Interpretarea viselor de ce visează răposata bunica

Care este visul bunicii decedate

Bunica răposată conform cărții de vis a lui Miller

Care este visul bunicii decedate – un simbol al înțelepciunii, legăturii de rudenie (sânge), protector sau tutore.

Bunica răposată conform cărții de vis a lui Freud

Răposata bunica, cu care ai avut o relație bună de-a lungul vieții, încearcă în mod subconștient să-i returneze imaginea în lumea celor vii. Acesta este un semn că nu poți să te împaci cu moartea bunicii tale și să o lași să plece. De asemenea, bunica decedată poate visa înainte de un eveniment important. În acest caz, să vezi o rudă decedată într-un vis înseamnă să te asiguri că ești pe drumul cel bun și că ești gata să reușești pe cont propriu, fără ajutorul nimănui.

Bunica răposată conform cărții de vis a lui Vanga

Interpretarea somnului: Care este visul răposatei bunici. O bătrână drăguță cu o înfățișare bună este un vestitor al evenimentelor fericite și al schimbărilor în bine.

Văzând o bunică îngrozitoare într-un vis, cu o față ciudată sau o bătrână supărată, bolnavă, care țipă – să se confrunte cu înșelăciunea unei femei necunoscute, trădarea și bârfele.

Bunica răposată conform cărții de vis psihologic

De ce visezi că bunica decedată plânge. Să vezi o bunica decedată plângând într-un vis este un semn rău în majoritatea cărților de vis. Un astfel de vis simbolizează o stare emoțională dificilă și o situație financiară în zilele următoare.

Bunica, decedatul plânge – pierderi, îmbolnăvire a uneia dintre rudele de sex feminin, necazuri prin bătrân.

Bunica răposată conform cărții de vis a lui Nancy Wagaiman

A vedea o bunică moartă într-un vis înseamnă că în viitorul apropiat vei putea găsi acea bucată de paradis în care vei putea să-ți găsești pacea și să te odihnești din agitație. Pentru o persoană căsătorită, un vis despre o bunica poate însemna completarea familiei. Și pentru persoanele necăsătorite, un astfel de vis promite dobândirea unei familii. Dacă ai visat-o pe bunica, care în realitate este încă în viață, acesta este un semn bun. Un astfel de vis poate fi numit în siguranță bun. Dar dacă bunica strânge lucruri sau pleacă undeva, atunci semnul unui astfel de vis este foarte rău. Visul prezice o deteriorare a bunăstării ei. Când într-un vis te sfătuiește ceva, atunci ar trebui să fii pregătit pentru schimbări cardinale din viața reală. Cu cât visul despre bunica ta va fi mai plăcut pentru tine, cu atât îți va fi mai ușor să ieși din cele mai dificile situații.

Bunica răposată conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Când îți vezi bunica într-un vis, în realitate trebuie să depășești toate obstacolele și dificultățile minore, dar acest lucru nu va fi ușor. Dar dacă într-un astfel de vis visezi nu numai la bunica ta, ci și la celelalte rude ale tale, atunci în acest caz, oamenii din afară te vor ajuta să faci față dificultăților. A vedea o bunică bolnavă neajutorat într-un vis indică faptul că în curând vei avea o perioadă de impotență și slăbiciune. Dacă în visul tău bunica îți stă în cale, atunci știi că acest vis îți promite o reducere de salariu. Bunica din visul tău este veselă și mulțumită – o mare bucurie în treburile de zi cu zi.

Bunica răposată conform cărții de vis rusești

Bunica moartă. A visa la bunica ta, care a murit deja, înseamnă să găsești în sfârșit un adăpost sigur în oceanul furibund al vieții. Căsătoria te așteaptă dacă ești singur, sau adăugarea unei familii. Dacă bunica ta de mult moartă te sfătuiește într-un vis, așteaptă-te la o schimbare în viață. Depinde de capacitatea ta de a manevra dacă aceste schimbări vor fi pozitive sau negative.

Bunica răposată conform Cărții Viselor Femeilor

De ce visează răposata bunica? Un prevestitor al bolii în familie, un avertisment că toți locuitorii casei ar trebui să aibă grijă serioasă de sănătatea lor. Răposata bunica poate visa și înainte de nuntă – în acest caz, acesta este un semn bun. Bunica decedată, care vine la tineri, parcă într-un vis, binecuvântează uniunea lor, avertizând împotriva necazurilor și nenorocirii.

