De ce visezi să dai naștere unui copil mort

De ce visezi la Nașterea unui copil mort?

Interpretarea visului despre nașterea unui copil mort

Un vis poate prevesti o boală debilitantă

Moartea bebelușului

Conform cărții de vis, a da naștere unui copil mort într-un vis nu înseamnă deloc că nenorocirea se va întâmpla copiilor tăi. Când ați avut un vis similar, ar trebui să analizați toate detaliile visului și abia apoi să vă ocupați de interpretarea acestei viziuni.

Previziunile interpreților

Înainte de a începe să tragi un semnal de alarmă, ar trebui să iei în considerare inițial toate previziunile posibile pe care le oferă interpreții de vise. După astfel de viziuni de noapte înfricoșătoare, principalul lucru este să mențineți prezența minții și optimismul.

Interpretarea visului lui Meneghetti

Acest interpret consideră o astfel de viziune exclusiv pentru bărbați. De ce visează un bărbat la nașterea unui copil mort? La o boală lungă.

Visătorul se obosește prea mult cu munca, care nu îi poate afecta pozitiv bunăstarea. În consecință, starea generală de sănătate ca urmare va afecta negativ munca.

Încercați să vă acordați o pauză, luați o pauză de la afaceri, puneți-vă ordine.

Interpretul Hasse

Această carte de vis consideră mai favorabil visul unui copil mort. Se crede că un astfel de vis poate apărea înainte de a primi vești importante.

O predicție mai tristă – relația ta cu o anumită persoană ajunge la concluzia ei logică. Dar vei renunța cu ușurință la această persoană și vei experimenta doar o ușoară tristețe în loc de durere de inimă.

Cartea viselor esoterice

Un complot similar este un vis spre dezamăgire

Această sursă conține destul de multe informații despre motivul pentru care nașterea unui copil mort într-un vis. Dar interpretul dă o explicație a motivului pentru care copilul prinde viață. Visătorul va experimenta bucurie și mai degrabă neașteptat.

Interpretarea somnului pe zi a săptămânii

Interpretarea viselor practică adesea o modalitate de a face predicții în funcție de ziua din săptămână în care ați avut acest vis. Deci, ați avut o viziune similară în noaptea de:

  • Luni – o dezamăgire puternică;
  • marți – necazurile vor cădea asupra visătorului ca dintr-o corn abundență;
  • Miercuri – dușmanii te vor învinge;
  • Joi – ai șansa de a-ți realiza visul;
  • Vineri – recunoașterea societății;
  • Sambata – vizitati locuri excelente;
  • Duminică – îți vei putea atinge scopul.

Vezi cum cineva a născut un mort

Dacă copilul care se naște pe lume nu este al tău, nu experimentezi sentimente negative despre moartea lui, atunci un astfel de vis are și consecințele sale. Se crede că visătorul nu are încredere în abilitățile sale, el crede că nu își va putea atinge obiectivele.

Moartea fetei sau băiatului nou-născut al altcuiva, care a avut un vis înainte de un eveniment responsabil, este un semn de sus. La început, totul nu va decurge conform planului. Dar veți putea corecta situația, totuși, acest lucru se va întâmpla dacă vă păstrați calmul.

Un nou-născut extraterestru este simbolul unor afaceri care nu vor reuși. Vei fi implicat în ea, dar nu vei fi foarte afectat de acest eșec.

Somnul este un apel pentru a comunica cu copiii tăi

Și conform interpretului de vise vechi, un vis al unui copil mort care vă este complet necunoscut promite o schimbare rapidă a vremii.

Cartea de vis ucraineană spune că, dacă un părinte a văzut moartea copilului altcuiva într-un vis, atunci ar trebui să acorde mai multă atenție urmașilor săi. Este posibil ca copiii tăi să fie în pericol, vorbește cu ei mai des, află despre treburile și necazurile lor.

vis pentru femeile însărcinate

Pentru o femeie care așteaptă nașterea copilului ei, un astfel de vis poate deveni un coșmar. Dar cărțile de vis se grăbesc să liniștească: viitoarea femeie în travaliu este pur și simplu îngrijorată de debutul celui mai important moment din viața ei, un astfel de vis este doar o reflectare a temerilor ei. Nu o lua ca pe o profeție.

La mulți interpreți, puteți găsi informații că o astfel de viziune pentru o femeie însărcinată nu înseamnă absolut nimic.

