Ce înseamnă să zbori într-un vis la un adult

Zborul într-un vis: de ce este acesta un vis și ce înseamnă acesta?

În visele lor, oamenii pot face tot ce vor, chiar și să zboare. Zboară spre cer ca o pasăre, în lumea reală, nici o persoană nu poate. Dar cine o poate interzice în lumea viselor? Desigur, nimeni. Acest articol se va concentra pe ceea ce trebuie să zbori într-un vis.

Zburați într-un vis: interpretări în cărțile de vis

Cartea de vis oferă următoarele semnificații pentru imaginea zborului în vise.

 1. Dacă o persoană ar trebui să zboare ca o pasăre, va depăși toate dificultățile care vor apărea în calea lui. Succes în toate eforturile – aceasta este interpretarea acestui vis.
 2. Dacă o persoană a visat că trebuie să se înalțe în aer, aceasta înseamnă că va simți gustul libertății în realitate. Astfel de vise sunt adesea văzute de oameni care au fost întemnițați din anumite motive.
 3. A zbura mult deasupra solului într-un vis și a te gândi: „Pot să zbor, sunt o pasăre” înseamnă a face față dificultăților din realitate.
 4. A zbura în aer în interior înseamnă a te strădui în mod subconștient să eviți problemele. Visătorul se simte probabil nesigur și caută să câștige putere și influență.
 5. Dacă o persoană a visat că zboară, aceasta înseamnă că va experimenta în curând un sentiment de afecțiune profundă și, eventual, dragoste. Cu toate acestea, dacă visătorul nu a fost încântat de zbor, sentimentele vor dispărea la fel de repede pe măsură ce vor izbucni.
 6. Dacă visătorul trebuie să decoleze și să cadă în vise fără să se oprească, aceasta înseamnă că va obține rezultate semnificative în activitățile sale datorită muncii și eforturilor sale.
 7. Sensul acestui vis pentru o femeie este pozitiv. Se crede că, dacă ar zbura mai întâi pe un deltaplan, apoi ar sări și ar zbura, ea ar fi capabilă să facă față ea însăși tuturor eșecurilor. Dacă la început a fost înconjurată de oameni, atunci vor veni oferte de ajutor, dar visătorul le va respinge și își va rezolva cu ușurință toate problemele.
 8. Decolare în cameră – la stres și deznădejde.
 9. Un bărbat zboară cu elicopterul deasupra orașului – îl așteaptă noroc. S-a uitat pe fereastră și a văzut acolo nori frumoși – va fi fericire în viața visătorului.
 10. A zbura în nori înseamnă a trăi în armonie cu tine însuți. Un astfel de vis are întotdeauna o interpretare pozitivă, deoarece imaginea norilor din vise este întotdeauna asociată cu fericirea.

A vedea pe cineva zburând înseamnă a trăi fericit. În zilele următoare, visătorul va fi plin de spirit, va fi copleșit de energie și de dorința de a realiza ceva grandios.

Zboară într-un vis: semnificații într-o carte de vis (video)

Zburând într-un vis: de ce visează un adult la asta?

Poate că toată lumea știe că aceste vise sunt adesea văzute de copiii mici și asta are o interpretare clară: ele cresc. Dar dacă visătorul este un adult care, din punct de vedere biologic, nu va mai crește, cum să explic astfel de vise? Dacă un adult a visat cum se înalță pe cer ca o pasăre, acest lucru poate prevesti următoarele:

 • Toate planurile visătorului devin realitate în viitorul apropiat. De exemplu, dacă plănuia să plece în vacanță în altă țară, este timpul să-ți faci bagajele!
 • Succesul va însoți o persoană la locul de muncă, în familie și în dragoste.
 • Dacă zborul a durat mult, înseamnă că o persoană va avea o sănătate excelentă pe tot parcursul anului. Dar dacă, după aterizare, s-a simțit amețit sau nu s-a simțit bine, atunci problemele de sănătate sunt posibile în viitor.

Ce înseamnă această imagine în cartea de vis a lui Miller?

