Sensul visului de parașutism

De ce visezi o parașuta

Parașuta conform cărții de vis a lui Freud

Dacă ai visat cum faci parașutism, înseamnă că în curând ești destinat să experimentezi emoții neobișnuite de la întâlnirea și cunoașterea.

Parașuta conform cărții de vis a lui Hasse

Parașuta conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

O parașută văzută într-un vis este un semn că aveți preocupări puternice cu privire la fiabilitatea unei întreprinderi. Poate că ar trebui să cântăriți și să luați în considerare treburile voastre pentru a câștiga încrederea necesară sau chiar a renunța la o întreprindere nesigură.

O parașuta ruptă este un indiciu clar că nu te-ai asigurat suficient de bine în afaceri și, dacă nu reușești, s-ar putea să ai probleme mari.

Parașuta conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Parașuta – trebuie să fugi de persecuție.

Parașuta conform cărții de vis de primăvară

Parașuta – visează la o ieșire bine aleasă dintr-o situație foarte dificilă.

Parașuta conform cărții de vis de vară

A vedea într-un vis cum zbori cu o parașută este o bucurie neașteptată.

Parașuta conform cărții de vis de toamnă

Sari într-un vis cu o parașută – decide-te asupra unei afaceri riscante.

Parașuta conform cărții de vis de la A la Z

Un vis în care vezi oameni coborând cu parașuta în timpul unei aviații sau alte vacanțe înseamnă că în realitate vei lua măsurile necesare pentru a asigura siguranța economiilor tale în timp.

Aruncat dintr-un avion cu o parașuta care nu se deschide prevestește consecințele teribile ale unui accident care poate fi evitat prin anularea tuturor vizitelor neoficiale.

Aterizează în siguranță pe o parașută – vei găsi fericirea alături de iubitul tău.

Cădeți într-o pădure și agățați-vă de un copac, încurcat în linii de parașute – eșuați în afaceri.

Să cobori cu parașuta într-un punct pierdut din ocean, părăsind partea aeronavei prăbușite – în realitate te vei afla într-o situație fără speranță și vei fi forțat să accepți condițiile dictate.

Parașuta conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Parașuta conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Visarea unei parașute – simbolizează măsurile luate cu prudență.

Dacă săritul tău cu parașuta s-a încheiat cu o aterizare, asta înseamnă că măsurile pe care le-ai planificat sau pe care le-ai luat deja sunt destul de suficiente.

Parașuta conform cărții moderne de vis

Dacă într-un vis vezi o parașută, atunci este posibil ca afacerea pe care o începi, la o examinare mai atentă, să se dovedească a fi prea nerealistă. Dacă ai visat că zbori cu o parașută, atunci, în realitate, înclinația ta pentru activități riscante aduce multă anxietate celor dragi. Un vis în care te apropii rapid de pământ, iar parașuta încă nu se deschide înseamnă că, în ciuda tuturor îndoielilor și temerilor, cu siguranță vei reuși.

Parașuta conform cărții de vis est

Un vis în care apare o parașută – avertizează: afacerea pe care o începeți, la o examinare mai atentă, se va dovedi a fi aproape imposibilă.

Dacă ai visat că zbori cu o parașută, știi că înclinația ta pentru întreprinderile riscante aduce multă anxietate celor dragi.

Un vis în care te apropii rapid de pământ, iar parașuta încă nu se deschide înseamnă că, în ciuda tuturor îndoielilor și temerilor, cu siguranță vei reuși.

Parașuta conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Parașuta – Veți vedea o parașută într-un vis – nu vă faceți griji pentru propria demnitate, veți încerca să vă rezolvați problemele cu lingușire. Este ca și cum ai coborî cu o parașută – dacă ai fost grav bolnav, atunci recuperarea va veni în curând; vei face o lovitură de stat care îți va permite să rezolvi un conflict lung în echipa ta. Faceți un salt cu parașuta ca parte a unui grup – un vis sugerează că vă veți asuma riscuri, dar acest risc va fi împărtășit; dar în lume, spun ei, și moartea este roșie.Ai sărit, dar parașuta părea să nu se deschidă – ar trebui să-ți amintești: nimic nu iese din nimic și nimic nu dispare fără urmă; de asemenea, unele dintre faptele tale nu în întregime bune, contrar speranțelor tale, nu vor dispărea fără urmă; s-ar putea să le uiți, dar îți vor aminti de ei înșiși.

