Interpretarea viselor m-a furat într-un vis

fură-mă

Interpretarea viselor Fură-mă ai visat de ce într-un vis mă fură? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum poți afla ce înseamnă să visezi Mă furi citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Hoț

Este puțin probabil ca acest cuvânt să trezească amintiri plăcute în subconștientul tău. Imaginea unui hoț este prezentată ca ceva întunecat și neplăcut.

Dacă acest simbol a apărut în vis, atunci nu vă grăbiți să ascundeți obiectele de valoare și să instalați încuietori noi pe ușă, deoarece acest simbol poate avea mai multe semnificații într-un vis.

Pe vremuri, se credea că o parte din vina pentru furt revine celui care introduce oamenii în ispită cu nepăsarea sa. „Ceea ce este prost așezat nu este îngrădit de frică.” „Nu spune rău, nu duce un hoț în păcat.”

Visul în care ai văzut un hoț strecurându-te în casa ta înseamnă că, în realitate, ai făcut o greșeală de neiertat care te va costa scump.

A visa cum ai prins un hoț este un semn că în viața reală vei face tot posibilul pentru a nu rata șansa.

A vedea într-un vis cum un hoț a furat un lucru personal și valoros de la tine înseamnă că, în realitate, ești înșelat și bunăstarea ta personală este în pericol.

A vedea într-un vis cum ți se oferă să cumperi un articol furat este un semn rău. Cineva va încerca să profite de personal și intim.

Visul în care ai găsit un lucru furat de un hoț simbolizează bunăstarea și prosperitatea creată de munca ta personală.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un hoț, asta îți promite probleme și experiențe emoționale.

Interpretarea viselor – Hoț

Un hoț într-un vis înseamnă pericol, pierdere de bani și dușmănie.

Uneori, pentru femei, un vis despre un hoț prezice o nouă aventură amoroasă.

Prinderea unui hoț la locul crimei într-un vis este un semn că vei dezvălui înșelăciunea și vei scăpa de probleme inutile.

Persoana în care ai încredere te va dezamăgi.

Dacă tâlharii te-au atacat într-un vis, atunci ferește-te de trădare și de un rival în dragoste; Pentru oamenii de afaceri, un astfel de vis prezice ruina din cauza unui fel de dezastru.

Un astfel de vis avertizează și asupra prudenței atunci când cunoaștem oameni noi. A vedea o mulțime de hoți într-un vis este o dezamăgire.

A fi un hoț într-un vis și a scăpa dintr-o urmărire este un semn de eșec în afaceri.

Dacă nu este prins, atunci eviți în mod miraculos pericolul.

Vezi interpretarea: fura.

Interpretarea viselor – Hoț

Dacă într-un vis vezi un hoț care intră în apartamentul tău, asta înseamnă că greșelile pe care le-ai făcut în trecut nu îți vor da pace până nu le corectezi. Altfel, ai probleme mari.

Dacă ai prins un hoț într-un vis, înseamnă că în această etapă a vieții tale poți „muta orice munte”. Dacă nu îți ratezi oportunitățile, vei avea succes atât în ​​afaceri, cât și în viața personală.

Dacă ai văzut într-un vis un hoț care a furat ceva foarte valoros de la tine, asta înseamnă că în mediul tău a apărut o persoană care te înșală. Trebuie să detectezi un înșelător, altfel bunăstarea și pacea ta vor fi încălcate.

A visa să cumperi un articol furat înseamnă că cineva încearcă să-și însușească ceva care îți aparține. Poate că secretul pe care l-ai păstrat atât de mult timp și cu grijă va fi dezvăluit.

Dacă într-un vis te vezi ca un detectiv care găsește un lucru furat de un hoț, asta înseamnă că în viața reală vei găsi ceea ce ți-a lipsit atât de mult. Un vis promite prosperitate și bunăstare, cu care munca voastră va fi răsplătită.

A te vedea ca un hoț este un semn de suferință mentală și griji. În viața ta vor exista o serie de dificultăți care vor fi totuși rezolvate.

A vedea un hoț care fuge într-un vis oferă o căutare a unor modalități de ieșire din situațiile confuze pe care nu le poți găsi. Doar o soluție aparent găsită vă va scăpa constant.