În cartea de vis a psihologului Miller, se oferă o interpretare mult mai puțin optimistă a imaginii zborului. În opinia sa, dacă o persoană a visat că se ridică pe cer, ar avea o căsătorie nereușită. Ei bine, dacă un vis a fost visat de o persoană care a făcut deja nodul, în curând cealaltă jumătate îl va părăsi. De asemenea, este posibil ca visătorul însuși să vrea să rupă relațiile cu partenerul său de viață.

 • Un vis în care o persoană zboară foarte jos deasupra solului îi promite probleme de sănătate. De asemenea, astfel de vise promit dificultăți și oboseală.
 • Planificați peste o mlaștină sau un lac murdar – către inamici secreti. Oponenții puternici plănuiesc să se opună visătorului.
 • Durerea și nenorocirea vor fi principalii însoțitori ai persoanei care a trebuit să zboare peste ruine.
 • A observa aripi negre uriașe în spatele tău înseamnă să experimentezi o mare dezamăgire. Poate că visătorul se va certa cu cel mai bun prieten al său sau își va pierde portofelul.

În cartea de vis a psihologului Miller, se oferă o interpretare mult mai puțin optimistă a imaginii zborului.

Dacă o persoană a fost împușcată în timpul zborului, acesta este un semn foarte alarmant, prevestind un pericol grav.

Planifică într-un vis în aer fără aripi: ce înseamnă?

Un astfel de vis are mai multe semnificații:

 1. A zbura pe cer fără aripi în viziuni nocturne înseamnă să realizezi totul în viață, bazându-te doar pe tine. Dar un astfel de vis nu înseamnă deloc că visătorul nu are patroni în viața reală. Principalul lucru pe care trebuie să-l extragă după astfel de viziuni nocturne este că ambițiile și determinarea lui vor fi suficiente pentru a obține chiar și cele mai înalte rezultate.
 2. Dar un astfel de vis poate fi un indiciu pentru o persoană. Care este indiciu? A încerca să decolați fără aripi înseamnă să vă supraestimați propriile capacități. O persoană se consideră în mod clar mai bună decât ceilalți, acțiunile sale provoacă uneori durere prietenilor și prietenilor. Visătorul este prea arogant și obrăzător. Interpretarea viselor recomandă să fii mai atent la cei dragi, altfel aceștia se pot îndepărta complet de visător.

Zboară sus deasupra solului într-un vis: pentru ce este?

În mod clar, bărbatul își tratează viața în mod frivol și iresponsabil. Poate că acum este momentul să înveți să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele tale?

 • Dar visele în care o persoană zboară sus și se înalță pe cer ca un înger înseamnă că își supraestimează în mod clar oportunitățile de viață. Cu toate acestea, dacă în momentul zborului înalt visătorul nu și-a luat în considerare propriile aripi, interpretarea visului este inversă.
 • Un eveniment extravagant, neobișnuit, poate chiar ciudat va avea loc în curând în viața unui visător care a decis să plece într-o călătorie cerească. Dar chiar și în ciuda tuturor situației non-standard, o persoană va putea să facă față acesteia și să câștige experiență valoroasă la ieșire.

În mod clar, bărbatul își tratează viața în mod frivol și iresponsabil.

Zboară într-un vis deasupra apei, mării

Când interpretați visele despre apă, este foarte important să țineți cont de starea acesteia, deoarece semnificația somnului depinde de aceasta. Visătorul trebuie să-și amintească exact ce era apa în viziunile sale: murdară sau curată, neagră sau transparentă, violentă sau calmă.

 • A zbura foarte sus deasupra apei frumoase înseamnă a urma calea spirituală. Poate că, destul de recent, a avut loc un eveniment în viața visătorului care l-a zguduit până la capăt. Ar putea fi asociat cu trădarea sau trădarea. Bărbatul a găsit puterea să-l ierte pe infractor. Acesta este ceea ce simbolizează un astfel de vis.
 • Se ridică pe cer deasupra mării – la posibile boli. Dacă marea era neliniștită și a fost o furtună pe cer, atunci boala va fi gravă și lungă.
 • Zburați peste ocean și bucurați-vă de priveliștea frumoasei ape albastre – spre fericirea nestăpânită. Cu cât visătorul a experimentat mai multă bucurie în urma zborului, cu atât va fi mai fericit în realitate. Dar dacă oceanul era furtunos și monștri teribili pluteau pe suprafața lui, acesta este un semn rău, prevestind stres și o serie de necazuri pentru visător.

