De ce visezi să fii însărcinată cu un băiat

De ce visezi să fii însărcinată cu un băiat?

Somnul pentru majoritatea oamenilor nu are nicio importanță sau semnificație. Dar acest lucru este departe de a fi cazul, pentru că, de regulă, gândurile, temerile, planurile și dorințele noastre se reflectă în ele. Adesea, după un vis pe care l-am văzut, avem o ambiguitate completă în cap și suntem perplexi ce ar putea însemna asta. Deci, de exemplu, și sarcina cu un baiat in vis are un sens destul de ambiguu. Mai jos sunt principalele și cele mai comune interpretări din cărțile de vis populare care pot ajuta la explicarea imaginii pe care o vedeți într-un vis, pe baza diferitelor cazuri.

Interpretarea visului sarcinii de către un băiat într-un vis – interpretare conform lui Freud

Un psihoterapeut binecunoscut a dat următoarele explicații pentru acest vis – pentru o fată tânără, aceasta va marca începutul unei noi relații, care, apropo, se poate termina extrem de tragic, aducând durere și dezamăgire. Alături de asta, un vis poate indica faptul că ți-e frică să faci vreun pas, fiind precaut la opiniile oamenilor din jurul tău. S-ar putea să fii judecat și atacat în viitor.

Poziția unor astfel de oameni este de înțeles – ei nu percep tot ceea ce faci într-un mod pozitiv pentru ei înșiși, prin urmare este evident că vor exista conflicte și provocări constante pentru a te împinge departe de calea vieții tale. Nu ar trebui să acordați atenție acestor oameni, deoarece sunt o masă gri care încearcă să vă distrugă individualitatea și unicitatea. În cazul general, după Freud, sarcina cu un băiat poartă exact acest sens.

Dacă nu mai ești o fată, ci o femeie, atunci pentru tine un astfel de vis nu este altceva decât o reflectare a necazurilor cotidiene cu care te-ai obișnuit deja. Ar trebui de așteptat ca în viitorul apropiat numărul de astfel de griji să crească, dar nu trebuie să fii trist. Le vei face față cu succes, lasă-l să dureze mult. Rezultatul este mai presus de toate! Cel mai probabil, problemele vor fi cauzate tocmai de oamenii tăi apropiați și dragi, care, fără să-și dea seama, vor atârna toate grijile asupra ta. În unele cazuri, acest vis poate fi un prevestitor al unei stări de rău ușoare.

Dacă ești într-adevăr însărcinată în realitate, atunci după ce ai văzut un vis, probabilitatea ca în curând să dai naștere unui copil sănătos va crește semnificativ. Nașterea va fi mai mult decât reușită pentru tine, copilul va fi foarte frumos. Nu este nimic surprinzător în faptul că s-ar putea să experimentați o oarecare anxietate și teamă de naștere la trezire. Aceste sentimente sunt cel mai probabil care au provocat acest vis în capul tău. Acum știi ce înseamnă pentru tine sarcina unui băiat.

VIDEO visul de a fi însărcinată cu un băiat

Interpretarea visului sarcinii de către un băiat într-un vis – interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Cartea de vis a lui Miller crede asta visează să fii însărcinată cu un băiat este departe de a fi neobișnuit pentru fete, dar merită să o luați fără emoții puternice. Apariția lui este un indiciu al unei posibile progrese în carieră în viitorul apropiat. Este posibil să nu fie la locul de muncă actual, așa că nu-ți fie teamă să-ți pierzi actualul loc de muncă – este posibil să se facă deja planuri undeva pentru a angaja un angajat cu experiență ca tine pentru un post promițător!

Sarcina cu un băiat într-un vis pentru femei se datorează, în cea mai mare parte, experiențelor naturale. Dacă ești însărcinată în realitate, atunci probabil că ești îngrijorat și îngrijorat, ceea ce înseamnă că îți este plin capul de gânduri referitoare la naștere și la sarcină în general. Pe baza tuturor acestor lucruri vezi un astfel de vis. Dacă în viața reală nu ești însărcinată, dar într-un vis trebuia să fii una, atunci așteaptă completarea familiei tale.