Ceea ce promite femeilor un vis

Un vis este considerat favorabil în care s-a născut un copil mort pentru o femeie care a încercat de mult și fără succes să conceapă un copil. Potrivit multor cărți de vis, înseamnă că visătorul își va îndeplini în curând visul de urmași.

Uneori există o predicție că, dacă ar trebui să dai naștere unui corp fără viață în apă, atunci vei primi vești mult așteptate și importante.

Iar interpretul de vis ezoteric spune că a da naștere unui copil fără viață înseamnă, în realitate, să-ți ia rămas bun de la trecut și să intri într-o nouă viață. Adesea, un astfel de vis vine în timpul creșterii unei persoane, când cel care doarme începe să realizeze lucruri noi. Poate fi atât maturizare fizică, cât și creștere spirituală.

Posibile răniri sau supărări minore

Văzând copilul mort

Visele despre copiii tăi deja adulți, pe care le aduci din nou pe lume, sunt un eveniment destul de rar. Dar nu reduceți.

Și dacă renașterea copilului tău este considerată de cărțile de vis ca un semn că ar trebui să încetezi să-ți faci prea multe griji pentru el și să-i dai puțină libertate, atunci somnul, atunci când se naște mort, este considerat exact opusul.

Copilul poate fi în pericol abstract, de exemplu, poate fi asociat cu o companie proastă, dar poate fi și în pericol de vătămare fizică.

Ar trebui să monitorizați cu atenție sănătatea bebelușului, există, de asemenea, o probabilitate mare de rănire.

Când un copil adult din viața reală din visul tău s-a născut mort, atunci pe calea vieții va întâlni dificultăți și obstacole. Interpreții spun că drumul de viață al copilului va fi dificil.

Am visat că ții un cadavru mic în mâini pentru o lungă perioadă de timp – ar trebui să slăbești strânsoarea. Ești supraprotector față de copilul tău. Acest comportament nu este bun pentru comunicarea dvs. Copilul încearcă să scape de îngrijire, nu vă spune despre temerile, planurile, succesele, eșecurile lui. Dacă continui să te comporți în acest fel, îi poți pierde definitiv încrederea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă hering într-un vis

Dacă un bărbat vede un astfel de vis

Femeile sunt mult mai predispuse decât bărbații să aibă vise care sunt asociate cu copiii. Iar procesul de naștere este în general o ocupație feminină. Dar asta nu înseamnă că un bărbat nu poate vedea complotul despre apariția copilului său mort sau al altcuiva.

Deoarece visele nu sunt realitate reală, un bărbat însuși poate da naștere unui fiu sau a unei fiice. Ce pot însemna astfel de viziuni pentru sexul puternic?

Un bărbat care dă naștere unui urmaș mort se poate confrunta în realitate cu dificultăți insolubile. În cazul dumneavoastră, care a avansat fără prea multe dificultăți, poate apărea accidental un obstacol de netrecut. Tot ce-ți rămâne este să accepți starea de fapt și să treci la o altă sarcină.

Un bărbat care a născut în vis, dacă copilul său era mort, se poate confrunta cu faptul că tot ceea ce a aspirat va dispărea. Neînțelegerea dumneavoastră a situației a dus la o întorsătură atât de deplorabilă a evenimentelor. Este posibil să fi abordat un caz în care nu înțelegi absolut nimic. Printre altele, norocul s-ar putea întoarce de la tine din cauza gândurilor tale negative și a faptelor rele.

Interpretarea viselor pentru a da naștere unui copil mort

Publicat de admin la 17.09.2018

De ce visează un copil mort?

Visele despre un copil mort lasă în urmă un sentiment neplăcut pentru o lungă perioadă de timp și puțini oameni se așteaptă la ceva bun de la un astfel de vis. Pentru a confirma sau infirma aceste informații, este necesar să interpretați corect ceea ce vedeți.

De ce visează un copil mort?

Dacă copilul mort al altcuiva a apărut într-un vis, acesta este un semn negativ care indică apropierea unor probleme grave și diferite tipuri de dezamăgiri. Nu vă faceți griji, pentru că acest lucru nu va preocupa în niciun fel copiii. Cartea de vis spune că afacerile au început în viitorul apropiat și că planurile stabilite nu sunt date să devină realitate. Să-ți vezi propriul copil mort într-un vis înseamnă că ar trebui să-ți protejezi copilul, deoarece se poate îmbolnăvi grav sau poate avea probleme serioase. Vederea de noapte, în care copilul decedat a prins brusc viață, indică prezența unei influențe negative din exterior. Merită să fii în alertă, pentru că cineva poate fi atras într-un caz dubios.

