De ce o femeie visează la o vacă

De ce visează o vaca la o femeie sau un bărbat?

Visele strălucitoare, neobișnuite sunt mai bine amintite, lasă impresii ambigue. Deși vaca nu este un animal exotic, viziunile cu participarea ei pot fi pline de multe mistere. Nu degeaba apare în operele folclorice, cu ea sunt asociate multe semne și credințe. În cultura multor popoare, o vaca este un simbol al bogăției, fertilității și rezistenței. Prin urmare, prezența unei vaci în vise este un semn bun, mai ales dacă o femeie visează. Trebuie doar să vă amintiți detaliile vederii nocturne pentru a interpreta corect visul.

Vaca într-un vis: înțelepciunea populară

Natura le-a dat femeilor responsabilitatea de a naște și de a crește copii. În rândul oamenilor, vaca este considerată un simbol al maternității, fertilității, armoniei. Aceasta este personificarea însăși Mamei Pământ, care hrănește toate ființele vii. Prin urmare, puteți avea încredere în informațiile cărții de vis populare. Viziunile nocturne care implică o vacă nu pot purta emoții negative; dimpotrivă, sunt considerate un semn bun. Într-adevăr, în folclor, o vaca este o vacă, o asistentă, o asistentă, un consilier. Înainte de a continua cu interpretarea viselor tale, cartea de vis te invită să-ți amintești toate detaliile visului.

Cele mai comune opțiuni de vis:

 • o vacă pășește liniștită într-o pășune – spre bogăție și prosperitate;
 • o vaca bea apă – pentru împlinirea tuturor dorințelor;
 • mulsul unei vaci – pentru profit rapid;
 • vinde o vacă – cu pierdere în afaceri;
 • vacă grasă – la bunăstare, slabă – la treburi zadarnice.

Dacă ai visat la o vacă de o culoare neobișnuită, cum ar fi roșu, ar trebui să fii atent, ești în pericol. Restul interpretării culorilor este după cum urmează:

 • Vaca albă este un simbol de bun augur. Se crede că ea este un vestitor al norocului în toate chestiunile.
 • Vaca neagră – tristețe. Veți avea cheltuieli neplanificate sau deteriorarea sănătății.
 • Vaca roșie – succes, prosperitate. Un vis indică faptul că ești plin de putere și energie, astfel încât să-ți poți atinge scopul dorit.

Cartea viselor de femeie

Vaca este asociată cu casa, confortul, iar în ceremoniile de nuntă ale unor națiuni – cu mireasa. Prin urmare, femeile au o atitudine specială față de acest animal, mai ales dacă în vis există o vacă cu viței. Acesta este un semn bun că sunteți pe drumul cel bun pentru a vă atinge obiectivele. Pentru o tânără, acest vis are următorul sens: în viitorul apropiat vei experimenta bucuriile maternității. Deși există o altă interpretare a unei astfel de viziuni – treburi și griji neplanificate. Văzând într-un vis cum o vacă fășește – noi perspective, succesul tău îi va surprinde și va încânta pe cei dragi.

Dacă o femeie visează la o vacă moartă, atunci se va confrunta cu dificultăți financiare. O viziune în care o femeie măcelează cadavrul unui animal mărturisește dezordinea și confuzia în fața problemelor existente. Visul în care ucizi o vacă, dimpotrivă, este un vestitor al veștilor bune. Vei putea depăși toate problemele tale. Visele asociate cu o vacă bolnavă prevestesc griji plictisitoare. Ar trebui să te ferești de viziunile în care o vacă te urmărește, sunt posibile mașinațiuni ale celor răi. Deși un vis poate avea un alt sens: primirea unei moșteniri neașteptate.

