De ce visează un bărbat la o soție însărcinată

De ce o soție însărcinată visează la soțul ei?

Pentru interpretarea viselor, de regulă, sunt luați reprezentanți ai sexului frumos, iar bărbații sunt mult mai puțin sensibili la acest lucru. Dar există astfel de vise încât pur și simplu nu este posibil să treci peste tine, de exemplu, dacă o soție însărcinată își visează soțul. Pentru un bărbat, un astfel de vis va deveni evident interesant și va dori să-l înțeleagă, dar visul nu este întotdeauna interpretat logic. Totul se datorează unui număr mare de semnificații și detalii ascunse, cărora cu siguranță ar trebui să le acordați atenție. Fiecare carte de vis oferă propria sa interpretare, așa că vă sugerăm să învățați interpretări din mai multe cărți de vis binecunoscute.

VIDEO Interpretare vis visul unei soții însărcinate

Interpretarea viselor unei soții însărcinate care visează la soțul ei – Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Psihoterapeutul a declarat următoarele – dacă ești un tip necăsătorit care nu are o relație în acest moment, atunci un vis te va pregăti pentru multe necazuri în viața reală. În realitate, vei fi atacat și rușinat, ceea ce va veni după unele acțiuni din partea ta. Conspirația împotriva ta pentru a te pune în locul tău nu este exclusă. Din păcate, nu puteți preveni această situație, așa că vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să continuați să faceți lucrurile pe care le considerați potrivite și necesare.

Dacă într-un vis este amanta însărcinată a soțuluiatunci nu va face bine pentru tine. Trebuie să înduri o oarecare umilință în ochii oamenilor apropiați. Nu vă faceți griji pentru acest lucru, pentru că va fi un gunoi obișnuit de rutină, fără consecințe. De asemenea, după somn, ar trebui să te uiți mai atent la alesul tău – el este cel care pretinde că este sau te înșală. Se întâmplă adesea ca vălul iubirii să ne închidă ochii și să nu vedem adevărata esență într-o persoană. Nu exclude ca tânărul tău să minte sau, și mai rău, să te înșele.

Un bărbat care are un vis de această natură se poate pregăti pentru tulburări la locul de muncă sau pentru mari dificultăți în viață. Poate fi orice – conflicte cu managementul, certuri în familie sau cu părinții. Daca ai aflat ca sotia ta a ramas insarcinata de la alta, dar aceasta veste nu te-a suparat, atunci asta inseamna ca vei primi in curand un sfat bun. Vă va ajuta să rezolvați problema pe care nu ați putut-o rezolva mult timp și să o amânați constant pentru mai târziu.

Dacă ești fată și tu visul unui soț însărcinat atunci în curând s-ar putea să fii depășit de mici dificultăți pe care cu siguranță le vei îndura și vei deveni și mai puternic și mai puternic. În plus, vei putea câștiga putere pentru implementarea planurilor de lungă durată și a realizărilor importante din viața ta. Poate fi o schimbare a locului de muncă, o călătorie în străinătate, o mutare în alt oraș sau o declarație de dragoste către o persoană dragă.

Interpretarea viselor visul unei soții însărcinate pentru soțul ei – interpretare conform lui Freud

În general, fiecare dintre visele noastre este o realitate transformată de conștiință. Dacă ești deja un om desăvârșit, care gândește sobru și înțelept, atunci visul tău va aduce doar ceea ce s-a întâmplat în el. Dar există un număr mare de oameni cărora nu le place această interpretare. De exemplu, dacă soțul a visat la o soție însărcinată, apoi cad imediat în panică și depresie. Acest lucru nu trebuie făcut, deoarece există un număr mare de interpretări cărora trebuie să li se acorde o atenție deosebită.

În primul rând, amintiți-vă cu ce emoții v-ați întâlnit visul. De asemenea, este important ce ți-a spus soția ta într-un vis și pe ce ton s-a spus ceva. Dacă, în realitate, soția este de fapt însărcinată, atunci așteptați-vă ca în viața reală să nască rapid și în siguranță. Copilul va fi frumos și sănătos, iar familia ta va deveni și mai puternică și mai fericită.

