De ce să visezi la un birou de registru pentru o fată

De ce să visezi la un birou de înregistrare într-o carte de vis

28 iunie 2019 la 10:06 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează biroul registrului citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Oficiu de registratură într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează oficiul de înregistrare și ce înseamnă:

Oficiul de registratură – Oficiul de registratură la care ai visat este un prevestitor al unor viitoare dificultăți în afaceri sau al unei schimbări a stării civile. Vânzarea documentelor în oficiul registrului – pentru schimbarea viitoare în afaceri în bine. Pentru o fată tânără, un astfel de vis poate fi un avertisment că nu poate conta pe o căsătorie timpurie.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat la un birou de registru

Oficiul de registru – Văzând oficiul de registru din lateral – vă așteaptă schimbări. Mergeți la oficiul registrului – este posibil ca căsătoria dvs. să fie chiar după colț. Și dacă nu ați făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a făcut-o, atunci acest lucru se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile.

Înregistrarea a ceva la oficiul registrului – un vis înseamnă că în curând va trebui să vă ocupați de cazuri care necesită să mergeți la diferite autorități și să comunicați cu frații birocrați. De asemenea, este vina ta că aceasta va deveni o afacere plictisitoare și nervoasă pentru tine. Ați întârziat prea mult cu reemiterea documentelor, iar când timpul a expirat și era nevoie urgentă de ele, în sfârșit v-ați dat seama.

Să te vezi ca un lucrător al registrului – totul este ordonat în viața ta, afacerile curente sunt în ordine strictă, nu există datorii, erori, greșeli. Dar nu crezi că uneori viața ta seamănă cu o revistă mâzgălită, în care, fără o singură pată, toată viața ta este pictată cu o scriere caligrafică de minute și ore?

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Oficiul de registru – Mulți oameni vor afla despre secretul tău, dar acest lucru se va întoarce în favoarea ta. Luați în considerare oficiul registrului în detaliu, imaginați-vă soții și oaspeții care părăsesc oficiul registrului.

Ați văzut într-un vis clădirea în care se află oficiul de registratură – visul vă avertizează: nu faceți reparații în viitorul apropiat; din cauza instabilității situației tale financiare, reparațiile pot fi foarte întârziate, iar tu va trebui să locuiești mult timp într-un colț împrejmuit, dormind în noduri cu haine.

Parcă veniți la registratură pentru a întocmi acte – problemele pe care le-ați acumulat nu se vor rezolva curând; nu lua decizii fără a avea o înțelegere clară a esenței problemei, fără a-ți defini atitudinea față de problemă.

Sunteți în oficiul registrului ca invitat – sunteți în viață ca la vacanța altcuiva; ești martor la multe evenimente strălucitoare, realizări, realizări; dar tu nu hotărăști nimic, nu influențezi nimic și toate schimbările care au loc în jurul tău nu te privesc personal; în mica ta lume, în viața ta, totul va rămâne la fel.

Este ca și cum ai fi apărut la oficiul registrului, dar nu există mireasă – visul sugerează că femeia pe care o iubești este pur și simplu zdrobită de gelozia ta ireprimabilă; dacă iubești cu adevărat, nu mai fii atât de gelos.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Biroul registrului – Pentru a vedea o înregistrare a căsătoriei într-un vis – la celibatul.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Oficiul de stat visează la sarcină.

Oficiul de stat în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la un birou de stat pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce să visezi la un birou de registratură

Oficiul registrului conform cărții de vis a lui Freud

Dacă ai visat la un oficiu de registratură, asta indică faptul că vrei să-ți legalizezi relația, ceea ce înseamnă că căsătoria ta este chiar după colț.

Și dacă nu ți-ai făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a ajuns, atunci acest eveniment se va întâmpla foarte curând.

Oficiul registrului conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Oficiul de stat – la problemele de familie și căsătorie.

Oficiu de registratură conform Cărții de vis de primăvară

Oficiul de stat – a divorța.

Oficiu de registratură conform Cărții de vis de vară

Pentru a vedea o înregistrare a căsătoriei într-un vis – la celibat.

