Interpretarea viselor a dat o brățară la îndemână

Care este visul brățării

A vedea o brățară în vis este foarte bine. Acesta este un semn că în viitor va exista bucurie și prosperitate. Și acesta este, de asemenea, un indiciu al unei petreceri profitabile în căsătorie și pentru visătorii de ambele sexe. De ce altfel visezi la un decor drăguț, cărțile de vis populare vor spune.

Interpretarea imaginii după Miller

Dacă fata a visat că un tânăr i-a oferit un mărțișor fermecător, atunci cartea de vis a lui Miller este sigură că va avea o căsătorie timpurie, dar foarte reușită.

Ai visat că ai avut norocul să găsești o lunetă frumoasă pe mână? În curând vei deține ceva de valoare. Dar pierderea unei brățări într-un vis este foarte rău. Acesta este un semn al celor mai neașteptate necazuri, atât în ​​viața personală, cât și în cea publică.

Opinie de carte de vis pentru întreaga familie

De ce visează brățara la această carte de vis? Vei primi în curând un cadou neașteptat. Este, de asemenea, un semn că Soarta te favorizează. Mai ales dacă viziunea a avut un vis în noaptea de joi.

E bine să vezi brățara pe tine marți seara. Poți să pariezi sau să pariezi fără prea multe riscuri. Interpretarea viselor garantează un câștig semnificativ.

Dacă ai visat că ți-ai pierdut bijuteriile într-o visare cu ochii deschisi miercuri, atunci vin treburile neplăcute asociate cu copiii tăi sau ai altora.

Interpretare conform cărții de vis de la A la Z

De ce să visezi că o brățară complicată a apărut într-un vis? Asta înseamnă că te vei găsi într-o poziție neplăcută cu o mulțime mare de oameni. Cu toate acestea, necazul se va întâmpla în mod clar din nicio vină a ta.

Văzând o brățară la încheietura mâinii – pentru o căsătorie iminentă. Dacă un iubit sau un iubit l-a dat într-un vis, atunci căsătoria promite să fie fericită și lungă.

A trebuit să cauți un produs și cu siguranță să-l găsești? Cartea de vis crede că o mulțime de bani vor cădea literalmente în capul tău. Dacă ai visat că ai pierdut și nu ai găsit bijuteriile, atunci pregătește-te pentru probleme.

Ți s-a întâmplat să prinzi închizătorul de brățară într-un vis? Există șansa să te îndoiești de sinceritatea sentimentelor sufletului tău pereche. Cu toate acestea, evenimentele ulterioare vă vor spulbera complet suspiciunile.

Interpretarea viselor magicianului alb – de ce visează brățara

Ai avut ocazia să porți o brățară elegantă în vise de noapte? Ești iubit și respectat de alții, pe care îi folosești fără rușine. În plus, ai ceva ce personal nu îl consideri de mare valoare. Dar dacă pierzi, atunci viața se va întoarce literalmente cu susul în jos. Interpretarea viselor sfătuiește să fii mai atent la dragostea celor dragi și să nu le testezi răbdarea.

Interpretarea ulterioară a somnului se bazează pe aspectul produsului. Deci, o lunetă de lemn într-un vis avertizează asupra solicitărilor excesive din partea ta. Aurul trădează o persoană visătoare și uneori inadecvată. Argintul oferă o minte sobră și capacitatea de analiză.

Ai avut un vis că ai scăpat un lucru mic pe pământ și, mai rău, în pământ? Cartea de vis avertizează că va trebui să faci o alegere responsabilă, de care depinde soarta multor oameni. Ți-ai pierdut vreodată brățara? Scapă de o problemă care te-a cântărit de foarte mult timp. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă bazați pe ajutorul unei terțe părți, va trebui să acționați pe cont propriu.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să dai cuiva o brățară, atunci acum ești în vârful succesului. Dar cartea de vis crede că starea de lucruri se poate schimba în orice moment și atunci vei cădea din cer, umpându-ți umflăturile. Mai mult, o persoană în care ai încredere infinită poate trăda sau înființa.

De ce visezi o brățară pe un braț, un picior

A vedea o brățară pe mână înseamnă literalmente că vei afla știri senzaționale sau vei deveni un participant direct la o poveste scandaloasă.