Într-una dintre cărțile de vis există informații că a vedea un copil mort într-un vis înseamnă că este timpul să-ți accepti propriul potențial ascuns.

Dacă visezi să dai pe lume un copil mort

Dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza bolii, acesta este un semnal că merită să vă analizați viața socială și psihologică, acest lucru este important pentru o dezvoltare armonioasă. Privind un nou-născut mort înseamnă că ar trebui să vă pregătiți pentru faptul că toate planurile nu vor fi implementate așa cum s-a prevăzut inițial. Pregătește-te pentru faptul că ceea ce s-a întâmplat te va supăra foarte mult. Dacă într-un vis a trebuit să dai naștere unui copil mort, înseamnă că în curând vei putea scăpa de necazurile existente. Vederea de noapte, în care încercați să hrăniți un copil decedat, este un indiciu că ar trebui să fiți mai responsabil cu cheltuielile materiale. A vedea o fată moartă înseamnă că în acest moment există probleme în dezvoltarea spirituală. În primul rând, acest lucru se aplică oamenilor creativi.

De ce visează un copil mort?

De ce visează o fată: o interpretare tradițională

În mod tradițional, se crede că o fată văzută într-un vis prezintă un eveniment care poate surprinde foarte mult. În curând se va întâmpla ceva neașteptat.

De asemenea, un astfel de vis oferă vești importante. Totul depinde de aspectul fetei. Dacă ai văzut într-un vis o fată frumoasă, sănătoasă și bine îngrijită, atunci vin vești bune. O fată bolnavă, murdară și neglijentă – vestea nu va fi foarte veselă.

De asemenea, se crede că o fată într-un vis este împlinirea unei dorințe. Din nou, totul depinde de aspectul și comportamentul ei. Dacă copilul este frumos, atunci ceea ce ai conceput cu siguranță se va împlini în curând.

Văzând o fată care plânge într-un vis

Acest vis te poate avertiza despre o boală gravă. Ascultați-vă intuiția și luați măsurile adecvate cât mai repede posibil.

Văzând o fată nou-născută într-un vis

Acesta este un semn foarte de bun augur. Fericirea ta este aproape. Dacă visezi un copil sau plănuiești o sarcină, atunci planurile tale se vor împlini cu siguranță în viitorul apropiat.

Văzând nașterea unei fete într-un vis

Dacă vezi nașterea unei fete într-un vis, atunci pregătește-te pentru schimbări iminente. Foarte curând, evenimente grandioase se vor întâmpla în viața ta. Începe o nouă rundă în destinul tău. Trebuie să vă pregătiți pentru aceste schimbări și să nu vă fie frică de ele.

Dă naștere unei fete într-un vis

Dacă o fată necăsătorită vede un astfel de vis, atunci în curând va avea o întâlnire care îi poate schimba complet viața.

Pentru o femeie matură, un astfel de vis înseamnă pregătirea pentru noi relații și schimbări.

Dacă un bărbat vede un astfel de vis, atunci aceasta înseamnă să obții succesul în muncă și avansarea în carieră.

Nașterea unui copil într-un vis semnifică întotdeauna unele evenimente semnificative, schimbări, idei noi, planuri și vise.

Dacă o femeie însărcinată vede un astfel de vis, atunci el îi promite o naștere ușoară.

Să ții o fetiță nou-născută în brațe este un eveniment rapid și plăcut în viața ta, cu condiția ca bebelușul să fie sănătos. Dacă nou-născuta este bolnavă și plânge, atunci riști să devii o victimă a intrigii și a urii din partea oamenilor invidioși și a nedoritorilor. Cu toate acestea, toate aceste necazuri sunt temporare. Veți putea face față dificultăților.

Uneori, un astfel de vis poate fi interpretat literal.O fată într-un vis poate însemna debutul unei sarcini dorite. Adesea, în stadiile incipiente, cu ajutorul viselor, puteți afla sexul copilului nenăscut.

Care este visul unei fete cu părul lung

Dacă ați văzut un copil cu părul lung într-un vis, atunci aceasta înseamnă o călătorie uimitoare neașteptată, o călătorie lungă.

