De ce visezi la un sicriu

De ce visezi la un sicriu

Sicriu de interpretare a viselor ai visat de ce visează Sicriul într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un Sicriu într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sicriu

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsătorie nereușită.

Visul în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală.

Așa a interpretat Vanga vise în care există un sicriu.

Să presupunem că ai visat la un cortegiu funerar. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe sicriu. Acest vis înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Am visat că mergi într-un cortegiu funerar și cărai un sicriu – în realitate, fă un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva apropiat.

Cu efort, bagi cuie în capacul sicriului – în viața reală vei face totul pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți necazurile.

Un sicriu acoperit cu pământ prevestește răul.

Interpretarea viselor – Sicriu

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Interpretarea viselor – Sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Interpretarea viselor – Sicriu

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul este cel mai adesea un simbol al organelor genitale feminine, uterul.

Un sicriu scump și frumos simbolizează sănătatea și posibila fertilitate.

Un sicriu putrezit sau rupt simbolizează infertilitatea.

Un sicriu ieftin simbolizează un complex de inferioritate și vorbește despre lipsa stimei de sine a visătorului.

Sicriul de zinc simbolizează posibile pericole și necazuri pentru visător, inclusiv în sfera sexuală.

Interpretarea viselor – Sicriu

Interpretarea viselor – Sicriu

Pentru nunta, a sosit.

Realizarea unui sicriu – pentru nunta viitoare, realizarea unui profit sau promovare.

Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis pentru nunta viitoare.

Să vezi un sicriu deschis și gol este în pericol.

Un sicriu plutind pe apă – spre mare bogăție.

Din mormânt apare un sicriu – din fericire.

Să stai într-un sicriu într-un vis și apoi să te ridici din el – la renașterea puterii, câștigând pace și încredere în sine.

Citeste mai mult:  De ce visezi să cumperi o casă mare

Pentru a vedea mormântul – vă așteaptă noroc și patronaj.

A fi în interiorul sicriului – spre dezamăgire, dificultăți în afaceri.

Car funerar într-un vis – la separare, schimbări în afaceri

Interpretarea viselor – Sicriu

Visezi un sicriu gol – un vis prevestește moartea prematură a unei rude; în cel mai bun caz, o boală.

Sicriul stă în biserică, este presărat cu flori – ești înnebunit după alesul tău, dar căsătoria va fi nereușită; cel rău dornic îți va face un nod la spate, iar lecțiile trecutului nu-ți vor face bine; cere unui prieten să dezlege acel nod.

Știi că sicriul din fața ta este pentru tine – nu în cele mai bune momente vă așteaptă viața de familie; necazurile îți vor umbri pacea.

Te vezi într-un sicriu sau te vezi stând pe un sicriu călare – atât în ​​afaceri, cât și în viața personală te așteaptă mari necazuri; îngerul tău păzitor pare să fi uitat de tine.

Sicriu de interpretare a viselor

Sicriu de interpretare a viselor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi un sicriu într-un vis, poți afla în 27 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „G” în secțiunea Cartea de vis cu litera G.

Sicriu în cărți de vis

Sicriul poate simboliza completitatea, rezultatul situației și, eventual, sfârșitul relației. Citește mai mult →

Un sicriu gol – la longevitate; cu morții – probleme, mai ales pentru cei care urmează să înceapă o afacere nouă (este mai bine să-l refuzi – pierderile mari sunt inevitabile) Citește mai mult →

Sicriul – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică. Sicriul este deschis și gol – un pericol pentru viața unei persoane dragi. Sicriul Citește mai mult →

Sicriul este adesea considerat doar un semn rău, prevestind moarte, eșec și boală. Dar în unele cărți de vis, sicriul este un simbol de bun augur: un sicriu deschis este succesul în afaceri; Citește mai mult →

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsnicie nereușită Un vis în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală. Citește mai mult →

Acesta este de obicei un semn bun.După interpretarea țiganilor, a vedea pe cineva într-un sicriu înseamnă că vei trăi pentru a vedea vremea când copiii cresc și au propriile familii. Văzându-te într-un sicriu – Citește mai mult →

Dacă visezi un sicriu, vei găsi sărăcie, umilință. Dacă sicriul este mare și greu, atunci soarta vă va oferi mulțumire și armonie în casă. Sicriul de aur – prevestește succesul care va veni la Citește mai mult →

Acesta este un vis urât. prevestește moartea unei persoane dragi. multă vreme nu te vei putea împăca cu această pierdere.cu excepția nenorocirii unei comenzi private, un astfel de vis poate fi un prevestitor Citește mai mult →

Mormânt nou, sicriu nou. – Vestește eliberarea de anxietate.Un sicriu apare singur din mormânt. – Din fericire, sicriul este dus în locuinţă. – Va fi o promovare.Defunctul se ridică de la Mai multe →