A auzi mugetul unei vaci într-un vis este un vestitor al anxietății. Se crede că o femeie va trebui să verse o mulțime de lacrimi din cauza a tot felul de probleme. Dacă vaca mișcă, dar în același timp măgulește, atunci poți conta pe îmbunătățirea lucrurilor, inclusiv în ceea ce privește sănătatea. Mai ales dacă ai văzut clar că mângâi un animal. Dacă ați visat la o vacă viguroasă, nu ar trebui să vă asumați imediat cea mai proastă desfășurare a evenimentelor. De obicei, acesta este un prevestitor al certurilor și atacurilor dușmanilor, dar dacă o vacă a ridicat o femeie pe coarne – pentru a onora și respecta. Adevărat, trebuie să muncești din greu pentru propriul tău succes.

Cartea de vis masculin

În general, pentru un bărbat, visele asociate cu o vacă prezic un curs prosper al vieții. Chiar dacă o vacă sau un taur agresiv este prezent în viziune, aceasta nu înseamnă că merită să așteptați apariția unui adversar sau inamic. Poate că visul reflectă incontinența și nerăbdarea dvs., trebuie să vă reconsiderați comportamentul. În acest caz, puteți evita conflictele la locul de muncă și în familie. Dacă într-un vis vacile se dau peste cap, noroc în afaceri vă așteaptă în viitorul apropiat. Un semn bun este să mângâi și să mulgi vaca, te așteaptă noi contracte profitabile. Dacă un bărbat hrănește o vacă, atunci va putea atinge o poziție înaltă în societate.

Adesea, pentru un bărbat, o vaca este simbolul unei femei care este lângă el. Dacă în viziune există o vacă care mestecă pasnic fân, atunci te străduiești pentru o viață de familie liniștită. Vaca care vorbește este un simbol al singurătății, trebuie să găsești o pereche. A te vedea ca un cioban este o treaba de familie, va trebui sa rezolvi problemele celor dragi. O turmă de vaci promite omului o distracție plăcută, se va distra în compania prietenilor. Dacă un bărbat vede că o vacă fătă, atunci în viitorul apropiat poate spera la apariția unui moștenitor.

Pentru un bărbat, o vaca moartă este un semn rău, este o dovadă a problemelor financiare. Poate că sunteți amenințat cu concedierea sau nu veți putea plăti datoria. Dacă un bărbat a ucis o vaca și pregătește un fel de mâncare din carnea ei, atunci lucrurile vor merge bine, totul se va rezolva. Merită să te ferești de un vis în care există un animal cu două capete; în curând un om va întâlni oameni necinstiți, cu două fețe. O vaca care intră în grădină sau stă în apă promite pierderi. Dar visul în care călărești o vacă prezice evenimente vesele. Dacă într-un vis un animal te urmărește cu ascultare, așteaptă-te la o moștenire bogată.

Cartea de vis de dragoste

Pentru tinerii care visează la dragoste, să văd o vacă în vis este un semn bun. În viitorul apropiat există șansa de a vă întâlni sufletul pereche. Mai ales dacă o vacă cu viței este prezentă într-un vis, înseamnă că o nuntă va avea loc în viitorul apropiat. Mai mult, aspectul animalului joacă un rol important. O vacă strălucitoare și afectuoasă – pentru un partener de viață bun. Dacă o fată ar visa la o vacă frumoasă fără coarne, ar întâlni un bărbat cu un caracter încăpățânat. Poate că această întâlnire va aduce suferință și probleme, va trebui să vă adaptați la interesele alesului.

Dacă o fată a visat la un taur sălbatic, va trebui să treacă prin aventuri amoroase vii. Mai mult decât atât, pețitorii nu vor avea sfârșit, dar există posibilitatea de a face cunoștințe periculoase. Dacă visezi la o vacă care se plimbă prin apropiere, atunci neglijezi o persoană dragă. Poate că aceasta este a doua jumătate, merită să vă reconsiderați opiniile. Un alt semn al neatenției tale față de ceea ce se întâmplă în jurul tău este vacile care lovesc un gard. Puterile superioare te cheamă să reflectezi asupra vieții tale. Dacă iubitorii care sunt într-o ceartă mulg o vacă într-un vis, înseamnă că va urma în curând împăcarea.

