Găuriți dinții într-un vis

Găuriți dinții într-un vis

De ce visezi la găurirea dinților? Interpretarea visului interpretează acest complot ca un precursor al schimbării, apariția unei persoane care poate ajuta cu dificultățile apărute, o mutare timpurie sau reînnoirea familiei. Dar uneori ceea ce vezi într-un vis promite anxietate cu privire la cei dragi sau o deteriorare a bunăstării.

Risip de emoție, sprijinul unui prieten

Viziunea visată promite: dușmanii, criticii plini de rău vor începe în curând să caute modalități de a se împăca cu visătorul. Acesta este un motiv bun pentru a uita dușmănia, nu trebuie neglijat.

A vedea un stomatolog găurindu-ți dinții cu un burghiu înseamnă: grijile, grijile pe care le trăiești în realitate sunt în zadar, motivul lor nu merită atenție.

De ce visezi să le tratezi cu succes? Cartea de vis îți spune: ai un prieten care este întotdeauna gata să te ajute, oricând te întorci.

Îți vei face griji pentru rudele tale, vei afla secretul altcuiva

A trebuit să găuriți dinții în cabinetul stomatologului? Vă veți face griji pentru rude sau prieteni apropiați care vor avea probleme.

Vederea unui astfel de complot într-un vis prevestește: cel care doarme învață involuntar secretul cuiva. Trebuie să încercăm să-l salvăm pentru a evita deteriorarea relațiilor.

Detalii de vis

Interpretarea somnului ia în considerare detaliile sale:

 • a fost dureros – o deteriorare temporară a bunăstării;
 • nimic nu doare – temeri zadarnice;
 • scuipat de sânge – o chestiune oficială sau juridică importantă necesită o decizie scrisă;
 • s-a simțit disconfort – este mai bine să rezolvați problema cât mai curând posibil.

Ajutor într-o situație dificilă, mișcare, schimbări

Un vis despre forarea cu un burghiu promite, conform cărții de vis: o persoană va apărea în viața unei persoane adormite care va oferi sprijin în caz de dificultăți, va ajuta să le depășească. Nu refuza ajutorul, chiar dacă este oferit de un străin, pentru că nu vei putea face față dificultăților.

De ce visezi să găurim dinți sănătoși? Schimbați-vă locul de reședință în curând, chiar și mutarea în alt oraș este posibilă. Acum este un moment bun pentru asta.

Pentru oamenii de familie, un complot similar într-un vis oferă o reîncărcare în familie.

Un vis despre tratamentul stomatologic personifică, conform cărții de vis, disponibilitatea unei persoane de a accepta schimbările viitoare și chiar determinarea de a le face mai rapide.

O femeie dă naștere unui copil sănătos

Dacă o femeie însărcinată visa să le trateze și să le umple, ar da naștere unui copil sănătos, care mai târziu avea să devină o persoană bună, de succes.

După foraj, i-au pus o umplutură în vis? Femeia va avea o naștere ușoară. Ea și copilul vor fi sănătoși.

Tratamentul la dentist este un prevestitor: scapă în curând de problemele, dificultățile care te deranjează de mult.

Cartea de vis a lui Miller: recuperare

De ce visezi să găurim dinții, să pui obturații la dentist? În realitate, recuperarea va începe după o lungă boală.

Lucrurile se vor îmbunătăți, înapoi pe cei pierduti

Ați visat cum au fost tratați și umpluți dinții în cabinetul dentistului? Lucrurile la locul de muncă se vor îmbunătăți în curând, neînțelegerile se vor limpezi.

Ai văzut cum ai ajuns la dentist în vis și i-ai vindecat? Aceasta înseamnă: puteți găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

Ați avut șansa să vă găuriți dinții la medic și să-i umpleți? Interpretarea visului promite: ceea ce a pierdut recent se va întoarce celui care doarme.

De asemenea, visul indică: sunteți pe calea cea bună către scopul dorit. Este mult de lucru de făcut, dar va aduce rezultate bune.

