Sărut un copil într-un vis

De ce visezi să săruți un copil?

Sărutul unui copil este întotdeauna bine într-un vis. Acesta este un semn bun al unei perioade de succes, bucurie în familie, profit demn, liniște sufletească. Cartea de vis va explica în detaliu despre ce este vorba despre sărutul de vis.

Pace sau dificultate?

Cu mare bucurie a fost norocos să sărut un copil? Ai intrat într-o perioadă de armonie perfectă cu propriul tău suflet. Același complot sugerează că prosperitatea, înțelegerea, prosperitatea vor veni în casă.

Dar dacă ai visat că într-un vis au purtat copilul în brațe, atunci cartea de vis te sfătuiește să te pregătești pentru numeroasele necazuri și griji de la locul de muncă.

A sărutat un copil, încercând să-l adormiți? Așteptați-vă la fericirea familiei liniștite și liniștea sufletească. Totusi, sa vezi ca mangaierea nu linisteste bebelusul capricios inseamna ca se apropie niste necazuri serioase.

Potrivit lui Miller

A avut un vis despre cum au început să sărute un copil? Veți experimenta o satisfacție completă de la muncă și veți face pace cu membrii gospodăriei.

Nu te grabi!

De ce să visezi dacă ai avut ocazia să te săruți cu copiii? Experimentați bucuria și satisfacția de a comunica cu cei dragi. Dar dacă copilul plânge, atunci bunăstarea viitoare va fi oarecum umbrită de evenimente neplăcute.

Ți s-a întâmplat să te săruți cu frații și surorile mai mici într-un vis? Cartea de vis este convinsă că urmează sărbătoarea, iar dacă dai dovadă de răbdare și atenție, atunci norocul este garantat.

Dar sărutul fără o dispoziție specială înseamnă că nerăbdarea și agitația excesivă vor aduce un rezultat foarte neașteptat.

Gata?

Ai visat că te-ai hotărât să săruți copilul? Obțineți o surpriză foarte plăcută. Același complot promite o situație incomodă în care vor face o glumă bună sau vor râde de tine.

Este bine să vezi că copiii încearcă să se sărute în vis. Interpretarea visului promite stabilitate, prosperitate și reconciliere.

De ce să visezi dacă copilul însuși a decis să te sărute? De fapt, vei avea probleme neașteptate. Cel mai rău lucru este să săruți un copil care doarme. Acesta este un simbol al prăbușirii tuturor speranțelor și viselor.

Stai așa!

Ți s-a întâmplat să săruți o fată într-un vis? Pentru o femeie, cartea de vis promite o căsnicie fericită și o sarcină timpurie, iar pentru un bărbat, noroc.

Dacă te-ai grăbit să mângâi fata, atunci așteaptă-te la o mare surpriză în realitate. A avut un vis că încercau să ademenească fata, iar ea a dat cu piciorul și a fugit? Afacerea planificată se va epuiza.

De ce să visezi dacă ai reușit să-l săruți pe băiat? Se apropie o perioadă foarte fructuoasă din toate punctele de vedere. Ai văzut că încercau să mângâie un băiat care plângea? Interpretarea viselor sfătuiește să te bazezi exclusiv pe oportunitățile personale.

Viața devine din ce în ce mai bună!

De ce să visezi dacă se întâmplă să săruți un copil foarte mic? Întreprinderea va necesita investiții maxime și răbdare îndelungată.

Dacă într-un vis au îmbrățișat și au condus un copil mic de mână, atunci o întreprindere periculoasă se va încheia cu mult succes.

Ai visat că ai mângâiat un copil? Cartea de vis profetizează un profit decent. Sărutul și chiar și doar să vezi un copil înseamnă că vei putea menține tinerețea și sănătatea mulți ani.

Perspective excelente!

Cartea de vis amintește: este foarte important să rețineți unde anume au decis să sărute copilul noaptea.

Dacă lovești direct pe buze, atunci în realitate va fi posibil să realizezi un vis vechi. Aceeași imagine sugerează schimbul de energie și informații într-un vis cu o entitate binevoitoare din altă lume.

