Visați să înotați în apă

De ce visezi să înoți într-o carte de vis

11 octombrie 2019 la 9:18 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Swim citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este înotul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul de a înota și ce înseamnă:

Înot într-un vis – spre succes în afaceri. Înotați într-o barcă – la o călătorie lungă. Înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum. Înotul cu cineva – până la separarea de el. Înotul și începerea bruscă să se scufunde înseamnă obstacole serioase. Înotul pe uscat este un semn că succesul îți va veni cu mare dificultate.

A te strădui să înoți până la geamanduri într-un vis înseamnă că în realitate vei avea noroc și îți vei atinge scopul, dar cu condiția să le fi atins. Dacă nu, atunci vă pot aștepta dificultăți temporare, iar atingerea obiectivului va fi amânată pentru o dată ulterioară. Înotul peste un râu sau un lac îmbrăcat este un semn al nevoii de a căuta adăpost, înotul fără haine, gol este un semn de fermitate a voinței și pace a conștiinței.

Într-un vis, înotul și scufundarea în adâncurile mării sau râului înseamnă să te angajezi într-o aventură destul de riscantă în realitate. Înotul într-o competiție de înot înseamnă că un aflux mare de muncă intensă nu vă va permite să vă relaxați.

Sonnik Miller

De ce visezi să înoți într-un vis?

Înotați – Înotul într-un vis pe apă calmă vă promite bucurie senină și protecție împotriva sărăciei și a tot ceea ce poate duce la aceasta. Dacă navigați pe o navă mică, atunci dorințele dumneavoastră vă vor depăși capacitățile și nu pot fi satisfăcute.

Dacă vezi într-un vis cum navighezi pe o navă de croazieră, faci o călătorie pe mare, atunci în realitate vei primi o moștenire. Navigați pe o linie într-o călătorie în timpul căreia are loc un dezastru, un vis promite incapacitatea de a face ceva și un amant nesincer.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

De ce visezi să înoți de-a lungul sfântului?

Swim – Mult noroc în afaceri.

Visul lui Azar

De ce ai visat să înoți de-a lungul izvoarelor spirituale

Swim – Viață liniștită, o carieră de succes.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

Swim – „Shallow swim” – mici planuri, fapte, realizări.

Cartea viselor moderne

Înotați în apă limpede – Noroc în afaceri; în noroi – necaz, ceartă.

Dream interpretare Tsvetkova

Swim – Succes în afaceri, venituri; îndrăgostiții înoată împreună – până la o despărțire neprevăzută.

Veche carte de vis rusească

Înotul în mare, râu, iaz sau lac este un semn de plăcere, bucurie și voluptate.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Înotă din visul tău

Swim – cursul treburilor de zi cu zi, relațiilor (în funcție de natura mișcării și a locului). Înot împreună cu cineva – până la separarea de această persoană.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la înot, ce simbolizează?

Swim – erotism pozitiv, dorință de relații sexuale. Înotător excelent – Credința în sex-appeal-ul tău. Înotați și navigați spre ceva – Dorința de a atinge scopul. Înotați și scufundă-te – Scufundă-te în inconștient.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Înotați în apă limpede – viață fără griji; înotați în apă noroioasă – obstacole; înotați și înecați – nenorocire; înotați în apă furioasă – veți fi și mai activi; a vedea plutind – aspiratiile tale vor fi indeplinite; înotul în apă curgătoare este o cale dificilă în viață.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la înot?

Înot – Bucurie, succes în afaceri, profit // de rău, vei fi beat, drum lung, nenorocirea se grăbește, anxietate; înota și înota la mal – sfârșitul lucrării; înotați în ape tulburi – veți primi vești neplăcute pe drum; înot în repezi – pericol, boală; înot împreună cu cineva – despărțire de el.

