De ce pisicile visează la un bărbat

Ce face un pisic?

Mulți oameni se bucură de vise care implică pisici sau pisici, deoarece simbolizează prietenia și familia. Cu toate acestea, aceste animale care au venit în viziuni de noapte indică adesea prezența unui inamic serios în realitate care vă poate înrăutăți relația cu cei dragi sau poate duce la tulburări la locul de muncă.

Pentru o interpretare corectă a somnului, este necesar să se țină cont de detalii: sexul și starea civilă a persoanei adormite, aspectul și comportamentul animalului care a venit în vederea nocturnă.

De ce visează pisicile – un sens general

Semnificația generală a imaginii unei pisici în viziunea de noapte:

 1. A vedea pisicile este o frământare în viață.
 2. O creatură pufoasă agresivă – pentru a trăda un prieten, a răspândi bârfe despre persoana ta și a înrăutăți relațiile cu angajații.
 3. Hrăniți – în realitate, ajutați unul dintre prietenii sau rudele dvs., precum și întâmpinați dificultăți financiare.
 4. Conduceți – evitați problemele grave.
 5. Mângâiere – întâlnește un suflet pereche în realitate.
 6. Jocul cu un pisoi este un act erupție care a dus la o risipă de o cantitate semnificativă.
 7. Pisica ți-a adus un șoarece – într-o perioadă liniștită a vieții, fără situații dificile la locul de muncă, conflicte și bârfe de la cei răi.
 8. Am visat la o pisică care te încurajează pe stradă – vor veni în vizită rude cu copii care îți vor lua tot timpul liber.
 9. Dacă pisicile urmăresc șoarecii în vis și ei fug, nu puteți dezvălui planuri cunoștințelor, prietenilor și chiar celor mai apropiați, deoarece există un risc mare de implementare a acestora de către o altă persoană.
 10. Să vezi pisici plutitoare – ceartă-te cu o persoană dragă, care mai târziu va deveni inamicul tău.
 11. Multe pisici miaunate avertizeaza asupra unor complicatii pe plan personal sau de lucru in viitorul apropiat.
 12. Un număr mare de pisici de diferite rase și culori – pentru succes rapid și noroc în toate eforturile.

De ce visează o pisică – culoarea unui animal

În cărțile de vis, semnificația unei pisici care visează diferă în funcție de culoarea acesteia:

 • negru – pentru împlinirea celor mai interioare dorințe, trebuie să aveți răbdare;
 • alb – în curând vor avea loc schimbări pozitive la locul de muncă sau în viața personală;
 • alb-negru – în afaceri, visătorul va arăta distracție, iar în viață inexactitate, ceea ce poate duce la rănire;
 • roșu – în viitorul apropiat va fi primită o invitație la o sărbătoare la scară largă și îi va aduce visătorului o mulțime de emoții pozitive;
 • gri – un trădător a ajuns în cercul de prieteni și va încerca din toate puterile să-ți denigreze reputația;
 • verde – visătorul are o stimă de sine prea mare, ceea ce poate duce la o deteriorare a relațiilor cu cei dragi sau la locul de muncă;
 • roșu – o persoană iubită va comite un act care a dus la conflict și dezamăgirea ta;
 • albastru – cei nedoritori se pregătesc să lovească, așa că ar trebui să fii atent, să fii atent în afaceri și să nu faci înțelegeri cu parteneri neverificați.

O pisică tricoloră sau o pisică visează la un reprezentant al sexului slab – o femeie a apărut înconjurată de iubitul ei, făcând toate eforturile pentru a-l seduce. Rivalul are un aspect plăcut și o mentalitate extraordinară, așa că ar trebui depuse eforturi considerabile pentru a menține relațiile.

Dacă o pisică tricoloră pufoasă visează, în viață vor avea loc evenimente vesele care te vor ajuta să uiți de probleme și să aducă doar emoții pozitive.

