Cămașă albă de vis

De ce visezi la o cămașă albă? Diferite interpretări ale unui astfel de vis

O cămașă într-un vis are o mulțime de interpretări care trebuie luate în considerare. Unele vise sunt explicate prin analiza unor expresii binecunoscute, altele constau în interpretări ale cărților de vis celebre. Descoperi, care este visul unei cămăși albe, definindu-și impactul asupra vieții reale.

Interpretarea viselor pentru a vedea o cămașă albă într-un vis

Dacă visezi cămașă albă, apoi amintiți-vă de expresia „cămașa ta este mai aproape de corp”. Aceasta înseamnă că ai tendința de a-ți rezolva mai întâi propriile probleme, iar mesajele de ajutor ale altora sunt considerate secundare. Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită acestor cuvinte dacă nu doriți să vă pierdeți prietenii apropiați din cauza tendinței de a le nivela problemele și dificultățile din viață.

Este interesant că există o interpretare diferită a somnului, care ar trebui luată în considerare din poziția unei alte fraze „Este gata să-și dea jos ultima cămașă”. Acest lucru sugerează că aveți o persoană pentru care sunteți gata să faceți sacrificii serioase, chiar dacă vă confruntați cu neplăceri din cauza asta. Acesta este un semn foarte bun, așa că încercați să respectați această regulă în viitor, dar, desigur, nu vă aruncați în foc pentru prima persoană care se întâlnește, altfel este plin de consecințe negative pentru dvs.

După cum știți, o cămașă albă poate fi decorată cu tot felul de imprimeuri și modele florale. Dacă ați visat la o astfel de cămașă, atunci așteptați-vă vești bruște de la copil, care nu vă vor putea întotdeauna mulțumi. O cămașă strălucitoare într-un vis înseamnă că, în viitorul apropiat, viața de zi cu zi gri va fi înlocuită cu o dispoziție pozitivă. Poate că este planificată o vizită mult așteptată a oaspeților!

O cămașă închisă la culoare îți va aduce în realitate o mulțime de gânduri depresive și o serie de necazuri. Încercați să controlați situația și nu fiți singuri cu gânduri negative. Pentru a face acest lucru, ieșiți mai des cu prietenii în natură, faceți petreceri și petreceți timp cu familia, evitând situațiile conflictuale în toate modurile posibile.

Cămașă albă pentru bărbați mărturisește vestea fericită care vă va veni de departe. Pregătește-te cu atenție pentru ei, modifică programul tău de lucru și lasă deoparte proiectele dificile. Dacă într-un vis bărbat în cămașă albă vede cum tricoul s-a dovedit a fi murdar, apoi puteți lua cu ușurință o boală periculoasă asociată cu actul sexual ocazional. Fii vigilent și nu te mulțumi cu plăceri sexuale dubioase, pentru că va trebui să plătești pentru ele foarte mult timp. Vedeți-vă într-o cămașă albă, care este bine ponosit, asta indică următoarele: te așteaptă relații dificile cu colegii de muncă și partenerii de afaceri.

Dacă ai visat la o cămașă cu mâneci scurte, atunci acesta este un semn sigur că în viață ești activ, atent și precis în treburile tale. Păstrați acest ritm în viitor dacă doriți să obțineți rezultate pozitive în afaceri. Când vezi o cămașă cu mâneci lungi suflecate într-un vis, atunci trebuie să fii mai reținut în relațiile tale cu oamenii, altfel situațiile conflictuale, până la ostilitate arzătoare, nu sunt excluse.

Dacă într-un vis vezi o cămașă albă descheiată pe tine sau pe o persoană, aceasta indică relaxare în conversațiile cu oamenii. Când acest lucru se întâmplă cu moderație, acesta este un semn bun, pentru că ești deschis la dialog și poți împărtăși ceva util și interesant cu oamenii, dar dacă devine incontrolabil și în număr mare, atunci, după cum știi, limbajul lung nu duce la orice bun!

Acordați atenție visului în care puteți vedea o cămașă de damă. Un astfel de vis înseamnă că persoana iubită te va înșela. Pe de o parte, trebuie să vă asigurați că persoana iubită nu are astfel de intenții. Dar, pe de altă parte, astfel de tactici vor declanșa o serie de suspiciuni zeloase, care îți vor afecta negativ viața personală. Acționați cu mare atenție și atunci vă veți salva de o bătaie de cap excesivă.