Alege-ți visul

Într-un vis, tratați dinții la dentist

De ce visează dentistul?

Pentru ce este visul unui dentist?

Interpretarea viselor pentru a introduce dinții

Interpretarea viselor priviți prin vizorul ușii

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Un dinte a fost găurit într-un vis: de ce visezi?

 • 24 august 2018
 • Медицина
 • Natali Mihail

Ai visat cum ți-au fost găuriți dinții într-un vis? Interpretarea unor astfel de viziuni în majoritatea cazurilor se bazează pe detaliile vederii nocturne, precum și pe fundalul emoțional general, adică pe sentimentele pe care persoana adormită le-a experimentat în timpul procedurii. De asemenea, trebuie să fiți capabil să comparați informațiile scrise în cărțile de referință ezoterice cu ceea ce se întâmplă în lumea reală. Dacă înveți o tehnică atât de simplă, poți deschide singur vălul secretelor viitorului, cu ajutorul căruia poți atrage norocul de partea ta sau poți evita necazurile serioase în realitate.

Interpretarea generală a viziunilor

De ce visezi să găurim un dinte? Pentru a răspunde la această întrebare, ar trebui să acordați atenție mediului extern din visele nocturne. De exemplu, dacă ați efectuat această procedură în cabinetul dentistului, atunci, în realitate, treburile voastre se vor îmbunătăți destul de curând și toate neînțelegerile dintre conducere și subordonați vor fi rezolvate.

Într-un vis, au găurit un dinte, de ce să visezi la un astfel de complot? Dacă această procedură a fost efectuată într-un loc nepotrivit pentru această afacere, de exemplu, într-un garaj, subsol sau apartament, atunci o astfel de viziune sugerează unei persoane adormite să găsească o cale de ieșire dintr-o situație dificilă atunci când vine momentul potrivit. Bazează-te pe intuiția ta, cu siguranță îți va spune exact ce să faci.

Găurirea și umplerea dinților în regatul lui Morpheus este o descoperire neașteptată. O astfel de interpretare poate afecta atât lumea materială, cât și cea spirituală. Prin urmare, dacă ai pierdut recent ceva drag ție, atunci va trebui în sfârșit să-l găsești. Dacă ai visuri de mult prețuite de a găsi un suflet pereche, atunci în curând vei întâlni o domnișoară care îți va întoarce rapid capul.

De asemenea, astfel de interpretări indică adesea că, în realitate, o persoană adormită este pe drumul cel bun. Pentru a atinge scopul dorit, va fi nevoie de mult efort, dar visătorul a depășit deja majoritatea dificultăților. Nu renunța în niciun caz, pentru că literalmente dincolo de următorul obstacol, victoria te așteaptă.

Schimbari de viata

Povestea de noapte despre forajul cu un burghiu promite visătorului apariția unei noi persoane în viața sa, care va fi gata să-și asume unele din îndatoririle unei persoane adormite, precum și să ofere sprijin la momentul potrivit. O astfel de interpretare sună cea mai relevantă pentru fetele tinere necăsătorite, deoarece prezintă apariția în viața unui tânăr iubit care va deveni logodnicul tău în viitor. Pentru un bărbat, o viziune poate vorbi despre ajutorul unui străin care nu va cere nimic în schimb.

Ți-a găurit un dinte într-un vis? Interpretarea somnului vorbește despre o posibilă mutare într-un nou loc de reședință. Poate că ați planificat de mult un eveniment pentru a vizita un alt oraș, ca să spunem așa, într-un fel. Acum este perioada cea mai favorabilă pentru aceasta, așa că ia soarta în propriile mâini și acționează.

Pentru un bărbat de familie, un vis în care i s-a găurit un dinte sănătos arată unul dintre două lucruri: fie bunăstarea familiei, fie o reaprovizionare neașteptată. De acum, viața ta va străluci cu o serie de culori strălucitoare, iar pacea și înțelegerea reciprocă vor domni în casa ta. Toți membrii familiei vă vor trata cu dragoste și respect profund.

