Care este visul unui prieten cu un copil

De ce visează un prieten

Un prieten visează la bârfă, conversații emoționante și o distracție plăcută. Adesea, cu ajutorul unui astfel de vis, subconștientul tău împroșcă dorințele, resentimentele și pretențiile care s-au acumulat în sufletul tău. Atunci când interpretați un vis, este important să țineți cont de ciudateniile în comportamentul și aspectul unui prieten, precum și de sentimentele care vă depășesc.

De ce visează o iubită însărcinată?

Un astfel de vis arată clar că iubita ta este influențată de rude sau de opinia publică. Cu toate acestea, puteți fi și o sursă de inspirație ideologică pentru aceasta. Aceasta înseamnă că, într-o viziune, ea „alimentează” ideile tale creative comune. Dacă într-un vis un prieten a născut un copil, proiectul tău comun are toate șansele de a avea succes. Conform cărții de vis a lui Miller, sarcina unei prietene este un semn că ea va fi în curând jenată. De asemenea, este posibil ca în acest moment prietenul tău să ia o decizie fatidică.

De ce visează un bărbat la o iubită însărcinată? Visătorul, cel mai probabil, este un sentiment subtil și o natură empatică. În plus, un vis îl poate avertiza despre o înșelăciune iminentă. Pentru un om de afaceri, un prieten care așteaptă un copil visează la probleme în afaceri. Vinovații de necazurile sale vor fi parteneri fără scrupule. Dacă o iubită însărcinată apare într-un vis al unui bărbat căsătorit, soția lui se va îmbolnăvi în realitate.

Pentru ce este visul unei foste iubite?

Pentru o femeie să vadă un fost prieten într-un vis este un semn rău. În mediul tău există o persoană invidioasă sau un rival care răspândește bârfe. O conversație dulce cu o fostă iubită într-un vis amenință cu un scandal puternic în realitate. În același timp, un vis în care a avut loc o ceartă sau o luptă promite normalizarea relațiilor cu cei dragi. Dacă lucrezi în domeniul comerțului, s-ar putea să visezi la un prieten ca semn al intrigilor iminente ale concurenților.

De ce visează un bărbat la o fostă iubită? O întâlnire întâmplătoare cu ea într-un vis oferă o nouă cunoștință romantică. Dacă visezi nunta unui prieten, începe o nouă etapă în viața ta. Lacrimile unei foste iubite într-un vis se pot transforma în probleme în realitate.

Ai visat la o fostă pasiune cu un nou domn? Iubita sau soțul tău actual te va pune în fața unei alegeri dificile.

Dormit cu un prieten mort

Astfel de vise sunt adesea profetice, așa că acordați atenție detaliilor. Dacă un prieten era în ținută neagră, așteptați-vă vești de doliu. Cuvintele rostite de defunct în viziune pot suna ca un avertisment. Dacă ea tace și plânge, visătorul se va confrunta cu încercări dificile.

Apariția veselă a defunctului promite, dimpotrivă, o veste bună. Într-un vis, ai văzut o prietenă moartă într-o mașină? În viitorul apropiat, abțineți-vă de la călătorii cu mașina, fiți extrem de atenți la drum. Răposatul, pregătind mâncarea, visează la sosirea oaspeților. Dacă prietenul decedat, care ți s-a arătat înainte de nuntă, a fost trist, căsătoria va fi nereușită.

Care este visul unui prieten cu un copil?

Un vis cu o prietenă și un copil prevestește o reîncărcare în familie. Bebelușul visează la o concepție iminentă, un copil mare – la nașterea unui mic într-un an. Un bebeluș zâmbitor promite o sarcină ușoară, un copil care plânge promite o naștere dificilă. Agresiunea din partea unui copil într-un vis indică faptul că maternitatea (paternitatea) va fi dificilă. Dacă un prieten certa copilul într-un vis, sarcina este forțată. A vedea un copil zburând în jurul unui prieten este un semn că copilul va fi sociabil și mobil.

Care este visul stării neobișnuite a unui prieten?

Dacă într-un vis cel mai bun prieten al tău se îmbolnăvește, se întristează sau se sărăcește, așteaptă-te la surprize neplăcute. Un prieten bolnav poate însemna și trădare. Un prieten gol este un avertisment despre problemele de sănătate viitoare și problemele domestice. O iubită beată visează la o ceartă.

