Interpretarea viselor sărutând un bărbat pe care îl cunoști

Sărut cu un bărbat familiar – semnificația somnului dintr-o carte de vis

Un vis foarte frecvent care vizitează atât femei tinere, cât și fete foarte tinere. Sărutul unui bărbat într-un vis nu este întotdeauna o reflectare a dorinței subconștiente de a-l întâlni. Interpretarea visului îi oferă multe semnificații interesante, departe de a fi erotice. Dar în unele cazuri devine profetic. Totul depinde de atractivitatea acestei persoane, de activitățile sale, de timpul și locul în care s-au desfășurat evenimentele din vis.

Când vederea pe timp de noapte nu înseamnă nimic

Multe fete după 13 ani încep să viseze la dragoste. Sunt interesați de ce fel de ales vor avea, cine va fi primul și cu care va exista o mare dragoste sau căsătorie. Toate aceste întrebări se reflectă într-un vis, în diverse forme și variante. Ea poate visa la un dans, un sărut sau chiar ceva mai mult care este prezentat în filme pornografice, dar astfel de viziuni nu au nimic de-a face cu evenimentele reale.

Unii tineri evaluează subconștient atractivitatea oamenilor din mediul lor de sex opus, așa că sărutul într-un vis cu un bărbat familiar este doar o manifestare exterioară a simpatiei pentru el și a dorinței de a începe o relație.

Uneori, doamnele căsătorite văd astfel de vise nocturne. De regulă, aceasta este doar o comparație a unui soț cu alții, care poate vorbi doar despre o relație dificilă cu el. Adesea, sărutul bărbaților familiari într-un vis este pentru femeile care s-au căsătorit recent sau au ales dintre mulți domni nu este cea mai bună opțiune. Uneori, acest lucru indică subconștient trădare și că căsătoria va fi fragilă dacă viziunile nu se opresc după șase luni de viață de familie. În astfel de cazuri, cartea de vis nu va oferi o înțelegere a acestui vis.

Vise obișnuite – interpretări populare

Sărutul într-un vis cu un bărbat frumos înseamnă să te bucuri de viață și de atenția fanilor. Acest vis este adesea văzut de femeile bine îngrijite și autosuficiente. Succesul în afaceri și devotamentul unei persoane dragi te așteaptă, dar dacă această scenă se repetă de mai multe ori, este posibilă o nouă poveste de dragoste cu un fan dintr-un vis sau o persoană care arată ca el. Acordați atenție statutului unui bărbat. Dacă activitățile sale nu sunt de mare importanță pentru tine, cu excepția bogăției materiale, cartea de vis vorbește despre o nouă dragoste și dragoste reciprocă.

Sărut cu un bărbat familiar neplăcut – nu te prețuiești ca femeie, așa că alegi opțiuni nedemne. Poate că cineva se amestecă prea activ în viața personală a visătorului și îi impune voința lui. Cartea de vis oferă o interpretare negativă a acestui fenomen nocturn, mai ales dacă bărbatul a provocat dezgust și aspectul său a fost respingător. A înțepa cu un periu – la o boală de piele, resentimente minore sau supărare. Este posibil ca o persoană dragă să te surprindă neplăcut.

Sărutul cu un om bolnav, bătrân, fără adăpost, om gras sau ciudat – până la boală sau nemulțumire profundă față de tine însuți. Astfel de viziuni sunt visate de femeile cu stima de sine negativă, care nu se acceptă și consideră corpul urât și nedemn de fericire. Ar trebui să lupți împotriva unei probleme sau a excesului de greutate pentru a te mulțumi și a scăpa de acest sentiment de sine. Uneori, un sărut într-un vis cu o astfel de persoană prevestește boală, nevoie sau necaz. Prin urmare, încercați să împiedicați sensul acestei viziuni să devină realitate.

Sărutul bărbatului visurilor tale este un vis foarte bun. Aceasta înseamnă că cea mai strălucitoare dorință a inimii tale se va împlini în curând. Mai ales dacă visul s-a repetat de mai multe ori. Vei fi nu numai fericit în viața personală, ci și iubit. Și, în realitate, va apărea o astfel de persoană care va oferi multe zile și nopți plăcute și romantice. Interpretarea viselor indică semnificația acestui fenomen ca un semn bun care promite să vă împlinească cele mai sălbatice dorințe și cele mai lăuntrice vise de dragoste.

