Rană de interpretare a viselor

De ce visezi la o accidentare

interpretarea somnului conform a 5 de cărți de vis

1 Rană conform cărții chinezești de vis a lui Zhou-Gong

Înjunghii în mod repetat o persoană cu un cuțit. – Bucurie și beneficii.

La cuțite te lupți cu cineva pentru ca sângele să fie vizibil. – Fericire.

Din rana de cuțit iese sânge. – prezinta alcool si mancare.

Înjunghie cu un cuțit și vezi sânge. – Spre fericirea noastră.

Vedeți cum curge sângele din corpul ars. – Mare fericire.

Îți faci o rană cu un cuțit sau cu un topor. – Din fericire, prevestește mare noroc, profit.

Cu un cuțit, o sabie, tăiați o persoană. – prevestește pierderea bogăției.

Capul unui bărbat este tăiat în două părți. – Din fericire.

Bărbatul cu capul tăiat merge. – Spre fericirea noastră.

1 Rană conform interpretării viselor unui căutător de cale

Trădarea este posibilă – ar trebui să te uiți mai atent la împrejurimile tale – printre cei dragi sunt oameni care creează planuri insidioase împotriva ta, te invidiază și își folosesc atitudinea ta bună față de el în scopuri egoiste, împotriva ta.

Dacă visezi la o rănire pe care o faci unei alte persoane, atunci în realitate neatenția și neatenția ta pot provoca frustrare persoanelor apropiate.

1 Rană conform interpretării viselor lui Catherine cea Mare

Dacă visezi un animal rănit, atunci în realitate te vei afla într-o situație foarte dificilă și te vei grăbi între datoria ta și familia ta. De ce visezi că tu însuți ai rănit animalul, atunci în curând vei deveni obiectul ridicolului și al insultelor – nu vei putea ieși din această situație fără pierderi.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Rană conform Cartei Viselor Mondiale

Un semn foarte nefavorabil, ceea ce înseamnă că în curând va trebui să te confrunți cu surprize neplăcute care te vor determina să suferi pierderi materiale importante.

Dacă ai visat că cineva te-a rănit accidental sau intenționat, atunci în viața reală vei fi dezamăgit de cei dragi.

Trădarea este posibilă – ar trebui să te uiți mai atent la împrejurimile tale – printre cei dragi sunt oameni care creează planuri insidioase împotriva ta, te invidiază și își folosesc atitudinea ta bună față de el în scopuri egoiste, împotriva ta.

Dacă ai visat la o rănire pe care ai provoca-o altei persoane, atunci, în realitate, nepăsarea și neatenția ta pot provoca frustrare persoanelor apropiate.

Dacă ai visat un animal rănit, atunci în realitate te vei afla într-o situație foarte dificilă și te vei grăbi între datoria ta și familia ta. Dacă ai visat că tu însuți ai rănit animalul, atunci în curând vei deveni obiectul ridicolului și al insultelor – nu vei putea ieși din această situație fără pierderi.

1 Rană conform cărții istorice de vis a femeilor

A vedea o rană este un semn foarte nefavorabil, ceea ce înseamnă că în curând va trebui să te confrunți cu surprize neplăcute care te vor determina să suferi pierderi materiale importante.

De ce să visezi că cineva te-a rănit accidental sau intenționat, atunci, în realitate, vei fi dezamăgit că îți vor aduce cei dragi.

Rană rană

Interpretarea viselor Rană Rană a visat de ce într-un vis Rană rană? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o rană într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Rană. rănit

Primirea unei răni, răni într-un vis simbolizează adesea durerea emoțională.

Deși în cazurile de povești repetitive cu traumatisme la același organ, este posibil un avertisment literal despre boală.

A fi rănit însuți este durere care va fi depășită datorită sprijinului cuiva.

A vedea o rană altuia sau a-i provoca este un obstacol, o ceartă sau pierderea unui prieten.