A vedea moartea unei persoane dragi înseamnă a experimenta un disconfort psihologic din cauza relațiilor inegale. Ți se pare că un prieten nu-ți apreciază prietenia. În același timp, ești pregătit pentru multe pentru ea. Într-un vis, a vedea o iubită plângând este o bucurie.

De ce visezi la nunta unui prieten? La implementarea planurilor și la îndeplinirea dorințelor. Poate că în curând vei întâlni oameni interesanți, să te distrezi bine. O nuntă prea răvășită și veselă la care ai fost invitat poate avertiza și asupra apariției unei dâre negre în viață.

Ai visat că ești prieten la vacanță? În curând, în viața personală pot apărea schimbări plăcute și fatidice. Dacă într-un vis săruți un prieten, perspectiva ta asupra vieții se va schimba semnificativ. În viitor, este posibil să mergi pe căi diferite, dar în inima ta va exista speranța că prietenul tău te va urma.

Carte de vis modernă despre o iubită

A pierde un prieten într-un vis înseamnă să-ți faci prieteni adevărați în realitate. Un vis în care o prietenă îți ia persoana iubită de la tine trădează temerile tale reale. Este un vis că un prieten apropiat a lovit jackpot-ul și l-a împărtășit cu tine? În realitate, întâmpinați dificultăți financiare, dar vă este rușine să cereți ajutor.

Un vis în care tu și prietena ta plecați într-o călătorie lungă înseamnă că trebuie să vă adunați singur gândurile.

cartea de vis a visat la o iubită cu un copil în vis

cartea de vis a visat la un prieten cu un copil cartea de vis a visat de ce într-un vis o carte de vis a visat la o iubită cu un copil? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți o prietenă cu un copil într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Văzând un copil într-un vis

A vedea copii care plâng într-un vis este un semn de sănătate precară și dezamăgire.

Un copil vesel, curat înseamnă dragoste răsplătită și mulți prieteni buni. Un copil care merge singur este un semn de independență și dispreț pentru opiniile nedemne. Dacă o femeie vede într-un vis că alăptează un copil, va fi înșelată de cel în care are cea mai mare încredere.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului păianjen mare negru

Un semn rău este să visezi că îți ridici copilul bolnav dacă are febră: acest vis prevestește suferință mentală și tristețe.

Predicția somnului Copil

Dacă ești îngrijorat și îngrijorat de propriul tău copil, atunci, în realitate, nimic grav nu amenință fericirea familiei tale.

În același timp, dacă copilul tău ți se pare extrem de bolnav sau mort, asta înseamnă că anticipezi o amenințare reală și ar trebui să fii atent.

Astfel de vise, de obicei, vă îndeamnă să luați măsuri urgente.

Te joci cu copiii și te bucuri de el: un semn că toate planurile tale te pot duce la succes.

O mulțime de copii care se zboară în vis prevestesc ceva tam-tam și treburi nu foarte serioase. Poate că ceva îți va distrage atenția, interferând cu activitățile tale principale.

Copii care plâng într-un vis: prezice probleme și obstacole enervante în afaceri.

A te vedea ca un copil mic este un semn al unei probleme cu care nu te poti ocupa.

De obicei, astfel de vise te avertizează să nu te asumi nicio afacere în care înțelegi puțin.

A-l vedea pe unul dintre prietenii tăi ca un copil mic înseamnă că va trebui să corectezi greșelile altora sau să rezolvi problemele altora.

De ce visează copilul

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

De ce visează o fostă iubită și își cere iertare sau zâmbește? Să aruncăm o privire mai atentă asupra detaliilor somnului.

Visele nu sunt întotdeauna profetice, dar pot acționa ca o intuiție sau un indiciu suplimentar în viața reală. Pentru interpretarea viselor, ei apelează cel mai adesea la cărți speciale de vis.

Ele ajută la clarificarea informațiilor pe care inconștientul nostru încearcă să le transmită. Uneori vedem într-un vis oameni cu care ne-am certat de mult sau am încetat să mai comunicăm. De exemplu, de ce visul unei foste iubite?

O fostă iubită a visat la o fată sau la o femeie

Un astfel de vis nu este de bun augur. Este probabil ca cineva se dizolvă despre tine bârfă. În același timp, persoana care vorbește de rău despre tine nu este neapărat iubita care visează. De asemenea, a vedea o iubită într-un vis promite probleme, mai ales în viața personală. Este posibil să aveți o mulțime de oameni invidioși care răspândesc zvonuri proaste. Depinde mult de ce a făcut exact iubita în vis. Vorbește cu ea într-un vis într-un mod pașnic – la certuri cu cei dragi sau persoane apropiate.

