De ce visează părul pe spate

Interpretarea viselor: păr de corp

Și de ce visezi părul pe corpul unei femei sau al unui bărbat? Viziunea este destul de interesantă și are propriul ei sens. Dar pentru a o înțelege cu ușurință și a deschide astfel vălul viitorului, să luăm în considerare ce spun anumite detalii ale vederii nocturne și ale cărților de vis despre lume.

Conform cărții de vis a țiganilor

Corp păros într-un vis – pentru unii, acest lucru poate fi destul de sexy. Dar ce promite o astfel de viziune în realitate, în conformitate cu cartea de vis a romilor antici?

Dacă vezi cum crește părul pe corp, pe brațe și pe picioare și pe alte părți ale corpului, acesta este un semn că soarta îți va fi favorabilă, viața va străluci cu noi nuanțe și culori strălucitoare.

Dar un astfel de somn de noapte poate indica și bogăție iminentă și neașteptată, făcând profit de acolo unde nu te așteptai. Dar să radi părul de pe corp cu o mașină unealtă sau un aparat de ras drept – acest lucru promite necazuri și nenorociri, iar boala nu este exclusă. Iar punctul principal în acest caz este că toate acestea vor fi un incident neașteptat pentru tine.

Cartea viselor moderne

A vedea părul pe corp într-un vis este un indicator către bogăție și prosperitate, onoare atât acasă, cât și la locul de muncă. Dar dacă cresc în ciorchini mici și rare, acesta este un semn că vei cădea sub influența unei persoane care se va bucura de încrederea ta.

Am visat la un piept păros – acesta este un indiciu către sănătatea ta excelentă și eroică, dar să vezi firele de păr crescând pe falangele degetelor mâinii este un indiciu către probleme minore iminente. Prin urmare, merită să fii atent la împrejurimile și acțiunile tale, cuvintele și deciziile, care te vor ajuta să te protejezi de probleme.

Conform cărții de vis a rătăcitorului

Vedeți părul de pe corp – un vis vă prezice, în conformitate cu cartea de vis, erupții cutanate și decizii și acțiuni greșite. Printre altele, acesta este un indicator și o cădere spirituală, de aceea merită să vă reconsiderați propriile principii de viață.

Deși, pe de altă parte, cartea de vis prezentată are o interpretare diferită a somnului – din când în când o astfel de viziune poate indica primirea unei moșteniri sau a unei sume uriașe de bani. Dar a smulge sau a smulge – un vis promite o mare durere.

Conform cărții de vis franceze

Dacă crezi interpretarea cărții de vis franceze – să te vezi păros, să faci probleme în viața reală. Poate fi, de asemenea, un indiciu că nu te-ai hotărât încă asupra acestei lumi și, prin urmare, acționezi la întâmplare, ca un pisoi orb, care pătrunde în întuneric.

Dar când firele de păr cad – în realitate, riști din cauza prostiei sau a neglijării tale, da, vei pierde ceva al tău, valoros pentru tine, o persoană sau o proprietate. În special, un astfel de vis este un semn negativ pentru o femeie mai mult decât pentru un bărbat.

Conform cărții de vis a lui Miller

În conformitate cu cartea de vis a lui Miller – vezi vegetație densă pe spate sau pe piept, pe brațe, ceea ce înseamnă că în viitorul foarte apropiat vei deveni bogat. Și finanțele vor curge către tine dintr-o varietate de fluxuri.

Conform cărții de vis a apostolului cananit

Călugărul Kananit însuși a susținut că un vis în care vezi vegetație pe corpul tău depinde de o serie de detalii. Interpretarea somnului este determinată de ce parte a corpului crește această vegetație:

 1. Vedeți vârtejuri păroase pe piept – acesta este un indicator al sănătății dumneavoastră excelente, drept eroic, care nu vă va dezamăgi.
 2. Părul de pe brațe crește – ar trebui să te gândești la viitorul tău, dar nu poți trăi o singură zi.
 3. Dar părul de pe stomac – viața va fi din belșug și respect. La urma urmei, burta a simbolizat întotdeauna viața și prosperitatea.

Detalii despre somn

Dacă întregul tău corp este acoperit cu vegetație densă, moale și mătăsoasă, acesta este un indicator al caracterului tău moale și în același timp puternic. Da, și viața și casa ta, munca – acesta este un castron plin de prosperitate și toate lucrurile merg în echilibru.

