Visează fostul soț cu o altă femeie

De ce să visezi nunta unei persoane dragi cu o altă fată?

Cel mai simplu mod de a explica de ce visează nunta fostului iubit cu o altă fată este că visatorului îi lipsește cu disperare iubitul ei. De fapt, pot exista răspunsuri direct opuse la această întrebare. Interpretarea viselor interpretează visul căsătoriei unui fost soț, în funcție de detaliile complotului.

Interpretarea viselor

Cei mai optimişti interpreţi prevăd o cerere în căsătorie în curând unui fost amant care a văzut în vis nunta unui fost amant în realitate. Alți predictori vorbesc despre o alegere fatidică dificilă pe care visătorul trebuie să o facă în viață.

Interpretare de Gustav Miller

O carte de vis populară interpretează acest vis ca începutul unei noi etape de viață pentru o femeie. Nu contează dacă și-a uitat fostul soț (sau iubit), sau dacă este încă tristă din cauza despărțirii, dar este deja destinată fericirii cu o altă persoană.

Unanimitatea psihologilor

Experții în domeniul psihologiei explică de ce visează nunta fostului soț cu o altă femeie, ca fiind disponibilitatea visătorului de a se despărți de trecut. Doamna s-a eliberat de povara trecutului și poate fi fericită cu un nou partener. Un astfel de vis marchează începutul unei noi etape de viață.

Opinia lui Sigmund Freud

Celebrul cercetător al viselor crede că doamna va vedea căsătoria fostului ei soț cu o altă femeie în visele ei de noapte dacă va trebui să primească vești grozave în viața reală. Vestea te va înveseli astfel încât visătorul se va bucura pe tot parcursul zilei.

Cartea visurilor evreiești

Potrivit acestei cărți, care a văzut într-un vis cum fostul ei soț se căsătorește cu o altă persoană, cartea de vis trezită promite noi cunoștințe. Este posibil ca printre acești oameni să fie viitorul soț al femeii adormite.

Vrăjitoarea Medea și cartea de vis ucraineană interpretează nunta unui fost soț ca o predicție a morții, înmormântării, durerii. Mai mult, nu vorbim despre moartea visătorului, ci despre posibila moarte a unuia dintre apropiații ei.

Dar cartea de vis de dragoste explică nunta fostului iubit cu o altă fată prin faptul că femeia adormită va începe în curând să fie geloasă pe soțul ei pentru alte femei. Dacă într-un vis fostul iubit, înainte de a se căsători cu o altă persoană, l-a lăsat pe visător lângă altar, atunci acesta este un indiciu de la puterile superioare: femeia ar trebui să înceteze să-și chinuie soțul cu suspiciuni de infidelitate.

Răbdarea lui s-ar putea să se sfârșească și chiar va merge la o doamnă mai puțin scandaloasă. O femeie va trebui să sufere de frică de neînțeles și de anxietăți fără temei – la asta visează nunta unei persoane dragi cu o altă fată.

Nuanțele somnului contează

Dacă într-un vis mireasa de la nunta cu fostul tău iubit a fost iubita ta, acesta este un avertisment: acești prieteni au ceva de ascuns de tine.

Interpretarea diferitelor cărți de vis ale complotului despre nunta unui fost iubit, în funcție de comportamentul visătorului în visele de noapte:

 • Femeia adormită a simțit bucurie pentru tinerii căsătoriți – în ajunul schimbărilor pozitive în viața ei personală.
 • I-am felicitat sincer pe tinerii căsătoriți – un vestitor al unei cunoștințe romantice cu un tip demn, care va crește într-o relație puternică (așa cum este scris în Cartea viselor lunare).
 • A strigat cu voce tare „Amăr!” – un semn de mare popularitate în rândul jumătății masculine a umanității.
 • Trebuia doar să fiu prezent – un prevestitor al unei cereri de ajutor în realitate.
 • A făcut scandal, s-a luptat cu mireasa, i-a pălmuit pe mire – semn că a primit vești proaste. Nu-ți lăsa dușmanii să te tulbure cu vești proaste.
 • Ea a venit la sărbătoare, a felicitat cu ușurință și a plecat – asta înseamnă că visătorul are o antipatie puternică față de această persoană, care se poate termina în dușmănie.
 • Ea a fost gazda la nunta – un semn de succes.