Uneori, o femeie are un vis despre locul în care apare sotie insarcinata. Un astfel de vis nu indică faptul că ești gay. Cel mai probabil, asta înseamnă că, în realitate, îndeplinești funcții masculine care ți-au fost atribuite prin coincidență. Trebuie să-ți fie greu să faci toate acestea, dar nu ai de ales. În realitate, ar trebui să vă gândiți și să vă gândiți serios de ce se întâmplă acest lucru. Poate că nu este vorba despre oricine, ci despre tine. Înțelege-te pe tine, altfel toate aceste probleme și rutina de zi cu zi îți vor scoate toată puterea din tine.

A fi însărcinată de un fost soț este considerat un semn că încă nu l-ai lăsat pe fostul tău și ceva te unește cu el. Mai mult, acest lucru poate indica faptul că relația actuală nu ți se potrivește și că cauți un candidat pentru inima ta. În curând îl vei găsi și vei forma o uniune puternică a două inimi. În realitate, gândiți-vă dacă merită să continuați relația actuală sau este mai bine să întrerupeți totul imediat, așteptând-o pe cea restrânsă.

Interpretarea visului unei soții însărcinate care visează la soțul ei – interpretarea cărții de vis a lui Tsvetkov

Dacă un soț visează cum soția sa însărcinată într-un vis se plânge de ceva, se plânge, țipă, cade sau cade în prăpastie, atunci asta indică faptul că vrei ca toate acestea să se oprească în realitate pentru că te epuizează. Acest vis indică imposibilitatea de a împărtăși toate dificultățile împreună și, cu fiecare zi petrecută împreună, experimentați din ce în ce mai mult stres și negativitate.

Situația este mai mult decât gravă și poate duce la consecințe grave asupra sănătății. Este mai bine să mergi la un psiholog după somn pentru o consultație și să-i spui ce simți și ce experimentezi. Ar trebui să înțelegi că trebuie să te confrunți cu dificultățile cotidiene de îndată ce apar, dar să respingi o soție însărcinată de dragul tău cel puțin nu este etic. A dormi cu femeia însărcinată a altcuiva înseamnă că în viața reală rezolvi problemele altora. Este nevoie de mult timp și efort, așa că este esențial important să definiți limitele intereselor dvs. În caz contrar, nu vei avea nici timpul și nici dorința de a-ți rezolva problemele.

În orice caz, este bine și nobil să ajuți, dar numai dacă ți se cere și nu îți sacrifici interesele. O soție care naște naște într-un vis – acesta este un semn că totul va fi bine în realitate. Și dacă soția este însărcinată în viața reală, atunci nașterea va avea succes. Un astfel de vis vă permite să știți că grijile tale sunt inutile și, în curând, totul se va stabiliza și se va îmbunătăți. Dacă într-un vis a apărut o culoare negativă, atunci în realitate vei fi supus scandalurilor și bârfelor. În plus, cearta cu oamenii apropiați nu este exclusă.

O altă interpretare extrem de rară, dar care are loc – după un astfel de vis, poți fi aproape sută la sută sigur că soția ta te înșală sau o va face foarte curând. În viața reală, încearcă să te uiți mai atent la alesul tău și, dacă este necesar, vorbește cu ea despre asta, altfel poate fi prea târziu. În orice caz, fiecare dintre interpretările de mai sus nu este o axiomă și poate fi supusă modificărilor. Practic, schimbările pot fi cauzate de mici detalii ale somnului. Astfel, este esențial important să nu ratezi un singur lucru mic din visul tău, iar apoi visul va fi interpretat corect.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a primi un cadou de la un bărbat

Am visat la o soție însărcinată – interpretări populare din cărțile de vis

Este dificil să determinați fără echivoc la ce visează o soție însărcinată. Dacă un vis are un sens real, este o reflectare normală a realității. În cazul în care soția este însărcinată, dar nu și-a informat soțul sau chiar ea însăși nu știe despre evenimentul vesel, bărbatul are o intuiție foarte dezvoltată. O soție însărcinată goală în visul unui bărbat înseamnă fericire necondiționată în familie, iubire și acceptare.