Oficiu de registratură conform Cărții de vis de toamnă

Oficiu de stat – pentru sarcina.

Oficiul registrului conform cărții de vis de la A la Z

Dacă ai visat la un birou de stare civilă, înseamnă că în curând, fie în familia ta, fie în rudele sau cei mai apropiați cunoscuți, vor avea loc unele schimbări în starea civilă.

Oficiul registrului conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Dacă ai visat la clădirea oficiului de registratură, în viitorul apropiat tu sau cei dragi vei experimenta schimbări în starea lor civilă.

Oficiu de registru conform Cartei Viselor Moderne

A veni la registratura cu acte, in afaceri inseamna ca nu iti vei putea rezolva in curand problemele.

A fi în oficiul registrului ca însoțitor sau ca oaspete înseamnă că în această etapă nu trebuie să speri la schimbări în propria viață.

Văzând un birou de registratură foarte frumos te avertizează împotriva dorinței de a face reparații, poate fi foarte prelungit.

Sosirea devreme pentru înregistrarea căsătoriei la oficiul registrului – vă recomandă să ascultați adesea sfaturile părinților sau ale persoanelor cu experiență, altfel vă veți găsi într-o situație proastă.

A veni la oficiul de înregistrare singur înseamnă că cealaltă jumătate a ta este în pragul unei crize nervoase din cauza neîncrederii și geloziei din partea ta.

Biroul registrului conform cărții de vis orientale

Dacă urmăriți din exterior cum se desfășoară înregistrarea propriei căsătorii în oficiul registrului, atunci veți avea mari îndoieli.

Visul în care ajungi la registratura ca martor înseamnă: atunci când începi o nouă afacere, îți asumi riscuri.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor înșelă o fată la un tip

Biroul registrului conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Oficiul registrului – vezi clădirea în care se află oficiul registrului – un vis te avertizează: nu face reparații în viitorul apropiat; din cauza instabilității situației tale financiare, reparațiile pot fi foarte întârziate, iar tu va trebui să locuiești mult timp într-un colț împrejmuit, dormind în noduri cu haine. Parcă veniți la registratură pentru a întocmi acte – problemele pe care le-ați acumulat nu se vor rezolva curând; nu lua decizii fără a avea o înțelegere clară a esenței problemei, fără a-ți defini atitudinea față de problemă. Te afli la registratura – ca invitat – esti in viata – ca la vacanta altcuiva; ești martor la multe evenimente strălucitoare, realizări, realizări; dar tu nu hotărăști nimic, nu influențezi nimic și toate schimbările care au loc în jurul tău nu te privesc personal; în mica ta lume, în viața ta de zi cu zi, totul va rămâne la fel. Este ca și cum ai fi apărut la oficiul registrului, dar nu există mireasă – visul sugerează că femeia pe care o iubești este pur și simplu zdrobită de gelozia ta ireprimabilă; dacă iubești cu adevărat, nu mai fii atât de gelos.

Oficiul registrului conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la un birou de registratură – Mulți oameni vor afla despre secretul tău, dar acest lucru se va întoarce în favoarea ta. Luați în considerare oficiul registrului în detaliu, imaginați-vă medicii și oaspeții care părăsesc oficiul registrului.

Oficiul registrului conform cărții de vis creștine

Oficiul de registratură într-un vis – Văzând biroul de registratură din lateral – vă așteaptă schimbări. Mergeți la oficiul registrului – este posibil ca căsătoria dvs. să fie chiar după colț. Și dacă nu ați făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a făcut-o, atunci acest lucru se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile. Înregistrarea a ceva la oficiul registrului – un vis înseamnă că în curând va trebui să vă ocupați de cazuri care necesită să mergeți la diferite autorități și să comunicați cu frații birocrați. De asemenea, este vina ta că aceasta va deveni o afacere plictisitoare și nervoasă pentru tine. Ați întârziat prea mult cu reemiterea documentelor, iar când a venit momentul și este nevoie urgentă de ele, în sfârșit v-ați dat seama. Să te vezi ca un lucrător al registrului – totul este ordonat în viața ta, afacerile curente sunt în ordine strictă, nu există datorii, erori, greșeli. Dar nu crezi că uneori viața ta seamănă cu o revistă mâzgălită, în care, fără o singură pată, toată viața ta este pictată cu o scriere caligrafică pe minute și ore? Mag alb.