Cartea de vis a lui Miller oferă, de asemenea, următoarea interpretare – un eveniment măreț va cădea în curând pe calea vieții tale, după care multe lucruri nu vor mai părea la fel ca înainte. Cel mai probabil, vorbim despre mutarea într-o poziție nouă cu un nivel salarial solid sau întâlnirea cu un străin cu care să-ți faci o locuință. De îndată ce vi se apare un astfel de vis, este important să nu vă opriți la succesele obținute, ci dimpotrivă, ar trebui depuse și mai multe eforturi pentru a obține rezultatul dorit.

Sarcina și nașterea unui băiat sunt în orice caz un semn bun pentru o fată. În termeni generali, interpretarea este următoarea – vă veți rezolva toate problemele de lungă durată și vă veți face pace cu cei dragi, creând armonie și înțelegere reciprocă între voi. Pentru a înțelege exact la ce să vă așteptați de la un astfel de vis, este esențial important să vă concentrați asupra emoțiilor primite în timpul visului.

Dacă un bărbat vede un astfel de vis, atunci aceasta înseamnă că va fi luminat în domeniul profesional. Este posibil să vină în minte un proiect grandios și promițător, care ar trebui preluat imediat. Visul îți indică faptul că ești pe drumul cel bun și că vei reuși în eforturile tale în viitorul apropiat. Dacă ești o persoană creativă, atunci un gând sănătos și creativ te va vizita cu și mai mare succes.

Interpretarea visului sarcinii cu un băiat într-un vis – explicații ale cărții de vis islamice

Dacă o femeie are o viziune despre sarcina cu un băiat, atunci se poate pregăti în siguranță pentru o sarcină timpurie. În realitate, poți fi deja într-o poziție – în acest caz, nașterea ta va trece fără complicații, iar copilul se va naște frumos și sănătos. Pentru o fată tânără, un astfel de vis va arăta cât de nepromițătoare este relația actuală cu o persoană iubită și este timpul să rupă aceste legături pentru a forma o uniune amoroasă mai reușită.

Uneori, o sarcină cu un băiat într-un vis indică faptul că o fată tânără duce o viață sălbatică care nu se va sfârși cu nimic bun. Cu toate acestea, cartea de vis oferă imediat o altă interpretare – ați reușit să depășiți nivelul actual de auto-dezvoltare, devenind mai matur în sens sexual și moral. Dacă visul a provocat senzații negative, atunci prima interpretare va fi relevantă, iar dacă emoții pozitive sau fără senzații, atunci se poate înclina spre versiunea atingerii maturității.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vă vopsi părul în alb

Dacă visează bărbatul însărcinat, atunci în realitate tânărul este complet pregătit atât psihic, cât și fizic să devină tată. În plus, un astfel de vis indică armonie completă în relațiile cu persoana iubită. Dar nu vă bucurați din timp – dacă într-un vis ceva v-a iritat sau deranjat, atunci interpretarea s-ar putea schimba serios! Dacă după somn ai un gust prost, atunci ar trebui să te aștepți la conflicte serioase în realitate, până la încetarea completă a relației. Experimentând emoții pozitive într-un vis, cartea de vis islamică nu prezintă probleme semnificative în relațiile cu alesul inimii.

De ce o femeie însărcinată visează un băiat: ce spun cărțile de vis. O interpretare detaliată a ceea ce a visat un băiat însărcinat

Visele despre nașterea copiilor sunt naturale pentru femeile însărcinate.

Ele, de regulă, reflectă entuziasm emoțional, nerăbdare veselă sau teamă de naștere.

Visul trebuie interpretat într-un mod bun sau rău, în funcție de ce sentimente trăiește femeia însărcinată după trezire.

