Care este visul unei cobre negre

De ce cartea de vis visează la o cobra pentru un bărbat și o femeie

Visele sunt imprevizibile. În brațele lui Morpheus, poți vedea o creatură complet neașteptată sau poți intra într-o situație imprevizibilă. Unele vise inspiră, dau speranță, altele inspiră frică, insuflă un sentiment de anxietate. Interpretările la ceea ce visează o cobra sunt rareori pozitive.

Interpretarea generală a somnului

Oamenii s-au ferit întotdeauna de șerpi. Și totul datorită faptului că mușcătura acestei reptile poate duce la moartea unei persoane. În diferite cărți de vis, cobra personifică trăsături caracteristice comune:

 • rău;
 • rivalitate;
 • boala;
 • probleme cu o femeie.

Pentru informații mai detaliate, este necesar să se țină cont de toate nuanțele care au fost văzute – poziția corpului reptilei, comportament, culoare, dimensiune.

Cu cât șarpele este mai lung și mai gros, cu atât problema este mai mare și mai gravă. Dacă au fost observați mulți șerpi mici, nu se prevăd dificultăți serioase, ci doar necazuri minore. În același timp, cobra rege (unul dintre cele mai mari animale din familie) promite o vacanță de lux, iar cea egipteană promite intrigi și înșelăciune.

Descifrarea somnului după culoarea cobrei:

 • Negru – o serie de eșecuri, obstacole în întreprinderi, ghinion. Nu ar trebui să vă faceți cunoștințe în viitorul apropiat, să vă ocupați de noi proiecte, să stabiliți negocieri importante și, în plus, să cumpărați bilete de loterie. Este mai bine să vă coordonați programul personal în așa fel încât toate cazurile semnificative să fie amânate cu cel puțin o lună.
 • Brown – punerea în aplicare a unei misiuni dificile, serioase, care nu poate fi refuzată.
 • Aur – va exista o amenințare asociată cu trecutul. Poate apărea o persoană care vrea să răzbune greșelile care i-au fost aduse mai devreme.
 • Galbenul este o coincidență norocoasă. Afacerile tale vor avea succes.
 • Verde – pierderi financiare. Nu sunt excluse amenzile neașteptate, reducerea salariului. Este posibil să cazi în scheme frauduloase – ar trebui să fii atent la plata oricăror achiziții, în special pentru cele făcute pe internet.
 • Roșu – apariția unui concurent serios în orice domeniu – relații romantice, muncă, uneori trădare în prietenie.
 • Alb – vor deveni disponibile informații valoroase, a căror dezvăluire poate duce la probleme. Nu dezvălui secrete de încredere. Este mai bine să vă abțineți de la a participa la bârfe și discuții.
 • Albastrul este singura culoare care promite nu necazuri, ci bani și prosperitate.
 • Spotted – schimbări neașteptate în viață, care pot fi atât în ​​bine, cât și în rău.

Un șarpe cu glugă este un semn bun; datorită propriei intuiții, vei putea descoperi o conspirație secretă.

Comportament și situații

Direcția de mișcare a unei reptile otrăvitoare joacă un rol semnificativ. În funcție de aceasta, interpretarea poate fi complet diferită.

Dacă o cobra este într-un vis:

 • urmărește și vrea să muște – necazurile vor depăși în curând;
 • fuge – merită să moderați pretențiile și aroganța, altfel va apărea o situație incomodă;
 • ascunde – vor veni schimbări pozitive în viitorul apropiat.

Contează și modul în care acționează șarpele într-un vis. Cea mai bună opțiune este să-l deplasați pe uscat sau pe apă. Acest lucru indică faptul că toate greutățile vor trece. Acțiuni posibile ale animalului și interpretarea lor:

 • Atacurile – cei nedoritori vor da lovituri puternice, care vor fi foarte greu de tratat.
 • Șarpele a reușit să muște – înșelăciune neașteptată și trădarea unei persoane dragi.
 • Se înfășoară strâns și nu permite să se miște – nu există nicio modalitate de a evita o situație neplăcută creată de inamici și rușine.
 • Mușcă mulți indivizi mici – dormitorul este subiect de bârfă și discuții nu numai între inamici, ci și printre oamenii apropiați.