Citeste mai mult:  Să văd muște într-un vis

Interpretari pentru femei

Ai găurit un dinte într-un vis? Ce înseamnă un astfel de vis pentru o femeie? În cele mai multe cazuri, interpretarea va fi legată de sarcină sau de nașterea iminentă a unui bebeluș, care ulterior va crește pentru a fi o persoană de succes și amabilă.

După foraj, medicul dentist din regatul lui Morpheus a instalat o plombă pentru tine? Pentru femeile aflate în poziție, somnul promite o naștere ușoară, care va avea loc fără complicații. Atât mama, cât și bebelușul vor fi sănătoși, așa că nu te termina inutil cu gânduri negative, pentru că temerile noastre se pot concretiza în această lume dacă ne gândim constant la ele.

De asemenea, tratamentul stomatologic de către un stomatolog pentru sexul frumos este un semn al unei soluții precoce la problemele care au cântărit sufletul visătorului de mult timp. În viitorul apropiat, vă așteaptă o ofertă tentantă, care nu trebuie refuzată, pentru că vă va aduce o sumă considerabilă de bani.

Interpretul lui Miller

Pentru a folosi un burghiu într-un vis pentru a vindeca singur un dinte rău – la nevoia de a sacrifica ceva în lumea reală. Cu toate acestea, un cunoscut psihanalist susține că un astfel de sacrificiu va fi pe deplin justificat; în timp, va aduce mari beneficii persoanei adormite. Nu ezita chiar dacă trebuie să renunți la o relație cu o persoană dragă de dragul atingerii propriului obiectiv, deoarece această relație nu ar dura mult.

O vizită la dentist în regatul lui Morpheus promite un mare succes în domeniul finanțelor. Cu toate acestea, interpretul susține că, în viitorul apropiat, există și o probabilitate mare de a deveni victima fraudei, prin urmare, visătorul este sfătuit să se abțină de la a cheltui sume mari în realitate și, de asemenea, să-și monitorizeze numerarul în locuri publice.

Cartea de vis chinezească

De ce să visezi că un medic în vis a găurit un dinte pentru o persoană adormită? Cartea de vis chineză avertizează asupra posibilelor vătămări. În cele mai multe cazuri, o astfel de interpretare afectează bunul nume și autoritatea proprietarului vederii nocturne. Aruncă o privire mai atentă la cercul tău apropiat de prieteni, pentru că în el se ascunde un răuvoitor, care vrea să te pună într-o lumină negativă în fața celorlalți. Nu lăsa să se întâmple asta!

Exercițiul în sine din tărâmul viselor simbolizează o situație de viață care este asociată cu cauzarea daunelor unei persoane adormite. Interpretul recomandă să nu ai probleme care s-ar putea transforma în violență fizică pentru tine, chiar dacă acest lucru vă afectează onoarea sau onoarea celor dragi.

Cartea Dream House

A vedea într-un vis cum un dentist găurește dinții unei alte persoane este un semn că, în viitorul apropiat, toate treburile tale vor fi normalizate cu ajutorul rudelor sau prietenilor apropiați. În niciun caz nu respinge gestul de bunăvoință, pentru că nu vei putea face față singur tuturor necazurilor.

Ai găurit un dinte într-un vis? Semnificația somnului pentru o persoană adormită poate să nu fie cea mai roz. Interpretul familiei prezintă înșelăciune, intrigi și conspirații într-un cerc apropiat. Sunt posibile și scandaluri cu rudele, inițiate chiar de proprietarul viselor. Dacă doriți să evitați o evoluție negativă a evenimentelor, atunci în niciun caz nu cedați provocărilor interlocutorilor dvs.

Interpret de la A la Z

Dinții bolnavi pe tărâmul viselor pot aduce un profit mare în realitate, mai ales dacă ați încercat să-i vindeci în cabinetul stomatologului. În viitorul apropiat, merită să vă asumați orice loc de muncă care tocmai apare, precum și să acceptați orice oferte care sunt cel puțin conectate cumva cu lumea finanțelor. Toate acestea se vor transforma cu siguranță într-un profit mare pentru o persoană adormită.