Brățara de pe braț este un simbol dublu. Pe de o parte, profetizează o nuntă rapidă, pe de altă parte, avertizează despre un posibil accident. Totul depinde de calitatea materialului și de starea articolului.

De ce visezi la o brățară pe picior? Asta înseamnă că ai o părere personală despre orice subiect, dar preferi să o ții pentru tine și să nu vorbești degeaba.

Am visat la o brățară cu pietre

Care este visul unui lucru mic cu pietre prețioase? Într-un vis, acesta este un semn că vei admira o persoană apropiată. Dacă brățara scumpă a fost prezentată de către ales, atunci te vei căsători cu el în curând.

Ai avut un vis că ai moștenit o bijuterie veche cu pietre prețioase? Intră într-o căsătorie doar pentru comoditate și vei fi bogat, dar nu vei cunoaște fericirea. Dacă ai visat la o brățară cu sticlă ieftină, atunci fii pregătit pentru înșelăciune.

Ce înseamnă o brățară de aur într-un vis

A vedea un lucru de aur pur nu este atât de bine. Asta înseamnă că trăiești într-o lume iluzorie, încercând să nu observi realitatea. Este timpul să coborâți pe pământul păcătos, altfel nu veți putea folosi cu competență șansa fericită.

Ai visat că porți o brățară de aur la încheietura mâinii? Ești invidiat în mod clar de un prieten sau chiar de o rudă de sânge. O astfel de viziune sfătuiește un bărbat să se pregătească pentru dificultăți în afaceri și afaceri.

De ce să visezi la o brățară de argint

O baltă de argint într-un vis reflectă un visător care este înzestrat de natură cu o imaginație luxoasă. Totuși, acest lucru nu îl împiedică să știe exact ce vrea de la soartă. Silver vă anunță și că există o perioadă favorabilă cu un număr minim de necazuri.

Dacă un bărbat a visat la o brățară de argint, atunci este timpul să adune bani pentru nuntă – o fiică sau o rudă apropiată se va căsători. Pentru o femeie, o viziune promite o viață prosperă și oportunitatea de a-și actualiza garderoba.

Ce înseamnă dacă brățara este ruptă (ruptă)

De ce visezi că brățara este ruptă sau ruptă? Interpretarea somnului este cel mai adesea negativă. Vă avertizează că vă riscați propriile acțiuni stupide pentru a distruge fericirea personală.

Mai mult, aceasta este o aluzie elocventă la obstacole neașteptate sau incidente neplăcute. Încearcă să fii mai atent pe stradă și mai prudent în afaceri în viitorul apropiat.

Cumpărând o brățară într-un vis

De ce visezi că ai avut ocazia să cumperi bijuterii? În curând va exista o ofertă de participare la o afacere foarte dubioasă, dar mai bine refuzați.

A avut un vis că au amanetat o brățară într-o casă de amanet pentru a o răscumpăra mai târziu? În realitate, va fi posibil să corectați greșeala pe care ați făcut-o în trecutul îndepărtat.

Ce înseamnă când dai o brățară? Dacă într-un vis o persoană iubită a prezentat decorul, atunci problema se duce la nuntă, ceea ce înseamnă că este timpul să se familiarizeze cu părinții săi. Dacă un străin a înmânat brățara, atunci acesta este un semn al iubirii secrete.

Brățară pierdută și găsită

Pierderea unui lucru într-un vis promite o serie de necazuri și pierderi de altă natură. Practic, vor fi asociate cu latura romantică a vieții. Dar încearcă să te controlezi și nu lăsa eșecurile să te doboare.

De ce visezi că ai găsit o brățară minunată? În realitate, vei face o achiziție foarte importantă și costisitoare. Este, de asemenea, un semn de mare noroc în orice.

Brățară într-un vis – exemple de transcrieri

Pentru a obține o interpretare adevărată a somnului, asigurați-vă că țineți cont de toate detaliile visului. Inclusiv starea produsului și calitatea materialului, felul în care a venit la tine și cine a visat de fapt.