Valoarea reală a somnului

Într-un vis vedem realitatea transformată de conștiință. Oameni rezonabili cu minte trejită, care acceptă lumea așa cum este ea, văd vise realiste. O soție însărcinată într-un vis în acest caz este doar o soție în poziție.

Ar trebui să acordați atenție dialogurilor, acțiunilor – în ele se va încheia sensul principal al visului. Visele în acest caz pot fi specifice – trebuie să cumpărați un cărucior și un pătuț – într-un vis cumpărați un cărucior, un pătuț, jucării, bucurați-vă de achizițiile dvs. și examinați-le, faceți reparații în creșă, discutați despre culorile pereților si decor.

Un vis excelent care arată o atitudine subtilă față de realitate. Sensul mistic al unui astfel de vis este bunăstarea completă și absolută. Copilul se va naște într-o familie fericită și nu va avea nevoie de nimic.

Semnificațiile de bază ale somnului

 • Dacă o femeie visează la o soție însărcinată, acest lucru nu indică întotdeauna orientarea ei netradițională. Mai degrabă, o femeie este forțată să rezolve multe probleme și să servească drept sprijin pentru alte persoane. În acest caz, o femeie însărcinată într-un vis este un semn al problemelor care trebuie abordate. Reconsiderați-vă poziția de viață. Nu trebuie să ai grijă de toată lumea și să patronezi.
 • Dacă o soție însărcinată se plânge în vis, se plânge, se strâmbă de durere, cade, se rănește, zboară într-un abis sau cade de pe un acoperiș – aceasta este frica și vinovăția, incapacitatea de a împărtăși o stare dificilă împreună. Poate iritație și o dorință egoistă ca totul să se oprească. Luați un sedativ. Mergi la un psiholog. Un psiholog te poate ajuta să înveți să accepți realitatea fără lupte inutile. Într-adevăr, lupta împotriva sorții este necesară în unele cazuri, dar este lipsit de sens și lipsit de etică să lupți cu sarcina soției. Nu este întotdeauna posibil să înveți să accepți lumea pe cont propriu, mai ales dacă copilul a crescut singur sau este în relații dificile cu frații și surorile. Vei deveni mult mai fericit atunci când înveți să înțelegi cu ce trebuie să lupți și ce ar trebui să fie acceptat ca fapt.
 • Soția însărcinată a altcuiva într-un vis sau o femeie necunoscută despre care știi că este soția ta doar în contextul unui vis – ar trebui să-ți definești clar interesele și să nu rezolvi problemele altora, mai ales dacă nu ești întrebat. Sau dacă cererile sunt inutil de intruzive și îți impun obligații împotriva voinței tale. A ajuta oamenii este o faptă bună, dar nu în cazul în care se bazează pe ajutorul tău, neținând cont de interesele tale.
 • Nașterea într-un vis este un semn al unui rezultat favorabil. Totul va fi bine și ești pregătit pentru asta. Încearcă să-ți faci mai puține griji, salvează-ți nervii.

Semnificații din cărțile de vis

 • Cartea de vis a lui Velesov asigură că a vedea o soție însărcinată într-un vis – la bârfă, scandaluri, ceartă.
 • Potrivit lui Loff, sarcina este un semn de maturitate creativă, pregătire pentru creație independentă. Soția ta însărcinată s-ar putea dovedi a fi o idee genială pe care o crești în secret.
 • Cartea de vis engleză spune că o soție însărcinată într-un vis – spre bucurie, profit, cheltuieli mici pentru divertisment, surprize plăcute neașteptate.
 • Cartea de vis a lui Freud interpretează sarcina soției sale ca fiind frici de infidelitatea ei, îndoiala de sine.
 • O carte de vis feminină interpretează o soție însărcinată ca un eveniment unic fericit.