De ce o femeie însărcinată visează un băiat conform unei cărți de vis moderne

Dacă o femeie însărcinată a văzut un copil de sex masculin sau un băiețel în vis, acesta este un semn foarte bun. Un astfel de vis prezice că nașterea va fi reușită, ușoară, rapidă, fără suferință și dureri inutile.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat cu care se joacă cu bucurie, cu plăcere? Un astfel de vis despre a te bucura de a te juca cu un copil este, de asemenea, foarte favorabil. Înseamnă că viața unei femei însărcinate va fi mereu plină de prosperitate, fericire în familie, bucurie. Ea așteaptă prosperitate și o căsnicie puternică.

O femeie însărcinată poate visa cum sărută, îmbrățișează, mângâie un băiețel. Ea simte tandrețe, încântă tandrețe. Visul prezice că pentru o lungă perioadă de timp toate angajamentele unei femei vor avea succes, iar ea însăși va fi onorată și respectată de rude, copii și colegi.

Dacă o femeie însărcinată are un vis în care îl certa pe băiat, îl rușinește și chiar îl lovește, acesta este un vis negativ. Nu prezice nimic teribil. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să se pregătească pentru faptul că vor apărea neînțelegeri între ea și rudele sau colegii ei. O femeie așteaptă necazuri și experiențe.

Dacă o femeie însărcinată pierde un băiat din cauza unui vis, îl caută și nu-l poate găsi, atunci în realitate se poate găsi într-o situație riscantă sau dubioasă. Ar trebui să fie mai atentă și mai atentă.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat pe care nu-l cunoaște și nu vrea să-l accepte? Acesta este un vis gol. Înseamnă doar emoția naturală pe care o experimentează o femeie în ajunul nașterii unui copil.

De ce o femeie însărcinată visează un băiat conform cărții de vis a lui Vanga

Potrivit cărții de vis a ghicitorului bulgar, băiatul care a visat într-un vis simbolizează succesul și împlinirea tuturor dorințelor. Orice visează o femeie însărcinată, visele ei sunt destinate să devină realitate. Vanga credea că apariția unui băiat în vise este cea care prezice cel mai bine viitorul și călăuzește oamenii pe calea cea bună.

Dacă o femeie însărcinată vede un băiețel într-un vis, aceasta înseamnă și că o perioadă favorabilă a început sau este pe cale să înceapă în viața ei. Viața de familie va avea succes, iar sarcina nu va aduce dezamăgire.

Dacă într-un vis o femeie se joacă cu un copil, atunci în realitate va găsi sensul mult așteptat al vieții. Soarta ei este îndreptată în direcția corectă, nu ar trebui să vă faceți griji și să vă faceți griji pentru nimic.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat? Dacă ea continuă să lucreze, atunci acesta este un vis foarte bun. El prezice că toate problemele vor fi rezolvate în siguranță, munca va aduce bucurie, șefii vor fi mulțumiți. Este posibil să primiți o remunerație mare sau o creștere a salariului.

După un astfel de vis, înțelegerea reciprocă se va stabili în familia însărcinată, iar dacă au existat certuri, acestea se vor termina. Pacea și liniștea vor fi atinse.

Dar dacă într-un vis o femeie însărcinată vede mai mulți băieți care se ceartă, înjură, se ceartă, trebuie să fie foarte atentă. Visul prezice că o femeie se poate găsi într-o situație ciudată și neplăcută, posibil legată de încălcarea legii. În orice caz, după un vis nefavorabil, trebuie să fii în gardă.

Dacă o femeie însărcinată a văzut într-un vis un băiat care plângea disperat, o așteaptă o mare surpriză și un eveniment ciudat. Dacă un copil trage mâinile spre o femeie, o apucă de degete, e bine. Nașterea va merge bine, copilul va apărea în familie.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat acoperit de ulcere sau bolnav? Acesta este un vis ciudat pe care orice visător trebuie să-l înțeleagă. Un vis înseamnă că o femeie însărcinată ar trebui să se gândească la viața ei și să încerce să schimbe ceva în ea. Poate cineva are nevoie de ajutorul ei.