Cartea Dream House

Pentru oamenii de familie, visele asociate cu vacile au o semnificație specială. La urma urmei, acest animal a fost mult timp considerat un simbol al prosperității în casă. Starea treburilor de familie în realitate depinde de imaginea în care a apărut vaca în vis. Un animal frumos și sănătos oferă o viață prosperă, iar un cuplu fără copii – nașterea unui copil. Un vis promite prosperitate și bogăție în care un bărbat sau o femeie duce o vacă pe o frânghie în casă. Dacă un animal urcă pe un munte, înseamnă că un cuplu căsătorit nu va experimenta lipsuri și nevoi. O vacă cu un asterisc în frunte – pentru un oaspete iminent, este timpul să începeți să vă pregătiți pentru sosirea lui.

Citeste mai mult:  De ce visează multe pisici

Dacă o femeie ar visa la o vacă viguroasă cu coarne puternice, atunci ar trebui să se confrunte cu un rival. Promite necazuri și un vis în care o vaca mănâncă mere. Un proprietar nesățios va încerca să-i încurce pe soții. Dacă într-un vis cauți o vacă pierdută, este timpul să te gândești la relațiile cu copiii. Poate că ați încetat să vă înțelegeți copilul, el are propriile interese și hobby-uri. Un alt semnal de alarmă despre problemele familiei este o viziune neobișnuită în care o vaca te tratează cu mâncare. Un astfel de vis semnalează probleme în familie, celor dragi le lipsește atenția ta.

femeile vacă

Interpretarea viselor Femei vacă ai visat de ce visează o vacă într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o femeie vacă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Vaca

Vaca – robie, dușmani. Așa cum visează o vaca, atunci aceasta este o vrăjitoare. Vacile într-un vis sunt o boală.

Vaci – cineva va plânge mult pentru tine.

Dacă visezi o vacă sau un vițel, acest dezastru deja te așteaptă.

A mulge o vacă într-un vis este un profit, o surpriză. A mulge o vacă este o conversație pe un subiect frumos.

Vacile visează – până la moarte, pentru consonanță – bannere.

Vaca a fătat – nenorocire.

Consumul de lapte de vacă este o schimbare a sănătății.

Interpretarea viselor – Vaca

Să visezi la o vacă care stă în grajd – pentru profit și prosperitate. Vacile care pasc pe pajiște sunt un prevestitor al unei vieți fericite în care visele și speranțele tale vor deveni realitate. Vaci bine hrănite, obeze – la bogăție, subțiri, cu oase proeminente – la nevoie.

Vacile întunecate oferă bunăstare prin muncă grea, vacile ușoare – o viață liberă, fără griji și necazuri. Pentru a vedea cum sunt mulse vacile – la un eveniment neașteptat sau o știre; a mulge o vacă – a primi o moștenire însemnată. O vaca mâhâind indică faptul că întreprinderea nu va fi finalizată curând, ci cu succes. O vacă culcată și mestecată înseamnă că vei primi o ofertă complet goală și necugetată.

O vaca sacrificata prezinta pierderi si esec in afaceri. Gătirea cărnii de vită într-un vis – în realitate veți primi asistență financiară substanțială. Bea lapte de vaca – face o excursie reusita si imbogateste-te cu impresii.

Pentru a pășuna o turmă de vaci într-un vis – conduceți o echipă mică, dar unită. Îngrijirea vacilor la o fermă de animale – în curând va trebui să treci prin circumstanțe neobișnuite de care vei beneficia.

Interpretarea viselor – Vaca

Să vezi o vacă grasă și căroasă este o veste bună.

Doar pentru a vedea o vacă slabă – trebuie să mănânci și să bei delicios.

O vacă cu cap – așteptați un oaspete cu intenții rele.

Vacile se dau peste cap – noroc vă așteaptă.

Mulsul unei vaci într-un vis – spre bucurie, bunăstare, o surpriză plăcută, bucurie de la copii, primirea de onoruri.

A auzi mugetul unei vaci – la necaz sau la noi îndatoriri și preocupări.