Femeie însărcinată în coșmaruri

Dacă o soție însărcinată visează într-un context negativ, este foarte posibil ca aceasta să fie o reflectare a temerilor bărbatului și un semn clar de respingere a unei posibile situații, de răcire a sentimentelor. Se întâmplă ca o femeie însărcinată într-un vis să pară neplăcută și extrem de neatrăgătoare, respingătoare. Acest lucru se întâmplă cu adevărat și nu are întotdeauna legătură cu sentimentele pentru soția lui. Frica de a avea copii, responsabilitatea, stresul financiar și emoțional trebuie cu siguranță luate în considerare.

În acest caz, este de dorit să se excludă posibilele riscuri de sarcină în viitorul apropiat. Daca esti sigura ca nu vrei copii si nu vrei niciodata, fa o vasectomie, aceasta este o operatie simpla si sigura care exclude complet sarcina. O astfel de decizie poate să nu fie aprobată de societate, dar nimeni nu ar trebui să fie forțat să reproducă, împotriva voinței sale. Acest lucru se aplică în mod egal bărbaților.

Femeile se plâng adesea că societatea pune presiune asupra lor, cerând să nască, impunând imagini de maternitate fericită, nepăsare și infantilism neglijent în legătură cu fondurile pentru un copil. Nimeni nu pune presiune pe bărbați verbal, pur și simplu se confruntă cu faptul că vei avea un copil.

Dacă o femeie are dreptul să îndepărteze gândurile grele și să se concentreze asupra sănătății ei, atunci o povară colosală de responsabilitate cade asupra unui bărbat, pentru care nu este întotdeauna pregătit. Un vis înspăimântător cu o soție însărcinată scoate la iveală cele mai profunde temeri ale unui bărbat. Aceasta este teama de a nu face față, teama de o schimbare a calității vieții, posibila respingere a multor bucurii, preocuparea pentru sănătatea femeii iubite și teama de a o pierde.

Temerile secrete, care nu sunt de obicei exprimate cu voce tare, pot deveni rampante într-un vis. Este cu adevărat mai bine ca bărbații să viziteze un psiholog în această perioadă dificilă. Propria experiență și sfaturile de la prieteni și părinți ar putea să nu fie suficiente.

Concluzie

A vedea o soție însărcinată într-un vis este o etapă necesară în creștere și stabilire de relații. Jucați pentru dvs. situațiile posibile și dezvoltarea lor. Este un joc mental perfect normal. Prin propria ta reacție, poți înțelege atitudinea ta față de perspectivele viitoare, indiferent dacă ești pregătit pentru procreare și apariția unui copil.

Dacă relația se dezvoltă mai degrabă pe baza unor considerații egoiste și confort, fiecare dintre soți se va strădui să ia locul singurului copil din familie. Apariția unui copil adevărat nu va compensa situația.

Interpretarea viselor: care este visul unei soții însărcinate

Foarte des, fetele și femeile pot fi văzute la computer citind interpretarea viselor. Dar un bărbat cu o carte de vis nu face excepție. Visele nu reflectă întotdeauna evenimente reale care sunt cu tine sau cu familia ta. Este foarte greu de înțeles ce anume promite un anumit vis, fără o carte de vis este aproape nerealist. La asta visează o femeie însărcinată

este foarte greu pentru o soție să-și înțeleagă soțul, motiv pentru care va trebui să apelezi la interpreți pentru ajutor.

 • Dormi soția însărcinată – așteaptă-te la un eveniment vesel în viața ta.
 • Dacă ai visat la mireasa ta într-o poziție, vei primi în curând o veste foarte bună.
 • Sufletul tău pereche a născut un copil într-un vis – faci profit în mod neașteptat.
 • Un bărbat a visat o soție însărcinată, dar nu este căsătorit – există planuri și idei în capul lui, iar implementarea lor în viața reală va avea succes, iar rezultatul va îndeplini așteptările.
 • Soțul tău ți-a spus despre nașterea unui copil, dar nu ai văzut-o cu stomacul – se va întâmpla un eveniment fericit neașteptat.

