Interpretarea visului pentru a spânzura o persoană

Interpretarea viselor spânzurați oameni

Visele nocturne sunt uneori impresionante și chiar uimesc cu o varietate de imagini neobișnuite. Într-un vis, poți vedea cele mai incredibile evenimente și obiecte și toate au un simbolism excepțional. De ce visezi, de exemplu, oamenii spânzurați. Cartea de vis va încerca să rezolve această problemă.

Avertismentul lui Miller

Cel mai adesea, un vis în care apar spânzurați poartă un avertisment. Cartea de vis a lui Miller crede că a vedea execuția prietenilor prin spânzurare înseamnă că trebuie să iei o decizie dificilă, altfel nu vei putea evita necazurile.

Norocul sau înșelăciunea?

De ce visezi că tu însuți ai fost printre spânzurați? Cu această ocazie, cartea de vis are două stenograme.

Pe de o parte, acesta este un semn bun care promite noroc, prosperitate financiară și respect pentru visător. Dar numai dacă te-ai dus de bunăvoie la spânzurătoare.

Pe de altă parte, visul avertizează că poți deveni o victimă a înșelăciunii din partea prietenilor imaginari dacă nu îi iei în considerare la timp.

Dacă ai reușit să eviți moartea, atunci în lumea reală te așteaptă onoruri, respect și o achiziție mult așteptată.

În mod dezamăgitor

Interpretarea somnului depinde în mare măsură de cine sunt spânzurații. Așadar, spânzuratorii necunoscuti simbolizează nedreptatea, resentimentele și dezamăgirea.

Ai visat că ai privit din lateral cum victimele necunoscute merg la spânzurătoare? În realitate, cineva își bate joc de sentimentele tale și nu le ia în serios.

Este și mai rău să dai singur un ordin sau chiar să îl îndeplinești. În acest caz, spânzurații necunoscuti avertizează că vei suferi din vina ta.

Alege cu înțelepciune!

Dacă o tânără a visat că iubiții ei sunt spânzurați, atunci riscă să se căsătorească cu o persoană crudă și rea. Prin urmare, cartea de vis îi recomandă să aleagă mai bine fanii și domnii. De ce altfel visezi la o execuție publică a anumitor personaje?

 • Prieteni – pregătiți-vă pentru schimbare.
 • Dușmani – poți trăi în pace, necazurile te vor ocoli.
 • Străini – clar că aveți mania persecuției.
 • Rude – la moștenire.
 • Credincioși – la o răsplată și fericire demnă.

Gandeste-te serios!

De ce altfel visează spânzurații? Cartea de vis sugerează să considerăm un vis ca o alegorie.

Probabil, asemenea calități precum mila, răbdarea și înțelegerea nu sunt punctul tău forte. În acest caz, visul este un indiciu al subconștientului că o astfel de atitudine poate să nu aibă cel mai bun efect asupra destinului viitor.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de propriile emoții într-un vis. Dacă te-ai simțit rău, ai plâns și te-ai întristat, atunci nu totul este pierdut și ai șansa de mântuire spirituală.

Timpul pentru odihna!

Dacă oamenii spânzurați au visat, atunci acesta este un indiciu clar al izolării și singurătății personale a visătorului. Uneori, o astfel de viziune este interpretată literal ca o lipsă de aer și sufocare. Prin urmare, el recomandă să luați o pauză și să vă odihniți de actualitatea.

Este chiar posibil ca în realitate persoana adormită să fie acuzată de ceea ce nu a făcut și cei mai apropiați oameni să se îndepărteze de el.

Atenție la mulțime

Pentru a-ți da seama de ce visează spânzurații, cartea de vis te sfătuiește să-ți amintești cum s-a comportat mulțimea dacă a fost o represalie publică.

Dacă cei din jurul tău au zâmbit viclean, atunci se împletesc intrigi împotriva ta. Dacă ai visat că toată lumea suferă și plânge, atunci s-ar întâmpla o situație tragică în realitate.

Și, în sfârșit, cartea de vis avertizează că, dacă se întâmplă să vezi o execuție într-un vis, atunci în viața reală ai grijă imediat de sănătatea ta. Acest vis poate prevesti o boală gravă.

