Care este visul unui soț cu o altă femeie

Soțul cu o altă femeie interpretarea cărții de vis

Într-un vis, ți-ai văzut domnișoara cu o altă doamnă? Nu este nevoie să intrați în panică, dar cartea de vis vă sfătuiește totuși să dați dovadă de previziune, deoarece o astfel de viziune poate anticipa o deteriorare a relațiilor, indiferență. Același complot promite uneori probleme în serviciu și anume: neînțelegeri, certuri cu colegii și superiorii. De ce altfel visezi la un comportament atât de ciudat al unui soț?

Detalii fantezie nocturne

Detaliile și alte nuanțe memorabile vor ajuta la descifrarea semnificației somnului. Pentru început, ține minte: ce au făcut soțul tău și potențialul tău rival în fantasmagoria de la miezul nopții?

Dacă soțul a cochetat cu o femeie, atunci este timpul să îi acordați puțin mai multă atenție. Este posibil ca visătorul să fie de fapt prea pasionat de ceva din afară și să se refere la cealaltă jumătate ca „mobilier”.

Este și mai dificil când într-un vis un partener de viață dansează cu un străin. O astfel de viziune poate prezice prăbușirea completă a uniunii familiale în realitate. Atunci de ce visezi că se sărută cu o altă doamnă? La o situație neplăcută, jenă.

Dacă într-un vis îți vezi soțul dormind cu un străin, recunoaște-l: ești chinuit de îndoieli cu privire la cât de puternice și reciproce sunt sentimentele tale?

Ai visat că soțul adună mai întâi lucruri și merge la altul, apoi se întoarce la cuibul natal? În acest caz, ferește-te de înșelăciune, înșelăciune și nu numai în relațiile amoroase, îndrumă cartea de vis.

Gelozie arzătoare și o confruntare violentă de sentimente, aproape un scandal, asta o așteaptă pe doamna adormită, care a văzut în vis că soțul ei merge pe culoar cu altul! Și dacă și-a adus acasă o nouă soție? Cartea de vis vă sfătuiește să nu vă faceți griji: de fapt, acesta este doar un semn că bărbatul tău s-a săturat de viața de zi cu zi, de rutina vieții de zi cu zi. Schimbă-ți mediul de acasă, aranjează o mică vacanță pentru el și pentru tine!

Probleme de familie

Evenimentele vieții de familie pentru următoarele zile și săptămâni pot fi prezise de un vis în care soțul a fost văzut cu o altă doamnă. Dacă visezi că se căsătorește cu un rival, atunci aceasta este o reflectare a temerilor femeii adormite, frică să fie singură, suspectând în mod constant soțul ei de trădare. Un astfel de comportament nu va duce la nimic bun, este mai bine să fii mai calm și să ai încredere într-o persoană dragă.

În unele cărți de vis, un astfel de complot este interpretat destul de pozitiv – ca un prevestitor că credincioșii vor prezenta un cadou, pregătiți o surpriză plăcută.

sfatul lui Miller

Care este visul unui soț cu o altă femeie pe care o îmbrățișează și o sărută, explică celebrul psiholog Miller. El crede că dacă visătorul dorește să salveze familia, ea ar trebui să se reîncarneze. Nu este vorba doar de transformare externă, deși o vizită la un salon de înfrumusețare nu strica. Este necesar să schimbăm întregul mod de viață, să-l faci pe om să încerce să rezolve misterul, ghicitoarea, pe care, fără îndoială, o are orice doamnă deșteaptă.

Ai încredere, dar verifică?

Ai visat că bărbatul cu care ești căsătorit înșeală? Poate, sugerează cartea de vis, ești de fapt prea naiv și credul. Este timpul să înțelegi că alții folosesc adesea acest lucru pentru propriile interese egoiste – te folosesc pe tine.

Uneori, un astfel de complot într-un vis ar trebui privit ca un semnal că, în realitate, problemele au apărut și se înmulțesc în familia ta. Interpretarea visului recomandă să nu se acumuleze pretenții reciproce, ci să se vorbească sincer, dar calm, să rezolve relația.

Din fericire, cartea de vis ezoteric spune că dacă un soț înșeală într-un vis. Deci, în realitate, este devotat, credincios și încă nebun după jumătatea lui echitabilă. Deci nu are motive de îngrijorare și suspiciune.