O vacă neagră visează la boală sau pericol, la pierdere.

A mulge o vacă neagră – până la lacrimi.

A vedea o vaca care mulge este o pacoste.

Au văzut o vacă mulsă – o întâlnire cu prietenii.

Au văzut o lăptăriță – vei întâlni ostilitatea femeii cu care simpatizi.

Interpretarea viselor – Vaca

Dacă aduci o vacă sau un berbec în casă, înseamnă bucurie.

Călărind o vacă, intri în oraș – prevestește un eveniment vesel în viitorul apropiat.

A conduce o vaca pe o frânghie în sus – bogăție și noblețe.

O vacă galbenă intră în casă – înaintea bogăției și nobilimii.

Vaca iese pe poartă – indică faptul că ceva bun este pe cale să se întâmple.

Intrarea în oraș călare este un eveniment vesel în viitorul apropiat.

La o vacă se naște un vițel – tot ceea ce s-a dorit va fi împlinit.

Mucurile de vacă – eșecuri în treburile de zi cu zi.

Un bivol intră în casă – prevestește doliu.

Vaca, taur urcă pe coasta muntelui – mare fericire și prosperitate, noroc.

Interpretarea viselor – Vaca

O vaca se plimbă pe o pajiște – la o viață calmă și bogată.

Hrănirea unei vaci este o mare bogăție.

Un străin conduce o vacă – la faliment.

A vedea o vaca alergând după tine este o pierdere a onoarei.

O femeie conduce o vacă într-un vis – la un nou amant.

O femeie într-un vis mulge o vacă – la necaz.

Vaca mare – la o viață bogată.

Vaca ta dă mult lapte – la mare bogăție și faimă.

Un animal slab, slab și bolnav are probleme.

Un câine duce o vacă în curtea ta – la bogăție cu ajutorul prietenilor.

Interpretarea viselor – Vaca

A vedea o vacă grasă, calmă, sănătoasă, îngrijită este un semn de bogăție, de preocupare pentru economie, de împlinire a dorinței și de fertilitate.

Pentru cei fără copii, un astfel de vis prezice nașterea iminentă a unui copil.

Slab, murdar, bolnav, fugit, vaci pierdute într-un vis prevestesc boală, umilință, pierderea norocului, pierderi financiare, eșec al planurilor, prăbușirea familiei.

Pentru pacienți, un astfel de vis prezice deteriorarea și, uneori, moartea.

Mai ales dacă vaca moare în somn.

A mulge vacile într-un vis înseamnă că instinctul tău nu te va dezamăgi și vei transforma cu succes o afacere profitabilă.

Uneori, un astfel de vis prezice o moștenire.

O vacă de bani într-un vis este un vestitor al bunăstării și fericirii familiei.

Un vis în care vezi pe cineva mulgând o vacă înseamnă că cineva te privește ca pe o sursă a bogăției sale.

Acest vis avertizează că cineva te folosește pentru câștig personal.

Visul în care ai văzut că o vaca te urmărește îți spune despre primirea de profituri sau moștenire neașteptate.

A vedea în vis o turmă de vaci care pășește pe un câmp este un semn de bunăstare în casă. Vezi interpretarea: lapte, animale.

Interpretarea viselor – Vaca

Acest animal personifică asistenta, deoarece în vremuri dificile, multe familii au supraviețuit doar în detrimentul laptelui de vacă. Simbolul vacii este direct legat de viața de acasă, cu copiii și acasă.

A visa la o vacă mare și frumoasă, dar absolut fără coarne, este un simbol al faptului că pe drumul tău vei întâlni o persoană foarte capricioasă, ale cărei acțiuni imprevizibile te pot dezechilibra și tulbura armonia din casă.

Pentru a vedea un vis în care o vacă în șorț te mângâie la cină – fii atent la cealaltă jumătate, nu lăsa gospodăria să se plictisească și să sufere de lene.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bărbat cu ochelari

Ține-ți vaca de coarne pentru a fi muls de oamenii care au venit la tine de pe stradă – acest vis prevestește pierderi, o situație financiară dificilă în familie sau un jaf al casei din cauza supravegherii tale.