Dacă o cobra a înțepat în picior – o schimbare bruscă a planurilor, mușcat de mână – o boală gravă sau dezamăgire.

Reptila sa târât în ​​locuință și atacuri – certuri, acuzații, trădare din partea rudelor de sânge sau a prietenilor apropiați.

Șarpele șuieră – vor deveni cunoscute informații secrete care vor întrista.

Încovoiat într-o minge – într-un mediu apropiat există o persoană care așteaptă momentul potrivit pentru a răzbuna infracțiunea comisă mai devreme.

Țineți-vă în mâini – este un drum lung înainte.

Un număr mare de reptile înseamnă a deveni șef și a avea o echipă mare sub comanda lui.

A ucide o cobra înseamnă a face față adversității. De exemplu, o persoană bolnavă – o recuperare rapidă și o persoană sănătoasă care se străduiește să urce pe scara carierei cu toată puterea – o promovare.

Specificații pentru bărbați și femei

Sexul și vârsta celui care doarme pot schimba, de asemenea, direcția interpretării. Explicațiile somnului pentru o persoană de sex feminin de diferite vârste sunt radical diferite:

 • pentru o fată – apariția de noi oportunități în învățare;
 • pentru o fată – violență fizică;
 • pentru o femeie căsătorită – bogăție neașteptată.

Am visat o cobra pentru un singur om Începutul unei relații care va duce la căsătorie. Căsătorit – aspectul unei amante. Dacă mulți oameni se uită la un șarpe într-un vis, legătura secretă a dormitorului va deveni cunoscută unui cerc larg, iar acest lucru va provoca censura publică. Animalul înfășurat în jurul soției sale – în curând se va naște un fiu în familie.

devii singur o reptilă – un vis rar care vorbește despre determinare, șanse reale de a atinge scopul în oricare dintre cele mai dificile acțiuni: o promovare puternică, primirea de capital semnificativ, realizări și premii mari în competiții, competiții.

Înainte de a lua la inimă interpretarea unui vis cu o cobra, merită să ne amintim dacă imaginea unui șarpe a fost văzută în filme vizionate recent, în cărți citite sau în conversații prietenoase.

Poate că subconștientul a afișat informațiile percepute anterior. Atunci nu ar trebui să cauți sens ascuns și prevestire. Dacă nu a fost nimic de genul acesta cu o zi înainte și reptila a apărut într-un vis destul de neașteptat, tot nu trebuie să vă fie frică. Este mai bine să adune forțe, să întâmpinați în mod adecvat orice dificultăți și să le îndurați cu pierderi minime.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor soțul în pat cu o altă femeie

Cobra – interpretarea somnului conform cărții de vis

De ce visează cobra? Un astfel de vis nu este visat adesea …. O cobra este, cu alte cuvinte, un șarpe. Și un șarpe într-un vis nu este întotdeauna un eveniment bun în viața reală. Dar nu este chiar atât de rău. Așa spun cărțile de vis care interpretează un astfel de vis. Citiți în interpretarea completă a cărții de vis. Conținut: interpretarea somnului pentru femei și bărbați.

Cobra într-un vis – interpretare a somnului dintr-o carte de vis

Când vezi o cobră moartă în vis, este un semn că ai putea fi în pericol, așa că fii atent.

Dacă visezi la o cobra albă într-un vis, un astfel de semn în cartea de vis sugerează că vei depăși adversitatea, iar aceasta nu va fi o sarcină dificilă pentru tine.

Când vezi o cobra mare într-un vis și te urmărește, acesta este un semnal că ar trebui să fii atent cu oamenii din jurul tău.

O cobra în apă care apare într-un vis este un semn că ai lângă tine o persoană care se preface a fi prietenul tău.

Când visezi o cobra șuierătoare, este un semn că va trebui să cheltuiești mulți bani în viitorul apropiat. Acești bani vor fi irosiți.

De ce visează mica cobra? Un astfel de semn înseamnă că vei deveni în curând victima unor acuzații nefondate.