Dar, pe de altă parte, o astfel de viziune vorbește despre dezechilibrul caracterului tău – o persoană este predispusă la temperament și adesea acționează fără gânduri, prin urmare, merită să-ți strângi emoționalitatea.

Dar dacă în realitate nu te poți lăuda cu vegetația groasă pe corpul tău, dar într-un vis – ești complet acoperit de păr ca un urs, atunci o astfel de viziune vorbește despre obținerea de profituri rapide. Și dacă vedeți fire de păr prea lungi, acesta este un indicator pentru a câștiga onoare în societate.

Dacă vezi un vis de noapte în care o femeie își rade părul, acesta este un indiciu direct către lumea și caracterul ei interioară. În special, aceasta servește ca un indicator către o natură prea egoistă care se gândește doar la propriul bine și prosperitate.

Vedeți părul de la axile – acesta este un indiciu către o persoană încăpățânată și foarte persistentă, care știe ce își dorește și poate realiza acest lucru. Pentru o fată, a vedea un piept păros înseamnă a te căsători cu succes și a fi fericit în căsătorie, dar dacă vezi fire de păr pe picioare, soțul tău îți va răsfăța și îți va satisface mereu dorințele.

Pentru bărbați, un astfel de vis are o interpretare diferită – dacă vede vegetație densă pe spate și pe piept, pe brațe și picioare, atunci aceasta indică energia sa sexuală ridicată. Dar aici este părul de pe mâini și, în special, de pe degete – un indicator către egoismul persoanei, răsfățul în dorințele și principiile lor.

Dacă vezi că îți crește părul pe stomac și pe fese, acesta este un indiciu că ești prea preocupat de treburile tale și petreci mult timp cu ele. Nu vă lăsați distras de micile detalii, ci dedică-ți timpul și energia unor sarcini mai importante și prioritare.

Citeste mai mult:  Șoareci într-un vis

O mulțime de vegetație în abdomen este un indiciu că îți vei schimba părerea despre unii oameni din bine în rău. Vedeți părul de pe spate – aceasta este protecția dvs. și este important să rețineți că, cu cât este mai gros și mai lung, cu atât este mai de încredere fortăreața dvs. Dar să vezi cum cresc pe spate în fața ochilor tăi înseamnă că vei întâlni un patron influent și puternic. Și cel mai neobișnuit este să vezi păr în gură, ceea ce înseamnă în realitate să intri într-o ceartă, să-ți aperi drepturile cu toată puterea.

Unde era părul?

Pentru a înțelege pe deplin ce anume ți-a pregătit soarta, merită să-ți amintești exact unde ai văzut părul pe corp. Și aici este important să luați în considerare următoarele:

 1. Vegetația de pe picioarele tale este un indicator al calităților tale excelente de lider, conducere în familie și la locul de muncă.
 2. Păr de nas – ești un aventurier și predispus la afaceri și aventuri riscante.
 3. Părul de pe palmă și falangele degetelor este un indicator al faptului că soarta ți-a pregătit o surpriză neplăcută.
 4. Părul de pe brațe este un indicator al succesului tău în afaceri, iar pe pieptul tău – acest vis îți promite sănătate bună.

Rade-ți părul în timp ce dormi

Un astfel de vis ar trebui interpretat ținând cont de ce parte a corpului pe care radeți vegetația.

Dacă, de exemplu, îți radi parțial părul, de exemplu, pe jumătate din piept sau față, acestea sunt cheltuieli financiare neprevăzute și pierderea tuturor proprietăților care au fost dobândite prin suprasolicitare.

Dar pentru a rade toată vegetația de pe corp – în curând soarta vă va prezenta probleme și obstacole neașteptate, cu toate acestea le veți depăși și veți părăsi bătălia cu demnitate. Te bărbierești cu un aparat de ras – ești pe drumul cel bun și nu ai nevoie de sfaturi externe, controlând totul și pe toată lumea.

Dar scapi de firele de păr cu penseta, smulgându-le și, în același timp, experimentezi durere și disconfort – acesta este un indiciu că te poți îmbolnăvi, așa că ar trebui să ai grijă de sănătatea ta. Tăierea părului de pe corp este un avertisment de sus că ar trebui să fii atent, deoarece încearcă să te înșele. Și vezi cum cineva taie părul de pe corp – acesta este un indicator pe care îl vei acționa în detrimentul tău.