Dacă o femeie a pierdut un băiat într-un vis și nu l-a putut găsi, aceasta reflectă sentimentele ei: frică, speranță, anxietate. Somnul nu trebuie interpretat negativ, dar de dragul sănătății ei, o femeie însărcinată trebuie să se calmeze și să accepte situația.

De ce o femeie însărcinată visează un băiat conform cărții de vis a lui Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, un băiat într-un vis înseamnă o mare surpriză și bucurie. Acestea sunt sentimente naturale pentru o femeie însărcinată, așa că viselor despre copii nu ar trebui să li se acorde prea multă importanță dacă senzațiile dintr-un vis și după trezire sunt neutre.

Dacă visătorul experimentează bucurie, dragoste pentru un copil frumos și sănătos, atunci, în realitate, fericirea și prosperitatea o așteaptă. Sărutul unui copil într-un vis înseamnă să obții succesul în realitate și să obții fericirea mult așteptată.

Un băiat care plânge într-un vis este un avertisment. Posibila deteriorare a sănătății, apariția unor probleme și necazuri în viață. O femeie însărcinată trebuie să aibă grijă de ea însăși și să evite situațiile periculoase.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat fericit, râzând, vesel? Acesta este vestitorul unei noi iubiri. Dar un copil pe moarte sau trist nu înseamnă nimic. Un astfel de vis este doar o reflectare a fricilor care sunt naturale pentru o femeie însărcinată. Dar dacă o femeie leagănează un copil bolnav într-un vis, încearcă să o calmeze, va experimenta durere, suferință mentală și dor sever.

Dacă o femeie însărcinată a visat să nască, în urma căruia a născut un băiat sau o fată, atunci, în realitate, nașterea unui copil va fi ușoară, foarte rapidă și fără complicații.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un gât rupt la un soț

A căuta și a nu găsi un copil într-un vis înseamnă că o femeie însărcinată își irosește puterea. Ea nu ar trebui să dedice atât de mult timp unui proiect neviabil sau să cheltuiască energie pe o persoană cu care relația nu aduce bucurie sau este finalizată.

Cartea de vis a lui Miller prezice o femeie însărcinată care vede un băiat într-un vis, nașterea cu succes a unui copil în realitate și împlinirea tuturor dorințelor ei. Dacă un copil se comportă agresiv, bate sau certa o femeie însărcinată, atunci în realitate poate deveni o victimă a trădării și poate afla despre ipocrizia altora. A bate băiatul însuși este un semn de necaz, griji minore, agitație. Trebuie să-ți ții sentimentele sub control și să fii filozofic în privința problemelor.

Un vis în care o femeie însărcinată își alăptează copilul este de bun augur. Ea așteaptă bunăstare materială, o surpriză bănească și bucurie în familie.

De ce o femeie însărcinată visează un băiat într-o carte de vis de familie

Sarcina este o stare specială a unei femei. Visele despre bebeluși în această perioadă sunt naturale. În general, ele nu sunt diferite de visele pe care le vede o tânără sau o fată aflată la vârsta fertilă. De aceea, visele despre un băiat pentru o femeie însărcinată ar trebui interpretate în mod obișnuit.

Să-l vezi în brațele tale – până la apariția în viață a unor noi afaceri. De regulă, planurile pentru aceasta există deja în realitate. O altă opțiune este ca în următoarele zile după vis, femeia însărcinată să se aprindă cu o idee și să preia implementarea acesteia.

Uneori, visul unei femei însărcinate despre un băiețel prezice o mare surpriză. Dacă ea este îngrijorată într-un vis că copilul nu cade, atunci. În realitate, ea se îndoiește de rezolvarea cu succes a unui caz.

Dacă o femeie însărcinată vede că ține în brațe un băiat vesel, frumos și sănătos, acesta este un vis foarte bun. Totul în viață va fi bine, nașterea va avea succes și la timp. Femeia însărcinată va fi fericită pe toată perioada prenatală, va avea prosperitate și succes.