Cartea de vis idiomatică

Care este visul de a înota

„Îoată ca un pește în apă” – pentru a naviga bine în situație; „înot” (plăcere). „Îotați împotriva curentului” – intrați în conflict cu ceilalți, dezacorduri interne. „plutește de la sine în mâini” – un succes ușor. „înot mic” – incapacitatea de a face un semnificativ. „du-te cu fluxul” – acord cu ceilalți sau lipsă de voință, lene, conform cărții de vis, acest vis este descifrat.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat că ai înotat în mare

Înot – În timp ce imaginile corpurilor mici de apă sunt asociate cu prosperitatea și succesul, marea sau oceanul simbolizează inviolabilitatea. Este firesc ca interpretarea visului în care înoți undeva este legată de caracteristicile rezervorului și de acțiunile visătorului.

Într-un vis, înotând într-o piscină frumoasă, te-ai scufundat și te-ai stropit cu plăcere – asta pentru satisfacție morală și bunăstare financiară. Înotul și rămânerea cu încredere la suprafață este un semn de finalizare cu succes a cazului, iar comportamentul tău și starea apei vor indica nuanțele. Într-un vis, înotați în compania unui iubit? Un astfel de complot prefigurează de obicei o despărțire.

Dacă înoți în vise pe o mare calmă, înseamnă că un vis vechi se va împlini în curând. Înotul în timpul valurilor înalte sau a unei furtuni este un semn de necaz. Imaginea visată a unei bărci confortabile este interpretată ca o coincidență de interese, iar navigarea pe o navă mare este interpretată ca schimbări globale, căsătorie sau conviețuire. Înotați calm într-o mare calmă și limpede – noroc vă așteaptă în orice demers. Înotați în ape tulburi – veți obține profituri bune. Înot într-o mare noroioasă și murdară – vor începe să te invidieze, bârfele vor merge despre tine.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Swim

Conform interpretării surselor psihanalitice, înotul cu o balenă este cel mai adesea un simbol pozitiv, deși încărcătura sa emoțională depinde adesea de comportamentul visătorului. Scăldatul este, de asemenea, important. De exemplu, o piscină este un corp limitat de apă, ceea ce înseamnă că simbolizează lipsa de libertate: stropind în ea, parcă alegi între două emoții puternice, rupte de teama de a greși și, în cele din urmă, nu ajungi niciodată la un rezultat.

 • De ce ai visat că ai înotat în apele limpezi ale oceanului? Aceasta este personificarea purității spirituale și a bunăstării mentale. Un astfel de complot poate fi privit ca o dovadă a auto-îmbunătățirii cu succes a persoanei adormite.
 • Înotul singur într-un vis reflectă nemulțumirea visătorului față de viața de zi cu zi și rutina: înot cu încredere printre valuri – vei obține succesul, iar dacă ești atras de fund – vei fi dezamăgit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor respira sub apă

Carte de vis romantică

Care este visul de a înota

Înotul în apă, conform interpretărilor cărților de vis de dragoste, este un semn cu două fețe, în care, la fel ca într-o monedă, există multe simboluri diferite (și uneori contradictorii).

Comploturile cu înot în râu simbolizează un fel de devotament nejustificat, când visătorul se predă complet sentimentelor pentru o singură persoană, care cu greu merită. Înotul în apele azurii, când marea este calmă și caldă, este un semn bun: viitoarea viață de familie va fi senină, fără circumstanțe externe. Când un bărbat se simte ca un înotător, el înoată cu încredere până la poartă, își cucerește cu ușurință sufletul pereche. Este distractiv să înoți în compania unui prieten înotător pentru o fată – în realitate, ea va întâlni dragostea. Într-un vis, înoți într-o piscină frumoasă? Un astfel de complot promite o relație cu o persoană bogată și nobilă.

