De ce morții visează prieteni vii

De ce visează morții

În general, morții visează la încercări și pierderi. Psihologul a considerat conversațiile cu ei ca fiind punctul cheie în astfel de vise.

Șoapta defunctului prevestește o veste tristă.

O conversație cu un tată decedat este un fel de avertisment: atunci când începeți un nou proiect, gândiți-vă bine și aveți grijă de reputația voastră, pentru că cei răi au început deja să țese intrigi la spate. Mama decedată se întoarce în vis pentru a vă cere să renunțați la obiceiurile proaste și la un stil de viață nesănătos, toate acestea vă dăunează foarte mult. Comunicarea cu un frate care nu mai este în viață simbolizează că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. Dar tu însuți trebuie să înțelegi cine se simte rău în mediul tău – această persoană este jenată să caute sprijin și ține totul pentru sine.

Într-o măsură mai mare sau mai mică – dar visele despre morți au un sens negativ.

Un prieten decedat simbolizează schimbări majore în viață. În ce zonă vor apărea și dacă vor crea probleme se poate înțelege dintr-o conversație cu o persoană care visează. Încercați să vă amintiți cuvintele și comportamentul lui în detaliu pentru a obține un indiciu.

Atunci când defunctul nu îți este familiar sau în realitate nu ai fost conectat printr-o relație apropiată, fii atent la starea lui. Dacă arată rău, dureros și chiar tusește pe tine, te vei afla într-o situație neplăcută. Nu numai că nu te vor sprijini, dar vor acționa și pe nedrept.

Un număr mare de morți, care pur și simplu au umplut totul în jur, prezice o epidemie sau o catastrofă ecologică.

Un vis care are un sens apropiat – dacă prietenul tău se află într-o stare de moarte clinică. Tratează această imagine ca pe un avertisment – în mediul tău există oameni ticăloși și perfidă. I-ai considerat prieteni adevărați, iar ei împletesc intrigi la spate și răspândesc zvonuri.

Visele despre oameni morți sunt analizate de interpreții Coranului în detaliu. Fiecare lucru mic contează – cine a murit exact, cum arăta, ce a făcut.

Dacă cei dragi au murit într-un vis, care sunt în viață în realitate, soarta îi va răsplăti cu longevitate. Părinții și bunicii decedați visează să rezolve o situație dificilă. Un semn bun sunt și visele în care: ați găsit o persoană moartă (pentru profit); salutat pe defunct (favoarea lui Allah); sărutat defunctul (străini – la bogății neașteptate, cunoștințe – folosesc cunoștințele sau banii lăsați de el); a primit de la el un lucru bun și curat (spre bucurie); a vorbit cu defunctul, a dormit pe același pat sau l-a îmbrățișat (pentru longevitate); a intrat într-o relație intimă cu defunctul (vei realiza ceea ce nu ai mai crezut) sau cu o femeie moartă și înviată (spre succes în toate eforturile);

Nu binele tău personal, ci cel general, promite un vis despre cum cei drepți prind viață în masă într-un loc. Bucuria va veni pe acest pământ, conducătorul va fi drept și de succes.

Prin somn, morții vă pot da sfaturi. Dacă defunctul face fapte rele, atunci în acest fel te avertizează împotriva unor astfel de fapte în viața reală. Dacă se poartă cu demnitate și noblețe, atunci te cheamă să faci o faptă bună.

Semne foarte rele – comunicare strânsă cu decedatul. Dacă raportează într-o conversație despre moartea visătorului, atunci viața este într-adevăr în pericol; dacă cheamă la sine, atunci pericolul constă în ceea ce a murit persoana care visează. Mântuirea este posibilă dacă cei care dorm și visează intră împreună în casă și rămân acolo: viața va atârna în cumpănă, dar totul se va rezolva.