A râde în timp ce zbori deasupra apei înseamnă a te bucura de realitate.

De ce visezi să zbori (video)

Acum, cunoscând interpretarea viselor tale, poți privi cu încredere în ochii viitorului, fără să te temi să greșești. Nu ar trebui să neglijați niciodată sfatul unei cărți de vis, deoarece acest lucru vă va ajuta să evitați negativitatea.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la mulți câini

De ce visezi să zbori într-un vis pentru un adult conform cărților de vis

Pentru a afla de ce un adult visează să zboare, să ne amintim semnificațiile principale. Copiilor li se spune că a zbura într-un vis înseamnă a crește. Un sentiment realist de zbor într-un vis este de obicei asociat cu restructurarea corpului; într-adevăr, zborurile sunt visate mai des de copii.

Dar adulții au și creșteri hormonale, dragoste, sarcină, schimbări legate de vârstă. Un adult, mai ales dacă tânăr la suflet și îndrăgostit, obsedat de ideea de creativitate sau pasionat de sporturi extreme, poate experimenta și senzația încântătoare de a zbura.

Ce sunt zborurile și ce înseamnă ele

 • Cel mai adesea, adulții visează să zboare – să cadă. Pământul se apropie rapid, în momentul contactului cu pământul are loc adesea o trezire. Un astfel de zbor înseamnă un nivel extrem de ridicat de anxietate, nu ești sigur de viitorul tău, ți se pare vag. Poate că îți sunt atribuite obligații prea grele pe termen lung – împrumuturi, creșterea copiilor, tot ce câștigi este cheltuit instantaneu, nimeni nu-ți apreciază eforturile, parcă macinați eternitatea. Trebuie să vă opriți și să vă gândiți cum să reduceți sarcina. Poate ar trebui să angajezi o dădacă. Sau restructurați datorii, cereți ajutor rudelor, optimizați veniturile. Acum vi se pare că nu există opțiuni. Dar cu siguranță vor apărea dacă le cauți cu sârguință.
 • Zbor de bărbierit. Zburați la o altitudine joasă peste peisaje drăguțe, moderat pitorești, lacuri, câmpuri, plantații, malul mării și priviți cu interes în jur, admirați apusurile, reflectarea voastră în lacuri. Viteza nu este prea mare, dar sunteți destul de mulțumit. Un astfel de zbor înseamnă a te căuta pe sine, a te bucura de ceea ce se întâmplă. Ai eliberat recent o parte din forțele tale creative și cauți o utilizare pentru tine. În prezent, informațiile sunt colectate și adaptate la noile condiții. Nu te grăbi să aterizezi. Totul va fi bine. Nu cere de la tine acum victorii remarcabile sau realizări serioase. Mai acordă-ți puțin timp.
 • Zbor extrem. Ești ca un petrel care zboară printr-o furtună, peste peisaje necunoscute, vulcani activi și valuri oceanice. Cea mai frecventă cauză a unui astfel de vis este otrăvirea alimentară. Sau nu mai dormi. Du-te la șevalet și vopsele, la foaia de hârtie de pe masă, la pian, la masa de editare. Până când nu renunți complet la idee, este puțin probabil să dormi bine. Sorbiți cafeaua.
 • Zbor într-un vis cu ajutorul mijloacelor tehnice. Zbori nu doar asa, ci cu o parasuta, un parapanta, un avion. Dacă pentru tine un astfel de zbor nu are legătură cu momentele strălucitoare ale vieții, nu ai deplină încredere în tine, preferați să jucați în siguranță. Nu ai prea multă încredere în puterile tale creative, preferă caracterul practic și riscul minim. În astfel de chestiuni este greu de sfătuit, creativitatea este un lucru subiectiv. Este creativitatea care arată o pasiune pentru zbor într-un vis. Poate chiar vei eșua. Dar nu vei ști. Fără să încerci din plin, fără încredere completă și necondiționată în tine, cu siguranță nu vei reuși. Rezervă-ți timp doar pentru munca creativă, înscrie-te la cursuri sau la un club tematic. Fii serios cu ceea ce iubești.