A visa la o vacă cu un asterisc pe frunte este un simbol al faptului că cineva pe care l-ai așteptat de mult timp, la care te-ai gândit în ultima vreme, va veni în vizită.

A vedea o turmă mare de vaci este un profit pentru casă, stabilirea unor treburi care păreau să nu aibă sfârșit.

A căuta o vacă înseamnă a rezolva o problemă cu un copil care, dintr-un motiv oarecare, și-a pierdut interesul față de părerea ta și a început să ceară independență deplină.

Interpretarea viselor – Vaca

Indică ani răi sau buni.

Vacile grase sunt ani fertili și productivi, iar vacile slabe sunt ani sterpi și slabi.

Și oricine vede într-un vis că mănâncă carne de vacă, bogăția și puterea lui vor crește.

O vacă sălbatică este o soție frumoasă.

A mulge o vacă în vis este un semn de succes și bucurie care te va însoți.

Atingerea coarnelor unei vaci este pentru bunăstare pentru tine.

A sta călare pe o vacă într-un vis înseamnă a scăpa de necazuri și de bucuriile pământești.

Interpretarea viselor – Vaca

Vaca este grasă, muschioasă – bună.

Skinny – o lipsă în casă, nevoie.

Doar pentru a vedea o vacă – pentru a mânca și a bea delicios.

Trebuie să mulgi o vaca – bucurie / surpriză / bucurie de la copii.

A auzi mugetul unei vaci este nefericit.

Mucurile de vacă – un oaspete cu proaste intenții.

Vacile se dau peste cap – o ocazie fericită.

Să vezi o vacă neagră – te așteaptă un an de pierderi.

Interpretarea viselor – Vaca

Ele personifică esența naturală a unei persoane cu o caracteristică sexuală accentuată.

Dacă o vacă apare în visul unei femei, atunci ea este tratată ca un consumator. Ea acționează ca o „vacă de bani”.

În visele bărbaților, o vaca poate simboliza și o femeie pe care visătorul nu o iubește.

În visele bărbaților, simbolizează femeile pentru care visătorul simte neglijare.

La femei – reflectă sentimentul că visătorul este subestimat.

O vacă mare și grasă – spre sănătate și o nouă achiziție.

Vaca slabă – munca ta va fi inutilă.

De ce visează o vaca

Psihologul credea că visele despre o vacă sunt un indiciu dacă faci totul bine în viață. Dacă da, atunci vei vedea animale grase, bine îngrijite, care pășc în pace, fericirea și înțelegerea reciprocă vor veni în viața ta personală, iar lucrurile vor merge în sus. De asemenea, creșterea carierei și profiturile bune promit vite albe sau prietenoase.

Considerați o turmă de indivizi torturați și slabi ca un semnal: trebuie să vă reconsiderați obiceiurile, altfel vă veți îndrepta forțele în direcția greșită și vă veți petrece întreaga viață într-o muncă grea, neiubită.

Cine dețin vacile? Dacă tu, atunci averea ta va crește bine.

Ce sa întâmplat cu turma? Tocmai te-ai uitat la el – oamenii pe care i-ai considerat apropiați vor înșela, trăda sau vor arăta ostilitate; l-ai condus – ai grijă, ești în pericol; a funcționat singur – lucrurile noi vor aduce fie un mare succes, de exemplu, promovare la locul de muncă, fie dezamăgire completă; s-a repezit în panică – o amenințare planează asupra carierei tale, nu-ți lăsa munca distrusă (vitele murdare, negre sau cu coarne lungi, prezice, de asemenea, intrigile inamicilor); a așteptat cu calm până a fost muls – speranțele aveau să devină realitate, iar visele se vor împlini; deja muls – vei intra într-o luptă pentru o moștenire cu un număr mare de oameni.