Alege-ți visul

De ce visează spânzuratul?

Care este visul unei femei spânzurate?

De ce visează spânzurătoarea?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visează spânzuratul?

Visele despre moarte îngrozesc o persoană. Un vis prezice ireparabilul în viață? Ezoteriștii dau o explicație diferită pentru viziunile teribile – încetarea oricărei situații negative sau un avertisment de a nu comite acte nerezonabile. De ce visează spânzuratul? Interpreții de vise vă vor ajuta să faceți față acestui vis neplăcut.

Ce înseamnă lațul din jurul gâtului?

După ce te trezești, trebuie să te calmezi și să realizezi că visele sunt doar un avertisment de sus, și nu o propoziție. Pentru a cunoaște cu exactitate semnificația a ceea ce ați văzut, amintiți-vă:

 • ți-a fost cunoscută imaginea spânzuratului;
 • Unde s-a întâmplat tragedia?
 • cum a fost spânzurată o persoană – la cererea sa sau printr-o sentință.

Străini pe spânzurătoare

Interpreții de vise cred asta imaginea unui străin cu o buclă în jurul gâtului avertizează asupra problemelor iminente la locul de muncă. Imaginea unei femei necunoscute prezice probleme în viața personală.

Imaginea unui copil poate prevesti un șir de necazuri care vor cădea ca zăpada pe capul lor în viitorul apropiat. Dacă trebuie să semnezi un contract, este mai bine să nu faci o înțelegere.

Vise despre rude

O rudă spânzurată prevestește acte nepotrivite pe care visătorul le va comite în viitorul apropiat.

Văzând o mamă sau o soție pe spânzurătoare – v-ați retras din treburile de familie și v-ați lipsit familia de sprijin. soră pe spânzurătoare avertizează de invidie în direcția ta și frate – despre prostia și prostia cuiva.

Spânzurat soț sau tată Va trebui să munciți din greu pentru a obține rezultatul dorit. Rudele îndepărtate în buclă prevestesc o sărbătoare de familie iminentă.

Vise despre prieteni sau vecini

Văzând o persoană familiară cu un laț în jurul gâtului – în curând va trebui să rezolvi problemele cuiva, să participi la soarta altcuiva.

Citeste mai mult:  Văzând un mânz într-un vis

Dacă ai văzut o cunoştinţă apropiată sau un prieten pe spânzurătoare, trebuie să treci printr-un moment neplăcut: vor încerca să te compromită.

Dacă într-un vis o femeie pe care o știi că se va spânzura, în viață va trebui să consolezi pe cineva din cercul tău interior. Un vis în care o fată drăguță atârnă de o frânghie are o importanță uimitoare: acest lucru prevestește o întâlnire plăcută.

Un vis în care există spânzurătoare de-a lungul drumului oferă o schimbare de reședință. Cu toate acestea, interpretarea este potrivită doar dacă recunoașteți toți spânzurații.

Locul tragediei

La interpretare, locul unde a avut loc incidentul este important:

 • în propria casă;
 • într-o pădure sau alt loc;
 • într-un loc neașteptat.

Vezi copilul spânzurat în podul propriei mele case – Te așteaptă dificultăți în a comunica cu oamenii. Dacă bebelușul era încă în viață și a reușit să fie salvat, oaspeții vor sosi în curând, a scăpa de ei nu va fi ușor.

Spânzurat în pădure omul, destul de ciudat, promite o promovare timpurie. Așa interpretează cartea de vis a lui Miller acest complot.

Spânzurat pe curtea unei nave maritime o persoană prevestește o călătorie de afaceri dificilă. Să-l vezi pe spânzurat în propria sa casă este un jaf. Ai grijă de siguranța casei tale.

Interpretare pozitivă

Care sunt interpretările pozitive ale imaginii groaznice? De exemplu, victorie asupra dușmanilor. Dacă un inamic este recunoscut în imaginea unui spânzurat, atunci visul este pozitiv. De asemenea, imaginea unei persoane familiare spânzurate poate indica gradul de ostilitate al visătorului față de el.

Dacă o persoană abuzează de alcool sau droguri, somnul poate avertiza asupra pericolelor pentru sănătate. În acest caz, are și o semnificație și o interpretare pozitivă. Dacă îți recunoști cunoștințele în imaginea spânzuratului, interesează-te de starea lui de sănătate: un vis te poate avertiza că aceeași soartă te așteaptă.