De ce un adult visează să zboare în cărțile de vis

 • Interpretarea viselor Menenghetti conectează pasiunea pentru zbor cu dorința de a scăpa de probleme și de a câștiga putere.
 • Interpretarea visului rătăcitorului susține că zborul către un adult într-un vis înseamnă creștere spirituală, succes în activitatea creativă.
 • O carte de vis feminină avertizează asupra posibilelor probleme de sănătate.
 • Majoritatea cărților de vis asociază zborurile cu balonul cu pierderi și speranțe neîmplinite.
 • Zburând în stratosferă, în spațiu – ai o poftă uriașă de necunoscut. Te-ai înscris deja pentru un zbor spre Marte?
 • Cartea de vis apostolică promite fericire celor care zboară în vis, mai ales pe distanțe lungi.
 • În cazul unei boli severe, zborul poate însemna pofta de moarte.
 • Sigmund Freud asociază invariabil zborul în vise și senzațiile încântătoare ale zborului liber cu sexul. Apropo, din faptul de a zbura într-un vis și-a derivat teoria sexualității în copilărie, completând-o cu alte observații. Freud a fost foarte de acord cu băieții care zboară în visele lor – era sigur că zboară de bucurie că au un penis.

Și negativ – la zborurile fetelor, pentru că, potrivit lui Freud, acestea au zburat din invidie față de băieți și prezența unui penis în ei. Acesta este standardul dublu. Acum, oamenii de știință au descoperit deja că oamenii de orice sex produc destui hormoni diferiți, iar zborurile sunt asociate în principal cu un exces de adrenalină și cortizol – hormoni ai anxietății și activității.

Dacă la adrenalină se adaugă și dopamină – acest hormon este într-adevăr produs în cantitate maximă în timpul sexului, dar puteți obține o doză de dopamină din câteva banane – o persoană are plăcere să zboare într-un vis. Dacă producția de dopamină este insuficientă, avem senzația că cădem de la mare înălțime, pământul ne lasă sub picioare și te trezești cu un țipăt puternic de panică.

Concluzie

De obicei, un adult nu are timp să zboare într-un vis. Puțini oameni își permit să se desprindă de realitate și să se înalțe cel puțin în spirit. De multe ori oamenii sunt prea obosiți în realitate pentru a zbura într-un vis. Poate ai prea mult timp liber?

Serios, zborul în visul unui adult este un motiv bun pentru a vizita un endocrinolog, pentru a verifica zahărul din sânge și pentru a vă asigura că glandele suprarenale și glanda tiroidă funcționează corect. Dacă ești îndrăgostit, bineînțeles, nu vei urma acest sfat; în toate celelalte cazuri, ar fi bine să-ți iei timp pentru sănătatea ta.

Care este visul de a zbura într-un vis, de ce adulții zboară într-un vis? Principalele interpretări ale diferitelor cărți de vis – de ce visezi să zbori într-un vis

Într-un vis, poți intra în cele mai incredibile locuri, poți deveni participant la cele mai incredibile evenimente. Care este visul de a zbura într-un vis? Cum să interpretezi un astfel de vis? Merită rezolvat.

Zburând într-un vis ceea ce visează – interpretarea principală

Zborul într-un vis poate fi interpretat în moduri complet diferite. Poate însemna atât o ascensiune bruscă, cât și o încercare de a evada, eluda realitatea. Este important să-ți asculți sentimentele și emoțiile în timp ce dormi. Ce îți va spune subconștientul? Acordați atenție următoarelor detalii ale visului:

· De ce zbori în vis;

Unde mai exact zbori?

Cât timp zbori?

Zbori singur?

Dacă simpla vedere a înălțimii provoacă panică în tine, nu ar trebui să te forțezi să faci ceva nou. S-ar putea să simți că va fi riscant, s-ar putea să nu-ți aducă bucurie. Acest sentiment va fi înțeles de tine și acceptat la nivel subconștient. Nu vă veți putea explica de ce vă este frică să faceți un pas către o idee nouă.

Interpretarea visului interpretează un vis în care te străduiești cu bucurie către înălțimi – ca dorința ta subconștientă de a atinge noi înălțimi, de a obține beneficii, de a obține rezultatul dorit. Vrei să te ridici la un nou nivel de viață și să obții o mulțime de beneficii, vrei să te regăsești într-o ocupație complet nouă.