Oficiu de registratură conform cărții de vis Acasă

Cosmetice în vis – Dacă ați visat că spălați produsele cosmetice, nu ați avea probleme de sănătate în viitorul apropiat. Pentru ca acest timp să fie mai lung, tăiați-vă unghiile și aruncați-le în foc. Dacă ai visat că te machiezi, în viitorul apropiat va trebui să-ți ascunzi fața reală și adevăratele tale scopuri. Pentru a nu fi nevoit să faceți acest lucru mult timp, trageți o linie punctată de-a lungul coloanei vertebrale și spălați-o treptat.

Oficiul registrului conform cărții de vis a relațiilor

Un astfel de vis este un prevestitor al căsătoriei iminente (căsătoria). În curând, fie ți se oferă o mână și o inimă, fie o vei face.

Oficiu de registratură conform cărții de vis online

Visul în care vezi oficiul registrului înseamnă că în viitorul apropiat unul dintre rudele, rudele, tovarășii sau prietenii tăi va experimenta schimbări în viața personală.

Văzând într-un vis din exterior înregistrarea căsătoriei cuiva în același loc în care ați înregistrat-o odată – în curând vă veți îndoi puternic de ceva. Dacă ești martor la nunta cuiva, înseamnă că noul job pe care ai plănuit să o faci poate fi foarte riscant.

Interpretarea visului spune că, dacă într-un vis vă prezentați devreme la oficiul registrului, trebuie să ascultați mai mult sfaturile rudelor dvs., altfel puteți intra în mari dificultăți.

Este un vis că tu însuți ai fost la înregistrare – persoana iubită pur și simplu înnebunește, este geloasă și nu te crede complet.

Am visat că lucrați la oficiul registrului – întreaga viață viitoare va fi uniformă, nu aveți datorii, nu ați făcut niciodată greșeli și nu v-ați împiedicat niciodată.

Birou de registratură conform cărții de vis a lui Longo

Pentru a vedea oficiul de registratură din exterior – vă așteaptă modificări.

Mergeți la oficiul registrului – este posibil ca căsătoria dvs. să fie chiar după colț. Și dacă nu ați făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a făcut-o, atunci acest lucru se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile.

Pentru a înregistra ceva în oficiul registrului – un vis înseamnă că în curând va trebui să vă ocupați de cazuri care necesită să mergeți la diferite autorități și să comunicați cu frații birocratici. De asemenea, este vina ta că aceasta va deveni o afacere plictisitoare și nervoasă pentru tine. Ați întârziat prea mult cu reemiterea documentelor, iar când a venit momentul și este nevoie urgentă de ele, în sfârșit v-ați dat seama.

Văzându-te ca un lucrător al registrului – totul este ordonat în viața ta, afacerile curente sunt în ordine strictă, nu există datorii, erori, greșeli. Dar nu crezi că uneori viața ta seamănă cu o revistă mâzgălită, în care, fără o singură pată, toată viața ta este pictată cu o scriere caligrafică pe minute și ore?

Care este visul oficiului de stat

Care este visul oficiului de stat – Cartea de vis a lui Freud

Dacă ai visat la un oficiu de registratură, asta indică faptul că vrei să-ți legalizezi relația, ceea ce înseamnă că căsătoria ta este chiar după colț.

Și dacă nu ți-ai făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a ajuns, atunci acest eveniment se va întâmpla foarte curând.

Citeste mai mult:  Văzând multă carne crudă într-un vis

De ce visezi un birou de registratură – cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Oficiul de stat – la problemele de familie și căsătorie.

Care este visul biroului de înregistrare – cartea de vis de primăvară

Oficiul de stat – a divorța.

Care este visul biroului de înregistrare – Cartea de vis de vară

Pentru a vedea o înregistrare a căsătoriei într-un vis – la celibat.