Citeste mai mult:  De ce visezi să ții un câine în brațe

Visează la sarcina soției

Văzând o soție însărcinată într-un vis – viața ta s-a mutat la un nou nivel, a început o nouă etapă de viață. Poate chiar acum începe cea mai importantă parte a vieții tale, mult mai responsabilă decât cea anterioară. Schimbările cardinale sunt acum posibile: schimbarea locului de muncă, a locului de reședință sau chiar a țării de reședință. Poate că vei începe să gândești diferit, ei bine, iar modul tău de viață îți va urma gândurile. Poți deveni un stil de viață sănătos înfocat, sau te poți îndrăgosti de sport, iar sala de sport va deveni casa ta. Un astfel de vis poate indica o schimbare a tipului de activitate.

Într-un vis, ai văzut cum soția ta a născut un copil – dacă lucrezi la un fel de proiect sau dacă ți-a fost atribuită o muncă responsabilă, atunci va fi finalizată cu succes și va aduce rezultatul și profitul dorit. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți la obstacolele pe drum. Norocul este de partea ta și, cel mai probabil, majoritatea problemelor se vor rezolva de la sine, munca se va desfășura cu succes, vei simți satisfacție morală și vei primi recompense financiare.

Un semn foarte rău este un vis în care soția ți-a pierdut copilul. Tranzacția planificată poate să nu aibă loc, sau lucrarea nu va avea succes și rezultatul așteptat nu va fi atins. Sarcina – idei și planuri în capul tău, plănuiești ceva pentru o perioadă foarte lungă de timp, te îngrijorezi de implementarea tuturor planurilor și de calitatea muncii.

Dacă o femeie își întrerupe în mod deliberat sarcina într-un vis, planurile și speranțele pentru viitor vor fi nejustificate.

Soția a rămas însărcinată de iubit sau de fostul soț

Soția ta, cel mai probabil, își va schimba locul de muncă sau, în general, ocupația ei, acest lucru ți se spune de un vis în care nu-ți poartă copilul (de la iubitul ei sau de la altcineva). O femeie se va dedica unui nou loc de muncă, își va dedica nu numai orele de lucru, ci și timpul liber. În ciuda faptului că acest job va fi foarte bine plătit, nu vei fi mulțumit de lipsa de atenție, îți va lipsi atenția soției tale.

 • Un bărbat a visat la o soție însărcinată care a fost însărcinată de mult timp, cu toate acestea, abia acum ați aflat că copilul este de la un iubit – destul de curând veți fi șocat de un secret de familie. Această știre vă va șoca până la capăt, ei bine, este legată într-un fel de ocupația soțului.
 • Un vis în care te bucuri de pierderea unui copil de la un iubit are o semnificație foarte proastă. Soțul tău va avea oportunități de a avansa mai departe ca specialist, totuși, vei sta în cale și nu vei permite acest lucru. Își dorește foarte mult să ocupe această poziție și este pregătită pentru multe pentru ea. Dacă ești cu adevărat hotărât să o oprești, pregătește-te pentru faptul că relația nu va mai fi la fel.
 • A vedea o soție însărcinată de la fostul ei soț într-un vis este un fel de treabă neterminată. Astfel de gânduri te chinuiesc în legătură cu treburile neterminate, spune subconștientul tău. Frica de a-ți pierde soția nu te părăsește. Crezi că acea relație nu s-a terminat și în orice moment se poate întoarce la el. Ți-e puțin frică să vorbești despre această teamă și despre gândurile tale cu soția ta. Nu ar trebui să faci asta, întreabă direct despre fostul ei și răspunsul ei te va calma imediat.