 • brățară pentru un bărbat – îmbunătățirea sănătății, căsătorie de comoditate
 • pentru o femeie – dragoste căsătorie, pasiune secretă, independență
 • dă o fată – o căsătorie apropiată
 • femeie adultă – calomnie, calomnie
 • rupt – separare
 • a vedea pe mână – supărare, necaz
 • uzură – scandal, capcană
 • arunca – fericire, sfârșitul dificultăților
 • neobișnuit – afecțiune
 • fier – sprijin prietenos sau familial
 • sticla – fragilitatea relatiilor
 • plasticul este fals
 • țesătură – satisfacție
 • aurii – iluzii
 • argint – mult noroc
 • cu rubin – pasiune
 • cu perle – milă
 • cu chihlimbar – cunoștințe secrete
 • cumpără – pierde libertatea
 • vinde – câștigă independență
 • pierde – ruina, dor
 • găsi – achiziții scumpe
 • fura – ispita
 • furat de la tine – pericol, amenințare la adresa poziției

Citeste mai mult:  De ce să visezi la sarcină și la mișcarea bebelușului

Dacă într-un vis ați acordat, dintr-un motiv oarecare, atenție blocării brățării, atunci în realitate veți dezvălui complotul. Ai visat că lacătul a fost spart? Plecați într-o călătorie periculoasă și nu foarte reușită sau implicați-vă într-o aventură romantică cu un final trist.

Am dat o brățară

Interpretarea viselor A dat o brățară a visat de ce într-un vis au dat o brățară? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis. Ți-au oferit o brățară citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Brățară

(Vezi interpretarea: bijuterii, lanțuri, lanțuri, pietre prețioase)

O brățară într-un vis semnifică întotdeauna legăturile sau obligațiile pe care le ai cu o altă persoană. Desigur, acest lucru se aplică în principal sferei relațiilor personale. Uneori, un vis prezice că te vei găsi într-o situație foarte dificilă sau te vei îndrăgosti de trucul dușmanilor sau te vei fi implicat într-o poveste scandaloasă. Un astfel de vis este deosebit de important dacă vezi pe mână o brățară care nu-ți place sau pe care vrei să o scoți, dar nu o poți. Dacă într-un vis vezi că porți pe mână o brățară frumoasă și scumpă pe care nu ai mai văzut-o până acum, atunci te așteaptă mari schimbări în viața personală care să-ți facă plăcere. Uneori, un vis prezice dragoste secretă și întâlniri frecvente pentru tine. Pentru tineri, un astfel de vis prezice o căsătorie rapidă și pripită. Visul în care primești cadou o brățară prevestește și o căsătorie timpurie. Dacă într-un vis smulgi o brățară cadou din mână și o arunci în fața soțului tău sau a rudelor sale, atunci te așteaptă certuri în familie, urmate de un divorț. A visa la o brățară talentată îndoită, spartă, cu pietre căzute este un prevestitor că căsnicia ta va fi nefericită și nu va dura mult timp după un astfel de vis. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz și eșec al planurilor. Dacă o femeie vede într-un vis că un bărbat și-a prins o brățară pe mână, atunci se va căsători cu acest bărbat și va deveni soția lui bună.

Interpretarea viselor – Brățară

Poartă o brățară frumoasă pe mână: alții te iubesc și o folosești inutil.

Adesea începi să le ceri semne de atenție, pe care, după cum crezi, nu ți le oferă.

De fapt, ai o asemenea comoară pe care nu o are toată lumea, o apreciază și ai grijă de ea.

Când vei pierde dragostea celor dragi, va fi prea târziu și abia atunci vei înțelege ce bogăție ți-a acordat Domnul.

O brățară văzută într-un vis: poate vorbi și despre o lipsă de atenție din partea celor dragi.

Visul poate fi interpretat și în legătură cu calitatea brățării.

Dacă brățara este din lemn și, în plus, are o formă originală: visul spune că comportamentul descris mai sus se explică nu prin solicitări prea mari, ci prin prezența unor complexe care nu bântuie nici pe tine, nici pe cei dragi.

Într-un vis, ai avut o brățară de aur pe tine: trăiești în iluzii și prea rar „cobori pe pământ”, ceea ce uneori ar trebui făcut, altfel pur și simplu nu vei putea naviga în situație.

O brățară de argint purtată la încheietură: trădează în tine o persoană cu o imaginație bogată, care totuși știe perfect ce își dorește de la viață și de la cei dragi.

Din păcate, rudele nu intenționează întotdeauna să ofere ceea ce își doresc.

Va trebui să se obișnuiască.

Aruncarea unei brățări într-un vis: în curând va trebui să faci o alegere, de care va depinde nu numai viitorul tău, ci și existența prietenilor și rudelor tale.