Dar dacă femeia adormită a ignorat invitația, asta înseamnă că în spatele calmei exterioare a fetei există un resentiment profund față de fostul iubit pentru actul său comis în viața trecută împreună (aceasta este interpretarea pastorului Loff).

Într-un vis, un fost iubit nu numai că te poate invita la nunta lui ca invitat, dar te poate oferi să fii gazda sărbătorii. Acesta ar putea fi un semn grozav. Cum ai reactionat:

 1. Am acceptat oferta și am organizat cu fervoare evenimentul – planul dvs., pe care îl născociți de mult timp, este implementat cu succes.
 2. S-au gândit mult înainte de a da acordul – acesta este un semnal: în realitate ai nevoie și de mult timp pentru a lua o decizie, dar norocul poate zbura către o persoană mai eficientă. O „lovitură bună” îți va da hotărâre.

Dacă a trebuit să te căsătorești cu un fost iubit într-un vis, asta prevestește o ceartă cu prietenii. A juca o nuntă cu un fost soț este o ceartă cu rudele.

Văzând un soț în vis cu o altă femeie

Interpretarea somnului despre ceea ce visează fostul bărbat

În viața fiecăruia dintre noi au loc cunoștințe și întâlniri plăcute, precum și despărțirea de oameni pe care i-am considerat sufletul nostru pereche pentru o anumită perioadă de timp. Indiferent de cine a inițiat despărțirea, este întotdeauna dificil să pui capăt unei relații. Dacă ai visat la un tip din trecut – acesta nu este doar un vis, aceasta este o viziune care are un anumit sens.

Dacă primul visează, atunci pur și simplu nu poți renunța la trecut și ești prea pasionat de el. Acest lucru sugerează că relațiile din trecut te împiedică să construiești dragostea astăzi.

Sărutul într-un vis cu un iubit din trecut înseamnă că în viața reală ceva te va lovi puternic.

Dacă ați visat la sex – așteptați agravarea unui conflict de lungă durată, parte într-un vis – pentru o întâlnire viitoare, ceartă – pentru cunoștințe noi și interesante care vă pot schimba viața personală.

Care este visul unui fost iubit?

Potrivit cărții de vis a lui Vanga, visele de acest fel indică faptul că relația ta este incompletă, poate că există nemulțumiri nespuse și contradicții inexplicabile. De asemenea, un astfel de vis poate vorbi despre o ceartă cu actualii credincioși. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unei comparații dintre relațiile trecute și prezente.

Multe femei divorțate se întreabă: fostul soț a avut un vis, pentru ce este? Dacă vezi adesea un astfel de vis, înseamnă că în viața ta actuală ai o mulțime de lucruri care trebuie finalizate. Acest lucru nu are nimic de-a face cu viața personală actuală, visul te sfătuiește doar să-ți faci ordine în treburile, ceea ce te va ajuta să te eliberezi de povara trecutului.

Citeste mai mult:  Văzând multe femei într-un vis

Dacă ai avut un vis despre fostul tău soț, înseamnă că trecutul tău îți va aminti în curând de tine. Poate vor apărea niște evenimente nerezolvate din anii trecuți, sau așteptați o invitație la o întâlnire a absolvenților de școală, un apel de la un prieten din copilărie sau rude cu care nu ați mai ținut legătura de mult timp. Probabil apariția personajului principal al visului tău.

Dacă visezi un fost tip cu care apare un conflict într-un vis, atunci în viața reală alesul tău de astăzi îți va aranja o scenă de gelozie. De asemenea, un astfel de vis poate indica faptul că în curând poți săvârși un act frivol care nu îți va fi de bun augur. Prin urmare, gândește-te bine la toate consecințele înainte de a te implica într-un fel de aventură.

Să te culci cu un tip din trecut îți poate promite și noroc în afaceri.

Care este visul unui fost soț cu o altă femeie?

Acest vis indică o relație neterminată între tine și soțul tău. Un astfel de vis devine rareori realitate în viața reală. Conform interpretării cărții de vis, fostul soț se gândește adesea la tine, este îngrijorat de soarta ta.