Parașuta conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la o parașuta – O nouă cunoștință îți va oferi experiențe neobișnuite. Imaginați-vă că faceți parașutism, plutiți deasupra solului și aterizați în siguranță.

Parașuta conform cărții de vis britanice

Parașuta – Visele despre utilizarea unei parașute reflectă așteptarea că jobul sau proiectul tău actual se va prăbuși, dar ești pregătit pentru asta și ai luat măsuri pentru a ieși din eșec. În plus, un astfel de vis vorbește despre un grad serios de încredere în sine, indiferent dacă ești conștient sau nu. Despre ce visează: erai încă în avion sau ai sărit deja? Ai fost în cădere liberă sau s-a deschis parașuta? Ți-a plăcut senzația de a zbura sau ai fost în panică? Cel mai probabil, reacțiile tale reflectă cum te simți în legătură cu săritul sau căderea în viața reală. Vezi și Zbor, ; Transportul aerian

Parașuta conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Visați să vedeți despre Parașuta – (vezi salt)

Parașuta conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă Parașuta într-un vis – Sări cu parașuta înseamnă că în zilele următoare vei fi martorul unui incident neobișnuit și inexplicabil.

Parașuta conform cărții de vis a unei gospodine

Ce înseamnă Parașuta într-un vis – capacitatea de a face față eșecurilor.

Parașuta conform cărții de vis a relațiilor

Sări într-un vis cu o parașută – la o cunoștință care îți va întoarce ideea despre sex cu susul în jos. Credeai că știi totul despre latura intimă a vieții, dar noul partener îți va dezvălui multe lucruri pe care nu le bănuiai.

Cartea de vis online cu parașuta

Am visat la o parașuta – să știi că ceea ce vrei să realizezi în curând va depăși puterea ta.

Zboară cu el – ține cont pentru viitor, aventurismul tău nu va duce la nimic bun.

Ea visează cum cadeți în aer, dar parașuta încă nu se deschide – cartea de vis spune că veți realiza în continuare totul, chiar dacă acum vă sperie puțin.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pâine într-un vis

Unii oameni coboară din cer pe ei – în realitate, ar trebui să faci tot posibilul pentru a nu pierde tot ce ai acumulat de-a lungul anilor.

Parașuta pe care zburați visează – aveți grijă, nu vă implicați în aventuri riscante, altfel se va termina foarte rău pentru voi și pentru cei care vă sunt aproape.

Parașutism într-un vis – în viața reală vă prevestește un eveniment care vă va emoționa mintea și vă va nedumeri foarte mult.

Parașuta conform cărții universale de vis

Dacă în viața ta a sosit momentul să te gândești la independență și independență, poți vedea o parașută într-un vis. Visul sugerează că, pentru a te pune pe picioare, va trebui să te bazezi pe tine.

Parașuta conform cărții de vis americane

Parașuta – ești protejat.

Parașuta după scurta carte de vis a lui Denise Lynn

Puteți să hotărâți. Esti protejat.

Parașuta conform cărții de vis detaliate a lui Denise Lynn

Parașuta – riscă, știi că ceva te poate ridica dacă trebuie să cazi.

Parașuta conform cărții de vis 2012

O parașuta este o reamintire a siguranței existente. Reflectarea oportunității de a-ți asuma un risc, de a face ceva neobișnuit și, prin urmare, părând periculos.

De ce visezi un salt cu parașuta?

Dacă ai visat la un salt cu parașuta, atunci ai început o afacere clar riscantă, dar ai un sprijin decent. De ce altfel visezi la un astfel de eveniment? Interpretarea visului va oferi diverse interpretări ale ceea ce ați văzut într-un vis.

Potrivit lui Miller

De exemplu, cartea de vis a lui Miller asigură că un astfel de vis indică faptul că trebuie să treci printr-o aventură interesantă.

Bine gândit?

De ce altfel visezi la un salt cu parașuta? Cazul pe care l-ați subliniat ridică unele îngrijorări. Cartea de vis vă recomandă să vă gândiți din nou și să oferiți modalități de retragere.

Pe de altă parte, dacă ai visat că ai sărit cu o parașută și ai aterizat cu succes, atunci în realitate vei ieși în siguranță dintr-o modificare dificilă.

Decodificare după tip

Parașuta în sine are o serie de decodificări complet diferite. Simbolizează distracția, un eveniment riscant, protecție, sprijin și chiar un accident. Cartea de vis este sigură că interpretarea corectă a somnului depinde de aspectul și starea produsului.