De ce o femeie visează la o cobră – cartea de vis a lui Miller

Dacă o femeie vede o cobra într-un vis? Acest simbol de vis poate însemna că imprudența ta va duce la unele probleme de sănătate. În special, mult depinde de detaliile somnului.

Dacă o femeie căsătorită vede o cobra într-un vis, înseamnă că dacă nu îți asumi responsabilitatea pentru îndatoririle tale, vei avea probleme serioase.

A visa la o cobra pentru o femeie necasatorita inseamna ca persoana cu care are legatura te va folosi cumva.

Pentru o fată tânără, un astfel de vis poate însemna că vei avea ocazia să stabilești o relație în viitorul apropiat, care se va transforma în cele din urmă într-o prietenie și o alianță adevărată și de durată.

Când o tânără căsătorită visează la o cobră, acesta este un semn că s-ar putea să eșuezi în curând la nivel profesional.

Visând să fii mușcat de o cobră – cartea de vis a lui Vanga

Dacă ai fost mușcat de o cobră într-un vis, acesta este un semn că trebuie să fii atent când ai de-a face cu oamenii de la serviciu.

Când visezi că ești mușcat de un șarpe mare, acesta este un semn că te simți bine, este posibil doar subconștient ca starea ta mentală să fie într-o stare proastă. Trebuie sa te odihnesti.

De ce visezi că o cobra mușcă și șuieră? Un astfel de vis are de obicei un astfel de sens – trebuie să cheltuiți mai puțini bani. Cheltuielile tale sunt lipsite de sens și nu au viitor.

Visând la o cobră pentru un bărbat

Când un bărbat vede o cobra într-un vis, înseamnă că te vei confrunta cu mari probleme pe drumul spre a realiza planurile pe care le ai în minte pentru viitorul apropiat. Examinați-vă planurile, faceți ajustările mai realiste.

A vedea o cobra într-un vis pentru un tânăr este un semnal că ceva te amenință. Fii atent în următoarele două zile. Nu totul este atât de critic.

Care este visul unei cobre negre – conform cărții de vis a lui Hasse

Dacă vezi o cobră neagră, trebuie să faci o treabă importantă. Acest lucru vă va determina planurile pe termen lung.

Dacă ai văzut într-un vis cum te urmărește o cobra neagră, un astfel de vis vă va semnala unele necazuri sau tristețe pe care le veți experimenta în viitorul apropiat.

Un vis cu o cobra neagră uriașă în cartea de vis promite că, în unele cazuri, poți fi complet învins sau cel puțin dezamăgit.

Să visezi că o cobră neagră te sugrumă este un semn că, dacă nu îți gestionezi corect treburile, s-ar putea să ai unele probleme. Nu mare, dar totusi…

Dacă o cobra neagră se târăște departe de tine într-un vis, este un semn că îți vei învinge inamicul în timp real.

De ce visezi la o mulțime de cobra negre? Un astfel de vis este un avertisment că colegul tău răuvoitor e de gând să-ți fure ideile și planurile. Fii atent la locul de munca.

De ce visează o cobră și merită să-ți fie frică de o astfel de imagine într-un vis

Adesea, în vise apar imagini și simboluri complet neașteptate. Unele dintre ele trezesc sentimente calde și emoții plăcute, dar există și cele care provoacă frică, groază, ostilitate și dezgust chiar și în vis. După astfel de viziuni, o persoană se trezește transpirată, nu poate să se calmeze și să-și calmeze bătăile inimii mult timp, își pune întrebări până dimineața, de exemplu: ce înseamnă un crocodil într-un vis sau la ce visează o cobra?

De ce visează o cobra: interpretare în cărțile de vis

Oamenii s-au ferit întotdeauna de șerpi, deoarece din mușcătura acestei reptile poți muri cu ușurință într-o agonie teribilă. Au fost temuți și evitați, au încercat să-i ocolească și au protejat copiii și animalele de șerpi. În consecință, visul în care apare șarpele a fost întotdeauna alarmant și a lăsat un gust neplăcut, mai ales dacă în viziune a apărut o cobra otrăvitoare și periculoasă.