Spate păros: interpretarea cărților de vis

Un spate păros într-o carte de vis pentru un bărbat sau o femeie sugerează că în curând visătorul va avea o mulțime de oportunități care îi vor permite să depășească obstacolele care au apărut pe drum. În același timp, vegetația de pe spate înseamnă că visătorul este foarte generos și bogat în suflet. Dar, în general, interpretarea depinde de multe detalii, chiar și de emoțiile care vizitează o persoană într-un vis.

Sonnik Miller

Dacă buclele de pe păr au fost mici, atunci în viitorul apropiat visătorul va avea profit financiar. A visa la un spate mare și păros înseamnă că vei primi în curând informații care îți vor permite să rezolvi problema principală sau să atingi înălțimile dorite.

În cartea de vis a lui Gustav Miller, interpretarea unui vis depinde de unele detalii. De exemplu, chiar dacă ai visat la un spate păros cu bucle mici, atunci se iau în considerare și acțiunile visătorului:

 • șterge – cel care doarme caută să atragă atenția societății;
 • pieptănarea – la posibilitatea de a beneficia de orice afacere;
 • mângâiere – unei cunoștințe utile sau apariția în viața visătorului a unei persoane de încredere, a unui prieten;
 • spălați – scăpați de influența străinilor.

Alte editii

Cartea de vis franceză spune că, dacă într-un vis un bărbat s-a îndepărtat de visător, iar spatele lui este păros, atunci în viața reală oamenii apropiați vor ignora problemele ei. Pentru a evita acest lucru, nu trebuie să comiteți acte erupții pe care le veți regreta.

Conform cărții de vis a lui Velesov, un spate păros este un semn rău. Acest lucru prevestește nenorocire în cea mai intensă zonă a vieții. O persoană poate fi îndepărtată în curând de ceea ce prețuiește cel mai mult: afaceri, dragoste, bogăție etc.

Dacă visătorul își înșală soțul, atunci nu ar trebui să fii surprins de un astfel de vis. Înșelăciunea va fi dezvăluită în curând. Pentru a încerca să remedieze situația trebuie să încerci să nu mai înșeli pe cineva dragși atunci, poate, soarta își va arăta favoarea.

Despre părul de pe spate, cartea de vis a lui Tsvetkova spune că predicția depinde de starea acestui spate. Dacă este cocoșată, bătrână și șifonată, atunci visătorul se va confrunta cu o boală gravă. Dacă este puternic și uniform, atunci cel care doarme va putea să-și arate sănătatea pentru tot restul vieții în realitate.

Dacă visezi la o femeie cu spatele păros, atunci acest lucru prevestește pierderi financiare. Nu ar trebui să împrăștiați bani, este mai bine să vă abțineți de la achiziții inutile și să nu vă împrumutați de la nimeni, deoarece banii nu vor fi returnați visătorului.

Interpretări interesante

Îngrijește părul pe corp și pe spate – la dorința celui care doarme de a controla cutare sau cutare situație. Cel mai probabil, va lucra foarte fructuos, precum și va reuși să controleze alte persoane implicate într-o cauză comună.

Dacă ai visat un străin păros, atunci ar trebui să ceri ajutor altor persoane pentru a-ți finaliza afacerea importantă. Va trebui să implicați nu numai rudele și prietenii, ci și doar cunoștințe sau colegi. Dar recompensa pentru îndeplinirea sarcinii va fi foarte generoasă.

Deși este foarte neobișnuit să vezi spatele păros al unei femei, un astfel de vis are o interpretare foarte pozitivă. Dacă buclele au fost blânde și îngrijite, atunci va veni în curând o perioadă fertilă în viață când persoana adormită va deveni cu adevărat fericită. Dacă a fost plăcut să mângâiați corpul unei astfel de femei, atunci aceasta promite apariția unei dungi albe în viață.

Dacă visezi o coloană vertebrală feminină, complet copleșit de păr, acest lucru prevestește o îmbunătățire a stării financiare sau o cunoaștere cu o persoană bogată care poate deveni jumătate din visător.

Pentru o femeie, aceasta înseamnă o căsnicie fericită, armonie în familie și nașterea de copii frumoși și sănătoși.