Interpretarea viselor – Răni

Dacă ai visat că ai fost rănit, visul prevestește o nenorocire bruscă sau o întorsătură nefavorabilă într-un caz care părea a fi destul de reușit. Dacă răni pe cineva, înseamnă că în realitate vei recunoaște nedreptatea față de un prieten. Dacă sângele curge din rană – un vis înseamnă nenorocire cu o rudă.

Bandarea unei răni este un semn bun. El spune că perioada eșecurilor se termină, începe o dâră albă în viață.

Dacă te-ai rănit în mod intenționat, asta înseamnă dezamăgire amoroasă din cauza faptului că ai avut prea multă încredere în iubitul tău.

Un prieten te-a rănit accidental – un vis prevestește o ceartă majoră pentru un fleac. Dacă tu însuți ai rănit pe cineva neintenționat, înseamnă că cineva te va răzbuna pentru o insultă de care ai uitat de mult.

A vedea o rană care se vindecă înseamnă a rezolva o problemă complicată sau a te împăca cu un vechi inamic. Dacă ai visat că o rană vindecată s-a deschis și a început să sângereze, asta înseamnă că un scandal major este posibil în familia ta din cauza evenimentelor din zilele trecute.

Dacă o femeie visează că a rănit un bărbat, visul o avertizează că poate pierde un bărbat. Dacă un bărbat vede într-un vis că va răni o femeie, îl așteaptă o ceartă cu iubita lui. Văzând unul sau mai mulți răniți – afacerea dvs. poate cădea în paragină. Dacă te vezi în rolul unui medic militar bandând rănile soldaților, un vis înseamnă că toate necazurile tale se vor termina curând și norocul îți va zâmbi din nou.

A vedea o rană purulentă care nu se vindecă este o boală de lungă durată care îți va lua toată puterea. Pentru a curăța rana de puroi – va trebui să dezlegați un caz dificil sau să investigați o crimă în care sunt implicați oameni foarte respectați. Examinând rana altcuiva – vei deveni cauza suferinței cuiva.

Dacă ai visat că, în urma unei explozii sau a unui alt dezastru, întreaga ta familie a fost rănită, acest lucru prevestește boala unei rude apropiate sau doliu.

Într-un mod universal, puteți realiza un vis despre răni imaginându-vă că ungeți rănile cu un balsam de vindecare – și ele se vindecă în fața ochilor tăi.

Interpretarea viselor – Rană

Dacă ai fost rănit într-un vis, atunci o întorsătură nefavorabilă a afacerilor tale este destul de posibilă.

Citeste mai mult:  De ce o femeie însărcinată visează la un cimitir

Am văzut pe altcineva rănit – te vei confrunta cu nedreptatea prietenilor.

Bandat rana – mare noroc este în față.

În ceea ce privește viața intimă, visul în care ai văzut o rană asupra ta promite dezamăgire amoroasă. Poate idealizezi prea mult o persoană, neștiind calitățile sale proaste. Timpul va arăta că ai greșit și imaginea pe care ai inventat-o ​​este diferită de realitate.

Dacă ai văzut o rană pe cineva, atunci, în realitate, tu ești cel care vei provoca suferința iubirii persoanei respective. Ești surd mental și nu observi experiențele altei persoane. Ar trebui să fii mai empatic față de ceilalți.

Nostradamus a interpretat visele despre răni după cum urmează.

Au văzut răni pe corpul lor într-un vis – unul dintre cei dragi îți va provoca suferința morală.

Visul în care răni pe cineva apropiat este un avertisment. Poate că unul dintre cei nedoritori ai tăi va încerca să te provoace într-un act nepotrivit.

Rănile au fost tratate într-un vis – auzi vestea bună.

Am văzut un porumbel rănit într-un vis – la o ceartă.

Dacă într-un vis ai fost rănit cu un cuțit sau un pumnal, ferește-te de prietenii imaginari. Limbile lor rele vă pot răni inima.