Pentru a umple un dinte rău – la o întâlnire neașteptată cu o veche cunoștință, care va aduce o mulțime de impresii plăcute sau va termina cu o băutură nobilă. Interpretul recomandă să se abțină de la consumul excesiv de băuturi alcoolice. Bea niște vin pentru sănătatea tovarășului tău, dar cunoașteți măsura! Altfel, în loc de impresii bune, te așteaptă o mahmureală severă.

Semnificații din psihologie

Ai găurit un dinte cu propriile mâini într-un vis? În realitate, ești întruchiparea diligenței și a hotărârii. Orice sarcină pe care ți-o stabilești cu siguranță va fi îndeplinită, iar munca începută va fi finalizată la timp.

Un dinte te durea pe tărâmul viselor și te-ai hotărât să-l vindeci în cabinetul dentistului punând o plombă? Interpretul spune că nu poți rezolva problemele acumulate din cauza propriei lene. Ar trebui să găsești motivația potrivită care să te ajute în fiecare zi nu doar să faci față dificultăților, ci și să te îndrepti spre obiectivele tale.

După cum puteți vedea, există destul de multe interpretări diferite ale ceea ce înseamnă să găuriți un dinte într-un vis. Trebuie avut în vedere că cărțile de referință ezoterice moderne oferă doar informații superficiale despre scenele de noapte, iar adevăratul sens al viselor se află în profunzimile subconștientului tău. Găsește-l și îți poți schimba viața în bine.

Am visat că dentistul îmi găuria dinții într-un vis

Am visat că dentistul îmi găuria dinții cartea de vis a visat de ce într-un vis am visat că dentistul îmi găuria dinții? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să visezi într-un vis că un dentist îmi găuriază dinții, citește mai jos pentru a interpreta gratuit visele din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi Plantarea ceva în pământ

Predicția somnului Plantați ceva în pământ

De ce visezi la foraj

Văzând în vis

Predicția somnului

De ce visezi să dai tot ce ai

Într-un vis, vezi Lay something

Predicția somnului Rupând un dinte de la o persoană decedată

De ce visează dentistul

Problema cu dintii.

Într-un vis pentru a vedea frica de a nu găsi o cale de întoarcere

Obținerea accesului la anime.

Dorința de incest cu mama.

Predicția somnului Dinți putreziti

Care este visul Tot ceea ce este mai sus, de sus – partea superioară a clădirii, corpul.

În depărtare, un drum lung înapoi.

Mic (nesemnificativ), mare (semnificativ).

Într-un vis, vezi un dinte scos cu sânge

Dinte de predicție a somnului

Tot ceea ce este legat de dinți simbolizează masturbarea, masturbarea și teama de pedeapsă pentru aceste activități sau anunțul lor.

Durerea de dinți, cu excepția cazului în care ai de fapt o durere de dinți, simbolizează dorința ta de autosatisfacție.

Scoaterea sau pierderea dinților simbolizează teama de castrare ca pedeapsă pentru masturbare.

Dacă slăbiți dintele astfel încât să cadă mai devreme, atunci preferați să vă angajați în auto-gratificare decât să intrați în contact sexual cu membri de sex opus.

Dinții sănătoși simbolizează invidia ta față de relațiile sexuale armonioase ale cunoștințelor tale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fostul soț s-a întors înapoi

Pentru femei, dinții sunt adesea un simbol al copiilor.

Care este visul lui Tooth

Dinții buni înseamnă sănătate bună.

Dinți putrezi la boală.

Caria – un fel de boală se coace latent în tine.

Dinții simbolizează și rudele și strămoșii.

Pierdeți un dinte sau dinți – cineva se va îmbolnăvi îngrozitor și cel mai probabil va muri.

Dacă nu aveți dinți, atunci acest lucru este valabil pentru dvs. sau rudele dvs. apropiate.

Angoste, depresie, pierdere.

Să vezi un dinte într-un vis

La boala cavității bucale, dacă este vărsată.