 1. A vedea această reptilă otrăvitoare într-un vis este un semn neplăcut pentru o persoană adormită. Se crede că o persoană în acest caz se află sub influența distructivă a unei alte persoane sau a propriilor vicii și slăbiciuni. După o astfel de viziune, ar trebui să se regândească serios propriile acțiuni, să analizeze dependențele, inclusiv de la alte persoane.
 2. A vedea cum o reptilă mare și alunecoasă se târăște într-un vis fără să deranjeze o persoană și dispare fără să rănească sau să amenințe înseamnă că evenimentele negative fatale vor trece pe lângă o persoană, nu îi vor tulbura liniștea, nu îi vor schimba modul obișnuit de viață.

Interpretarea visului indică, de asemenea, sentimentele pe care visătorul le-a experimentat la vederea unei reptile care se târăsc. În cazul în care un șarpe otrăvitor se înfășoară în jurul unei persoane fără a încerca să muște, în realitate, se poate aștepta la schimbări pozitive care se vor dovedi a fi fatidice și vor pune persoana într-un cadru forțat. Poate că va fi un nou hobby sau un sentiment puternic care va schimba nu numai modul de viață, ci și viziunea asupra lumii.

Șerpi în cartea de vis (video)

De ce visează o cobră la o femeie, un bărbat, o fată tânără?

Înțelegerea interpretării corecte a vederii nocturne despre o cobra depinde adesea de cine a avut un astfel de vis, de vârsta persoanei. Înainte de a trece la analiza și interpretarea unui vis, merită să luăm în considerare categoria visătorului, precum și detaliile generale ale viziunii în sine.

Citeste mai mult:  Care este visul mortului întreabă

Detalii și simboluri suplimentare

Cobra care nu este amenințătoare sau în apropiere

Se vor deschide noi oportunități pentru a învăța lucruri noi, asimilarea de noi cunoștințe

O reptilă otrăvitoare se târăște în jurul ei, șuieră, se pregătește să atace

Posibile amenințări violente, pierderea nevinovăției

Sexul frumos

Cobra se târăște sau își asumă o poziție gata de atac

Independență financiară în căsătorie, flux material îmbunătățit

Cobra târându-se în jurul unui bărbat care amenință un bărbat

O întâlnire de ambulanță cu un însoțitor economic și calm.

Pentru un bărbat căsătorit – aventuri amoroase ocazionale

Dacă un bărbat căsătorit a văzut un șarpe otrăvitor într-o viziune de noapte, ar trebui să analizeze detaliile visului, amintindu-și alte imagini și simboluri care apar în el.

 1. Dacă un bărbat a visat la o cobră și mai mulți oameni se uită la ea, ar trebui să se ferească de o legătură obișnuită în viața reală, deoarece toată lumea va afla cu siguranță despre ea și va provoca condamnarea și cenzura publică. O viziune este interpretată în mod similar dacă este visată de o femeie căsătorită.
 2. Un vis în care o cobra apare înconjurată de oameni apropiați și apropiați de o persoană înseamnă că, în realitate, se va confrunta cu probleme și dificultăți în viața de familie, care ar trebui depășite singur.

Înțelegerea interpretării corecte a vederii nocturne despre o cobra depinde adesea de cine a avut un astfel de vis.

În același timp, o stare mai calmă și mai liniștită după somn înseamnă că schimbările și dificultățile nu sunt atât de negative, ci pur și simplu supărătoare. În caz contrar, ar trebui să te pregătești pentru ce e mai rău.

Văzând în vis o cobră care vrea să muște, atacă

Vederea nocturnă este considerată mai informativă, în care un șarpe otrăvitor atacă o persoană adormită sau o mușcă. Majoritatea interpreților consideră pe bună dreptate un astfel de vis un avertisment sau o amenințare și cred că ar trebui neapărat să-l asculte.