Nu ar trebui să vă fie frică de acest vis, cel mai adesea este interpretat ca o eliberare de presiunea cuiva, fie că este un șef sau rude. Vanga promite că visătorul va fi în curând complet independent financiar. Puterea și energia lui vor fi suficiente pentru a câștiga singur sume foarte mari.

Citeste mai mult:  Care este visul casei bunicii decedate

De ce visezi la păr

Pentru reprezentanții de sexe diferite, imaginile asociate cu părul pot transmite informații diferite. De exemplu, dacă într-un vis corpul este acoperit de păr, atunci bărbații se pot baza pe iertare și servicii, iar pentru femei este un indiciu că, dacă sunteți interesat doar de dvs. și vă puneți mofturile și mofturile în prim-plan, atunci principiile morale vor avea de suferit.

Florile din păr visează la necazuri care vor deveni încercări dificile pentru femei dacă florile ar fi albe.

Alte exemple de vise „de gen”: o femeie care și-a pieptănat părul într-un vis se va pocăi în realitate pentru actele ei frivole, iar un bărbat care își pierde părul, din cauza propriei generozități (și nejustificat), va pierde succesul și va ajunge in saracie. O altă imagine pur feminină: păr de două culori pe cap, atât întunecat, cât și deschis. Acesta este un apel de vis – ești în fața unei alegeri dificile și ai îndoieli puternice, cântărește argumentele pro și contra și fii extrem de atent.

Alte interpretări sunt generale. Acordați atenție culorii părului. Capul său cărunt se pregătește pentru vești sau evenimente proaste. Dacă persoana rămâne tânără în același timp, atunci trebuie să aveți grijă, altfel pierderile și problemele de sănătate nu pot fi evitate. Deși în unele cazuri (dacă există condiții prealabile pentru acest lucru în realitate), buclele albe pot fi visate în ajunul călătoriilor sau întâlnirilor. Să vezi o altă persoană cu părul gri nu este cea mai bună schimbare de caracter, dar pentru iubitori – la interferența rivalilor în relații.

Buclele negre avertizează asupra unei capcane amoroase, buclele aurii vorbesc despre curaj și alte calități demne ale sufletului tău pereche, buclele de castan simbolizează problemele de la locul de muncă. Părul roșu contează dacă proprietarul lor într-un vis este însoțitorul tău treaz. Aceasta înseamnă că vor exista schimbări în relație.

Adevărat, pe fundalul altor detalii ale somnului, culoarea poate să nu aibă prea multă semnificație. Deci, o coafură frumoasă este un prevestitor al succesului în afaceri. Dar dacă tunsoarea este prea scurtă, ferește-te de erupții cutanate și de cheltuieli excesive, altfel nenorocirea te va abate. Problemele sunt promise și de un vis despre părul încâlcit, nepieptănat. Stilul luxuriant, dimpotrivă, visează la o fericire fără margini.

O tunsoare sau căderea părului este un simbol al unei deteriorări temporare a treburilor, pierderi mici.

Schimbările plăcute pe frontul personal promit un vis în care mângâi pe cineva pe cap. Îți vei întâlni în sfârșit omul.

Sensul general al imaginii este pacea, căldura, armonia interioară. Prin urmare, cu cât părul este mai gros și mai lung, cu atât creșterea spirituală va fi mai mare. Dar o tunsoare scurtă avertizează că riscați să vă rătăciți. Măturarea părului după o vizită la coafor te aduce mai aproape de a rezolva un mister sau de a dezvălui un secret.

Ți-ai împletit părul? Pregătește-te pentru o călătorie lungă. Dar dacă nu se poate face nimic cu părul, pentru că era foarte încâlcit, atunci trebuie să înveți să ai încredere în oameni.

Cel mai mult, visele despre păr sunt analizate de teologii islamici. Locul în care crește părul, lungimea lor, manipularea cu ei – totul contează.

Deci, părul de pe cap este un semn al unei vieți lungi și confortabile.

Părul care a crescut pe locuri în mod normal netede (palme, față, picioare etc.) este un avertisment că datoria poate deveni o povară grea, gândiți-vă înainte de a împrumuta fonduri.

Un vis despre părul lung crescut de o persoană din sfera comerțului (afacerilor) promite o creștere a bogăției, o coafură scurtă are sensul opus – o scădere a bogăției. Dacă nu tot părul este lung, ci doar breton, atunci pentru un bărbat căsătorit acesta este un semn al unei vieți de succes, iar pentru un bărbat singuratic – pentru o nuntă cu o frumusețe pioasă.