Sărut cu un mare șef familiar, șef, autoritate sau celebritate – pentru recunoașterea publică și succes. Acest vis nu are interpretare erotică, deoarece arată uniunea cu o idee sau o persoană care personifică un mod de viață sau creativitate. De exemplu, un poet a văzut săruturi cu Anna Akhmatova. De atunci, munca sa a primit recunoaștere internațională. Dar sărutul într-un vis cu o celebritate este favorabil doar dacă ai un scop și ambiție. De exemplu, ești artist și accepți mângâierile unui regizor celebru sau cântăreț și iubești un producător. În alte cazuri, cartea de vis nu oferă o interpretare clară, cu excepția formării senzualității și a tipului viitorului iubit.

Sărut cu un fost iubit – pentru a te împăca cu el sau a-i ierta fapta. Poate că încă te iubește și vrea să se împace, dar nu știe cum să o facă. După un astfel de vis, așteptați-vă căința, întâlnirea sau revenirea la viață, dar relația este probabil să fie prietenoasă, nu dragoste. Sau visătorul va avea un tip care seamănă cu el. Interpretarea visului nu oferă un răspuns cert la această întrebare.

Sărut cu o rudă sau un șef – spre aprobarea și lauda lui. Veți găsi un limbaj comun cu această persoană și va exista o înțelegere completă între voi.

Sărut cu un prieten sau un inamic – pentru a te împăca cu el. Veți deveni din nou prieteni, deși nu va exista nicio apropiere anterioară.

Când visele sunt profetice

Uneori, un vis despre un sărut se împlinește literalmente. Acest lucru contează doar dacă:

 • îl vezi pe neașteptate, într-un moment în care nici nu te gândeai să săruți un bărbat pe care îl cunoști;
 • acest fenomen s-a repetat de mai multe ori fără a schimba intriga;
 • ai îmbrățișat un străin și ți-ai amintit chipul și aspectul lui.

Viziunile pot fi numite profetice și atunci când cunoștințele se sărută sau când prietenii tăi încep să se îmbrățișeze nu cu iubiții și prietenele lor, ci cu străinii. Sau când vezi câțiva cunoscuți care nu sunt într-o relație sau căsătoriți, dar nu își pot ascunde pasiunea. De asemenea, se poate dovedi a fi profetic într-un vis în care un soț îmbrățișează o iubită sau o altă femeie, iar această viziune a fost repetată de mai multe ori clar și precis.

Sărutul unui bărbat cunoscut

Interpretarea viselor Sărutul unui bărbat familiar a visat de ce într-un vis un sărut al unui bărbat familiar? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un sărut al unui bărbat familiar într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor desculț

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sărut

Copiii care se sărută visează la pace și fericire în familie și la satisfacție la locul de muncă.

Dacă într-un vis ți-ai sărutat mama, vei găsi succes în afaceri, dragoste și respect de la prieteni.

Sărutat un frate sau o soră – obțineți multă plăcere de la viață.

Sărutat-o ​​pe iubita ta în întuneric – nu cădea în desfrânare.

A sărutat-o ​​în lumină – noblețea ta în relație cu femeile nu are limite.

A sărutat o femeie necunoscută într-un vis – încercați să evitați actele imorale.

Dă un sărut dușmanului tău – vei reuși să te reconciliezi cu un prieten.

Pentru soți, un vis în care se sărută înseamnă armonie spirituală.

Interpretarea viselor – Sărut

Fertilitatea în raport cu asocierea sărutului cu stadiul de curte.

Cu toate acestea, studiile evoluționiste au arătat că sărutul provine dintr-un sărut care alăptează de către o mamă a unui copil.

Prin urmare, sensul regresiv al acestui simbolism este probabil.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – dacă săruți pe cineva într-un vis, atunci aceasta este o pacoste.

Dacă o fată se sărută, atunci pentru un bărbat este o boală.

Sărut cu cineva – văd un prieten.