Trebuie să cântăriți totul cu atenție înainte de a lua o decizie, iar discreția este cel mai bun prieten al tău în această chestiune.

Pentru a vedea cum cineva a pierdut o brățară: un vis prevestește o rezolvare timpurie a problemelor dificile.

Poate că se va împlini datorită unuia dintre prietenii tăi.

Dar nu te baza prea mult pe ajutorul din afară pentru a oferi o brățară: în momentul de față te simți în culmea succesului: poți face totul și totul ți se supune, așa că nu este nimic greșit dacă altcineva se va simți bine din generozitatea ta .

Intr-adevar pozitia ta.

Interpretarea viselor – Brățară

Prezintă bucurie și bogăție.

În mod neașteptat să vezi o brățară pe mână – te așteaptă necazuri sau durere.

Purtarea unei brățări – cineva îți pregătește o capcană sau un mare scandal.

Cumpără o brățară – devii dependent.

Vânzarea unei brățări este în pierdere.

Ruperea brățării este norocoasă.

Pierderea unei brățări este tristețe, necaz.

Găsiți o brățară – trebuie să deveniți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

O brățară visată prevestește o neînțelegere într-un loc public, care nu se va întâmpla din vina ta, dar din cauza căreia vei suferi în primul rând. Dacă într-un vis vezi o brățară pe mână, înseamnă că te vei căsători destul de curând; dacă această brățară ți-a fost prezentată de un prieten sau de un iubit, căsnicia ta va fi lungă și fericită. Pierderea unei brățări într-un vis este un semn de necaz care se va întâmpla în viitorul foarte apropiat.

Căutarea și găsirea unei brățări înseamnă că bogăția neașteptată va cădea în curând asupra ta. Pentru a pune sau a fixa o brățară la încheietura mâinii – este posibil să aveți îndoieli cu privire la sinceritatea sentimentelor domnișoarei dvs., dar cursul ulterior al evenimentelor le va risipi complet.

Interpretarea viselor – Brățară

este o grijă pentru cea a bărbaților care i-o pun pe mână și o podoabă, bunătate și bucurie pentru o femeie. De asemenea, ei spun că o brățară de argint este un simbol al credinței și evlaviei, deoarece brățara este una dintre decorațiunile locuitorilor Paradisului. Purtarea unei brățări de aur într-un vis este un act păcătos. Dacă un bărbat vede că poartă o brățară deasupra cotului, atunci posibilitățile și autoritatea fratelui său vor crește semnificativ. Și dacă brățara este alcătuită din margele individuale, atunci va experimenta probleme inutile asociate, cel mai probabil, cu fratele sau sora lui.

Dacă o femeie într-un vis își pune o brățară pe braț deasupra cotului, atunci va deveni și mai frumoasă și mai fermecătoare.

Interpretarea viselor – Brățară

Bani neaștepți sau câștig la loterie. Găsiți o brățară – vă așteaptă vești neașteptate că sunteți proprietarul unei proprietăți semnificative.

Pentru a vedea o brățară pe mână – o căsnicie profitabilă te așteaptă: cu diamante – o căsnicie fericită; din aur – alesul tău are rude bogate; din argint – căsătoria se va construi pe respect reciproc.

Încearcă să-ți amintești cum arăta brățara din visul tău și desenează-o. Ia desenul cu tine.

A scăpa o brățară înseamnă că te confrunți cu o alegere dificilă, de care depinde nu doar bunăstarea ta, ci și liniștea sufletească a celor dragi.

Imaginați-vă că v-ați aruncat brățara în mare în timp ce stateai pe puntea unei nave rapide (vezi Marea, punte).

Interpretarea viselor – Brățară

B) căsătoria timpurie.

Văzând o brățară pe brațul tău într-un vis – pentru a afla o poveste scandaloasă, pentru a primi o brățară cadou – un semn al iubirii secrete.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă necazuri.

Brățara găsită este achiziția de proprietate.

Interpretarea viselor – Brățară

A vedea o brățară pe mână într-un vis – un cadou de la un iubit sau un prieten – este un semn al unei căsnicii timpurii și fericite.

Dacă o tânără își pierde brățara, o așteaptă o varietate de necazuri.

Găsirea unei brățări într-un vis înseamnă că vei deveni proprietarul unei proprietăți semnificative.