Interpretarea visului de a purta o cămașă albă într-un vis

Dacă îți pui o cămașă albă într-un vis, atunci te așteaptă vești bune în realitate. Pregătește-te pentru schimbări pozitive în afaceri, în viața personală și în relațiile cu cei dragi. Când doar încerci o cămașă, atunci în viața reală te vei confrunta cu o serie de încercări pe care soarta ți le va arunca. Depinde de cat tu

vei putea finaliza cu succes fiecare test, vei primi anumite cadouri de la soartă. Pregătiți-vă bine și să nu credeți că aceste puzzle-uri vor fi ușoare.

Pregateste-te pentru faptul ca in realitate te vei gasi in centrul unor evenimente care te vor deruta daca ai un vis in care porti o camasa colorata. Dacă puteți prinde captura în timp util, atunci afacerea dvs. va merge rapid în sus.

Dacă tip în cămașă albă se vede într-un vis, dar la un moment dat îl scoate, atunci este foarte posibil să fii nevoit să-ți iei rămas bun de la unul dintre prietenii tăi apropiați. Totul se poate întâmpla fără participarea ta directă, adică prin eforturile altor oameni. De aceea, nu lăsați străinii să interfereze cu relația voastră cu prietenii.

Cand tu pune o cămașă albă într-un vis, dar îl pierzi foarte repede, apoi te așteaptă vești neplăcute la serviciu și pe frontul personal. Potrivit unei interpretări, te așteaptă o rușine, pe care nici un singur coleg nu o va rata, pentru a nu se înveseli. Este și mai rău cu o persoană iubită – te va înșela și nici măcar nu se va teme să recunoască. Un vis foarte tulburător poate fi alungat după cum urmează – în următoarele câteva săptămâni trebuie să muncești din greu și, în același timp, să fii atent sufletului tău pereche. Arătând rezultate pozitive de lucru, nu numai că nu vă veți permite să râdeți, ci veți deveni și regele muntelui. În ceea ce privește persoana iubită, îl vei înconjura cu dragoste, căldură și grijă, așa că pur și simplu nu va exista niciun motiv pentru situații de conflict și, în special, trădare.

Citeste mai mult:  Care este visul unui bunic rudă mort

Interpretarea viselor pentru a spăla o cămașă albă într-un vis

Dacă începeți să spălați cămăși într-un vis, atunci acest lucru indică faptul că vă puteți îmbolnăvi. Fiți atenți la orice deteriorare a stării de bine, pentru a nu fi de acord cu o vacanță forțată. De asemenea, un vis despre a spăla o cămașă albă poate spune că în viața reală vei avea un nou prieten cu care poți păși în apă și foc.

Cămașă albă pură

Interpretarea viselor Cămașă albă pură a visat de ce într-un vis o cămașă albă curată? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o cămașă albă curată într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cămașă albă și pantaloni negri

Interpretarea viselor – Cămașă

Cămașă – va fi un mesaj mult așteptat de la cineva.

Spălați cămăși – îmbolnăviți-vă.

A purta o cămașă albă într-un vis este o veste bună.

O cămașă murdară este o femeie infidelă.

Dacă o fată logodnică coase o cămașă pentru viitorul ei soț și există o mulțime de noduri pe ea, atunci viața tânărului va fi lungă.

Dacă cămașa este cusută ușor, fără probleme, atunci viața soțului va fi scurtă: poate că nu va avea timp să poarte această cămașă.

Interpretarea viselor – Cămașă

Există o expresie cunoscută: „Propria cămașă este mai aproape de corp”, adică ceea ce te preocupă personal este întotdeauna mai important, iar problemele celorlalți sunt atinse într-o măsură mult mai mică.

O cămașă visată poate fi conectată de subconștientul tău cu cuvintele: „Este gata să-și dea ultima cămașă jos”. O astfel de frază este de obicei spusă unei persoane care este gata să sacrifice tot ce are de dragul cuiva care are nevoie de ajutorul lui.

Se spune despre o persoană inteligentă, de încredere și plăcută în comunicare: „Băiatul-cămașă”, adică persoana „sa”.

Să încerci o cămașă – teste te așteaptă și multe în destinul tău viitor vor depinde de modul în care te comporți într-o situație dificilă.

Într-un vis, a alege o cămașă dintr-o varietate de cămăși înseamnă că, în realitate, va trebui să faci o alegere dificilă în care va trebui să sacrifici ceva drag ție.