Există o interpretare pozitivă o persoană familiară care a prins viață după ce a îndepărtat bucla: în curând va veni o perioadă prosperă în viața lui. Fie își va reveni, fie va scăpa de necazuri, fie se va despărți de o persoană de care nu are nevoie. O altă interpretare a somnului este un eveniment viu, memorabil, care vă va tăia respirația.

cădere mentală

Uneori, suferința psihică duce o persoană la ideea de sinucidere și comite acest act ireparabil. Dacă ai văzut un complot similar în visul tău, subconștientul avertizează să nu comită acte pripite în propria viață.

Un bărbat cu un laț în jurul gâtului poate fi, de asemenea, visat dacă visătorul s-a introdus într-un viciu cu concluzii incorecte. Poate fi interdicții morale care nu vă permit să respirați liber, sau vreo prejudecată, din cauza căreia trebuie să pierzi mult.

Familiar cu un laț în jurul gâtului, pe care și-l punea pe el însuși, poate vorbi despre starea lui de spirit într-o căsnicie disfuncțională. Este atât de dificil pentru o persoană să fie sub opresiunea psihologică a soției sale, încât este mai bine să rezolve toate problemele dintr-o singură lovitură și să nu sufere. Cu toate acestea, această interpretare se referă la o persoană care nu este predispusă la schimbări de dispoziție și nu suferă de dependențe.

Dacă ai văzut un prieten spânzurat care se comportă nepotrivit în viață și iubește să abuzeze de droguri, un vis poate prevesti evenimente reale. Cum să distingem un vis profetic de unul obișnuit? Visele-profețiile lasă o amprentă adâncă în suflet, provoacă groază și diferă în detalii – situația este descrisă în detaliu, complotul seamănă cu evenimente reale.

Vise despre tine

Ce înseamnă visul în care visătorul însuși a fost spânzurat? Interpreții conferă acestei intrigi un sens pozitiv: o persoană se va schimba în viața sa. Poate fi o victorie serioasă în competiție sau o victorie asupra inamicilor. Destul de ciudat, acest vis prezice un succes extraordinar pentru cei care au lucrat serios la orice proiect.

O poză nefericită în care visătorul a acţionat ca un călău, vorbește despre puterea în depășirea dificultăților. Execuția inamicului vorbește despre o victorie completă asupra lui. Dacă într-un vis arătați milă de inamic și încercați să corectați situația – să-l reînviați și să-l salvați, în viața reală această slăbiciune a caracterului vă va juca o glumă crudă.

oameni spânzurați

Interpretarea viselor Spânzurați ai visat de ce cei spânzurați visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți oamenii spânzurați într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – agățat

Să te vezi spânzurat într-un vis este un semn bun pentru tine.

În curând se vor dovedi circumstanțele astfel încât să câștigi o poziție în societate, să primești sprijin financiar și să devii bogat.

Dacă vezi pe altcineva spânzurat într-un vis, acesta este un semn bun – pentru el.

De asemenea, va obține bogăție, onoare și respect.

Interpretarea viselor – spânzurat

Să fii el într-un vis – spre onorurile și respectul celorlalți. Se spune că cu cât stai mai sus în somn, cu atât ți se vor da mai multe onoruri. Dacă visezi că vezi o persoană atârnată de picioare, atunci te așteaptă obstacole neașteptate în afaceri. A-i vedea pe alții spânzurați într-un vis este un semn de înșelăciune sau trădare. Scoateți frânghia de la gât într-un vis – spre mare pierdere sau nenorocire. Vezi interpretarea: frânghie, buclă.

A te spânzura într-un vis înseamnă încetarea unui fel de relație, afaceri sau conexiune, care te va supăra foarte mult. Compara hang.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci pui fiert

Interpretarea viselor – Spânzurat

Interpretarea viselor – Spânzurat

Interpretarea viselor – agățat

Interpretarea viselor – Spânzurat

Un avertisment împotriva izolării și singurătății iminente.

„lipsa aerului”, „pierderea suportului”.