Uneori, un sărut pe buze simbolizează dragostea reciprocă cu un suflet pereche. Dar dacă frigul rămâne pe buze, atunci ai grijă: în noapte moartea însăși te-a marcat.

Alte stenograme

De ce să visezi că s-a întâmplat să săruți un copil pe obraz? Interpretarea visului prevede că, în realitate, vei experimenta un sentiment încântător de recunoștință și recunoștință.

Un sărut pe un obraz roz de bebeluș promite și o relație amoroasă ideală. Ai sărutat un copil pe obraz într-un vis? Ocoliți inamicii și obțineți un profit generos. In afara de asta:

  • Atingerea nasului simbolizează curiozitate excesivă.
  • Frunte – deschidere, onestitate.
  • Fundul – un beneficiu neașteptat.
  • Un stilou este o alegere serioasă.
  • Picior – răbdare.

Ai avut un vis că trebuie să mângâi un copil mort? Interpretarea somnului este categorica: uita de planurile tale, acum o odihna completa este vitala pentru tine.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea visului sărut pe obraz

Într-un vis, sărută morții

Vis că o sărut pe mama

Alăptarea unui copil într-un vis

Sărut mâinile într-un vis

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Sărut un băiețel într-un vis

Poate că nu există persoană în lume care să nu fie atinsă la vederea unui copil drăguț și obraznic. Chiar dacă acesta nu este copilul tău, este foarte greu să te lupți cu dorința de a-l mâni, de a-l ține în brațe sau de a te juca puțin. Acesta este probabil motivul pentru care vise în care sunt prezenți copii mici pot fi visate de o mamă cu mulți copii și de un bărbat ocupat cu propria carieră, care nici măcar nu se gândește la bebeluși. Este deosebit de amuzant dacă într-o viziune se întâmplă să săruți un bebeluș. După trezire, desigur, se pune întrebarea ce pot însemna astfel de jocuri ale subconștientului. Deci, la ce vă puteți aștepta dacă se întâmplă să săruți un copil într-un vis, despre asta merită să vorbim în detaliu.

Sărutând un copil într-un vis, interpretarea generală a unui vis

Toate cărțile de vis oferă o interpretare foarte pozitivă a unui astfel de vis. Promite o perioadă calmă armonioasă când majoritatea absolută a ceea ce a fost planificat reușește. Prosperitatea, norocul și prosperitatea îți vor vizita casa și vor rămâne în ea mult timp.

Important: visul în care s-a întâmplat să săruți copilul promite relații armonioase cu cei dragi și relații bune între rude

Desigur, pentru cea mai completă interpretare, este necesar să acordați atenție celor mai mici detalii:

  • genul visătorului;
  • care a fost văzut în vis, un băiat sau o fată;
  • ce parte a corpului a fost sărutată;
  • cum arata copilul?
  • cum s-au comportat copilul și visătorul în același timp.

Depinde ce aspect al vieții îl vor afecta visele nocturne.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, sărutul unui copil este un cadou neașteptat, o surpriză, o îmbunătățire a vieții. Apariția unei fetițe într-un vis prezice bucurie și bunăstare financiară.

Vanga, după un astfel de vis, promite unei femei care plesnește o fetiță în viziunea ei, o cunoștință romantică promițătoare timpurie.

Faceți duș bebelușului cu sărutări – decideți asupra noilor realizări.

O interpretare nu prea plăcută are un vis în care s-a întâmplat să sărute un copil plângând bolnav sau gol – înainte de necazuri și pierderi financiare.

Sărută bebeluși gemeni, pentru vești bune în curând.

Nostradamus subliniază că oamenii care sărută copiii mici în vis își vor menține sănătatea și claritatea minții până la bătrânețe.

O fată, într-un vis, sărutând un frățior, până la apariția în viața ei a unui partener de încredere cu care este posibilă o alianță puternică.