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a fost visat Înotul

Swim – O imagine a acțiunii pozitive legate de dezvoltarea liberă și erotismul pozitiv. Puteți înota doar în apă, iar apa este un simbol al organelor genitale feminine și al dorințelor de interacțiune sexuală. O persoană care se consideră un înotător excelent reflectă credința sa în atractivitatea și competența sexuală. Dacă o persoană vede că înoată către ceva sau cineva, aceasta reflectă dorința sa de a atinge un anumit scop. În plus, poate fi o expresie a dorinței sexuale față de această persoană. Dacă o persoană înoată și se îndepărtează de cineva sau de ceva, aceasta își manifestă dorința de a evita o situație incomodă, mai confortabilă sau de a scăpa de realitățile vieții în general. Uneori, aceasta reflectă o dorință de a elimina (înlătura victoriile sexuale ale celeilalte persoane) sau un sentiment că oamenii cer prea mult de la el și că nu este în măsură să le satisfacă așteptările. Este important să răspundem la întrebările: cine înoată? De ce? care este relația dintre personaje? care sunt acțiunile altora? ce obiecte apar mai des?

De ce visezi la înot

Un vis în care visătorul trebuie să înoate este un semn pozitiv. Cel mai adesea, înseamnă finalizarea unei afaceri importante, simbolizează prosperitatea generală a unei persoane și personifică satisfacția vieții. Dar pentru a interpreta mai precis de ce visezi să înoți în apă, trebuie să ții cont de cele mai mici detalii ale complotului visului. Este foarte important să vă amintiți unde a trebuit să înotați într-un vis. De asemenea, pentru o interpretare corectă este important să ne amintim calitatea apei visate și componenta emoțională a somnului. Dacă visătorului îi place să înoate, atunci succesul îl așteaptă în realitate și dacă în visele de noapte apare un sentiment de frică, atunci lucrurile din viața reală vor merge nesatisfăcător.

Înotați într-un vis

Să înoți în piscină

Cea mai frecventă întrebare este de ce visezi să înoți în piscină. Dacă trebuie să înoți singur, atunci acest lucru indică faptul că persoana s-a săturat de treburile casnice. Este indicat să apelați la gospodărie și să cereți puțin ajutor. Dacă înoți în vise de noapte în piscină cu persoana iubită, atunci asta indică faptul că despărțirea se va împlini în curând.

Trebuie să vă amintiți cum ați înotat în piscină:

 • Înotați cu încredere – așteptați-vă la începutul unei perioade de viață pline de bucurie;
 • Înotați cu dificultate – experimentați dezamăgirea în viață. Este, de asemenea, un semn al îndoielii de sine a visătorului.

Dacă, conform intrigii visului, a trebuit să înoți într-o piscină curată, plină cu apă foarte rece, atunci acest lucru arată că în viața reală va trebui să treci prin încercări serioase. Dar ei vor ajuta la schimbarea în bine.

Ce apă ai înotat în piscină

Visele cu înotul în piscină pot fi interpretate astfel:

 • Pentru o fată tânără, înotul în apă limpede înseamnă că va întâlni în curând un prieten adevărat, iar starea ei financiară se va stabiliza.
 • Dacă ai avut ocazia să înoți în apă limpede cu plăcere, atunci în realitate vei putea în curând să obții profituri mari.
 • Dacă a trebuit să înoți sub apă, atunci asta indică faptul că în viața reală trebuie să faci o treabă dificilă. Succesul va depinde în întregime de asertivitatea visătorului.

Înotați în mare – carte de vis

Marea simbolizează inviolabilitatea și eternitatea în visele nocturne. Prin urmare, înotul în mare într-un vis înseamnă că apar schimbări semnificative în viața reală.

În același timp, aspectul suprafeței mării este de mare importanță pentru interpretare:

 • O mare calmă prezice împlinirea dorințelor;
 • Ușoară emoție înseamnă că micile probleme din viață vor fi depășite cu ușurință;
 • Marea agitată indică faptul că vor exista obstacole în drumul spre fericire.

înot în ocean

În mod similar, visele nocturne sunt interpretate atunci când trebuie să înoți în ocean. Amploarea predicțiilor este doar în creștere. Deci, oceanul furibund într-un vis înseamnă că va fi nevoie de multă putere pentru a depăși dificultățile vieții. Dar întinderea calmă și nesfârșită a oceanului indică faptul că urmează o perioadă de viață foarte calmă.