Am visat răni sângerânde – în realitate vei experimenta remuşcări.

Dacă într-un vis ai văzut cum rănile deja vindecate au început să sângereze, fii atent! Atenție la răni și accidente rutiere.

Și ghicitoarea bulgară Vanga avea propria ei viziune asupra unor astfel de vise. Ea le interpretează după cum urmează.

Visul în care ai văzut răni pe corp este un semn rău. În realitate, nu recunoști existența lumii spirituale, așa că ești lipsit de ajutor și sprijin.

Dacă cineva te-a rănit într-un vis, înseamnă o schimbare în viața ta personală.

Într-un vis, ajuți o persoană rănită, încercând să-i vindeci rănile – în realitate slujești bunătatea și dreptatea. Prin urmare, toată viața ta este plină de milă și iubire față de aproapele tău.

Ai visat că rănile tale vechi sângerează din nou – în realitate, îți vor aminti vechile nemulțumiri și vei experimenta din nou durere și suferință mentală.

Un vis în care ați văzut că unul dintre cei dragi a fost rănit prevestește boală, pierdere.

Interpretarea viselor – Rană

Pentru a vedea răni pe corpul tău într-un vis – unul dintre cei dragi îți va provoca suferința morală.

Visul în care răni pe cineva apropiat este un avertisment. Poate că unul dintre cei nedoritori ai tăi va încerca să te provoace într-un act nepotrivit.

Tratați rănile într-un vis – auziți veștile bune.

Să vezi un porumbel rănit într-un vis este o amenințare pentru lume.

Dacă într-un vis ai fost rănit cu un cuțit sau un pumnal, ferește-te de prietenii imaginari. Limbile lor rele vă pot răni inima.

A vedea răni sângerânde într-un vis este un sentiment de remuşcare.

Dacă într-un vis ai văzut cum rănile deja vindecate au început să sângereze, fii atent! Atenție la răni și accidente rutiere.

Interpretarea viselor – Răniți

Răniți – necazuri, durere.

A te vedea rănit este bogăție și profit.

Interpretarea viselor – Răniți

A vedea răniții în general este un eșec.

A te vedea rănit de pagube este un declin în afaceri.

Interpretarea viselor – Răniți

A vedea răniții în general este un eșec.

O rudă – necazul de a te vedea rănit de pagube – o scădere a afacerilor.

Interpretarea viselor – Răni

În general, rănile într-un vis prevestesc necazuri, eșecuri, experiențe.

A fi rănit într-un vis înseamnă probleme viitoare și griji aferente sau pierderi financiare. Uneori, un astfel de vis prezintă pericol.

Visul în care ați văzut răni vindecate vă oferă ușurare și îmbunătățire în treburile voastre. Visul prezice că o piatră va cădea de pe umerii tăi.

Rănile cu sânge într-un vis prevestesc suferință din cauza descoperirii unor probleme secrete sau mari. A vedea oameni răniți într-un vis este un semn că nu ar trebui să te amesteci în treburile altora pentru a nu face rău oamenilor și pentru a nu pierde numele tău bun. Să vezi răni în palmă într-un vis este un prevestitor că te vei da datorii în speranța că nu va trebui să plătești pentru ele. Cu toate acestea, un astfel de vis te avertizează că mai trebuie să plătești. A fi rănit în piept sau în inimă într-un vis înseamnă că te așteaptă experiențe mari, pierderi, suferință din cauza dragostei, a insultelor sau a umilinței. Un astfel de vis poate însemna și certuri. A vedea multe răni pe corpul tău într-un vis înseamnă că te așteaptă rușine sau calomnie, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat. A fi rănit într-un vis este un semn al unei boli iminente sau al unor griji mari. A vindeca o rană într-un vis este un semn de mare succes în afaceri sau personal. Vezi interpretare: și după numele părților rănite ale corpului.

Interpretarea viselor – Rană

Răniți orice răni într-un vis: simbolizează experiențe dificile și pierderi mari.