Îți pieptănești părul sau barba? Bucură-te – îți vei achita datoria, îți vei atinge scopul, îți vei îndeplini visul și vor fi mai puține griji și anxietăți în viață.

Țesem împletituri pentru tine sau pentru tine? Fii calm – totul planificat va fi îndeplinit la timp și în cel mai bun mod posibil.

O încercare de a îndepărta părul în exces cu var prevestește sărăcia pentru cei bogați, bogăție pentru cei săraci. Indiferent de nivelul veniturilor, dacă o persoană are probleme sau datorii, după un astfel de vis va scăpa de ele, dacă este bolnavă, se va vindeca.

Mustatile ras (tuns), parul din zona intima sau axile vorbesc despre scaparea de datorii, anxietati si griji, intarirea credintei si a unei vieti drepte. Părul recrescut în aceste locuri indică faptul că oamenii păcătoși, nespirituali ocupă poziții de conducere.

Să-ți vezi capul ras – la pierderea propriei averi sau la risipa bogăției șefului, dacă acesta nu a fost un vis în luna Hajj * și la o veste bună sau la oportunitatea de a merge la Hajj, dacă visul a venit în luna aceasta. Dar o femeie cheală într-un vis este un vestitor al conflictelor. Părul gri este adesea un semn rău. Ea îl avertizează pe bietul om că datoriile îl pot trimite la închisoare, iar femeia – că soțul ei duce o viață disolută. Dacă este un om drept, va iubi pe altul. Dar pentru brunete, o coafură albită va aduce faimă și onoare. Un vis invers, când părul gri devine negru, vorbește despre o schimbare a poziției în viață. Ai smuls sau smuls firele de păr cărunte într-un vis? Deci, în realitate, ignori sfaturile bătrânilor.

* A 12-a lună a calendarului lunar islamic, folosită pentru a determina datele sărbătorilor religioase. Este cu 10 sau 11 zile mai scurt decât anul solar, așa că lunile „plutesc” prin anotimpuri. De exemplu, Hajj-ul din 2000 a avut loc în martie, iar în 2019 va avea loc în august.

De ce visezi la păr

Pentru reprezentanții de sexe diferite, imaginile asociate cu părul pot transmite informații diferite. De exemplu, dacă într-un vis corpul este acoperit de păr, atunci bărbații se pot baza pe iertare și servicii, iar pentru femei este un indiciu că, dacă sunteți interesat doar de dvs. și vă puneți mofturile și mofturile în prim-plan, atunci principiile morale vor avea de suferit.

Citeste mai mult:  De ce visezi la carne crudă pentru o femeie însărcinată

Florile din păr visează la necazuri care vor deveni încercări dificile pentru femei dacă florile ar fi albe.

Alte exemple de vise „de gen”: o femeie care și-a pieptănat părul într-un vis se va pocăi în realitate pentru actele ei frivole, iar un bărbat care își pierde părul, din cauza propriei generozități (și nejustificat), va pierde succesul și va ajunge in saracie. O altă imagine pur feminină: păr de două culori pe cap, atât întunecat, cât și deschis. Acesta este un apel de vis – ești în fața unei alegeri dificile și ai îndoieli puternice, cântărește argumentele pro și contra și fii extrem de atent.

Alte interpretări sunt generale. Acordați atenție culorii părului. Capul său cărunt se pregătește pentru vești sau evenimente proaste. Dacă persoana rămâne tânără în același timp, atunci trebuie să aveți grijă, altfel pierderile și problemele de sănătate nu pot fi evitate. Deși în unele cazuri (dacă există condiții prealabile pentru acest lucru în realitate), buclele albe pot fi visate în ajunul călătoriilor sau întâlnirilor. Să vezi o altă persoană cu părul gri nu este cea mai bună schimbare de caracter, dar pentru iubitori – la interferența rivalilor în relații.

Buclele negre avertizează asupra unei capcane amoroase, buclele aurii vorbesc despre curaj și alte calități demne ale sufletului tău pereche, buclele de castan simbolizează problemele de la locul de muncă. Părul roșu contează dacă proprietarul lor într-un vis este însoțitorul tău treaz. Aceasta înseamnă că vor exista schimbări în relație.