Dacă trebuie să înoți într-un vis sub apă într-un rezervor natural, atunci acest lucru indică faptul că, în realitate, încerci să te ascunzi de probleme reale și să încerci să nu observi necazurile. Un astfel de vis indică faptul că visătorul are nevoie în realitate de sprijinul prietenilor și al celor dragi.

Interpretarea somnului după calitatea apei

Când interpretați visele, ar trebui să acordați atenție calității apei dintr-un rezervor natural:

 • Când trebuie să înoți în apă limpede în vise nocturne, asta prevestește o viață fără probleme și griji.
 • Dacă trebuie să înotați în apă rece, atunci pentru un pacient un astfel de vis prevestește o recuperare rapidă, iar pentru o persoană sănătoasă promite noroc și prezice că prietenii adevărați se vor întâlni în viață.
 • Când trebuie să înoți în apă limpede, acest lucru simbolizează sănătatea bună și succesul pentru visător. De asemenea, un astfel de vis personifică puritatea spirituală a unei persoane și vorbește despre natura sa creativă și despre dorința de a se îmbunătăți.
 • Când trebuie să înoți în apă noroioasă, acest lucru prevestește apariția diferitelor obstacole în lumea reală.
 • Dacă trebuie să înoți în apă murdară, atunci în viața reală vin necazuri și evenimente triste. Un astfel de vis poate fi, de asemenea, un prevestitor de boală, dacă, conform complotului, apă murdară a intrat în gură.

De ce visează o femeie să înoate în mare

Foarte des, visătorii pun întrebarea de ce o femeie visează să înoate în mare. Dacă în procesul de înot a apărut un sentiment de plăcere de neuitat, atunci un astfel de vis oferă împlinirea aproape tuturor dorințelor din viața reală. În plus, după un astfel de vis, viața unei femei se va dezvolta foarte bine, înconjurată de cei dragi și iubiți.

Citeste mai mult:  De ce să visezi că cade un dinte din față

Dacă o femeie a trebuit să înoate cu un bărbat necunoscut, atunci cel mai probabil va fi nevoie în realitate de a-și ajuta prietena să rezolve o problemă foarte importantă. Acest lucru trebuie făcut fără greș, deoarece o persoană nu poate face față singură dificultăților. Când trebuie să înoți gol într-un iaz, aceasta simbolizează o voință interioară puternică, un caracter echilibrat și o conștiință calmă. Dar dacă într-un vis ați experimentat disconfort atunci când înotați nud, atunci acest lucru prevestește o situație neplăcută în realitate. Înotul cu iubitul tău înseamnă că relațiile existente în viața reală vor aduce bucurie și plăcere.

Plutește în josul râului

Datorită varietății de interpretări, intrările viselor nocturne, în care s-a întâmplat să înoate în râu, ies în evidență în interpretarea viselor.

Există următoarele interpretări:

 • Dacă ai trebuit să înoți în râu și, în același timp, nu ai simțit deloc puterea curentului, atunci asta indică un curs de viață favorabil și o viață de familie fericită în realitate.
 • A înota într-un pârâu care clocotește înseamnă că, în realitate, va trebui să dezvolți o activitate viguroasă.
 • A traversa un râu cu un curent puternic înseamnă a face o cantitate enormă de muncă grea epuizantă în viața reală. Dar rezultatul va merita și va fi răsplătit.
 • Dacă ai trebuit să înoți într-un râu care s-a dovedit a fi foarte puțin adânc, atunci acest lucru prevestește începutul unor momente dificile în viață. De asemenea, un astfel de vis indică faptul că visătorul nu are suficientă energie pentru a depăși cu succes dificultățile vieții.

O fată plutitoare într-un râu în visul unui tânăr prezice o întâlnire cu un străin frumos în realitate. Și ea poate deveni logodnica lui.

Interpretarea viselor: înotați în apă

Ce frumos este să înoți în apă, curată și transparentă. Foarte des în timpul somnului efectuăm astfel de proceduri. Cu cât ai mai multă plăcere în același timp, cu atât te aștepți mai mult succes în realitate. Dar dacă apa te-a speriat sau ai experimentat un oarecare disconfort, atunci în viața reală, cel mai probabil, unele evenimente te pot supăra foarte mult.