Care este visul de a zbura într-un vis? Dacă visezi cum te pregătești în mod conștient să zbori deasupra pământului, vei alege în mod conștient căi noi și ușoare. Nu vei complica situația, vei încerca să găsești o soluție ușoară de compromis la toate problemele. Încercați să gândiți înainte de tot ceea ce doriți. Încercați să vă gândiți la pașii voștri pentru a atinge obiectivul.

Citeste mai mult:  Într-un vis pentru a vedea bunicul decedat

A zbura într-un vis cu un avion înseamnă a stabili obiective uriașe și de neatins și a le atinge în mod activ. Dacă într-un vis zburați într-un avion undeva unde să vă odihniți, în realitate veți dori și să luați o pauză de la treburile de rutină și obișnuite. Veți avea o nevoie urgentă de a vă diversifica viața și de a aduce ceva neobișnuit în ea.

Visul în care te întorci acasă dintr-o călătorie lungă cu un avion indică faptul că este timpul să-ți reconsideri atitudinea față de membrii gospodăriei. Pierzi adesea din vedere nevoile lor și dorești din ce în ce mai mult beneficii vagi de la ele. Un vis în care nu poți ateriza mult timp într-un avion indică faptul că vei fi din ce în ce mai mult în nori și nu vei putea decide în cele din urmă ce vrei de la viață.

Nu vei accepta niciodată realitatea ta și nu vei trage concluzii despre ea. Ești plictisit și trist de ceea ce se întâmplă în viața ta, dar nu vrei să schimbi nimic în această situație. Cartea de vis te sfătuiește să reconsideri toate oportunitățile pe care ți le va trimite viața. Acceptă-le cu recunoștință și nu te mai plânge de soartă. Tu însuți ai puterea de a schimba situația.

Un vis în care decolați și aterizați de mai multe ori înseamnă că vă veți găsi într-o situație destul de dificilă. Vei rezolva din ce în ce mai mult aceleași întrebări și te vei confrunta cu aceleași probleme. Nu te grăbi, încearcă să înțelegi și să realizezi din ce în ce mai mult situația actuală. Ai nevoie de această experiență pentru a nu mai face greșeli similare pe viitor. Pentru a decide.

Dacă într-un vis te întorci în mod constant peste casa ta și nu aterizezi în niciun fel, în realitate nu poți decide dacă te simți bine în familia ta sau nu. Poate că te-ai certat recent cu unul dintre membrii familiei tale și acum nu vrei să continui necazurile, vrei să trăiești din nou și să nu simți presiunea rudelor.

Un vis în care zbori câteva zile și nu poți înțelege unde zbori și de ce ai nevoie de el sugerează că nici nu poți decide în realitate ce vrei cu adevărat. Puteți veni cu diverse scuze pentru dvs., veniți cu o mulțime de posibilități și opțiuni noi pentru dvs., dar niciuna dintre ele nu vă va satisface complet.

Visul în care zbori în jurul camerei tale într-un vis indică faptul că îți este foarte greu să accepți realitatea pe care o ai cu adevărat. Poate ai încercat să scapi de ea mult timp, dar în cele din urmă ai acceptat regulile jocului altei persoane. Visul în care zburați prin camera dvs. și cădeți brusc pe pat indică faptul că este timpul să vă gândiți la siguranța propriei reputații.

Până nu demult, te-ai purtat nepăsător și nici măcar nu te-ai gândit la ce s-ar putea întâmpla în viața ta. Nu s-au gândit că ai putea intra într-o situație rezidual neplăcută din cauza bârfei și a intrigilor. Acum viața pare că te-a coborât la pământ și nu te mai înălți în vise necunoscute, nu-ți construi castele de nisip, nu-ți mai căuta scuze. Ești gata să accepți realitatea așa cum este. Fără cuvinte sau scuze în plus.

Visul în care zbori peste lac într-un vis și te vezi în reflectarea lui spune că te privești din lateral. Vă puteți evalua toate acțiunile, gândurile, cuvintele. Un astfel de vis înseamnă, de asemenea, că în curând vei avea multe necazuri și probleme din cauza frivolității tale. Ar trebui să privești situația din exterior. La ce speri? Pe ce insisti și nu poți decide în niciun fel în acțiunile tale? După ce v-ați înțeles nevoile, puteți lua decizia corectă cu privire la modul de implementare a acestora pentru a nu face rău altora.