Au tratat un dinte – vei simți nevoia de bani.

Pierderea unui dinte, însoțită de sânge, este o boală a unei persoane dragi (nu este exclusă moartea acestuia).

A doborî un dinte fără sânge este un vis urât: la pierderea unei persoane dragi.

Scoateți un dinte cu sânge – până la pierderea unei rude.

Dinte de predicție a somnului

Ți-a căzut din gură – cineva pe care îl cunoști va muri.

Un dinte a căzut cu sânge – o rudă de sânge va muri.

Care este visul lui Tooth

Să vezi un dinte într-un vis

Dinții, de regulă, simbolizează sănătatea și vitalitatea. În Orient, vârsta unei persoane era determinată de starea dinților. În triburile antice, o persoană nu putea merge în valea morții atâta timp cât avea dinți puternici și sănătoși.

Acest simbol are mai multe semnificații și este interpretat în funcție de apariția sa în vise.

Uneori, dinții sunt percepuți ca un simbol al cruzimii, durerii. Oamenii spun despre o astfel de persoană: „Nu te lăsa de dintele lui flămând”.

Oamenii spun despre un oaspete enervant: „Mi-a impus deja în dinți”.

Deci, dacă ați văzut sau simțit într-un vis că cineva vă mușcă dureros, aceasta înseamnă că cineva vă va provoca dureri mentale severe.

A visa cum crește dintele tău este un semn al înțelepciunii tale, care îți va permite să faci față multor dificultăți ale vieții.

Visul în care ai văzut dinți putrezi înseamnă boală.

Dacă într-un vis ți-a căzut dintele, acesta este un semn de speranțe și promisiuni neîmplinite.

A vedea dinții artificiali într-un vis înseamnă că, în realitate, te bazezi prea des pe părerea altcuiva. Acest lucru poate cauza colapsul planurilor tale personale.

Dacă ai văzut într-un vis cum îți este îndepărtat un dinte rău, înseamnă că, în realitate, vei face în sfârșit o alegere dificilă, dar foarte importantă pentru tine.

Un vis în care încerci să ocoliți dinții ascuțiți ai cuiva înseamnă că persoana pe care o considerați prietenă vă pregătește o capcană. Oamenii spun: „Au înecat știuca, dar dinții au rămas”.

Predicția somnului Mobilier și ce se întâmplă cu el

Adesea înseamnă starea psihologică a visătorului sau starea organelor sale interne, inclusiv a organelor genitale.

De exemplu, obiectele voluminoase pot indica uneori către organele sexuale feminine, iar obiectele lungi alungite către cele masculine (deși simbolismul freudian aproape că nu funcționează sau funcționează atunci când este pe deplin acceptat).

Mobilierul într-un vis este, de asemenea, o pierdere (certe) sau prosperitate (pace) în familie (mobilier spart sau solid).

Mobilierul poate simboliza și o anumită persoană din mediul persoanei care doarme (de exemplu, există astfel de metafore: „este mare și dur ca un dulap”, „este grațios și zvelt ca spătarul unui fotoliu”).

Rearanjarea mobilierului se referă la dorința de schimbare, sau direct de a se schimba.

Mobilierul specific indică aspecte mai restrânse ale existenței umane. De exemplu: faima „covor”, bani, succes; odihnă „la pat”, intimitate, boală; loc „scaun”, funcție oficială; „masă” bunăstarea materială a familiei („masa bogată, săracă”) etc.

De ce visează dinții – interpretarea somnului

De ce visează dinții într-o carte de vis –

„O carte de vis universală mare pentru întreaga familie a lui O. Smurov”

Dinții într-un vis înseamnă rude și prieteni, precum și ceea ce este asociat cu ei. Dinții din față înseamnă rude apropiate, cei inferiori sunt de sex feminin, cei de sus sunt de sex masculin. Dintele ochiului de sus înseamnă tatăl, iar cel de jos mama. Spălatul pe dinți într-un vis înseamnă că vei ajuta rudele sau prietenii cu bani.