Visul spune că îmbrățișarea unei bunici întârziate într-un vis este un semn că totul se va îmbunătăți în curând în viața ta.

Bunica decedată conform cărții de vis a simbolurilor

Părinți morți într-un vis (care au murit mai devreme în realitate) – Venirea lor la un vis la o persoană după moartea fizică are mai multe aspecte de interpretare. Printre acestea: o încercare de apărare psihologică de a neutraliza sentimentele puternice de pierdere, durere, pierdere în legătură cu ceea ce s-a întâmplat; ceea ce, ca urmare, duce la armonizarea activitatii psihice a persoanei adormite. În același timp, părinții (rudele) decedați acționează ca un element de legătură al conștiinței umane cu lumea de dincolo, de altă lume. Și în acest caz, sensul imaginii lor într-un vis este mult îmbunătățit. Părinții noștri morți vin „de acolo” în perioadele responsabile din viața celui adormit și servesc ca semn de îndrumare, sfat, avertisment, binecuvântare. Uneori devin mesageri ai morții visătorului însuși și chiar duc și însoțesc o persoană într-o altă lume (acestea sunt vise profetice despre propria lor moarte!). Bunicii noștri decedați se deosebesc – vin la noi în vis în cele mai, cele mai critice momente din viața noastră.

Bunica răposată conform cărții de vis a țiganilor

Bunica moartă? Dacă ai visat la o bunică întârziată și ți-ai amintit de sfaturile ei sau de cuvintele simple, acesta este un semn bun. Este recomandabil să luăm sfaturi – prin vise rudele noastre decedate ne pot informa despre problemele viitoare, ne pot avertiza împotriva luării unor decizii greșite sau invers, binecuvântează, aprobă deciziile luate. Ascultați cu atenție și încercați să vă amintiți toate detaliile somnului – situația, expresiile faciale, starea emoțională.

Care este visul bunicii decedate din cartea de vis

18 noiembrie 2019 la 13:19 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează bunica moartă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează o bunica moartă într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul bunicii decedate și ce înseamnă:

Bunica decedată – Într-un vis, să o vezi sau să vorbești cu ea – că ceva bun, conceput de tine, va reuși. O rudă decedată apare înaintea schimbărilor semnificative. Somnul este o binecuvântare sau un avertisment. Este foarte bine dacă întâlnirea cu ea are loc în cimitir.

Sonnik Miller

Care este visul bunicii decedate într-un vis?

Bunica moartă – Într-un vis, întâlnirea cu o bunica și discuția cu ea înseamnă că va trebui să întâmpinați dificultăți care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, un sfat bun vă va ajuta să faceți față dificultăților. Bunica răposată într-un vis este un simbol al înțelepciunii, al legăturii de rudenie (de sânge), al protectorului sau al tutorelui.

Dream Vanga

De ce visează bunica decedată, potrivit văzătorului?

Interpretarea somnului depinde de cât timp în urmă a murit bunica. Până la 40 de zile, ea vine în vis, pentru că visătorul se gândește la ea, tânjește. Un astfel de vis nu are niciun sens. Reflectă doar sentimente.

Care este visul unei bunici moarte de mult? A vorbi cu ea, a o îmbrățișa este o reamintire a faptului că promisiunea făcută în timpul vieții ei nu a fost încă îndeplinită. Dacă două bunici decedate apar deodată într-un vis, acesta este un semn că ele protejează, acționează ca îngeri păzitori.

Citeste mai mult:  Lupi care urlă într-un sens de vis

O bunica moartă într-un vis sună cu ea – un semn rău. Acesta este un avertisment de sănătate. Răspunsul la apelul ei este și mai rău. Pot exista situații în care trebuie să lupți cu disperare pentru viața ta.

Care este visul unei bunici moarte care o ține de mână? Acesta este un avertisment de eroare. Dar nu este nimic de care să vă faceți griji, totul este reparabil.

Dream interpretare Tsvetkova

Sărutând o bunică moartă într-un vis, întins într-un sicriu – în realitate, scăpați de toate obligațiile de datorie, îmbunătățiți starea financiară. Dacă decedatul din vis era în viață, sărutările cu ea avertizează asupra trădării din a doua jumătate.