Fosta ta soție este însărcinată

Dacă ai văzut în vis o fostă soție care era însărcinată, mai ai ceva sentimente pentru ea. Legătura cu această femeie nu este complet ruptă, iar apariția ei în visul tău vorbește despre asta. Sarcina fostei soții indică faptul că foarte curând vei uita de ea.

Este destul de înfricoșător să te trezești și să realizezi că prima într-un vis era însărcinată. Dar această teamă nu este justificată. Un astfel de vis poate însemna o întâlnire rapidă cu ea, pe el puteți auzi informații foarte importante pentru dvs.

Nu vă faceți griji dacă într-un vis fostul soț a născut deja un copil de la tine și a rămas însărcinată în timpul unei relații cu tine. Visul indică doar că ea nu te-a uitat și noua ei iubire este foarte asemănătoare cu tine, poate nu în exterior, dar ești asemănător ca caracter. Dacă este cu adevărat însărcinată, atunci visul transmite doar o imagine a realității, dar copilul nu are nicio legătură cu tine.

Fosta soție susține că copilul iubitului este al tău

Femeia cu care ai fost într-o relație poate merge la un fel de răutate de dragul de a câștiga profit și bani, acest lucru este dovedit de un vis în care ea trece copilul altcuiva drept al tău. Veți primi un fel de ofertă profitabilă, la prima vedere, cu toate acestea, nu ar trebui să o contactați, cel mai bine este să refuzați să participați la aceasta. S-a gândit la toate dinainte, ei bine, iar tu ești pentru ea ca soluție la toate problemele ei, nici mai mult, nici mai puțin. Toate beneficiile sunt doar o iluzie, pentru tine, desigur, va face bani frumoși din asta. Nu ar trebui să o contactați.

Un semn destul de rău este un vis în care o femeie a născut un copil și susține că el este de la tine. Toate problemele ei trebuie rezolvate și a decis să facă totul cu mâinile altcuiva, este gata să te mintă mereu și oriunde. Ea este gata să împingă vina asupra ta, ca și cum tu ai fost cel care ai cauzat toate necazurile, provocând în același timp un sentiment de vinovăție. Întrebați-o direct ce probleme trebuie rezolvate. Cine este vinovat de toate acestea și trebuie să răspundă pentru toate – multe vor deveni clare.

Genul copilului

Genul copilului nenăscut joacă un rol important nu numai în viața reală, ci și în lumea viselor. În funcție de sexul bebelușului, sensul visului se va schimba și el.

Ai visat că soția ta este însărcinată cu un băiat? Un astfel de vis promite mari necazuri, probleme. Dacă într-un vis ai visat că fosta ta soție așteaptă un băiat, atunci ar fi o mare emoție în familie. Cartea de vis are o interpretare a unui vis în care atât fostele soții, cât și adevăratele soții sunt însărcinate cu un băiat. Acest vis vorbește despre următoarea alegere importantă.

Visătorul va trebui să ia o decizie importantă care îi va afecta viața viitoare și destinul în ansamblu.

O surpriză destul de plăcută sau o veste neașteptată îl așteaptă pe un bărbat care a visat că soția lui este însărcinată cu o fată. Dar dacă fosta soție a rămas însărcinată cu o fată, pregătește-te pentru un eveniment neplăcut sau pentru mici obstacole în atingerea scopului tău.

Un vis promite un sens foarte bun în care soția ta poartă gemeni. Un astfel de vis oferă o mare bucurie în familie, fericire. Poate că soția ta este într-adevăr însărcinată.