Dacă ai visat că ți-ai rupt cămașa, atunci asta indică faptul că ai jignit pe nemeritat un prieten sau o cunoștință, dar nu ai acordat nicio importanță acestui lucru și, de fapt, poți pierde prietenia unei persoane credincioase.

A vedea o cămașă murdară pe tine este un semn de necaz care nu numai că îți va oferi înțelepciune lumească, dar și care va arăta care dintre cunoștințele tale este un prieten adevărat.

Dacă într-un vis îți pui o cămașă pe dos, atunci în viața reală vei găsi o captură care te va tulbura, dar, după ce ai luat decizia corectă, vei face față rapid problemelor.

Un vis în care un nasture iese de pe cămașă prevestește pierderea unui prieten sau ruperea relațiilor de prietenie, pentru care te vei învinovăți, dar în curând vei realiza că circumstanțele obiective au fost motivul pentru aceasta.

Interpretarea viselor – Cămașă

A cumpăra o cămașă într-un vis înseamnă că în curând vei merge să vizitezi prietenii pentru sărbătoarea lor în familie. A da o cămașă prevestește dragostea celorlalți și invidia celorlalți. Pune-ți o cămașă – caută motivul pentru a-ți răcori soțul în tine, scoate-l – vei fi fericit în viața ta intima.

O cămașă albă promite vești bune de departe, una colorată – vei fi surprins de declarația neașteptată a copilului tău. O cămașă de noapte prevestește o boală ușoară. Cămașă murdară – cu pericolul de a contracta o boală venerică, ruptă – nu vei putea ajunge la un consens cu adversarii tăi.

Pentru a spăla o cămașă într-un vis – în realitate, vei găsi un prieten de încredere, pentru a o călca – îți vei face dușmani cu temperamentul tău. O cămașă pierdută pe care o cauți cu încăpățânare într-un vis și nu o poți găsi în niciun fel – la certuri și insulte.

Interpretarea viselor – Cămașă

Aceasta este o reflectare a caracterului unei persoane și a comportamentului său în societate.

Dacă porți o cămașă colorată sau întâlnești pe cineva într-o astfel de cămașă: un vis avertizează că unele evenimente te pot deruta.

O cămașă ușoară într-un vis înseamnă o dispoziție bună, poate chiar festivă.

Întuneric: un semn de posibilă durere sau gânduri sumbre.

Mâneci scurte: înseamnă activitate sporită și îngrijire, cămașă suflată cu mâneci lungi: cere reținere.

A vedea o cămașă descheiată pe tine sau pe cineva este un semn de lejeritate în comunicare.

Cămașă desfăcută: indică o organizare slabă, care vă poate afecta negativ afacerea.

A te vedea cu o cămașă murdară sau ruptă este un avertisment că incapacitatea de a rămâne în societate sau nerespectarea regulilor decenței îți poate afecta negativ reputația și te poate afecta grav.

A vedea pe altul cu o cămașă murdară sau ruptă înseamnă că necumpătarea sau proastele maniere ale cuiva pot interfera cu treburile tale.

Interpretarea viselor – Cămașă

Cămașa unei femei visează – la trădare.

Mergând în cămașă pe stradă – la veștile proaste.

O cămașă murdară este un simbol al infidelității unei soții.

Mireasa coase o cămașă pentru viitorul ei soț și există multe noduri pe ea – viața lui va fi lungă.

Cămașa este cusută ușor, fără probleme – viața lui va fi scurtă: s-ar putea să nu aibă timp nici să poarte această cămașă.

O altă persoană în cămașă de noapte – auzi vești proaste.

Purtarea pijamalei într-un vis este o lipsă de activitate la locul de muncă, care va fi mai mult decât compensată de dragoste și jocuri de noroc.

Interpretarea viselor – Cămașă

Scoate-ți cămașa – pierde un prieten.

Citeste mai mult:  Nașterea unui copil este o carte de vis pentru o fată

Pierderea unui nasture dintr-o cămașă este o ceartă meschină.

A purta o cămașă strălucitoare și curată este o fericire viitoare.

Dacă cămașa este curată, atunci ești norocos în viață.

Dacă îți dai jos cămașa murdară, unul dintre prietenii tăi va pleca.

Dacă ați pierdut un nasture de la o cămașă – la zgârieturi minore.

Interpretarea viselor – Cămașă

Interpretarea viselor – Cămașă

Dacă îți pui o cămașă într-un vis, înseamnă că infidelitatea ta va face ca iubitul tău să se răcească față de tine.