 • Luminos și colorat promite o distracție distractivă.
 • Gri și ponosit – viața de zi cu zi obișnuită cu câteva treburi ciudate.
 • Sfâșiat – probleme și prăbușire a întreprinderilor.
 • Nedeschis – un pericol real.
 • Să vezi o parașută neobișnuită deasupra capului tău este surprinzător și chiar un miracol.

Fără interferență!

Încercând să înțelegeți de ce visează un salt cu parașuta, ar trebui să țineți cont și de cursul acțiunii în sine. Dacă ați visat că vă înălțați sus pe cer și experimentați senzații plăcute, atunci în lumea reală veți obține fericire și noroc.

Apropo, cartea de vis crede că a vedea pământul apropiindu-se este un semn bun. El spune că incertitudinea personală și circumstanțele nu vor deveni un obstacol în calea succesului grandios.

Atenție – pericol!

Parașutismul într-un vis este un semn foarte simbolic. Înseamnă că, în realitate, visătorul nu duce cel mai decent mod de viață.

Adesea se complace în întreprinderi dubioase și ia decizii pripite. De asemenea, el caracterizează visătorul ca pe o persoană predispusă la riscuri nejustificate.

Potrivit cărții de vis, același element dintr-un vis personifică o slujbă deosebit de periculoasă și poate fi un avertisment asupra unui dezastru iminent.

Sentimente într-un vis

De ce să visezi că un salt cu parașuta s-a încheiat cu moartea ta? Acesta este un semn de mare necaz și o situație tragică. Cu toate acestea, cartea de vis nu recomandă să te superi, același vis, în funcție de sentimentele personale, poate avea o interpretare complet diferită.

Așa că necazul serios este indicat de frica și chiar de groază pe care le-ați experimentat. Indiferența simbolizează enervarea și dezamăgirea, emoțiile plăcute promit bucurie și plăcere, iar sentimentele amestecate – succes, care va fi obținut la un preț prea mare.

Da, ești un erou!

Este foarte bine să vezi un parașutist în vis. Aceasta înseamnă că vei săvârși o faptă eroică în fața multor oameni.

Privind un întreg grup de parașutisti planifică în aer și efectuează trucuri înseamnă că ai avut grijă de propria ta protecție și vei face față cu succes unei sarcini dificile. Să fii tu însuți printre participanți este norocos în viața ta personală.

Alte interpretări

Apropo, dacă un salt cu parașuta te-a adus în ocean, atunci va trebui să accepți condițiile altora. Ai visat că te-ai încurcat în linii după aterizare? Nu vă așteptați la profit din afaceri.

Dacă ai zburat prea mult timp, dar nu ai aterizat niciodată, atunci o cunoștință întâmplătoare îți va deschide o nouă latură a vieții intime.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor pentru a face parașutism

Interpretarea viselor sari de la înălțime

Interpretarea viselor pentru a sari de la înălțime

Văzând parașutisti într-un vis

Cădeți în apă într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 8

Am visat că am sărit și am atârnat de linii ca pe o bară orizontală, dar am aterizat normal.

Am sarit cu multi oameni cu parasuta si nu s-a deschis pentru nimeni. Dar nimeni nu a murit, toată lumea a aterizat pe nisipul moale! Ce înseamnă acest lucru?

Am sărit dintr-un elicopter cu o parașută și am zburat în sus, nu în jos. Ce înseamnă?

Și chiar am sărit din spațiu!

Nu am găsit ceva ce să nu fi deschis și am supraviețuit.

Dacă totul s-a terminat cu bine, ești fericit, ai trecut printr-o aventură, a fost palpitant și toate astea, atunci totul va fi bine, subconștientul tău gândește așa, dacă mori în cele din urmă și o cioara te ciugulește în cap, corpul tău se descompune, muștele îți zboară în gură, atunci clar că nu ești într-o dispoziție bună, dar asta nu înseamnă că vei muri, doar crezi clar.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă dacă visezi căpșuni

Interpretarea viselor: ce înseamnă să faci parașutism

Visele sunt atât de imprevizibile încât uneori nu înțelegi pentru ce au fost. Săriturile cu parașuta pot fi, de asemenea, atribuite unor astfel de vise. Ce vrea să ne spună lumea necunoscută? Și ce înseamnă să faci parașutism într-o carte de vis?