Încă o dată despre prudență

Detractorii construiesc trucuri, intrigi împotriva ta, așa era într-un vis că un soț sărută un străin. Prin urmare, cartea de vis consideră că femeia adormită trebuie să fie atentă în comunicarea cu partenerii de afaceri, colegii, să nu se grăbească să fie de acord cu propunerile și condițiile lor.

Astfel de săruturi pot fi, de asemenea, un avertisment cu privire la pierderea reputației visătorului. Acest lucru se aplică atât vieții profesionale, cât și vieții personale.

Fără îndoială adulter!

De ce ai avut un coșmar să-ți găsești soțul în pat cu altul? Un astfel de vis este o prognoză exactă: în realitate, un scandal de familie este chiar după colț. Și motivul pentru aceasta, poate, nu va fi deloc adulterul. Totuși, amintiți-vă un lucru: dacă doriți să salvați căsătoria – nu vă comportați ca un comerciant care înjură, evita certurile.

Trădarea și invidia celei mai apropiate iubite sunt evidențiate de un vis în care soțul tău stătea în pat cu ea.

Dacă în vis a existat o fată complet necunoscută în rolul unui partener sexual, atunci este posibil ca colegii sau cunoștințele ei să comploteze împotriva visătorului. Așa că trebuie să ții ochii deschiși, să fii pregătit pentru astfel de intrigi.

Într-un vis, un bărbat care înșeală merge și la o altă doamnă? În realitate, există unele dezacorduri în cuplul tău, dar dacă îți dorești, ele sunt ușor de depășit.

Alte interpretări curioase

Te-ai speriat când ai visat că soțul tău a plecat la altul? Atunci ești extrem de gelos și pretențios. În timp ce dormi, se căsătorește cu un rival? În mod surprinzător, acest lucru, conform cărții de vis, anticipează faptul că vei ierta o persoană căreia i-ai ținut de mult ranchiună.

Dacă soțul a reușit să se căsătorească într-un vis de noapte, iar alesul său este pe cale să devină mamă, atunci ar trebui să știi: ceva te chinuie în mod constant, îți este frică de ceva, nervos, îngrijorat. Calmeaza-te, iar situatia care te ingrijoreaza se va rezolva in cel mai reusit mod.

Dar ce să te gândești dacă rivalul din vis a născut deja un copil? Conform cărții de vis, trebuie să fii pregătit pentru necazuri și o serie de încercări care sunt inevitabile, în plus, în diverse domenii.

Soț cu o altă femeie

Interpretarea viselor Soțul cu o altă femeie a avut un vis despre ceea ce visează un soț cu o altă femeie? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  De ce visezi la despărțire

Acum puteți afla ce înseamnă să visați la un soț cu o altă femeie citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Soț

Îmbrățișarea și sărutarea soțului, întâlnirea sau despărțirea lui, este un semn de înțelegere și iubire deplină între soți, pace și armonie în familie.

Dacă într-un vis îi dai soțului tău o scrisoare adresată lui, după ce a citit anterior conținutul în secret de la soțul tău, acest lucru prefigurează un divorț și o împărțire a proprietății prin instanțe.

Dacă soțul tău a venit acasă de la muncă obosit și, în plus, bolnav, un astfel de vis prevestește probleme și lipsă de bani.

Un soț vesel și plin de energie care s-a întors de la vânătoare sau pescuit – la prosperitate în casă și noi achiziții.

Visul în care îți condamni soțul pentru trădare vorbește despre atitudinea ta prea părtinitoare față de el în viața reală.

Dacă într-un vis un soț își lasă familia în grija ta și el însuși se ascunde timp de câteva zile într-o direcție necunoscută, fără să se demneze să dea explicații, un astfel de vis înseamnă o discordie temporară în relațiile dintre tine, care, totuși, va fi în curând. fi înlocuit prin acord deplin.

O ceartă cu soțul tău pe baza pasiunii pentru alcool ar trebui să te facă să te gândești la originile acestei slăbiciuni a soțului tău – nu în comportamentul tău mint?

Îngroparea soțului tău într-un vis prevestește sosirea prietenilor săi, din cauza cărora apartamentul se va transforma temporar într-un han și, în același timp, într-o casă de băut.

Un vis în care îți părăsești soțul pentru o altă persoană îți poate aduce mari probleme în viața reală din cauza limbii tale prea ascuțite și lungi.

Dacă într-un vis soțul pleacă într-o călătorie de afaceri și tu acționezi conform schemei clasice, luându-ți iubitul pe patul conjugal, în realitate cochetăria ta excesivă îi va oferi soțului tău un motiv să suspecteze că ceva nu este în regulă.