Zburând într-un vis, la ce visează conform cărții de vis a lui Freud

Pentru o fată, un vis în care zboară într-un vis înseamnă că se înalță din ce în ce mai mult în vise și se cufundă în iluzii, nu se confruntă cu adevărul. Nu își acceptă partenerul așa cum este. Dacă o fată singură are un astfel de vis, înseamnă că imaginea unui bărbat ideal nu permite construirea de relații. Este important să vă reconsiderați cerințele pentru un partener și să vă bucurați de toate darurile pe care le oferă viața.

Care este visul de a zbura într-un vis dacă zbori peste un pământ necunoscut? Un astfel de vis înseamnă că vei putea începe o nouă relație în curând. Ele vor părea destul de ciudate și nu sunt potrivite pentru tine, dar în curând vei realiza că aceasta este opțiunea de relație ideală pentru tine. Veți fi încântați să comunicați cu un partener și veți avea multe în comun.

Dacă o femeie însărcinată visează că zboară într-un vis, în realitate va visa la evenimente plăcute. Își va dori din ce în ce mai mult un fel de vacanță, odihnă și distracție. Viața îi va oferi o astfel de oportunitate, dar nu uita că oportunitățile pot fi pierdute rapid. Principalul lucru este să obțineți sprijinul celor dragi.

Zboară într-un vis, de ce visezi conform cărții de vis ezoterice

Cartea de vis ezoteric spune că zborul într-un vis îndepărtează o persoană de realitate. Ele nu îi oferă posibilitatea de a-și gestiona corect propria viață. El este din ce în ce mai mult un ostatic al inventatului, depărtat. Dacă astfel de vise se repetă, atunci persoana nu are curajul să accepte situația așa cum este.

Un vis în care, după un zbor lung, cădeți rapid înseamnă că ascensiunea dvs. a fost însoțită de invidie și furie din partea colegilor. Acum ar trebui să te gândești cum să nu fii prea dezamăgit de oameni. Nu numai că te vei confrunta cu nedreptate, dar te vei confrunta și cu reticența oamenilor de a te accepta ca persoană. Aceasta va fi o lovitură puternică pentru stima ta de sine.

Visul în care zbori spre stele vorbește despre perspectivele care se deschid în fața ta, care pot fi biletul tău către o nouă viață. Merită să urmăriți aceste opțiuni. Încearcă să lucrezi din ce în ce mai mult pe tine și să nu ratezi ocazia de a te dezvolta.

De ce visezi să zbori într-un vis conform altor cărți de vis

Cartea de vis a lui Grishina spune că pentru o femeie, zborul într-un vis înseamnă să visezi la noi relații și contacte. Pe de o parte, este bine că își dorește dezvoltare și schimbări. Pe de altă parte, asta înseamnă că nu lucrează la relațiile pe care le are deja. Este timpul ca ea să se gândească la cum să dezvolte tot ceea ce are și să nu invidieze constant ceea ce au alții.

Cartea de vis a lui Esop spune că zborul într-un vis înseamnă obținerea de noi oportunități de a-ți construi o carieră de succes. Te poți baza pe sprijinul colegilor și al celor dragi. Dar îți lipsește perseverența. Viața ți-a oferit toate oportunitățile, trebuie doar să le realizezi. Încearcă să nu fii nervos din cauza fleacurilor și fii încrezător în tine. Încearcă să acorzi din ce în ce mai mult timp viselor tale și să le realizezi treptat. Altfel, nu vei mai avea o oportunitate atât de minunată de a te realiza pe viitor, oportunitățile se vor pierde.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Interpretarea viselor de ce visează zăpada

De ce visează un adult să zboare într-un vis – o carte de vis

Toți cei care au trebuit să zboare într-un vis vor confirma că senzațiile primite sunt pur și simplu fantastice. Simbolismul zborului este aproape întotdeauna ușor, multe superstiții spun că zborul în vis înseamnă creștere. Desigur, interpretarea oricărui vis depinde în totalitate de detaliile la care ai visat. Orice carte de vis va face o persoană să zboare din diverse motive, propunând propria sa interpretare.