Interpretarea viselor – Hoț, vezi fură

Dragoste sau căsătorie (fată)

Pericol, vrăjmășie, pierderea necazului;

Mulți hoți sunt dezamăgiri;

Te-a furat – a fi prieteni;

Hoțul fură în casă – bun // înșelăciune;

A te fura este un succes în afaceri // sărăcie, umilință, tristețe, eșec;

Ceea ce furi – asta nu se va întâmpla;

Prins de asta – noroc // obstacole, trădare;

Prinderea unui hoț este o ceartă de familie; plimbarea prin curte noaptea – un incendiu.

Interpretarea viselor – Hoț

Văzând un hoț într-un vis – la pericol, pierdere și dușmănie, mulți hoți – câștig, succes în afaceri.

Dacă o fată tânără a visat că a fost jefuită într-un transport sau într-un magazin, înseamnă că în realitate își poate pierde respectul prietenei ei dacă nu păstrează secretă relația lor, pentru că fericirea ei poate deveni cu ușurință un obiect de invidie și furie.

Dacă visezi că urmărești un hoț sau îl apuci, în realitate vei depăși forțele care ți se opun.

Dacă într-un vis te imaginezi în rolul unui hoț, atunci în realitate îl supără pe alesul tău cu un comportament sau o faptă nedemnă.

Dacă ai fost prins la locul unei crime când scoteai lucruri din apartamentul altcuiva, vei avea inevitabil eșec în afaceri și complicarea relațiilor cu ceilalți.

Dacă tâlharii te urmăresc în vis, fii atent în realitate, mai ales cu străinii.

De asemenea, te poți aștepta la complicații în relațiile cu adversarii convingerilor tale.

Citeste mai mult:  Director interpretare vis

Dacă ați visat că hoții v-au jefuit apartamentul sau biroul, acest lucru prefigurează încercări serioase în realitate: va trebui să depuneți multe eforturi pentru a vă abține de la un pas imprudent.

Interpretarea viselor – Hoț

Apariția unui hoț – la înșelăciune, pericol.

Un hoț (pentru o femeie) este un admirator.

Urmărirea unui hoț într-un vis – la certuri în familie.

A vedea o mulțime de hoți este dezamăgitor.

Prinde un hoț – învinge inamicul.

Interpretarea viselor – Hoț, fură

Visul unui hoț ghemuit înseamnă că, în realitate, vă veți descurca bine în activitățile tale profesionale. Se va deschide un al doilea vânt, deși va trebui să treci printr-un moment critic: ți se va părea că un pic mai mult – și vei muri de tensiune și oboseală. Acest lucru se datorează faptului că ai o perioadă dificilă la locul de muncă. Dar dacă te concentrezi și depui puțin efort, atunci fructele lor vor avea lăstari de care poți fi mândru în siguranță.

Tu însuți ai fost un hoț – înseamnă că vei rezolva problema care te chinuie de mult timp, și într-un mod neașteptat, îndemnat de prietenul tău. Ai nevoie de răbdare și atenție la părerea altcuiva, pentru că din exterior vor veni informații valoroase.

Pentru a vedea un hoț prins – ferește-te de deciziile pripite: sunt corecte doar la o privire superficială, dar de fapt sunt dăunătoare. Poziția ta necesită să te gândești la fiecare pas, iar apoi vei reuși cu ușurință. Cu cât ești mai serios cu privire la problema care trebuie rezolvată, cu atât mai bine. Poate că acum nu aveți nevoie de activitate, pentru că situația se va rezolva de la sine.

Dacă într-un vis ai ajutat un hoț care fuge să plece, atunci aceasta indică moliciunea naturii tale și dorința de a căuta și de a găsi literalmente ceva pozitiv în toate. Aceasta este o trăsătură foarte bună, dar uneori te poate răni. Scoate-ți ochelarii trandafirii și nu fi atât de naiv. Dacă privești lumea mai sobru, învață să vezi totul în jurul tău ca fiind real, așa cum este, va fi mult mai bine.

Interpretarea viselor – Fură

Dacă plănuiești să păcăli pe cineva și visezi că ai furat ceva și nu ai fost prins, atunci vei avea noroc într-o afacere riscantă. Dacă într-un vis ai furat ceva și apoi l-ai pus înapoi, atunci dreptatea va prevala sau vei face pariuri greșite și vei pierde.

Visul în care ai furat diamante false și apoi le-ai pus la loc prezice că dorința ta nu se va împlini, dar nu trebuie să fii trist din cauza asta, pentru că nu vei rămâne în urmă, dar vei evita multe necazuri.