Pentru o fată tânără, un vis în care se vede căsătorită nu-i promite căsătoria în viitorul apropiat.

Interpretarea viselor – Soț

O ceartă cu soțul tău înseamnă încrederea și respectul lui pentru tine.

Un astfel de vis poate prevesti, de asemenea, un fel de probleme în afara familiei.

Dacă o soție visează la un soț foarte afectuos, pot apărea probleme în familie.

Dacă o femeie visează că soțul ei a părăsit-o fără un motiv aparent – în realitate, la o răcire pe termen scurt a relațiilor, care, în orice caz, va fi înlocuită de atracție și consimțământ reciproc.

Dacă soțul a visat să fie bolnav sau obosit, atunci aceasta este boala uneia dintre rude.

Dacă-ți vezi soțul vesel și vesel, viața îți va deschide perspective strălucitoare.

În casă va fi bunăstare materială.

Dacă ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie, nu totul este în siguranță în familie.

Este posibil ca relația voastră să fie prea monotonă și să fie nevoie să se schimbe ceva în ele.

Dacă o femeie căsătorită a visat că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, ea este singură în familie sau nu primește satisfacție din relațiile intime cu soțul ei.

Dacă o fată a visat că s-a căsătorit, ar trebui să acorde mai multă atenție aspectului ei și să se gândească la demnitatea ei.

Dacă ai visat că soțul tău pleacă, dar, plecând de acasă, părea să fie mai înalt – visul arată că cei dragi vor fi împotriva căsătoriei tale și va trebui să lupți pentru fericirea ta.

Dacă ai visat la un scandal la care participă nu numai soțul tău, ci și o altă femeie, acesta este un divorț sau o pierdere semnificativă.

Dacă ai visat că soțul tău a fost ucis în urma unui scandal, acesta este un vis foarte rău.

Dacă un soț visează că se luptă cu ea, pacea va veni în familie.

Dacă soția își mângâie soțul – pentru a profita.

Interpretarea viselor – Soț, bărbat

O femeie care să vadă într-un vis că soțul, iubitul sau prietenul ei apropiat s-a căsătorit este o predicție că despărțirea și singurătatea o vor aștepta în curând.

Dacă visezi că îți cauți soțul, dar el nu este acolo, sau îl suni, iar el ți-a întors spatele și nu răspunde, sau că te-a părăsit, atunci relația ta este distrusă. Înțelegerea reciprocă și afecțiunea tandră s-au pierdut între voi. Și dacă îți este greu, atunci soțul tău nu te va sprijini.

A-l vedea într-un vis dureros de palid, spre deosebire de el, înseamnă că te așteaptă necazuri, din cauza cărora îți vei pierde pacea și somnul.

Să-ți vezi soțul frumos (fără bibelouri) și plăcut într-un vis este un semn de bucurie și necazuri plăcute.

Un vis în care ai văzut că soțul tău este îndrăgostit de o altă doamnă îți spune că ar trebui să-i acorzi mai multă atenție pentru a-ți face viața împreună mai atractivă și mai interesantă, deoarece în prezent soțul tău este nemulțumit de viața lui cu tine.

A te certa și a jura, a te lupta cu el într-un vis este un vis, dimpotrivă, care prevestește evenimente vesele și pace în casă.

Să-ți vezi soțul ucis într-un vis înseamnă că tu însuți poți crea o situație în familie, urmată de un divorț.

Un bărbat care face munca femeilor într-un vis este un semn de necaz, pierdere, stagnare în afaceri.

Uneori, un astfel de vis prezice moartea dintr-un accident pentru cel care doarme. Să vezi un bărbat cu barbă albă într-un vis înseamnă că ar trebui să ai grijă de sănătatea ta.

A vedea un om mort pe stradă într-un vis este un semn că poți găsi o nouă sursă de îmbogățire. Uneori, un astfel de vis înseamnă că anxietățile și necazurile tale se vor încheia în curând.

Să-ți vezi soțul mort într-un vis este un semn de pierdere și de mare nenorocire.

Să vezi mulți bărbați într-un vis este un semn că nu vei găsi un loc pentru tine. Dacă o femeie visează la un tânăr cu o înfățișare plăcută și îi vorbește, atunci o așteaptă în curând o schimbare în viața ei personală. Amintește-ți cuvintele acestei persoane și cum arată. Dacă impresia ta despre el într-un vis este plăcută, atunci vor exista astfel de schimbări. Si invers.