Dacă vaca (taurul) era singură într-un vis și te urmărea, atunci din cauza invidiei altcuiva, pot începe mari probleme în viața ta sau în muncă. Un vis despre o vacă moartă este, de asemenea, asociat cu relațiile: o dâră neagră va veni în ele, a doua jumătate te va supăra cu comportamentul lor. Pentru a evita o ceartă fatală, nu fii supărat pe persoana iubită, vorbește cu el, află care este cauza discordiei și încearcă împreună să rezolvi totul.

Dacă animalul a încercat să te înjunghie, atunci riști să-ți faci dușmani printre prieteni manipulând greșit proprietatea lor. Este mai bine să nu împrumuți bani sau lucruri ale altora. Vei putea face față tuturor dușmanilor dacă visezi la o vacă care mestecă iarbă.

Separat, Miller a explicat semnificația viselor despre un taur pentru femei – acesta este un simbol al unei cereri iminente în căsătorie. Gândește-te bine înainte de a fi de acord, poate că acesta nu este cel mai bun candidat pentru rolul de soț.

Toate visele despre o vacă pot fi împărțite în mai multe grupuri în funcție de interpretarea lor:

 • eșecul recoltei (vacă cu coarne uriașe, deschisă la culoare, obeză, mestecă fân, apă potabilă, înot, fugă slabă, căzută, pe moarte sau moartă);
 • recoltă bună (fătare sau deja fătare, pășunat cu vițel).
 • încercări de a vă certa cu cei dragi (a alerga fără o parte a corpului – coarne, cap, picioare, piei sau urmărirea unei persoane adormite);
 • prosperitate în familie (să hrănești, să cumperi, să vezi la fermă, la pășune sau la cimitir și doar să te uiți la vaca).

Este considerat semne bune dacă într-un vis ați văzut o vacă sălbatică (la o soție frumoasă), ați urmărit o turmă care pășește (pentru armonie în relațiile cu rudele), ați muls o vacă (pentru bucurie și noroc), ați călărit pe ea (pentru a scăpa de problemele îngrămădite), și-a atins coarnele (pentru bunăstare), a auzit zgomot (pentru completarea familiei), a mâncat carne de vită (pentru creșterea autorității și a bunăstării).

De asemenea, visele despre acest tip de vite pot fi privite ca o prognoză pentru viitor: cu cât vaca este mai grasă și mai sănătoasă, cu atât timpurile vor fi mai prospere și, dimpotrivă, cu cât este mai slabă și mai bolnavă, cu atât anii vor fi mai dificili. .

Dorința subconștientă de a avea copii este indicată de o vacă (mulsul ei este un vis devenit în curând realitate). O vacă bine hrănită și puternică promite o sănătate excelentă și un fel de achiziție majoră. Un animal bolnav este asociat cu grijile părinților cu privire la sănătatea puilor lor. Psihanalistul sfătuiește să renunți la gândurile despre asta pentru a nu te chinui. Grijile cu privire la viitorul copilului în general și gândurile despre dacă îl vei putea pune pe picioare reflectă un vis în care ai păzit vaci.

Freud a împărtășit ce visează o vacă la o femeie și la ce visează un bărbat. În primul caz, un vis reflectă un sentiment de inferioritate, în al doilea, promite sănătate și achiziții majore.

De ce visează vaca?

Vaca acționează noaptea ca simbol al prosperității și al bunăstării, mai ales în viața de familie. pentru o interpretare completă, este necesar să se țină cont de aspectul și starea animalului, precum și de caracteristicile comportamentului și de propriile emoții.

Care este visul unei vaci conform cărții de vis a lui Miller

O vaca înainte de muls înseamnă că visele și speranțele tale vor deveni realitate.

Pentru a fugi de o vacă sau de un taur – prin invidia inamicilor sau a rivalilor, ai probleme. Ai grijă ca dușmanii tăi să nu-ți facă rău în afaceri sau în viața personală.

Vaca se năpustește asupra visătorului – până la eșec, din cauza utilizării incorecte a lucrurilor luate de la alți oameni, puteți pierde un prieten (nu luați proprietățile altora și împrumutați bancnote).