Dacă ai visat că casa ta a fost jefuită și totul a fost luat, atunci în curând va trebui să experimentezi multe schimbări minunate. Vei avea un nou patron sau admirator care te va lua și va avea grijă de tine.

Dacă ți-a fost furat ceva valoros într-un vis, atunci te așteaptă o mulțime de necazuri și griji. În plus, ar trebui să evitați scandalurile și procedurile. Pentru iubitori, un astfel de vis prevestește pierderea unei persoane dragi. Vezi interpretarea: hoț, bijuterii, diamant.

Fură într-un loc public – până la faliment; fura de la prieteni – a se căsători curând; a fura de la sine este un semn de ruină sau pierdere iminentă.

Interpretarea viselor – Hoț

Catch a thief – învinge-ți dușmanii. Fură-te – pentru profit.

Imaginați-vă chipul unui hoț și priviți-i în ochi. Dacă ești hoțul, imaginează-ți că nu te-a prins nimeni.

De ce visezi la răpire

Răpire conform cărții moderne de vis

Luați parte la răpire – vă veți gândi la căsătorie sau la o uniune prietenoasă.

A fura un copil într-un vis înseamnă un viitor fericit, o uniune favorabilă.

Dacă faceți planuri într-un vis și intenționați să răpiți o persoană celebră, acest lucru indică nemulțumirea față de situația dvs. actuală și un protest intern împotriva sistemului existent.

Răpire conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă răpirea într-un vis – vei avea o șansă bună să începi o nouă viață. Somnul nu necesită practică. În ziua de somn, gândește-te la viața ta.

Răpire conform cărții de vis creative

Ai visat să răpii pentru ce este. 1. Dacă am fost răpiți într-un vis, atunci asta înseamnă că propriile noastre temeri și îndoieli ne pot face victime. Suntem biruiți de „demonii” noștri, făcându-ne neprotejați. 2. În vise, putem răpi pe altcineva, iar la cel mai simplu nivel, asta va însemna că încercăm să influențăm pe cineva. De asemenea, poate însemna că încercăm să adoptăm unele dintre calitățile altor oameni care nu sunt destul de disponibile. 3. Un element de vampirism spiritual poate exista în subconștientul visătorului. Depinde doar de visător cum să perceapă această imagine.

Răpirea conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Răpire – Mutarea forțată din locația dvs. avertizează despre o încălcare a libertății personale. Răpirea ta de către cineva indică faptul că faptele tale se vor face fără participarea ta. Dacă răpi pe cineva, salvează-te de responsabilitate.

Răpire conform cărții de vis de acasă

Ai visat la Răpire – impunerea voinței altcuiva. Cunoaște-ți răpitorii – cad într-o capcană; pentru a-ți ajuta răpitorii – incapacitatea de a face față singuri situației.

Răpire prin cartea de vis online

Interpretarea visului interpretează răpirea ca un simbol al inacțiunii și al disperării tale, tu nu deții controlul asupra circumstanțelor care ți se întâmplă.

Dacă copilul a fost furat, înseamnă că ceva te va face să te schimbi, vei uita pentru totdeauna de răutățile copilărești.

Ai răpit pe cineva – ceea ce înseamnă că în curând te vei gândi la cine te-ai putea căsători.

Răpire conform cărții de vis americane

Răpire – simți că nu poți să te controlezi pe tine sau pe situația.

Răpirea unui copil – poate simboliza pierderea principiului copilăresc care trăiește în tine.

Citeste mai mult:  Care este visul primului tip de dragoste

Răpire conform interpretării viselor lui Loff

O persoană răpită își pierde libertatea și dreptul de a-și controla propriul destin, devine complet dependentă de altul.

Răpirea este un simbol foarte puternic, deoarece conceptele de subordonare și violență sunt strâns legate de aceasta.

Ai visat că ai fost răpit? Răspundeți la următoarele întrebări: care sunt condițiile fizice ale captivității? Cine te ține captiv?

Dacă vă ajutați pe răpitori, atunci le permiteți să preia controlul asupra părții problematice a vieții voastre. Dar, în același timp, simți că independența ta este atât de zguduită încât nu mai poți face față singur situației.

Dacă îți cunoști răpitorii, atunci simți că viața ți-a întins o capcană.