Citeste mai mult:  Jocul de vis al fetiței

Să vezi un ciudat într-un vis și să te sperii este un semn de anxietate, necaz și durere. Uneori, un astfel de vis înseamnă că o persoană dragă te va trăda sau te va înșela.

Vezi interpretarea: barbă, ciudat, străin, mort.

Care este visul unui soț cu o altă femeie în pat

Visele nocturne nu lasă întotdeauna impresii plăcute. Adesea, după ei există un sentiment de dezamăgire și tristețe, acest lucru se întâmplă atunci când o persoană se confruntă cu trădare sau trădare.

Doamnele căsătorite visează adesea la un soț cu o altă femeie, după care încep să se îngrijoreze, să fie geloase pe cealaltă jumătate. Dar astfel de viziuni nu prevestesc întotdeauna un eveniment rău.

Interpretări generale

Pentru a înțelege ce anume oferă astfel de vise, trebuie să vă amintiți toate detaliile complotului. De asemenea, importante sunt acțiunile soțului/soției în legătură cu o fată ciudată, interpreți cunoscuți prezic următoarele:

 • flirt – unui bărbat îi lipsește atenția și căldura din partea soției sale legale, se simte neglijat;
 • dans – în viitorul apropiat ar trebui să ne așteptăm la o ceartă serioasă, este necesar să ținem un consiliu de familie, să aflăm problema și să încercăm să o rezolvăm, acest lucru va ajuta la evitarea discordiei;
 • pupici – visătorul are probleme;
 • dormit – persoana adormită nu este sigură de sine și de sentimentele din a doua jumătate;
 • merge la o altă doamnă a inimii, dar se întoarce – ar trebui să te aștepți la înșelăciune, poate cineva din cercul tău interior este viclean;
 • se căsătorește – nu pentru a evita scandalul care se va întâmpla din cauza geloziei nerezonabile;
 • a adus o nouă pasiune în casă – dorința soțului ei de a-și schimba viața, a devenit neinteresantă și urâtă de el.

Merită să așteptați schimbări în viață dacă într-un vis un soț și o altă femeie merg să locuiască cu ea. Dar nu este nevoie să intri în panică, să începi să-ți suspectezi și să-ți urmezi iubitul, schimbările pot fi nu numai negative, ci și pozitive.

Dacă în visele de noapte visam la nunta credincioșilor, acesta este un semnal pe care mintea subconștientă îl trimite. Cel mai probabil, persoanei adormite pur și simplu îi este frică să-și piardă soțul și să fie lăsată singură. Pentru a nu strica relația, în niciun caz nu ar trebui să ataci, să acuzi un bărbat de trădare, ar trebui să încerci să-ți calmezi propria suspiciune.

Interpretare detaliată

Viziunile în care un soț visează cu o altă fată în pat nu prevestesc întotdeauna infidelitate.

Dacă o persoană iubită în viața reală este fericită și politicoasă, visătorul ar trebui să aștepte o surpriză de la el.

Astfel de vise pot fi interpretate în funcție de unele detalii: cu cine a fost trădarea, când s-a întâmplat și în ce circumstanțe.

Este necesar să vă amintiți povestea cât mai mult posibil:

 1. Dacă ai visat că soțul tău era în pat cu un prieten apropiat, trebuie să fii atent la comportamentul ei în viața reală. Cel mai probabil, ea chiar a pus ochii pe el și vrea să-l învingă de la visător.
 2. Dacă soțul însuși a mărturisit că a trădat, acesta poate fi un semnal că discordia începe în viața de familie, sentimentele se răcesc, respectul dispare. Este urgent să luați măsuri, altfel căsătoria se va destrama cu siguranță.
 3. Dacă într-un vis o femeie află despre infidelitatea iubitului ei, este posibil să fi existat unele neînțelegeri între soți, așa că el caută consolare pe partea laterală. Merită să aruncați o privire mai atentă la cercul său de prieteni, cel mai probabil, iubirea se ascunde printre ei.
 4. Vederea înjurăturii într-un vis care a avut loc pe fundalul trădării este un semn bun care prevestește calm în viața de familie, pacea și harul vor veni în curând în relații.
 5. Vărsând lacrimi din cauza infidelității unei persoane dragi – față de emoțiile violente. Dacă o femeie însărcinată a avut un vis, acesta poate simboliza temerile ei interioare pentru conservarea familiei, acest lucru se datorează modificărilor fondului hormonal.