Văzând o fată moartă într-un vis

Acest vis vorbește despre prăbușirea tuturor planurilor. Dacă ai conceput ceva, atunci speranțele pentru succesul întreprinderii tale sunt neglijabile. Acest lucru se aplică atât relațiilor personale, cât și muncii.

Citeste mai mult:  Soțul sărutând pe altul în vis

Văzând într-un vis o fată care a murit

Copiii morți văzuți într-un vis pot avertiza despre boli și probleme iminente, mai ales dacă sunt supărați, triști sau bolnavi cu tine. Dacă fata decedată arată bine, este veselă și sociabilă, atunci așteptați-vă vești bune.

Există cazuri în care copiii morți vin în vis pentru a-și mângâia părinții îndurerați, pentru a-i avertiza împotriva comiterii unor acte pripite.

De ce visezi să dai naștere unui copil mort. De ce visezi la nașterea unui copil mort

Cele mai multe publicații și cărți de vis spun că a vedea un vis în care apare un copil mort nu este în niciun caz un prevestitor al unor evenimente triste. Așadar, să încercăm să răspundem la această întrebare mai specific decât ne oferă cărțile de vis moderne. Dar, în același timp, merită să ne amintim că interpretarea oricărui vis trebuie abordată cu mare atenție.

Deci, în cea mai mare parte, apariția unui copil mort într-un vis este un prevestitor al oricăror schimbări pozitive în viață. Cu toate acestea, acest vis îl poate avertiza aproape direct pe visător (numai, după cum se spune, în direcția opusă) – asta înseamnă că în curând vă puteți aștepta la reînnoirea familiei sau a rudelor apropiate. Dacă într-un vis o persoană vede un copil viu și sănătos, care nu mai este acolo, atunci aceasta înseamnă că se așteaptă certurile și certurile în curând, iar copilul, la rândul său, încearcă pur și simplu să avertizeze, să aibă grijă. Și, în consecință, în niciun caz nu ar trebui să iei la inimă un astfel de vis, pentru că într-adevăr nu ascunde nimic deosebit de rău pentru el însuși. De asemenea, un copil mort poate simboliza dorințele și planurile unei persoane, care sunt în prezent doar în curs de dezvoltare. În acest caz, merită să acordați mai multă atenție afacerilor planificate, astfel încât acestea, la rândul lor, să nu moară, după cum se spune, în stadiul embrionar.

Este foarte important în astfel de vise, de fapt, ca în oricare altul, să ne amintim cele mai mici detalii, deoarece adesea aceste lucruri mărunte interferează cu interpretarea corectă a visului. De aici experiențele excesive, care în cea mai mare parte nu au nicio bază.

Dacă un copil mort apare într-un vis, cu lacrimi în ochi, aceasta poate prevesti o boală iminentă. În același timp, conform celor mai mulți interpreți de vise, această boală nu este foarte gravă și nu ar trebui să vă faceți griji și să vă trageți. Dar dacă toți astfel de oameni au unele plângeri cu privire la sănătatea lor, atât mentală, cât și fizică, atunci este mai bine să consultați un medic în avans. În astfel de condiții, riscul unei căderi nervoase sau doar depresie este foarte mare. Unii astrologi, însă, cred că a vedea un copil mort într-un vis este un semn foarte pozitiv pentru visător. Și cel mai probabil acest vis aduce doar perspective fericite și pozitive. În acest caz, este mai important ca niciodată să acordați atenție mediului însoțitor, ca să spunem așa, peisajului somnului. De exemplu, dacă un copil mort se află în mijlocul unui loc sau câmp părăsit, atunci aceasta înseamnă că în viitorul apropiat așteaptă o persoană vești plăcute de la rude sau despre rude.

Este general acceptat că, dacă ați avut un vis în care un copil mort zace într-un sicriu, atunci aceasta înseamnă că persoana care a văzut acest vis se va confrunta cu probleme și eșecuri atât în ​​afacerile de familie, cât și în muncă și în afaceri. Dar nu este așa. Dacă un copil într-un vis zace într-un sicriu mare, care nu este copilăresc, atunci acest lucru poate însemna că planurile și perspectivele visătorului vor fi foarte dificil de implementat, în drumul către implementarea lor vor fi multe capcane care vor trebui să fie a depasi. Este posibil ca unele dintre aceste idei să se încheie cu un eșec și, prin urmare, merită să acordați o atenție mai mare acestor probleme și preocupări. Poate că în acest fel (prin vis) i s-a dat pur și simplu un indiciu pentru a-și ghida sau corecta greșelile (Mendeleev a visat și el să rezolve o sarcină dificilă). În general, nu ar trebui să vă panicați și să vă faceți griji, trebuie doar să munciți puțin mai mult.