O altă categorie de vise – care vă permit să înțelegeți cum se simte persoana decedată în viața de apoi. Fața lui înnegrită sugerează că a trăit fără credință și nu și-a schimbat părerile chiar înainte de moartea sa („Și celor ale căror fețe devin negre, le va suna: „Ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi?” (Sura-Imran) , 106 aya). Corpul gol al unui mort indică faptul că în timpul vieții sale nu s-a distins prin fapte bune. Faptul că o persoană nu se simte foarte bine după moarte este evidențiat de un vis în care face namaz acolo unde a făcut-o întotdeauna. ea.Dar rugăciunile într-un loc neobișnuit pentru el înseamnă că în lumea următoare faptele sale pământești vor fi răsplătite.Un vis vorbește și despre o viață de apoi calmă, în care defunctul însuși spune cât de confortabil și de bucuros este, sau apare în forma unui om bogat.Cel mai favorabil în acest sens este un vis despre defunctul care a venit la moschee.Ea este un simbol al păcii și securității.Înseamnă că după moarte această persoană nu experimentează suferință.

Psihoterapeutul înțelege că visele despre morți nu provoacă cele mai plăcute emoții, dar sfătuiește să nu le ia la inimă. În primul rând, de multe ori astfel de vise sunt pur și simplu o reflectare a dorului de decedat și a gândurilor despre el. Sau s-ar putea întâmpla un eveniment în viață legat de o persoană deja moartă, iar subconștientul a început să scoată amintiri. Al doilea punct – de obicei o persoană moartă într-un vis apare ca un participant viu la anumite evenimente și ei sunt cei care sunt importanți pentru interpretare.

Un alt lucru este dacă decedatul este figura principală din vis, cu care este conectată întregul complot. Pentru a înțelege ce informații dorește să vă transmită această persoană (reclamați, condamnați, vă rog, etc.), amintiți-vă cum a fost în viață, s-a potrivit comportamentul său în vis și în realitate? Dacă nu, aceasta este o ocazie de a afla mai multe despre decedat. Poate că, în ochii celorlalți, arăta foarte diferit și trebuie să încercați să înțelegeți mai bine lumea lui interioară.

Iată un alt punct – cuvântul „mort” poate fi interpretat în diferite moduri: poate fi o persoană pe care o cunoști, care a murit și a apărut în viață într-un vis, sau poate corpul unei persoane. Deci, dacă ați visat la un număr mare de cadavre, atunci acest lucru indică anxietatea, suspiciunea și excitabilitatea crescută.

Morții vin în vise în momente fatidice ale vieții. Pot simboliza o nunta daca viseaza in casa ta; renaștere spirituală și eliberare de frici dacă îl atingi sau îl săruți pe decedat; un eveniment fericit dacă defunctul îți dă ceva. Dar dacă faci un cadou, va trebui să aduni cât mai multe pentru a evita pierderile.

O altă imagine negativă este un om mort care a înviat sau a înviat din mormânt. În acest caz, problemele de sănătate pot începe atât pentru tine, cât și pentru rude.

Citeste mai mult:  De ce visează cheia cea mare

Ezoteriștii sunt de acord cu opinia că oamenii morți visează în ajunul unei schimbări de vreme, dar numai dacă nu vă sunt familiari. Dacă acum rudele în viață se dovedesc a fi moarte într-un vis, atunci acest lucru nu înseamnă nimic pentru ei. Dar trebuie să ai grijă să nu ai probleme.

Un vis invers (cei care au murit într-un vis s-au dovedit a fi din nou în viață) promite noroc și sprijin dacă părinții au visat; alte rude și prieteni – un prilej de a ne gândi la sensul vieții; doar cunoscuții avertizează că o lovitură va fi dată mândriei.

Un vis teribil în care o persoană moartă prinde viață nu înseamnă cu adevărat nimic rău – pregătește-te pentru aventuri și evenimente uimitoare!

Dar este considerat un semn cu adevărat rău dacă o persoană decedată ți-a oferit ceva în vis: l-a chemat, l-a invitat să împartă prânzul cu el etc. Aceasta înseamnă că sănătatea și viața ta sunt în pericol, nu ignora rețetele. a medicilor și a evita situațiile potențial periculoase. Vindecarea și mântuirea sunt posibile atunci când refuzi toate cererile defunctului. Interesant este că acest proces poate fi controlat. Pentru a face acest lucru, în timp ce sunteți treaz, trebuie să vă oferiți un cadru clar despre cum să acționați atunci când vă întâlniți cu o persoană decedată într-un vis, iar apoi subconștientul la momentul potrivit poate da reacția necesară.