Care este visul biroului de înregistrare – Cartea de vis de toamnă

Oficiu de stat – pentru sarcina.

De ce visezi la un birou de înregistrare – Interpretarea viselor de la A la Z

Dacă ai visat la un birou de stare civilă, înseamnă că în curând, fie în familia ta, fie în rudele sau cei mai apropiați cunoscuți, vor avea loc unele schimbări în starea civilă.

Care este visul biroului de înregistrare – Interpretarea visului Fedorovskaya

Dacă ai visat la clădirea oficiului de registratură, în viitorul apropiat tu sau cei dragi vei experimenta schimbări în starea lor civilă.

De ce visezi la un birou de registratură – Cartea de vis modernă

A veni la registratura cu acte, in afaceri inseamna ca nu iti vei putea rezolva in curand problemele.

A fi în oficiul registrului ca însoțitor sau ca oaspete înseamnă că în această etapă nu trebuie să speri la schimbări în propria viață.

Văzând un birou de registratură foarte frumos te avertizează împotriva dorinței de a face reparații, poate fi foarte prelungit.

Sosirea devreme pentru înregistrarea căsătoriei la oficiul registrului – vă recomandă să ascultați adesea sfaturile părinților sau ale persoanelor cu experiență, altfel vă veți găsi într-o situație proastă.

A veni la oficiul de înregistrare singur înseamnă că cealaltă jumătate a ta este în pragul unei crize nervoase din cauza neîncrederii și geloziei din partea ta.

Care este visul biroului de înregistrare – cartea de vis de Est

Dacă urmăriți din exterior cum se desfășoară înregistrarea propriei căsătorii în oficiul registrului, atunci veți avea mari îndoieli.

Visul în care ajungi la registratura ca martor înseamnă: atunci când începi o nouă afacere, îți asumi riscuri.

Care este visul biroului de registru – Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Oficiul registrului – vezi clădirea în care se află oficiul registrului – un vis te avertizează: nu face reparații în viitorul apropiat; din cauza instabilității situației tale financiare, reparațiile pot fi foarte întârziate, iar tu va trebui să locuiești mult timp într-un colț împrejmuit, dormind în noduri cu haine. Parcă veniți la registratură pentru a întocmi acte – problemele pe care le-ați acumulat nu se vor rezolva curând; nu lua decizii fără a avea o înțelegere clară a esenței problemei, fără a-ți defini atitudinea față de problemă. Te afli la registratura – ca invitat – esti in viata – ca la vacanta altcuiva; ești martor la multe evenimente strălucitoare, realizări, realizări; dar tu nu hotărăști nimic, nu influențezi nimic și toate schimbările care au loc în jurul tău nu te privesc personal; în mica ta lume, în viața ta de zi cu zi, totul va rămâne la fel. Este ca și cum ai fi apărut la oficiul registrului, dar nu există mireasă – visul sugerează că femeia pe care o iubești este pur și simplu zdrobită de gelozia ta ireprimabilă; dacă iubești cu adevărat, nu mai fii atât de gelos.

Care este visul biroului de înregistrare – Interpretarea visului vindecătorului Akulina

Ai visat la un birou de registratură – Mulți oameni vor afla despre secretul tău, dar acest lucru se va întoarce în favoarea ta. Luați în considerare oficiul registrului în detaliu, imaginați-vă medicii și oaspeții care părăsesc oficiul registrului.

Care este visul biroului de înregistrare – cartea de vis creștină

Oficiul de registratură într-un vis – Văzând biroul de registratură din lateral – vă așteaptă schimbări. Mergeți la oficiul registrului – este posibil ca căsătoria dvs. să fie chiar după colț. Și dacă nu ați făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a făcut-o, atunci acest lucru se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile. Înregistrarea a ceva la oficiul registrului – un vis înseamnă că în curând va trebui să vă ocupați de cazuri care necesită să mergeți la diferite autorități și să comunicați cu frații birocrați. De asemenea, este vina ta că aceasta va deveni o afacere plictisitoare și nervoasă pentru tine. Ați întârziat prea mult cu reemiterea documentelor, iar când a venit momentul și este nevoie urgentă de ele, în sfârșit v-ați dat seama. Să te vezi ca un lucrător al registrului – totul este ordonat în viața ta, afacerile curente sunt în ordine strictă, nu există datorii, erori, greșeli. Dar nu crezi că uneori viața ta seamănă cu o revistă mâzgălită, în care, fără o singură pată, toată viața ta este pictată cu o scriere caligrafică pe minute și ore? Mag alb.

