteni.

Alege-ți visul

De ce visezi greață?

Citeste mai mult:  Văzând o sângerare nazală într-un vis

De ce visezi la diaree?

A scoate un dinte într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visează vărsăturile?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la vărsături

Dacă ai visat că vomiți, atunci ai putea să te îmbolnăvești cu ceva sau să intri într-un fel de poveste scandaloasă.

Dacă ai văzut pe altcineva în această stare, vei descoperi nesinceritatea oamenilor în care ai avut încredere.

Vedeți în vis Vărsături

Simți dorința de a vomita – la bogăție.

Vărsându-te – spre supărare.

A da cuiva un emetic – a venit timpul tău, folosește-ți norocul.

Ce înseamnă vărsături de somn

Dacă ați visat că vărsați, visul sugerează că sunteți în pericol de a suferi o boală gravă. Dacă altcineva vărsă în fața ochilor – probleme cu rudele. Curățați vărsăturile – va trebui să îndepliniți o sarcină neplăcută.

Imaginați-vă că pacientul ia un medicament foarte bun și vărsăturile dispar. Se simte bine. Obțineți o examinare completă.

Visați despre vărsături

Un simbol al respingerii și respingerii, refuzul.

Poate fi legat de probleme reale ale creierului (după o leziune cerebrală traumatică, accident vascular cerebral).

Ce înseamnă visele Vărsături

Visați despre vărsături

Ce înseamnă vărsături într-un vis

Vis Însemnând vărsături

Ce înseamnă vărsături într-un vis

Sensul somnului Vărsături

Interpretarea somnului Vărsături

A visa că vomiți înseamnă că un fel de boală îți va provoca suferință sau vei fi brusc implicat într-un mare scandal.

A vedea pe alții într-o astfel de stare într-un vis înseamnă că vei descoperi nesinceritatea oamenilor în care ai avut încredere.

Pentru o femeie să viseze că vărsă pui care zboară rapid în timpul vărsăturilor înseamnă că nu va primi bucuria mult așteptată. Acest vis prezice, de asemenea, un curs nereușit al afacerii.

Dacă vărsați sânge, sunteți în stare de boală.

Ceea ce într-un vis prezice vărsături

Ce înseamnă să vezi vărsături într-un vis

Interpretarea somnului Vărsături

Certuri, necazuri; s-a vărsat – la o concluzie bună; sănătate, eliberare; a vedea pe altcineva – scandaluri puternice.

Vărsăturile este un vis în care vei vomita pe dos și vei simți ușurare: vorbește despre o scădere a tensiunii nervoase negative.

Dacă ceva te-a deranjat și asuprit în aceste zile, te poți aștepta ca această problemă să primească o soluție neașteptată.

În același timp, dacă vezi că vomiți cu sânge sau bilă, acesta este un semn de necazuri foarte mari și conflicte dificile. Cel mai probabil, s-a acumulat prea multă negativitate în viața ta și va fi dificil să scapi de ea.

A vedea pe cineva dând lacrimi: acesta este un indiciu care te încurajează să te eliberezi de povara experiențelor dificile și să iei viața mai ușoară.

Ce prezice somn Vărsături

Semnificația visului Vărsături

Să visezi la lucruri care te fac să te simți rău – din păcate și dezastru.

Pacientul vede vărsături în sine – pentru a îmbunătăți sănătatea.

Vedeți Vărsături într-un vis

Predicția somnului Vărsături

Acest semn îți spune că este timpul să scapi de tot ce te deranjează.

Scapă de ideile, conceptele și conceptele vechi.

Fa-o acum! Simți nevoia să exprimi ceea ce ai ținut ascuns de obicei și te-ai îmbolnăvit? Este timpul să vorbim deschis.