Interpretarea viselor – Brățară

Să vezi o brățară pe mână într-un vis este un cadou. Dacă ai avut un astfel de vis de miercuri până joi, vei avea un motiv să mulțumești destinului.

Citeste mai mult:  De ce visează un prieten

Dacă într-un vis de luni până marți ai găsit o brățară în vis, asta înseamnă că în curând te așteaptă un mare câștig.

Un vis de marți până miercuri în care ți-ai pierdut brățara îți promite necazuri asociate copiilor.

Interpretarea viselor – Brățară

Dacă o fată într-un vis a văzut o brățară pe mână – un cadou de la un iubit sau un prieten – acesta este un semn al unei căsătorii timpurii și fericite.

Dacă o tânără visează că își pierde brățara, are probleme.

Am visat la o brățară – interpretare a somnului din cărțile de vis

De ce visează brățara? Daca visezi la o bratara, acesta este un semn ca nu trebuie sa iti faci griji pentru viitorul tau, mai ales cand vine vorba de zona financiara, pentru ca nu vei avea probleme serioase in aceasta problema. De asemenea, este posibil să obțineți o promovare – aceasta se va referi, cel mai probabil, la vechile dvs. hobby-uri.

Care este visul brățării – cartea de vis a lui Freud

Dacă visezi la o brățară, acesta este un semn că vei avea în curând o experiență emoțională grozavă, dar nu se știe dacă este bună sau cu siguranță negativă.

Visezi să ți se dea o brățară, aceasta este o promisiune că te vei putea odihni bine și vei reda forța recent lipsită.

Cand visezi sa porti bratara, acesta, din pacate, este un semn care iti promite o suferinta sau depresie neprecizata.

Conform cărții noastre de vis, dacă visezi la o brățară ruptă, acest vis este un avertisment că ai în mediul tău o persoană ostilă față de tine.

Visarea la o brățară cadou poate însemna că în curând vei fi lipsit de demnitate și onoare ca urmare a unui fel de nenorocire.

Visezi că ți-ai pierdut brățara, acesta este un semn rău, o dezamăgire sau o problemă emoțională, mai ales dacă întârzii cu scuze celor dragi.

Cartea de vis crede că atunci când visezi la o brățară de aur donată, îți promite prosperitate și un ritm fericit.

Visul de a obține un vis de brățară indică faptul că în viitorul apropiat o persoană va încerca să-ți limiteze libertatea și independența și poate fi confundată de problemele de sănătate ale persoanei cu care ești prieten.

Când visezi să încerci o brățară, acesta este un semn că vei avea ocazia să faci ceva bun pentru patria ta.

Într-un vis, am visat brățări de bijuterii, un vis poate prezice o situație socială agitată.

Tot ceea ce visează brățara roșie este notat de cartea de vis ca un semn că obțineți o trecere bună la o nouă viață.

Visând la o brățară pe picior, aceasta poate fi un prevestitor al unei boli grave – a ta sau a cuiva din mediul tău imediat – familia sau prietenii.

Potrivit lui Freud, un vis despre o brățară de argint poate însemna: promisiunea unei șanse de a participa la o afacere profitabilă.

Ea visează să aleagă o brățară, acesta este un avertisment că persoana căreia i-ai dezvăluit secretele tale nu va putea să tacă și oamenii neprietenos vor afla despre ea.

Dacă visezi la o brățară din piele, aceasta poate fi o predicție a problemelor financiare, dar te poți descurca rapid și eficient.

Visezi să-ți pui o brățară pe mână – acesta este un semn că fericirea ta personală și situația ta financiară se stabilizează, așa că nu mai trebuie să-ți faci griji pentru asta.

Conform cărții de vis, dacă visezi la o brățară neagră, un vis poate anunța o sărbătoare festivă și sunt bătuți cu un simbol negativ, agravând deteriorarea situației tale financiare.

O fată care visează la o brățară este un semnal că îți cunoști bine sănătatea și condiția fizică, iar în curând aceste acțiuni îți vor aduce mari beneficii.

O brățară ruptă într-un vis poate indica faptul că nu te simți bine sau că se poate agrava în curând, dar acest lucru nu ar trebui să fie foarte periculos sau prelungit.

Cand visezi bratari bijuterii inseamna ca poti face fata oricarei probleme.