De ce pisicile visează la o femeie

Semnificația viselor care implică pisici pentru femei:

 1. Am visat o pisică – aceasta simbolizează apariția în viața unui bărbat care încearcă din toate puterile să-ți atragă atenția, dar în realitate urmărește obiective egoiste.
 2. A lua acasă un animal murdar înseamnă a visa la căsătorie la nivel subconștient. Pentru a realiza ce vrei, ar trebui să petreci mai mult timp înconjurat de prieteni și să fii deschis către noi cunoștințe. De asemenea, un vis în care aduci acasă un animal de pe stradă avertizează asupra posibilelor probleme de sănătate sau apariția unei dungi negre în viață.
 3. O pisică frumoasă și afectuoasă visează – ar trebui să te uiți cu atenție la împrejurimile tale, deoarece există oameni în ea care construiesc planuri insidioase împotriva visătorului.
 4. Un animal turbat, care încearcă din toate puterile să te muște și să te zgârie – la locul de muncă, se vor răspândi zvonuri false despre tine, care îți pot distruge reputația și îți pot submina autoritatea. Dacă pisica a reușit să-l zgârie pe visător, vor apărea obstacole la locul de muncă, ceea ce duce la pierderea unor profituri mari.
 5. A bate și a speria o pisică într-un vis înseamnă a experimenta schimbări pozitive în realitate, a vindeca bolile existente și a rezolva conflictele cu cei dragi.
 6. A primi un pisoi cadou inseamna a pierde ceva important in realitate sau a intra in conflict cu un strain.

De mare importanță pentru interpretarea corectă a visului este starea civilă a doamnei:

 1. Dacă o femeie căsătorită visează la o pisică afectuoasă și torcătoare, în mediul ei există o rivală care va încerca să-și ia soțul departe de familie. Joacă – află despre infidelitatea soțului ei.
 2. O pisică într-un vis al unei fete necăsătorite într-o relație avertizează despre înșelăciune din partea iubitului ei.
 3. Dacă o femeie însărcinată mângâie o pisică bine hrănită într-o vedere de noapte, sarcina și nașterea vor trece fără complicații.

Un număr mare de pisici într-un vis visează să cadă într-o situație foarte neplăcută și chiar rușinoasă în viitorul apropiat. De asemenea, multe pisici pot indica infidelitatea unui iubit cu mai multe doamne.

De ce pisicile visează la un bărbat

Interpretarea viselor pentru sexul puternic:

 • dacă o pisică visează la un bărbat tânăr și necăsătorit care a avut recent o iubită, este recomandat să o priviți mai atent, deoarece este cel mai probabil o persoană cu două fețe și relația dvs. nu va aduce fericire;
 • pentru oamenii de afaceri, o pisică văzută într-un vis prezintă dificultăți financiare, furt de la colegi, probleme cu partenerii de afaceri și cheltuieli neprevăzute;
 • o pisică la locul de muncă – la trădarea de către colegi și la conflict cu liderul;
 • familie de pisici – bărbații visează să se căsătorească cu o doamnă neiubită, adesea din cauza unei sarcini neplanificate.

O pisică însărcinată care visează avertizează bărbații cu privire la reorganizările iminente la locul de muncă, al căror rezultat va depinde direct de acțiunile tale.

Pentru a vedea o pisică care s-a urcat în casă, furând mâncare de pe masă – până la pierderea unei surse permanente de venit sau întâlnirea cu o persoană influentă, ceea ce va duce la probleme de afaceri.

Citeste mai mult:  De ce visezi să omori un păianjen

Care este visul unei pisici dispărute

A vedea pierderea animalului tău de companie într-un vis pentru fete înseamnă să nu vrei să fii într-o relație cu un bărbat și să faci toate eforturile pentru a deveni o persoană independentă.

