De ce visezi să mănânci căpșuni

De ce mănânc căpșuni într-un vis: caracteristici de interpretare din cărțile de vis

Chiar și o boabă obișnuită ca o căpșună capătă propriul său sens simbolic în vise. De regulă, reflectă dorința sexuală, excitarea și fanteziile erotice. Răspunsul la întrebarea de ce visezi să mănânci căpșuni se referă adesea la acest domeniu al vieții. Dar pentru a obține o interpretare de încredere, înainte de a deschide cartea de vis, merită să restabiliți imaginea completă a somnului în memorie.

Interpretare generală

 1. Există căpșuni într-un vis – un semn care promite o seară intimă cu un amant neobișnuit și luminos.
 2. Plăcerile sexuale neobișnuite, care rămân în memorie multă vreme, îi așteaptă pe cei care au scos dulceața din această boabă cu o lingură în vis.
 3. Dacă visătorul a avut șansa să mănânce căpșuni într-un vis, culegând fructe de pădure din grădină, îl așteaptă un aflux neașteptat de finanțare. De asemenea, un astfel de vis oferă noroc în afaceri și implementarea planurilor existente.
 4. Căpșunile coapte, apetisante și suculente, care apar în viziunea de noapte, sunt un simbol al nevoii subconștiente de iubire, de noi relații sexuale și de intimitate.
 5. Dacă o persoană adormită într-o poză de noapte s-a întâmplat să hrănească pe cineva cu această boabă, în viața reală, el simte sentimente mari și simpatie pentru cel care trebuia hrănit, mai degrabă decât prietenie și relații amicale. O altă interpretare a unui astfel de vis este apariția unui nou admirator, al cărui sprijin visătorul îl va folosi de mai multe ori.
 6. Dacă a trebuit să hrăniți căpșuni într-un vis unei persoane de același sex ca și visătorul, semnul prezice o muncă comună, o apropiere și un armistițiu.
 7. Consumul de căpșuni cu mare poftă de mâncare promite noi cunoștințe în viața reală, ceea ce poate duce la o relație serioasă și pe termen lung.

Interpretare pentru alte detalii

Dacă fructele de pădure mâncate într-un vis au fost dulci, acesta este un semn bun care prezice evenimente plăcute, căldură și echilibru într-o relație romantică. Consumul de fructe de pădure în compania prietenilor – un vis sugerează că în viața reală visătorul se poate baza pe cei cu care a mâncat în vis.

Gătitul gem de căpșuni în vis este un semn care promite apariția unui nou partener, există o posibilitate ca acesta să nu fie complet sincer cu visătorul.

A bea o băutură făcută din aceste fructe de pădure este un semn care oferă știri în problemele inimii. Consumul de fructe mici cu gust neplăcut este un semn că sentimentele partenerului s-au răcit.

Un vis în care visătorul i s-a întâmplat să savureze căpșuni cu frișcă vorbește despre o pasiune brusc furioasă de luminozitate și putere fără precedent.

O altă interpretare a acestui vis: mâncarea de căpșuni într-o viziune de noapte desenată de Morpheus – la o veste neașteptată, dar plăcută. A mânca o prăjitură decorată cu această boabă sau a bea o băutură făcută din ea este un nou hobby sexual pentru o femeie. Și pentru un bărbat – pentru a crește venitul lunar.

De asemenea, un vis poate prevesti o cunoștință, care se poate transforma într-o relație serioasă și apoi într-o căsnicie puternică și iubitoare, în care vor domni armonia și încrederea reciprocă.

A mânca căpșuni uscate și ofilite într-un vis este un semn extrem de rău pentru cineva care are un astfel de vis. Prevestește o iubire amețitoare, care se va termina pentru visător cu consecințe dezastruoase, precum avortul, bolile cu transmitere sexuală sau divorțul.

Visătorul, într-o viziune de noapte, îngrijind cu atenție fructele de pădure care cresc pe paturi și ulterior mâncându-le, în viața reală a surprins în mod repetat mediul cu o poziție și idei extraordinare despre univers.

Interpretarea viselor Longo

Potrivit acestei cărți de vis, consumul de căpșuni într-un vis este un semn care promite visătorului o noapte strălucitoare cu un partener sexual, a avut loc o pasiune violentă.

Căpșunile roșii strălucitoare, potrivit acestui interpret, oferă noroc în afacerile și întreprinderile existente. Colectarea căpșunilor mari într-un vis – trebuie să puneți bazele unui nou proiect sau a unei relații romantice pe termen lung.