Adevărat, pe fundalul altor detalii ale somnului, culoarea poate să nu aibă prea multă semnificație. Deci, o coafură frumoasă este un prevestitor al succesului în afaceri. Dar dacă tunsoarea este prea scurtă, ferește-te de erupții cutanate și de cheltuieli excesive, altfel nenorocirea te va abate. Problemele sunt promise și de un vis despre părul încâlcit, nepieptănat. Stilul luxuriant, dimpotrivă, visează la o fericire fără margini.

O tunsoare sau căderea părului este un simbol al unei deteriorări temporare a treburilor, pierderi mici.

Schimbările plăcute pe frontul personal promit un vis în care mângâi pe cineva pe cap. Îți vei întâlni în sfârșit omul.

Sensul general al imaginii este pacea, căldura, armonia interioară. Prin urmare, cu cât părul este mai gros și mai lung, cu atât creșterea spirituală va fi mai mare. Dar o tunsoare scurtă avertizează că riscați să vă rătăciți. Măturarea părului după o vizită la coafor te aduce mai aproape de a rezolva un mister sau de a dezvălui un secret.

Ți-ai împletit părul? Pregătește-te pentru o călătorie lungă. Dar dacă nu se poate face nimic cu părul, pentru că era foarte încâlcit, atunci trebuie să înveți să ai încredere în oameni.

Cel mai mult, visele despre păr sunt analizate de teologii islamici. Locul în care crește părul, lungimea lor, manipularea cu ei – totul contează.

Deci, părul de pe cap este un semn al unei vieți lungi și confortabile.

Părul care a crescut pe locuri în mod normal netede (palme, față, picioare etc.) este un avertisment că datoria poate deveni o povară grea, gândiți-vă înainte de a împrumuta fonduri.

Un vis despre părul lung crescut de o persoană din sfera comerțului (afacerilor) promite o creștere a bogăției, o coafură scurtă are sensul opus – o scădere a bogăției. Dacă nu tot părul este lung, ci doar breton, atunci pentru un bărbat căsătorit acesta este un semn al unei vieți de succes, iar pentru un bărbat singuratic – pentru o nuntă cu o frumusețe pioasă.

Îți pieptănești părul sau barba? Bucură-te – îți vei achita datoria, îți vei atinge scopul, îți vei îndeplini visul și vor fi mai puține griji și anxietăți în viață.

Țesem împletituri pentru tine sau pentru tine? Fii calm – totul planificat va fi îndeplinit la timp și în cel mai bun mod posibil.

O încercare de a îndepărta părul în exces cu var prevestește sărăcia pentru cei bogați, bogăție pentru cei săraci. Indiferent de nivelul veniturilor, dacă o persoană are probleme sau datorii, după un astfel de vis va scăpa de ele, dacă este bolnavă, se va vindeca.

Mustatile ras (tuns), parul din zona intima sau axile vorbesc despre scaparea de datorii, anxietati si griji, intarirea credintei si a unei vieti drepte. Părul recrescut în aceste locuri indică faptul că oamenii păcătoși, nespirituali ocupă poziții de conducere.

Să-ți vezi capul ras – la pierderea propriei averi sau la risipa bogăției șefului, dacă acesta nu a fost un vis în luna Hajj * și la o veste bună sau la oportunitatea de a merge la Hajj, dacă visul a venit în luna aceasta. Dar o femeie cheală într-un vis este un vestitor al conflictelor. Părul gri este adesea un semn rău. Ea îl avertizează pe bietul om că datoriile îl pot trimite la închisoare, iar femeia – că soțul ei duce o viață disolută. Dacă este un om drept, va iubi pe altul. Dar pentru brunete, o coafură albită va aduce faimă și onoare. Un vis invers, când părul gri devine negru, vorbește despre o schimbare a poziției în viață. Ai smuls sau smuls firele de păr cărunte într-un vis? Deci, în realitate, ignori sfaturile bătrânilor.

* A 12-a lună a calendarului lunar islamic, folosită pentru a determina datele sărbătorilor religioase. Este cu 10 sau 11 zile mai scurt decât anul solar, așa că lunile „plutesc” prin anotimpuri. De exemplu, Hajj-ul din 2000 a avut loc în martie, iar în 2019 va avea loc în august.