Citeste mai mult:  visează la varză

Freud avertizează că un astfel de vis simbolizează relațiile cu sexul opus. Dacă o fată a visat la un băiețel într-o viziune de noapte, ea este pregătită pentru căsătorie și pentru nașterea copiilor. Pentru un bărbat, apariția unei fete într-un vis, un simbol al armoniei în relațiile cu un partener, vă puteți gândi la căsătorie.

Doar cartea de vis țigană spune că apariția unui copil mic în visele de noapte promite o abundență de dificultăți și necazuri viitoare. Poate că aceasta este o trăsătură a mentalității țiganilor.

Sărut un băiat într-un vis

Pentru un bărbat, acesta este un semn de mare succes. Cele mai dificile cazuri vor reuși, problemele vechi vor fi rezolvate. Înaintea schimbărilor plăcute în viață și carieră.

Dacă o fată sărută un frate nou-născut într-un vis, o cunoștință plăcută cu un tânăr este în față, care poate deveni un sprijin în viitor și un soț bun.

O femeie în viziune de a mângâia un fiu mic bolnav, la necazuri și o abundență de probleme.

Ținând un fiu nou-născut în brațe, la o abundență de fapte și necazuri care vor ajuta la îmbunătățirea semnificativă a vieții.

O mulțime de copii amuzanți cu care te joci, săruți sau îmbrățișezi, la schimbări plăcute în viață, la sosirea oaspeților mult așteptați.

Dacă copilul tău îți vorbește în somn, încearcă să-ți amintești despre ce ai vorbit. El este capabil să dea sfaturi valoroase.

Pentru a visa să săruți copiii mici din exterior, problemele de comunicare cu rudele vor dispărea, conflictele familiale se vor încheia.

Mamele care sărută fiii adulți într-un vis este un semn de ajutor neașteptat din partea prietenilor apropiați, posibil vechi.

Interpretarea unui vis în funcție de locul sărutului

Încercați să vă amintiți unde a fost sărutat copilul într-un vis, multe depind de asta.

Sărutul a căzut pe buze – semn bun. Cele mai secrete vise ale tale pot deveni dintr-o dată realitate.

Sărută copilul pe obraz – pentru profituri mari. Un vis poate prezice și o relație romantică plăcută.

Acoperind picioarele mici cu sărutări, vor fi dificultăți în implementarea planurilor, trebuie să aveți răbdare.

Sărutând un copil într-un vis pe frunte – la o relație deschisă și sinceră cu ceilalți.

Un sărut pe frunte sau pe obrazul propriului copil într-un vis este un semn că vei fi mereu de partea lui. Găsiți o oportunitate să-l ajutați și să-l susțineți.

Sărutul în fund într-un vis promite un mare câștig financiar.

Sărută mâinile bebelușului – trebuie să fii atent, este posibil să fii nevoit să faci o alegere dintre mai multe propuneri. Încercați să nu faceți o greșeală.

Sfat: un astfel de vis oferă de obicei o bună dispoziție pentru o lungă perioadă de timp, încercați să păstrați emoții plăcute timp de câteva zile

Desigur, nu ar trebui să-ți pui propria viață în deplină dependență de vise. Încearcă să te odihnești suficient, fă-ți timp pentru o comunicare plăcută cu cei dragi, ferește-te de oamenii „toxici” și atunci zilele tale vor fi fericite, iar visele tale vor fi bune și pline de pozitive.

Răsfoim cartea de vis. Sărutul unui copil într-un vis – pentru ce este?

Pe care dintre colecțiile de interpretări ale viziunilor nocturne să iei ca bază pentru a descifra de ce să vezi în vis și să săruți un copil pe buze sau obraz depinde de tine. Vom oferi mai multe interpretări. Pe baza acestora, orice persoană care vede acest vis va găsi cea mai cuprinzătoare și corectă explicație pentru sine. Copiii sunt cel mai adesea asociați cu ceva drăguț. Și ce va însemna să vezi în vis și să săruți un copil? Principalul lucru este să vă amintiți chiar și cele mai multe, la prima vedere, momente mărunte care vă vor ajuta la descifrarea iluziei nopții. Dimineața, încearcă să-ți amintești fiecare detaliu al visului tău. Și atunci nu va rămâne un secret necunoscut pentru tine pentru ce să te pregătești în realitate dacă s-a întâmplat să săruți un copil într-un vis.