De asemenea, pierderea unui animal de companie înseamnă rezolvarea unor probleme care, la nivel subconștient, vor continua să deranjeze visătorul. Pentru ca noile afaceri să aibă succes, este necesar să scapi de temerile nefondate.

A depune toate eforturile pentru a găsi un animal dispărut înseamnă a provoca o ceartă cu un adversar, ceea ce va duce la o cădere nervoasă.

pisici masculi

Interpretarea viselor Pisici bărbați a avut un vis, de ce visează bărbații în vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți bărbați într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cat

Pisica este unul dintre cele mai dificile simboluri de tratat atunci când descifrați visele.

Chestia este că imaginea unei pisici poate apărea într-un vis din atât de multe motive și aproape niciodată nu este posibil să stabilim exact cum a funcționat subconștientul nostru în momentul în care am văzut un pisoi mic, o pisică siameză sau o pisică afectuoasă. .

Poate că în realitate am întâlnit o persoană uimitoare care, în ciuda tuturor dificultăților, a reușit să evite un pericol aparent iminent. La urma urmei, privind doar astfel de oameni, ne amintim de înțelepciunea populară: „Cade ca o pisică în picioare”.

Apariția unei pisici într-un vis poate fi facilitată și de o întâlnire cu o femeie independentă, independentă și ușor frivolă. Și aceasta nu este o coincidență, pentru că în viața reală o numim o astfel de femeie „o pisică care merge singură”.

Sau poate că imaginea unei pisici într-un vis a apărut ca urmare a faptului că amintirile despre cum s-a spălat pisica s-au depus în subconștientul nostru: semnul popular „Pisica se spală la oaspeți” nu este un secret pentru nimeni.

O pisică poate apărea și într-un vis când suntem fericiți să vedem un tânăr mângâindu-se și jucându-se cu o pisică: la urma urmei, rareori ne vine în minte o înțelepciune populară în acest moment: „Cine iubește pisicile își va iubi soția”.

Dar dacă am visa o pisică ca un avertisment asupra unui pericol iminent (la urma urmei, după-amiaza eram foarte îngrijorați când o pisică neagră ne trecea în cale)?

Cât despre acele calități umane care caracterizează o pisică, ele sunt, fără îndoială, cunoscute de toată lumea. Aceasta este viclenie, înșelăciune și răutate.

Dar, în același timp, nu trebuie să uităm că în cele mai vechi timpuri pisicile erau zeificate și considerate animale speciale. Și asta înseamnă că orice vis în care ai văzut o pisică este profetic. Cel mai important, trebuie să fii capabil să-l descifrezi corect.

Privind o pisică de spălat în vis – pentru oaspeți. Este posibil să vă întâlniți vechi prieteni buni alături de care vă veți distra de minune.

Privind într-un vis cum un câine vânează o pisică este un avertisment că în niciun caz nu ar trebui să-ți înșeli prietenii. După ce află de înșelăciunea ta, prietenii se îndepărtează de tine pentru totdeauna.

Să visezi un pisoi mic care se ascunde într-un copac de un câine furios este un semn că în viața reală ar trebui să fii foarte atent.

Dacă ai visat un pisoi care, observând un câine în depărtare, aleargă imediat să se ascundă pe acoperiș, atunci ar trebui să te ferești de pericolul pe care ai reușit deja să-l eviți o dată.

Dacă într-un vis ai văzut o pisică vânând șoareci, atunci în viitorul apropiat viața ta va fi neliniștită și nu pe deplin fericită. Pe drumul tău vor apărea diverse probleme din cauza înșelăciunii și mașinațiunilor malefice ale inamicului tău secret.

Dacă într-un vis te-a zgâriat o pisică, atunci în realitate te vei confrunta cu mari probleme, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat.

Dacă ai visat că pisica și-a înfipt ghearele chiar în piept, atunci te așteaptă dorul spiritual, tristețea și durerea.