De ce visezi să găsești o brățară – cartea de vis a lui Miller

După cum este interpretat de cartea de vis, găsirea unei brățări într-un vis este un semn că vă puteți confrunta cu pericole nedefinite în viitorul apropiat și, dacă vă ocupați de ele, acest lucru va avea cel mai probabil un impact mare asupra viitorului dvs.

În general, găsirea unei brățări poate însemna că ai o perioadă proastă în sfera emoțională și te vei confrunta cu unele probleme emoționale. Poate fi, de asemenea, un semn că te confrunți cu un eșec major, după care, cel mai probabil, îți va fi greu să începi și să găsești motivația pentru a merge mai departe.

Când într-un vis vezi cum o persoană a găsit o brățară într-un vis, acesta este un semn că în viitorul apropiat vei putea obține o bogăție semnificativă, dar nu se știe în ce circumstanțe se poate întâmpla acest lucru.

Dacă prietenul tău a găsit brățara într-un vis, acest vis este un vestitor de noroc în toate domeniile vieții tale și o promisiune de îmbunătățire semnificativă a situației tale financiare.

Ai găsit o brățară murdară în vis, din păcate, un semn rău care anunță că în curând vei fi foarte dezamăgit de persoana care este lângă tine în acest moment.

Găsirea unei brățări rupte într-un vis, acest vis anunță probleme temporare sau chiar eșec, dar perioada proastă nu ar trebui să dureze prea mult.

De ce visează inelele și brățările – cartea de vis a lui Wangi

Dacă ai văzut inele de brățară într-un vis, acesta este un semn că viața ta va fi foarte instabilă în viitorul apropiat și te vei confrunta cu multe răsturnări.

În general, visul îți poate da un avertisment să nu cedezi în fața iluziilor tale și a influențelor pe care alți oameni încearcă să ți le dea – de obicei sau cu o anumită ocazie.

Dacă visezi inele și brățări, vei fi avertizat că plăcerea ta de bani generoși este o bucurie, dar ar trebui să lucrezi puțin, într-o zonă pe care o cunoști foarte bine. Trebuie să fii puțin atent dacă nu vrei ca situația ta financiară să se înrăutățească mult mai devreme.

Brățările cu inele din visul unei femei ar putea anunța că în curând își va explora personalitatea până la capăt și va afla ce este cu adevărat și va descoperi că acest lucru poate fi foarte surprinzător pentru ea.

Un vis despre inele de brățară în visul unei persoane înseamnă că în curând va putea găsi o femeie care îi va oferi dragoste sinceră, iar acest sentiment îi va fi reciproc.

Daca visezi ca ti-ai aruncat inelele, bratarile, inseamna ca vei putea face fata oricarei probleme.

De ce visezi la o brățară de argint – cartea de vis a lui Nostradamus

Dacă ai visat la o brățară de argint, va fi o încurajare pentru subconștientul tău că ești mai puțin înclinat să te ghidezi de rațiune și mai des cu o voce interioară și o intuiție puternică, pe care, fără îndoială, le deții.

Când visezi că ți s-a oferit o brățară de argint, acesta este un avertisment că unele evenimente plăcute vor avea consecințe nefaste pentru tine.

O brățară de argint într-un vis avertizează că în curând vei face ceva pe care îl vei regreta mult timp mai târziu.

O brățară de argint ruptă poate semnala că vă simțiți rău cu cine sunteți în acest moment, deoarece partenerul dvs. nu vă satisface toate nevoile, chiar dacă sunteți foarte interesat să vă satisfaceți toate nevoile.

De ce visezi o brățară cu pietre – cartea de vis a lui Hasse

Dacă visezi la o brățară cu pietre, acest vis este un avertisment asupra sănătății tale, care s-ar putea să te fi dezamăgit puțin în ultima vreme și ar trebui să ai mai multă grijă de ea.

Când o brățară cu pietre apare într-un vis, indiferent de context și de ce detalii suplimentare o însoțesc, ar trebui să fiți avertizat să nu vă expuneți la condiții meteorologice dificile, deoarece acest lucru vă poate afecta negativ sănătatea.

Citeste mai mult:  De ce visezi să te săruți cu iubitul tău

Dacă vrei să pui o brățară cu pietre pe mână într-un vis, acestea sunt zvonuri că vor exista niște evenimente plăcute în viața ta, dar nu știi ce anume pot atrage.