Pierderea unei cămăși înseamnă dezonoare, atât în ​​afacerile oficiale, cât și în dragoste.

O cămașă ruptă prevestește nenorocire și un mediu nesemnificativ.

Dacă cămașa este pătată cu ceva, ești amenințat cu boli infecțioase.

De ce visează cămașa

De ce visează cămașava depinde de aspectul ei. Într-un vis, această imagine poate prezice evenimente pozitive, dar poate fi un simbol al dezonoarei și al bolii. În acest articol, am adunat opinii din mai multe surse populare. Folosiți unul dintre ele și amintiți-vă cât mai multe circumstanțe de vedere pe timp de noapte.

Subconştient

În subconștient dormind cu o cămașă poate simboliza nevoia de protecție. Adesea, această imagine le apare oamenilor care sunt speriați de lumea din jurul lor. Dacă te înfășori într-o piesă de îmbrăcăminte și te simți calm, atunci în lumea reală preferi să te retragi în tine. Îți pui o mască și te prefaci că ești cineva care nu ești pentru a nu împărtăși secretele și secretele tale altora.

Carte de vis popular

În interpretarea interpretului clasic, aici care este visul unei cămăși pentru bărbați sau femeie:

 • imaginea însăși indică ce se va întâmpla cu o persoană în realitate. Prin urmare, trebuie să acordați atenție modului în care arătau hainele;
 • o cămașă strălucitoare și colorată vorbește despre evenimente vesele și fericite, despre schimbări plăcute;
 • un bărbat a visat să-și pună un lucru – se gândește să-și trădeze iubitul. Fii pregătit pentru faptul că trădarea se va deschide, iar iubitul tău nu te va ierta niciodată;
 • părea că articolul de garderobă era rupt – de fapt, nu ar trebui să te aștepți la nimic bun. Fiți pregătiți pentru probleme și dezamăgiri;
 • care este visul unei cămăși albe – la faptul că se va întâmpla ceva plăcut și vesel;
 • daca era negru, de o nuanta inchisa, atunci vorbeste despre ganduri rele, sentimente si frustrare;
 • să vezi că celălalt se îmbracă cu haine murdare este un semn că nu vei realiza ceea ce îți dorești. Cineva va interveni grosolan în ceea ce se întâmplă, ceea ce va duce la o întorsătură negativă a evenimentelor;
 • chestia avea mâneci scurte – vă puteți îmbunătăți poziția în serviciu. Folosește-ți energia și activitatea pentru a obține ceea ce îți dorești;
 • a visat un bărbat în cămașă de noapte – de fapt, vei primi vești proaste despre cineva pe care îl cunoști;
 • o rudă într-o cămașă a visat – în viitorul apropiat îl vei întâlni în realitate;
 • fata a visat să cumpere o cămașă de noapte – în realitate, o cunoștință romantică așteaptă;
 • au atârnat un lucru la uscat, iar vântul l-a dus – semn că trebuie să cheltuiești bani pe cumpărături plăcute;
 • într-un vis, dă cuiva haine – de fapt, se vor deschide oportunități extraordinare în fața ta. Folosiți-le pentru a vă îmbunătăți statutul social;
 • o femeie visează că își pune o cămașă pe soțul ei – în realitate, timpul va fi pierdut;
 • a fi într-o cămașă într-un loc aglomerat este un semn că nu trebuie să aștepți și să te gândești la fiecare pas. În caz contrar, riști să ratezi o oportunitate bună. A doua oară, soarta nu te va mai favoriza;
 • a spălat o bucată de îmbrăcăminte și și-a schimbat culoarea în roșu – un simbol al faptului că economisești prea mult în tine. Scapă de iritabilitate, pentru că nu va duce la nimic bun.

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea unui psihanalist, orice îmbrăcăminte simbolizează goliciunea unei persoane, atitudinea sa față de propriul corp și sexualitate. Dacă ai visat că îți dai jos o piesă de îmbrăcăminte, atunci în realitate nu te simți atractiv. Ți se pare că aspectul tău lasă de dorit.

Dacă visezi că încerci lucrurile altcuiva, atunci îți subestimezi atractivitatea. Care este visul unui bărbat în cămașă, care te atrage cumva – la faptul ca te straduiesti sa intri in intimitate cu persoana care a aparut in viziune. Am visat că partenerul tău are haine frumoase care îți plac – de fapt, sexul cu el te satisface complet.

A simți că un articol de garderobă te respinge, te enervează – semn că o persoană îți provoacă cele mai neplăcute sentimente. Dacă vorbim despre un partener sexual, el nu te mulțumește în pat.