Dacă copilul într-un vis este urât sau bolnav, ar trebui să aveți grijă, să acordați atenție situației financiare din familie. Poate că soțul/soția va avea probleme financiare sau de sănătate.

Un vis despre un băiat gol, gol, înghețat are același sens nefavorabil. Acesta este un prevestitor de nenorocire. O altă interpretare a somnului este mai favorabilă. Femeia însărcinată este doar îngrijorată de cum va decurge nașterea. Ar trebui să se calmeze și să nu fie nervoasă.

Visul unui băiat care bate în agonie este interpretat într-un mod similar. După un vis, trebuie să fii atent la sănătatea ta, să nu te angajezi în proiecte dubioase, să renunți la evenimente și călătorii periculoase. În caz contrar, femeia însărcinată va suferi, singurătate, nevoie, prăbușirea tuturor speranțelor.

De ce o femeie însărcinată visează la un băiat în brațele unei asistente? Pentru o perioadă lungă de calm și bunăstare completă a familiei.

A vedea un bebelus invelit in scutece este un vis extrem de nefavorabil pentru o femeie insarcinata. Trebuie să fii foarte atent, să nu fii nervos și, în general, să fii atent, deoarece un astfel de vis poate prezice nașterea prematură. O altă interpretare a somnului este boala femeii însăși sau a soțului ei. Dacă există simptome nefavorabile, trebuie să vizitați imediat un medic.

De ce visezi să fii însărcinată cu un băiat

Interpretarea viselor: sarcina cu un băiat. În cărțile de vis există mai multe explicații pentru ceea ce înseamnă sarcina unui băiat într-un vis. Un astfel de vis poate fi interpretat în moduri diferite. În multe privințe, semnificația sa depinde de personalitatea visătorului și de detaliile a ceea ce a văzut în visele nocturne.

Valoarea generală

Un vis în care un bărbat poartă un băiat are un sens complet diferit. Pentru el, un vis indică lipsă de asamblare, infantilism. Aceste calități ar trebui eliminate. Altfel, succesul pur și simplu nu va reuși.

Interpretarea detaliată a somnului

 • nu simt bucurie – Sunt de așteptat treburi plăcute. De regulă, acestea se referă la muncă și viața personală;
 • bucură-te sincer – o achiziție majoră va fi făcută în curând. În ciuda cheltuielilor suplimentare, va aduce o mare plăcere;
 • sexul copilului este raportat de rude sau prieteni – se va realiza armonia in relatiile de familie, se asteapta o intalnire placuta;
 • informațiile despre sexul copilului au devenit cunoscute la o dată ulterioară – se va prezenta un cadou placut;
 • visătorul a aflat că este însărcinată cu un băiat la o vârstă fragedăe – stagnare temporară, după care se așteaptă schimbări cardinale;
 • urmează să avorteze după ce află sexul copilului – va începe o perioadă dificilă în viață, dificultățile financiare sunt posibile.

interpretarea lui Freud

Dacă o femeie matură a visat la o sarcină când era băiat, visul este considerat o reflectare a treburilor casnice cu care visătorul s-a obișnuit. În viitorul apropiat, numărul acestor griji va crește. Adevărat, nu ar trebui să fii supărat din cauza asta. Pot fi tratate cu succes, dar va dura mult timp.

Cel mai probabil, rudele vor pune probleme. Fără să știe, vor pune probleme visătorului. De asemenea, un vis prevestește uneori o ușoară stare de rău.

Ce va spune cartea de vis a lui Miller

De asemenea, un vis despre sarcină de către un băiat se datorează adesea experiențelor interne. Dacă o femeie se află într-o poziție interesantă în realitate, probabil că este îngrijorată, gândindu-se la viitoarea naștere și la sănătatea copilului. Deci ea are acest vis. Dacă doamna nu este însărcinată, visul promite o reaprovizionare rapidă în familie.