A alunga o fostă iubită din casa ei este un vis de schimbări pozitive. Relațiile cu persoana iubită se vor îmbunătăți și toate conflictele vor fi rezolvate. Să mergi la plimbare cu o fostă iubită este un semn rău. Fii atent când ai de-a face cu femei. Este posibil ca la spatele tău să pună la cale ceva rău. Așteptați-vă rivalitatea de la alte femei.

Fosta iubită este însărcinată

În acest caz, ar trebui să ne așteptăm la o îmbunătățire a situației financiare. Este posibil ca în curând să câștigați la loterie sau să primiți recompensă în numerar bruscă. Banii de care familia ta are nevoie de mult timp vor fi primiți în sfârșit.

Fosta iubită este un inamic

Dacă te-ai despărțit de fosta ta prietenă ca dușmani și ai avut un vis despre ea, atunci un astfel de vis vorbește despre dificultăți și obstacole viitoare pe care le poți depăși cu ușurință. Perseverența și mișcarea ta către obiectivul tău nu vor fi în zadar. În viață, vei putea realiza ceea ce ai visat de atâta timp.

Citeste mai mult:  De ce visează purceii

Dacă un bărbat sau un bărbat visează

Pentru un bărbat, un astfel de vis înseamnă viitoarele aventuri amoroase și aventură, dar sunt mai probabil să ducă la alte probleme de sănătate. Este recomandat să vă protejați de contactele necunoscute și să nu comiteți acțiuni erupții. În caz contrar, va trebui să plătești cu sănătatea ta.

Un astfel de vis poate aduce, de asemenea, probleme în viața de familie sau într-o relație cu un iubit. Mai ales, această interpretare este tipică pentru visele în care un bărbat își bate fosta iubită. Dacă dansezi cu o fostă prietenă, atunci te așteaptă romane frivole.

fosta iubita cu copil

Indiferent dacă acest vis a fost bărbat sau femeie, el vorbesc despre viitoarele nașteri.

Dacă copilul, dimpotrivă, tăcea, era posomorât, plângea și avea o dispoziție proastă, atunci ar trebui să ne așteptăm la o naștere dificilă cu posibile complicații.

Prieten din copilărie cu care nu ai mai comunicat de mult

De regulă, un astfel de vis oferă vești bune și indică o întâlnire timpurie cu o prietenă. Este probabil să începi din nou să comunici, ca pe vremuri. Uneori, un fost prieten din copilărie într-un vis este un semn de avertizare că ești într-o companie proastă.

De asemenea, acest vis înseamnă că nu te-ai realizat suficient și nu trăiești așa cum îți dorești. Visul cheamă să privim din nou lumea din jurul nostru din postura de copil.

Plânge în somn

Visul în acest caz vorbește despre fenomenul opus: iubita va avea succes, bucurie și fericire în viață. Lacrimile într-un vis sunt întotdeauna un simbol al purificării, așa că un astfel de vis contribuie la schimbări pozitive.

Cere iertare

Acest vis indică conflicte interne nerezolvate și experiențe care te bântuie. Asigurați-vă că le permiteți astfel încât să nu interfereze cu viața și afacerea dvs.

Dacă într-un vis ți-ai iertat iubita, atunci acest lucru prevestește fapte bune din partea ta în ceea ce privește alți oameni. Îți vei sacrifica câștigul personal pentru bunăstarea altora.

Trist într-un vis

Dacă ai văzut într-un vis o fostă iubită într-o dispoziție proastă, tristă și alarmată, atunci un astfel de vis promite conflicte cu cei dragi oameni. Ai grijă la cuvintele și acțiunile tale din viața reală pentru a nu jigni pe nimeni.

Doar tăcut

Acest vis spune că fosta ta iubită are cuvinte nerostite și nemulțumiri nespuse față de tine. Dacă vrei să faci pace, atunci ar trebui să vorbești cu ea. Este posibil ca relațiile să se îmbunătățească din nou.