Interpretarea somnului conform altor cărți de vis

Sunt mulți sonnikos. Unii dintre cei mai atenți și populari interpreți și-au exprimat părerea despre acest vis:

 • Miller – un vis în care soția este însărcinată, dar în realitate nu există nicio soție, avertizează bărbatul că în viitorul apropiat îi va fi foarte rușine de unele dintre acțiunile sale. Dacă soția bărbatului așteaptă cu adevărat un copil, atunci visul prezice o naștere destul de ușoară și reușită.
 • Cartea de vis nobilă – vă așteaptă schimbări. Schimbări în aproape toate domeniile vieții.
 • Cartea de vis italiană – un vis în care o femeie este însărcinată promite o exacerbare a unui fel de boală cronică sau pur și simplu o deteriorare a sănătății.
 • Felomena – un cadou frumos pe care îl veți primi în viitorul apropiat. Puțină răbdare.
 • Cartea de vis medievală – dacă soția a luat în greutate în timpul sarcinii – succes în toate angajamentele unui bărbat.

Citeste mai mult:  Văzând sânge într-un vis

Nu te grăbi să tragi concluzii. Pentru ca cartea de vis să nu profețească, să gândească, să analizeze totul și să nu o compare cu realitatea. De ce ai avut acest vis anume? Merită să vă gândiți la asta pentru a face totul corect și a nu greși.

Ce anunță un vis în care o soție însărcinată visează la soțul ei?

Bărbaților nu le place să-și analizeze visele de noapte și să apeleze la interpreți de vise. Cu toate acestea, există situații în care sunt forțați să se uite în cartea de vis și să afle semnificația evenimentelor din vis. Visele despre poziția interesantă a soțului nu fac excepție. Nu lua sensul unui vis la propriu. Există multe detalii minuscule care joacă un rol important în interpretarea corectă a vederii nocturne. Se ia în considerare dacă soția este de fapt însărcinată, cine este adevăratul tată al copilului, comportamentul și acțiunile visătorului, cum a decurs procesul nașterii.

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! Ghicitoarea Baba Nina: „Vor fi întotdeauna o mulțime de bani dacă îi pui sub pernă. ” Citește mai mult >>

Visul de sarcină al soției sugerează că familia este pregătită pentru schimbări drastice și evenimente neașteptate. Aceasta poate fi o completare în familie, mutarea într-un nou loc de reședință într-un alt oraș, obținerea poziției înalte dorite de către visător. Cu toate acestea, pentru a interpreta corect sensul visului, trebuie să încercați să vă amintiți toate cele mai mici detalii ale evenimentelor văzute:

 1. 1. Dacă soția visătorului nu este însărcinată în viața reală, atunci un vis despre poziția ei interesantă prevestește începutul unei noi etape în viața soților. Relația lor va atinge un nou nivel, mai înalt. În familie vor domni armonia și înțelegerea reciprocă completă.
 2. 2. În cazul în care soția se pregătește cu adevărat să devină mamă, atunci ar trebui să se aștepte la schimbări în viață în bine. Visătorul va putea rezolva vechile probleme la care se gândește de mult.
 3. 3. Dacă soția nu avea intenția de a rămâne însărcinată, atunci unele cărți de vis interpretează viziunea sarcinii soției ca fiind sentimentul subconștient de vinovăție al soțului față de soția sa. Poate că în trecut a făcut lucruri pentru care îi este rușine în fața celeilalte jumătăți. Cea mai bună soluție în această situație ar fi o conversație sinceră cu o femeie, ar trebui să-ți ceri sincer iertare pentru toate insultele și comportamentul tău, care a făcut-o pe iubita ta să sufere. Dacă în realitate este undeva departe, atunci poți merge la biserică. Acest lucru va ușura angoasa mentală a visătorului.
 4. 4. Dacă o soție însărcinată visează fără haine – la începutul unei dungi albe în viață. Visătorul se așteaptă la o perioadă de succes în toate eforturile și la împlinirea unei dorințe prețuite. A minți și a-ți îmbrățișa soțul într-o poziție este un mare succes și prosperitate în toate aspectele.
 5. 5. Dacă în ajunul nunții mirele a visat că mireasa lui este însărcinată, atunci aceasta aduce vești bune de departe. Dacă un tânăr necăsătorit a visat la o soție însărcinată, atunci acest lucru sugerează că planurile și ideile sale originale vor fi implementate cu succes și vor aduce profit substanțial visătorului.
 6. 6. Dacă un bărbat a fost foarte fericit într-un vis când a aflat despre sarcina soției sale, atunci acest lucru îl prevestește să participe la un eveniment interesant în care va fi în centrul atenției, în special printre reprezentanții sexului opus.
 7. 7. Interpretarea corectă a somnului depinde și de mărimea abdomenului. O burtă mică prezintă dificultăți temporare cărora visătorul le poate face față cu ușurință. Dacă burta era mare, atunci pot apărea probleme la copii sau la rude apropiate. Pot avea nevoie de sprijinul și ajutorul visătorului. Dacă soțul a aflat vestea, dar nu și-a văzut soția, atunci acest lucru promite un eveniment fericit.