În orice caz, este foarte important, dacă sunteți atât de dornic să aflați interpretarea corectă a viselor, să apelați nu la cărțile de vis pe Internet (care pur și simplu oferă în mare parte date eronate), ci la publicații tipărite serioase – acestea conțin date mai atent detaliate, pentru a răspunde corect la toate întrebările.

În concluzie, aș dori să remarc că interpretarea viselor este o chestiune foarte complexă, cu multe subtilități. Și în conformitate cu aceasta, trebuie să-ți asculți întotdeauna „Eul” interior, probabil că acesta va da cel mai corect și mai precis răspuns. La urma urmei, visele ne sunt date de subconștientul nostru, ceea ce înseamnă că trebuie să-l întrebăm.

Interpretarea visului copil mort într-un vis

Care este visul unui copil mort. Interpretarea viselor

Văzând un copil mort într-un vis, nu ar trebui să vă speriați imediat. Cei care au murit în vis sunt, de regulă, simboluri ale diferitelor fenomene. Un copil mort într-un vis poate fi interpretat ca o creație a ta, de exemplu, proiecte, planuri, idei care, din păcate, nu vor fi viabile.

Literal, un copil mort într-un vis prezintă boală și necaz. Dar dacă în visul tău un copil mort prinde brusc viață, atunci asta îți promite o călătorie neașteptată și aventuri uimitoare în viitorul apropiat.

De ce visează un copil mort?

Visele despre un copil mort lasă în urmă un sentiment neplăcut pentru o lungă perioadă de timp și puțini oameni se așteaptă la ceva bun de la un astfel de vis. Pentru a confirma sau infirma aceste informații, este necesar să interpretați corect ceea ce vedeți.

Citeste mai mult:  Mi-am pierdut geanta într-un vis ce înseamnă?

De ce visează un copil mort?

Dacă copilul mort al altcuiva a apărut într-un vis, acesta este un semn negativ care indică apropierea unor probleme grave și diferite tipuri de dezamăgiri. Nu vă faceți griji, pentru că acest lucru nu va preocupa în niciun fel copiii. Cartea de vis spune că afacerile au început în viitorul apropiat și că planurile stabilite nu sunt date să devină realitate. Să-ți vezi propriul copil mort într-un vis înseamnă că ar trebui să-ți protejezi copilul, deoarece se poate îmbolnăvi grav sau poate avea probleme serioase. Vederea de noapte, în care copilul decedat a prins brusc viață, indică prezența unei influențe negative din exterior. Merită să fii în alertă, pentru că cineva poate fi atras într-un caz dubios.

Într-una dintre cărțile de vis există informații că a vedea un copil mort într-un vis înseamnă că este timpul să-ți accepti propriul potențial ascuns. Dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza bolii, acesta este un semnal că merită să vă analizați viața socială și psihologică, acest lucru este important pentru o dezvoltare armonioasă. Privind un nou-născut mort înseamnă că ar trebui să vă pregătiți pentru faptul că toate planurile nu vor fi implementate așa cum s-a prevăzut inițial. Pregătește-te pentru faptul că ceea ce s-a întâmplat te va supăra foarte mult. Dacă într-un vis a trebuit să dai naștere unui copil mort, înseamnă că în curând vei putea scăpa de necazurile existente. Vederea de noapte, în care încercați să hrăniți un copil decedat, este un indiciu că ar trebui să fiți mai responsabil cu cheltuielile materiale. A vedea o fată moartă înseamnă că în acest moment există probleme în dezvoltarea spirituală. În primul rând, acest lucru se aplică oamenilor creativi.

Interpretarea viselor un copil s-a născut într-un vis

De ce să visezi că s-a născut un copil. Interpretarea viselor

A vedea nașterea unui copil într-un vis înseamnă bogăție. Dacă într-un vis te bucuri de acest eveniment, atunci vei avea bucurie în realitate – treburile tale se vor derula în cel mai bun mod.