Dacă visătorul și-a găsit soțul în pat cu un străin în cel mai picant moment, acest lucru poate prevesti probleme la locul de muncă. Poate că unul dintre colegi și-a dorit de mult să o așeze. Merită să fiți mai atenți în comunicare, să nu dezvăluiți străinilor planuri și secrete.

De asemenea, puteți descifra visul în funcție de ziua săptămânii:

 • Luni – soțul va merge la proprietar;
 • marți – un iubit vrea o întâlnire cu o persoană adormită;
 • Miercuri – vor veni vești din trecut;
 • Joi – visătorul este înconjurat de minciuni;
 • Vineri – pentru un lucru nou sau un cadou de la un iubit;
 • Sâmbătă – la o sărbătoare distractivă;
 • Duminică – la evenimente neplăcute.

În cărțile de vis, un soț cu o altă femeie nu este întotdeauna un semn că un bărbat merge la stânga sau și-a trădat deja cealaltă jumătate. Cel mai adesea, astfel de vise de noapte nu prevestesc o trădare reală, dar pot apărea necazuri, cum ar fi certuri și scandaluri în familie.

Cărți de vis celebre

Mulți interpreți de vise interpretează astfel de vise nocturne în felul lor.

De exemplu, în cartea de vis a lui Miller, trădarea unei persoane dragi este o dovadă că nu totul merge bine în relațiile de familie.

Dacă soțul însuși admite trădare și se pocăiește, acesta este un fel de semn că persoana adormită este prea încrezătoare și nemulțumită de viața ei.

Alți predictori descifrează visele după cum urmează:

 1. Văzătorul bulgar Vanga credea că a vedea trădarea este un semn rău, care simbolizează prăbușirea planurilor, totul conceput nu se va împlini. Dar dacă ai visat că alesul vrea să întâlnească o nouă pasiune, dar a refuzat pe neașteptate trădarea, obiectivele stabilite ar fi cu siguranță atinse.
 2. Nostradamus credea că astfel de coșmaruri se datorează unei neînțelegeri a unui cuplu căsătorit, soții nu pot fi de acord în realitate. Cel mai probabil, bărbatul este autoritar, iar soția lui refuză să accepte.
 3. Potrivit cărții de vis a lui Loff, viziunile în care trădarea a avut loc din cauza răzbunării prevestesc că căsătoria va fi lungă, puternică și fericită. Nicio bârfă și zvonuri nu pot sparge această familie.
 4. Potrivit unui interpret erotic, un vis în care un bărbat iubit îmbrățișează și mângâie o fată cunoscută este un eșec al speranțelor. Poate însemna și că persoana adormită nu vrea să suporte situația actuală și să ia partea iubitului său. Trebuie să-i ascultați părerea, altfel vor exista certuri și confruntări constante în familie.

Citeste mai mult:  De ce visează fiul mort

Unii interpreți au informații că a vedea un soț cu o altă femeie înseamnă că în viața reală visătorul se va confrunta cu probleme insolubile. Merită să vă pregătiți în avans pentru evenimente neplăcute, să încercați să terminați toate lucrurile, să rezolvați problemele neterminate.

Visele nocturne pot fi un semnal că în viitorul apropiat atitudinea prietenilor se va schimba față de ea, nu va mai fi respectată. Toate acestea vor duce la depresie și stres.

Care este visul soțului pe de altă parte

interpretarea somnului conform a 32 de cărți de vis

1 Soțul cu altul conform interpretului psihologic Furtsev

Vezi într-un vis că soțul tău este în pat cu amanta lui? Așteaptă-te la o perioadă lungă de experiențe și chiar de suferință: un astfel de complot pare să-l avertizeze pe visător că va trebui în curând să-și mobilizeze toate resursele, fie că este vorba de energie fizică, emoții sau potențial intelectual.

1 Soțul pe de altă parte, conform interpretării viselor lui Catherine cea Mare

O femeie este chinuită într-un vis că soțul ei dă semne de atenție prietenului ei – această femeie este dezamăgită de monotonia vieții ei de familie; oamenii înțelepți spun: absența știrilor este și o veste bună; o femeie visează la o viață de familie monotonă și, prin urmare, calmă, dacă soțul chiar începe să dea semne de atenție prietenului ei.