Acceptarea unei brățări cu pietre ca cadou într-un vis înseamnă că te vei bucura de un mare respect din partea împrejurimilor, iar îndoirea ei semnalează că simți regret pentru unele acțiuni nepotrivite.

De ce visezi că au dat o brățară – cartea de vis a lui Longo

Dacă ai visat că ți s-a oferit o brățară, acesta este un semn că fericirea te așteaptă în zilele următoare, așa că probabil că poți interpreta acest vis drept noroc.

Prezentat cu o brățară neagră într-un vis, este de obicei un semn rău și poate anunța orice evenimente rele care te pot aștepta în viitorul apropiat. Acesta ar putea fi, de exemplu, un trailer pentru unele erori sau obstacole nespecificate pe care le puteți întâlni în planurile sau intențiile dvs.

Dacă într-un vis ai atins o brățară donată, acesta este un semn că situația ta financiară se va îmbunătăți în curând semnificativ și chiar și tu vei putea obține o bogăție reală.

Brățara visează: interpretare după Miller și Vanga

Pe vremuri, se credea că bijuteriile, pe lângă aspectul său frumos, tind să-și protejeze proprietarii de ochiul rău și de efectele negative. De ce visează brățara într-un vis? Diverși filozofi și psihologi au încercat să rezolve această întrebare. Interpretarea visului va ajuta la înțelegerea esenței brățării văzute într-un vis, în funcție de material, culoare, acțiune într-un vis cu o bijuterie.

Interpretare generală a somnului cu o brățară

Se crede că o brățară văzută într-un vis îi poate spune dormitorului despre relațiile cu alte persoane, precum și despre evenimentele viitoare și schimbările din viață. O brățară într-un vis, dacă nu vă amintiți nicio caracteristică și detalii despre ea, poate fi o reamintire a obligațiilor dvs. Acestea pot fi atât angajamente personale, cât și de afaceri. Poate fi tentant să le încalci, dar este mai bine să te ții de cuvânt, iar răsplata nu va întârzia să apară.

A vedea o brățară într-un vis nu este singur, ci complet cu alte bijuterii – la vești interesante și vești bune. Dacă bijuteriile au fost purtate pe mână, atunci acest lucru poate prevesti venituri financiare neașteptate și evenimente vesele în viață.

Singura brățară de pe mână în visele de noapte poate vorbi despre informații viitoare pe care doar tu le vei avea. Acest lucru vă va ajuta să vă consolidați poziția în planul de carieră și vă va ajuta să obțineți o nouă poziție. Dacă bijuteriile erau pe mâna altcuiva, atunci în curând te așteaptă un întreg lanț de surprize mici, dar plăcute.

Dacă o brățară v-a fost prezentată într-un vis, atunci merită să vă amintiți donatorul. Dacă cadoul a fost de la o persoană dragă, atunci se poate aștepta căsătoria în curând. Dacă într-un vis ați văzut procesul de dăruire, atunci acest lucru prevestește o viață de familie lungă și fericită.

Dacă brățara a fost prezentată unei femei căsătorite, atunci aceasta poate servi ca un semnal ghinionist, un avertisment despre posibile bârfe și bârfe. Merită în acest moment să cântărești toate acțiunile tale, astfel încât acțiunile tale să nu fie interpretate în direcția greșită. Lângă tine poate fi o persoană, care așteaptă neglijența ta, care te va prezenta cu drag într-o lumină nefavorabilă instanței generale.

Dacă tu însuți dai cuiva o brățară într-un vis, atunci această persoană va avea nevoie de sprijinul tău în curând.

Dacă într-un vis fixați o brățară pe mâna unei persoane dragi, atunci în curând veți primi un ajutor neprețuit de la el. Cu toate acestea, nu ar trebui să ceri prea mult de la această persoană, altfel o vei împinge pentru totdeauna departe de tine.

Care este visul brățării care s-a rupt la mână? Acesta poate fi un avertisment asupra unui posibil pericol în viitor. Dacă amuleta roșie este ruptă, atunci în viitorul apropiat nu ar trebui să rezolvați problemele importante pentru a evita problemele. Visul cu o brățară de lanț ruptă, care este ruptă și pierdută, are același sens.