O altă precizare importantă: oamenii morți nu sunt rude și prieteni care să le dea un sfat sau să le ceară ceva. Informațiile de la ei vin prin alte simboluri. Morții sunt simboluri care au legătură cu evenimente complet diferite din destinul tău.

De ce a visat mortul viu: interpretări populare

Visele în care apar morții vii îi fac adesea pe oameni să se teamă și să se teamă pentru viața lor. Dar nu ar trebui să-ți programezi subconștientul în avans pentru consecințe negative, de multe ori astfel de vise înseamnă informația opusă.

Pentru a determina la ce visează mortul viu, trebuie să recreați imaginea cu mici detalii și starea voastră emoțională pe care ați experimentat-o ​​în timpul somnului. Nu ar strica să compari informațiile pe care le-ai văzut din visul tău cu evenimentele din viața ta și apoi să citești cartea de vis.

Interpretare generală

Înainte de a recurge la interpretarea conform cărții de vis pe care ați ales-o, trebuie să recreați complet imaginea visului în sine, să vă amintiți toate momentele nesemnificative și să recreați fundalul emoțional al visului. Trebuie să vă amintiți:

 • Ce emoții ai experimentat. Ți-a fost frică de mortul reînviat sau invers, te-ai simțit confortabil cu el.
 • Unde ai fost în visul tău? Indiferent dacă a fost casa ta sau nu.
 • Cum s-a comportat defunctul în visul tău. Indiferent dacă vorbea cu tine sau făcea contact fizic.
 • Cine era în rolul morților vii. Rudele, prietenii sau străinii tăi decedați.

Dacă ai întâlnit o persoană moartă în viață într-un vis, atunci ar trebui să te pregătești pentru noi probleme în viața ta. În alte cărți de vis, un mort viu este interpretat ca o nouă întorsătură în linia destinului, vă poate afecta munca, relațiile romantice și opiniile generale despre viață în general.

Dacă mortul bântuie visătorul într-un vis, aceasta poate însemna că el se confruntă cu evenimente negative din trecutul său. Dacă într-un vis un mort viu iese din sicriu, acest lucru poate indica o sosire neașteptată a rudelor îndepărtate. De asemenea, vă avertizează asupra unui dialog iminent de la inimă la inimă.

A vedea o persoană moartă în viață într-un vis poate marca, de asemenea, noi momente fericite în viața ta, dar în acest caz, visătorul însuși ar trebui să fie în locul persoanei decedate. Dacă ai visat la un copil mort, atunci trebuie să te pregătești pentru o adăugare în familie. Un sărut cu o persoană moartă poate însemna o despărțire timpurie de o rudă apropiată.

Dacă un mort viu încearcă să te îmbrățișeze sau să te îmbrățișeze într-un vis, aceasta indică puterea sănătății tale. În visul tău, o persoană familiară a apărut în locul defunctului, ceea ce înseamnă că comunicarea ta este în scădere și, în curând, s-ar putea să pierzi complet contactul cu el. Ai visat un număr mare de morți și nu te sperie – acest lucru poate fi interpretat ca un mare succes în afacerile tale.

Alte interpretări

Dacă părinții decedați au venit la tine într-un vis, atunci fii pregătit să întâlnești mari dificultăți și nenorociri care te așteaptă în curând. Întâlnirea unui bunic viu într-un vis înseamnă că trebuie să-ți faci mai puține griji pentru lucrurile mărunte. Visele cu rudele reînviate profețesc boala iminentă a unuia dintre membrii familiei.