Interpretare de la Miller

Dacă s-a întâmplat să săruți un copil mic într-un vis, în viața reală trebuie să faci pace cu rudele tale.

Au început să sărute copilul altcuiva – activitatea ta profesională va merge în sus.

Săruți un bebeluș adormit într-o iluzie de noapte, ceea ce înseamnă că în realitate ți-e prea frică de ceva. Gândește-te, poate ar trebui să fii puțin mai proactiv și mai îndrăzneț?

Pentru a vedea și a săruta un copil în zdrențe – în realitate, momentele proaste vor sta la pândă. Totul nu va decurge așa cum a fost planificat inițial. Acest fapt te va tulbura, va trebui să iei o pauză pentru a-ți restabili pe deplin condiția mentală și, eventual, fizică.

Citeste mai mult:  Spală într-un vis

A săruta un băiețel înseamnă, bazându-te doar pe abilitățile și forțele tale, vei atinge de fapt bunăstarea. Nu încercați să cereți ajutor, va aduce doar ghinion.

Sărutul unui copil găsit într-un vis promite un viitor de succes, câștiguri financiare și bunăstare.

Ipoteze Denise Lynn

Dar de ce visezi să săruți un copil al unui băiat care plânge în vis – schimbări plăcute așteaptă în viitorul apropiat. Cu toate acestea, ele vor fi precedate de câteva evenimente nu foarte bune. Nu trebuie să vă temeți de aceste necazuri frivole și nu foarte semnificative.

Sărutând un copil flămând într-un vis – în viața reală, nu vei putea evita unele situații, indiferent cât de mult ai încerca.

Sărutând mâinile unui copil într-un vis de noapte – circumstanțele vor contribui la faptul că, contrar propriilor tale dorințe, vei acționa într-un anumit mod. Puțin mai târziu, după ce ați primit de gândit, veți putea rezolva totul.

Carte de vis nobilă

Au început să sărute copilul altcuiva într-un vis – te așteaptă o șansă norocoasă dacă copilul văzut într-un vis de noapte s-a dovedit a fi un băiat.

Și fata va fi un simbol al schimbărilor viitoare din viața ta reală.

Am visat ca și cum în realitate, copilul sărutat de tine este plin de râs fericit, ceea ce înseamnă că un vis promite o viață lungă. Ea va fi plină de fericire și pace.

Tocmai au decis să-l sărute pe micuț într-un vis, dar din anumite motive nu au făcut-o – un vis promite o situație incomodă în care trebuie să ajungi.

Copilul s-a hotărât brusc să-ți dea un sărut. O astfel de viziune vorbește despre apariția unor necazuri neașteptate.

Au sărutat un copil care este îmbrăcat elegant și are în general un aspect înfloritor și mulțumit – o perioadă neplăcută a vieții s-a încheiat.

Interpretarea colecției pentru femei

Este rău dacă ar trebui să săruți un copil care plânge într-un vis – un astfel de vis de noapte prefigurează o invazie a problemelor. Poate vei trece printr-o stare depresivă din care este foarte greu să ieși. Rezultatul evenimentelor și calitatea vieții tale vor depinde doar de tine.

Dacă în complot visele au fost atinse de copil și sărutate, experimentând un val de emoții pozitive puternice, atunci în realitate va apărea în curând un loc de mare iubire și fericire. Mai ales bun este visul în care bebelușul a încercat să-și răspundă și să te sărute înapoi.

Cartea Dream House

Conform ipotezelor acestei colecții de interpretări ale viselor nocturne, sărutările reciproce ale copiilor și un visător promit pace în familie și fericire.

Sărutând copilul altcuiva într-un vis – în viața reală, găsește un lucru valoros.

Am visat că sărutați un frate sau o soră – arătați puțină răbdare în viitorul apropiat, iar mai târziu în viață va veni momentul succesului.