Care este visul biroului de înregistrare – Cartea de vis acasă

Cosmetice în vis – Dacă ați visat că spălați produsele cosmetice, nu ați avea probleme de sănătate în viitorul apropiat. Pentru ca acest timp să fie mai lung, tăiați-vă unghiile și aruncați-le în foc. Dacă ai visat că te machiezi, în viitorul apropiat va trebui să-ți ascunzi fața reală și adevăratele tale scopuri. Pentru a nu fi nevoit să faceți acest lucru mult timp, trageți o linie punctată de-a lungul coloanei vertebrale și spălați-o treptat.

De ce visezi un birou de registratură – Interpretarea viselor relațiilor

Un astfel de vis este un prevestitor al căsătoriei iminente (căsătoria). În curând, fie ți se oferă o mână și o inimă, fie o vei face.

Care este visul biroului de înregistrare – Cartea de vis online

Visul în care vezi oficiul registrului înseamnă că în viitorul apropiat unul dintre rudele, rudele, tovarășii sau prietenii tăi va experimenta schimbări în viața personală.

Văzând într-un vis din exterior înregistrarea căsătoriei cuiva în același loc în care ați înregistrat-o odată – în curând vă veți îndoi puternic de ceva. Dacă ești martor la nunta cuiva, înseamnă că noul job pe care ai plănuit să o faci poate fi foarte riscant.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului unei albine într-un vis

Interpretarea visului spune că, dacă într-un vis vă prezentați devreme la oficiul registrului, trebuie să ascultați mai mult sfaturile rudelor dvs., altfel puteți intra în mari dificultăți.

Este un vis că tu însuți ai fost la înregistrare – persoana iubită pur și simplu înnebunește, este geloasă și nu te crede complet.

Am visat că lucrați la oficiul registrului – întreaga viață viitoare va fi uniformă, nu aveți datorii, nu ați făcut niciodată greșeli și nu v-ați împiedicat niciodată.

De ce visezi un birou de registratură – Interpretarea viselor Longo

Pentru a vedea oficiul de registratură din exterior – vă așteaptă modificări.

Mergeți la oficiul registrului – este posibil ca căsătoria dvs. să fie chiar după colț. Și dacă nu ați făcut încă o cerere în căsătorie sau, dimpotrivă, nimeni nu ți-a făcut-o, atunci acest lucru se va întâmpla literalmente într-una din aceste zile.

Pentru a înregistra ceva în oficiul registrului – un vis înseamnă că în curând va trebui să vă ocupați de cazuri care necesită să mergeți la diferite autorități și să comunicați cu frații birocratici. De asemenea, este vina ta că aceasta va deveni o afacere plictisitoare și nervoasă pentru tine. Ați întârziat prea mult cu reemiterea documentelor, iar când a venit momentul și este nevoie urgentă de ele, în sfârșit v-ați dat seama.

Văzându-te ca un lucrător al registrului – totul este ordonat în viața ta, afacerile curente sunt în ordine strictă, nu există datorii, erori, greșeli. Dar nu crezi că uneori viața ta seamănă cu o revistă mâzgălită, în care, fără o singură pată, toată viața ta este pictată cu o scriere caligrafică pe minute și ore?

La ce este visul oficiului de stat?

Orice mențiune despre un birou de înregistrare într-un vis prevestește o schimbare a stării civile sau evenimente legate de relațiile personale, dar unele caracteristici ale viselor sunt interpretate diferit de cărțile de vis. Dacă vrei să știi de ce s-a visat o căsătorie solemnă sau alte evenimente legate de înregistrarea actelor de stare civilă, verifică selecția noastră.