De ce visezi să zbori într-un vis

Este general acceptat că zborul în vis poate fi visat doar până la o anumită vârstă. Într-o măsură mai mare, acest lucru se datorează părerii că a te vedea zburând în vise înseamnă creșterea unei persoane. Inițial, a fost asociat în general cu dezvoltarea creierului – flotarea liberă înseamnă libertate.

În vise, detaliile sunt importante – ce culoare erau aripile, cum era cerul, ce oră a zilei era. Și mai multă importanță se acordă perioadei anului în care visam să zbor în vis.

Interpretarea anotimpurilor

 • Toamna este o premoniție a unei romanțe furtunoase, dar nu este recomandat să te grăbești cu capul în piscină, deoarece acest lucru poate duce la necazuri. Dragostea va fi pasională, dar relația nu va dura mult – o scurtă infatuare;
 • Iarna – visătorul ar trebui să aibă grijă de bunăstarea lui, să meargă la spital, deoarece zborurile de iarnă visează la boală;
 • Primăvara – în ciuda ușurinței generale din acest timp, într-un vis de a zbura peste copaci înfloriți și topirea zăpezii la o dorință subconștientă de a percepe lumea mai reală. Un vis semnalează că visele pot duce la o cale strâmbă și, rătăcindu-se, o persoană va rata toate oportunitățile oferite de soartă;
 • Vara este un anotimp cald și luminos care simbolizează creșterea spirituală, în special pentru tineri.

Pe lângă premoniții, visele pot fi avertismente.

De ce visezi să zbori într-un vis

Zborul într-un vis înseamnă a prelua controlul asupra vieții. Este foarte posibil ca o situație neplăcută să fi avut deja sau să se întâmple, ceea ce denaturează modul obișnuit de viață.

 • Dacă zborul este ușor – înălțimea, bucurându-te de priveliști, fără teama de a cădea, atunci puterea personalității persoanei crește treptat. Ea este stimulată de ceva din afară: sprijinul rudelor, încrederea în sine, succesul la locul de muncă și pe plan personal.
 • În timpul zborului, o persoană vede totul dintr-un unghi nou – o astfel de creștere poate însemna că și-a schimbat viziunea asupra vieții, a început să vadă lucrurile mai larg.

Dar cel mai adesea acest lucru este interpretat printr-un sentiment pur de libertate – subconștientul pare să încurajeze visătorul, spunându-i că nimic nu este imposibil. Abilitatea de a zbura – speranță, oportunități, libertate de exprimare a gândurilor și a opiniilor.

De ce visezi să zbori într-un avion sau elicopter

Progresul a făcut un pas înainte, permițând omenirii să zboare efectiv prin cer. Ceea ce a visat oamenii din vechime, atribuind posibilități doar zeilor, este disponibil și pentru omul obișnuit. Avioane și elicoptere – vă permit să urcați la fel de sus ca păsările. Dar interpretarea viselor despre asta nu este atât de roz.

 • A nu influența în niciun fel zborul unui avion, a fi doar pasager înseamnă a nu-ți controla viața, este în permanență sub părerea celorlalți. A avea prea multă încredere în oameni, a nu fi responsabil pentru sine – visătorul ar trebui să realizeze că viața lui îi aparține numai lui.
 • Pe de altă parte, avionul simbolizează vise și fantezii aduse la viață. Acest lucru poate fi interpretat ca oportunități iminente în viață, cum ar fi schimbarea locului de muncă. A zbura cu un avion înseamnă a fi eliberat de obligații, pentru că aceste păsări de fier fac zboruri pe distanțe lungi.

Elicopterul are un sens mai banal, indicând ceva ordonat și viitor în locul în care se află visătorul.

 • Dacă zbori ca pilot, în curând vei putea pune lucrurile în ordine în gândurile tale și la locul de muncă.
 • A fi pasager și a privi pământul este o recompensă rapidă pentru munca grea și onestitate.

Zboară noaptea pe cont propriu, fără aripi

Conform opiniei deja menționate, a zbura până la o anumită vârstă înseamnă a crește fizic, iar după aceasta – a te dezvolta spiritual.