Prepararea gemului de căpșuni este un simbol al nevoii de aventură amoroasă și al pregătirii morale pentru aceasta. Inițiatorul unei noi relații, cel mai probabil, va fi visătorul.

Dacă într-o viziune de noapte trebuia să privești pe altcineva pregătind dulceața, în realitate visătorul va ceda pasiunii acestei persoane.

Interpretarea visului lui Freud

Un cunoscut psihanalist și interpret de vise a susținut că căpșunile sunt un simbol al actului sexual. Dacă o persoană adormită într-o viziune de noapte mănâncă o boabă apetisantă coaptă, în realitate el experimentează o dorință sexuală care crește în fiecare zi.

Un fruct imatur și fără gust vorbește despre sentimente de răcoare sau probleme intime cu partenerul tău. Dacă o persoană visează la o mulțime de fructe coapte, în viața reală va primi în curând satisfacție sexuală. Un vis în care trebuie să culegi fructe de pădure prevestește dragoste neîmpărtășită.

Sonnik Miller

Fructele apetisante suculente visează la relații de dragoste viitoare în viitorul apropiat și la grijile visătorului cu privire la afacerile inimii.

Una dintre interpretările acestei cărți de vis depășește sfera iubirii și intimității. Sugerează că fructele mari și puternice oferă un venit mare, îmbogățire și fructe de pădure mici – aspectul unui profit stabil, deși mic.

Dacă într-un vis o persoană a mâncat fructe de pădure – la dificultățile și încercările viitoare. Și să simți mirosul de căpșuni – la o întâlnire plăcută și de neuitat. Clătiți fructele cu apă curentă – la sentimente puternice.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă când visează o persoană dragă

mănâncă căpșuni căpșuni

Interpretarea viselor Mănâncă căpșuni, căpșuni a visat de ce într-un vis există căpșuni, căpșuni? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți căpșuni într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Căpșuni

Căpșuni – Căpșuni și căpșuni într-un vis. Veți fi destinat să experimentați deliciile de căpșuni și, cu siguranță, să vă atingeți scopul propus.

Dacă ai visat că ai mâncat căpșuni, atunci vei fi incredibil de norocos cu iubitul tău. Veți înțelege că sunteți pur și simplu făcuți unul pentru celălalt.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Un vis în care mănânci din belșug căpșuni proaspete, culegându-le direct din paturi, este un prevestitor de momente dulci în brațele unei persoane dragi.

O căpșună necoaptă sau, dimpotrivă, una supracoaptă este un semn de nemulțumire față de partenerul sexual.

Gătitul gem de căpșuni într-un vis arată că va trebui să ai de-a face cu o persoană care este extrem de neplăcută pentru tine, cu bufniile sale dulci și flirtul neîncetat.

A găti compot din căpșuni este un avertisment pentru a nu sta în calea celor care te pot zdrobi în treacăt și nici măcar să nu-l observe.

Cumpărați căpșuni – transferați unele dintre responsabilitățile dvs. pe umerii altora, ceea ce va provoca priviri piese din partea colegilor dvs.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Căpșunile coapte și mari sunt un simbol al profitului în afaceri sau în viața personală.

Consumul de căpșuni este un semn al plăcerii sexuale.

Boabele dulci – spre bucuriile relațiilor intime, căpșunile acre sau supracoapte – spre răceala unui partener, pierderea interesului pentru sex.

Există gem de căpșuni – pentru a întâlni o persoană ipocrită.

Aleasa ta nu va fi nicidecum un amant ideal.

Interpretarea viselor – Căpșuni

A mânca căpșuni într-un vis este un semn de plăcere sexuală. Prin urmare, dacă căpșunile sunt dulci și coapte, atunci în fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare intimitatea, așteptând cu nerăbdare o distracție grozavă;

Dacă, dimpotrivă, căpșunile sunt acre sau prea coapte, atunci vă așteaptă răceala partenerului, dizarmonia, pierderea oricărui interes pentru viața intimă.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Dacă ai cules căpșuni într-un vis, în realitate îți vei atinge scopul propus. Conserve de căpșuni – un astfel de vis promite un succes rar în societate, vei atinge înălțimi la care nu ai visat niciodată.

Imaginați-vă că nu mâncați doar căpșuni, ci și le păstrați. Ai o pivniță întreagă de dulceață de căpșuni.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Au mâncat căpșuni într-un vis – aveți un eveniment plăcut în față – o cunoștință.