A-ți vedea sicriul este o schimbare în tine, în obiceiurile tale, în viziunea ta asupra vieții. Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale. A vedea un sicriu căzut este bine Citește mai mult →

deschis – succes în afaceri; un prieten într-un sicriu – vestea succesului său; pentru tineri – pentru o nuntă; pentru familie – pentru profit, succes monetar; el însuși într-un sicriu – finalizarea afacerilor. Citește mai mult →

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să citești mai mult →

A vedea un sicriu într-un vis oferă nenorocire. Un astfel de vis îi avertizează pe oamenii de afaceri împotriva datoriilor mari, deoarece va fi dificil să le ramburseze. Vedeți-l pe al tău într-un vis Citește mai mult →

A cumpăra un sicriu este o virtute; a face asta este o onoare, un profit. Citește mai mult →

Gol, închis – evenimente misterioase. Citește mai mult →

Elemente primare – pământ, metal, apă. Elemente – umiditate, uscăciune, frig. Emoții – gândire, tristețe, frică. Organe – splină, stomac, plămâni, rinichi. Planete – Saturn, Venus, Mai multe →

A-l vedea este un obstacol; zace în ea – o viață lungă; cu funii – un caz de moarte; pentru a vedea cum poartă – circumstanțe triste și vești rele; a săpa o groapă pentru un sicriu este o căsătorie rezonabilă; Citește mai mult →

rudele defunctului într-un sicriu – un pericol de moarte Citește mai mult →

A vedea un sicriu într-un vis este un semn de tristețe și o ceartă cu persoana iubită. Pentru cuplurile căsătorite, un astfel de vis prezintă o pierdere a armoniei și, eventual, chiar moartea unuia dintre soți. Vedeți un sicriu în mișcare Citește mai mult →

Dacă o persoană stă într-un sicriu într-un vis, atunci acesta este un simbol al vieții lungi; A vedea un sicriu îngropat în pământ este o formă ascunsă a unei boli grave. Citește mai mult →

La o viață lungă și fericită. Spre succesul financiar. Citește mai mult →

Un sicriu stând într-o biserică și acoperit cu flori promite o căsătorie nereușită. Pentru îndrăgostiți, un sicriu văzut într-un vis oferă despărțire. Citește mai mult →

Sicriu – deschis cu morții – finalizarea treburilor; gol – pericol, anxietate; el însuși într-un sicriu – succes; căsatorie fericită. Situat într-un sicriu închis – boală, impas psihologic; glorie Citește mai mult →

Sicriul, văzut într-un vis, marchează o schimbare de stare, dormitul într-un sicriu prevestește moartea bolnavilor și celor sănătoși – un obstacol în afaceri. Citește mai mult →

pentru bătrâni, moartea; pentru familie – profit; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă. Citește mai mult →

succes în afaceri; un prieten într-un sicriu – știri despre succesele sale; pentru tineri – pentru nuntă; pentru familie – pentru profit, succes monetar. Citește mai mult →

Un sicriu deschis – moarte în familie. Sicriul este o viață lungă și fericită. Se spune cum visează sicriele într-un cimitir, e rău. A vedea un sicriu într-un vis este un obstacol, culcat în el este o sărbătoare distractivă; Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „sicriu” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea visului, poate de ce visează sicriul – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

De ce visezi la un sicriu

Visatul este un fenomen normal pentru fiecare persoană. La ce poate visa un sicriu? Un sicriu într-un vis este înfricoșător, dar nu-ți face griji! Unde, dacă nu într-un vis, putem merge de-a lungul malului nisipos al oceanului, să mergem în siguranță către animale sălbatice, să devenim un îmblânzitor de prădători și multe altele. Adevărat, există astfel de vise în care te vei simți confortabil și chiar vei regreta că este timpul să te trezești. Dar așa-numitele vise „îngrozitoare” nu aduc întotdeauna plăcere și, desigur, dimineața vă puneți aceeași întrebare – De ce ar fi? Să presupunem că ai visat la un sicriu și nu știi ce poate promite un astfel de vis. Să găsim răspunsul în cele mai cunoscute cărți de vis.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor după zile și numere

De ce visezi un sicriu – cartea de vis a lui Freud

Conform cărții de vis a lui Freud, dacă ai visat un sicriu, acesta este un simbol al organelor genitale feminine, în special al uterului. Dacă ai visat la un sicriu scump și frumos, atunci din punctul de vedere al cărții de vis, ai o stare excelentă de sănătate și ești pregătit pentru fertilitate. Un sicriu spart, ieftin și putred, dimpotrivă, indică faptul că nu ești sănătos și există pericolul să fii infertilă.