Se întâmplă ca un astfel de vis să reflecte doar sentimentele tale puternice care s-au acumulat în ziua precedentă. În orice caz, amintiți-vă tot ce ați văzut și apreciați ce sentiment ați trăit în același timp. Acest lucru afectează în mod semnificativ decodarea corectă a ceea ce se vede.

De ce visezi

De obicei, apa reflectă starea noastră interioară. Este liniștea sufletească sau anxietatea care este întruchipată în astfel de vise. De obicei, cărțile de vis nu oferă doar o interpretare a somnului, ci sugerează și cum să trăiești și ce ar trebui luat sub control, pe baza a ceea ce a văzut visătorul.

 1. De regulă, dormitul cu apă poartă elemente pozitive și chiar mai mult când o persoană se află în el și se scaldă. În fața ta este bucuria vieții viitoare, succesul în multe eforturi, divertismentul distractiv și asistența financiară neașteptată. Mai mult, banii vor veni într-o asemenea sumă încât să fie de ajuns pentru orice.
 2. peștii care înoată în apă va aduce un succes neașteptat în viața ta. Și va veni în cele mai neașteptate zone ale vieții tale, pe care poate nici nu le bănuiești. Lucrarea va decurge fără probleme, îți vor veni brusc idei geniale și vei putea să te remarci printre colegi, iar autoritățile vor observa acest lucru. În viața personală, certurile și necazurile pot fi soluționate, iar cei singuri își vor întâlni în sfârșit omul fatidic. De obicei, astfel de vise sunt mai favorabile femeilor. Apa este un element feminin și, prin urmare, visele sunt mai favorabile femeilor.
 3. si aici conform cărții de vis a lui Miller înotul în apă poate avea interpretări diferite. Momentele în care tu însuți te stropi în apă și în același timp experimentezi o mare plăcere și bucurie vorbesc despre o abordare practică a multor lucruri, colegii de muncă te vor putea vedea ca pe un bun muncitor, și poate un lider, iar relațiile de familie vor deveni mai ușor și mai tandru.
 4. Dar înota cu rudele sau prietenii presupune o separare pe termen scurt, iar scufundarea în adâncuri poate fi explicată printr-o creștere a situației nervoase.

Caracteristicile a ceea ce a văzut

 1. Cel mai enervant este înot sub apăatunci când o persoană se confruntă cu groază mortală din cauza lipsei de oxigen. O astfel de viziune prezice și evenimente tulburătoare în realitate, anxietate cu privire la o problemă serioasă.
 2. si aici înot obișnuit poate fi interpretat ca o dorință de a se înțelege mai bine pe sine, natura și a reconsidera înțelegerea cuiva a lumii înconjurătoare.
 3. Apă tulbure sau întunecată poartă fundalul suspiciunilor care au apărut ca urmare a neîncrederii în prieteni sau colegi. Poate că tu însuți nu ai acționat destul de cinstit și te chinuiește conștiința. În inima ta ești foarte îngrijorat de ceea ce ai făcut, pentru că în viitor îți va afecta planurile și va deveni un obstacol.
 4. Cădeți și zdrobiți într-o băltoacă sau un iaz noroios reflectă viziunea ta interioară asupra lumii. Poate te-ai ridicat prea sus deasupra celorlalți și te-ai simțit ieșit din această lume. În această situație, este mai ușor să îi tratezi pe ceilalți și să nu supraestimezi bara pentru ei a cerințelor tale.
 5. Salvează-te de cineva iti ofera posibilitatea de a realiza un vis planificat de mult, in sfarsit un vis se va implini.
 6. Sursă pură și transparentă a fost întotdeauna un simbol al gândurilor și ideilor pure. Și înotul într-un astfel de rezervor înseamnă, în sfârșit, să scapi de tot negativul. În fața voastră este un drum larg și bun, succes material și prosperitate. Gândurile tale sunt curate și, în sfârșit, te-ai îmbarcat pe calea cea bună în viață. Adesea, o sursă pură reflectă încrederea în sine, narcisismul.
 7. Vedeți-vă înotând în adâncuri și experimentați deznădejdea și frica în același timp spune că nu totul este atât de lin în viață și pot apărea dificultăți în viitor. Dar dacă depășiți perfect adâncimea și înotați până la locul respectiv, realitatea vă va mulțumi cu depășirea obstacolelor și succesul în evenimentele viitoare.