Dacă în visele tale de noapte încerci să găsești o brățară în propria casă și nu o găsești, visul indică răspunsul la o întrebare foarte dificilă din viața ta, care se află chiar în fața ta. Singura ta sarcină este să vezi această soluție simplă la o problemă chinuitoare.

O brățară de aur într-un vis simbolizează deschiderea de noi perspective în viața ta, atât în ​​planul personal, cât și financiar și de carieră.

Bijuteriile din argint pot veni într-un vis la o persoană care are un început creativ. În acest caz, brățara indică necesitatea folosirii acestui cadou pentru satisfacție morală și recompensă materială.

Dacă o femeie adultă visează la o brățară de argint, atunci în curând fiica sau nepoata ei va primi o ofertă de la o persoană dragă. Dacă o fată tânără ar visa la un accesoriu de argint, atunci viața ei de căsătorie ar fi foarte prosperă.

Câteva brățări de argint într-un vis sunt un apel către cel care doarme să acorde mai multă atenție stilului și aspectului lor. În curând decizia unei întrebări de carieră va depinde de asta.

O brățară de fier văzută într-un vis pe mâna cuiva semnalează o ambulanță într-o problemă dificilă de la rudele de sex masculin. Acest ajutor va fi de neprețuit pentru rezolvarea cu succes a unei situații dificile.

Un accesoriu cu pietre prețioase vorbește despre dragostea de care se bucură o persoană adormită. Astfel de vise ar trebui să ne reamintească că trebuie să prețuim astfel de sentimente în adresa noastră. Dacă într-un vis a fost creată o brățară foarte frumoasă cu pietre obișnuite, atunci aceasta vorbește despre imaginația bogată a persoanei adormite.

Interpretarea somnului cu o brățară de diferite cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

Brățara de interpretare a viselor, văzută într-un vis pe mâna lui, este interpretată ca un semn al unei căsnicii fericite și timpurii. Dacă o femeie pierde o bijuterie, necazurile o pândesc pe calea vieții. Dacă găsiți o brățară într-un vis, atunci în curând veți deveni proprietarul unei proprietăți neașteptate.

Conform cărții de vis franceze

O brățară ruptă vorbește despre o afecțiune tandră iminentă. Este posibil să te întâlnești în viața reală cu o persoană care merită căldura, dragostea și grija ta. Pierderea unei bijuterii într-un vis este o dramă emoțională profundă. Pacea care domnește în viața ta poate fi înlocuită brusc de un dor profund.

Cumpărarea unei brățări – în funcție de deciziile și acțiunile oamenilor din jurul tău, vânzarea – până la ruina financiară. Doar austeritatea și calcularea greșită a tuturor cheltuielilor posibile vor ajuta la supraviețuirea eventualelor dificultăți financiare.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Punerea unei brățări pe mână într-un vis este un semn al unei posibile situații scandaloase cu publicitate largă în interpretarea lui Tsvetkov. Dacă accesoriul a fost completat cu pietre, atunci în viitorul apropiat este posibilă o relație de dragoste secretă, care va rămâne în memoria ta pentru totdeauna și va aduce o mulțime de momente de neuitat.

Conform cărții de vis a lui Vanga

Acest decor într-un vis simbolizează lipsa de libertate, afecțiune puternică și pasiune. Sa primesti cadou o bratara frumoasa este o surpriza placuta. Pierderea de bijuterii și incapacitatea de a le găsi – din păcate, despre oportunități ratate. Dacă într-un vis încerci să scapi de brățară, atunci în viața reală ești împovărat de afecțiunea ta. Să vezi o brățară ruptă în vise – spre tristețe și singurătate. Pentru a-ți oferi brățara unui străin – pasiunii și unei noi întâlniri romantice.

Conform cărții moderne de vis

Cele mai comune transcrieri ale somnului cu o brățară într-o interpretare modernă:

 • pentru un bărbat – pentru a îmbunătăți sănătatea sau căsătoria de conveniență;
 • pentru o femeie – la o pasiune secretă, căsătorie pentru dragoste;
 • un cadou de brățară pentru o fată – o căsătorie apropiată;
 • bijuterii sparte – la separare;
 • aruncați brățara – până la sfârșitul unei perioade dificile din viață, fericire;
 • fier – pentru a sprijini rudele;
 • argint – noroc;
 • cumpărați o brățară – pierdeți libertatea personală;
 • a fura este o ispită puternică.