Un vis în care visătorul (visătorul) a văzut o mamă sărutându-și copilul sugerează că acum este cel mai bun moment pentru a realiza un vis.

Îți săruți fratele mai mic într-un vis de noapte – ești destinat plăcerii. Și, de asemenea, această viziune sugerează că visătorul are prieteni de încredere.

Dream Vanga

Dacă o femeie visează cum a început să sărute un copil într-un vis și s-a dovedit a fi o fată, atunci o nouă poveste romantică o așteaptă pe doamnă.

Sărutând un copil bolnav într-un vis – în realitate, așteaptă o perioadă de lipsă de finanțe și alte necazuri minore.

Sărut gemeni în propria poveste de noapte – în viața reală vei afla veștile dorite. Va fi ceva foarte plăcut care îl va înveseli pe visător mult timp.

Arahida într-un vis s-a dovedit a fi complet goală – în realitate, visătorul va trebui să îndure dificultăți financiare.

Ținând copilul în brațe și dușându-vă cu sărutări – în viața reală, veți avea curajul să faceți ceea ce înainte vă era teamă să întreprindeți.

Interpretare conform cărții de vis a secolului XXI

Sărutând fetița unui copil într-un vis – un vis promite îndeplinirea planurilor. Și, de asemenea, o astfel de viziune de noapte promite un noroc excesiv în toate eforturile. O persoană se așteaptă la stabilizarea completă a componentei financiare a vieții sale. Relațiile cu propria familie și, în special, cu copiii se vor îmbunătăți. Acordați atenție vârstei copilului, dacă fata este un copil, visul promite fericire deplină în viitor. Un copil mai mare este, de asemenea, un semn bun, cu toate acestea, în acest caz, visul indică mai mult o îmbunătățire a situației actuale în familia visătorului (visătorului).

Sărută-ți propriul fiu pe frunte sau pe obraz – în viața reală, subconștient, mereu îi iei partea. Nu contează aici dacă ești de acord cu intențiile lui sau nu.

Copilul pe care l-ai sărutat în propria ta poveste nocturnă a răspuns cu capricii. Somnul avertizează despre problemele viitoare și multe probleme.

Potrivit lui Nostradamus

Sărutarea unui copil într-un vis – în realitate, un vis promite visătorului (visătorului) păstrarea clarității gândurilor până la bătrânețe.

Fata vede cum îi adăpostește obrajii și buzele fratelui ei cu sărutări în vis – va trece puțin timp și domnișoara va întâlni o persoană cu care va experimenta multe evenimente pozitive interesante.

Sărutul copilului altcuiva într-o iluzie nocturnă înseamnă că în realitate te așteaptă o sănătate bună și o dispoziție optimistă.

Copilul bolnav pe care îl săruți în propriul tău vis avertizează asupra prăbușirii iminente a tuturor planurilor și speranțelor visătorului. A venit o serie de eșecuri și pierderi financiare. Va fi nevoie de răbdare.

Principalul lucru este să vă amintiți că toate cărțile de vis interpretează semnificații diferite, așa că nu ar trebui să vă supărați din cauza decodării proaste. Este necesar să gândim pozitiv, deoarece gândurile rele atrag negativitatea. Fii mereu într-o dispoziție bună și atunci visele rele nu vor avea loc în viața ta.

a visat să sărute copii în vis

a visat să sărute copii cartea de vis a visat de ce într-un vis a visat să sărute copii? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să visați să sărutați copiii într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis să-l văd pe Kiss

Pentru recuperare – a ta, dacă ești bolnav, sau a unei persoane bolnave apropiate.

Imaginează-ți că sunt mai multe săruturi decât ai visat.

Predicția somnului Sărut

Sărut într-un vis cu o persoană plăcută și de dorit – la gânduri triste, pretenții nerostite.

O femeie care sărută un bărbat – spre tristețe, furie, iritare.

Sărutul unei fete tinere pentru un bărbat este un semn că te așteaptă un profit necinstit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor sâni mari feminini

Fata temperamentală – pentru nuntă, o nouă legătură.