A vedea sau a folosi o scobitoare – spre frustrare. A vedea dinții neuniformi într-un vis – la ceartă și certuri în familie. Visul în care ai văzut că dinții tăi au devenit mai mari sau interferează cu tine înseamnă că vei avea discordie cu rudele. Uneori din cauza moștenirii. Pentru a vedea dinții uniformi și netezi într-un vis – pentru bunăstarea în familie și succesul în afaceri. În plus, un astfel de vis prezice o viață de familie liniștită și calmă.

A-ți admira dinții într-un vis este un semn al unei vieți lungi, fericite și bogate. Un astfel de vis prezice, de asemenea, împlinirea unei dorințe prețuite și o sănătate excelentă. A avea dinți noi într-un vis este o schimbare în viață. Vezi in ce stare sunt. Dacă mai bine decât înainte, atunci schimbările vor fi în bine. Dacă este mai rău decât înainte, atunci așteptați-vă pierderi și durere. Uneori, un vis despre dinți noi prezice că o anumită problemă va fi lămurită.

Întunecat, cu găuri, murdar, cu miros urât, dinții care cad fără sânge în vis înseamnă dureri, experiențe amare, boli și alte nenorociri. Un astfel de vis prezice, de asemenea, că te vei confrunta cu eșecul în afaceri, umilirea, sărăcia, prăbușirea planurilor sau vestea morții unei persoane care nu ți-a fost deosebit de dragă. Un vis despre un dinte care cade (fără sânge) poate însemna moartea bătrânilor din familie. Scoaterea și introducerea unui dinte în poziție fără a experimenta durere este un semn că relația ta cu cei dragi nu poate fi numită netedă: ori înjuri, ori suporti. Un astfel de vis sugerează uneori că vă faceți griji inutil pentru fleacuri.

Visul în care ai văzut că nu ai un dinte, ci mai mulți, îți prevestește o perioadă de dezastre și greutăți. A ramane fara dinti este semn de mare nenorocire, pierdere a norocului. Uneori, un astfel de vis prezice că s-ar putea să suferi de hoți sau escroci. Fii deosebit de atent cu obiectele tale de valoare. Spălatul pe dinți sau clătirea gurii într-un vis este un semn că nimeni nu te va ajuta să faci față durerii și necazurilor. Prin urmare, nu te poți baza pe tine decât în ​​momentele dificile.

Dacă într-un vis s-au înnegrit din nou în fața ochilor tăi, atunci ferește-te de prietenii falși și nu ai încredere în străini. Visul în care ai văzut că dintele tău era slăbit înseamnă: ferește-te de boală sau accident. Dacă visezi că ți-au fost tăiați dinții într-un vis, atunci ar trebui să te ferești de planurile insidioase ale dușmanilor tăi. Scoaterea propriilor dinți într-un vis este un semn de moarte iminentă pentru cel care a văzut acest vis. Cu toate acestea, moartea poate să nu fie fizică. Poate fi o situație dificilă (umilire, foame, privare), care este literalmente ca moartea.

Dacă visezi că într-un vis ți-a căzut dintele cu sânge, atunci vei suferi o pierdere grea și vei fi întristat de ea mult timp. Un astfel de vis înseamnă și pierderea unei persoane dragi sau a unei rude și experiențe grozave. Același lucru înseamnă un vis în care pierzi un dinte sănătos. Visul în care ai văzut că medicul ți-a scos dintele înseamnă că te așteaptă multe dezastre și boli, care vor cădea brusc asupra ta.

Să te îndoiești într-un vis că toți dinții tăi sunt la locul lor și să-i numeri, este un semn de alarmă din cauza unui fel de pierdere sau din cauza unei persoane dragi. Dacă, la recalculare, toți dinții sunt la locul lor, atunci va exista o pierdere. Dacă visezi că ceva ți s-a blocat în dinți, atunci așteaptă-te la o oprire în afaceri și la alte obstacole. Încercați să eliminați acest obiect din dinte într-un vis – și afacerea dvs. din viața reală se va îmbunătăți. Dinții de aur într-un vis prevestesc o mare pierdere, daune, pierderi de proprietate sau boală.