Cine te sărută în vis te condamnă.

Sărutul unei persoane de același sex este o falsă cunoștință.

Sărutul morților este o boală.

Sărut de aer – smerenie.

Interpretarea viselor – Sărut

Dacă visezi că iubitul tău te sărută, atunci în curând vei afla despre trădare. Un astfel de vis prevestește adesea separarea de un iubit.

Sărutul pe cineva într-un vis înseamnă că dragostea ta va fi reciprocă.

Sărutarea unui partener de afaceri într-un vis înseamnă că va exista o înțelegere completă între voi.

Sărutul unuia dintre părinți într-un vis vă oferă succes în afaceri și pace în familie.

Visul în care ai văzut că ai fost suflat un sărut oferă vești de la un prieten apropiat.

Soții care se sărută într-un vis este un semn de armonie și fericire în familia lor.

Sărutul unui ciudat (sau bătrâni decrepiți) într-un vis înseamnă să primești vești proaste.

Sărutul copiilor într-un vis este un semn de împăcare între îndrăgostiți.

Văzând sărutul prezice că o persoană dragă te va supăra.

Sărutul pe cineva în secret sau în întuneric este un avertisment că comportamentul tău frivol poate provoca condamnarea altora.

Un vis în care nu te sfii să te săruți în public sau cu un străin înseamnă că ar trebui să fii mai modest pentru a preveni bârfele despre tine.

Dacă visezi că iubitul tău (sau iubitul) îți sărută rivalul (rivalul), atunci ar trebui să încerci să-ți menții imaginea în ochii lui (ei).

Sărutând mâna cuiva într-un vis înseamnă că vei avea un patron influent care va avea grijă de viitorul tău.

Dacă îți săruți mâinile într-un vis, atunci cineva se înclină în fața ta.

Dacă visezi că cineva te-a sărutat, atunci vei fi în curând dezamăgit de această persoană.

Sărutul mortului într-un vis este un prevestitor de nenorocire. Pentru un pacient, un astfel de vis prezice moartea.

Sărutul unui inamic într-un vis este un semn de ură sau invidie pe care îl simți pentru această persoană.

Sărutul unui străin într-un vis înseamnă că iubitul tău te va înșela.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – Să văd sărutători – nemulțumire, dor de afecțiune.

Sărutându-te – te așteaptă o uniune duioasă, o relație afectuoasă, nu neapărat cu cel pe care îl vezi în vis.

Interpretarea viselor – Sărut

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – Să văd sărutători – nemulțumire, dor de afecțiune.

Sărutându-te – te așteaptă o uniune duioasă, o relație afectuoasă, nu neapărat cu cel pe care îl vezi în vis.

Interpretarea viselor – Sărut

Interpretarea viselor – Sărut

Dacă îndrăgostiții sau soții visează să sărute copii, asta înseamnă că îi așteaptă împăcarea și relațiile se vor îmbunătăți.

Dacă într-un vis îți săruți mama, asta prevestește dragostea și respectul unei persoane dragi.

Să-ți săruți iubita într-o cameră întunecată înseamnă că vei duce o viață disolută și dezonorantă; să o săruți în lumină înseamnă că atitudinea ta față de femei va fi nobilă și nimic nu o poate schimba.

Un sărut cu un străin promite fapte imorale și josnice.

Un vis în care o rivală îți sărută iubita înseamnă că s-ar putea să-i pierzi respectul.

Dacă soții visează că se sărută unul pe celălalt, acest lucru prevestește o viață plină de armonie și iubire.

Dacă o fată visează că cineva a luat-o prin surprindere când își săruta iubitul, acest lucru prevestește răutate din partea prietenilor ei.

Interpretarea viselor – Sărut

Un vis în care un bărbat galant îți sărută mâna oferă o șansă de a te îmbogăți, pe care o poți rata subestimând consecințele actului tău erupție.

Dacă într-un vis un prieten bărbătesc al soțului tău încearcă să te sărute, în realitate vei fi dezamăgit de această persoană și vor exista motive întemeiate pentru asta. Sărut cu alesul tău – un astfel de vis oferă o nuntă rapidă pentru o fată tânără.