Dacă căpșunile au fost dulci și coapte, atunci în fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare să întâlniți o nouă cunoștință.

Dacă, dimpotrivă, căpșunile s-au dovedit acru sau prea coapte, îți vei pierde foarte repede interesul pentru această persoană.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Căpșuni – Juicy – minunate relații de dragoste, plinătate de sentimente.

Dulceața de căpșuni este o aventură de dragoste captivantă, cu toate capcanele pasiunii.

Putret, uscat – consecințe neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Interpretarea viselor – Căpșuni

Interpretarea viselor – Căpșuni

Plantarea, culesul, consumul de căpșuni este o surpriză.

Probabil o surpriză plăcută, pentru că căpșunile tale s-au născut frumoase și dulci.

De ce visezi căpșuni într-o carte de vis

10 septembrie 2019 la 1:36 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează căpșunile citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Căpșuni într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visezi căpșuni într-un vis?

Căpșunile prevestesc dezvoltare și plăcere. Vei obține ceea ce ți-ai dorit de atâta timp. A consuma căpșuni înseamnă că vei fi răsplătit cu dragoste. Comerț cu căpșuni – pentru o recoltă bogată și fericire.

Cartea pentru visele copiilor

Căpșuni într-un vis, ce înseamnă

Căpșuni – Te vei distra cu prietenii la discotecă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea căpșunilor din visul tău

Strawberry – Aventura sexuala.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre căpșuni

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Prin urmare, dacă căpșunile sunt dulci și coapte, atunci în fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare intimitatea, așteptând cu nerăbdare o distracție grozavă; dacă, dimpotrivă, căpșunile sunt acre sau prea coapte, atunci vă așteaptă răceala partenerului, dizarmonia și pierderea oricărui interes pentru viața intimă.

Cartea de vis de dragoste

Ce înseamnă căpșuna pentru un visător

Căpșuni – Veți fi destinat să experimentați deliciile de căpșuni și, cu siguranță, să vă atingeți scopul propus. Dacă ai visat că mănânci căpșuni, atunci vei fi incredibil de norocos cu iubitul tău. Veți înțelege că sunteți pur și simplu făcuți unul pentru celălalt.

Citeste mai mult:  Găsiți un inel de aur într-un vis

Cartea viselor esoterice

Căpșuni – Juicy – minunate relații de dragoste, plinătate de sentimente. Dulceața de căpșuni este o aventură de dragoste captivantă, cu toate capcanele pasiunii. Putret, uscat – consecințe neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să plantezi căpșuni

Căpșuni – Datorită formei asemănătoare inimii, căpșunile au fost de multă vreme considerate un simbol al iubirii. Există o legendă că, dacă o boabă este tăiată în jumătate și oferită unui bărbat și unei femei, ei se vor îndrăgosti imediat unul de celălalt.

 • Ai cules fructe de pădure, apoi, în realitate, îți vei atinge scopul propus. Mai mult, cu cât sunt mai coapte și mai mari, cu atât te așteaptă un succes mai mare în afaceri.
 • Ce înseamnă căpșună în cartea de vis pe câmp? Somnul înseamnă că, în căutarea bucuriilor și plăcerilor de moment, poți rata evenimente importante.
 • Dacă într-un vis dormitorul păstrează căpșuni, acesta promite un succes neașteptat în societate. Poziția pe care o vei ocupa în curând va depăși toate așteptările.

Interpret psihologic Furtseva

Căpșuni – Psihologii interpretează boabele de vis ca pe un simbol viu cu o colorare erotică. O persoană care s-a întâmplat să mănânce căpșuni coapte într-un vis, în realitate, o așteaptă o întâlnire cu o persoană, relații cu care se vor muta rapid în curentul principal al romantismului și intimității.

Imaginea unei căpșuni proaspete promite întotdeauna plăcere, dar nu este neapărat asociată cu sexul. De exemplu, perspectivele deschise și posibilitatea de auto-realizare vor aduce nu mai puțină satisfacție visătorului. Dacă într-un vis ai gătit compot din căpșuni, atunci ar trebui să fii atent în relațiile cu colegii și să nu stai în calea celor care le trec peste cap.