Dinții de sticlă într-un vis sunt un semn că ești în pericol de moarte. Se spune uneori că cei care au văzut un astfel de vis se vor confrunta cu o moarte violentă. Dinții de ceară într-un vis prezic moartea. Dinți de tablă, de plumb pe care să îi ai sau să îi vezi în vis este un semn de umilință și rușine. Vederea dinților de fier este un semn de pericol. Dinții de argint într-un vis prevăd cheltuieli mari pentru divertisment. Un astfel de vis oferă doar o îmbogățire ușoară pentru persoanele cu o limbă bine suspendată.

A avea dinți artificiali într-un vis sau a vedea este un semn de pericol din partea falșilor prieteni. Visul în care ai văzut; cum îți împingi dinții din gură cu limba înseamnă: vei respinge cu pricepere atacurile dușmanilor și calomniilor. A trata dinții într-un vis este un semn de comandă în afaceri. Dacă pun umpluturi, atunci treburile tale se vor îmbunătăți. Vederea, punerea sau scoaterea coroanelor dentare într-un vis este un semn de intriga, înșelăciune, ceartă în familie. Scrâșnitul din dinți într-un vis este un prevestitor de dezamăgire pentru cei dragi și de mari griji din această cauză. Strângerea dinților într-un vis înseamnă că vă veți certa cu cei dragi sau cu partenerii.

De ce visează dinții conform cărții de vis – „Cartea de vis a lui Wangi”

Dinți sănătoși într-un vis:

A vedea dinți albi sănătoși într-un vis este o profeție a vremurilor bune. Veți fi fericit cu un loc de muncă stabil, o poziție financiară stabilă și o familie fericită.

Dinți negri putrezi într-un vis:

Dacă ai visat la dinți negri putrezi, atunci în viața reală ar trebui să te uiți mai atent la sănătatea ta. Muncind pentru uzură, ai uitat complet că viața nu este veșnică

Dinții cad într-un vis:

Dacă îți cad dinții într-un vis, atunci în curând vei afla despre moartea subită a unuia dintre prietenii tăi. Dacă dinții îți cad cu sânge într-un vis, atunci ruda ta cea mai apropiată va merge într-o altă lume.

A fi fără dinți într-un vis:

A te vedea fără dinți într-un vis este o profeție că vei fi foarte singur la bătrânețe. Vei trăi o viață foarte interesantă, dar Domnul nu-ți va chema sufletul la Sine multă vreme. Toate rudele și prietenii tăi vor muri, iar tu, supus sorții, vei trăi ultimele zile singur cu amintirile tale.

De ce visează dinții într-o carte de vis –

„Vise adevărate – cea mai completă carte de vis”

Dinții într-un vis simbolizează sănătatea și schimbarea. Dinți albi și curați – mult noroc. Negru, putred – vestigii de certuri și boli. Pierderea nedureroasă a tuturor dinților – la pierderea forței, energiei, sănătății. Un dinte rupt de durere și sânge – până la pierderea unei rude. Luați în considerare un dinte căzut – pregătiți-vă pentru o schimbare (absolvire de la școală, căsătorie, divorț etc.). Umplerea dinților – eficientizarea afacerilor tale.

Căderea sau slăbirea dinților – moarte în familie. Pentru a introduce dinți noi – o chestiune dubioasă va deveni clară. A-ți atinge dinții cu limba este un succes în afaceri. O persoană fără dinți – la pierderea, pierderea unui lucru valoros și drag pentru tine. Dinți artificiali în gură – ar trebui să vă așteptați la încercări severe. Pierderea dinților înseamnă nenorociri viitoare. Dinții de aur prevestesc bogăție și independență.

Dacă te dor foarte mult dinții, înseamnă că, în ciuda întârzierilor și obstacolelor în atingerea scopului tău, îți vei atinge scopul. Pentru a scoate un dinte pe cont propriu – ești capabil să te forțezi să faci aproape imposibil. Dinții galbeni fumurii prevestesc trădare.