A vedea un soț sărutând pe altul este un semn de adulter în viața reală. Să vezi bărbați sărutându-se – spre dezamăgire în eșecuri, femei – în realitate te vei odihni grozav și te vei distra alături de prietenii tăi.

Sărutul copiilor într-un vis – în realitate, agitația excesivă și nerăbdarea vor aduce un rezultat opus celui așteptat. Un copil care te sărută oferă noi griji. Sărutul copiilor este un semn de reconciliere fericită în familie și de satisfacție față de poziția lor.

O mamă care te sărută într-un vis arată dragostea și grija celor dragi. Sărutul într-un vis cu un străin într-o intrare sau o poartă întunecată înseamnă că, având suficiente fonduri, le vei cheltui fără înțelepciune, încercând să arunci praf în ochii unei persoane a cărei iubire vrei să o atingi în toate modurile posibile și indiferent de ce. te costa.

Sărutându-ți mirele într-un vis pentru mireasă prevestește o întrerupere a nunții chiar în ajun. Dacă, dimpotrivă, te sărută, asta înseamnă doar o neînțelegere nefericită, care va deveni repede clară spre marea bucurie a amândurora.

Un sărut plăcut într-un vis înseamnă că, în realitate, vei atrage atenția multor bărbați. Sărutul cu ciudați sau bătrâni pofticii înseamnă că numai rezistența și răbdarea îți pot aduce rezultatul dorit. Sărutând fruntea unui mort într-un vis înseamnă că bucuriile și tristețile vor fi intercalate uniform în viața ta de familie.

Un vis în care săruți animale arată unei domnișoare că logodnicul ei iubitor și credincios va fi complet lipsit de gelozie, iar pentru persoanele căsătorite un astfel de vis oferă distracție și o mulțime de plăceri diverse. Sărutând o cruce sau o Biblie într-un vis înseamnă că, în realitate, vei fi dezamăgit de alesul tău chiar înainte de nuntă.

Citeste mai mult:  De ce visează iepurii mari

Sărut într-un vis cu un bărbat cunoscut

După cum sugerează cartea de vis, sărutarea unui bărbat familiar într-un vis este un semn că visătorul așteaptă schimbări în diferite domenii ale vieții. Mai mult decât atât, după ce ați descifrat la ce visează acest sau acel detaliu al unui vis, veți putea înțelege dacă schimbările vor fi pozitive sau negative. Amintiți-vă visul cât mai detaliat posibil și smulgeți cortina misterului din viitorul vostru imediat.

Fii pregătit pentru neașteptat

Dacă ați avut șansa să vă sărutați într-un vis cu un bărbat cunoscut, în timp ce experimentați bucurie și euforie, atunci o astfel de viziune promite o surpriză plăcută.

De exemplu, un fel de întâlnire aleatorie sau un eveniment brusc poate crește semnificativ autoritatea și reputația în ochii celorlalți, mulțumiți de interpretarea Cărții de vis de Est.

A fost rău să sărut? Fii atent, pentru că în viitorul apropiat tu, fără să știi, poți intra într-o poveste neplăcută cu scandal.

Trecutul te va face să acționezi

Explicând de ce visezi să săruți un bărbat pe care îl cunoști, cu care ai fost în dușmănie de multă vreme, cartea de vis a Rătăcitorului sugerează: ești gata să te împaci cu această persoană, uitând nemulțumirile și neînțelegerile din trecut.

Și dacă într-un vis ai sărutat un tip de care te-ai despărțit cu mulți ani în urmă, atunci în realitate vei relua comunicarea cu acest bărbat. Adevărat, nu este un fapt că va fi o poveste de dragoste sau chiar o aventură – doar vei păstra legătura.

Nu lua decizii pripite

A avut un vis: a trebuit să săruți un bărbat cunoscut, care este mult mai în vârstă decât tine? Potrivit Cărții Moderne de Vis, un astfel de vis vorbește despre necesitatea de a cântări fiecare dintre deciziile tale și de a-ți analiza acțiunile. Există riscul de a dobândi probleme, de a ceda unui impuls spiritual.