Citeste mai mult:  Semnificația somnului când visează un bărbat

O vaca visează – la bogăție, la promovare în rânduri.

Vaca este frumoasă, afectuoasă – la o realizare bună la locul de muncă

O vaca ciugulește iarba – la superioritate față de un concurent.

Pentru a vedea o vacă nevie – o persoană iubită te va jigni cu acțiunile sale. Pentru a preveni problemele de la certurile de familie, este necesar să înțelegem împreună situația actuală.

Care este visul unei vaci conform cărții de vis a lui Vanga

Se vinde o vaca – cu pierdere.

O vacă subțire – spre emoție.

Ce înseamnă dacă ai visat la o vacă conform cărții de vis a lui Freud

Un bărbat a visat la o vacă – înseamnă că își neglijează unul dintre fanii săi.

Pentru o femeie să vadă o vacă este un semn că are complexe.

O vacă bine hrănită este o achiziție mare și o sănătate bună.

A mulge o vacă înseamnă că vrei să concepi un copil.

Puneți sau hrăniți o vacă – vă este frică pentru bunăstarea copilului dumneavoastră.

Vaca este bolnavă – ești îngrijorat de sănătatea puiului tău.

Care este visul unei vaci într-o carte de vis de la A la Z

Vaca stă în țarcul ei – spre prosperitate, prosperitate.

Vacile pasc în pășune – prezice bunăstarea materială, dar prin muncă grea.

Mulsul vacilor – la un incident neprevăzut, un mesaj.

A mulge o vacă înseamnă a câștiga bogății semnificative.

Scăderile de vacă – arată că angajamentul planificat nu va fi îndeplinit rapid, ci fericit.

Vaca se odihnește și mestecă gumă – prezice că vi se va oferi o ocupație frivolă și inexplicabilă.

O vacă sacrificată – la pagubă și ghinion la locul de muncă.

Gătitul din carne de vacă – vi se va oferi o asistență financiară semnificativă.

Bea lapte – pentru a călători și pentru a obține o impresie bună despre călătorie.

Vaca într-un vis conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Vaca – spre prosperitate.

O vacă bine hrănită și îngrijită – totul este bine în activitatea ta.

Mulsul vacilor – simbolizează că, dacă iei lucrurile în serios, atunci totul va fi bine cu tine.

O vacă subțire – arată că treburile tale au mers mai rău, luați în considerare toate circumstanțele cazului, corectați greșelile.

Dă-i vacii mâncare sau apă – dacă încerci, afacerea ta va merge mai bine.

Vaca se bate – controlează-te, nu te entuziasma, afacerea ta poate avea de suferit.

Care este visul unei vaci conform cărții de vis a magicianului alb

Vaca – va dura timp pentru a rezolva o sarcină dificilă. Așteptați, această problemă va fi rezolvată fără eforturile voastre zadarnice.

O vaca mănâncă iarbă – au mari speranțe în tine, dacă vrei să obții ceva în această viață, va trebui să muncești din greu.

Puneți vaci – inamicii vă invidiază, din cauza bârfelor lor, confruntările și circumstanțele conflictuale sunt probabile.

Ce înseamnă să visezi la o vacă conform cărții de vis a lui Hasse

Vaca – averea se va întoarce spre tine.

O vacă netedă, îngrășată – pentru profit.

Skinny – o viață liberă.

Care este visul unei vaci conform cărții de vis a lui Esop

Vaca este bine hrănită, îngrijită, dar fără coarne – faceți cunoștință cu un tovarăș magistral care vă va aduce la o criză nervoasă și vă va deranja armonia în familie.

O vacă în șorț te va trata cu mâncare – participă la ajutarea sufletului tău pereche.

Străinii mulg vaca și tu o ții de coarne – în pierdere și, eventual, din vina ta.

Vaca conform cărții de vis ucrainene

Vacile – la boală sau la plâns, la întristare.

Mulsul unei vaci – la un cadou neașteptat, la securitate.