1 Soț pe de altă parte, conform Cărții Mici de Vis

De asemenea, o tânără poate visa că soțul ei este ucis în momentul în care este cu altul. Un astfel de vis înseamnă o separare apropiată de soțul ei, precum și alte necazuri. Posibila pierdere a unor bunuri.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Soț pe de altă parte, conform Cărții de vis ale femeilor istorice

Dacă ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie, asta poate însemna că s-a săturat de mediul actual și de eșecuri. A-și vedea soțul într-o situație neechivocă la o petrecere înseamnă pentru o tânără că are probleme din cauza comportamentului ignobil al prietenilor ei.

1 Soțul pe de altă parte, conform interpretării viselor în ordine alfabetică

Visul în care îți condamni soțul pentru trădare vorbește despre atitudinea ta prea părtinitoare față de el în viața reală

1 Soțul cu un altul conform interpretării viselor lui Simeon Prozorov

Soțul înșeală – dobândirea proprietății. Imaginează-ți că tu și soțul tău mergi pe un drum larg și plan. Soarele te luminează.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Soț cu altul conform cărții de vis a lui Miller

Dacă visezi că soțul tău este îndrăgostit de altul – acest vis te încurajează să reconsideri critic modul obișnuit al casei tale: viața ta este monotonă?

1 Soțul pe de altă parte, conform interpretării viselor Shereminskaya

Dacă ai visat la un scandal la care participă nu numai soțul tău, ci și o altă femeie, acesta este un divorț sau o pierdere semnificativă.

Dacă ai visat că soțul tău a fost ucis în urma unui scandal, acesta este un vis foarte rău.

1 Soț pe de altă parte, conform Cărții de vis ale femeilor istorice

Dacă ai visat că soțul tău era îndrăgostit de o altă femeie, nu totul este în siguranță în familie. Este posibil ca relația voastră să fie prea monotonă și să fie nevoie să se schimbe ceva în ele.

2 De ce visează soțul:

Acest vis are și sensul opus. Dacă visezi că ai un soț, dorința ta prețuită nu se va împlini încă.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Dacă într-un vis soțul pleacă, urcă pe un munte sau pe scări, asta înseamnă că în mediul tău există oameni invidioși care caută să-ți distrugă bunăstarea.

Soțul – experiențe emoționale. Acțiunile și cuvintele sale reflectă starea sferei spirituale.

Dacă o femeie visează că s-a îndrăgostit de o altă persoană, asta înseamnă că, în realitate, nu este mulțumită de relația cu soțul ei.

Să-ți vezi soțul într-un vis este o confruntare.

Dacă într-un vis soțul tău te părăsește și pe măsură ce te îndepărtezi, așa cum ar fi, devine mai înalt – acesta este un semn că mediul tău încearcă să interfereze cu fericirea ta.

Un soț urât și obosit este un avertisment că cineva din familie se va îmbolnăvi grav.

Visează că nu te iubește – înseamnă că va încerca să-și schimbe cercul social.

Interpretarea visului interpretează persoana care va deveni în curând soțul tău – spune că te îndoiești de sinceritatea și fiabilitatea acestei persoane, îți este frică pentru fericirea ta.

Un vis în care urmărești întoarcerea unui soț care te-a părăsit îți prevestește agitația și diferitele tipuri de dificultăți pe care soarta ți le rezervă în viitorul apropiat.

Ca să vezi cum iei viața soțului tău – în viața reală va trebui să te confrunți cu probleme cu adevărat grave, pe care ți se va părea imposibil să le rezolvi, nu va exista o capelă pentru durerea ta.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

Soțul și soția se sărbătoresc împreună – prevestește despărțirea.

Soțul și soția împart ace de păr, bijuterii pentru cap – prevestește o separare în viitorul apropiat.

Soțul și soția intră pe piață – prefigurează achiziția de bunuri imobiliare.

Soția îi dă soțului ei apă – prevestește fericire.

Soția și soțul se pieptene unul altuia – prevestește fericire.

Soțul și soția se salută cu o plecăciune rituală – prevestește despărțirea.

Dacă o soție visează la un soț foarte afectuos, pot apărea probleme în familie.

Dacă o femeie căsătorită a visat că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, ea este singură în familie sau nu primește satisfacție din relațiile intime cu soțul ei.

Dacă ai visat că soțul tău pleacă, dar, plecând de acasă, părea să fie mai înalt – visul arată că cei dragi vor fi împotriva căsătoriei tale și va trebui să lupți pentru fericirea ta.