De asemenea, merită să fii atent când te gândești la ce să faci dacă într-un vis părea că săruți un bărbat pe care l-ai cunoscut, care nu a existat în realitate. Este posibil să te înșeli foarte mult în privința cuiva.

Te vei întâlni și vei cocheta

S-a întâmplat să săruți într-un vis cu un străin cunoscut? Adică cu un bărbat pe care nu-l cunoști personal, dar îl vezi destul de des – un coleg de călătorie în transport, un asistent de vânzări într-un magazin, un prieten al unui coleg – semn că foarte curând vei întâlni un bărbat foarte frumos. care, pe lângă toate virtuțile sale exterioare, va avea o abordare netrivială a vieții.

Dar un sărut cu iubitul unui prieten nu este o valoare foarte bună. Flirtând cu oricine, vei dobândi o reputație foarte nemăgulitoare, avertizează cartea de vis a pastorului Loff.

Restabilirea conexiunilor și a contactelor

Descifrarea la ce visează un sărut cu un prieten decedat, cărțile de vis recomandă clarificarea unui astfel de moment: ai sărutat o persoană moartă sau în visul tău tipul era în viață.

Dacă ai visat că săruți un mort înviat, atunci asta înseamnă că se va întâmpla ceva care te va face să „ridică” vechile legături.

Dar sărutul unui tovarăș viu și sănătos care a murit în realitate este un semn de dor pentru trecut și pentru oamenii care au rămas în el. Nu trebuie să fii trist și trist, doar găsește contactele persoanelor dragi ție și reia comunicarea cu ei.

Misterul va intra în viața ta

Ai visat că te săruți cu pasiune cu șeful, de care chiar ți-e frică? Explicând de ce se visează un astfel de complot, cartea de vis a lui Miller vă sfătuiește să vă amintiți de ce ați decis să săruți.

Dacă ai făcut asta de dragul unei cariere, atunci, în realitate, nu ar trebui să-ți împărtășești nimănui planurile și proiectele, nici măcar cu cei dragi. Când va veni momentul, spune-mi.

Și dacă șeful te-a sărutat într-un vis împotriva voinței tale, atunci unul dintre prietenii tăi îți va spune secretul său, ceea ce îți va provoca un sentiment de contradicție – nu îți va plăcea informația, dar nu vei putea spune cuiva despre pentru a-ți ușura sufletul.

Risc și aventură: cântărește argumentele pro și contra

Te interesează de ce visezi să săruți o persoană familiară cu care în viața reală nici măcar nu ai flirta? Cartea de vis țigănească asigură că acesta este spiritul aventurismului care vorbește în tine.

Vei fi atras să faci lucruri nebunești, vei căuta experiențe noi, îți vor lipsi emoțiile pozitive. Puteți rezolva toate acestea – luați-vă o vacanță și permiteți-vă să proști puțin. Dar amintiți-vă de limitele acceptabile, nu vă grăbiți de la o extremă la alta.

Și tristețe și încasări în numerar…

În interpretarea a ceea ce visează de a săruta un bărbat pe care îl cunoști, cărțile de vis te sfătuiesc să fii atent la evenimentele externe care au loc în jurul tău. Iată la ce să te aștepți dacă într-un vis în timp ce te săruți:

 • ningea sau ploua – pentru profit;
 • oamenii au dansat – vei fi invitat la nunta cuiva;
 • a avut loc un cortegiu funerar – tristețea te va învinge ;;
 • s-a născut un copil – descoperă ceva nou pentru tine;
 • sufla un vânt puternic – nu bârfește și nu discuta – „eroul” conversațiilor va afla despre asta;
 • soarele a ars fără milă – ești foarte epuizat, gândește-te la odihnă;
 • a strălucit luna plină – spre dezamăgire în cel ales.

Alege-ți visul

Sărut un bărbat într-un vis

Într-un vis, sărut un străin

Sărut în vis cu un bărbat pe buze

De ce visează un bărbat cunoscut?

De ce visezi să sărut un tip?

De ce visezi să săruți un fost iubit?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Sărut în vis cu un bărbat: pentru durere sau bucurie?

