Interpretarea viselor de ce visează o bufniță

De ce visează bufnița

16.11.2019 , Postat în Bufniță Comentarii Fără comentarii

Bufnițele, împreună cu corbii, au fost de multă vreme considerate una dintre cele mai mistice păsări. Prin urmare, nu este de mirare că sunt înzestrate cu simboluri și semnificații diverse, adesea destul de contradictorii. Chiar și interpretarea a ceea ce visează o bufniță poate fi foarte ambiguă și ambiguă.

În unele cazuri, un astfel de vis poate servi drept avertisment, în altele – promite schimbare. Diferitele cărți de vis oferă propriile lor interpretări ale viselor, a căror imagine centrală este o bufniță. Însă semnificația se poate schimba și în funcție de imaginea păsării prezentate și de cel care o visează.

Înțeles conform cărții de vis a lui Miller

Conform interpretării cărții de vis populare, strigătul bufniței auzit într-un vis este un semn de avertizare de sus cu privire la problemele iminente care ar putea depăși în curând visătorul. O perioadă dificilă în viață este posibilă, dar, după ce s-au adunat puteri, poate fi depășită cu succes.

Urletul auzit într-un vis de la distanță, când pasărea în sine nu este vizibilă, arată că problemele de la orizontul vieții visătorului pot apărea de fapt din senin. Dar a auzi strigătul unei bufnițe lângă casa ta este adesea interpretat ca o probabilitate de a afla despre adăugarea iminentă la familie.

O bufniță moartă într-un vis nu este de bine. Dimpotrivă, visătorul va evita problemele de sănătate. Să vezi într-un vis cum un prieten ucide o bufniță – să te cearți cu el în realitate. Dacă tu însuți ucizi o bufniță într-un vis, atunci orice afacere sau întreprindere se va transforma într-un eșec. O bufniță vie care visează avertizează asupra probabilelor calomnii și intrigi ale celor răi.

Semnificația somnului la locul bufniței

Dacă ai visat că o bufniță stă într-o cușcă, atunci visătorul ar trebui să reconsidere ce face greșit în viață. Este posibil ca visele și talentele lui să fi rămas neîmplinite, iar acest lucru îl deprimă. Un astfel de vis poate însemna și o șansă ratată, provocând regrete profunde.

Ținerea unei bufnițe mici în mână ca o bufniță sau o linguriță pentru o fată promite o întâlnire cu un bărbat care o va conduce pe culoar. În același timp, este important ca pasărea în sine să stea pe mână, dar prinderea ei în vis este un semn rău, amenință cu certuri cu cei dragi, scandaluri în familie.

A fi în casă și a vedea o bufniță în afara ferestrei înseamnă că visătorul are toate șansele de dezvoltare spirituală și de a dobândi înțelepciune. Dacă visezi că această pasăre bate la fereastră, atunci este posibil să primești un fel de știri și nu neapărat vești proaste. Pentru femei, un astfel de vis promite o sarcină timpurie.

Dacă ați visat că o bufniță s-a așezat pe umăr, atunci pentru interpretare este important să luați în considerare de ce parte s-a așezat pasărea. Dacă în dreapta – un prieten adevărat va apărea în viața visătorului, în stânga – un inamic secret.

Care este visul unei bufnițe în zbor?

Dacă ai visat la o bufniță zburătoare, atunci o astfel de viziune promite că în acest fel unele idei sau planuri ale visătorului pot dispărea. Dacă pasărea zboară, atunci, în acest caz, probleme grave vor ocoli.

Dacă o bufniță se grăbește și zboară din loc în loc, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru necazuri. În acest caz, toate acțiunile ulterioare ale visătorului ar trebui să fie bine gândite. De asemenea, nu faceți promisiuni, altfel este puțin probabil ca acestea să fie respectate.

Iată câteva interpretări mai frecvente despre ceea ce visează o bufniță:

 • zbor deasupra capului – la un posibil pericol;
 • zburând prea aproape de visător – necazurile sunt chiar după colț;
 • zburând cu o pradă mică în labe – va fi posibil să se evite problemele frivole;
 • zburând cu o pradă mare – va fi posibil să învingeți inamicii și nedoritorii;
 • stând pe un copac – sunt probabile dificultăți financiare, întârzieri salariale, cheltuieli neprevăzute;
 • zburând în casă – în următoarele zile nu ar trebui să iei decizii importante sau să începi nicio afacere.

Orice bufniță cu pradă într-un vis servește și ca avertisment. Visătorul nu trebuie să vorbească prea mult, altfel ceea ce s-a spus va fi folosit împotriva lui. Pentru a vedea într-un vis cum vânează un prădător de noapte – în realitate, va trebui să faceți față fricilor personale.

O bufniță care atacă este un avertisment că visătorul are un inamic ascuns viclean și insidios, care poate provoca în curând o lovitură neașteptată în spate. A prinde singur această pasăre înseamnă oportunitatea de a realiza adevărul sau de a afla secretul care a fost ascuns.

Semnificația somnului depinde de ce bufniță visează

O bufniță albă care visează promite o întâlnire romantică viitoare, dar poate însemna și dezvăluirea unui secret. Pentru fete, poate însemna apariția unui mentor înțelept în viață. O astfel de întâlnire se poate întâmpla în cel mai neașteptat loc.

Dacă o bufniță cenușie a visat, atunci visătorul ar trebui să se gândească dacă face totul bine în viața lui, din propria sa voință și nu de voința altcuiva. Un astfel de vis poate însemna și debutul unei perioade de blues în viața celui care îl vede. Acest vis poate fi interpretat și ca primirea de știri neașteptate.

O bufniță neagră într-un vis este un avertisment despre o amenințare. Poate însemna și dezvăluirea unor secrete care vor schimba viziunea visătorului asupra lumii.

O pasăre de noapte pătată (cu pete întunecate pe corpul gălbui) înseamnă furtul probabil de lucruri, iar galbenul prevestește probleme financiare. De asemenea, dacă o bufniță pătată visează, atunci visătorul va trebui să facă lucruri de rutină care nu dau plăcere.

O bufniță uriașă într-un vis înseamnă că visătorul va putea să iasă singur dintr-o situație destul de dificilă și să rezolve toate problemele care l-au încurcat. Dacă ai visat la o bufniță, atunci toate problemele vor fi rezolvate cu ușurință, fără prea multe bătăi de cap și cheltuieli.

O bufniță care visează cu bufnițe într-un cuib promite, în realitate, o viitoare creștere în carieră sau o creștere a salariului. O bufniță găsită înseamnă că cineva îi va oferi visătorului un sfat înțelept, pe care cu siguranță ar trebui să le folosești. Dacă ai visat la o bufniță împăiată, atunci merită să analizezi greșelile făcute mai devreme pentru a nu le mai repeta.

De ce visează o bufniță – semnificații pentru bărbați și femei

Indiferent de sexul visătorului, o bufniță în vise acționează adesea ca un simbol al crizei, un punct de cotitură în viață, atunci când este necesară o transformare decisivă pentru a schimba cursul viitor al evenimentelor și a-l îndrepta în direcția dorită. Dar există și o serie de interpretări ale viselor cu această pasăre, care pot avea semnificații excelente pentru bărbați și femei.

 • Pentru o femeie măritată, a dormi cu o pasăre de noapte înseamnă achiziții profitabile, dar avertizează și asupra posibilelor probleme de sănătate pentru soțul ei.
 • Pentru orice femeie, o bufniță într-un vis poate însemna o întâlnire secretă, o cunoștință neașteptată. Pentru o fată necăsătorită, acesta este un prevestitor al unei întâlniri timpurii cu un bărbat care se va dovedi a fi destinul ei.
 • O bufniță moartă într-un vis pentru o fată promite transformări dramatice ale vieții, al căror rezultat va fi în orice caz pozitiv.
 • Pentru un bărbat, un vis cu o bufniță prezintă de obicei cheltuieli neprevăzute.

Conform cărții de vis a lui Freud, a vedea o bufniță într-un vis pentru o fată înseamnă că nu este momentul să faci noi cunoștințe. Dacă are un cuplu, este probabil să apară un rival care să-i poată lua iubitul.

A îmblânzi o bufniță într-un vis înseamnă a câștiga înțelepciune în viață. Dar dacă într-un vis persoana iubită a visătorului îmblânzește pasărea, atunci o astfel de viziune poate avertiza despre trădarea sa.

Citeste mai mult:  De ce visează șobolanii în apă

Mângâierea acestei păsări într-un vis pentru visătorii de orice gen înseamnă că vor avea noroc în viață. Un vis cu hrănirea unei bufnițe dintr-o mână este, de asemenea, considerat un semn bun. În acest caz, va fi posibil să depășiți toate dificultățile. Dar a vedea cum o bufniță mănâncă prada prinsă înseamnă eșec financiar.

De ce visează bufnița

De ce visează bufnița? Într-un vis, acesta este un simbol destul de rar, dar foarte semnificativ. Ea reflectă înțelepciunea și cunoștințele secrete, dar în același timp avertizează asupra dificultăților vieții. Exemplele de interpretare și cărțile de vis populare vă vor ajuta să găsiți interpretarea potrivită.

Opinia despre cartea de vis a lui Miller

Dacă în vise mi s-a întâmplat să aud strigătul surd și sumbru al unei bufnițe, atunci necazurile și necazurile sunt deja aproape. Cartea de vis te sfătuiește să aduni puteri și să fii extrem de precaut în orice, pentru că trebuie să treci printr-una dintre cele mai dificile etape din viață.

Ai visat o bufniță moartă? Interpretarea visului este sigură că vei evita o boală gravă sau un pericol. O bufniță vie într-un vis simbolizează calomnia și calomnia inamicilor.

Interpretarea somnului conform cărții de vis a lui Esop

De ce visează bufnița? Ea este un simbol universal recunoscut al înțelepciunii. Această pasăre reflectă o forță misterioasă care influențează viața visătorului din exterior sau adormită în interiorul lui.

Ți s-a întâmplat să vezi că o bufniță atacă o altă pasăre sau animal? În realitate, vei deveni un participant la evenimente în timpul cărora o persoană puternică și puternică o va subjuga pe una mai slabă.

Ai avut un vis că ai găsit o bufniță? Interpretarea visului este sigură că cineva vă va oferi sfaturi înțelepte și practice. De ce visezi la o bufniță fără pene? Anumite circumstanțe te vor enerva și te vor forța să comiți un act stupid.

Într-un vis, o bufniță s-a așezat pe cap? Interpretarea viselor crede că trebuie să te confrunți cu adevăratul rău. Strigătul unei bufnițe de lângă casă marchează un plus la familie sau, dimpotrivă, o tragedie.

Interpretarea cărții de vis a lui D. și N. Winters

Care este visul unei bufnițe cenușii obișnuite? Ea transmite o atitudine mohorâtă și sumbră față de viață. Poate că ai cu adevărat motive să tânjiți.

Cu toate acestea, cartea de vis crede că negativul nu va ajuta să facă față blues-ului și problemelor reale. Imaginea unei bufnițe într-un vis sugerează să acționezi decisiv, dar în același timp să te bazezi nu atât pe un calcul sobru, cât pe propria ta intuiție.

Predicție conform cărții de vis a lui D. Loff

O bufniță este un simbol al longevității și al cunoștințelor secrete într-un vis, care este direct legată de prezicerea viitorului. Poate că nici măcar nu bănuiești că ai talentul unui adevărat văzător.

În plus, imaginea reflectă căutări spirituale și încercări de a înțelege ceva de neînțeles. Prin felul în care bufnița s-a comportat în vis, poți înțelege dacă ești pe drumul cel bun și dacă ai ocazia să înveți ceva de necunoscut din punctul de vedere al locuitorilor.

Interpretarea cărții de vis de la A la Z

Care este visul unei bufnițe, conform acestei cărți de vis? El crede că riști să cazi într-o societate proastă. Dacă ai visat că o bufniță a zburat chiar în fața feței tale, atunci o persoană dragă se va îmbolnăvi. Dacă într-un vis o bufniță zboară în timpul zilei, atunci, în realitate, vei putea evita pericolul de moarte.

Este rău să auzi strigătul unei bufnițe într-un vis – acesta este un prevestitor al faptului că trebuie să participi la înmormântarea altcuiva. A avut un vis că o bufniță a zburat în casă? Va fi nenorocire. O pasăre moartă promite experiențe romantice, iar o bufniță împăiată prezice: recunoști o greșeală pe care ai făcut-o mai devreme.

Descifrarea imaginii conform cărții de vis a magicianului alb

De ce visează bufnița? Fii atent, cei nedoritori visează să profite de slăbiciunea ta. A doua zi care urmează visului va aduce multe necazuri.

Ți s-a întâmplat să vezi cum vâna o bufniță într-un vis? Sufletul tău este plin de temeri nefondate. În subconștient, îți este teribil de frică să nu fii victima.

Ai avut un vis că ai ucis o bufniță? Ceea ce ai în minte nu este bine. Acțiunea pe care ești dispus să o faci va înrăutăți situația. Pentru a rezolva problema, cartea de vis recomandă să contactați oameni competenți.

Care este visul unei bufnițe în afara ferestrei din pădure

Ai visat la o bufniță în pădure? Vrei să devii o persoană înțeleaptă sau să rezolvi o problemă dificilă. Uneori, interpretarea unui vis indică o anumită persoană de sex feminin care vă face rău inconștient din motive „bune” sau intenționat.

Pentru ce altceva este o bufniță în afara ferestrei? Aceasta este o reflectare a căutării spirituale personale. Viziunea sugerează că răspunsurile sunt în apropiere, trebuie doar să le poți lua în considerare.

În plus, bufnița din afara ferestrei într-un vis reflectă latura secretă a personalității. Poate că în curând vei descoperi ceva în tine pe care nici nu l-ai bănuit înainte. Privește în jur, locul în care a trebuit să vezi o bufniță îți va spune ce domeniu al vieții se referă la schimbările viitoare.

Am visat la o bufniță în casă, în mâinile mele

Dacă într-un vis o bufniță a fost în mâinile tale, atunci poți lua în considerare ceea ce a fost ascuns anterior. Va exista claritate deplină și înțelegere absolută a situației. De fapt, ești destinat unei serii de perspective care îți vor schimba complet părerile despre lumea din jurul tău.

Ai visat la o bufniță în casă care se repezi la o anumită persoană? Amintește-ți acest personaj – el este cel care reprezintă o amenințare pentru tine în lumea reală. Este mai bine să vezi că o bufniță stă calm și voluntar pe umărul cuiva. În realitate, între tine și el se va stabili o înțelegere aproape telepatică.

O bufniță în casă este un simbol al singurătății voluntare și chiar al schitului. Dar te-ai ascuns în mod deliberat de societate, ceea ce a deschis oportunități de a înțelege secretele profunde ale ființei și ale universului. Dacă pasărea s-a așezat pe o parte a corpului, atunci este acolo unde se ascunde boala latentă.

Ce înseamnă o bufniță albă, polară, obișnuită într-un vis

Care este visul unei bufnițe cenușii obișnuite? Ea avertizează despre pericol sau frică. În același timp, pasărea personifică o femeie înțeleaptă, primind sfaturi, propria intuiție. Ai visat la o bufniță cenușie? Obțineți știrile sau înfruntați cealaltă parte a lucrurilor obișnuite.

O bufniță albă într-un vis marchează descoperirea unor secrete și sugerează o întâlnire romantică timpurie. Ai visat o bufniță neobișnuită cu ochi arși? Acestea sunt gânduri obsesive ale visătorului, care în timp se pot transforma într-o adevărată manie.

Am visat – o bufniță bate pe fereastră, zboară, zboară

De ce să visezi că o bufniță bate pe fereastră. Din păcate, ești sortit unei mari nenorociri. Aceeași imagine reflectă intrigile care se împletesc în jurul persoanei tale. Bufnița care bate la fereastră simbolizează frica.

A vedea o bufniță zburând înseamnă că cineva va profita de ideile și planurile tale. Dacă într-un vis o bufniță zboară și își bate tare din aripi, atunci pericolul amenință un întreg grup de oameni, inclusiv pe tine. Dacă zboară, atunci amenințarea va trece în consecință.

Bufniță într-un vis – chiar mai multe detalii

Dacă ai visat la o bufniță, atunci va trebui să arăți înțelepciune într-o chestiune delicată. Această pasăre visează destul de rar, prin urmare visul poate fi considerat profetic în orice caz. Mai mult, ar trebui să vă amintiți exact cuvintele pe care le-ar putea spune într-un vis.

 • urmăriți zborul unei bufnițe – scufundați-vă în secrete întunecate
 • bufniță zburătoare – cunoștințe oculte
 • deasupra capului – pericol
 • zboară spre tine – necazul este aproape
 • zboară departe de tine – totul se va rezolva
 • cu prada mică – scăpând de micile griji
 • cu unul mare – biruință asupra răului
 • stând pe o piatră – sărăcia
 • pe un copac – sfatul unei persoane dragi
 • în cameră – o situație dificilă
 • într-o cușcă – oportunități nerealizate
 • alb – data
 • gri – femeie
 • negrul este o amenințare
 • te atacă – un inamic insidios
 • prins un șoarece – secretul tău va fi dezvăluit
 • pasăre mică – probleme la copii
 • îmblânzi o bufniță – înțelepciune, experiență lumească
 • ține-te în mâini – frică
 • auzi țipete – necazuri, necazuri, vești proaste

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci clătite

De ce altfel visează o bufniță? Interpretarea somnului depinde în întregime de caracteristicile tradițiilor culturale la care aderă visătorul. Prin urmare, aceeași viziune poate avertiza despre boală, eșec și chiar moarte, sau despre vindecare (fizică sau spirituală), succes absolut și înțelepciune.

De ce visează bufnița

Strigătul surd al unei bufnițe, care se aude în visul tău dintr-un vas adânc al pădurii, avertizează asupra necazurilor care se vor întâmpla în curând în viața ta. Poate fi o veste proastă la locul de muncă, boala celor dragi, trădarea prietenilor. Desigur, nu ar trebui să lăsați somnul nesupravegheat, este mai bine să acordați atenție sănătății dvs. în viața reală, să trimiteți membrii familiei la medic și, în general, să nu vă asumați riscuri fără o nevoie inutilă.

Dacă vezi o bufniță într-un vis, înseamnă că te vei confrunta cu calomnie sau că te vei confrunta cu ceva care prezintă un risc pentru viața ta.

Visul unei bufnițe, conform acestei interpretări, avertizează asupra necesității de a fi atenți în realitate. A venit o perioadă în viața ta în care pericolele te așteaptă literalmente peste tot, un truc poate fi de așteptat chiar și de la oamenii apropiați. Există oameni în mediul tău care vor să folosească oricare dintre revelațiile tale în scopuri mercenare, nu le da o astfel de șansă.

Dacă într-un vis vezi cum ucizi o bufniță, ia asta ca pe un avertisment. În realitate, v-ați asumat o afacere care cu siguranță nu va funcționa. Sperați să vă rezolvați unele dintre problemele prin aceasta, dar va fi o încercare nereușită. Este mai bine să consultați oameni cunoscători, să aveți încredere în profesioniști și să nu pierdeți timpul în zadar.

Bufnița de vânătoare pe care o privești într-un vis este un simbol al fricilor tale ascunse. Din păcate, le-ai dat prea multă putere asupra ta și nu poți face față emoțiilor. Reunește-te sau consultă un psiholog bun. Temerile subconștiente nu ar trebui să îți sărăcească viața.

Acest interpret acordă o mare atenție laturii intime a vieții umane. În opinia sa, o bufniță văzută într-un vis poate prevesti visătorului o boală. Fii atent, protejează-te și abține-te pentru o vreme de la rătăcirile nocturne și de la stilul tău de viață răvășit.

Dacă o femeie a văzut o bufniță într-un vis, se spune că ar trebui să evite să se întâlnească și să se întâlnească cu bărbați pentru o vreme, aceștia nu se vor termina cu nimic bun și pot fi chiar plini de probleme grave.

Aici visătorul este sfătuit să acorde o atenție deosebită viziunii în care aude strigătul unei bufnițe, dar nu vede pasărea însăși. Asta înseamnă că în viața ta va apărea un prieten și mentor înțelept, un profesor, ale cărui sfaturi îți vor fi foarte utile. Nu rata ocazia de a primi sfaturi utile.

Bufnița însăși, văzută în vis, prezice moartea. Dacă pasărea țipă, acest lucru poate indica că moartea te amenință. Pasărea zboară și își bate aripile, iar tu urmărești asta – un pericol de moarte va amenința un grup de oameni, care te include. Poate ar trebui să vă abțineți de la călătoriile cu avionul sau pe distanțe lungi.

Pentru femei, apariția unei bufnițe într-un vis indică faptul că acum are loc un punct de cotitură în viața ei, ea se va confrunta cu încercări. Cum exact va fi posibil să treceți prin ele, iar visul va spune. De exemplu, dacă o bufniță bate la o fereastră, aceasta aduce o veste bună: amintiți-vă, această pasăre a fost cea care le-a adus tinerilor vrăjitori o invitație la școala de magie. Dacă o femeie însărcinată visează la o bufniță, acesta este un avertisment pentru ea: nu vorbi prea mult despre tine, despre viitorul tău copil și despre relațiile de familie cu alte persoane. Ei pot avea gânduri rele. Pentru o femeie căsătorită, un astfel de vis este o ocazie de a se gândi la căsnicia ei. Cel mai probabil, se pregătește o criză în relațiile cu iubitul tău soț și este timpul să intervii în această situație. Sunteți conectat la o viață personală fericită, dar acest vis vă cere literalmente să depuneți eforturi pentru a vă realiza aspirațiile.

De asemenea, este important să ne amintim de ce culoare ai visat bufnița. Pasărea neagră marchează necazurile și apariția în viața ta a dușmanilor ascunși, a dușmanilor secreti. Se fac intrigi împotriva ta și, deocamdată, s-ar putea să nu fii conștient de asta. Este foarte probabil ca răuvoitorul tău să fie o persoană pe care ai jignit-o și ai uitat-o ​​deja. În realitate, ar trebui să fii mai atent și să nu ai prea multă încredere în străini, să nu-ți deschizi sufletul față de ei și să nu devii dependent de ei.

Dacă pasărea era gri într-un vis, asta înseamnă că, dimpotrivă, în viața ta va apărea o persoană care, cu sfaturile sale inteligente, te va ajuta să faci față greutăților de zi cu zi. Un prieten calm și rezonabil va deveni persoana pe care te poți baza cu ușurință.

Bufnițele galbene visează la probleme materiale. Bunăstarea ta financiară explodează din plin, iar acest vis sugerează că trebuie să nu mai risipiți banii, să începeți să numărați cheltuielile și să planificați veniturile. Merită să vă gândiți la o investiție de încredere de bani, doar nu vă lingușiți cu promisiuni strălucitoare de venituri mari de la organizații financiare nesigure.

Dar apariția unei bufnițe albe în visul tău indică faptul că lângă tine va apărea un adevărat profesor înțelept, o persoană care te poate face puțin mai bun. Nu rata această ocazie, mentorul te va învăța multe, ar trebui să-l asculți cu atenție.

Bufnița care zboară, pe care o urmărești, visează la un pericol iminent, este mai bine să fii în alertă în zilele următoare, să nu faci plimbări de noapte singur, să nu-ți asumi riscuri. Dacă o pasăre stă pe umărul tău stâng, te vei confrunta cu un nedoritor, în dreapta ta – găsește-ți un prieten bun. Dar bufnița din cușcă la care a visat fata sugerează în mod clar că domnișoara nu își dezvoltă talentele, nu se angajează în auto-îmbunătățire. Și această situație trebuie remediată cât mai curând posibil.

De ce visează bufnița

16.11.2019 , Postat în Bufniță Comentarii Fără comentarii

Bufnițele, împreună cu corbii, au fost de multă vreme considerate una dintre cele mai mistice păsări. Prin urmare, nu este de mirare că sunt înzestrate cu simboluri și semnificații diverse, adesea destul de contradictorii. Chiar și interpretarea a ceea ce visează o bufniță poate fi foarte ambiguă și ambiguă.

În unele cazuri, un astfel de vis poate servi drept avertisment, în altele – promite schimbare. Diferitele cărți de vis oferă propriile lor interpretări ale viselor, a căror imagine centrală este o bufniță. Însă semnificația se poate schimba și în funcție de imaginea păsării prezentate și de cel care o visează.

Citeste mai mult:  Care este visul unui mort beat

Înțeles conform cărții de vis a lui Miller

Conform interpretării cărții de vis populare, strigătul bufniței auzit într-un vis este un semn de avertizare de sus cu privire la problemele iminente care ar putea depăși în curând visătorul. O perioadă dificilă în viață este posibilă, dar, după ce s-au adunat puteri, poate fi depășită cu succes.

Urletul auzit într-un vis de la distanță, când pasărea în sine nu este vizibilă, arată că problemele de la orizontul vieții visătorului pot apărea de fapt din senin. Dar a auzi strigătul unei bufnițe lângă casa ta este adesea interpretat ca o probabilitate de a afla despre adăugarea iminentă la familie.

O bufniță moartă într-un vis nu este de bine. Dimpotrivă, visătorul va evita problemele de sănătate. Să vezi într-un vis cum un prieten ucide o bufniță – să te cearți cu el în realitate. Dacă tu însuți ucizi o bufniță într-un vis, atunci orice afacere sau întreprindere se va transforma într-un eșec. O bufniță vie care visează avertizează asupra probabilelor calomnii și intrigi ale celor răi.

Semnificația somnului la locul bufniței

Dacă ai visat că o bufniță stă într-o cușcă, atunci visătorul ar trebui să reconsidere ce face greșit în viață. Este posibil ca visele și talentele lui să fi rămas neîmplinite, iar acest lucru îl deprimă. Un astfel de vis poate însemna și o șansă ratată, provocând regrete profunde.

Ținerea unei bufnițe mici în mână ca o bufniță sau o linguriță pentru o fată promite o întâlnire cu un bărbat care o va conduce pe culoar. În același timp, este important ca pasărea în sine să stea pe mână, dar prinderea ei în vis este un semn rău, amenință cu certuri cu cei dragi, scandaluri în familie.

A fi în casă și a vedea o bufniță în afara ferestrei înseamnă că visătorul are toate șansele de dezvoltare spirituală și de a dobândi înțelepciune. Dacă visezi că această pasăre bate la fereastră, atunci este posibil să primești un fel de știri și nu neapărat vești proaste. Pentru femei, un astfel de vis promite o sarcină timpurie.

Dacă ați visat că o bufniță s-a așezat pe umăr, atunci pentru interpretare este important să luați în considerare de ce parte s-a așezat pasărea. Dacă în dreapta – un prieten adevărat va apărea în viața visătorului, în stânga – un inamic secret.

Care este visul unei bufnițe în zbor?

Dacă ai visat la o bufniță zburătoare, atunci o astfel de viziune promite că în acest fel unele idei sau planuri ale visătorului pot dispărea. Dacă pasărea zboară, atunci, în acest caz, probleme grave vor ocoli.

Dacă o bufniță se grăbește și zboară din loc în loc, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru necazuri. În acest caz, toate acțiunile ulterioare ale visătorului ar trebui să fie bine gândite. De asemenea, nu faceți promisiuni, altfel este puțin probabil ca acestea să fie respectate.

Iată câteva interpretări mai frecvente despre ceea ce visează o bufniță:

 • zbor deasupra capului – la un posibil pericol;
 • zburând prea aproape de visător – necazurile sunt chiar după colț;
 • zburând cu o pradă mică în labe – va fi posibil să se evite problemele frivole;
 • zburând cu o pradă mare – va fi posibil să învingeți inamicii și nedoritorii;
 • stând pe un copac – sunt probabile dificultăți financiare, întârzieri salariale, cheltuieli neprevăzute;
 • zburând în casă – în următoarele zile nu ar trebui să iei decizii importante sau să începi nicio afacere.

Orice bufniță cu pradă într-un vis servește și ca avertisment. Visătorul nu trebuie să vorbească prea mult, altfel ceea ce s-a spus va fi folosit împotriva lui. Pentru a vedea într-un vis cum vânează un prădător de noapte – în realitate, va trebui să faceți față fricilor personale.

O bufniță care atacă este un avertisment că visătorul are un inamic ascuns viclean și insidios, care poate provoca în curând o lovitură neașteptată în spate. A prinde singur această pasăre înseamnă oportunitatea de a realiza adevărul sau de a afla secretul care a fost ascuns.

Semnificația somnului depinde de ce bufniță visează

O bufniță albă care visează promite o întâlnire romantică viitoare, dar poate însemna și dezvăluirea unui secret. Pentru fete, poate însemna apariția unui mentor înțelept în viață. O astfel de întâlnire se poate întâmpla în cel mai neașteptat loc.

Dacă o bufniță cenușie a visat, atunci visătorul ar trebui să se gândească dacă face totul bine în viața lui, din propria sa voință și nu de voința altcuiva. Un astfel de vis poate însemna și debutul unei perioade de blues în viața celui care îl vede. Acest vis poate fi interpretat și ca primirea de știri neașteptate.

O bufniță neagră într-un vis este un avertisment despre o amenințare. Poate însemna și dezvăluirea unor secrete care vor schimba viziunea visătorului asupra lumii.

O pasăre de noapte pătată (cu pete întunecate pe corpul gălbui) înseamnă furtul probabil de lucruri, iar galbenul prevestește probleme financiare. De asemenea, dacă o bufniță pătată visează, atunci visătorul va trebui să facă lucruri de rutină care nu dau plăcere.

O bufniță uriașă într-un vis înseamnă că visătorul va putea să iasă singur dintr-o situație destul de dificilă și să rezolve toate problemele care l-au încurcat. Dacă ai visat la o bufniță, atunci toate problemele vor fi rezolvate cu ușurință, fără prea multe bătăi de cap și cheltuieli.

O bufniță care visează cu bufnițe într-un cuib promite, în realitate, o viitoare creștere în carieră sau o creștere a salariului. O bufniță găsită înseamnă că cineva îi va oferi visătorului un sfat înțelept, pe care cu siguranță ar trebui să le folosești. Dacă ai visat la o bufniță împăiată, atunci merită să analizezi greșelile făcute mai devreme pentru a nu le mai repeta.

De ce visează o bufniță – semnificații pentru bărbați și femei

Indiferent de sexul visătorului, o bufniță în vise acționează adesea ca un simbol al crizei, un punct de cotitură în viață, atunci când este necesară o transformare decisivă pentru a schimba cursul viitor al evenimentelor și a-l îndrepta în direcția dorită. Dar există și o serie de interpretări ale viselor cu această pasăre, care pot avea semnificații excelente pentru bărbați și femei.

 • Pentru o femeie măritată, a dormi cu o pasăre de noapte înseamnă achiziții profitabile, dar avertizează și asupra posibilelor probleme de sănătate pentru soțul ei.
 • Pentru orice femeie, o bufniță într-un vis poate însemna o întâlnire secretă, o cunoștință neașteptată. Pentru o fată necăsătorită, acesta este un prevestitor al unei întâlniri timpurii cu un bărbat care se va dovedi a fi destinul ei.
 • O bufniță moartă într-un vis pentru o fată promite transformări dramatice ale vieții, al căror rezultat va fi în orice caz pozitiv.
 • Pentru un bărbat, un vis cu o bufniță prezintă de obicei cheltuieli neprevăzute.

Conform cărții de vis a lui Freud, a vedea o bufniță într-un vis pentru o fată înseamnă că nu este momentul să faci noi cunoștințe. Dacă are un cuplu, este probabil să apară un rival care să-i poată lua iubitul.

A îmblânzi o bufniță într-un vis înseamnă a câștiga înțelepciune în viață. Dar dacă într-un vis persoana iubită a visătorului îmblânzește pasărea, atunci o astfel de viziune poate avertiza despre trădarea sa.

Mângâierea acestei păsări într-un vis pentru visătorii de orice gen înseamnă că vor avea noroc în viață. Un vis cu hrănirea unei bufnițe dintr-o mână este, de asemenea, considerat un semn bun. În acest caz, va fi posibil să depășiți toate dificultățile. Dar a vedea cum o bufniță mănâncă prada prinsă înseamnă eșec financiar.