Sărutul unei bătrâne – spre dor.

Să-ți săruți iubita este sfârșitul vrăjmășiei.

Sărutul unei femei urâte este o veste proastă.

Salut, sărut – la infidelitate.

Sărută-ți mama – vei avea succes în afacerile tale, prietenii tăi fideli te vor aprecia și respecta.

Sărutul unui frate sau al unei surori este o predicție a plăcerii și a relațiilor bune cu prietenii.

Sărută călăul – vei primi un cadou de la un străin.

Sărutarea mâinilor cuiva – la potrivire, o nouă cunoștință plăcută cu o viitoare rudă.

Îți sărută mâinile într-un vis – vei fi dezamăgit.

A vedea copii sărutându-se este o predicție a unei reuniuni de familie fericite și a succesului în afaceri.

Se sărută păsări sau animale – un vis fericit, prevestind onoruri, fericire, o nuntă.

Sărutarea pământului – spre despărțire.

Săruți multe femei diferite și te vezi ca bărbați tineri – îți vei obține un prieten.

De ce visezi să te săruți

Într-un vis să-l văd pe Kiss

Sărută cu persoana iubită.

Sfatul zilei: o amenințare la adresa relației tale. Încercați să le remediați.

Sărut cu un prieten, coleg, rude.

Sfatul zilei: cu acești oameni vei avea o înțelegere deplină. Ai încredere în ei.

Sărută o celebritate.

Sfatul zilei: vei avea succes în afaceri dacă arăți trăsăturile caracterului tău care sunt caracteristice acestei persoane.

Sărut cu o persoană necunoscută.

Sfatul zilei: ceva este în neregulă cu tine. Renunță la obiectivul tău pentru un timp și schimbă-ți stilul de viață.

Sărută morții.

Sfatul zilei: trebuie să renunți la o speranță. Acum ai nevoie de pace și numai de pace

Predicția somnului Sărut

De ce visezi să te săruți

Într-un vis să-l văd pe Kiss

Sărutul acasă este o schimbare în afaceri.

Sărutul cu o persoană necunoscută și plăcută este o bucurie.

Cu un ciudat sau o bătrână – vești proaste.

Cu morții – un secret.

A vedea sărutul altora este tristețe.

Predicția somnului Copil

A vedea copii care plâng într-un vis este un semn de sănătate precară și dezamăgire.

Un copil vesel, curat înseamnă dragoste răsplătită și mulți prieteni buni. Un copil care merge singur este un semn de independență și dispreț pentru opiniile nedemne. Dacă o femeie vede într-un vis că alăptează un copil, va fi înșelată de cel în care are cea mai mare încredere.

Un semn rău este să visezi că îți ridici copilul bolnav dacă are febră: acest vis prevestește suferință mentală și tristețe.

De ce visează copilul

Dacă ești îngrijorat și îngrijorat de propriul tău copil, atunci, în realitate, nimic grav nu amenință fericirea familiei tale.

În același timp, dacă copilul tău ți se pare extrem de bolnav sau mort, asta înseamnă că anticipezi o amenințare reală și ar trebui să fii atent.

Astfel de vise, de obicei, vă îndeamnă să luați măsuri urgente.

Te joci cu copiii și te bucuri de el: un semn că toate planurile tale te pot duce la succes.

O mulțime de copii care se zboară în vis prevestesc ceva tam-tam și treburi nu foarte serioase. Poate că ceva îți va distrage atenția, interferând cu activitățile tale principale.

Copii care plâng într-un vis: prezice probleme și obstacole enervante în afaceri.

A te vedea ca un copil mic este un semn al unei probleme cu care nu te poti ocupa.

De obicei, astfel de vise te avertizează să nu te asumi nicio afacere în care înțelegi puțin.

A-l vedea pe unul dintre prietenii tăi ca un copil mic înseamnă că va trebui să corectezi greșelile altora sau să rezolvi problemele altora.

Văzând un copil într-un vis

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.