 1. Dacă o reptilă otrăvitoare într-o viziune de noapte atacă o persoană, încercând să-i facă rău, cel care doarme ar trebui să reflecteze asupra acțiunilor și acțiunilor sale. Este posibil ca faptele lui nepotrivite să devină în curând cunoscute publice, iar ei vor trebui să plătească pentru ele, în cel mai bun caz, cu reputația și opinia publică. După trezire, merită să ne gândim cine poate ține „piatra în sân” în raport cu visătorul.
 2. În cazul în care o cobra mai mușcă o persoană într-un vis, în realitate ar trebui să se aștepte că nu va putea evita răzbunarea pentru faptele și necazurile sale. În plus, poate că este amenințat de o conspirație și de probleme din cercul său interior. După un astfel de vis, merită să încerci să-i minimizezi consecințele încercând să-i dai seama pe cei care ar putea dori rău unei persoane și să îi prevină acțiunile.

În cazul în care o cobră vrea să muște și atacă, care pândește în casa dormitorului, aceasta înseamnă că cei răi și criticii răutăcioși ar trebui căutați printre cel mai apropiat cerc și oamenii apropiați.

De ce visezi o cobra albă sau neagră

De o importanță nu mică pentru interpretarea corectă a visului despre cobra este culoarea reptilei care a apărut în viziune. Șerpii, de regulă, visează în culori naturale: gălbui sau maro. Dar uneori o reptilă otrăvitoare apare într-o viziune de o culoare neobișnuită pentru ochi: negru, alb, roșu, verde.

 1. O reptilă neagră într-un vis înseamnă că vin vremuri dificile și dificile pentru o persoană. Se crede că perioada de viață care urmează viziunii nu numai că va fi lipsită de armonie, dar se pregătește încercări dificile, pentru care ar trebui să se pregătească. Este important după un astfel de vis să fii pregătit mental pentru încercări, să le întâlnești cu demnitate și răbdare, atunci perioada dificilă va putea supraviețui fără consecințe.
 2. O cobra albă într-un vis înseamnă un simbol ușor diferit. Unii interpreți susțin că o astfel de reptilă otrăvitoare indică faptul că, în viața reală, unele cunoștințe sau informații vor deveni disponibile unei persoane, informații importante, a căror deținere poate dăuna și aduce beneficii. Merită să încercați să înțelegeți despre ce avertizează viziunea, ce sentimente a experimentat persoana adormită în raport cu ceea ce a văzut și ce detalii importante ale visului au rămas „în spatele scenei”.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor salvează un copil care se îneacă

O reptilă neagră într-un vis înseamnă că vin vremuri dificile și dificile pentru o persoană.

În cazul în care reptila a înotat în apă, atunci, cel mai probabil, problemele și necazurile nu vor provoca vătămări grave, ci doar vă vor face nervos și vă vor aduce o mulțime de senzații tari și experiențe. În orice caz, ar trebui să fii pregătit pentru încercări și, eventual, pentru o luptă.

Ucide o cobră sau alt șarpe într-un vis: ce înseamnă?

În ciuda faptului că șarpele într-un vis este un simbol controversat, uciderea lui în viziunea de noapte este considerată o predicție favorabilă.

De ce visează șarpele (video)

De asemenea, merită să vă ascultați propriile sentimente după un vis. În cazul în care o persoană, după ce a ucis o reptilă, a simțit regrete, va trebui să se despartă de anumite cunoștințe sau abilități în viața reală, deoarece șarpele este încă un simbol al înțelepciunii printre slavi.

Cum să descifrezi un vis despre o cobra – 48 de sensuri

Cobra visează să ajute rudele în momente dificile. De asemenea, un astfel de vis poate prevesti o perioadă lungă de tratament pentru o boală gravă.