Văzând într-un vis cum străinii o îmbrățișează pe bunica decedată, în realitate va trebui să te confrunți cu pierderi materiale, cheltuieli neplanificate în numerar.

Care este visul unei bunici moarte? Poate că acesta este un indiciu că ar trebui să ai mai multă grijă de cei dragi. Au nevoie de sprijin material și moral. Este probabil că este suficient să le vizitați mai des.

O bunică întârziată într-un vis poate cere o reconsiderare a principiilor ei. O rudă decedată avertizează împotriva dependențelor.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat cum au murit bunicile

Bunica decedată a visat în viață – la schimbări în viață. Dacă bunica zâmbește senină și îți vorbește calm, schimbările te vor afecta în mod pozitiv, dar dacă este îngrijorată, pregătește-te pentru ce e mai rău.

Bunica decedată a visat în viață – dacă îți dă un sfat într-un vis – ar trebui să le asculți. Dacă ați văzut o bunica moartă plângând – un semn nefavorabil în multe interpretări ale cărților de vis.

O bunica în viață moare într-un vis – dacă este de fapt în viață și sănătoasă, atunci un astfel de vis poate însemna că bunica îți va aduce vești sau îți va cere ceva. Nu neglijați ajutorul, pentru că dacă ați visat cu o zi înainte, atunci acesta este cu adevărat ceva important pentru ea.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretare Bunici moarte din visul tău

Bunica decedată apare în vis într-o perioadă critică a vieții, când alegerea este deosebit de dificilă; avertisment sau binecuvântare.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Bunica decedată – A vedea o rudă – Neputință, slăbiciune. Promite că va primi o plată incompletă pentru muncă.

Carte de vis modernă mare

Bunica decedată – de ce visează visătorul?

Să vezi o bunica decedată care părea să fi venit să te viziteze sau s-a întâlnit la o plimbare – un vis vă prezintă dificultăți în viitorul apropiat; nu va fi ușor să faci față acestor dificultăți, dar buna participare a celor dragi, sfatul înțelept al cuiva te va ajuta.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Interpretarea bunicii decedate

A visa la bunica ta, care a murit deja, înseamnă să găsești în sfârșit un adăpost sigur în oceanul furibund al vieții. Căsătoria te așteaptă dacă ești singur, sau adăugarea unei familii. Dacă bunica ta de mult moartă te sfătuiește într-un vis, așteaptă-te la o schimbare în viață. Depinde de capacitatea ta de a manevra dacă aceste schimbări vor fi pozitive sau negative.

Vis pentru întreaga familie

Pentru a vedea bunica decedată, cum să deslușești simbolismul somnului

Bunica moartă – Într-un vis, să-ți vezi ruda mai în vârstă înseamnă că experiența ta de viață te va ajuta să ieși dintr-o situație dificilă și periculoasă. Lacrimile pe fața bunicii care te visează prevestesc insulte nemeritate, o ceartă cu cei dragi. Dacă a murit cu mult timp în urmă și vă sfătuiește ceva, așteptați-vă la o schimbare în viață. Depinde de capacitatea ta de a manevra dacă aceste schimbări vor fi pozitive sau negative. Ai nepoți – un vis înseamnă ceva neprevăzut. Dacă aveți copii, fiți atenți la sănătatea lor.

Interpretarea visului lui Freud

La ce a visat bunica moartă

Decedatul, cu care în timpul vieții tale ai avut o relație bună – încearcă în mod subconștient să-i returneze imaginea în lumea celor vii. Tu ești cel care nu te poți împăca cu moartea bunicii tale și o dai drumul. De asemenea, o bunica decedată poate vizita înaintea unui eveniment important. În acest caz, să vezi o bunică decedată înseamnă să te asiguri că ești pe drumul cel bun și gata să reușești pe cont propriu, fără ajutorul nimănui.

Roma Cartea visurilor

Sensul somnului despre decedat

Bunica decedată – Dacă ai visat la o bunica decedată și ți-ai amintit de sfaturile ei sau de cuvintele simple, acesta este un semn bun. Este recomandabil să luăm sfaturi – prin vise rudele noastre decedate ne pot informa despre problemele viitoare, ne pot avertiza împotriva luării unor decizii greșite sau invers, binecuvântează, aprobă deciziile luate. Ascultați cu atenție și încercați să vă amintiți toate detaliile somnului – situația, expresiile faciale, starea emoțională.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce o femeie visează la o bunica moartă

Într-un vis, vorbești cu rudele tale în vârstă – poate te vei confrunta cu dificultăți care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, cu un sfat bun, vei depăși aceste dificultăți. Visul unei bunici decedate este un precursor al unei boli în familie, un avertisment că toți locuitorii casei ar trebui să aibă grijă serios de sănătatea lor.