Privind o pisică moartă pretinzând că stă întinsă lângă o gaură pentru șoarece înseamnă că în viitorul apropiat cineva apropiat va încerca să te înșele.

Privind într-un vis cum o pisică a prins un șoarece și l-a purtat pentru a-și arăta prada altor pisici este un semn că în viața reală ești o persoană foarte vanitoasă.

Poate că un astfel de vis sugerează că în mediul tău există oameni îngâmfați care îți vor aduce o mare nenorocire.

Dacă într-un vis ți-a traversat calea o pisică neagră, atunci în realitate ar trebui să te ferești de pericole. Un astfel de vis indică, de asemenea, că îți supraestimezi puterea și, prin urmare, nu ar trebui să refuzi ajutorul prietenilor.

Pentru a vedea o pisică cu pisoi într-un vis – la probleme cu copiii. Poate că copilul tău te minte.

Mângâierea unei pisici care stă în poală într-un vis este un semn că în mediul tău există o femeie nu în totalitate decentă, frivolă, care te va dezamăgi prost, profitând de încrederea ta.

Privind într-un vis cum un tânăr sau un bărbat singur mângâie o pisică înseamnă că, după ce s-a căsătorit, își va iubi foarte mult soția.

Hrănirea unei pisici într-un vis este un semn că este timpul să încetezi să „planezi în nori” și să te ocupi de treburile tale.

Vizionarea mai multor pisici care se luptă într-un vis este o dovadă că te așteaptă o serie de eșecuri minore, așa că fii răbdător și curajos.

Dacă într-un vis o pisică necunoscută te mângâie, înseamnă că una dintre noii tale cunoștințe a decis să profite de bunătatea și încrederea ta. Atenție.

Citeste mai mult:  Văzând un înger într-un vis

A vedea o pisică moartă într-un vis este un semn rău. Cel mai probabil, vei afla despre boala cuiva apropiat.

Care este visul unei pisici domestice

interpretarea somnului conform a 45 de cărți de vis

1 Pisica domestică conform interpretării viselor zilelor de naștere în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Soțul tău are grijă de amanta lui sau nu este contrariat să facă o plimbare.

2 La ce visează pisica:

Acest simbol are mai multe semnificații ușor de interpretat. Potrivit tradiției, pisicile sunt înzestrate cu abilități intuitive și magice. În primul rând, aspectul unei pisici sugerează că te poți baza pe intuiția ta. În plus, pisica vă poate simboliza fanteziile și dorința de a stăpâni abilitățile vrăjitoriei sau de a învăța științele oculte.

Și propria ta pisică poate apărea într-un vis pur și simplu ca un participant direct în viața ta de zi cu zi.

Pisicile sunt dusmani. Cum visează o pisică este un iad. Pisica – va fi o femeie proastă lângă tine. Așa cum visează o păsărică, acesta este un semn pentru un bărbat că o tânără „împușcă” după el, iar pentru o femeie este un semn că are o rivală. Pisica este un accident mortal. A bate o pisică – vor răsplăti cu ingratitudine. Pisica neagră – vei cădea în curvie; alb – pretenții, înșelători sunt în jurul tău; sălbatic – ceartă și ceartă cu vecinii; tânăr – un prieten va trăda; multe pisici – relații cu oameni vicleni. Dacă pisica se zgârie și mușcă – trădare în dragoste, vei cădea în mâinile inamicului. Pisica miauna – un proces inevitabil.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

Pisicile luptă – pentru confruntările bărbaților (pe vremuri – pentru un duel).

Mușca pisica – o insultă deliberată.

Cu toate acestea, dacă iubiți sau creșteți un trib de pisici, atunci pisicile și pisicile într-un vis vă pot reflecta cu adevărat viața și au un sens literal.

Să visezi la o pisică care lăpește lapte – unui prieten afectuos.

Pisica siameză – vei avea un iubit egoist.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

A vedea o pisică într-un vis este nefavorabil, chiar dacă este albă / un semn al activității tulburătoare a organelor „anticipatorii” ale sufletului.