Vaca a fătat – la necaz.

Care este visul unei vaci într-o carte de vis?

Vaca – pentru bani.

Vacile de muls – pentru bunăstarea în chestiuni financiare.

A vinde o vacă este în detrimentul afacerii tale.

Ce înseamnă că o vaca a visat într-un vis conform cărții de vis Micul Velesov

Vaca ușoară – în folos; până la capăt.

O vacă cu costum negru – pentru sănătatea proastă, pentru moarte, pentru a deranja.

A mulge o vacă – pentru plâns, pentru distracție, pentru bani, o afacere care merită.

O vacă mulsă – din păcate.

Vaca nu este mulsă – întâlniți-vă cu prietenii.

Butts – așteptați oaspeții cu gânduri rele.

O vacă îngrășată – spre bunăstare.

Vaca a fătat – pentru bărbați, la nașterea unui moștenitor.

Mângâie vaca – reaprovizionare în curte.

Vaca este alungată din curte – va fi jale în acea casă (asociată cu moartea).

Văzând o mulțime de vaci – una dintre rude va muri, sau un incendiu.

Vacile pasc pe câmp – la vreme rea.

Păsc vacile de culoare roșie – pentru vreme senină, pentru a îngheța iarna.

De ce visează o vaca într-o carte de vis a secolului XNUMX

O vacă bine hrănită – veți primi cele mai plăcute vești.

O vacă – pentru o sărbătoare în care vei fi bine tratat.

O vaca atacă – o persoană va veni cu gânduri nu bune.

Mulsul unei vaci – pentru distracție, prosperitate, o surpriză plăcută, respect.

Vaca neagră – pentru sănătatea proastă, pentru costuri mari.

A mulge o vacă – spre supărare.

Am visat la o vacă conform cărții de vis franceză

O mulțime de vaci – prietenii tăi vor arăta ostilitate față de tine, te vor trăda.

Conduceți vaci – aveți grijă, aceasta este amenințarea dvs. viitoare.

Să ai o turmă de vaci într-un vis – spre prosperitate.

Care este visul unei vaci într-o carte de vis de familie

O vacă bine îngrijită – la securitate. Cine nu are copii în familie prevestește nașterea iminentă a unui copil.

Vaci subțiri, necurate, bolnăvicioase – prorocește sănătatea proastă, vei fi insultat, spre ruină, certuri în familie. Dacă o persoană este bolnavă, sănătatea se va deteriora.

O vaca este mulsă – pentru finalizarea cu succes a unei afaceri profitabile sau pentru a primi o moștenire.

O vacă care se mulge – spre bunăstare, în mod familial.

O altă persoană mulge o vaca – puteți fi folosit în scopuri personale.

Vaca te lovește – la bani neaștepți, intră într-o moștenire.

Vacile pasc în pajiște – spre prosperitate în familie.

De ce altfel visează o vaca

 • De ce visezi la o turmă de vaci, o mulțime de vaci într-un vis

Pentru a vedea o turmă de vaci – te folosesc pentru propriile lor scopuri egoiste.

Păscește o turmă de vaci – vei fi promovat prin rânduri, o echipă mică, dar prietenoasă.

 • Care este visul unui taur, al unui vițel

Bou – spre bogăție, promovare.

Taurul pășește pe deal – pentru a crește finanțele, succes.

Un vițel care mestecă iarbă este pentru profit.

 • De ce visezi coarne de vacă

Atinge vaca de coarne – spre prosperitate.

 • De ce visezi să mulgi o vacă

Dacă vezi, mulge o vacă – prezice că în viitorul apropiat te vei îmbogăți.

 • De ce visează, o vaca aleargă, atacă

O vacă te-a atacat – un avertisment că inamicul tău te va ataca întâmplător.

Butts – ghinion.

 • Care este visul unei vaci negre, roșii, albe

Vaca neagră – vei fi înșelat. Vaca roșie – spre bunăstare.

Vaca albă – pentru a crește bogăția.

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!