Bunica decedată poate veni înainte de nuntă – în acest caz, acesta este un semn bun. Defunctul care vine la tineri, parcă, binecuvântează unirea lor, avertizând împotriva necazurilor și nenorocirilor. Interpretarea spune că îmbrățișarea unei bunica moartă – totul se va îmbunătăți în curând în viața ta.

Dicționar de vis de Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează bunica decedată?

Când îți vezi bunica, în realitate trebuie să treci peste toate obstacolele și dificultățile minore, dar acest lucru nu va fi ușor. Dar dacă într-un astfel de vis nu numai bunica ta vine la tine, ci și celelalte rude, atunci în acest caz, oamenii din afară te vor ajuta să faci față dificultăților.

Bunica bolnavă neputincioasă – spune că în curând vei avea o perioadă de neputință și slăbiciune.

Dacă într-un vis bunica ta îți stă în cale, atunci știi că acest vis prezice o reducere a salariului pentru tine. O bunica veselă și mulțumită a visat – o mare bucurie în treburile de zi cu zi.

Interpretarea visului lui Nancy Wagaiman (traducere în rusă)

De ce visează visătorul la o bunică moartă?

O bunică decedată înseamnă că în viitorul apropiat vei putea găsi acel paradis în care vei putea să-ți găsești liniștea și să te odihnești din forfotă. Pentru o persoană căsătorită, un vis despre o bunica înseamnă completarea familiei. Iar pentru persoanele necăsătorite, prezice dobândirea unei familii.

Dacă ai visat la o bunică care este încă în viață în realitate, acesta este un semn bun. De asemenea, poate fi numit în siguranță bun. Dar dacă bunica strânge lucruri sau pleacă undeva, atunci semnul unui astfel de vis este foarte rău. Prevestește o deteriorare a bunăstării ei.

Când te sfătuiește ceva, ar trebui să fii pregătit pentru schimbări dramatice în realitate. Cu cât viziunea despre bunica ta este mai plăcută pentru tine, cu atât îți va fi mai ușor să ieși din cele mai dificile situații.

Bunica decedată a visat în viață

Interpretarea viselor Bunica moartă a visat în viață a visat de ce într-un vis bunica decedată a visat să fie în viață? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Văzând genți noi într-un vis

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis O bunica moartă a visat în viață citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Bunicii noștri morți se deosebesc

Ele vin la noi în vise în cele mai critice momente ale vieții noastre.

Vezi add. Exemple în articolul „Cum să interpretăm visele? „.

Interpretarea viselor – bunica

Bunica este un simbol al organelor genitale feminine sau feminine, dar cu o anumită culoare.

Pentru o fată, ea își simbolizează fricile în lipsa de atractivitate și teama de a rămâne fără partener sexual.

Pentru o femeie, o bunica simbolizează teama de a pierde atractivitatea sexuală.

Pentru un tânăr, bunica lui simbolizează teama de eșec.

Pentru un bărbat, bunica lui simbolizează tristețea despre oportunitățile ratate.

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – bunica

A) dacă ai visat la o bunică, te vei confrunta cu dificultăți în viață și nu va fi ușor să le depășești, dar sfaturi bune te vor ajuta.

B) a vedea o bunica într-un vis – promite impotență, slăbiciune.

C) ai cunoscut o bunica – semn ca pentru ceva munca vei primi mult mai putini bani decat te asteptai si decat trebuia.

Interpretarea viselor – bunica

Bunica este un simbol al unei bătrâne înțelepte.

Acesta este aspectul înțelept și matur al tău.

Indienii americani au numit cu afecțiune pământul „bunica pământ”, venerându-l ca pe o ființă vie, conștientă.

Acest semn se poate referi la propria ta bunica și la talentele ei.

Interpretarea viselor – bunica

Interpretarea viselor – Decedat, decedat

A-ți vedea tatăl sau bunicul decedat, mama sau bunica în viață într-un vis înseamnă să scapi de dificultăți și probleme.