Cunoașterea viitorului cu un indiciu este uneori dificil. Parașuta și săritura prevestesc risc și succes. Interpretarea viselor vă va ajuta să faceți față evenimentelor viitoare.

Nuanțe speciale și lucruri mărunte despre somnul sărit

A acorda atenție lucrurilor mărunte este asemănător științei. Este foarte dificil pentru persoanele neinstruite să înțeleagă subtilitățile unui vis. Dar atenția la astfel de semne este pur și simplu necesară pentru interpretarea corectă a ceea ce vedeți.

Ce ar trebui să caut?

 • Interpretarea visului depinde de care a sărit cu parașuta. Tu sau altcineva? Dacă l-ai urmărit pe parașutist din lateral, stând pe pământ, atunci visul se va împlini de neînțeles când. Visătorul a ales un obiectiv greșit, pe care nu îl va atinge. ai sarit singur? Anxietatea te așteaptă în curând.
 • Parașuta deschisă sau nu? O parașuta nedeschisă înseamnă probleme în realitate. O parașuta deschisă visează să elimine problemele și obstacolele.
 • Unde a aterizat parașutistul? Aterizarea pe apă este o mare dezamăgire. Va fi un eveniment neprevăzut în fața lui. A aterizat pe o casă în flăcări? Există conspirații și bârfe în jurul tău. S-ar putea să te trezești într-o situație conflictuală.
 • Ce emoții ați trăit? Urlând și frică? Așteptați-vă dificultăți în luarea unei decizii. Vei suferi de nehotărâre. A fost distractiv și a cântat cântece? Problemele care apar sunt ușor de rezolvat și nu vor aduce griji.
 • Cum era vremea, cerul, vântul? Vânt puternic într-un vis – la obstacole. Este sigur să te așezi cu un astfel de vânt – pentru a rezolva problemele care s-au acumulat.
 • De la ce ai sărit? Avionul a fost corect?
 • Cum s-a terminat saltul? Parașutistul se prăbușește – din păcate pentru tine și cei dragi. Pericol este de așteptat din accidente de mașină și accidente. Înecat de aterizarea pe apă? Depresie așteptată.

Atât de multe nuanțe și fiecare joacă un rol important în interpretare. Răspunsurile mai detaliate ne vor ajuta să oferim cărți de vis populare.

Interpretarea viselor

Est Dream

Zborul cu parașuta este riscant. Îți place riscul, dar amintește-ți că rudele tale sunt mereu îngrijorate pentru tine. Saltul este rapid, dar parașuta nu funcționează? Ți-e teamă că norocul se va îndepărta de tine, dar grijile sunt inutile, iar succesul în afaceri nu te va face să aștepti.

Interpretarea viselor a relațiilor de dragoste

Un astfel de vis conform cărții de vis este o cunoștință. Ideile tale despre sex se vor schimba. Așteptați noi aspecte în această chestiune.

Interpretarea viselor de la A la Z

Dacă cineva coboară cu parașuta în timpul vacanței, înseamnă că în curând este necesar să se ia măsuri pentru a-și păstra rezervele de numerar. Sari dintr-un avion, dar parașuta nu se deschide – din păcate cu consecințe neplăcute. Poți schimba viitorul. Anulați întâlnirile informale.

O aterizare reușită promite fericire în căsătorie. A căzut în pădure, în timp ce agățat de un copac și încurcat? Afacerea începută nu va aduce profit. Vis în mână pentru antreprenori.

Cobori pe o insulă pierdută și avionul tău s-a prăbușit? În curând vei fi pus într-un impas. Vi se vor da condiții pe care nu le puteți refuza.

Interpretarea viselor lui Fedorovskaya

A sărit și a aterizat? Ți-ai stabilit un obiectiv pe care ai muncit din greu pentru a-l atinge. Visul spune că deja s-a făcut suficient pentru ca planul să devină realitate.

Interpretarea visului lui Freud

Parașutismul visează la emoții neobișnuite. Așteptăm cu nerăbdare întâlnirea sau întâlnirea. Cunoștințele vor schimba părerile despre sex. Pentru o doamnă căsătorită, un astfel de vis promite o nouă aventură amoroasă, la care nu se aștepta. Relațiile din familie cu soțul ei sunt rupte.

Interpretarea viselor îndrăgostiților

Un salt cu parașuta este un vis al cunoștințelor. Din relație vei lua multă experiență. Un partener te va învăța totul, chiar și sexul.