Fiecare persoană a văzut cel puțin o dată în viață un vis colorat și memorabil, dar nu toată lumea acordă importanță acestui lucru. Dar cum să nu acorzi importanță când trebuie să săruți un bărbat într-un vis? Acest articol se va concentra pe sărutul în visele oamenilor.

Sărut într-un vis cu un bărbat: interpretare în cărțile de vis

Unii cred în mod eronat că cartea de vis interpretează imaginea unui sărut într-un vis ca un semn al iubirii. Acest lucru este departe de a fi întotdeauna cazul.

Iată câteva semnificații ale acestei imagini:

 1. Dacă visătorul privește pe cineva sărutându-se, ea va fi atrasă într-o aventură. Acest lucru va atrage o serie de consecințe negative. A face față eșecurilor nu va fi ușor.
 2. Un sărut cu un fost iubit în vise este un semn că într-o relație reală cu un ales, fata nu merge bine.
 3. Dacă o femeie vede un vis în care a trebuit să-l sărute pe alesul ei actual, aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va fi înșelată de el. Schimbarea nu este exclusă.
 4. Un sărut care a fost de neuitat este un vis pentru o nuntă iminentă. Poate că o femeie va primi o cerere în căsătorie în mod neașteptat.
 5. Apăsați-vă buzele de buzele defunctului – pentru a crește cariera.
 6. A vedea pe cineva sărutându-se cu cuvintele: „Săruți perfect” înseamnă să participi la conflictul cuiva. O fată poate fi atrasă într-o situație conflictuală împotriva voinței ei și va trebui să ia partea.
 7. Un prieten sărutat într-un vis – la un eveniment vesel. Dar dacă sărutul cu un prieten a fost pasional, atunci evenimentul se va întoarce împotriva lui.
 8. Dacă într-un vis a trebuit să-ți săruți inamicul, cu care a fost o ceartă cu o zi înainte, în viitor va exista împăcare cu el.
 9. Un vis în care îmi doream foarte mult să mă contopesc într-un sărut cu bărbatul meu iubit, visuri de despărțire de el.
 10. Dacă într-un vis o femeie vrea să-și sărute prietenul apropiat, acest lucru promite eșecul ei în relațiile amoroase.

Dintre toate vise, acesta este poate unul dintre cele mai serioase din punct de vedere al sensului.

De ce visezi un sărut (video)

Semnificația acestui vis conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul Miller oferă o dublă interpretare a visului, în care evenimentul central este un sărut. Semnificația somnului depinde în mare măsură de emoția pe care a experimentat-o ​​visătorul în timpul acestui proces.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fii în închisoare pentru un bărbat

Deci valorile sunt:

 • Fata simte bucurie în timp ce tipul îi atinge buzele, gândește ceva de genul „Sărut un bărbat adevărat frumos!” – semn bun. Dacă un bărbat este atrăgător pentru ea atât în ​​exterior, cât și în interior și în timpul atingerii sale apare un fior ușor, atunci în viitorul apropiat visătorul va avea o mare de plăceri și plăceri.
 • Tipul este neplăcut pentru fată și nu există nicio dorință de a fi cu el – un semn rău. Cineva din cercul interior al visătorului o va dezamăgi.

Ar trebui să-mi fie frică de ceva după un astfel de vis?

În unele cărți de vis există o serie de avertismente după un astfel de vis. Se crede că atingerea buzelor cu alte buze are o amprentă negativă în viața reală. De ce ar trebui să te protejezi? În primul rând, din imprudență și frivolitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele tinere care se află într-o stare de dragoste.

Fondatorul psihanalizei, Sigmund Freud, credea că imaginea unui bărbat romantic cu care o fată a avut o relație intimă în vis reflectă lipsa de experiență și curiozitatea ei excesivă. Prin urmare, pentru a se proteja pe ea și reputația ei, trebuie să fie mai serioasă cu privire la alegerea primului partener sexual. În caz contrar, fata poate suferi traume psihologice, ferm „instalate” în subconștientul ei. Acest lucru va lăsa o amprentă asupra întregii ei vieți viitoare. De aceea un astfel de vis trebuie luat în serios.