Carte de vis romantică

De ce visezi la căpșuni

 • Căpșuni – Pentru iubitori, există căpșuni proaspete – la sentimentele reciproce, absența omisiunilor și a dezacordurilor. Te vei simți ca un întreg.
 • O căpșună roșie care visează pe o crenguță? Ea promite visătorului că va primi plăceri sexuale vii. Soții, ceea ce este un vis, trebuie să fie atenți la partenerul lor. Este posibil ca în viitorul apropiat să devină interesat de altcineva, iar acest lucru poate duce la divorț.
 • Dacă ai văzut căpșuni acre sau prea coapte, în realitate, iubitul tău s-ar putea răcori față de tine.
 • Dulceața de căpșuni este un semn rău pentru o fată necăsătorită. În fața ei este o întâlnire cu un bărbat cu două fețe și ipocrit.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Strawberries

Căpșuni – Consumul de căpșuni într-un vis este un semn al plăcerii sexuale. Căpșuni dulci și coapte – intimitate strălucitoare cu un partener, căpșuni acre sau supracoapte – răceala unui partener, dizarmonie. Dulceața de căpșuni într-un vis este o aventură amoroasă captivantă, cu toate atributele pasiunii. Căpșunile putrezite și uscate într-un vis sunt consecințele neplăcute ale febrei amoroase: boli venerice, divorț, avort.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează căpșunile

 • Căpșuni – A vedea căpșuni mari și coapte într-o grădină într-un vis este un beneficiu în afaceri sau în viața personală.
 • Am visat căpșuni într-o farfurie – semn de distracție plăcută, dar inutilă și plăceri trecătoare.
 • Câmpuri de căpșuni într-un vis – bucurii și plăceri mărunte amenință să fie trase în plasele lor dulci.
 • Consumul de căpșuni este un semn al plăcerii sexuale.
 • Există gem de căpșuni într-un vis – pentru a întâlni o persoană ipocrită. Aleasa ta nu va fi nicidecum un amant ideal.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Strawberry, cum să dezlegați simbolismul

Căpșuni – Mănânci o mulțime de căpșuni proaspete, culegându-le direct din paturi – acesta este un prevestitor al momentelor dulci în brațele unei persoane dragi. O căpșună necoaptă sau, dimpotrivă, una supracoaptă este un semn de nemulțumire față de partenerul sexual. Gătitul dulceață de căpșuni arată că va trebui să ai de-a face cu o persoană care este extrem de neplăcută pentru tine, cu bufniile sale dulci și flirtul neîncetat.

A găti compot din căpșuni este un avertisment pentru a nu sta în calea celor care te pot zdrobi în treacăt și nici măcar să nu-l observe. Am visat la o căpșună cumpărată la bazar – transferați unele dintre responsabilitățile tale pe umerii altora, ceea ce va provoca priviri piese din partea colegilor tăi.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Căpșunilor în zilele săptămânii?

Căpșuni – Există căpșuni – un vis în primăvară (mai ales vineri seara) înseamnă că vei primi o ofertă bună; vara promite surprize si cadouri; în toamnă – veți afla vești bune, dar apoi se dovedește că nu erau de încredere; iarna – un eveniment sau un mesaj vesel vă va îmbunătăți starea de spirit.

Culegerea căpșunilor – primăvara ai speranțe de nerealizat; vara – înseamnă că vei face un lucru plăcut și util; toamna – vei descoperi ipocrizia vechiului tău prieten; iarna – va avea loc un eveniment care vă va aminti de vremurile bune.

Interpretarea viselor Taylor Joles

La ce visează Strawberry, sens simbolic:

Căpșunile sunt considerate un afrodisiac atât pentru forma lor asemănătoare inimii, cât și pentru culoarea lor roșie bogată, culoarea pasiunii. Faptul că boabele sale au un gust delicios de dulci și au un miros plăcut nu face decât să întărească această părere. De ce visează boabele? Cu cine ai mâncat căpșuni? V-ați hrănit unul altuia? Visele în care mănânci căpșuni în afara sezonului pot însemna că visele devin realitate sau sunt aproape de ele.

Citeste mai mult:  De ce visezi căderea părului pe cap

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Căpșuni – Mănâncă căpșuni – până la zilele care trec repede.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Căpșuni – Adună și mănâncă căpșuni într-un vis – spre bucurie.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Căpșuni – Văzând o mulțime de căpșuni pe tufișuri într-un vis – pentru recoltarea de căpșuni.