Colecție de cărți de vis

Parașutismul înseamnă găsirea unei ieșiri dintr-o situație problematică. Dacă ai sărit dintr-o clădire înaltă și ai zburat, atunci riscurile din viața reală se vor justifica și vor avea succes.

A sărit dintr-un avion și parașuta nu s-a deschis? Un accident vă va răni.

Aterizarea în timp ce săriți pe teren arabil înseamnă bunăstare și stabilitate financiară.

Sonnik Miller

O aterizare reușită aduce mare noroc. Poate te-ai îndoit și nu ai îndrăznit să faci afaceri mult timp, dar în zadar.

Căderea după ce ați sărit într-un car de fân – spre profitul care va cădea pe neașteptate pe umerii voștri. Noi moduri de a face bani vin în minte.

Care este visul unui parașutist

Parașuta în vise personifică adesea un fel de temeri interne ale unei persoane. Imaginea poate avertiza asupra unui pericol iminent. Dar este, de asemenea, important să luați în considerare cine era exact pe cer – voi înșivă sau o altă persoană. În acest articol, am compilat o listă completă a care este visul unui parașutist. Utilizați una dintre sursele de renume pentru a determina semnificația somnului.

Subconştient

Pentru a interpreta simbolul din punctul de vedere al subconștientului, este necesar să ții cont cine anume s-a înălțat pe cer și ce sentimente ai trăit în acel moment. Să fii tu însuți pe cer, să simți euforia de la salt este un semn că ești predispus la aventurism, la acte pripite. Probabil, te străduiești să experimentezi senzații neobișnuite, tânjești la noi emoții. Este posibil să nu se întâmple nimic interesant în viața ta în acest moment și asta te face să te plictisești.

Dacă în timpul zborului simți frică, chiar panică, asta indică un caracter calm, echilibrat, o lipsă de dorință de a risca ceea ce ai găsit. Este un vis că parașuta nu se deschide în niciun fel – îți este frică să nu-ți atingi obiectivele, deși în zadar. Ai un caracter decisiv, iar o mică cantitate de frică nu te va împiedica să-ți realizezi planul.

De ce să visezi dacă parașutiștii sunt pe cerși tu doar le urmărești? Acesta este un semn de indecizie, lipsă de perseverență și aspirații. În fața ochilor tăi sunt multe exemple despre cum oamenii realizează ceea ce își doresc, dar asta nu te învață nimic. O altă interpretare posibilă a imaginii este dorința de a se proteja de șocuri, neliniște și sentimente puternice.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să săruți într-un vis

Carte de vis popular

În folk parașutisti carte de vis poate avea una dintre următoarele valori:

 • a vedea mai mulți oameni înălțându-se pe cer este un semn că îi vei invidia pe alții. Dar nu va duce la nimic bun;
 • ea visează că spectacolele demonstrative sunt programate să coincidă cu vacanța – de fapt, vei lua din timp măsurile necesare pentru a-ți asigura investițiile materiale;
 • ca urmare, parașutistii au coborât la pământ – știi exact ce vrei și cum trebuie să acționezi pentru a găsi ceea ce vrei;
 • a visat că tu însuți te înălți în nori – în realitate, fă un act neplăcut;
 • dacă după săritură parașuta nu s-a deschis, atunci merită să vă pregătiți pentru prăbușirea tuturor planurilor;
 • într-un vis ai aterizat cu succes – te vei distra de minune alături de cei dragi;
 • a ateriza acolo unde nu te pot găsi este un simbol al faptului că te vei găsi într-o situație fără speranță;
 • visezi că împingi pe cineva să facă un salt – în lumea reală te vei ascunde pe spatele altor oameni, îi vei folosi pentru a obține ceea ce îți dorești;
 • în viziunea de noapte, cineva se laudă că a sărit cu parașuta – de fapt, vei asculta plângerile altei persoane, nemulțumirile lui acumulate. Pregătește-te să fie neplăcut pentru tine.

Interpretarea visului lui Freud

De unul singur sari într-un vis cu o carte de vis cu parașuta Freud îl consideră ca fiind realizarea visului subconștient al fiecărei persoane despre zbor, despre primirea de emoții neobișnuite și memorabile. În acest caz, există o eliberare bruscă de adrenalină. Prin urmare, o astfel de imagine într-un vis prezice de obicei noi cunoștințe și întâlniri care vă vor permite să experimentați ceva nou și luminos.