Zâmbind într-un vis

Dacă un prieten râde, atunci în acest caz visul spune despre conflictul în curs cu un prieten. Cel mai probabil, relația ta cu ea nu se va reînnoi. Dacă o prietenă doar zâmbește într-un vis, atunci aceasta promite vești bune și schimbări pozitive în viață. Un astfel de vis poate sugera o întâlnire viitoare timpurie.

fosta iubita in rochie de mireasa

Într-un astfel de vis, mult depinde de detaliile lui. Dacă ai visat la o nuntă veselă și zgomotoasă, atunci în viața reală prietena ta nu va merge bine.

Unele aspecte depind de rochia de mireasă dintr-un vis. Dacă rochia este urâtă și modestă, atunci tot felul de dificultăți și încercări așteaptă înainte. Dacă rochia este frumoasă și scumpă, atunci se poate aștepta succes în afaceri. Dacă prietena dă lui rochia de mireasa – atunci logodnicul ei va fi un soț rău, iar viața de familie nu va funcționa cu el.

Dacă ai visat la fosta iubită a soțului tău

Un astfel de vis indică prezența neîncrederii în relația ta cu soțul tău. Te îndoiești de loialitatea lui. Este posibil ca în viața reală să existe încă o legătură între soț și fostul său. Principalul lucru este să nu vă prejudiciați relația din cauza suspiciunilor nefondate.

Interpretări opuse ale cărților de vis

Se întâmplă adesea ca interpretarea unui vis să aibă opinii complet opuse. Luați în considerare întotdeauna toate interpretările și luați în considerare ele din perspectiva propriilor evenimente din viață. Alegeți explicația care se potrivește cel mai bine situației și circumstanțelor vieții dvs.

Un vis despre o fostă iubită nu prevestește întotdeauna evenimente rele, bârfe și intrigi împotriva ta. Uneori, un astfel de vis poate fi văzut datorită faptului că în curând vei fi ajutat într-o situație dificilă. Vei primi sprijinul necesar de la cei de la care nu te asteptai deloc. Prietenii buni și oamenii apropiați nu vă vor ajuta într-un moment dificil, dar ajuta va veni din doar oameni familiari.

A te certa sau a te certa cu cel mai bun prieten al tău poate fi un semn rău, nu unul bun. Îți va fi greu să-ți atingi obiectivele. Pregătește-te pentru obstacole constante, dificultăți și obstacole pe drum. Tot ceea ce este conceput se va obține doar cu aplicarea unor eforturi mari și perseverență.

Rezumând, aș dori să remarc că orice vis face doar aluzie la anumite circumstanțe posibile din viața noastră. Nu lua fiecare interpretare la propriu. Dacă ai visat la ceva rău, atunci acest lucru nu se va împlini neapărat în realitate cu acuratețe. Nu toate visele pe care le vedem sunt profetice. Un vis este doar un avertisment despre evenimentele viitoare, dar le poți evita oricând dacă îl tratezi corect. Ceea ce se întâmplă cu viața noastră depinde doar de noi înșine.

Ajutor de la un expert experimentat în interpretarea viselor

Fiecare vis este individual și poate aduce informații importante pentru tine. Completați formularul de mai jos și experții noștri vă vor interpreta visul GRATUIT. Află răspunsurile la toate întrebările chiar acum!

VORBIȚI GRATUIT CU EXPERTUL

Acum vă vom redirecționa către site și vă puteți autentifica sau reseta parola.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului porumbel în mână

Care este visul unei iubite într-o carte de vis

11 octombrie 2019 la 17:06 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează iubita citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează o prietenă într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează iubita și ce înseamnă:

Prietena – A te vedea într-un vis ca prietena unei femei care se numește prietenă a vieții tale înseamnă, în realitate, să fii supus celei mai nesăbuite escrocherii.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei iubite din visul tău

Un prieten pentru o femeie este bârfă, vorbă inactivă.

Cartea pentru visele copiilor

Prietena – Cineva răspândește bârfe rele despre tine.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul unei iubite în zilele săptămânii?

Prietena – Avertisment: le spui prea multe despre tine prietenilor tăi.