 • Dacă ai visat decedatul în primele patruzeci de zile după înmormântare. Un astfel de vis înseamnă îngrijire din partea oamenilor apropiați, pe care o vei primi după moartea unui mort care visează. Dacă decedatul se afla între zidurile casei tale, asta va atrage mici necazuri pe care le vei avea în viitorul apropiat.
 • Dacă în vis ai întâlnit un mort care râde, acesta nu este un semn bun. El te avertizează asupra persoanelor răuvoitoare care plănuiesc fapte rele îndreptate în direcția ta. Este mai bine pentru tine să renunți temporar la chestiunile serioase și să nu iei decizii importante. În caz contrar, totul se poate termina prost, iar afacerea ta se va sfârși cu eșec.
 • Dacă în visul tău a avut loc o conversație cu o persoană decedată, aceasta prezice o nenorocire care ți se va întâmpla în viitorul apropiat. Un mesaj de la o persoană decedată într-un vis vă informează despre primirea iminentă a unor informații importante care vă pot schimba foarte mult viața. Înseamnă, de asemenea, că bârfe negative se învârt în jurul tău. O conversație cu un prieten decedat într-un vis prezice o creștere rapidă a statutului social și o creștere a stării tale financiare.

Interpretarea viselor lui Loff

La ce altceva poate visa un mort viu? După cum spune această carte de vis, mortul vine viu la visător pentru a-l pregăti pentru a primi informații importante în viața reală. Dacă întâlnirea cu morții vii a fost la tine acasă, înseamnă că nu poți să te împaci cu moartea unei persoane și îți este foarte dor de decedat. Aceste sentimente se reflectă în visele voastre și nu vă permit să continuați să trăiți în pace. Trebuie să te împaci cu moartea cuiva apropiat. Abia după acest vis va începe să se schimbe.

Interpretarea viselor lui Veselov și Tsvetkov

În visul tău, mortul este în viață și te îmbrățișează? Un astfel de vis vă vorbește despre promovarea sănătății. După un astfel de vis, puteți uita de toate bolile cronice. Există și o altă interpretare a acestei imagini. Acest complot profetizează schimbări puternice de vreme. De exemplu, în afara ferestrei pentru o lungă perioadă de timp există o ploaie lungă și prelungită, care se va schimba în curând în vreme însorită, cu o secetă prelungită.

Citeste mai mult:  Director interpretare vis

Interpretarea viselor de țigan și Zhou Gong

Nu vă puteți da seama de un vis în care o persoană vie arată ca o persoană moartă? Conform profeției cărții de vis a țiganului, dacă ești o persoană moartă într-un vis, asta înseamnă că ești destinat unei vieți lungi și fericite. Dacă altcineva a murit în visul tău și acum este în plină sănătate, atunci trebuie să întâlnești multe aventuri interesante.

Ce poate visa la un mort viu care se ridică din sicriu? După cum sugerează cartea de vis a lui Zhou Gong, vă veți întâlni cu oaspeții. Dacă decedatul era nemișcat în sicriu, atunci în viața reală te așteaptă profituri neașteptate. Poate vei deveni un câștigător la loterie sau vei primi o moștenire bună.

De ce visează rudele moarte

Când o persoană doarme, mintea lui este cel puțin activă. Ezoteriștii cred că o astfel de stare permite oamenilor vii să intre în spațiul dintre lumi. În timpul viselor are loc comunicarea cu entitățile și fantomele. Și adesea oamenii sunt rude care au murit deja. Cum să interpreteze astfel de fenomene și ce informații transportă, omenirea s-a gândit de mai bine de un deceniu.

Vise despre decedat în 40 de zile de la moarte

Moartea unei persoane dragi este inexprimabil. Rudelor li se pare că s-au ratat multe, nu au fost exprimate gânduri importante. Poate de aceea sunt visați adesea morții, care au plecat recent într-o altă lume. Și în religia ortodoxă există o opinie stabilă despre prezența sufletului defunctului lângă casă timp de 40 de zile. Ezoteriştii identifică mai multe motive:

 • treburi neterminate. Adesea, părinții decedați sau alți oameni dragi încearcă să transmită informații importante în viziuni. Sufletul de după moarte nu se poate muta calm într-o altă lume dacă are ceva neterminat. Cel mai bun mod de a scăpa de visele dese cu defunctul este să-i îndeplinești ultima cerere.
 • Strânsă legătură emoțională. A avea o prietenie puternică sau o relație de sânge nu dispare după ce persoana respectivă moare. Pentru a prelungi o astfel de afecțiune reciprocă, o persoană cheamă în mod inconștient sufletul defunctului în vise. Mai rău este dacă defunctul apare în viziuni și oferă ceva. Dacă nu au trecut 40 de zile de la moarte, atunci este mai bine să răspundeți cu refuzuri clare. Se crede că a lua un lucru de la o persoană decedată înseamnă a provoca necazuri.
 • Dorinta de a lua. Deseori morții vin și încearcă să ia o persoană dragă în lumea lor. În religiile lumii, urmărirea morților este un semn rău. Poate că aceasta este o coincidență teribilă, dar poveștile de moarte iminentă după astfel de viziuni nu sunt neobișnuite.
 • noul înger păzitor. O interpretare favorabilă a viselor ciudate spune că persoana decedată devine un înger păzitor pentru cel la care vine noaptea. Apropo, mulți observă că bunicii care apar în vise avertizează adesea asupra evenimentelor adverse. Adesea, totul se întâmplă prin simboluri, așa că pentru cei care doresc să interpreteze un semn neplăcut, este mai bine să apeleze la cărțile de vis.

Interpreții de vise se concentrează pe personalitatea celui recent decedat.

Informațiile generale pot fi:

 • Dacă o bunica sau un bunic visează, atunci se va întâmpla un eveniment plăcut și neașteptat;
 • Mama sau tatăl par să avertizeze despre trădare;
 • Soțul este un semn al unei situații neplăcute iminente;
 • Soție – așteptați o promovare sau o creștere a veniturilor;
 • Frate sau soră – cineva apropiat va avea nevoie de ajutor.

De asemenea, merită să acordați atenție modului exact cum apar oamenii morți în vise. Dacă vin ca în viață, atunci acesta este un semn favorabil. Poate că o persoană va descoperi în sine potențialul de mișcare. Și până la urmă se așteaptă un succes binemeritat.

Dacă un zombie visează, atunci aceasta indică o energie slabă, că o persoană poate fi amenințată de entități rele din altă lume.

De regulă, după o perioadă de 40 de zile, rudele decedate nu mai visează. Dar există și excepții. Psihologii cred că fenomenele atât de frecvente nu sunt asociate cu misticismul, ci cu o lipsă de dorință de a renunța la persoana iubită. În unele cazuri avansate, este necesară chiar și o terapie specială.

Vise frecvente despre morți

Toți interpreții sunt de acord că morții sunt un simbol viu, care este interpretat în funcție de circumstanțe și de atitudinea față de ceea ce au văzut. De exemplu, dacă decedatul este binevoitor, atunci merită să-i ascultați cuvintele, care pot conține sfaturi bune sau avertismente.

Dacă vorbim de coșmaruri care provoacă suferință morală, atunci acesta este un semnal că situația trebuie corectată.

Opiniile ezoteriştilor

Morții cu minte agresivă vin în vise pentru a preveni situațiile periculoase. Mai mult, cu cât a trecut mai mult timp de la moarte, cu atât mai vii semnificații au astfel de viziuni. Dacă câțiva ani mai târziu, un cunoscut decedat a început să viseze sistematic, atunci acesta este un semn de pericol și moarte iminentă.

De ce să vezi o persoană moartă într-un vis?

Se întâmplă adesea ca, după ce o persoană iubită moare, să înceapă să vină la prieteni și rude în vise.

În cele mai multe cazuri, acest lucru provoacă îngrijorare în rândul rudelor, se pare că persoana decedată apare într-un vis cu un motiv, dar ca și cum ar vrea să prezică ceva sau să se protejeze de ceva.

Unii oameni se tem de astfel de vise dacă o rudă sau o cunoștință decedată apare într-un vis. Ce spune cartea de vis? Care este visul unui mort? De ce sunt astfel de vise?

De ce visează morții?

Interpreții și ghicitorii au o atitudine diferită față de când o rudă sau o cunoștință a visat la o persoană moartă. Din cele mai vechi timpuri, s-a crezut că morții vin la cei vii în vis doar pentru a-i avertiza pe cei din urmă de orice necaz iminent.

Psihologii descifrează astfel de vise într-un mod diferit. O persoană dragă sau persoana iubită decedată recent apare deoarece persoana în viață însuși se gândește constant la înmormântări recente, comemorari, amintește de evenimente comune etc.