Sonnik Miller

Interpretul a stabilit că a încerca un lucru este un simbol al faptului că îi vei fi infidel persoanei dragi. Dar aceasta va fi o greșeală, pentru că în viitor va duce la separare. Pierderea hainelor este un semn de dezonoare. Te va bântui atât în ​​relațiile personale, cât și la locul de muncă.

O bucată de îmbrăcăminte ruptă indică probleme, un mediu prost. Și să vezi că este murdar este un simbol al faptului că te poți infecta cu un fel de boală.

Interpretarea viselor lui Karatov

În acest cămașă albă carte de vis prezice dobândirea bunăstării materiale. Iar imaginea în sine sugerează că vor veni oaspeții mult așteptați. Dacă visezi că ți-ai rupt cămașa, asta indică atingerea fericirii. Țesătura a fost curată – spre succes. Murdar – vor apărea dificultăți materiale. A coase singur un articol de garderobă este un semnal că sentimentele romantice vor fi reciproce.

Interpretarea viselor Melnikov

În interpretarea acestei surse, imaginea poate avea unul dintre următoarele semnificații:

 • de ce visezi la o cămașă nouăpe care l-ai cumpărat – la faptul că vei primi o invitație la o sărbătoare cu prietenii;
 • Am visat că dacă dai haine cuiva, vei găsi de fapt oameni invidioși;
 • scoaterea unui articol de garderobă este un semn al viitoarelor hobby-uri romantice care diversifică foarte mult viața;
 • a apărut o cămașă albă – în realitate vei primi vești pozitive;
 • murdar – un simbol al faptului că vei întâlni o boală neplăcută și rușinoasă;
 • spălarea într-un vis este un indiciu că poți impresiona un potențial angajator. Dar pentru asta trebuie să te pui în ordine;
 • țesătura foarte strălucitoare indică acțiuni ridicole. Dacă nu te poți stăpâni, asta va duce la condamnare sau ridicol din partea altora;
 • o piesă de îmbrăcăminte veche și uzată vorbește despre o defecțiune, epuizarea energiei. Găsiți timp să vă relaxați, altfel nu vă veți putea realiza planurile;
 • a fi într-o cămașă este un avertisment despre o posibilă ispită și trădare. Nu face nimic fără a cântări mai întâi posibilele consecințe ale propriilor tale acțiuni.

Citeste mai mult:  Care este visul unui corb în mâini

Cartea de vis lumească

Dacă ai visat să-ți pui o cămașă, atunci vei avea o răcire a sentimentelor într-o relație cu un partener, cred autorii acestui interpret. În viitor, acest lucru va duce inevitabil la o pauză.

Cu toate acestea, imaginea în sine prezintă schimbări pozitive, sănătate bună și bucurie. Daca hainele erau curate, atunci situatia financiara va fi din ce in ce mai stabila. Dar murdar în noroi indică dificultăți serioase. În plus, este posibilă deteriorarea sănătății din cauza unei boli contagioase.

Un lucru rupt este considerat un simbol neplăcut. În acest caz, ar trebui să vă pregătiți pentru probleme și comunicare cu oamenii răi. Scoaterea unei piese vestimentare este un semn că nu trebuie să te bazezi pe împlinirea speranțelor.

Dacă ți-ai pierdut cămașa în viziunea de noapte, atunci reputația ta va fi în pericol. Probabil va fi legat de chestiuni de afaceri. Cu toate acestea, este posibil ca nu numai reputația de afaceri să aibă de suferit. Poate că acest lucru va afecta sfera personală. Nu erau nasturi pe cămașă – în realitate, planurile se vor prăbuși, așa că toate eforturile vor fi zadarnice.

Dream interpretare Tsvetkova

Hainele curate în înțelegerea ezoterismului prezic succesul, hainele murdare – sărăcia și bârfele. Dacă ai visat că ai rupt un lucru, ar trebui să fii pregătit pentru înfrângere în proiectele pe care le-ai început. A te coase – pentru a obține fericirea în dragoste. O cămașă de noapte reprezintă o căsătorie nereușită pentru o femeie.

Cămașă albă interpretare vis

O cămașă albă într-un vis simbolizează o sărbătoare, vești bune, speranță și îmbogățire. Cu toate acestea, poate avertiza despre boli și alte probleme. Cartea de vis vă va ajuta să decideți la ce visează exact lucrul în cauză.

Ai grija!