De ce visează dinții într-o carte de vis –

„Interpretarea viselor: interpretul adevărat al viselor L. Moroz”

Dacă ai visat că un dinte s-a rupt fără durere – la pierderea unui prieten apropiat; un dinte rupt de durere – la pierderea unei rude îndepărtate; dintele a căzut, s-a rupt cu sânge – până la pierderea unei rude apropiate, de sânge; dintele a crescut în vis – unele neînțelegeri vor fi în curând lămurite; pentru a umple un dinte într-un vis – veți putea evita pericolul de moarte, deși cu pierderi mici.

De ce visează dinții conform cărții de vis populare

Dinții apar rar în vise așa. În orice moment, viața și sănătatea umană depindeau de starea dinților. Dinților bolnavi le este greu să mestece alimente tari sau pe jumătate gătite, ceea ce înseamnă că va trebui să te confrunți cu boli grave. Din această cauză, știți pentru ce sunt dintii, deosebit de important.

Dacă visezi la dinți sănătoși, uniformi, puternici, asta prevestește longevitate și noroc în toate.

Somnul este mult mai rău, în care dinții sunt afectați de carii, acoperiți cu un înveliș galben. De obicei, astfel de vise nu promit nimic bun – va trebui să vă confruntați cu o boală periculoasă și prelungită. Prin urmare, este logic să te gândești serios la sănătatea ta.

Ai visat că te speli pe dinți? Aproape sigur, în curând vei putea rezolva problemele care te bântuie de multă vreme. Dar pentru a o rezolva, va trebui să depui toate eforturile – sarcina cu siguranță nu va fi ușoară.

Cel mai rău dintre toate, dacă ești interesat, pentru ce sunt dintii abandonat. Există o mare probabilitate ca cineva apropiat să moară în curând.

Cu toate acestea, dinții nu visează întotdeauna la ceva complex care trebuie interpretat. Poate că pur și simplu nu observi o ușoară durere din cauza angajării constante și a agitației zilnice. Deci, este posibil să aveți nevoie doar să vizitați medicul dentist, mai ales dacă visul se repetă câteva nopți la rând.

Evaluare articol:
Se încarcă …

Găuriți dinții într-un vis Link către postarea principală

Publicații similare

Lasă un comentariu

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Abonează-te  

Notificarea de
” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

Articole populare

Care este visul unei fete într-o rochie roșie
Care este visul unei fete într-o rochie roșie O femeie într-o rochie roșie…
0

Interpretarea viselor bărbat care conduce
Interpretarea viselor Omul care conduce Ce înseamnă să mergi la…
0

Copilul a făcut caca în vis
Copilul a făcut caca într-un vis Ce va spune cartea de vis dacă copilul …
0

articole recente
 • Lăptișor de matcă vindecător
  Lăptișorul de matcă vindecă Unul dintre cele mai misterioase produse ale apiculturii este…
  0

 • De ce credem în horoscoape?
  De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
  0

 • Numerologia și Matricea Destinului
  Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
  0

 • De ce să visezi la o petrecere cu străini
  De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
  0

 • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
  Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
  0

 • Dormi sora însărcinată
  Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
  0

 • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
  Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
  0

 • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
  De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
  0

Secțiuni ale site-ului
 • Uncategorized
 • Interpretarea viselor litera B
 • Interpretarea viselor pentru litera G
 • Interpretarea visului pe litera K
 • Litera de interpretare a viselor L
 • Interpretarea viselor pentru litera M
 • Interpretarea visului pe litera N
 • Litera de interpretare a viselor O
 • Interpretarea visului pe litera P
 • Interpretarea viselor pentru litera R
 • Interpretarea viselor pentru litera C
 • Interpretarea visului pe litera T
 • Interpretarea viselor pe literele A B
 • Interpretarea viselor pe literele D E
 • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
 • Interpretarea viselor pe literele U F X C
 • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
 • Articole

© 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
okytfbgptwinvk

Русский

X
Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

wpDiscuz Adblock

detector