Miller a subliniat și o altă interpretare. Poate un eveniment măreț urmează în curând. După aceea, visătorul va începe să privească viața într-un mod complet nou. Este posibil ca el să întâlnească o persoană cu care să-și răsplătească familia, să obțină succes la locul de muncă. Visul indică faptul că nu trebuie să te oprești acolo. Ar trebui să depuneți toate eforturile pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă un băiat s-a născut într-un vis, acesta este considerat un semn favorabil. Cel care doarme va putea rezolva problemele care l-au bântuit o perioadă lungă de timp. El va putea să se împace cu cei dragi, să obțină înțelegere reciprocă și armonie în familie.

Un bărbat care s-a văzut într-un vis ca un băiat însărcinat se așteaptă la succes în activitățile sale profesionale. În curând poate realiza un proiect grandios. Ar trebui preluat fără întârziere. Visul indică faptul că cel care doarme a ales calea cea bună, norocul va însoți în toate eforturile.

Interpretarea lui Loff

Pentru o doamnă căsătorită, a avea un băiat prefigurează conflicte cu rudele și soțul, neînțelegeri în cercul familiei. Pentru o tânără fată necăsătorită, sarcina promite probleme. Dacă ea a planificat un eveniment important, această aventură nu va reuși, dar va eșua complet.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor inel mare

Dacă trebuia să vezi într-un vis o femeie purtând un băiat, în curând va trebui să participi la o problemă dificilă. Va fi nevoie de mult efort și timp pentru a o finaliza.

Sensul visului islamic

Uneori, sarcina de băiat indică faptul că visătorul duce o viață sălbatică. Nu va duce la nimic bun. De asemenea, este posibil ca fata să aibă nevoie să se autodezvolte, să ia viața mai în serios.

Sarcina visată de un bărbat indică dorința de a deveni tată. Un astfel de vis indică armonie în relațiile de familie. Adevărat, dacă iritația sau anxietatea a fost simțită într-un vis, interpretarea se schimbă. În acest caz, sunt de așteptat certuri în familie, chiar și un divorț este posibil.

Visele despre sarcină ca băiat sunt foarte ambigue. Ele trebuie interpretate doar luând în considerare toate detaliile. Altfel, nu va fi posibil să aflați adevăratul sens al viselor nocturne. Chiar dacă s-a dovedit a fi negativ în același timp, nu ar trebui să intri în panică. Trebuie să faci tot ce este posibil pentru a nu apărea probleme în viață.

De ce o femeie însărcinată visează la nașterea unui băiat?

Dacă o femeie însărcinată visează că a născut un băiat, atunci se poate bucura, deoarece cărțile de vis interpretează astfel de vise exclusiv într-un mod pozitiv. Adevărat, trebuie menționat aici: această explicație a motivului pentru care se visează nașterea unui băiat este adevărată numai dacă viitoarea mamă nu este fixată pe câmpul copilului, iar evenimentul văzut în vis nu a supărat-o în realitate. .

Creșterea carierei și stabilitatea financiară

Cele mai populare cărți de vis susțin că pentru o femeie însărcinată să nască un băiat într-un vis este un semn de prosperitate materială și stabilitate.

Interpretul estic va mulțumi carierelor însărcinate: după ce ați văzut nașterea unui fiu într-un vis, puteți fi sigur că sunteți foarte așteptat la serviciu, pentru că vă apreciază ca specialist.

Cartea de vis a pastorului Loff promite bogății neașteptate acelei doamne aflate într-o poziție care, într-un vis, a născut un băiat, deși în realitate ea așteaptă o fată.

Necazurile vor aduce bucurie

O carte de vis țigană profețește necazuri și griji legate de familie dacă o femeie însărcinată a visat că a născut un băiat. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că visătorul se va bucura de aceste necazuri. Poate că vor fi asociate cu viitorul copil: cumpărarea de mobilier, jucării, haine.