Nu degeaba bătrânii spun că este imposibil să păstrezi sufletul defunctului, mai ales dacă înmormântarea a avut loc recent. Astfel de stări depresive pot fi periculoase pentru sistemul nervos.

Mai mult, dacă crezi în lumea cealaltă, atunci sufletul unei persoane decedate se chinuie și suferă și nu își poate găsi pacea. Când cineva moare, trebuie să o acceptăm ca pe o circumstanță a vieții în care nu se poate face nimic.

De ce o persoană moartă apare constant într-un vis?

1. Pe vremuri, a vorbi sau a vedea o persoană moartă într-un vis este un semn bun. Un astfel de vis reprezintă protecție împotriva necazurilor sau a nenorocirii în realitate.

Conform interpretărilor antice, se poate presupune că sufletul morților dobândește statutul de înger păzitor, care întotdeauna îi protejează pe cei vii și îi ajută să evite situațiile rele.

Citeste mai mult:  Care este visul unui porumbel alb

2. Interpretarea visului descifrează un astfel de vis într-un mod diferit. A vedea morții este un semn sigur al oricărei schimbări în viață. Schimbările în viață depind direct de modul în care morții au apărut în vise.

Psihologia umană depinde și de modul de a spune un vis. Dacă defunctul îi sperie pe cei vii, atunci se prevăd schimbări de natură proastă. Dacă aveți un vis bun, acesta este un vestitor al emoțiilor pozitive și al schimbărilor favorabile.

La interpretarea viziunilor, trebuie acordată o atenție deosebită ceea ce mortul vrea să prezinte în cuvinte. Se întâmplă adesea ca astfel de cuvinte să fie profetice (acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor dacă rudele tocmai au ținut un veghe pentru decedat). Trebuie să vorbești cu mortul pentru a înțelege ce vrea să spună.

3. Diferiți ghicitori afirmă că este foarte important să dormi cât timp defunctul este în viață. Un astfel de vis conține informații importante despre trecutul celor vii. De asemenea, astfel de vise indică greșelile făcute în viața pământească.

Ce să faci dacă o persoană moartă apare într-un vis? În primul rând, nu trebuie să vă fie frică, ar trebui să luați în considerare cu atenție situația actuală și să înțelegeți de ce a visat persoana, ce a vrut să spună, despre ce să avertizați?

Credincioșii cu astfel de vise apelează la ajutorul clerului, care îi sfătuiește să se roage pentru defuncți și să pună o lumânare memorială în cinstea lui.

Nu ar trebui să acordați o atenție deosebită viziunilor atunci dacă veghea pentru morți a trecut recent. În cele mai multe cazuri, visele sunt visate ca urmare a emoțiilor puternice ale celor vii, ca urmare a stresului psihologic sever.

Predicții carte de vis

Este important să înțelegeți că a vedea o persoană moartă într-un vis nu este un semn groaznic și, cu siguranță, nu este o opțiune că defunctul a venit pentru viu. Este necesar doar să interpretați corect visul pentru a înțelege de ce sunt visate astfel de vise.

 • Un vis în care o rudă apropiată visează, de exemplu, un tată sau o mamă, indică schimbări iminente în soarta unei persoane pe care el însuși le poate schimba.
 • Bărbații au scopul de a avertiza asupra posibilelor necazuri. Este important să memorați cuvintele rostite de decedat, deoarece acestea poartă adesea informații importante.
 • Cartea de vis interpretează viziuni în care vocile sunt auzite în moduri diferite. În funcție de ceea ce se spune într-un vis, se va întâmpla în viață. Cuvintele rele și dure nu sunt de bun augur, frazele amabile și calde înseamnă pace și noroc în afaceri. Nu este deloc necesar să vezi un mort viu într-un vis, este suficient doar să-i auzi vocea și să înțelegi că el este.
 • Când un tată a visat, aproape întotdeauna prezice schimbări în viață. O mamă într-un vis prezintă schimbări în viața ei personală sau legate de familie.
 • Un soț sau o soție iubită visează dacă încercările dificile ale vieții sunt înaintea celor vii. Astfel, ei avertizează asupra posibilelor circumstanțe și adversități adverse.
 • Dacă o rudă sau o cunoștință dintr-un vis pare mereu vie, fericită și sănătoasă, acesta este cel mai bun semn. Dansând cu morții – obțineți fericire în viața pământească. Interpretarea visului indică faptul că în acest fel mortul arată că este bine și că rudele au organizat corect înmormântarea și comemorarea.