Clădirea oficiului de registratură

A vedea într-un vis o clădire frumoasă de birouri de înregistrare, conform cărții de vise combinate moderne, prefigurează o revizuire majoră, dar este mai bine să abandonați imediat acest proiect – amenință să devină o construcție pe termen lung.

Cartea de vis a lui Freud susține că, dacă o fată a visat la asta sau un tânăr a visat la căsătorie, dar atunci când o cerere în căsătorie nu a fost încă făcută, cererea la oficiul registrului va avea loc mai devreme decât se aștepta. Dacă ideea de a semna și legitima relația a fost în aer de mult timp, este timpul să-ți împlinești planul.

Potrivit celei mai recente cărți de vis a lui Ivanov, oficiul de registratură văzut într-un vis prezintă o complicație a relațiilor de familie. Pentru zilele de naștere din septembrie până în august, un vis promite o viață singuratică. Pentru femeile născute din septembrie până în decembrie, cărțile de vis prevăd sarcina. Pentru cei născuți din ianuarie până în aprilie, interpreții prevăd un divorț.

Conform cărții de vis De la „A” la „Z”, dacă ai visat să stai lângă oficiul registrului, în viitorul apropiat te poți aștepta la o schimbare a stării tale civile, a rudelor tale cele mai apropiate sau a cunoștințelor.

Depunerea documentelor

A veni în vis la oficiul registrului pentru a solicita orice documente este un semn că problemele nu vor fi rezolvate în curând. De ce visezi să întocmești documente, să obții picturile murale necesare? Sunteți nervos în legătură cu soluționarea cazurilor care au durat prea mult timp și vă temeți pe bună dreptate de întârzierile birocratice.

Am visat că ești un funcționar al oficiului registrului, ți s-au depus cereri, ai pus o semnătură pe hârtii, conform cărții de vis a magicianului alb, înseamnă: viața ta ordonată, planificată până la cel mai mic detaliu, va începe să provoacă anxietate și îndoială: este corect să trăiești strict conform regulilor?

Du-te să aplici pentru înregistrare într-un vis, dar să vezi că este închis – vei avea probleme cu executarea unor lucrări.

De ce visezi să aplici pentru înregistrare? Un bărbat care să semneze pe acte atunci când depune cerere – este într-adevăr gata să-și propună alesului său, iar dacă nu există, visul vorbește despre dorința lui de a întemeia o familie. Dacă o fată a visat cum aplicau ea și iubitul ei, cel mai probabil el pregătise deja un inel de logodnă.

fii proaspăt căsătorit

Ajungeți într-un vis la înregistrarea dvs. cu mult înainte de a începe – în realitate, profetizează complicații în viață dacă ignori sfaturile bătrânilor tăi. Fiind în clădire, așteptând începerea ceremoniei – în curând vei primi o moștenire.

Într-un vis, să-ți vezi propria căsătorie din exterior, să vezi un tablou în Cartea Înregistrărilor Faptelor, înseamnă nevoia de a-ți face față îndoielilor în realitate.

Pentru un bărbat – un burlac convins să semneze în oficiul registrului cu o femeie – în realitate prezice punerea unei semnături în temeiul unui contract, acord, acord important. De ce visezi să semnezi cu soțul sau soția altcuiva? Interpretarea visului rătăcitorului prefigurează întreruperea planurilor.

O fată care intră în sală într-o rochie albă înseamnă o boală adormită. Dacă sala este decorată cu flori și sunete muzicale, vei avea o călătorie interesantă.

Participați la ceremonie

A veni la registru pentru a-i felicita pe cei proaspăt căsătoriți singuri, fără un cuplu este un semn alarmant care indică probleme în relațiile conjugale – se pare că cu gelozia ta îți aduci sufletul pereche la disperare.

De ce visezi să fii invitat la o nuntă: acesta este un prevestitor al unei schimbări serioase a propriului destin. A te vedea într-un vis ca martor este un avertisment: afacerea planificată este asociată cu un risc mare.

Alege-ți visul

Înregistrează-te într-un vis

De ce visezi la căsătorie?

De ce visezi la o nuntă eșuată?

Interpretarea viselor fiica se căsătorește

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.