Văzând spânzuratul – vei fi acuzat de ceva și toată lumea se va întoarce de la tine

Interpretarea viselor – agățat

Interpretarea viselor – Spânzurat

Interpretarea viselor – agățat

Interpretarea viselor – Oameni

A vedea străini într-un vis arată că, în realitate, vei experimenta frică, frică sau frică. Văzând o mulțime semnificativă de oameni, o mulțime mare de oameni înseamnă că în loc de măsuri decisive și active pentru a rezolva o problemă urgentă, va trebui să acționezi la ordinele autorităților, care sunt complet scăpate de sub control asupra situației.

A vedea oameni goi într-un vis înseamnă că vei deveni obiectul ridicolului și calomniei. Oamenii cu barbă – în realitate arată o furie nestăpânită și nedreaptă. Oameni în halate negre – primesc vești proaste. Oameni amabili cu generozitatea – obțineți ajutor și sprijin în timp util de la prieteni.

Oamenii care stau în tăcere oferă o distracție plăcută. Dacă oamenii dintr-o companie zgomotoasă stau la o masă cu băuturi și gustări – la venituri bune. Oamenii veseli, veseli, plini de umor oferă o sănătate bună. Oamenii cu o expresie plictisitoare și sumbră înseamnă că percepi nenorocirea altcuiva ca pe a ta și te grăbești să-i ajuți pe cei care au nevoie. Văzând oameni fericiți, mulțumiți – spre bogăție și prosperitate.

Dacă vezi oameni înarmați într-un vis, vei experimenta o mare bucurie în realitate. Dacă oamenii cu sulițe te atacă, acesta este un semn al unei amenințări iminente la adresa intereselor tale.

Am visat oameni încrucișați – în realitate vei fi enervat de societatea parveniților aroganți. Dacă într-un vis vezi oameni frumoși în jurul tău, ți se va încredința o sarcină responsabilă. Să vezi oameni adormiți – în realitate, prietenii tăi te vor defăima. Oameni care își ascund fețele sub măști – în viața reală vei încerca să înșeli o persoană care este prietenoasă cu tine.

Văzând oameni care se ung cu ulei într-un vis oferă evenimente în care vei juca un rol principal. Oameni care beau mult, înjură și se luptă – ar trebui să fii precaut să nu pierzi locația persoanei de care depinde succesul tău.

A visa că oamenii sunt duși de un potop înseamnă pierderi grele și reflecție care vor face din viață o existență sumbră și plictisitoare.

Să întâlnești în vis oameni care te cunosc, dar nu-i cunoști sau nu-ți amintești când, unde și în ce circumstanțe i-ai întâlnit – un astfel de vis înseamnă o schimbare pentru bine dacă reușești să-i recunoști; dacă acești oameni rămân străini misterioși pentru tine, atunci un astfel de vis nu este de bine pentru tine.

Să vezi oameni pe o insulă pustie, unde ei, ca și tine în visul tău, au ajuns ca urmare a unui naufragiu – acest lucru prevestește o luptă severă pentru dreptul de a lua locul șefului pe care îl meriți pe deplin.

Dacă visezi că comunici cu oameni prietenoși și amabili în exterior despre care ți se spune că sunt cu două fețe și vicleni, vei fi plăcut surprins de cât de favorabil va începe afacerea ta și descurajat de prăbușirea ei neașteptată.

Văzând într-un vis un anumit grup de oameni ca reprezentanți oficiali ai puterii sau ai intereselor publice, ca parte a unei comisii, juriu etc., care iau decizii cu privire la o anumită problemă sau își evaluează ceva – un astfel de vis vă aduce nemulțumire față de rezultatele muncii tale.

Care este visul unei rude spânzurate sau al unui străin – o carte de vis

Viziunile morții îngrozesc oamenii. Dar ezoteriştii dau viziunilor teribile o altă explicaţie. Visele morții avertizează o persoană adormită împotriva comiterii de acte nerezonabile. Dacă un spânzurat visează, puteți afla sensul contactând interpreții viselor. În funcție de aspecte, situația din viața reală poate fi diferită.