A vedea noua soție a fostului tău soț într-un vis înseamnă că te vei găsi în curând într-o situație sensibilă. O astfel de viziune te încurajează să-ți amintești propria importanță și demnitate și să iei în considerare cu atenție pașii tăi și consecințele pe care aceștia le pot aduce ție și altora.

Adesea, visele în care un fost soț sau iubit a avut un vis indică faptul că îl compari subconștient cu iubitul tău actual. Ne place sau nu, trecutul ne lasă o urmă de neșters în suflet. Relațiile din trecut rămân în inimile noastre și, fie că ne place sau nu, uneori ne vom visa la relații anterioare și ne vom stârni sufletul.

de ce visezi că soțul meu a plecat

Când amanta soțului îi este cunoscută, poate că în viața reală va avea loc un fel de scandal între ei și chiar pot deveni dușmani. Dacă amanta s-a dovedit a fi sora ta, visul poartă informații negative, până la distrugerea tuturor speranțelor. Înșelarea cu un fost amant prevestește mari probleme.

De ce visezi că soțul tău a plecat?

Dacă într-un vis un partener a recunoscut că te-a înșelat și că va pleca, acest subconștient îți dă indiciu că a apărut o criză în relație și visul se poate împlini. Nu fi supărat, mai ai șansa să repari totul și să construiești relații, totul este în mâinile tale.

Interpretarea viselor serafimilor țigani

De ce visează soțul, interpretarea somnului:

Rațiunea (masculin) în unire cu emoțiile (feminin); latura masculină a „Eului” (logică, activitate, intelect, forță); câștigător, protector, lider, partener de viață. Aruncă o privire mai atentă la relația cu soțul tău – dragoste și comunicare sau dezacord și egoism. „Șeful casei”, așa se interpretează acest vis, în care visează Soțul.

Soțul și soția sunt uniunea naturii raționale și emoționale; gânduri și acțiuni productive (copii).

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce visează soțul în vis?

Pentru o femeie: a vedea o luptă cu el – la împăcare, a certa – la boala unuia dintre soți; dacă ai visat că soțul tău te părăsește fără un motiv aparent – la o înstrăinare pe termen scurt, care va fi înlocuită cu consimțământ și fericire, dacă te certa nemeritat – la înțelegere reciprocă. Era un vis că soțul ei era mort – din păcate, să-l vadă palid, obosit – la boala celor dragi, vesel – la prosperitate în casă și succes în afaceri. Dacă ai visat că soțul tău este îndrăgostit de altul, ar fi bine să-ți diversifici viața de acasă, să încerci să eviți plictiseala. Dacă o femeie a visat că s-a îndrăgostit de altul, cel mai probabil ea a fost nemulțumită de poziția ei în familie. Dacă o fată a fost căsătorită într-un vis, ar trebui să aibă grijă de aspectul și demnitatea ei. Era un vis că soțul tău te lăsa pe un fel de vehicul în sus – mediul tău va interfera cu armonia familiei. Dacă ți-ai văzut soțul cu o femeie și asta a provocat un scandal, lupte și soțul a fost ucis – pericol de scandal și divorț, necazuri de zi cu zi.

Soțul visează la trădare.

Soțul visează la un divorț, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis, pentru detalii, dacă soțul visează, vezi mai jos.

De ce visează soțul în vis?

Visul în care soțul tău te-a părăsit și pur și simplu nu poți înțelege motivele acestui lucru avertizează: ești în pericol de o ceartă serioasă, dar în curând totul se va rezolva. Dacă ai visat că soțul tău este supărat și convins de infidelitatea ta, atunci îi vei câștiga încrederea și respectul.

Nu te lăsa dus de atenția altor bărbați. Am visat că soțul meu a murit – de tristețe și dezamăgire, bolnav și epuizat – de o boală gravă, vesel și frumos – de fericire și noroc

Dacă soțul visează să fie bolnav, atunci poate că te va înșela. Ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie? Probabil, s-a săturat de mediul actual și de eșecuri. Dacă ai visat că ești îndrăgostit de soțul altcuiva, înseamnă că ești nemulțumit de căsnicia ta. Și dacă nu ești încă căsătorit, un astfel de vis promite o căsătorie nereușită. Dacă o femeie necăsătorită a visat că are un soț, atunci ar câștiga admirația bărbaților.