A vedea morți pe cei dragi în viață înseamnă că viața lor va dura.

Un vis în care decedatul îl bate pe visător înseamnă că a comis un fel de păcat.

Cine vede că a găsit un mort se va îmbogăți în curând.

Dacă decedatul, pe care îl vezi în vis, face ceva rău, atunci te avertizează să nu faci asta.

Să vezi un singur om mort – la căsătorie și un decedat căsătorit – la despărțirea de rude sau la divorț.

Dacă decedatul, pe care l-ai văzut în vis, a făcut un fel de faptă bună, atunci acesta este un semn pentru tine să faci ceva similar.

A visa la un mort viu și a depune mărturie că este în viață și că totul este în regulă cu el indică o poziție foarte bună a acestei persoane în lumea următoare.

Coranul spune: „Nu, sunt în viață! Ei își obțin moștenirea de la Domnul lor.” (Sura-Imran, 169). Dacă visătorul se îmbrățișează și vorbește cu defunctul, atunci zilele vieții sale se vor prelungi.

Dacă într-un vis visătorul sărută o persoană moartă necunoscută, el va primi binecuvântări și bogății de unde nu se aștepta.

Și dacă face asta cu un mort familiar, va dobândi de la el cunoștințele necesare sau banii lăsați de el după el însuși.

Oricine vede că întreține relații sexuale cu defunctul (decedatul, va realiza ceea ce și-a pierdut de mult speranța.

Oricine vede într-un vis că o femeie moartă a prins viață și a avut relații sexuale cu el va avea succes în toate eforturile sale.

A vedea o persoană moartă tăcută într-un vis înseamnă că din lumea următoare el favorizează persoana care a văzut acest vis.

Oricine vede că defunctul îi dă ceva bun și curat va primi în viață ceva bun și plăcut din partea de la care nu se așteaptă.

Și dacă lucrul este murdar, atunci el poate săvârși o faptă rea în viitor.

A-l vedea pe decedat bogat într-un vis înseamnă că totul este bine în lumea lui următoare.

A saluta decedatul într-un vis înseamnă a primi favoare de la Allah.

Dacă decedatul într-un vis este gol, atunci în viață nu a făcut fapte bune.

Dacă decedatul îl anunță pe visător cu privire la moartea sa iminentă, atunci în curând va muri cu adevărat.

Fața înnegrită a defunctului într-un vis indică faptul că a murit fără credință în Allah.

Coranul spune: „Și celor ale căror fețe devin negre, (va suna): „N-ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi? (Sura-Imran, 106).

Cine va vedea că el, împreună cu defunctul, intră în casă și nu iese din ea, va fi la un fir de păr de moarte, dar atunci va fi mântuit.

A te vedea într-un vis dormind pe același pat cu o persoană decedată este pentru longevitate.

Cine vede într-un vis că defunctul îl cheamă la sine va muri la fel cum a murit defunctul.

A vedea într-un vis defunctul interpretând Namaz în locul în care de obicei l-a executat în timpul vieții înseamnă că nu este foarte bine în viața de apoi.

A-l vedea interpretând Namaz într-un alt loc decât în ​​care l-a interpretat în timpul vieții înseamnă că în lumea următoare el este destinat unei mari recompense pentru treburile pământești.

Visul în care decedatul se află în moschee indică faptul că este lipsit de chin, pentru că moscheea într-un vis înseamnă pace și siguranță.

Dacă într-un vis defunctul conduce rugăciunea celor care sunt în viață în realitate, atunci viața acestor oameni va fi scurtată, deoarece în rugăciunea lor urmează acțiunile morților.

Dacă cineva vede într-un vis cum unii oameni drepți decedați anterior au prins viață într-un loc, aceasta va însemna că binele, bucuria și dreptatea de la conducătorul lor vor veni locuitorilor acestui loc, iar afacerile conducătorului lor vor merge fără probleme.

Interpretarea viselor – bunica

Se va întâmpla ceva bun.

Vorbind cu bunica ta – vei reuși ceva bun pe care l-ai conceput.

Bunica decedată se află în fața unor schimbări semnificative. Un astfel de vis, binecuvântare sau avertisment. Este foarte bine dacă întâlnirea cu ea are loc în cimitir.

De ce o bunica moartă visează la o nepoată – o carte de vis și o interpretare

Este foarte greu să-ți vezi rudele moarte într-un vis. Dar a descifra ceea ce visează exact bunica, care a murit în viața reală, nu este întotdeauna negativ.