Ce simbolizează zborul pe aripi?

Dacă într-un vis visătorul a dobândit aripi, atunci în viață va fi ajutat să urce. Culoarea aripilor este importantă:

 • negru – fi în necaz, dezamăgire într-o persoană dragă. Pe aripi, visătorul zboară departe de el, ca să nu vadă mai mult;
 • alb – dimpotrivă, succes la locul de muncă, față personală – va apărea o persoană iubită.

Ce înseamnă să zbori deasupra pământului, norilor

Într-un vis, am visat să zbor sus deasupra solului pentru a îndeplini un vis, dar jos, dimpotrivă, la o încălcare a tuturor planurilor.

 • Zburați deasupra norilor către o soartă fericită, în curând va exista o căsnicie reușită și lungă.
 • Dar zborul lângă pământ în sine, literalmente levitație, la probleme grave de sănătate.

De ce visezi să zboare și să cadă

A zbura mult timp și apoi a cădea de la o înălțime mare înseamnă a lupta pentru un vis care nu se va împlini niciodată. Obiectivele greșite în viață vor duce la colaps. Mai mult, căderea semnalează pericolul care îl stimulează pe visător – de la necaz la boală.

Diverse interpretări

Ce visuri de a zbura într-un vis, cărțile de vis interpretează în moduri diferite. Depinde foarte mult de detaliile visului.

Cartea viselor moderne

Potrivit interpretării, dacă un tânăr călătorește prin lume și apoi zboară pe un acoperiș înalt și privește în jos, atunci în curând va trebui să-și apere punctul de vedere. Pe de altă parte, multe depind de imaginea de mai jos:

 • un lac murdar sau un râu cu apă noroioasă – există cineva în mediu care dorește rău tuturor întreprinderilor;
 • ruinele orașului – visătorul se va plictisi în curând de munca sa, este timpul să plece într-o nouă călătorie;
 • un parc ingrijit langa biserica – vor fi mici dificultati care vor fi rezolvate in curand si va aparea noroc.

Dacă visătorul ridică privirea și vede nori adunându-se deasupra capului său, atunci o persoană dragă va muri în curând.

Opinia lui Loff și Tsvetkov

Potrivit lui Loff, zborul ușor simbolizează o mare dorință de a călători. Dar ceea ce se vede la sol in timpul zborului prezinta un pericol care poate fi evitat doar prin evadarea in alt oras sau tara. Zborul cu un aspirator, o pasăre sau chiar o barcă arată cât de mult caută visătorul să evite nenorocirea în viața sa.

Potrivit lui Tsvetkov, visele sunt interpretate după cum urmează:

 • zborul în aer – succes rapid în afaceri;
 • timp lung de zbor – dragoste dor, așteptare;
 • a te înălța în propria ta cameră este o ambiție imaginară care nu îți permite să treci dincolo de confort.

Predicțiile lui Shuvalov și Menegatti

Interpretarea a ceea ce visează să zboare într-un vis, conform lui Shuvalova, este destul de comună – dorința de libertate. Zborul înseamnă incapacitatea de a accepta viața așa cum este cu adevărat, de a zbura departe de probleme.

Cartea de vis a interpretului italian Menegatti sugerează că un zbor scurt este doar un vis, iar unul lung este neputința și îndoiala de sine.

Interpretări ale lui Freud și Ellis

Cartea de vis a lui Freud interpretează visele despre zboruri ca vise de libertate sexuală. Poate fi înfricoșător pentru o persoană să depășească relația obișnuită, dar în același timp vrea să încerce. Mulți cercetători sunt de acord cu această interpretare, deoarece visele sunt o zonă de exprimare liberă a dorințelor subconștiente.

Cartea de vis a lui Ellis, un cercetător britanic, spune că astfel de vise au o legătură comună cu respirația. Inspirând – într-un vis o persoană zboară, expirând – cade.

Previziunile lui Zhou

Interpretul chinez este sigur că zborul, având aripi la spate, simbolizează o mare fericire, iar decolarea pe cerul fără nori înseamnă prosperitate rapidă, succes rapid în viață.

În general, interpretarea este destul de direcțională:

 • zboară departe – la o aventură în dragoste;
 • pe aripi – la o viață fericită;
 • căderea este necaz.