Desemnarea buclei gâtului

După o viziune teribilă, cel care doarme trebuie să se calmeze și să înțeleagă că somnul este doar un avertisment. Pentru a afla mai exact de ce visează un spânzurat sau o femeie, trebuie să vă amintiți următoarele:

 • dacă defunctul este familiar;
 • locul unde s-a produs tragedia;
 • detalii despre modul în care persoana a fost spânzurată: ucisă sau voluntar.

Dacă un străin este pe spânzurătoare, cel care doarme poate avea probleme la locul de muncă. Iar imaginea unei doamne necunoscute prezintă probleme în viața ei personală.

Un copil în buclă visează la o serie de evenimente neplăcute care vor începe în curând să apară în viața visătorului.

Dacă spânzuratul este rudă, cel adormit va comite în curând fapte rele.

O soție sau un părinte este pe spânzurătoare – o persoană, în realitate, s-a îndepărtat de treburile de familie, iar rudele sale au rămas fără sprijin. Visul, în care sora este atârnată într-un laț, își raportează invidia în viața reală. Dacă spânzuratul este un frate, aceasta indică comportamentul extravagant al altei persoane.

Soț sau tată spânzurat – visătorul trebuie să muncească din greu pentru a obține rezultatul dorit.

Rudele aflate în buclă prezic o sărbătoare în familie în viitorul apropiat.

Viziunea vecinilor și prietenilor

Uneori, vecinii sau prietenii mor în vis. În acest caz, cărțile de vis interpretează următoarele:

 1. În buclă, un prieten – în curând cel care doarme va trebui să rezolve problemele altora.
 2. Un prieten apropiat este pe spânzurătoare – va fi un moment ciudat în viață.
 3. O femeie cunoscută intenționează să se spânzure – în realitate, va trebui să consolezi pe cineva din cercul tău interior.
 4. O fată este atârnată de o frânghie – va apărea o cunoștință plăcută.

Când interpretați un vis, ar trebui să acordați atenție și locului tragediei.

Locul tragediei

Este necesar să vă amintiți corect și în detaliu unde a avut loc evenimentul tragic: în propria casă, într-un loc neașteptat sau într-o pădure adâncă. Interpretarea viziunii depinde de asta.

Citeste mai mult:  Visele nu sunt bune sau rele

Dacă dormitorul a văzut un copil spânzurat în podul propriei locuințe, nu poate stabili comunicarea cu oamenii. Dacă bebelușul era în viață și a fost salvat, în curând vor sosi musafiri, de care nu va fi ușor să scapi.

Un vis în care adormitul vede spânzuratul în casa lui prevestește un jaf iminent. Trebuie să te gândești la siguranța casei tale.

Un sclav atârnat pe brațul unei nave simbolizează o călătorie lungă de afaceri.

Și să vezi pe cineva agățat într-un apartament de o lampă de iluminat înseamnă că visătorul trebuie să se ferească de apariția hoților în casa lui în timpul orelor de zi.

valoare pozitivă

Această imagine dificilă există și o interpretare pozitivă. De exemplu, un dormitor va învinge inamicii. Dacă un inamic apare în imaginea unui spânzurat, viziunea are un sens favorabil.

O persoană care abuzează de alcool și droguri ar trebui să se gândească la propria sănătate. Prin urmare, visul are o interpretare pozitivă.

Sub masca unui decedat, o persoană familiară – trebuie să aflați despre starea sănătății sale.

Un semn favorabil va fi cunoștința persoanei adormite, care a prins viață după ce l-a scos din buclă. O perioadă favorabilă va veni în curând în viața visătorului. Se poate recupera sau iese din necaz. O altă interpretare a unei viziuni neplăcute va fi un eveniment memorabil care îți taie răsuflarea.

Prevestire generală a vederii

Un vis cu ochii deschiși, când visătorul s-a trezit cu o sudoare rece din sentimentul că a fost spânzurat, caracterizează oboseala excesivă a corpului și, de asemenea, indică boli ale inimii și ale vaselor de sânge din el. Dacă cel care doarme nu se teme de un astfel de vis, semnul este bun.

În general, spânzurătoarea înseamnă reputația impecabilă a visătorului. Pentru îndrăgostiți, un vis prezice împlinirea dorințelor. Și femeile în poziție prezic nașterea prematură a unui fiu, el va deveni bogat și de succes în viitor.