Care este visul unei bunici moarte

Semnificația somnului poate varia în funcție de faptul că bunica a visat matern sau patern

bunica mamei

 • O rudă este plină de viață și energie – o cunoștință romantică îl așteaptă pe visător. Nu ar trebui să-l tratezi ca pe o poveste de dragoste trecătoare, relația s-ar putea să prindă contur într-o căsnicie puternică și fericită.
 • Decedatul nu vine pentru prima dată și tot timpul încearcă să spună sau să arate ceva – sunt prea multe treburi neterminate atârnate de femeia adormită. Trebuie să încercați să faceți față cu ei, altfel poate duce la probleme grave.
 • Dacă o rudă îmbrățișează strâns femeia adormită, în viața reală va avea o viață lungă, lipsită de boli grave. În cazul în care o astfel de boală există deja, va începe să se retragă.

Citeste mai mult:  Copilul a făcut caca în vis

Bunica tată

Somnul este un avertisment. Cel mai probabil, visătorul este prea frivol și poate plăti pentru asta.

Răposata bunica: cartea de vis a lui Vanga

Vanga a oferit o interpretare extinsă a unor astfel de vise. Pentru a determina dacă merită să cauți sens într-un vis, contează timpul care a trecut de ziua morții.

 • Dacă nu au trecut 40 de zile de atunci, aceasta este doar durerea ta, somnul nu poartă o sarcină negativă. Îți este greu să te împaci cu pierderea.
 • Dacă termenul este mai lung, puteți recurge la interpretare.
 • O conversație caldă cu o bunica, care este percepută vie într-un vis, raportează o promisiune uitată. Probabil că i-ai dat-o rudei tale.
 • Bătrâna te-a îmbrățișat – recent ai făcut o greșeală, iar asta amenință cu probleme. Încercați să înțelegeți exact unde ați făcut o greșeală, dar totul poate fi reparat.
 • Îți îmbrățișezi ruda – bolile te vor ocoli.

Dar dacă ea sună sau face semn, invitându-te să mergi undeva – asta este rău. Așteptați-vă la o boală gravă sau la moarte. Au refuzat să meargă după ea – boala va fi gravă, dar vă veți recupera.

Au apărut ambele bunici – semn bun. Te protejează de tot felul de necazuri.

Am visat la o bunică moartă, potrivit lui Miller

Miller consideră că, în cazul unui astfel de vis, merită să întrebați despre sănătatea rudelor.

 • Dacă într-un vis a fost o rudă în casa ei, este posibil să nu te străduiești pentru acele idealuri.
 • Ea zace într-un sicriu – alesul tău te înșală.

Interpretarea lui Madame Hasse

 • Potrivit lui Hasse, dacă bunica arată vie și bine, o săruți, să știi că dragostea ta nu va fi reciprocă.
 • Dacă altcineva decât tine o sărută, bunăstarea ta va fi zguduită.
 • Primești un sărut de la o bătrână într-un sicriu – așteaptă-te la o schimbare.

Văzând o bunica moartă într-un vis – opinia lui Menegi

 • Conform cărții de vis a lui Menegi, o bătrână care cere mâncare sau bani raportează că nu ai obligații față de ea.
 • Nu este un semn bun dacă mănâncă dulciuri. Acest lucru poate sugera că persoana iubită doar te folosește.

Bunica decedată a visat în viață

Când vezi o femeie în vârstă cu o față ciudată, dar știi că ai o rudă în fața ta, fii atent. Ei vor încerca să te tragă într-o înșelătorie, sau persoana în care ai încredere se va dovedi de fapt a fi un înșelător.

Bunica moare în somn

 • O bătrână moare în vis – veștile proaste se grăbesc pentru tine.
 • A murit și au băgat-o într-un sicriu – urmăriți-vă acțiunile. Acțiunile tale neplăcute pot duce la discordie serioasă în familie.

Comunicarea cu răposata bunica

A auzi vocea unei rude decedate nu este un semn prea bun. Acesta este de obicei un prevestitor că au venit vremuri grele pentru tine. Cu toate acestea, defunctul vă poate oferi sfaturi care vă vor fi foarte utile în viitor. Prin urmare, este de dorit să ne amintim astfel de conversații.