A mângâia o pisică este neîncredere, îndoială.

Pisica se îndreaptă spre tine, traversează drumul – o întâlnire cu inamicul, o persoană falsă / adulter, desfrânare și consecințe nefaste de la ei.

O pisică (pisica) mângâietoare este o ispită (seducătoare) insidioasă și intrigile / nenorocirea ei în casa stăpânului pisicii.

Ea miauna isteric – o cerere de ajutor care va fi greu de indeplinit / sufletul tau, epuizat de tot felul de dorinte.

Să auzi mieunatul unei pisici, dar să nu-l vezi este o înșelăciune.

Jocuri cu pisici – daune din desfrânare / dezvăluie intrigile intrușilor. Lupta cu pisici – suferință mentală din cauza aspirațiilor conflictuale și nestăpânite.

Să te joci cu o pisică este infidelitate.

A vedea o culoare înspăimântătoare sau nenaturală a unei pisici sau a unei pisici – idei false despre sine, autocunoaștere pervertită / personalitate disolută.

A vedea pisoi este pentru profit.

Simbol negativ. Astfel de vise sugerează posibilitatea de a fi înșelați și ruinați. Pentru bărbați, un astfel de vis poate fi un avertisment despre o întâlnire cu o femeie puternică.

O pisică în visul unui comerciant este un avertisment că concurenții nu vor rata șansa de a o ocoli.

Subțire și murdar – vei afla despre problemele celor dragi, despre problemele celor dragi care sunt departe.

Pentru a auzi mieunat – prietenul tău este de fapt dispus negativ față de tine.

Patat sau dungi – vei fi amenintat.

Sălbatic – te cearți cu un vecin.

O pisică tânără – unul dintre prietenii tăi te va dezamăgi.

O pisică extraterestră în casa ta – un vis sugerează că adversarul tău nu este atât de simplu pe cât crezi.

Pisica ta a fost sacrificata – fii pregatit pentru calomnie.

Pisica ta arăta rău într-un vis – animalul de companie se poate îmbolnăvi.

Pisica este prietenă cu șarpele – vei intra într-o confruntare serioasă.

Pisica și câinele se luptă – relația ta de dragoste nu va funcționa.

Pisica se spală – un oaspete vă va vizita.

Se urcă pe tufiș – în curând o persoană rea te va vizita.

A bate o pisică – vei fi tratat cu nerecunoștință.

Hrănirea și mângâierea unei pisici – nu veți fi mulțumiți în mod adecvat.

Alungă pisica – prietenul tău bolnav își va reveni.

O pisică tabby visează – un vis te avertizează să comiți acte erupții, acum este momentul să acționezi cu siguranță, fără improvizație.

O pisică furioasă este o pacoste de la o persoană de la care nu te așteptai la asta. Suferi de miopie.

Pisica afectuoasa – vor incerca sa te seduca pentru a-si atinge scopurile mercantile. Nu te lăsa păcălit de tine.

Am visat că pisica s-a răsfățat – să faci ceva, după care ți-ar fi foarte rușine de tine.

Pisica a fugit – iubitul tău s-a săturat să fie a doua vioară din relația ta, este puțin probabil să tolereze o astfel de atitudine în continuare.

O pisică fără coadă – concurenții se vor retrage pentru o perioadă, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a o ocoli.

Pisica vorbitoare, conform cărții de vis, acum vezi mai mult decât restul.Orizonturile tale sunt mai largi, ale căror proiecte de perspectivă sunt ascuțite. Folosește-ți intuiția și aplică-o în munca ta.

Mângâierea unei pisici – încercați să scăpați de problema care a devenit o margine. Este foarte posibil să o poți face.

Salvează o pisică – în treburile tale, te simți ca un pește în apă. Puțini pot concura cu tine în asta. Chiar și sarcinile de complexitate crescută le rezolvați ușor și rapid.