Ai visat la o cămașă albă de noapte? Pregătește-te pentru o stare de rău minoră, insomnie sau o întâlnire. O noapte murdară a apărut într-un vis? Interpretarea viselor consideră că sunteți în pericol de a lua o boală cu transmitere sexuală.

A vedea un alt personaj în cămașă de noapte poate fi o veste proastă. Dacă un visător îndrăgostit și-a găsit iubita într-un peignoir de dantelă, atunci va avea un rival mai de succes.

Vacanță sau discordie?

De ce visezi la o cămașă albă nouă? În curând vei ajunge la o sărbătoare în familie sau la altă sărbătoare.

Noaptea au dat un lucru scump? Așteaptă-te la respectul celor dragi și la invidia celorlalți. Într-un vis, au prezentat un lucru vechi și murdar, apoi se răspândesc bârfe despre tine.

Ai visat că hainele noi aveau găuri? Cartea de vis profetizează o întrerupere a relațiilor și încercări dificile de a le repara.

Mai gandeste-te!

De ce visează cămașa albă a soțului tău? Următoarea perioadă va fi prosperă din toate punctele de vedere. Dar să vezi pete murdare pe ea înseamnă că vei atinge fericirea prin necazuri.

Ai visat cămașa soțului tău atârnată pe un cuier? Înainte de a vă opri la orice decizie, cartea de vis vă sfătuiește să cântăriți totul cu atenție din nou. Dacă într-un vis hainele soțului au dispărut brusc, atunci se apropie o ceartă majoră în familie.

trăsături de vis

Ai visat la o cămașă bărbătească obișnuită? Interpretarea visului este sigură: cea mai veridică interpretare a somnului va da trăsături visului. De exemplu, dacă produsul a fost fără buton, atunci în realitate te vei certa cu un prieten bun.

 • Desfăcut – slăbiciune, libertate.
 • Alimentat – organizare.
 • Cu mâneci scurte – precizie, activitate sporită.
 • Cu lungi – reținere, modestie.
 • Cu uzat – dexteritate, eficiență.

Gata?

Ce simbolizează în vise cămașa albă pentru bărbați și costumul negru? Acesta este un simbol rău, care avertizează asupra unei boli grave și a unor pierderi financiare mari.

A vedea un costum negru cu o cămașă albă pe un alt personaj, conform cărții de vis, înseamnă că ești destinat unei dezamăgiri profunde.

Atenție!

De ce visezi la o cămașă albă la un bărbat? Imaginea promite bucurie sau reflectă în același timp nemulțumire.

Dacă un bărbat într-un vis poartă o cămașă pe dos, atunci un eveniment te va deruta. Uneori hainele s-au întors pe dos pe un bărbat avertizează despre o luptă.

Este rău pentru o femeie să vadă o cămașă albă ca zăpada pe iubitul ei. Acesta este un semn al unei căsătorii foarte nereușite.

Ce vrei?

Ce înseamnă cămașa albă a unui bărbat pe o femeie într-un vis? Cartea de vis crede că, în realitate, doamna a plănuit să-și ia stăpânul.

Să vezi o bluză frumoasă pe o femeie este o binecuvântare în viitor. Dar dacă ar visa că și-a scos cămașa, atunci visele nu s-ar împlini.

Care este visul hainelor indicate pe defunct? O sursă de venit mai profitabilă și mai fiabilă va apărea brusc.

Potrivit lui Miller

O cămașă albastră și albă a apărut într-un vis? Motivul răcirii relațiilor va fi neîncrederea și solicitările excesive.

Veselește!

Ți s-a întâmplat să speli noaptea o cămașă albă ca zăpada plină de sânge? Anterior, ai săvârșit o faptă foarte rea, dar acum există posibilitatea de a remedia.

Dacă trebuia să spălați hainele manual, atunci bazați-vă doar pe propriile forțe. Dacă spălarea a avut loc într-o mașină de scris, atunci merită să apelați la ajutor extern.

Mai este murdar după spălare? Cartea de vis vă sfătuiește să vă pregătiți pentru dificultăți și mai mari. Dacă articolul și-a dobândit albul original, atunci așteptați-vă la mult noroc.

Alege-ți visul

De ce visează cămașa?

De ce visezi la o cămașă pentru bărbați?

Cămașă de noapte interpretare vis

De ce visezi să speli rufe cu mâinile tale?

De ce visezi la un costum pentru bărbați?

Interpretarea viselor mașină de spălat

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.