Interpretarea unui vis poate diferi semnificativ în funcție de cine se va naște dintr-un cuplu căsătorit.

Dacă un bărbat a visat că va avea un fiu, atunci acest lucru promite mari probleme. A afla că fosta soție așteaptă un băiat înseamnă că familia va avea mari probleme. Interpretarea somnului este interesantă atunci când atât femeile reale, cât și fostele soții sunt însărcinate cu un băiat. Acesta este un avertisment că visătorul va avea în curând o situație în care va trebui să ia o decizie importantă care îi va afecta întreaga viață viitoare.

Dacă s-a visat că o fiică se va naște în curând în familia visătorului, atunci aceasta este o surpriză plăcută sau o veste neașteptată. Un vis despre sarcina unei foste soții cu o fată promite o surpriză neplăcută sau obstacole în atingerea scopului.

Un semn grozav este un vis despre sarcina soției cu gemeni. El oferă o mare fericire în familie, mai ales dacă soțul/soția așteaptă de fapt gemeni.

Dacă un bărbat a visat că a aflat despre adulter și a fost supărat de acest lucru, atunci aceasta indică o mare rușine sau umilință pe care visătorul va trebui să o îndure în viitorul apropiat. Dacă vestea nu a provocat deznădejde visătorului, atunci aceasta promite ajutor sau sfaturi bune de la prieteni într-o situație dificilă.

Dacă ai visat că soția a născut un fiu ca urmare a relațiilor sexuale și a unei relații intime cu iubitul ei, atunci aceasta prefigurează o schimbare a muncii și a tipului de activitate al soției. Un nou loc de muncă va necesita mult timp și efort din partea soției. Soțul nu va fi mulțumit de acest lucru, dar cu o compensație financiară mare și cu salariul mare al soției sale, va putea închide ochii la absența îndelungată a soției în fiecare zi. Dacă părea că soția a fost într-o poziție de mult timp, iar visătorul a aflat doar că acesta este un copil de la un bărbat străin, atunci acest lucru prefigurează dezvăluirea unui fel de secret de familie. Vestea va fi legată de strămoșii soției.

Dacă o femeie a pierdut un copil într-un vis, iar bărbatul nu a fost deloc supărat de acest lucru, atunci acesta este un simbol nefavorabil, care sugerează că visătorul va deveni un obstacol în calea creșterii carierei și a autoperfecționării soției sale. O va împiedica să se dezvolte ca specialist înalt calificat. Acest lucru va afecta negativ relațiile de familie.

Dacă un bărbat a visat că soția lui este însărcinată de un fost soț sau iubit, atunci aceasta indică teama lui subconștientă. Visătorul nu este sigur că relația trecută a iubitei sale soții s-a încheiat și este în trecut. Cea mai bună soluție în această situație ar fi o conversație sinceră cu cealaltă jumătate a ta.

Un vis despre sarcină de la fratele soțului ei promite visătorului mari probleme la locul de muncă, ceea ce îi va afecta negativ reputația. Dacă un soț așteaptă un copil de la un prieten al soțului ei – până la trădarea uneia dintre persoanele apropiate.

A visa că o soție a născut un copil după moartea fostului ei partener, în urma unui accident, înseamnă a-și câștiga dușmanii și nedoritorii.