Am visat că o pisică prinde un șoarece – pentru a obține un beneficiu material mult așteptat. Situația actuală va contribui la creșterea bunăstării tale.

Șarpe și pisică – egoismul și infantilismul te preiau.

Cum să interpretezi de ce visează multe pisici

Astfel de frumuseți nocturne nu prevăd întotdeauna bucurie pentru tine. De obicei, o femeie visează la o mulțime de pisici într-un vis, ele arată pețitori obsesivi, precum și necazuri și comunicare grosolană, plină de zahăr. Interpretarea visului scrie că apariția cerșetorilor pufoși de stradă poate sugera și disconfort mental (pisicile își zgârie sufletul).

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a ucide un leu într-un vis

Pentru a înțelege de ce visează complotul cu aceste animale, fiți atenți la ceea ce v-a provocat recent resentimente, ostilitate sau durere. De obicei, această circumstanță se manifestă într-un vis.

La asta visează pisicile, dacă sunt multe, un bărbat sau o femeie. Fiți atenți la felul în care au fost în timpul viselor nocturne sau al coșmarurilor: îngrijite sau ponosite, bolnave, flămânde, afectuoase sau agresive. Amintiți-vă că pentru fete, apariția pisicilor prezice adesea seducătoare și relații în lumea bărbaților. Același complot este legat de adulți și chiar de doamnele căsătorite.

Visele femeilor

Pisicile frumoase și bine îngrijite într-un vis visează de obicei la o fată ca treburi, necazuri, lucruri mărunte care îți vor deranja multă enervare. Uneori înseamnă invidie și rea voință îndreptată către visător.

Dacă noaptea ești înconjurat de o mulțime de pisici și pisici care nu numai că mângâie, ci arată și gheare, ferește-te de prietenii falși care nu pot fi prietenoși decât pentru scurt timp. Este posibil ca foarte curând relația să se schimbe la opus (ghearele pisicilor).

Așa că merită să așteptați trădarea celor care sunt amabili și par a fi un prieten devotat. Cel mai probabil, trădarea va fi asociată cu ei.

O femeie poate visa, de asemenea, la multe pisici ca semn al iubiților obsesivi. Este posibil să fii nevoit să acorzi atenția băieților cu strângere constantă de minuni și pentru faptul că tinerii vor începe să-ți facă pretenții. De asemenea, pasarile afectuoase si ingrijite pot insemna si seducatori, tentatii in general, barbati care vor fi afectuosi si interesanti pana cand fata va fi data in maini.

O mulțime de pisici care țipă sub ferestre prevăd de obicei scandaluri. De ce visezi că nu te lasă să dormi? O carte de vis modernă scrie că țipetele lor înseamnă atenția obsesivă a unui iubit sau a băieților în general.

Uneori, o astfel de viziune de noapte înseamnă o ceartă între mai mulți fani pentru o fată. Cu toate acestea, în unele situații, multe pisici pufoase sau pursânge visează la necazuri, se ceartă cu un prieten sau soț din cauza rivalității.

Destul de des, bărbaților le place să se dovedească unul altuia cine este mai bun și încep să organizeze un concurs din cauza unei fete sau a unei femei.

O mulțime de pisici care se luptă în afara ferestrelor tale arată doar această situație.

Sunt oameni cărora le place să împingă bărbații și admiratorii împreună, pentru ca ulterior să obțină cât mai multe beneficii.

Cu toate acestea, nu toate fetele iubesc astfel de incidente, în special cele asociate cu scandaluri constante, confruntări și scene de teatru. Într-o astfel de situație, ghicind de ce visezi că o mulțime de cerșetori cu coadă se luptă în afara ferestrelor tale, supunând o serenată în limba lor – complotul prezice clar o ceartă.