Care este visul fostului soț din cartea de vis

25 octombrie 2019 la 0:14 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează fostul soț citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Fostul soț într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să comunici cu fostul tău soț

Fost soț – personificarea unei experiențe negative, a unei greșeli, a unei posibile respingeri de către o femeie a ei înșiși, a unei afaceri neterminate sau a fricii de o nouă întreprindere. Este nevoie de timp pentru ca imaginea unui fost soț, chiar și a unuia deja neiubit, precum și teama de a acționa independent, să se estompeze în minte.

O relație conjugală cu un soț este similară cu o relație de familie. Nu va fi posibil să risipiți imediat puterea relației. Lucrați la creșterea propriei stime de sine, revizuirea pozițiilor asupra unor lucruri va necesita energie, dar merită să vă recâștigați libertatea și independența. Un vis despre un fost soț este interpretat în moduri diferite. Amintește-ți senzațiile de somn, emoțiile la trezire, detaliile conversației și aspectul bărbatului.

Citeste mai mult:  Văzând un bărbat chel într-un vis

Pentru ca o femeie să-și vadă fostul soț pe celălalt într-un vis – amintiți-vă dacă există probleme nerezolvate în relație. Lasa ranchiuni impotriva sotului tau, curata-ti mintea de fantomele trecutului. Un tânăr fost soț, conform cărții de vis, la întrebări nerezolvate din trecut, la care va trebui să li se răspundă. Să-ți vezi fostul soț beat este un șoc emoțional puternic.

Interpretarea visului lui Nancy Wagaiman (traducere în rusă)

De ce visează fostul soț

Fostul sot – Nu ai renunțat la relațiile din trecut. Nu merită să sperăm la dezvoltarea de noi relații, renunțați la vechiul și va veni o nouă linie. Sărutul cu un fost soț – sentimentele comune nu au dispărut. Întâlnirea cu fostul tău soț într-un vis este o lipsă de dragoste, atenție cu iubitul tău actual. Aruncă o privire asupra vieții tale personale într-un mod nou.

Interpret psihologic Furtseva

La ce visau foștii soți

Fostul soț – Visătorul decide în realitate o dilemă, nu în zadar s-a despărțit. Foștii soți visează și noaptea dacă o femeie a simțit ceva în timpul zilei asociat cu soțul ei decedat: miros, melodie și acțiuni. Chiar și un subconștient poate rezolva acest lucru și poate apărea într-un vis.

Întâlnire cu un fost soț – relația nu s-a încheiat, emoțional punctul pentru femeie nu a fost stabilit. Vorbește cu soțul tău. Când acest lucru nu este posibil, scrieți o scrisoare, exprimați-vă sentimentele. Acest lucru va da senzația de final.

Carte de vis romantică

La ce a visat fostul soț

 • O ceartă cu un fost soț este o reluare timpurie a comunicării.
 • Comunicarea cu un fost soț într-un vis – cauți sprijin și sfaturi de la o persoană dragă.
 • Am văzut într-un vis că flirtai cu fostul tău soț – așteaptă-te la discordie în relația ta actuală sau schimbă stilul de comunicare cu o persoană nouă.
 • Un fost soț care visează noaptea și se întoarce la tine – un vis înseamnă că noile legături vor fi fragile.
 • Am visat să mă întâlnesc cu fostul meu soț cu frică în inimă, am vrut să scape – o boală, urmărește-ți bunăstarea.
 • Soțul a apărut gol – visătorul are probleme.
 • Dacă fostul soț este îmbrăcat în uniformă militară și își ia rămas bun – evenimente neplăcute.

Dream Vanga

De ce visează fostul soț

Fostul sot – Dorinta de a intoarce relatia, dorinta de reunire, crearea casatoriei. Dacă ai visat că ești încă împreună cu fostul tău soț, ai lăsat această persoană să plece și, în cele din urmă, poți să respiri ușor și să-ți întâlnești soarta cu un nou ales.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să te întâlnești cu fostul tău soț

O femeie își vede fostul soț într-un vis la faptul că într-o relație reală o așteaptă discordie, ceva răceală. Dacă într-o relație reală, în același timp, totul i se potrivește, un astfel de vis poate fi interpretat ca unul profetic. Fii atent la acțiunile și sentimentele tale din acest vis, precum și la sentimentele, emoțiile, cuvintele sau acțiunile visătorului. Poate că în asta vei găsi un secret criptat de subconștientul tău într-un astfel de vis.