Temperatura apei

 • apa cu gheata cheamă înotătorul de noapte să-și adune puteri și să-și mobilizeze toate realizările vieții pentru ca planurile să devină realitate în favoarea ta. Este posibil să te confrunți cu o alegere serioasă, de care depinde soarta oamenilor din jurul tău;
 • apa calda este semnificativ să schimbi dunga neagră în albă, în cele din urmă te poți calma și relaxa puțin. Totul este bine, iar viața continuă ca de obicei. Alternativ, vă puteți lua o vacanță și vă puteți relaxa confortabil.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului puricilor

Visele cu apă nu aduc niciodată nimic foarte rău. Toate visele sunt doar un indiciu al minții tale subconștiente despre cum să acționezi în această situație.

Înotați în apă interpretarea cărții de vis

Apa este una dintre cele mai misterioase substanțe atât de pe planetă, cât și din vis. Cel mai adesea, cărțile de vis interpretează scăldat în funcție de puritatea și transparența rezervorului. Astfel, cu cât apa este mai pură, cu atât prevestirea este mai bună. Pentru a determina ce vise de a înota în apă, ce domeniu al vieții îi aparține interpretarea, merită să vă amintiți detaliile și să vă uitați în cartea de vis. Adesea, apa este un simbol al stării interioare a unei persoane, de aceea este important să țineți cont de atitudinea personală față de scăldat, deoarece pentru unii este o modalitate de relaxare, în timp ce alții experimentează frica de panică la gândul la marea deschisă sau la mare adâncime. .

Dacă te uiți la visele filozofic, atunci apa îți spune cum să-ți corectezi starea interioară, astfel încât lucrurile să meargă în sus. Nu este de mirare că o persoană care este într-o dispoziție proastă nu poate interacționa normal în societate, performanța sa scade. Și o persoană fericită și activă își realizează cu ușurință planurile, privește înainte cu optimism. Apa este un element feminin, schimbător și care se adaptează circumstanțelor, așa că astfel de vise sunt deosebit de bune pentru ei.

Pe scurt despre principal

De ce visezi să înoți în apă? Potrivit majorității cărților de vis – să se schimbe în bine. Problemele financiare vor fi rezolvate, vor fi o mulțime de fonduri pentru divertisment. Baia poate fi visată și datorită restabilirii libidoului și a fluxului de energie sexuală.

Despre ce viseaza peștele?care plutește pe apă? Simțiți-vă liber să vă așteptați la noroc din toate părțile. Îmbunătățirile vor avea loc pe latura financiară și nu vor ocoli sfera relațiilor amoroase. Cei care nu au reușit să găsească de multă vreme un bărbat sau o femeie demnă vor avea în curând o astfel de oportunitate. Eforturile de la locul de muncă vor începe în sfârșit să dea roade, autoritățile vor acorda atenție realizărilor tale și vor oferi un loc mai bun. Detractorii nu vor mai deranja, iar bârfele vor fi uitate în timp, fără a afecta reputația visătorului.

De ce Miller visează să înoate în apă nu este complet clar. Atunci când interpretează acest vis, psihologul pune cel mai mare accent pe emoțiile primite în vis. Dacă îmbăierea oferă o mulțime de senzații plăcute, distracție și bucurie, atunci în viitor vă puteți aștepta la același lucru din viața reală. Dar frica experimentată, incertitudinea și teama de înec vorbesc despre efectul opus. Dacă scăldatul a avut loc în compania unor cunoscuți, atunci trebuie să cunoști oameni buni. Cartea de vis a lui Miller consideră că înotul în apă cu rude este o separare forțată de ei. Scufundarea sub apă înseamnă să simți o mare anxietate în realitate.