De ce visezi la vărsături

Vedeți în vis Vărsături

Pentru mulți oameni, în special pentru copii, vărsăturile sunt o experiență dificilă și umilitoare. Într-un vis, acest lucru se poate întâmpla în aproape orice fel de vis. Deoarece în viața reală vărsăturile sunt adesea asociate cu o boală, acestea apar în vise când viața noastră este în mare parte scăpată de sub control. Cel mai probabil, prezența acestui fenomen într-un vis este legată de vărsături și greață sau alte senzații neplăcute în tractul digestiv în realitate.

O femeie în vârstă de patruzeci de ani vorbește despre visul ei:

„Sunt la locul de joacă. Sunt un copil de aproximativ opt ani. Caruselul se mișcă din ce în ce mai repede. Imi place. Caruselul este împins de un bărbat pe care nu-l recunosc. Oprește caruselul și pleacă. M-am săturat de rochia mea galbenă și sunt foarte tristă.”

Acest vis este de interes din mai multe motive. În primul rând, visătorul se imaginează ca un copil. Totul indică faptul că memoria copilăriei va fi esențială pentru interpretarea acestui vis. În vis, bărbatul pleacă și ea vărsă. Se pare că rochia este importantă pentru că i-a fost dăruită în vara în care părinții ei au divorțat,

În viața reală, visătorul tocmai termina ceea ce ea a numit „caruselul infertilității”: ea și soțul ei erau profund traumatizați și supărați că nu puteau avea copii. Au simțit că și-au pierdut controlul asupra vieții. Aparent, acest vis a fost determinat de INGRIJARE cu privire la viitorul său într-o casă potențial fără copii.

Ce înseamnă vărsături de somn

Simțirea dorinței de a vomita – bogăție/durere.

Scoateți-vă – supărare / ușoară stare de rău.

Să dai vărsături cuiva – acesta este ora ta, mai bine folosește-ți norocul.

De ce visezi să vărsături într-o carte de vis

17 octombrie 2019 la 16:01 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Vomiting citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce vărsăturile într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează vărsăturile și ce înseamnă:

Vărsături – Văzând într-un vis că simți nevoia de a vomita – la bogăție, că ai vărsături – să te deranjeze.

A da cuiva un emetic înseamnă că a venit timpul tău, folosește-ți norocul.

Citeste mai mult:  Despărțindu-se de soțul ei într-un vis

Sonnik Miller

De ce visezi să vărsături într-un vis?

Vărsături – A vedea într-un vis că vomita înseamnă că un fel de boală îți va provoca suferință sau vei fi brusc implicat într-un mare scandal. A-i vedea pe alții într-o astfel de stare într-un vis înseamnă că în viața reală vei găsi nesinceritatea oamenilor în care ai încredere.

Pentru o femeie, un vis în care vomită un pui înseamnă că nu va primi plăcerea mult așteptată din cauza bolii unei rude. Acest vis prezice, de asemenea, un curs nereușit al afacerii.

Dacă vărsați sânge, vă veți îmbolnăvi brusc. Veți fi descurajat de îndoieli, iar copiii și mediul de acasă vă vor face să vă simțiți inconfortabil.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegeți de ce vărsături într-un vis?

Vărsături – eliberare din iritație.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a visat Vomiting

Am văzut vărsături într-un vis – Instalare despre respingerea vieții.

Cartea de vis astrologic

Vărsături să vedeți ce înseamnă?

Vărsăturile sunt un act neplăcut care simbolizează relațiile ostile.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul de a vărsături, interpretare:

Vărsături – Dacă ai visat că vomita, visul prevestește dobândirea a ceea ce ți-ai pierdut sau furat.

Interpretarea viselor Feng Shui

Vărsături: interpretarea imaginii

Vărsături – Văzând în vis lucruri care te fac să te simți rău – din păcate și dezastru. Pacientul vede vărsături în sine – pentru a îmbunătăți sănătatea.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Vărsături – Senzația de greață într-un vis reflectă de obicei nevoia visătorului de a expulza și de a respinge ceva din viața lui de care este dezgustat.

Interpretarea viselor căutătorilor spirituali

De ce visezi la vărsături?