Interpretarea unui vis despre o cobra în funcție de detalii

În funcție de care cobra într-un vis:

 • agresiv – la probleme psihologice;
 • atacarea – la victoria asupra dușmanilor;
 • alb – pentru a primi informații importante;
 • gigant – spre prosperitate;
 • albastru – pentru a ieși dintr-o situație dificilă;
 • amabil – la griji din cauza actului ticălos perfect;
 • mort – la pericol pe drum;
 • galben – a câștiga în jocuri de noroc;
 • verde – în pierdere;
 • roz – la riscul de faliment;
 • aur – la apariția unui vechi dușman;
 • portocaliu – a fura bani de la o rudă;
 • imens – spre tristețe;
 • maro – a bârfi la serviciu;
 • lumină – a fura de la visător;
 • gri – până la lacrimi;
 • calm – spre bucurie;
 • vechi – să se teamă de operație;
 • violet – la schimbări în viața personală;
 • albastru – spre bunăstare;
 • mic – pentru vizita oaspeților neaștepți;
 • roșu – la aspectul unui concurent;
 • culoare – la trădarea unei persoane dragi;
 • manual – a invidia pe prieteni;
 • roșcată – la probleme la locul de muncă;
 • regal – pentru o vacanță într-o țară exotică;
 • negru – la perioada eșecurilor;
 • otrăvitor – pentru a obține succesul cu ajutorul unui prieten;
 • cu capota deschisă – la înșelăciune de către un străin.

În funcție de locul unde se află cobra:

 • în casă – la dificultăți în rezolvarea problemelor;
 • în apartament – la resentimente față de cel mai bun prieten;
 • în pat – la trădarea unei persoane dragi;
 • într-o cutie – la o mustrare din partea șefului;
 • într-o pungă – la o lungă luptă cu inamicul;
 • la mare – a se muta într-o casă nouă;
 • pe drum – la probleme la locul de muncă;
 • pe gât – la oboseala de la treburile casnice.

În funcție de ceea ce face cobra într-un vis:

 • mușcă o altă persoană în stomac – să bârfească despre visător;
 • în picior – a rușine într-un loc public;
 • în deget – la o ceartă cu un prieten;
 • în spate – la răutate din partea unei persoane dragi;
 • de mână – la un drum lung;
 • doarme – la o viață liniștită;
 • urmărirea unei persoane – a trăda un partener;
 • sugrumă un crocodil – pentru a întâlni o persoană influentă;
 • mângâieri – spre răzbunarea unui prieten pentru insulte;
 • dans pe melodie – la semnarea documentelor importante;
 • minciuni – la știri;
 • protejează puii – pentru succes în muncă;
 • scuipă otravă – a întârzia la un eveniment important;
 • se furișează – până la sfârșitul perioadei de eșecuri;
 • se târăște în apropiere – la adăugarea familiei;
 • șuierat – pentru a dezvălui secretele visătorului;
 • urmărirea altor șerpi – la un conflict cu un coleg.

Pe baza acțiunilor:

 • lupta cu o cobra – pentru a face cunoștință cu o persoană cu două fețe;
 • mângâind-o – la necazuri minore;
 • cumpăra – a săvârși o faptă ticăloasă;
 • zdrobire – la o ceartă cu vecinii;
 • hrănește – la o dragoste furtunoasă;
 • a prinde – la necazuri minore;
 • alunga – spre singurătate;
 • mușcătură – la un scandal în familie;
 • a ucide – a promova;
 • sufocare – la o mică răceală la un copil;
 • îmblânzi – la asistență financiară pentru un prieten;
 • ține-te de mână – la o conversație serioasă cu șeful;
 • fugi de șarpe – spre victoria asupra dușmanilor;
 • tăiați-i capul – pentru sănătate;
 • se transformă într-o cobra – pentru a scăpa de obiceiurile proaste;
 • joacă cu o cobra – pentru a participa la o aventură;
 • dă-ți soțului tău – pentru o călătorie în familie.

În funcție de cine a mai visat:

 • șarpe cu clopoței – la boală;
 • tigru și crocodil – la ipocrizie din partea celor dragi.

În funcție de câte cobre au visat:

 • 2 – la concediere;
 • 3 – a face munca grea;
 • multe – la trecerea într-o funcție de conducere.

În funcție de cine a visat la cobra:

 • gravidă – să-ți faci griji pentru copil;
 • pentru o fată – la o invitație la o întâlnire romantică;
 • o femeie – la probleme de sănătate;
 • căsătorit – la bogăție;
 • pentru un bărbat – să flirteze la serviciu.