Disconfort și apă noroioasă

Dacă ați experimentat panică sau frică în timp ce vă scufundați și înotați sub apă într-un vis, părea că nu sunteți în siguranță, atunci în viața reală va fi motiv de alarmă. Adesea, acesta este un vis al oamenilor cu accese inexplicabile de frică, atacuri de panică. Din fericire, medicina se luptă deja cu aceste boli ale sistemului nervos cu succes. Probabil, visul este cauzat de o încercare de a se înțelege pe sine și de a ajunge la armonie interioară.

De ce visezi să înoți în ape tulburi? Interpretarea depinde în mare măsură de conștiinciozitate și de dorința de a admite unele dintre greșelile tale. Visul poate fi declanșat de neliniște interioară, că s-ar putea să fii prins în acțiuni sau cuvinte neplăcute. Interpretarea visului recomandă să ceri iertare celui care a fost jignit, curățându-ți astfel conștiința. Când vine vorba de înșelăciune, merită să te gândești la motivele pentru care ai încercat să găsești pe cineva mai bun. Este timpul să vorbiți sincer cu sufletul pereche și să identificați împreună problemele care vă împiedică să coexisteți fericit.

De ce visezi să înoți în apă murdară? Ai pretenții mari pentru tot ce se întâmplă sau nu vrei să înduri lumea așa cum este ea cu adevărat. O altă interpretare sugerează probleme de sănătate. Dacă în ultima vreme nu te simți bine, dar nu poți înțelege motivul acestei afecțiuni, ar trebui să mergi la medic. Sănătatea nu este o glumă și multe boli periculoase trebuie depistate într-un stadiu incipient.

Apa pura

De ce visezi să înoți în apă limpede? La liniște și evenimente vesele în viitorul apropiat. Cu cât apa este mai calmă, cu atât mai bine. Uneori, o persoană este chinuită de experiențe de la zero, merită să le aruncați și să recunoașteți lipsa de temei a aruncării spirituale.

Dacă apa într-un vis s-a dovedit a fi nu numai curată, ci și confortabilă, caldă, iar scăldatul a fost o mare plăcere, doar ce este mai bun poate fi așteptat în viitor. A venit momentul în care toată munca va fi răsplătită în mod corespunzător, iar lucrurile pe frontul dragostei vor merge în sus. O altă interpretare a unui astfel de complot oferă împlinirea unei dorințe prețuite și multe momente minunate.

De ce visezi să înoți în apă albastră? Spre suprasolicitarea morală, care în curând va fi înlăturată în cele din urmă. Cartea de vis este sigură că în viitorul apropiat vei avea o vacanță binemeritată, o călătorie. Realitatea interpretării viselor depinde de cât de încrezător te-ai ținut pe apă. Și nu contează cât de bun înotător ești în realitate.

Temperatura apei

Pentru a te regăsi într-un vis în apă înghețată – în realitate, ține-ți capul rece, păstrând în același timp claritatea gândurilor. Interpretarea viselor crede că în curând va trebui să rezolvi sarcini importante și numai cu ajutorul propriei minți să ieși din situații dificile. Uneori, un astfel de vis are loc înainte de cea mai importantă alegere care nu poate fi făcută asupra emoțiilor. Este important să cântăriți totul, să vă gândiți bine, poate ar trebui să apelați la o persoană mai experimentată pentru sfaturi.

Înotul în apă rece este un pericol financiar. Acum nu este cel mai bun moment pentru a face oferte și a întâlni noi parteneri de afaceri. De asemenea, este posibil să te îndrăgostești de momeala escrocilor sau a escrocilor.

Un vis în care te găsești în apă caldă plăcută vorbește despre o odihnă rapidă și binemeritată. Vă puteți relaxa puțin și începe să vă planificați vacanța, având grijă de disponibilitatea biletelor pentru datele care vă interesează, un loc în hotel și orice alte nuanțe în avans. Dacă te gândești la călătorie din timp, atunci nimic nu o poate umbri.