Într-un vis, vărsăturile sunt adesea izbitoare în realism. Mărturisește purificarea, eliberarea de subpersonalitățile demonice (demoni) cu rugăciunea creștină adecvată.

Cartea viselor esoterice

Văzând vărsături – pentru a profita, bani. Cineva vărsă – obține un profit cu ajutorul cuiva. Curățați vărsăturile – investiția dvs. în afacere va aduce profit. Vomiți pentru a face economii de bani.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul Vărsături?

Văzut vărsând într-un vis – ești amenințat de o boală gravă. Imaginați-vă că luați un medicament foarte bun și vărsăturile dispar. Te simti bine. Obțineți o examinare completă.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Vărsături

Vărsături – Simțirea nevoii de a vomita – bogăție; întristare. Vomează-te – supărare; ușoară stare de rău; răsfăț în murdărie. Să dai vărsături cuiva – acesta este ora ta, mai bine folosește-ți norocul.

Cartea de vis psihologic

Ce înseamnă să vezi Vomit într-un vis

Vărsături – Un simbol al respingerii și respingerii, refuzului. Poate că este asociat cu probleme reale ale creierului (după o leziune traumatică a creierului, accident vascular cerebral), după cum raportează predictorul cărții de vis.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea vărsăturilor din visul tău

Vărsături – certuri, necazuri; s-a vărsat – la o concluzie bună; sănătate, eliberare; a vedea pe altcineva – scandaluri puternice. Vezi add. Greață în secțiunea senzații, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la vărsături, ce înseamnă?

Vărsături – Simbolizează o situație pe care nu o acceptați. Se presupune că vărsăturile anticipează rezolvarea unei situații proaste. Dacă simți greață într-un vis, atunci vei fi acuzat de ceva și asta îți va aduce durere.

Carte de vis modernă mare

Vărsături – de ce visează visătorul?

Vărsături – vezi într-un vis că o persoană vărsă – în curând vei întâlni nesinceritatea oamenilor; vei vedea că un dușman nu poate fi mai puțin amabil decât un prieten; veți fi de acord că rudele în relație între ele își pot permite astfel de libertăți pe care străinii nu le vor permite. Vărsături de parcă ai fi – comportamentul tău sau declarațiile prea îndrăznețe (poate intoleranța ta) vor provoca un mare scandal; ține sedative la îndemână.

Carte de vis islamică

De ce visezi să vomi

Vărsăturile înseamnă pocăință dacă nu are niciun miros, iar dacă are, atunci cel care vede visul se va găsi într-o situație neplăcută. Dacă cineva vărsă sânge, atunci se va pocăi de păcat sau de ceea ce a dobândit într-un mod păcătos, iar dacă vomită lapte, atunci se va abate de la proprietatea înnăscută a unei persoane de a crede și sluji lui Dumnezeu (Al-Fitra). Vărsăturile înseamnă și întoarcerea misterelor și secretelor, scăpând de emoțiile interne și externe. Și dacă visătorul este bolnav, atunci va muri.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat să vărsături

Pentru mulți oameni, în special pentru copii, vărsăturile sunt o experiență dificilă și umilitoare. Într-un vis, acest lucru se poate întâmpla în aproape orice fel de vis. Deoarece în viața reală vărsăturile sunt adesea asociate cu o boală, acestea apar în vise când viața noastră este în mare parte scăpată de sub control. Cel mai probabil, prezența acestui fenomen într-un vis este legată de vărsături și greață sau alte senzații neplăcute în tractul digestiv în realitate.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Dacă într-un vis vărsați sau vedeți cum vărsăturile l-au răsucit pe altul, acest vis este pentru oaspeții neaștepți, așa este interpretat acest vis în cartea de vis.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Vărsături – Un flux neașteptat de numerar va țâșni.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Visul vărsăturilor mărturisește curățirea, eliberarea de demoni cu rugăciunea creștină adecvată.