Sărută cu un bărbat familiar într-un vis: ce înseamnă

Dacă într-un vis o femeie a sărutat un bărbat pe care l-a cunoscut, atunci aceasta ar putea însemna următoarele:

 1. Va avea loc o întâlnire cu un tip interesant cu un trecut vag. Probabil că își va ascunde adevărata față de visător. Acest lucru va duce la pierderea reputației ei impecabile.
 2. Nu este exclusă o întâlnire cu o persoană căreia îi place să trăiască în detrimentul altora. El poate avea, de asemenea, elementele unui narcisist.
 3. Dacă o fată cunoaște persoana pe care o sărută în visul ei și, în același timp, are o relație cu el, atunci se vor despărți în curând. Dacă există reconciliere, va fi de scurtă durată.
 4. Tipul pe care visătorul nu numai că îl sărută, ci și îl regretă, este în pericol. Această persoană trebuie avertizată despre acest lucru și sfătuită să nu uite de precauție.
 5. Dacă altcineva sărută un bărbat pe care îl cunoaște, în viitorul apropiat visătorul va primi un fel de ofertă aventuroasă.

De asemenea, se crede că, dacă o femeie are o dorință nesățioasă de a-și atinge buzele într-un vis cu tipul pe care îl cunoaște în viață, atunci are o lipsă de emoții. Poate că poți compensa acest neajuns mergând într-o călătorie.

Sărut într-un vis cu un bărbat ciudat

Acest vis promite o dragoste timpurie. Nu ar trebui să iei acest sentiment în serios, deoarece se va estompa la fel de repede cum pare. În ceea ce privește relația cu tipul care face obiectul iubirii, acestea vor fi de scurtă durată. De asemenea, nu este nevoie să vorbim despre regret din partea fiecărui partener, pentru că niciunul dintre ei nu vrea să reia dragostea.

Dacă o doamnă căsătorită a visat la asta, este foarte probabil să se lase dusă de cineva „de o parte”. Un astfel de hobby nu va trece fără urmă, înșelăciunea va fi dezvăluită, iar familia se va prăbuși.

Un astfel de vis pentru o fată poate fi rezultatul lipsei de atenție din partea bărbaților.

Sărut în vis cu un alt tip cu soțul ei

Un astfel de vis este de fapt o trădare virtuală. De ce virtual? Da, pentru că are loc în lumea irațională a conștiinței umane. Cel mai probabil, unei femei îi place să se simtă vinovată în viața reală, ea caută aventură. Cu toate acestea, nu poate obține acea doză de emoții de care are nevoie, așa că trebuie să experimenteze sentimente dedicate altor bărbați. Aceste sentimente lipsă își găsesc reflectarea în vise.

În ceea ce privește interpretarea în sine, poate avertiza visătorul despre pericolul iminent. Nu este interzis să comită acte imorale într-un vis, dar acest lucru își lasă în mod necesar amprenta asupra vieții unei persoane. Este necesar să ne amintim acest lucru și să încercați să obțineți doza potrivită de emoții în viața de zi cu zi.

Văzând un sărut pasional într-un vis

Orice sărut implică deja o anumită pasiune, pentru că în acest moment oamenii își încalcă spațiul intim. Din păcate, în visele oamenilor, pasiunea nu este deloc un semn bun. Cu cât a fost investită mai multă pasiune în sărut, cu atât necazurile cu care visătorul va trebui să le înfrunte sunt mai puternice.

La ce se poate aștepta?

 • Trădare.
 • Nemulțumirile.
 • Remuscare de constiinta.
 • Amenințări.
 • Înșelăciune etc.

Dacă în ajunul unui astfel de vis a fost planificat să se facă o afacere importantă, puteți uita de rezultatul său de succes. Cu cât a fost investită mai multă pasiune în procesul de sărutare de către două persoane, cu atât va fi mai greu pentru visător în realitate.

Dacă momentul sărutului nu a fost doar pasional, ci și senzual, visătorul se va despărți de sufletul său pereche, iar procesul de separare va fi foarte dureros și dificil.

Sărut într-un vis: carte de vis (video)

În ciuda interpretării în mare parte negative a acestui vis, acesta poartă întotdeauna un avertisment. Și asta înseamnă că, dacă îi oferi interpretarea corectă în timp util, atunci poți evita necazurile.