Și dacă fata a visat că al doilea băiat s-a născut după primul băiat și apoi al treilea, atunci există posibilitatea ca grijile ei să fie cauzate de sosirea neașteptată a oaspeților mult așteptați.

Schimbări: atât în ​​viață, cât și în caracter

O carte de vis feminină pentru femeile însărcinate identifică nașterea unui băiat într-un vis cu schimbări globale în viața unei viitoare mame.

Mai mult decât atât, vor fi conectați nu atât de aspectul unui copil, cât de schimbările în modul de viață: o schimbare de reședință într-una mai confortabilă, o schimbare a relațiilor cu oamenii din jur.

Dar Meneghetti, interpretând de ce acesta este un vis, asigură că schimbările vor afecta într-o mai mare măsură caracterul și gusturile mamei. Vei fi purtat de ceea ce nu erai interesat anterior, vei descoperi noi trasaturi de caracter in tine, vei putea renunta la obiceiurile proaste.

Nașterea va fi ușoară și rapidă

Cartea de vis a lui Wangi, ca unul dintre oracolele care leagă visele cu sănătatea și lumea interioară a visătorului, descifrând ceea ce o femeie însărcinată visează să aibă un băiat, transmite următoarele: nu vă puteți teme nici pentru sănătatea dumneavoastră, nici pentru copil. – nasterea va avea succes.

Un semnal foarte bun este complotul în care ai născut nu în spital, ci acasă. Aceasta înseamnă că în țara natală, copilul tău practic nu se va îmbolnăvi și nu se va plânge. Țineți cont de acest lucru atunci când vă gândiți să vă schimbați casa după completarea familiei.

Soțul va fi fericit

Ezotericul Tsvetkov, în tratatele sale despre vise, oferă o explicație simplă, dar foarte plăcută a motivului pentru care o femeie însărcinată care se naște are un vis: soțul ei te va surprinde și te va încânta. Chiar și cel mai zgârcit soț își va înconjura sufletul pereche cu grijă și atenție.

Interpreta domnișoara Hasse vorbește și despre evenimentele vesele asociate cu soțul ei. Nașterea unui fiu într-un vis promite unei femei o creștere a statutului și a semnificației sociale a soțului ei, ceea ce va avea un efect benefic asupra atmosferei din familie.

Emoția emoțională va fi înlocuită de pace

Dacă ești însărcinată și într-un vis ai dat lumii un băiețel sănătos și frumos, atunci, conform cărții de vis a lui Nostradamus, aceasta înseamnă că pacea și liniștea se vor instala în sufletul tău. Neliniștea din ultimele zile se va retrage în plan secund, eliberând încrederea în viitor și în forțele proprii.

Și dacă ai visat că copilul s-a născut bolnav sau slăbit, atunci acesta este un indiciu că dedici prea mult timp autocriticii. Conectați-vă la un val pozitiv și nu căutați defecte în tine, le vei uita chiar în primele minute ale maternității.

Trebuie sa stii!

În funcție de modul în care s-a născut băiatul tău, cărțile de vis îți vor spune mai detaliat despre ce este vorba într-un astfel de complot într-un vis și la ce să fii atent în primul rând. Deci micuțul a fost:

 • cu o culoare diferită a pielii – nu vă fie frică de maternitate, vă va plăcea un nou rol;
 • albinos – probabil ca esti prea fixat pe propria ta pozitie – distragi-te;
 • foarte subțire sau plin – te grăbești de la o extremă la alta;
 • pe termen întreg, dar foarte „mic” – nu ezitați să vorbiți despre dorințele voastre;
 • ciudat sau cu dizabilități – trebuie să-ți iei sănătatea mai în serios;
 • cu părul lung – nu-ți fie frică să te miști, vei fi mai bine într-un loc nou.

Alege-ți visul

Care este visul unui băiețel?

De ce visează băiatul în brațele lui?

De ce visează băieții gemeni?

Care este visul unui copil mic?

Într-un vis, naște un băiat

De ce visezi la nașterea cățeilor?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.