Mai mult, atât bărbații, cât și rivalii pot lua parte la ea. Mai ales dacă te întâlnești cu un bărbat căsătorit sau ai bătut în secret un tip de la un prieten. Această situație se poate termina într-un mare scandal pentru tine. În plus, uneori, astfel de povești sunt cauzate de țipete adevărate în afara ferestrei sau de plânsul unui copil și nu are sens să le interpretezi.

În unele vise, pisicile încep să țipe după tine, astfel încât fata se uită la ele. De ce visezi astfel de povești, cartea de vis modernă scrie așa: există mai mulți bărbați care te plac și tânjesc la atenția unui străin sau a unei persoane iubite frumoase.

Adesea pisicile reprezintă lingușire și dorințe sexuale dacă sunt sănătoase, bine hrănite și bine îngrijite.

De ce să visezi că reprezentanții murdari, ponosiți și bolnavi ai lumii pisicilor țipă sub ferestrele tale, se ceartă între ei și se luptă?

Interpretarea visului scrie că o astfel de viziune de noapte visează la faptul că vei avea mulți freeloaders care vor trebui ajutați. Uneori, o astfel de întoarcere în timpul somnului înseamnă iritare cu astfel de oameni și agresivitate.

De ce poți visa despre cine se sprijină pisicile pe tine, mușcă sau le alungi? Cartea de vis scrie că acest sentiment înseamnă probleme reale pentru tine, bărbați obsesivi care se vor preface că iubesc sau fac sex. Uneori, imagini de noapte similare visează la o boală care va fi destul de neplăcută, dureroasă, cu o temperatură ridicată. Cel mai adesea aceasta este o boală a inimii, plămânilor sau pielii, deoarece pisicile te pot zgâria cu ghearele.

Și de ce visezi că ai împrăștiat animalele și au încetat să te deranjeze? Acest vis înseamnă că vei putea rezista presiunii altora și strângerii lor. Uneori, cartea de vis scrie că vei depăși disconfortul intern pentru că vrei cu adevărat să-i faci pe plac altora.

Povești bărbaților

Cartea de vis scrie mai puțin despre ceea ce visează pisicile pentru un bărbat decât pentru o femeie. De obicei, un număr mare dintre ele înseamnă curiozitate străină sau că o persoană începe să simtă că „pisicile se scarpină la suflet”. Un vis poate prezice, de asemenea, probleme, certuri, conflicte sau presiune pentru tine.

Și din moment ce pisicile pot însemna adesea rivale, atunci să vezi multe dintre ele, mai ales sub ferestrele iubitului tău, prezice gelozie și diverse necazuri pentru tine. În unele circumstanțe, un vis prezice mari necazuri, conflicte, precum și proceduri bazate pe gelozie.

De asemenea, un vis înseamnă că vei avea un anumit resentiment, nemulțumire față de ceilalți, precum și invidie atât față de propria persoană, cât și de ceilalți oameni. În orice caz, te vei simți deplasat.

Pisicile din propriul apartament, dacă nu sunt înfometate, îngrijite, pursânge și bine hrănite, atunci un astfel de vis înseamnă conflicte cu cele domestice. Uneori, un vis prezice o sosire neașteptată a rudelor care se vor stabili cu tine, în ciuda circumstanțelor înghesuite.

Interpretarea visului mai scrie că un astfel de vis poate însemna și un fel de eveniment. Pisicile roșii pot visa la pericol de incendiu sau bucurie. Gri înseamnă moliciune, căldură și confort. Un astfel de vis prezice bucurie pentru tine, dar fără un sentiment viu de sărbătoare. Interpretarea visului scrie că pisicile albe visează la circumstanțe favorabile, iar cele negre pot visa la circumstanțe negative. Uneori, pisicile negre înseamnă probleme minore, care vor fi destul de multe.

Pentru bărbați, pisicile pot visa și la bani. Mai ales pursânge. Așa că încearcă să nu ratezi șansa.