Căpșuni în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visează căpșunile la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

De ce visezi să mănânci căpșuni conform cărților de vis ale lui Longo, Freud, Miller

Chiar și o boabă obișnuită ca o căpșună capătă propriul său sens simbolic în vise. De regulă, reflectă dorința sexuală, excitarea și fanteziile erotice. Răspunsul la întrebarea de ce visezi să mănânci căpșuni se referă adesea la acest domeniu al vieții. Dar pentru a obține o interpretare de încredere, înainte de a deschide cartea de vis, merită să restabiliți imaginea completă a somnului în memorie.

Interpretare generală

Interpretare pentru alte detalii

Dacă fructele de pădure mâncate într-un vis au fost dulci, acesta este un semn bun care prezice evenimente plăcute, căldură și echilibru într-o relație romantică. Consumul de fructe de pădure în compania prietenilor – un vis sugerează că în viața reală visătorul se poate baza pe cei cu care a mâncat în vis.

Gătitul gem de căpșuni în vis este un semn care promite apariția unui nou partener, există o posibilitate ca acesta să nu fie complet sincer cu visătorul.

A bea o băutură făcută din aceste fructe de pădure este un semn care oferă știri în problemele inimii. Consumul de fructe mici cu gust neplăcut este un semn că sentimentele partenerului s-au răcit.

Un vis în care visătorul i s-a întâmplat să savureze căpșuni cu frișcă vorbește despre o pasiune brusc furioasă de luminozitate și putere fără precedent.

O altă interpretare a acestui vis: mâncarea de căpșuni într-o viziune de noapte desenată de Morpheus – la o veste neașteptată, dar plăcută. A mânca o prăjitură decorată cu această boabă sau a bea o băutură făcută din ea este un nou hobby sexual pentru o femeie. Și pentru un bărbat – pentru a crește venitul lunar.

De asemenea, un vis poate prevesti o cunoștință, care se poate transforma într-o relație serioasă și apoi într-o căsnicie puternică și iubitoare, în care vor domni armonia și încrederea reciprocă.

A mânca căpșuni uscate și ofilite într-un vis este un semn extrem de rău pentru cineva care are un astfel de vis. Prevestește o iubire amețitoare, care se va termina pentru visător cu consecințe dezastruoase, precum avortul, bolile cu transmitere sexuală sau divorțul.

Visătorul, într-o viziune de noapte, îngrijind cu atenție fructele de pădure care cresc pe paturi și ulterior mâncându-le, în viața reală a surprins în mod repetat mediul cu o poziție și idei extraordinare despre univers.

Interpretarea viselor Longo

Potrivit acestei cărți de vis, consumul de căpșuni într-un vis este un semn care promite visătorului o noapte strălucitoare cu un partener sexual, a avut loc o pasiune violentă.

Căpșunile roșii strălucitoare, potrivit acestui interpret, oferă noroc în afacerile și întreprinderile existente. Colectarea căpșunilor mari într-un vis – trebuie să puneți bazele unui nou proiect sau a unei relații romantice pe termen lung.

Prepararea gemului de căpșuni este un simbol al nevoii de aventură amoroasă și al pregătirii morale pentru aceasta. Inițiatorul unei noi relații, cel mai probabil, va fi visătorul.

Dacă într-o viziune de noapte trebuia să privești pe altcineva pregătind dulceața, în realitate visătorul va ceda pasiunii acestei persoane.

Interpretarea visului lui Freud

Un cunoscut psihanalist și interpret de vise a susținut că căpșunile sunt un simbol al actului sexual. Dacă o persoană adormită într-o viziune de noapte mănâncă o boabă apetisantă coaptă, în realitate el experimentează o dorință sexuală care crește în fiecare zi.

Un fruct imatur și fără gust vorbește despre sentimente de răcoare sau probleme intime cu partenerul tău. Dacă o persoană visează la o mulțime de fructe coapte, în viața reală va primi în curând satisfacție sexuală. Un vis în care trebuie să culegi fructe de pădure prevestește dragoste neîmpărtășită.

Sonnik Miller

Fructele apetisante suculente visează la relații de dragoste viitoare în viitorul apropiat și la grijile visătorului cu privire la afacerile inimii.

Una dintre interpretările acestei cărți de vis depășește sfera iubirii și intimității. Sugerează că fructele mari și puternice oferă un venit mare, îmbogățire și fructe de pădure mici – aspectul unui profit stabil, deși mic.

Dacă într-un vis o persoană a mâncat fructe de pădure – la dificultățile și încercările viitoare. Și să simți mirosul de căpșuni – la o întâlnire plăcută și de neuitat. Clătiți fructele cu apă curentă – la sentimente puternice.