Să fii spânzurat singur a avea succes in viata. Cu cât spânzuratorul este tras în sus, cu atât mai bună va fi poziția sa în societate.

Am visat că cineva s-a spânzurat din proprie voință – acea persoană va avea necazuri și necazuri. Să realizezi că un prieten va fi spânzurat în curând înseamnă să te confrunți cu nevoia de a lua o decizie importantă în viață.

Iubita a fost spânzurată – în realitate va exista o căsătorie nereușită. Pe spânzurătoare, inamicul – visătorul așteaptă noroc și profit. O mulțime de oameni morți – în curând dormitorul va ocupa o poziție înaltă. Visătorul a condamnat pe cineva la moarte prin spânzurare – se va întâlni în viața reală.

Interpretare în diferite cărți de vis

În diverși interpreți de vise, puteți afla exact la ce poate visa o persoană de pe spânzurătoare. De exemplu:

 1. Miller relatează că în viață visătorul va face alegeri dificile. Dacă visezi la procesul de desfășurare și organizare a unei execuții, oamenilor răi le pare rău să implice persoana adormită într-un eveniment periculos. A privi schela care se construiește pentru execuție înseamnă a aștepta un test în viață. Să construiești singur spânzurătoarea înseamnă să cunoști un asistent sau un patron fidel care te va ajuta la momentul potrivit. Pentru femei, un vis prezice un soț amabil și fidel căruia îi place să facă treburile casnice. A fi singur pe eșafod înseamnă a câștiga respectul și onoarea celorlalți. Un iubit spânzurat într-un vis poate visa la o domnișoară pentru căsătorie. Dar alesul ei va fi o persoană mercenară și lipsită de principii. Sa dovedit a împiedica execuția – pentru a găsi achiziția dorită. Inamicul, care a fost spânzurat, prevestește noroc în afaceri celui care dormea.
 2. Viziunea lui Vanga despre un astfel de conținut îl poate avertiza pe cel care doarme asupra unui pericol iminent. Dacă cineva necunoscut persoanei adormite este spânzurat, în realitate va trebui să fii un martor fără să știi la moartea violentă a oamenilor. Dar nu poți schimba situația. Cel care doarme însuși construiește o schelă pentru a atârna pe altcineva – poate face mult rău celor dragi. Este necesar să ne gândim la acțiunile efectuate, altfel va veni pedeapsa pentru păcate și răspunsul va trebui să fie ținut înaintea lui Dumnezeu.
 3. Conform cărții de vis a lui Freud, dormind, ridicându-se la execuție, în viața reală va trebui să cunoști o persoană care este importantă pentru el. Spânzuratorul văzut îi spune visătorului despre ambițiile sale excesive, care provoacă pierderea proprietății dobândite anterior prin muncă grea. Trebuie să fii atent la declarațiile tale, asta te va scuti de probleme.

Explicațiile experților

Psihologii sunt siguri că un vis de această natură nu are aspecte pozitive. În acest caz, pot exista trei rezultate: spânzuratul s-a sinucis, a fost ajutat să moară sau necunoscutul în legătură cu acest fapt.

Experții ezoterici dau astfel de vise o notă negativă. În cartea de vis, un spânzurat este un semn de avertizare despre ceva neplăcut și neplăcut.

Somnul poate dezechilibra, dar nu vă fie teamă. Chiar și cu cele mai grave evenimente care au avut loc după o visare cu ochii deschiși, și anume sinuciderea unor oameni familiari, ar trebui să te calmezi și să nu fii nervos în zadar.

Dar nu fi foarte supărat, pentru că un vis este doar o ficțiune a unei persoane sau grijile sale din timpul zilei. Trebuie amintit întotdeauna că gândurile sunt materiale. Cu cât o persoană se gândește mai mult la negativ, cu atât mai repede poate lua viață. Ar trebui să te gândești doar la evenimente bune. Nu este necesar să asociați toate evenimentele rele din viață cu viziuni negative. Aceasta este probabil o coincidență sau o autohipnoză.

La urma urmei, aproape toți interpreții de vise sunt de acord cu un singur lucru. Dacă un spânzurat visează, ar trebui să fii atent și să nu faci lucruri pe care ulterior le poți regreta foarte mult.