A vedea un fost soț într-un vis poate simboliza nemulțumirea sexuală față de un partener real sau o dorință acută de a-l întâlni. Dorințele ascunse se manifestă adesea ca un vis.

Fiul lui Nostradamus

De ce visează fostul soț:

Fostul soț – Nostradamus recomandă cu tărie evitarea vrăjitorilor, ghicitorilor și a oricăror altor psihici după un astfel de vis. Adesea, să vezi un fost soț pasionat și iubitor într-un vis este un vis deosebit de semnificativ. Cineva poate încerca să te înșele făcând lucruri care îi aduc beneficii cu mâinile tale.

Dream interpretare Tsvetkova

Fostul soț – Nu e bine. Dacă o femeie își întâlnește fostul soț într-un vis, ar trebui să se ferească de problemele cauzate de propriile ei acte erupții. Mai literal, un fost soț poate visa la o femeie la boala copiilor ei sau a iubitului ei actual, o călătorie dificilă neprevăzută, o complicație în afaceri și situație financiară.

Fostul soț în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi la ce visează fostul soț pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Fostul soț cu o altă femeie

Interpretarea viselor Fostul soț cu o altă femeie ai visat de ce fostul soț este cu o altă femeie într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un fost soț cu o altă femeie într-un vis, citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Soț

Îmbrățișarea și sărutarea soțului, întâlnirea sau despărțirea lui, este un semn de înțelegere și iubire deplină între soți, pace și armonie în familie.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor vrea să ucidă

Dacă într-un vis îi dai soțului tău o scrisoare adresată lui, după ce a citit anterior conținutul în secret de la soțul tău, acest lucru prefigurează un divorț și o împărțire a proprietății prin instanțe.

Dacă soțul tău a venit acasă de la muncă obosit și, în plus, bolnav, un astfel de vis prevestește probleme și lipsă de bani.

Un soț vesel și plin de energie care s-a întors de la vânătoare sau pescuit – la prosperitate în casă și noi achiziții.

Visul în care îți condamni soțul pentru trădare vorbește despre atitudinea ta prea părtinitoare față de el în viața reală.

Dacă într-un vis un soț își lasă familia în grija ta și el însuși se ascunde timp de câteva zile într-o direcție necunoscută, fără să se demneze să dea explicații, un astfel de vis înseamnă o discordie temporară în relațiile dintre tine, care, totuși, va fi în curând. fi înlocuit prin acord deplin.

O ceartă cu soțul tău pe baza pasiunii pentru alcool ar trebui să te facă să te gândești la originile acestei slăbiciuni a soțului tău – nu în comportamentul tău mint?

Îngroparea soțului tău într-un vis prevestește sosirea prietenilor săi, din cauza cărora apartamentul se va transforma temporar într-un han și, în același timp, într-o casă de băut.

Un vis în care îți părăsești soțul pentru o altă persoană îți poate aduce mari probleme în viața reală din cauza limbii tale prea ascuțite și lungi.

Dacă într-un vis soțul pleacă într-o călătorie de afaceri și tu acționezi conform schemei clasice, luându-ți iubitul pe patul conjugal, în realitate cochetăria ta excesivă îi va oferi soțului tău un motiv să suspecteze că ceva nu este în regulă.

Pentru o fată tânără, un vis în care se vede căsătorită nu-i promite căsătoria în viitorul apropiat.

Interpretarea viselor – Soț

O ceartă cu soțul tău înseamnă încrederea și respectul lui pentru tine.

Un astfel de vis poate prevesti, de asemenea, un fel de probleme în afara familiei.

Dacă o soție visează la un soț foarte afectuos, pot apărea probleme în familie.