Unde și cum ai fost capturat? – subconștientul tău probabil că te îndreaptă către o zonă a vieții care s-a dovedit a fi prea confuză pentru a-și menține independența. Răpirea, pe de altă parte, vă permite să vă izolați de mediu și să o luați de la capăt. Ai nevoie de o altă șansă pe care ezită să o asumi. Folosește-ți răpirea pentru a-ți justifica comportamentul neobișnuit, dând vina pe răpitori pentru asta.

Răpirea din cartea de vis scurtă a lui Denise Lynn

Simți că nu poți să te controlezi pe tine sau pe situația.

Pierderea controlului asupra situației. Te simți ca o victimă a circumstanțelor.

Răpirea unui copil poate simboliza pierderea principiului copilăresc care trăiește în tine.

Răpire conform cărții de vis detaliate a lui Denise Lynn

Răpire – acest simbol poate semnifica o pierdere a controlului asupra unei situații sau un sentiment de a fi o victimă a circumstanțelor. Chiar te simți ca o victimă? Te sabotezi? Amintiți-vă, nu există victime, doar voluntari. Asigurați-vă: „Sunt controlul asupra propriei vieți și îmi aleg calea vieții”.

Dacă un copil este răpit, aceasta poate simboliza pierderea principiului copilăresc care trăiește în tine.

Răpirea cărții de vis 2012

Răpirea este o reflectare a pierderii controlului asupra situației (persoanei). Reflectarea sentimentului de „victimă a circumstanțelor”

Un copil este o reflectare a pierderii începutului copilăresc interior, a spontaneității și/sau a vivacității copilărești.

Răpirea conform ABC-ului interpretării viselor

Mutarea forțată din locația dvs. – avertizează despre o încălcare a libertății personale.

Răpirea ta de către cineva indică faptul că faptele tale se vor face fără participarea ta.

Dacă răpiți pe cineva, eliberați-vă de responsabilitate.

De ce o persoană visează la răpire: interpretare din cărțile de vis

Visele par fără sens pentru mulți oameni, dar vederea nocturnă poate fi o reflectare a stării interioare a celui care doarme. Unele povești servesc drept indiciu și încurajează anumite acțiuni. Cărțile de vis vă vor ajuta să înțelegeți sensul imaginii văzute. Ezoteriştii dau interpretări diferite atunci când explică de ce se visează răpirea.

Explicații ezoterice

Unii oameni pot visa că au fost furați. Uneori, în vise, se întâmplă ca cel care doarme însuși să se dovedească a fi un criminal. Un astfel de vis provoacă emoții negative, dar nu este întotdeauna un semn rău. Semnificația răpirii conform cărților de vis ale ezoteriștilor populari:

 1. Potrivit lui Loff, complotul înseamnă că, în realitate, cel care doarme își va pierde libertatea și nu își va putea controla soarta. Va apărea o persoană de care va depinde în toate.
 2. În cartea de vis a lui Denise Lynn, o viziune înseamnă că, în realitate, visătorul și-a pierdut controlul asupra lui sau asupra situației. Cel care doarme nu poate găsi o soluție și suferă de deznădejde.
 3. Freud credea că pentru un bărbat, un vis reprezintă probleme într-o viață intimă care trebuie diversificată.
 4. Vrăjitoarea Medea a susținut că răpirea într-un vis ar putea vorbi despre o atingere a libertății personale a celui care doarme. Dacă cineva a furat o persoană într-o viziune de noapte, atunci, în realitate, unele cazuri vor fi rezolvate fără participarea sa. A fura un străin într-un vis înseamnă dorința de a scăpa de responsabilitate.
 5. Miller credea că vederea nocturnă simbolizează teama celui care doarme de a lua o decizie importantă. O persoană dorește ca altcineva să-și preia îndatoririle.
 6. În interpretul vindecătorului Akulina, un vis oferă o șansă de a începe o nouă viață. Cel care doarme nu trebuie să-l rateze, pentru că nu va avea o astfel de oportunitate mult timp.