Un sicriu ieftin, dar solid, este un simbol al complexelor tale și al stimei de sine scăzute. Sicriele de zinc sunt un avertisment cu privire la un posibil pericol, inclusiv în domeniul relațiilor sexuale.

Sicriul visează – conform cărții de vis a lui Miller

De ce să visezi un sicriu conform cărții de vis a lui Miller? A vedea un sicriu într-un vis îți promite probleme și posibilitatea de a pierde o rudă apropiată și dragă la o vârstă fragedă. Dacă într-un vis ai văzut un sicriu într-o biserică presărată cu flori, atunci poate te-ai decis să te căsătorești. În același timp, un astfel de vis îți promite o căsătorie nereușită.

În general, un sicriu într-un vis nu poate aduce nimic bun celui care doarme. Pentru un țăran, un astfel de vis poartă un simbol al eșecului recoltei și al posibilei căderi a animalelor. Pentru oamenii de afaceri și oamenii de afaceri, a vedea un sicriu într-un vis promite eșec în afaceri, iar pentru tineri este simbolul unei căsătorii nereușite. Același vis îți promite dacă vezi un sicriu în mișcare. Cel mai probabil, acest lucru prefigurează o boală iminentă. Dacă stai pe un sicriu sau stai întins în el, acesta este un semn de pocăință, certuri și boli grave.

De ce să visezi un sicriu – conform cărții de vis a lui Wangi

Vanga tratează un astfel de vis cu mare atenție și încearcă să te avertizeze despre un posibil pericol. Dacă într-un vis ai văzut sicriu în cortegiul funerar și, încercând să luați în considerare al cui nume este scris pe sicriu, vă citiți numele de familie, apoi în viață trebuie să vă schimbați urgent nu numai obiceiurile și stilul de viață în general.

Văzând în vis sicriu gol, poate denota povara ta spirituală și goliciunea. Dacă într-un vis porți un sicriu într-un cortegiu funerar, atunci în viață ești gata să comiți acte urâte care rănesc sufletul unei persoane apropiate, adu-i multă durere și necazuri. Dacă într-un vis înfundați cu sârguință capacul sicriului, atunci, de fapt, un astfel de vis înseamnă că sunteți pregătit pentru orice pentru a evita necazurile și bolile.

Vezi sicriul căzut este un simbol bun. Cel mai probabil, Îngerul Păzitor te va ajuta să eviți o catastrofă care ar putea fi foarte periculoasă pentru tine. Să visezi un sicriu acoperit cu pământ – există un rău teribil în viața ta. Examinați-vă stilul de viață și aruncați o privire mai atentă la prietenii și colegii de muncă.

Interpretarea viselor lui Nostradamus – un sicriu visează

A vedea un sicriu într-un vis este un simbol al îndeplinirii unei sarcini dificile. Nu trebuie să-ți fie frică de un astfel de vis, cel mai probabil vei experimenta bucuria de a fi eliberat de rezolvarea problemelor și afacerea ta concepută va fi în sfârșit încununată de succes. Este posibil ca în viața ta să apară schimbări globale.

Dar nu face excepție faptul că ți-e frică de această lume și ai încetat să ai încredere în prietenii și colegii tăi.

Dacă într-un vis te-ai văzut într-un sicriu – atunci acesta este doar un avertisment că schimbări vor avea loc în curând în viața ta. Vedeți-vă dormind într-un sicriu – un simbol al distracției.

Dacă o persoană bolnavă a avut un astfel de vis, atunci cel mai probabil boala ta se va agrava. Dacă te ridici într-un sicriu, atunci așteaptă reînnoirea forței și a vitalității. Vedeți-vă stând într-un sicriu, atunci va fi o mare ceartă în familia ta și, cel mai probabil, te vei pocăi de actele tale neplăcute.

De ce visezi un sicriu – interpretare a cărții de vis a lui Hasse

A vedea un sicriu într-un vis este un obstacol. Cel mai probabil nu vei putea realiza ceea ce ti-ai dorit cu adevarat. Întinsul într-un sicriu marchează visătorul pentru o viață lungă, iar un sicriu cu funii poate simboliza moartea ta. Dacă într-un vis vezi cum este purtat sicriul cu defunctul, atunci vin circumstanțe triste și vești proaste.

Când dormitorul vede dacă el săpând o groapă pentru un sicriu, așa că în curând va avea o căsătorie prudentă. A vedea un sicriu deschis într-un vis este o sărbătoare veselă. De ce visezi un sicriu îngropat – promite probabilitatea de îmbolnăvire.