Semnificația somnului depinde de locul exact în care se află rana.

Răni pe brațe și picioare: acesta este un semn de eșec în afaceri și posibile conflicte legate de afaceri sau promovare.

Răni la cap: acestea sugerează că unele greșeli fatale sau o neglijență tragică pot deveni cauza suferinței.

Pe piept: simbolizează sentimentele unei certuri cu cei dragi.

Răni înflăcărate: înseamnă conflicte de lungă durată care ar putea să-și amintească în curând de ele însele din nou.

Interpretarea viselor – Rană (rănită)

„M-ai rănit” profund atins emoțional.

„rană deschisă sau purulentă” sensibilitate specială, nesiguranță.

„o rană veche”, „deschide răni vechi” (amintiri emoționante).

Rană de interpretare a viselor

Într-un vis, precum și în realitate, o rănire este asociată cu probleme, acțiuni necugetate și nepăsare a unei persoane adormite. Cartea de vis, interpretând ce înseamnă rănirea într-un vis, echivalează visul cu șocul mental, depresia.

Ce prezice psihologul Miller?

Cartea de vis a lui Miller asociază orice vătămare cu nenorocirea, o întorsătură nefavorabilă în afaceri. A vedea un alt personaj rănit înseamnă că atitudinea nedreaptă a camarazilor îl poate răni pe visător.

Circumstanțele sunt pe cale să se schimbe!

Am visat că ei înșiși au fost înjunghiați în stomac cu un cuțit, ceea ce înseamnă că, în realitate, vor apărea circumstanțe neprevăzute care îl vor forța pe visător să-și schimbe obiectivele propuse.

A vedea un bărbat rănit cu un cuțit în stomac într-un vis înseamnă să întâlnești o persoană pe care ai jignit-o foarte mult în trecut. Puteți încerca să remediați un conflict de lungă durată cerând iertare, cu toate acestea, nu se știe dacă adversarul dvs. dorește să vă ierte.

Citeste mai mult:  De ce visează rudele tipului

Dezamăgirile sunt inevitabile!

O carte de vis feminină profețește schimbări neașteptate în relațiile cu un iubit, ale cărui acțiuni vor aduce dezamăgire visătorului, interpretând de ce visează să fie înjunghiată în spate.

Dezacordul în relațiile cu prietenii și sufletul pereche promite o carte de vis comună, explicând de ce se visează o rană mortală. O rană cu sânge într-un vis prevestește o discordie vizibilă în relațiile cu rudele. Poate cineva este foarte jignit de tine.

Vine o nouă iubire!

Conform cărții de vis de la A la Z, o rană de glonț în piept mărturisește dragostea neașteptată a unei persoane adormite și experiențele emoționale asociate cu aceasta.

Fi vigilent!

Rana primită la picior avertizează asupra intențiilor inamicilor de a-l scoate din ritm pe visător pentru a-i încetini ritmul activității. Un vis de a trage cu pistoale transmite un moment critic care va afecta negativ reputația unei persoane adormite.

Văzând că un prieten a fost rănit de un glonț în gât, te avertizează împotriva greșelilor fatale. Încercați să vă gândiți la situația actuală înainte de a sări la concluzii.

O rană de vis la braț simbolizează pierderi financiare. Este posibil ca cei nedoritori să încerce să facă rău.

Detalii importante

Interpretarea viselor din secolul XNUMX asociază interpretarea unui vis despre o rană prin împușcătură cu locul rănirii pe corp. Deci, obțineți un glonț dintr-un pistol în:

  • mână – transmite dezamăgirea prietenilor;
  • burtă – promite schimbarea partenerului intim;
  • inima – prezice probleme în problemele inimii;
  • înapoi – la trădarea oamenilor din cercul interior;
  • piept – înfrunta agresivitatea celorlalți;
  • cap – te vei lupta cu remuşcările;
  • picior – spre un drum lung dificil.

Succes înainte!