În Cartea Viselor Moderne, complotul în care o persoană participă la o răpire își personifică gândurile despre căsătorie sau prietenie. Furtul unui copil promite un viitor fericit sau dezvoltarea unei noi relații de dragoste. Într-un vis, a face planuri pentru a răpi pe cineva înseamnă nemulțumirea celui care doarme cu poziția sa actuală.

victima răpirii

Când oamenii sunt interesați de ce înseamnă dacă am visat că am fost răpit, interpreții sunt sfătuiți să-și amintească toate detaliile complotului visat. Dacă încearcă să ducă persoana adormită undeva, aceasta indică o scădere a puterii sale spirituale. În realitate, o persoană nu poate face față problemelor în niciun fel și decide să renunțe. Într-un vis, un străin sau cineva apropiat poate fi răpit:

 1. Dacă era o fată, atunci viziunea prevestește pierderi și pierderi. Într-o familie se poate întâmpla un dezastru care va afecta negativ toate rudele.
 2. Când un bărbat a visat că cineva i-a furat mireasa în timpul unei nunți, atunci, în realitate, se va confrunta cu probleme în relațiile personale. Ar trebui să se uite mai atent la iubita lui, pentru că ea poate ascunde ceva.
 3. Răpirea unei soții promite apariția unui rival în sfera dragostei. Poate că soția bărbatului adormit are deja un admirator secret care vrea să-i ia locul. Un bărbat ar trebui să arate tandrețe și grijă pentru a nu-și pierde soția.
 4. Dacă o fată visează că iubitul ei a fost furat, atunci, în realitate, va trebui să lupte pentru partenerul ei, deoarece rivalul care a apărut va fi determinat. O doamnă trebuie să monitorizeze comportamentul partenerului ei de viață. Dacă un străin îi atrage atenția, atunci relația cu el poate să nu fie atât de puternică pe cât părea.
 5. Dacă într-un vis cineva a răpit mama adormită, atunci, în realitate, persoana trebuie să-i acorde mai multă atenție. Trebuie să o viziteze mai des și să-și facă griji pentru sănătatea lui.
 6. A vedea un fiu răpit de străini este nevoia de a deveni responsabil pentru cuvintele și acțiunile tale. Un vis poate însemna că cel care doarme va trebui să ia o decizie pentru o rudă.
 7. Complotul cu sora sau fratele mai mic furat personifică epuizarea morală a visătorului. În plus, o viziune poate însemna că cel care doarme va ruina relațiile cu partenerul său dacă nu încetează să-și controleze fiecare pas.
 8. Când unul dintre cunoscuți a fost răpit într-un vis, în realitate o persoană trebuie să se pregătească pentru dificultățile viitoare. El nu va putea schimba circumstanțele, de aceea trebuie să îndure cu curaj toate adversitățile.

Citeste mai mult:  Spălați geamurile într-un vis de ce visați

Dacă într-un vis, dormitorul a încercat să-și răpească ruda cu un grup de oameni, atunci aceasta spune că este foarte protector cu cei dragi. Acest comportament îi face să fie nemulțumiți, așa că o persoană ar trebui să-și schimbe atitudinea față de ei.

Detalii importante despre somn

În unele cărți de vis, răpirea unui copil simbolizează comportamentul frivol al persoanei adormite, care este condamnat de alții. Ar trebui să uite de farsele copilărești și să creascădacă vrea să fie luat în serios. A fura singur un copil în visele de noapte indică dorința persoanei adormite de a întemeia o familie.

Dacă într-un vis o persoană și-a răpit părinții, atunci aceasta indică obsesia lui. El trebuie să li se ofere rudelor și cunoștințelor obișnuite să ia în mod independent decizii importante și să caute o cale de ieșire din diverse situații. Când visezi propria ta răpire, după trezire, trebuie să-ți amintești detaliile complotului:

 • Dacă criminalii erau familiari, atunci, în realitate, persoana se simte prinsă în capcană.
 • Imaginea unei persoane dragi simbolizează nemulțumirea persoanei adormite față de persoana care o manipulează.
 • A-ți ajuta răpitorii într-un vis înseamnă că în curând o persoană își va transfera propriile îndatoriri unei alte persoane.
 • Când interpretați un vis, este necesar să luați în considerare locul în care a avut loc răpirea. Dacă cel care dormea ​​era prins la serviciu, atunci în realitate avea probleme în sfera afacerilor care trebuiau rezolvate în curând. Scena crimei visate indică o zonă pe care visătorul a devenit greu de controlat.
 • Când o persoană visează că a fost răpită de extratereștri, atunci viziunea personifică nevoia sa de a scăpa de realitate și de a schimba situația. Unii ezoterişti cred că un astfel de vis prezintă o aventură periculoasă.