Mortul visează ca și cum a înviat

Când o persoană moare, dar în vise vine ca și cum ar fi în viață, atunci cartea de vis interpretează astfel de vise ca un prevestitor al schimbărilor sau al evenimentelor abrupte din viață. Pentru a înțelege ce schimbări vor avea loc, trebuie să vă amintiți cuvintele care au fost rostite într-un vis.

O persoană bolnavă care a murit înseamnă semne rele. În acest caz, în lumea reală, va trebui să te confrunți cu nedreptatea

Îmbrățișarea morților înseamnă că temerile vor dispărea în curând în viața pământească. Sărutul mortului sau dansul este, de asemenea, un semn bun, înseamnă pace și liniște sufletească.

A face lucruri împreună cu morții este o schimbare bună, respingerea trecutului și găsirea liniștii sufletești. Dar a face fapte rele, în acest caz, înseamnă că trebuie să așteptați înșelăciune și, eventual, mari probleme de familie.

Adesea, o persoană iubită într-un vis apare întotdeauna când îți este dor de el și îți amintești cu tristețe și dor. În acest caz, este important să mergeți la templu și să puneți o lumânare pentru sufletul defunctului.

După ce o persoană moare, dar într-un vis revine constant în viață, asta înseamnă că în viața de apoi nu și-a găsit pacea. Rudele pot face ceva pentru a nu tulbura sufletul degeaba. Nu ar trebui să te întristezi și să te întristezi excesiv, deoarece aceasta leagă sufletul de lumea celor vii.

Înmormântarea defunctului

Interpretarea viselor interpretează astfel de viziuni ca un prevestitor al sfârșitului necazurilor și problemelor vieții. Îngroparea unui decedat necunoscut înseamnă o liniște sufletească rapidă și o rezolvare rapidă a problemelor existente.

Rudele visează – acesta este un semn al rezolvării cu succes a problemelor stringente. Este important să vezi exact mortul în sicriu și să știi că a murit cu siguranță.

O atenție deosebită trebuie acordată vremii din jur în timpul înmormântării. Pentru a interpreta corect visele, trebuie să vă amintiți dacă a fost ploaie (un vestitor al tristeții), soare (înseamnă bucurie), vânt (schimbări în viață), tunet (evenimente neprevăzute), zăpadă (adăugare materială).

De asemenea, este important să ne amintim cum arată defunctul în sicriu. Când pare trist în sicriu, atunci durerile vin înainte, o persoană calmă și fericită în sicriu este bucurie. Când mai multe persoane sunt în sicriu în același timp, acesta este un semn de confuzie și situații inexplicabile.

sărută morții

Când se visează viziuni bune, în care toți cei prezenți sunt fericiți și mulțumiți, aceasta este o combinație favorabilă de circumstanțe.

Sărutul morților sau dansul cu ei este o dispoziție minunată a sorții care promite consecințe favorabile. Pentru a înțelege cât de favorabilă va deveni soarta, trebuie să vă amintiți ce sentimente a adus sărutul.

Ce înseamnă să îmbrățișezi morții? Dacă visezi o persoană moartă, dar vrei să te îmbrățișezi cu el, atunci acesta este un vestitor de noroc și bucurie.

Îmbrățișarea împotriva voinței tale înseamnă un test de dificultăți. Îmbrățișează și plânge – rezolvă problemele care vor avea consecințe pozitive.

plânge pentru morți

Se crede că este imposibil să plângi pentru morți. Pentru a netezi puțin amintirile neplăcute de la înmormântări și comemorări, trebuie să vă gândiți mai puțin la evenimentele triste.

Plânsul într-un vis nu este întotdeauna bun, poate că lacrimile și tristețea vor fi transferate în viața reală. A plânge peste sicriul mortului înseamnă a-l deranja.

Și în viața reală, după un astfel de vis, este necesar să așteptăm schimbări adverse și situații stresante.

Autor: Tatyana Agishina