Potrivit celei mai noi cărți de vis, cei care au avut șansa să se taie cu sticlă într-un vis vor trebui să culeagă roadele muncii lor în viața reală. Eforturile tale vor fi foarte apreciate de superiori și de cei dragi.

Vindecarea rănilor primite în luptă într-un vis prezice stabilizarea situației financiare a visătorului.

Ai grijă de emoțiile tale

David Loff explică ce înseamnă rana într-un vis cu moralul instabil al visătorului. Poate că îndoiala ta de sine este cauza eșecului în sfera personală și de afaceri.

O rană de vis în gât indică faptul că îți este greu să-ți exprimi nemulțumirile și dezacordul în fața adversarului tău. A vedea o persoană într-un vis, rănită de o împușcătură în gât, înseamnă un dezacord clar cu opinia și declarațiile personajului.

O femeie care într-un vis și-a văzut soțul rănit la umăr este sfătuită de către interpretul de vis să se gândească la propriul comportament. Dintr-un motiv oarecare, crezi că logodnicul nu este bun de nimic în această viață, învinovățindu-l pentru toate păcatele.

Ai grijă de sănătatea ta

Cartea de vis ezoteric vă sfătuiește să vă monitorizați îndeaproape bunăstarea, interpretând de ce visați la o rană în lateral. Un astfel de vis poate indica o tulburare a ficatului sau a tractului gastrointestinal.

Alege-ți visul

Interpretare vis rană glonț

De ce visezi la o rană de armă?

De ce visezi la o rană de cuțit?

Care este visul unui câine rănit?

Interpretarea visului mâna rănită

Care este visul unui om rănit?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Interpretarea visului „Rană”

Răni pe corp

Dacă există răni pe corpul tău într-un vis, necazuri, dispreț sau pierderi te așteaptă în viață. Uneori, acest vis poate prevesti un incident obositor.

Răniți sau învinețiți în timp ce măcinați

Dacă într-un vis ați fost învinețit sau rănit în timpul șlefuirii, vă așteaptă necazuri, care vor veni în momentul de vârf al bunăstării.

Răni primite în urma luptei

Visul în care ai fost rănit ca urmare a luptei vorbește despre pierderile materiale viitoare.

Răniți sau ucideți un animal

Dacă într-un vis ai rănit sau ucis un animal, bogăția te așteaptă în realitate. Dacă altcineva o face, atunci cineva apropiat ție se poate îmbogăți.

Răniți-vă cu o tijă

Un vis în care te-ai rănit accidental cu o tijă promite o boală în care tu însuți vei fi de vină.

Răniți-vă cu o furcă

Visul în care ai dat peste o furcă și te-ai rănit sugerează că dușmanii tăi secreti vor deveni evidenti, dar, usurându-se, vor juca doar în mâinile tale.

rană purulentă

Dacă ai visat la o rană în care există puroi, amenințarea unei boli grave planează asupra ta, totuși, începând tratamentul la timp, poți evita problemele. Același vis poate indica faptul că incidentele nefericite vor interfera cu planurile tale.

rană de șrapnel

Într-un vis, o rană de șrapnel indică faptul că prietenii imaginari vor profita de încrederea ta și o vor abuza în propriile lor scopuri egoiste.

rană mortală

Un vis în care se presupune că ai fost rănit de moarte prefigurează o discordie în relațiile cu prietenii. Dar dacă în același timp începi să șoptești rugăciuni și să-ți iei rămas bun de la viață, atunci în realitate ești destinat unei vieți lungi și prospere.

picior accidentat

Un picior rănit într-un vis prevestește un accident sau o călătorie lungă.

Creați și răniți-vă

Dacă într-un vis ai făcut ceva și ai fost rănit, în realitate te vei confrunta cu probleme serioase.

accidentare accidentală

Rănit într-un accident într-un vis simbolizează în realitate o amenințare la adresa sănătății celor dragi.

Tencuiala pe rană

Dacă într-un vis pui un tencuială pe o rană, în realitate îi vei ajuta pe cei care au nevoie de bani.

Rană cu sânge

Pentru o femeie, o rană cu sânge într-un vis prevestește pierderea unui soț sau a unui iubit în realitate, pentru un bărbat – o calomnie. Dacă ai văzut într-un vis sângele care se revarsă din rana ta în pământ, succesul în afaceri te așteaptă.

Evitați să vă răniți

Un vis în care ați reușit să evitați rănirea este un semn general de bun augur.

prieten rănit

Dacă într-un vis ai văzut un prieten care a fost rănit, în realitate comite un act neplăcut.

răni deschise

Dacă ai visat că ai răni deschise pe corp, atunci cineva apropiat ți-ar provoca suferința mentală.

bandajează rana

Dacă într-un vis pansezi o rană, în realitate vei avea un motiv să te felicite pentru marele tău noroc.

vindeca rana

Visul în care ți-ai vindecat rana indică faptul că vei face o faptă nobilă.

Citeste mai mult:  Înmormântarea într-un vis ce înseamnă

Rănile s-au deschis

Dacă într-un vis rănile care s-au vindecat deja încep să sângereze din nou, ferește-te de rănile reale și accidentele rutiere.

Ajută răniții

Dacă în visul tău ajuți o persoană rănită, încercând să-i vindeci rănile, atunci în viață slujești bunătatea și dreptatea. Toată viața ta este plină de milă și iubire față de aproapele tău.

Rană de la un cuțit sau un pumnal

Rana pe care ai primit-o într-un vis de la lovitura cu un pumnal sau cuțit este un avertisment. Feriți-vă de prietenii imaginari, deoarece limbile lor rele vă pot răni inima. Pentru o femeie, un vis în care a fost înjunghiată prezice o confruntare cu soțul sau iubitul ei. Dacă tu însuți i-ai provocat cuiva o rană, în viața reală acționează nedrept față de persoana iubită și pocăiește-te cu amar de asta.

rană de suliță

Dacă într-un vis ai fost grav rănit cu o suliță, în viață vei apela la toată voința ta pentru a te abține de la furia care te izbucnește asupra șefului care te-a tratat ca pe un porc. Dacă, atunci când sunteți rănit, sângeriți abundent și vi se pare că sunteți pe cale să muriți, atunci nu vă așteptați la schimbări pozitive în viitorul apropiat, dar și la unele rele.

rană de săgeată

Visul în care ai fost rănit de o săgeată indică faptul că dragostea ta va rămâne neîmpărtășită. Același vis sugerează uneori că poți deveni o greșeală în mașina oarbă a justiției.

Răniți-vă de lama unui ventilator

Un vis în care te-ai rănit pe o lamă a ventilatorului indică faptul că nu iei suficiente măsuri pentru a economisi bani.

Bandaj pe rană

Într-un vis, un bandaj aplicat pe o rană indică faptul că dorințele și visele tale cele mai interioare se vor împlini spre bucuria celorlalți.

Obraz tăiat sau rănit

Dacă într-un vis ți-ai tăiat sau rănit obrazul, te vei confrunta cu o acțiune ilegală a autorităților față de tine.

Soldați răniți

Visul în care ați văzut soldați răniți indică faptul că problemele altora vă vor afecta cursul afacerilor. Trebuie să fii atent, pentru că sentimentele tale pot avea întâietate față de bunul simț.

rană de sabie

Visul în care ai fost rănit cu o sabie prevestește boală și șoc mental sever. Dacă tu însuți ai rănit pe cineva cu o sabie, te așteaptă bunăstarea. Dacă într-un vis te rănești accidental cu o sabie, în realitate vei fi insultat sau te poți îmbolnăvi.

târă-te și rănește-ți mâna

Dacă într-un vis te târăști pe pământ și îți rănești mâna, în realitate ți se vor încredința îndatoriri umilitoare.