Vis pentru întreaga familie

Văzând o prietenă, cum să deslușești simbolismul

Prietena – Dacă ai visat la o prietenă, atunci în viața reală vei primi sprijin din partea în care s-ar părea că nu ar putea fi. Un vis în care ai avut o mare ceartă cu o prietenă folosind asalt înseamnă că pentru tot restul vieții te vei strădui pentru ceva imposibil, care se realizează abia la sfârșitul vieții tale.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis a iubitei

  • O iubită supărată în sânge și lacrimi, un vestitor al necazurilor viitoare.
  • A visa la un prieten într-un sicriu pentru o femeie înseamnă bârfă dureroasă, dezaprobare și chiar condamnare a celorlalți.
  • A visa la o iubită însărcinată sau la o prietenă cu un copil la un bărbat – un vis este asociat cu impresii pozitive.
  • Am visat la prieteni din copilărie – o deteriorare a bunăstării.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să despărți o prietenă

Văd prietena unui iubit într-un vis? Cel mai adesea, o prietenă apare în vise atunci când unei persoane îi lipsesc cu adevărat trăsăturile individuale de caracter pe care le posedă eroina unui vis. Iubita văzută simbolizează o anumită inferioritate a relațiilor personale, în care cu siguranță există o lipsă de încredere. În funcție de circumstanțe, un prieten poate simboliza atât o pierdere de timp, cât și promisiuni goale care distrage atenția de la lucrul principal.

Dacă ai visat la un vechi prieten într-o rochie de mireasă, acesta este un prevestitor al încercărilor în comunicarea cu cei dragi.

Dacă visul este despre un prieten într-o rochie albă care se căsătorește, atunci în viitor vei primi ajutor neașteptat. Comunicarea reînnoită va ajuta în curând la rezolvarea problemei.

O prietenă cu care într-o ceartă – un vis prevestește un conflict până la o pauză în comunicare. Ajuns într-o astfel de dispută cu un prieten pentru a ataca? Scopul dorit alunecă constant, îl poți atinge doar la sfârșitul vieții, cu mult efort.

Carte de vis romantică

Prietena la ce visezi

Prietena – Un bărbat adult îi va plăcea cu siguranță o interpretare romantică a unei iubite care a visat într-un vis: o imagine feminină apropiată simbolizează o sete de experimentare, personificând o întâlnire binevenită, un sentiment puternic de dragoste și o intimitate plăcută.

Am visat la o prietenă care era însărcinată în realitate – un vis este interpretat ca o predicție a unei fapte nobile, când decizia ta îi va afecta drastic soarta.

Un indiciu pentru schimbările personale va fi o prietenă jignită – într-un vis, ea apare numai atunci când comportamentul tău îi rănește pe cei dragi. Corectează-ți relația cu rudele sau în curând le vei pierde.

Dacă este văzut un străin sub pretextul unui prieten – un simbol periculos al trădării: partenerul se duce de o parte sau un potențial iubit a apărut lângă visător.

Carte de vis modernă mare

Prietena – de ce visează visătorul?

Prietena – O tânără a visat că și-a pierdut cel mai bun prieten – lăsați-o pe această femeie să nu-și facă griji: în realitate, nu își va pierde prietena; prietenii acestei femei sunt întotdeauna gata să o ajute. O tânără a visat că un prieten și-a luat iubitul de la ea – în realitate, această femeie va experimenta o mare anxietate în legătură cu relațiile cu cei dragi. O femeie vede într-un vis că un prieten îi dă bani – în viața reală, această femeie va avea nevoie de bani, dar va încerca să nu se împrumute.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre o prietenă

A vedea o iubită într-un vis este un vis care sugerează că în curând va trebui să te confrunți cu schimbări rapide în viața ta. Este posibil ca, în realitate, să nu participați la soarta celor dragi.

Dacă ai visat la o prietenă care zâmbește și arată destul de fericită, așteaptă-te la schimbări pozitive în viața ta, pe care nici măcar nu le poți numi globale, dar aceste schimbări îți vor ridica moralul.

Dacă o prietenă este bolnavă sau tristă într-un vis, atunci un astfel de vis ar trebui luat ca un avertisment – este foarte posibil ca necazuri și dezamăgiri să te aștepte în viitorul apropiat.

Dacă ai avut un vis în care te-ai certat cu prietena ta, atunci în viața reală ești nemulțumit de comportamentul oamenilor din jurul tău – este foarte posibil să crezi că nu toată lumea îți poate aprecia meritele, că alții nu te plătesc atenția cuvenită.

Dacă ai visat că prietena ta a fost jignită de ceva, înseamnă că, în realitate, nu te comporți foarte frumos față de ceilalți, uitând să fii atent la persoanele apropiate pentru a-ți atinge obiectivele.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Să vezi o prietenă într-un vis înseamnă să faci cumpărături sau să mergi la coafor.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Prietena – La conversații spirituale, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie