De ce visezi să omori un păianjen

Ce înseamnă să ucizi un păianjen într-un vis

Acest vis poate oferi atât o interpretare pozitivă, cât și una negativă. Pe de o parte, păianjenii înseamnă frică, emoții negative, groază, diverse forme de rău, relații parazitare și conflicte până la autodistrugere. De aceea, a ucide un păianjen într-un vis înseamnă a pune capăt distrugerii și agresiunii. Cu toate acestea, cartea de vis oferă o interpretare mai detaliată a unui astfel de vis. Asta înseamnă cel mai adesea.

vesti proaste

De obicei, în astfel de povești, un păianjen mare și păros apare pe neașteptate și vederea lui începe să te sperie și să provoace emoții neplăcute. Interpretarea visului scrie că o astfel de viziune prezice întotdeauna răul. Un păianjen alb sau gri deschis poate fi foarte viclean, dar în unele cazuri arată vești bune și un rezultat de succes al intențiilor rele ale visătorului.Negrul visează cel mai adesea la vești proaste, frică, locul sau conflictul altcuiva.

Cu cât este mai groaznic și mai mare într-un vis, cu atât treburile și angajamentele tale vor fi mai rele. Uciderea lui – până la sfârșitul conflictului sau până la faptul că vei putea profita chiar și de necazuri. În funcție de forma răului, un astfel de vis poate prezice neutralizarea răzbunării, sfârșitul unui conflict cu o persoană foarte insidioasă și răzbunătoare, un agresor și un inamic rău. Dar, în unele cazuri, a scăpa de el înseamnă a smulge în mod neașteptat un jackpot bun sau a deturna în mod necinstit fondurile altora.

De ce visezi să omori un păianjen ușor neplăcut la locul tău de muncă? Cartea de vis interpretează un astfel de vis în profituri legitime și neașteptate, recompense pentru munca sa. Dacă, desigur, păianjenul nu s-a dovedit a fi periculos și otrăvitor.

În caz contrar, s-ar putea să fii lovit puternic de persoana pe care ai crezut că este prietenul tău. Poate fi tăcut și retras, dar în același timp să acumuleze resentimente și, uneori, să se răzbune. Contactul cu el este foarte periculos. Prin urmare, cartea de vis vă sfătuiește să fiți foarte atenți.

Dacă ucizi cu mâna un păianjen păros negru de pe desktopul tău, la birou, pentru ce este? Interpretarea visului prezice că vei primi profituri ilegale, pe care le vei ascunde cu grijă de alții sau mulți bani. Pentru o fată, un astfel de vis prezice că va primi un cadou bogat de la un bărbat foarte adult care are planuri nemodeste pentru ea.

Mai ales dacă ucide un păianjen negru mare și blănos cu propria ei mână. Poate fi o bijuterie într-o cutie de catifea, a cărei valoare indică faptul că a prins un pește foarte mare. Cu toate acestea, cartea de vis avertizează că relația nu va dura mult și nu va fi serioasă, iar dacă păianjenul s-a dovedit a fi otrăvitor și mușcat, atunci s-ar putea mai târziu să regrete amar că a fost de acord cu acest roman. Otrava poate simboliza nu numai răzbunarea sau condamnarea lui, un mare scandal, ci și o pasiune care se va trezi în inima ei și va chinui fata pentru o persoană care este complet indiferentă față de ea. Este posibil ca mai târziu să încerce să se otrăvească din dragostea ei nefericită pentru un afemeiat în vârstă.

anunțul decesului

Care este visul unui păianjen negru înfricoșător care se târăște pe sticlă sau pe peretele casei tale? Cartea de vis scrie că destul de des simbolizează răul sau vești despre doliu și moartea cuiva. Mai ales dacă într-un vis păianjenul era terry, foarte mare și negru. Cu toate acestea, pentru a-l ucide într-un vis, pentru ce este visul? Cartea de vis scrie că foarte curând vei afla că vestea este falsă și vei putea supraviețui morții unei persoane dragi sau doar unui prieten sau cunoștință.

De ce visezi să omori un păianjen negru cu un papuc? Foarte curând, anxietățile și temerile tale se vor risipi și te vei putea distra acasă în liniște și pace. Uneori, un păianjen într-un vis arată daune, un lucru negru pe care cei răi l-au pregătit pentru tine. Dacă ai visat că l-ai aruncat pe fereastră sau pur și simplu ai ucis acest păianjen, cartea de vis scrie că în viață poți depăși negativitatea sau pur și simplu nu crezi zvonuri false. Veți putea rezista cu demnitate negativității și agresiunii împotriva voastră și, de asemenea, veți împiedica cei răi să vă calomnieze numele.

De ce o fată visează să vadă și să bată în cuie un păianjen mare în propria ei casă? Cel mai adesea, un astfel de vis este un vis de știri neplăcute sau pur și simplu știri șocante, descoperirea unui articol sau a căptușelii deteriorate. Vrăjitoria altcuiva poate să o sperie foarte mult, așa că cartea de vis solicită faptul că nu ar trebui să fii supărat din această cauză, dar pur și simplu este mai bine să acționezi.

De ce visezi să omori un păianjen urât în ​​bucătărie? Cineva vrea să vă prejudicieze situația financiară. Cel mai bine este să evitați cheltuielile inutile și să încercați să neutralizați impactul negativ negativ. Atunci avantajul va fi de partea ta.

Uneori, un astfel de vis prezice un cadou neașteptat și foarte generos de la un prieten sau o rudă. Se poate dovedi a fi foarte scump sau poate provoca probleme și pierderi rapide.

Pentru a preveni acest lucru, trebuie să încerci să-i dai seama de intențiile lui și să-l accepți, cu excepția cazului în care te va mitui sau te va împinge în ceva rău. Pentru cei care iau mită, un astfel de vis prezice o expunere timpurie și probleme mari din această cauză.

Învinge gândurile rele și anxietatea

În unele cărți de vis, păianjenul simbolizează nu numai agresiunea din afară sau diverse necazuri, ci și gândurile rele ale visătorului însuși, care îl împiedică să trăiască liniștit și fericit. Poate fi anxietate, frică, gelozie și suspiciune. A ucide un păianjen teribil înseamnă a învinge acest sentiment cu rațiune și voință. Prin urmare, cărțile despre interpretarea viselor scriu că în curând gândurile rele, răzbunarea sau frica te vor părăsi sau încetează să interfereze cu fericirea și bunăstarea ta. Pentru o fată, un astfel de vis prezice scăparea de resentimente și suspiciune excesivă, pentru un tip – de gelozie și agresivitate.

Uciderea unui păianjen într-un vis

Păianjenul reprezintă înșelăciune și răutate. Într-un vis, el avertizează despre evenimente importante care se vor întâmpla în curând în viață. A ucide un păianjen într-un vis – a primi vești neplăcute sau a fi dezamăgit de ceva.

Citeste mai mult:  De ce visezi la lămâi într-un vis

Uciderea unui păianjen într-un vis

Valoarea generală

Adesea insectele avertizează asupra problemelor. Unele cărți de vis descifrează acest simbol ca boală sau necaz. Viața se va înrăutăți în curând. O cruce târâtoare avertizează că vor apărea probleme minore în curând.

Uciderea unei astfel de creaturi vorbește despre probleme serioase. Dacă visătorul trebuie să omoare un artropod, aceasta indică o pierdere de bani. Este necesar să fii extrem de atent și atent în problemele financiare. Un rol uriaș îl joacă culoarea și dimensiunea artropodului.

O tarantula neagră visează la lacrimi și la dezamăgire. Brown avertizează despre problemele familiei. Uciderea unui păianjen este o problemă pe care o persoană și-o va crea pentru sine. Interpretarea visului lui Tsvetkov spune că uciderea acestei creaturi prevestește evenimente importante. Dacă o femeie a visat să omoare o cruce, vor apărea conflicte în familie.

Dimensiunea animalului

Artropodele uriașe avertizează despre evenimente și schimbări semnificative:

  1. Un vis în care este prezentă o creatură mare vorbește despre munca grea pe o chestiune semnificativă.
  2. Crucea simbolizează știrile. Dacă este de dimensiuni considerabile, știrile vor fi importante. Uciderea unei tarantule uriașe – până la imposibilitatea de a afla știri semnificative.
  3. Un vis cu această creatură prezice mari probleme în familie sau la locul de muncă.

Fiecare interpret explică semnificația unei astfel de viziuni în moduri diferite.

Merită să ne amintim toate detaliile pentru a determina interpretarea corectă. Uciderea unui mic artropod prezice omisiunea a ceva important. De asemenea, visează la pierderi la locul de muncă. Dacă este blană, vor veni vești proaste care privesc oamenii apropiați visătorului. De asemenea, o creatură pufoasă este un simbol al doliu. A ucide un individ otrăvitor într-un vis înseamnă intrigi inamicilor. A ucide un păianjen într-un vis înseamnă a depăși obstacolele.

Tarantula

Dacă o persoană a visat că zdrobește o tarantula, aceasta înseamnă victoria asupra inamicului. Visul avertizează că atunci când rezolvați o situație importantă, ar trebui să vă bazați pe propria intuiție. De asemenea, unii interpreți descifrează o astfel de viziune precum a scăpa de problemele de la locul de muncă. Văduva neagră visează la necazuri sau la apariția nedoritorilor. Uciderea unui păianjen cu un model roșu într-un vis este o victorie asupra celor răi, o promovare sau o recompensă viitoare.

Pentru o persoană bolnavă, un astfel de semn prezice recuperarea.

Dacă un om sărac ucide un păianjen într-un vis, situația lui financiară se va îmbunătăți. Uciderea unei cruce de păianjen – la evenimente neplăcute. Un artropod care se târăște pe spate avertizează despre moartea unei persoane dragi. Pânza pe care o țese crucea simbolizează o situație fără speranță.

Păianjen în visul unei fete

Păianjenul îi promite fetei un iubit bogat

O fată care a visat că ucide o cruce, o astfel de viziune prezice o relație frivolă. De asemenea, această creatură vorbește despre aspectul unui iubit bogat. Dacă mușcă, vor apărea evenimente neplăcute. Tarantula otrăvitoare este un simbol al bârfei și al înșelăciunii. O cruce muşcată avertizează asupra treburilor neplăcute. Mușcătura simbolizează, de asemenea, ceartă și neînțelegeri în familie. Uneori, acest semn este descifrat ca o rupere a relațiilor.

Acțiunile visătorului

Dacă trebuie să fugiți de un păianjen uriaș în timpul unui vis, aceasta indică poziția avantajoasă a visătorului. Potrivit interpretului țigan, aceasta indică o deteriorare a situației financiare. Ucide un animal într-o cameră – pentru a primi o poziție bine plătită. Uciderea unei cruci la locul de muncă aduce profit. Un animal otrăvitor simbolizează trădarea unui prieten. Zdrobirea unui artropod în bucătărie – la o situație financiară înrăutățită. Uciderea păianjenilor într-un vis cu un papuc este o stare stabilă. Dacă visătorul îneacă animalul, o astfel de viziune este un vis pentru probleme neplăcute. Arderea unei tarantule prevestește evenimente periculoase.

Semnificații în diferite cărți de vis

Cartea de vis a lui Miller spune că o cruce, țesând calm o pânză, indică stabilitate în afaceri și armonie în familie. Curățarea web – pentru a lupta împotriva dificultăților viitoare la locul de muncă și în viața de familie.

Pentru a zdrobi tarantula conform interpretului lui Tsvetkov – la o schimbare a planurilor. Uciderea unei tarantule agresive într-o carte de vis prezice o îmbunătățire a situației. Cartea de vis islamică interpretează acest semn ca trădare sau probleme în viața personală.

Concluzie

Un păianjen care a apărut în timpul unui vis poate avea o interpretare diferită. Semnificația vederii depinde de culoarea și dimensiunea creaturii. Mai des visează la schimbări de viață sau la evenimente importante.

ucide păianjenul

Interpretarea viselor Ucide un păianjen ai visat de ce într-un vis să ucizi un păianjen? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să ucizi un păianjen într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Păianjen

A vedea un păianjen într-un vis înseamnă că vei fi atent și activ în munca ta, iar norocul îți va mulțumi pentru asta.

A vedea un păianjen țesându-și pânza în asta înseamnă că vei fi calm și fericit în casa ta.

A ucide un păianjen într-un vis înseamnă că te vei certa cu soția sau iubitul tău.

Dacă un păianjen te muște într-un vis, vei deveni o victimă a trădării, iar munca ta va avea de suferit din vina dușmanilor tăi.

Dacă vezi într-un vis că ești înconjurat de o mulțime de păianjeni agățați de pânzele lor, asta îți promite o combinație neobișnuit de favorabilă de circumstanțe: sănătate bună, noroc, sprijin din partea prietenilor tăi.

A visa că ai dat peste o pânză cu un păianjen imens înseamnă, în ciuda conexiunilor periculoase, succes rapid în viață.

Un vis în care păianjeni foarte mari și foarte mici se apropie de tine în același timp înseamnă că vei reuși în afaceri și te vei bucura de norocul tău imens de mai multe ori; totuși, dacă un păianjen uriaș te mușcă într-un vis, dușmanii îți vor fura norocul. Dacă te mușcă un păianjen mic, atunci atacurile minore și invidia te vor deranja.

Dacă visezi că fugi de un păianjen mare, înseamnă că norocul te va lăsa în circumstanțe care sunt umilitoare pentru tine. Dacă ucizi acest păianjen, atunci poate că vei lua o poziție demnă. Cu toate acestea, dacă mai târziu prinde viață și te urmărește din nou, atunci vei fi asuprit de boală și de volatilitatea norocului.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o mușcătură de pisică

Dacă o fată visează că păianjenii aurii se târăsc în jurul ei, atunci fericirea ei este aproape și în curând o vor înconjura noi prieteni.

Interpretarea viselor – Păianjen

Un păianjen într-un vis este un simbol al faptului că ți-ai început afacerea și, prin urmare, acum nu ar trebui să fii surprins că eșecurile te bântuie.

Dacă un păianjen otrăvitor te-a speriat într-un vis, atunci ferește-te de un inamic viclean care intenționează să-ți otrăvească existența.

Adesea, păianjenii într-un vis înseamnă oportunități ratate.

Un păianjen mare înfricoșător într-un vis este un simbol al unui inamic periculos.

A ucide un păianjen într-un vis este un prevestitor al divorțului și al separării de o persoană iubită.

Dacă păianjenul era otrăvitor, atunci ucigându-l într-un vis, în realitate vei învinge inamicul. A vedea un păianjen țesând o pânză într-un vis este un semn că dușmanii tăi vor să te ruineze. După un astfel de vis, nu ar trebui să împrumuți bani.

A vedea un păianjen târându-se pe perete într-un vis este un semn de succes în afacerea planificată.

Visul va avea sensul opus dacă păianjenul se târăște în jos sau dispare brusc din câmpul tău vizual.

A visa la un păianjen mare păros, tarantula, prevestește o boală sau otrăvire cu consecințe grave pentru sănătatea ta.

Dacă într-un vis un astfel de păianjen te-a mușcat, atunci te așteaptă o boală gravă sau dușmanii tăi îți pot afecta foarte mult bunăstarea.

Dacă un păianjen mic te mușcă într-un vis, atunci ferește-te de oamenii invidioși și calomniatori care nu îți vor putea face prea mult rău, dar îți vor strica nervii.

A fi într-un vis printre pânzele cu păianjeni pe ea este un prevestitor de bunăstare, fericire și amintiri fericite, cu excepția cazului în care ești speriat sau confuz în acel moment.

Dacă ți-e frică, atunci visul prezice contrariul pentru tine. Vezi interpretare: web.

Interpretarea viselor – Păianjen

A vedea un păianjen este un moment bun sau un eveniment fericit, care, totuși, va necesita multă muncă și ceva sacrificii din partea ta.

El coboară asupra ta – un dar, o reînnoire.

Să vezi o cruce mare pe web – disperare și deznădejde în sufletul tău.

A fi în casă printre mulți păianjeni înseamnă a experimenta o înstrăinare profundă de împrejurimile tale, a-ți închide sufletul de oameni.

Luptând cu păianjenii giganți sau fugind de ei îngrozit – pasiuni dureroase, lipsite de bucurie sau umilitoare / metamorfoza visului a senzațiilor fizice asociate cu pubertatea sau menopauza.

Un grup de păianjeni sunt zone ale corpului tău care luptă cu succes împotriva bolilor.

Zdrobirea unui păianjen este o pacoste.

A ucide este un divorț, o ceartă.

Există un păianjen – o întâlnire neplăcută.

Sărutul cu păianjeni galbeni sau roșii – dorințele sadice din tine sunt ascunse conștiinței.

Pentru a vedea păianjeni galbeni sau roșii – boli ale sângelui și circulației, boli de inimă.

Păianjeni verzi – senzații dureroase asociate cu digestia.

Păianjeni negri – bârfă, melancolie.

Păianjenul uriaș de pe capul tău este o himeră născută din conștiința ta.

Păianjenii mari nemișcați pe corpul unei femei sunt ceva asociat cu un avort spontan natural sau artificial.

A vedea un web este bunăstare.

Măturarea unei rețele este anxietate.

Sparge web – depășește toate obstacolele.

Este greu să ieși din ea – să te simți legat de o datorie înrudită.

Camera este legată cu pânze de păianjen pe toate părțile – un sentiment de impuritate a sufletului și un stil de viață murdar.

Curtea acoperită cu pânze de păianjen; pădurea este plină de pânze de păianjen și de păianjeni uriași – dor de trecut, o întoarcere în țara amintirilor.

Un tunel sau o groapă acoperită cu pânze de păianjen este ceva legat de organele iubirii.

Interpretarea viselor – Păianjen

Păianjenul este personificarea răului, cruzimii și sălbăticiei. Toată lumea știe că un păianjen învârte o pânză, dar nu toată lumea știe că, conform credinței populare, învârte o pânză pentru a prinde în ea oameni păcătoși.

În popor sunt binecunoscute următoarele expresii: „M-am încurcat în treburile mele, ca într-o rețea” sau „Țese o pânză de păianjen” (pentru a ieși dintr-o afacere dificilă, foarte confuză).

Poate că imaginea unui păianjen a apărut în visul tău pentru că în viața reală ai întâlnit o persoană foarte lacomă sau un șef despotic imperios care „bea sânge” de la subalterni, ca un păianjen dintr-o muscă căzută în pânza lui.

A vedea un păianjen gigantic într-un vis este un semn că, în realitate, te vei lupta cu înșelăciunea unei persoane autoritare malefice.

Poate că un astfel de vis avertizează că unul dintre oamenii din jurul tău plănuiește un mare rău împotriva ta.

Dacă ai visat un păianjen mic, atunci în curând va trebui să rezolvi multe cazuri mici, dar în același timp foarte supărătoare.

Uneori, acest vis spune că îți vei învinge cu ușurință pe cel rău.

Privind într-un vis cum un păianjen devorează o muscă care a căzut în pânza sa este un semn că în viața reală lucrezi sub supravegherea unei persoane malefice care nu se va opri la nimic pentru a-și atinge obiectivele.

Își tratează angajații în mod inuman și tu fie trebuie să suporti asta, fie să începi să cauți un nou loc de muncă.

Privind un păianjen țesând o pânză este un semn că circumstanțele vieții tale nu merg bine.

Un astfel de vis sugerează că, în ciuda faptului că ești nemulțumit de poziția ta, nu îți vei putea schimba viața în curând.

Îndepărtarea unei pânze de păianjen într-un vis este un semn că, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu vei putea ieși dintr-o afacere complicată ca câștigător.

Dacă tu însuți ești încurcat în rețea sau îi simți lipiciune neplăcută pe corpul tău, atunci în viața reală ești foarte confuz în treburile tale. Ar trebui să ai răbdare și să aștepți momentul potrivit pentru a le rezolva, altfel te vei confrunta cu un colaps financiar complet.

Uciderea unui păianjen într-un vis este dovada că poți să faci față cu ușurință inamicul tău și să respingi bârfele pe care le răspândește împotriva ta.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci clătite

Dacă într-un vis un păianjen se târăște peste corpul tău, atunci un astfel de vis te avertizează că există o persoană în cercul tău interior care vrea să intervină cu tine prin orice mijloace.

Să vezi un număr mare de păianjeni într-un vis este un avertisment că, în realitate, ai o mulțime de răi care răspândesc bârfe rele despre tine.

Ezoterice

De ce visezi să omori un păianjen într-un vis?

Există vise, după care o persoană scotocește frenetic într-o carte de vis sau se uită la interpretarea unui vis pe site-uri speciale. De exemplu, de ce visezi să omori un păianjen sau un șarpe? Visele cu creaturi percepute ca dușmane lasă un gust neplăcut chiar și după trezire. Păianjenii, scorpionii și șerpii sunt teama eternă a omului.

Creaturi ciudate și misterioase, care amintesc de imagini născute dintr-o imaginație bolnavă, par mereu a fi vestitoare de nenorocire.

Păianjen într-un vis – semnificația imaginii văzute

Visele sunt o reflectare indirectă a realității care intră în creier în timpul unei nopți de odihnă. Explicația științifică a similitudinii dintre somn și realitate, coincidența semnelor sacre, semnelor favorabile sau negative – în dualitatea specifică activității subconștientului și conștiinței. Asemănarea situațiilor de veghe și a avertismentelor văzute într-un vis, observate și reflectate în cărțile de vis, se datorează percepției în oglindă a creierului uman. Ceea ce o persoană reflectă în conștiință în timpul stării de veghe iese în subconștient într-o formă indirectă.

Subconștientul, dormind în timpul zilei, în timpul nopții, își dă versiunea evenimentelor, prevalând asupra a ceea ce a văzut în mintea sa bună și procesând incidentele din timpul zilei la un nivel emoțional ascuns. Semnele legate de ele – creaturi ciudate și capricioase ale naturii, sunt adesea interpretate ca un avertisment despre necazuri sau dușmani, bârfe și boli. Acestea sunt instincte primitive care te fac să te uiți în cartea de vis. Uciderea unui păianjen în realitate este un semn rău, fixat la nivel rațional, deoarece păianjenul extermină insectele enervante.

Ce ar putea însemna asta

Într-un vis de a ucide un păianjen, interpretarea visului este ambiguă, deoarece o creatură ciudată se află sub protecția sacră a interpretărilor mistice. Dar, ca în orice altă imagine care apare în timp ce creierul lucrează și doarme în același timp, uciderea unui păianjen într-un vis este interpretată absolut ambiguu. Atribuirea oricărui vis vă permite să prevestiți evenimente de diferite grade de complexitate, negative sau vesele, în funcție de modul în care a fost visat actul de comitere a crimei. Visul de a ucide un păianjen are un alt sens, pe care subconștientul îl pune în circumstanțele și imaginile însoțitoare.

Valoarea pe care o acordă orice interpret de vise variază în funcție de: dimensiunea insectei ucise (mică sau mare – interpretarea este diferită);

culoarea pe care a văzut-o persoana care dormea ​​înainte de a ucide păianjenul în vis (roșu, negru, alb);

tipul de creatură cu opt picioare pe care o persoană o cunoaște în mod clar în timpul unui vis (văduvă neagră, cruce, otrăvitoare);

locurile în care a avut loc evenimentul (acasă, în deplasare, în pădure, în portofel);

starea de spirit în care se afla păianjenul și acțiunile sale (a încercat să atace și să muște, a dat dovadă de agresivitate, a stat pașnic în pânza sa, a examinat totul sau s-a târât în ​​grabă); dacă rețeaua a fost prezentă în vis și, dacă da, în ce stare (întreg, rupt, mic, mare, cu aspect periculos sau inofensiv).

Dacă te uiți în cartea de vis, ucide un păianjen – poate însemna o veste bună, eliminarea obstacolelor și recuperare. Dar, în funcție de circumstanțele din vis, care trebuie reținute, explicația visului va fi extrem de variabilă. Și pentru a ști dacă acesta este un semn rău sau bun și ce interpretare îi oferă fiecare carte de vis, este necesar pentru o persoană îngrijorată. Pentru că poți păstra un vis pozitiv pentru tine și să-l realizezi, dar trebuie să scapi de cel rău.

Dacă într-un vis sunt combinate două acțiuni, sau un păianjen și o altă creatură neplăcută, semnificația poate fi dedusă din interpretarea paralelă a ambelor segmente ale visului și excluderea sau complementul lor reciproc.

Interpretare emoționantă și nu prea plăcută

Semnul principal al unui vis despre uciderea unui păianjen nu este întotdeauna insecta în sine, ci ceea ce apare atunci când este menționat într-un sens sacru și mistic. Primul lucru care îmi vine în minte la nivel asociativ nu sunt opt ​​picioare și nici o burtă blănoasă, și nici măcar otrava, pentru că nu toți păianjenii sunt otrăvitori, spre deosebire de scorpioni și șerpi. Principala asociere emoțională, verbală și vizuală pentru un păianjen este pânza. De aici cele mai comune simboluri care contează într-un vis: sârguință și muncă minuțioasă – cu cât păianjenul este mai mare, cu atât procesul de creare a unei pânze este mai dificil;

uciderea unuia mare într-un vis – a pierde controlul asupra oricărei etape a vieții pentru care s-a făcut o mare pregătire;

fragilitate și vulnerabilitate – un păianjen mic ucis poate simboliza eșecul în afaceri și în familie, dar dacă a fost otrăvitor și discret în același timp, învinge cel mai rău inamic;

arta subtilităților – la respingerea unei oferte care părea profitabilă și tentantă, dar nu reprezenta nimic bun în viitor;

legături, lanțuri, obstacole – la divorțul de soția sa sau la certuri maritale lungi, gelozie, ceartă și certuri, pretenții reciproce, dar pentru o fată acest vis înseamnă pierderea unui iubit și o perioadă lungă fără atenție masculină;

pericol neprevăzut, dacă un păianjen fără pânză – să ucizi o tarantula în vis pentru a învinge un inamic care, până de curând, era o amenințare, dar nu era văzut dormind în realitate;

un pericol mortal, lipicios, teribil pentru insecte, pe care păianjenul îl ademenește astfel pentru hrană – un păianjen ucis după ce a reușit să muște înseamnă o rezolvare cu succes a evenimentelor care adăposteau un negativ potențial probabil;

Un simbol sacru al răului care așteaptă sufletul uman – o văduvă neagră ucisă într-un vis simbolizează recuperarea unei persoane sau a celor dragi, care au fost grav bolnavi de mult timp. Cărțile de vis orientale, de exemplu, Cartea de vis a împăratului galben, oferă o interpretare ambiguă și contradictorie a uciderii unui păianjen într-un vis. La oamenii cu această mentalitate, păianjenul este o creatură. simbolizând structura complexă și nu întotdeauna clară a lumii exterioare.