Cartea de vis a lui Loff – la ce ar putea visa un sicriu

Conform cărții de vis a lui Loff, dacă ai visat la un sicriu, atunci acesta te avertizează asupra umilinței și sărăciei iminente. Dacă într-un vis ai văzut un sicriu mare, atunci vei găsi armonie și pace în relațiile de familie, din care vei obține multă plăcere.

Ai visat la un sicriu de aur? Succesul va veni la tine pe neasteptate si de departe! Te vezi în vis, de parcă ai face un sicriu, atunci cel mai probabil ai o muncă grea în față, pentru care vei primi o răsplată bună.

Cumpărarea unui sicriu într-un vis – spre prosperitate și bunăstare în casă.

Când un dormitor vede un car funicular într-un vis, atunci ar trebui să fie mai atent la oamenii influenți. Cel mai probabil, un astfel de vis te avertizează despre o atitudine nedreaptă față de tine!

Interpretarea sicriului de somn – cartea de vis a lui Longo

Văzându-te mort într-un sicriu și apoi ridicându-te din el – în curând vei câștiga încredere în tine și vei crește stima de sine. Un astfel de vis sugerează că ești gata să faci lucruri noi. A vedea un mormânt într-un vis – pentru patronaj și noroc în afaceri. Întins într-un sicriu – la dificultăți; a vedea un car funicular – la despărțire și schimbări în treburile tale.

De ce visează Sicriul?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul Sicriului

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Citeste mai mult:  Pieptănarea părului într-un vis

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Văzând un sicriu într-un vis

Sicriul este cel mai adesea un simbol al organelor genitale feminine, uterul.

Un sicriu scump și frumos simbolizează sănătatea și posibila fertilitate.

Un sicriu putrezit sau rupt simbolizează infertilitatea.

Un sicriu ieftin simbolizează un complex de inferioritate și vorbește despre lipsa stimei de sine a visătorului.

Sicriul de zinc simbolizează posibile pericole și necazuri pentru visător, inclusiv în sfera sexuală.

Ce înseamnă sicriu de somn

Văzând un sicriu într-un vis

Ce înseamnă visele sicriu

Visează la sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Ce înseamnă sicriul într-un vis

A vedea un sicriu într-un vis este un semn că unele amintiri dificile sau sentimente vechi de care ar trebui să scapi sunt foarte tulburătoare. Visul te încurajează să-ți iei rămas bun de la trecutul tău, să te împaci și să trăiești în prezent, altfel noi pierderi vor fi inevitabile.

Dacă decedatul din sicriu pare tânăr, atunci amintirea ta despre ceva dureros este încă prea proaspătă, dar totuși ar trebui să scapi de negativitate.

Îngropați mortul într-un vis, oferindu-i ultimele onoruri: prevestește o ușurare rapidă în viața ta.

Sensul viselor Sicriu

Ce înseamnă sicriul într-un vis

Sensul somnului Sicriu

După interpretarea țiganilor, a vedea pe cineva într-un sicriu înseamnă că vei trăi pentru a vedea vremea când copiii cresc și își întemeiază propriile familii.

Văzându-te într-un sicriu – vei avea o sănătate excelentă toată viața.

Dacă vezi pe cineva într-un sicriu, te așteaptă o viață lungă.

Dacă te vezi într-un sicriu, ești sănătos.

Sicriu de interpretare a viselor

Ceea ce într-un vis prezice Sicriul

Ce înseamnă să vezi un sicriu într-un vis

Interpretarea somnului Sicriul

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Ceea ce prezice visul sicriului

Visezi un sicriu gol – un vis prevestește moartea prematură a unei rude; în cel mai bun caz, o boală.

Sicriul stă în biserică, este presărat cu flori – ești înnebunit după alesul tău, dar căsătoria va fi nereușită; cel rău dornic îți va face un nod la spate, iar lecțiile trecutului nu-ți vor face bine; cere unui prieten să dezlege acel nod.

Știi că sicriul din fața ta este pentru tine – nu în cele mai bune momente vă așteaptă viața de familie; necazurile îți vor umbri pacea.

Te vezi într-un sicriu sau te vezi stând pe un sicriu călare – atât în ​​afaceri, cât și în viața personală te așteaptă mari necazuri; îngerul tău păzitor pare să fi uitat de tine.

Sensul visului sicriului

Sicriul indică faptul că ai ajuns la sfârșitul unei faze a vieții și te poți gândi la o nouă perioadă.

Să te vezi într-un sicriu este un semn că ar trebui să termini niște afaceri.

Un sicriu gol este un avertisment despre pericol.

Purtați sicriul – spre succes.

Văzând un sicriu într-un vis

Predicția visului sicriului

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Care este visul Sicriului

Pentru cei vechi – moartea.

Pentru tineri – o nuntă.

Pentru familii – profit.

Văzând un sicriu într-un vis

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.