În sine, o parașută poate indica intimitate cu o cunoștință de lungă durată. Se va deschide pentru tine într-un mod complet neașteptat.

Sonnik Miller

În acest interpret, imaginea poate avea o semnificație diferită, în funcție de circumstanțe. De unul singur parașutist într-un vis, care se ridică sus pe cer – aceasta este o dovadă a impracticabilității planurilor pe care le construiești. Fii pregătit pentru dezamăgire și pentru faptul că visele vor trebui amânate.

Dacă visezi că tu ai decis să faci un salt, asta indică o tendință la acțiuni riscante. De multe ori acționați nepăsător, iar acest lucru aduce o mulțime de momente neplăcute celor dragi. Pentru a-i salva de grijile constante, vă puteți reconsidera atitudinea față de viață. Poate că nu ar trebui să mergi constant pe tăișul unui cuțit?

În viziunea pe timp de noapte, simți că parașuta nu se deschide și ești pe cale să fii pe pământ – de fapt, nu trebuie să-ți fie frică. Proiectele care vă interesează vor avea succes. Vei realiza ceea ce te străduiești, iar temerile vor fi nefondate.

Dream Vanga

Acesta este modul în care acesta descrie cartea de vis cu viziune în care coboară parașutiștii:

 • dacă mai mulți oameni urcă pe cer, atunci trebuie să simți invidie față de o persoană cunoscută. Este un sentiment rău care trebuie tratat. În caz contrar, va duce la consecințe ireparabile;
 • a visa că tu însuți faci parașutism este un semn că ești gata să-ți asumi un risc. Te străduiești să-ți atingi planul, așa că nu te gândești la cum vei atinge scopul. Dar nu te gândești la modul în care îi afectează pe cei dragi. Încercați să așteptați impulsul brusc și să analizați posibilele consecințe ale acțiunilor voastre;
 • Am visat că sări, dar parașuta nu s-a deschis niciodată – în realitate, riscul nu va fi justificat. Vei face tot posibilul de dragul obiectivului tău, dar totul va fi în zadar. Va trebui să răspunzi la neglijarea ta și la sentimentele celor dragi.

Interpretarea viselor lui Dmitry și Nadezhda Zim

Dacă visezi o parașută, aceasta indică cel mai adesea îndoieli puternice cu privire la fiabilitatea oricărei afaceri. Imaginea indică faptul că nu ai încrederea necesară. Merită să te oprești și să te gândești la situație, pentru că în această stare nu vei obține ceea ce îți dorești. Gândiți-vă dacă trebuie să renunțați la implementarea planului.

Dacă țesătura s-a dovedit a fi ruptă, atunci ați luat în considerare puțin afacerea viitoare. Poate totul se va rezolva. Dar există un risc mare ca să existe un eșec care va afecta negativ viitorul.

Interpretarea viselor de la A la Z

Acest interpret are următoarele descrieri de simbol:

 • de ce visezi parașutisti care cad la orice vacanță – la faptul că vin dificultăți financiare. Dar vei înțelege în timp cum să acționezi și să-ți salvezi capitalul;
 • Am visat că tu însuți sări dintr-un avion, dar parașuta din spatele tău nu s-a deschis – în realitate, ar avea loc un accident teribil. Poate fi evitat prin anularea tuturor întâlnirilor viitoare, în special a celor informale;
 • a aterizat cu succes într-un vis – un semn că vei fi fericit cu persoana iubită;
 • visează că au aterizat pe ramuri de copac, s-au încurcat în praștii – în realitate, afacerea nu va aduce profit. Te vei prăbuși;
 • părea că avionul s-a prăbușit, sari cu parașuta, dar aterizezi chiar în mijlocul oceanului – de fapt, te vei trezi într-o situație din care nu va mai fi ieșire. Trebuie să accepți condițiile care ți se impun.

Cartea viselor moderne

Sursa consideră că aspectul acestei imagini este semnificativ pentru visător. De ce să visezi că a aterizat un parașutist? La faptul că trebuie să te gândești la propria ta independență și independență. Trebuie să te bazezi doar pe propriile forțe, altfel nu vei putea realiza nimic. În plus, simbolul poate indica faptul că veți fi în pericol, deși nu vă dați seama acum.

Dacă visezi la un număr mare de oameni care se ridică pe cer, atunci vei deveni participant la un eveniment de masă. Poate este vorba despre o vacanță. Dar este posibil să fii nevoit să participi la o acțiune de protest sau să devii martor al acesteia.