Dacă o femeie visează că soțul ei a părăsit-o fără un motiv aparent – în realitate, la o răcire pe termen scurt a relațiilor, care, în orice caz, va fi înlocuită de atracție și consimțământ reciproc.

Dacă soțul a visat să fie bolnav sau obosit, atunci aceasta este boala uneia dintre rude.

Dacă-ți vezi soțul vesel și vesel, viața îți va deschide perspective strălucitoare.

În casă va fi bunăstare materială.

Dacă ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie, nu totul este în siguranță în familie.

Este posibil ca relația voastră să fie prea monotonă și să fie nevoie să se schimbe ceva în ele.

Dacă o femeie căsătorită a visat că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, ea este singură în familie sau nu primește satisfacție din relațiile intime cu soțul ei.

Dacă o fată a visat că s-a căsătorit, ar trebui să acorde mai multă atenție aspectului ei și să se gândească la demnitatea ei.

Dacă ai visat că soțul tău pleacă, dar, plecând de acasă, părea să fie mai înalt – visul arată că cei dragi vor fi împotriva căsătoriei tale și va trebui să lupți pentru fericirea ta.

Dacă ai visat la un scandal la care participă nu numai soțul tău, ci și o altă femeie, acesta este un divorț sau o pierdere semnificativă.

Dacă ai visat că soțul tău a fost ucis în urma unui scandal, acesta este un vis foarte rău.

Dacă un soț visează că se luptă cu ea, pacea va veni în familie.

Dacă soția își mângâie soțul – pentru a profita.

Interpretarea viselor – Soț, bărbat

O femeie care să vadă într-un vis că soțul, iubitul sau prietenul ei apropiat s-a căsătorit este o predicție că despărțirea și singurătatea o vor aștepta în curând.

Dacă visezi că îți cauți soțul, dar el nu este acolo, sau îl suni, iar el ți-a întors spatele și nu răspunde, sau că te-a părăsit, atunci relația ta este distrusă. Înțelegerea reciprocă și afecțiunea tandră s-au pierdut între voi. Și dacă îți este greu, atunci soțul tău nu te va sprijini.

A-l vedea într-un vis dureros de palid, spre deosebire de el, înseamnă că te așteaptă necazuri, din cauza cărora îți vei pierde pacea și somnul.

Să-ți vezi soțul frumos (fără bibelouri) și plăcut într-un vis este un semn de bucurie și necazuri plăcute.

Un vis în care ai văzut că soțul tău este îndrăgostit de o altă doamnă îți spune că ar trebui să-i acorzi mai multă atenție pentru a-ți face viața împreună mai atractivă și mai interesantă, deoarece în prezent soțul tău este nemulțumit de viața lui cu tine.

A te certa și a jura, a te lupta cu el într-un vis este un vis, dimpotrivă, care prevestește evenimente vesele și pace în casă.

Să-ți vezi soțul ucis într-un vis înseamnă că tu însuți poți crea o situație în familie, urmată de un divorț.

Un bărbat care face munca femeilor într-un vis este un semn de necaz, pierdere, stagnare în afaceri.

Uneori, un astfel de vis prezice moartea dintr-un accident pentru cel care doarme. Să vezi un bărbat cu barbă albă într-un vis înseamnă că ar trebui să ai grijă de sănătatea ta.

A vedea un om mort pe stradă într-un vis este un semn că poți găsi o nouă sursă de îmbogățire. Uneori, un astfel de vis înseamnă că anxietățile și necazurile tale se vor încheia în curând.

Să-ți vezi soțul mort într-un vis este un semn de pierdere și de mare nenorocire.

Să vezi mulți bărbați într-un vis este un semn că nu vei găsi un loc pentru tine. Dacă o femeie visează la un tânăr cu o înfățișare plăcută și îi vorbește, atunci o așteaptă în curând o schimbare în viața ei personală. Amintește-ți cuvintele acestei persoane și cum arată. Dacă impresia ta despre el într-un vis este plăcută, atunci vor exista astfel de schimbări. Si invers.

Să vezi un ciudat într-un vis și să te sperii este un semn de anxietate, necaz și durere. Uneori, un astfel de vis înseamnă că o persoană dragă te va trăda sau te va înșela.

Vezi interpretarea: barbă, ciudat, străin, mort.