 • Ea te certa și te reproșează – necazurile amenință, cauza cărora vei fi tu. Nu încerca să dai vina pe alții pentru păcatele tale, mai degrabă corectează-ți comportamentul.
 • Bătrâna plânge – este posibilă o ceartă majoră cu rudele sau o boală.
 • Bunica este supărată – te vei confrunta cu obstacole serioase, care nu vor fi ușor de acceptat. Pot exista și dificultăți financiare.
 • Bunica pleacă și nu o poți ajunge din urmă – la o pauză în relațiile cu persoana iubită. Pentru cei căsătoriți – să divorțeze.

Bunica decedată vine la nepoata ei în vis

Este foarte greu de înțeles de ce regretata bunica își visează nepoata. Poate că a ajuns să-și facă de rușine nepoata pentru ceea ce a făcut sau este pe cale să facă. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă nepoata a crescut cu o bătrână și a existat o relație de încredere între ei.

 • Dar poate fi și doar o dovadă că nepoata a pierdut o persoană iubită și se confruntă cu asta.
 • Dacă nepoata vede într-un vis o rudă pe moarte, a cărei moarte este ușoară și nedureroasă, visătorul va excela în serviciu, iar succesele ei vor fi observate.

Adesea visează la răposata bunică

Adesea, o rudă care vine în vise cere finalizarea a ceea ce a început. Ceva pe care ați început, dar nu ați finalizat, trebuie finalizat urgent. Poate că ar putea rămâne resentită pentru că nu a acordat-o suficientă atenție în timpul vieții. Vizitează-i mormântul și transferă-ți grija rudelor în vârstă încă în viață.

Semne de avertizare

În sine, aspectul unei bunici nu este de bun augur, dar există anumite detalii care pot da unui vis o conotație negativă. Dacă nu poți înțelege la ce visează bunica ta, fii atent la semnele conținute în vis.

 • Unul dintre aceste semne poate fi o conversație cu o bătrână într-un sicriu. În acest caz, durerea vă așteaptă. Dacă plânge într-un sicriu, te așteaptă un scandal, pe care îl vei lua la inimă.
 • Un sărut dat de o bunica poate anunța începutul unei dâre negre.
 • O bătrână veselă este, de asemenea, un semn rău. Oamenii care te manipulează te pot împinge în probleme serioase, care nu numai că vor avea ca rezultat cheltuieli impresionante, ci și îți vor afecta foarte mult reputația.
 • Vedeți într-un vis o bunica și un bunic în casa lor – unul dintre descendenții bătrânilor se va îmbolnăvi grav.
 • Și dacă ea zace în apartamentul ei într-un sicriu, riști să te îmbolnăvești. Dar această boală poate fi evitată, deoarece cauza ei este stilul tău de viață.
 • O conversație cu defunctul, dacă vă amintiți exact într-un vis că ea este moartă, prevestește și o boală.

Unele vise sunt asociate cu apariția decedatului și prevestesc moartea.

 • Deci, dacă într-un vis dai fotografia cuiva în mâinile bunicii tale, el va muri. Dacă întindeți o fotografie, dar ea nu o face, moartea poate fi evitată printr-un miracol. Cu toate acestea, un astfel de vis poate fi un semn bun.
 • Dacă bătrâna a refuzat să fotografieze o persoană grav bolnavă, acesta își va reveni în curând.
 • A merge după morți este, de asemenea, un semn foarte rău. De asemenea, amenință cu moartea.
 • Se extinde la vise și un semn conform căruia nu poți lua nimic care aparține morților. Dacă ai luat ceva de la o bunică decedată, ești în pericol de boală gravă sau deces.

Detalii de vis

Unele detalii ale visului au propria lor interpretare, care afectează destul de puternic sensul general al visului.

 • Am visat la apartamentul bunicii mele – rudele nu te susțin suficient într-o situație dificilă. Bunica se întoarce în apartamentul ei – la bogăție.
 • O înmormântare pe vreme senină – prosperitatea vă așteaptă familia, pe vreme rea – o dâră neagră este în față.
 • Dacă ai visat la o rudă decedată recent zăcând într-un sicriu, în această lume ea avea treburi neterminate.
 • Văzând reflexia bunicii tale – ești confuz. Înțelegeți-vă gândurile, sentimentele și acțiunile.

De ce rudele moarte visează într-un vis