Pentru bărbați, un astfel de vis promite succes în afaceri. O femeie căsătorită care a văzut în vis cum s-a născut copilul ei se poate aștepta la o moștenire neașteptat de mare. Pentru o fată singură, același complot prevestește o pauză cu iubitul ei.

Cel care și-a văzut propria naștere într-un vis se va confrunta cu schimbări în viață care vor duce la bunăstare atât în ​​afaceri, cât și în dragoste.

s-a născut copilul mort

Interpretarea viselor S-a născut un copil mort ai visat de ce într-un vis s-a născut un copil mort? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un copil mort într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

De ce visezi să dai naștere unui copil mort – interpretarea somnului din cărțile de vis

Sonnik Miller

naște un copil mort într-un vis

Pentru a da naștere unui copil mort – nu îți este frică fără motiv pentru sănătatea copilului tău. Poate copilul tău este bolnav. Sau este în companie proastă, ceea ce îi amenință bunăstarea. În viitorul apropiat, veți experimenta o dezamăgire profundă.

Dream Vanga

interpretarea visului de a avea un copil mort

Pentru a da naștere unui copil mort într-un vis – nu va fi posibil să stabiliți relații cu cei dragi în viitorul apropiat.

Dream interpretare Tsvetkova

ce înseamnă dacă dai pe lume un copil mort într-un vis

A da naștere unui copil mort pentru o femeie visează la bucurie, pentru o fată – la conflicte și dispute. Dacă unui bărbat i s-a născut un copil mort într-un vis, așteptați-vă vești în curând.

Cartea de vis musulmană (islamică)

a visat să nască un copil mort

A da naștere unui copil mort este o boală.

Pentru a da naștere unui copil mort – aruncați o privire mai atentă la împrejurimile dvs., poate printre oamenii pe care nu îi luați în serios, există „sufletul pereche” al tău ideal. Această persoană va fi în curând persistentă și vei crede în posibilitatea unei relații între voi.

Interpretarea visului Hasse

a visat să nască un copil mort

Pentru a da naștere unui copil mort – cu greu veți putea supraviețui evenimentelor triste viitoare care sunt asociate cu familia. De exemplu, o despărțire sau un divorț. Dacă s-a născut o fată moartă, atunci ieșirea din această situație va fi cea mai puțin dureroasă pentru visător. Dacă s-a născut un băiat, atunci vei experimenta o durere de neconceput, de care va fi foarte greu de scăpat.

Interpretarea viselor Longo

interpretarea visului de a avea un copil mort

În vis, nașteți un copil mort sau aveți copii morți / nou-născuți morți pe care să îi vedeți în vis în noaptea de: luni – visătorul va experimenta o dezamăgire foarte puternică; Marți – așteptați-vă la mari necazuri pe care soarta vi le va „da” cu generozitate; Miercuri – vei pierde în fața dușmanilor tăi; Joi – in sfarsit vei avea sansa de a-ti indeplini visele; Vineri – vei primi o chemare publică; Sambata – pentru o excursie devreme in locuri frumoase; Duminica – in curand iti vei atinge scopul.

Fiul lui Nostradamus

de ce visezi să dai pe lume un copil mort

Pentru un bărbat, nașterea unui copil mort într-un vis înseamnă apropierea iminentă a unei boli lungi. Un astfel de vis este visat cel mai adesea de dependentii de muncă care, în ciuda faptului că se simt rău, continuă să lucreze, în timp ce își ruinează corpul. Visătorul ar trebui să ia mai des o pauză de la afaceri, să se pună în ordine, deoarece o stare nesănătoasă are un efect negativ asupra rezultatului muncii și asupra capacității generale de lucru.

Interpretarea viselor lui Zhou Gong

da naștere unui copil mort conform cărții de vis

Pentru a da naștere unui copil mort într-un vis – este posibil să primiți în curând vești importante. Sau o relație cu o persoană dragă va ajunge la o concluzie logică, dar îl vei lăsa ușor să plece fără să simți tristețe și dor.

Interpretarea viselor sonniq.ru

da naștere unui copil mort conform cărții de vis

Într-un vis, pentru a da naștere unei fetițe moarte, atunci norocul în bani se va îndepărta de tine. Un astfel de vis vorbește despre ruină, așa că fii atent la fondurile cheltuite și la persoanele care au acces la banii tăi. S-ar putea dovedi a fi înșelători.