Dacă în vise extratereștrii au furat o rudă adormită, înseamnă că în viața reală relația lui cu această persoană se va deteriora. Când o persoană se trezește țipând după un vis de răpire, înseamnă că cineva are nevoie de ajutor. Ar trebui să se uite la oamenii din jurul lui și să găsească pe cineva care are nevoie de sprijin. Dacă cel care doarme îl ajută pe cel nevoiaș, atunci viața îl va răsplăti.

Un vis despre răpire poate fi înfricoșător, dar o astfel de viziune avertizează de obicei asupra posibilelor probleme cu ceilalți. Dacă te comporți corect, vei putea îmbunătăți relațiile cu cei dragi și vei evita consecințele negative.

Interpretarea viselor m-a furat într-un vis

Răpirea viselor, conform cărților de vis, este un simbol puternic, cu care concepte precum sclavia și violența sunt strâns legate. O persoană care a fost răpită renunță la independență și libertate, fiind complet la cheremul altor oameni. La ce visează o astfel de imagine ar trebui interpretat din perspectiva locului și a personajelor implicate în răpire.

Mă răpesc

Cartea de vis a lui Loff descrie în detaliu despre ce este răpirea. În acest caz, sunt importante condițiile fizice ale captivității și personajele implicate în acțiune. Am visat că într-un vis visătorul și-a ajutat răpitorii, în realitate el însuși va da o zonă problematică a vieții în mâinile greșite.

O altă interpretare a unui astfel de vis este o predare subconștientă a pozițiilor, un sentiment de pierdere finală a independenței și controlului situației. Visătorul simte intuitiv că nu poate face față singur problemelor.

Dacă personajele care visează care au comis răpirea sunt familiare visătorului, atunci persoana însăși nu părăsește sentimentul de deznădejde, capcana fatidică aranjată de viață. Vederea unei persoane dragi în rolul unui răpitor se explică prin nemulțumirea față de controlul larg răspândit al acestei persoane.

Un simbol important în interpretarea a ceea ce înseamnă o răpire într-un vis este locul în care ai fost capturat. Astfel, Universul trimite semnale acelei zone a vieții, care în timp real se află într-o stare neglijată sau scăpată de sub control. În realitate, visătorul are șansa să scape de probleme, să pună toată vina pe escroci și să înceapă un nou capitol în biografia sa.

Interpretarea viselor lui Medea asociază interpretarea viselor despre răpire cu apariția unei situații în care toate treburile persoanei adormite se vor desfășura fără participarea sa directă.

Acționează ca un răpitor

Construirea de planuri grandioase pentru răpirea unei persoane celebre este cauzată de nemulțumirea subconștientă față de poziția sau statutul social actual.

O altă interpretare a motivului pentru care visul de a fura oameni sau copii este oferită de cartea de vis a lui Miller. Deci, potrivit interpretului, imaginea visului exprimă teama celui care doarme de a lua decizii importante, transferând responsabilitatea pe umerii altora.

A participa la un vis la răpirea unei persoane dragi (sora, fiu sau frate) vorbește despre controlul inconștient și tutela rudelor, care sunt în mod clar nemulțumiți de această stare de lucruri.

Despre ce este visul, în care s-a întâmplat să furi singur copiii, prezice un viitor fericit și o uniune de succes într-o carte de vis. De asemenea, furtul unui copil pe cont propriu într-un vis se explică prin dorința visătorului de a întemeia o familie.

Furtul unui copil foarte mic prezice apariția unei situații care va afecta starea de spirit și va înăbuși viziunea copiilor asupra lumii.

Ei nu mă răpesc pe mine, ci pe alții

Pentru un bărbat, să urmărească răpirea soției sale, fără a încerca să-l salveze pe alesul, se explică prin avertismentul cărții de vis despre apariția unui adversar care are toate șansele să câștige femeia pe care o iubește.

Îngrijorarea cu privire la furtul unei surori mai mici sau a unui copil într-un vis indică epuizarea morală a celui care doarme. Potrivit Modern Dream Book, presiunea din partea ta poate agrava relațiile cu persoana iubită.

Eu sau alții suntem răpiți de un OZN

Experimentarea răpirii extraterestre într-un vis este asociată cu o dorință sinceră de a schimba radical situația, de a scăpa de realitate și obligații. Interpretul modern conectează viziunea visată cu viitoarea aventură sumbră.

Am visat că un OZN ia una dintre rude – pregătește-te pentru dificultăți în comunicarea cu această persoană.