Aplicați pătlagină pe rană

Dacă aplicați o frunză de pătlagină pe o rană într-un vis, vă veți recupera în realitate și vă veți face față unei probleme care vă chinuie de mult timp.

Prădători răniți

Prădătorii răniți visează la înfrângere în lupta pentru putere și poziție înaltă.

Mână rănită sau bandajată

O palmă rănită sau bandajată visează la avansarea rapidă a unei noi întreprinderi.

Calul poartă răniții de pe câmpul de luptă

Dacă într-un vis un cal te-a salvat luând răniții de pe câmpul de luptă, atunci în viață ești o persoană foarte fericită și ai un prieten credincios și devotat care te va ajuta întotdeauna în momentele dificile.

Intestinele răniților

Un vis în care ați văzut un bărbat rănit în stomac, ale cărui intestine au căzut, prefigurează o ceartă majoră în familie, în urma căreia unul dintre soți va pleca de acasă.

răni călcâiul

Visul în care îți rănești călcâiul sugerează că inamicii îți vor găsi punctul slab și îți vor provoca o lovitură neașteptată și foarte palpabilă.

Interpretarea „rănii” visului conform cărții de vis a lui Miller (1901)

Coapsă rănită

O coapsă rănită sau infirmă visează la o trădare a celor dragi sau la o boală.

Sânge din rană

Într-un vis, sângele care se revarsă dintr-o rană este un semn de sănătate fizică proastă sau de anxietate iminentă, eșec în afaceri cauzat de tranzacții nereușite cu sindicate străine, carteluri și alte asociații.

Rănit într-un vis

Visul în care ai fost rănit este un semn de nenorocire și o întorsătură nefavorabilă în afaceri. Dacă alții au fost răniți, pregătește-te pentru nedreptate de la prieteni.

bandajează rana

Pansamentul visează la noroc.

rană de cuțit

Dacă într-un vis ai fost înjunghiat, în realitate, așteaptă-ți probleme domestice sau intrigi de la adversarii tăi. Pentru cei necăsătoriți, acest vis prevestește dezonoare. Dacă tu însuți vrei să provoci cuiva o astfel de rană, în realitate arată josnicia caracterului. Trebuie să depui mult efort pentru a dezvolta un înalt simț al dreptății.

rană toracică

Dacă o tânără vede într-un vis că este rănită în piept, o amenință un fel de probleme.

Rană împuşcată

Dacă visezi că ai fost împușcat și experimentezi senzațiile unei persoane pe moarte, va trebui să suporti o insultă bruscă din partea prietenilor care au devenit amărâți împotriva ta. Dar dacă eviți moartea trezindu-te brusc, mai târziu te vei împăca pe deplin cu prietenii tăi.

„Răna” în cartea de vis a lui Morrison (secolul al XVIII-lea)

A te răni

Dacă visezi că cineva te rănește, atunci ai dușmani care complotează. Atenție la ei! Acționează cu atenție în toate și nu vor putea face nimic, deși își pun planurile sinistre de foarte mult timp. Dacă ești comerciant, atunci concurenții tăi par să conspire împotriva ta și poți suferi pierderi. Pentru fermieri, un astfel de vis prevestește eșecul recoltei. Dacă ai un iubit, atunci prietenii miresei tale vor lua arme împotriva ta. Visul sugerează că ești atât de înconjurat de dușmani și dificultăți, încât o schimbare de loc este pur și simplu necesară.

Răniți-vă într-un vis

Dacă visezi că te rănești cu ceva din neglijență, atunci tot ceea ce gândești și visezi se va împlini.

Semnificația somnului „rană” conform cărții de vis a lui Artemidor (secolul II)

rană toracică

A fi rănit în piept de o persoană cunoscută este o predicție de vești triste pentru bătrâni; pentru tineri și femei, dragoste.

Rană pe mâna dreaptă

O rană pe mâna dreaptă, în mijlocul palmei, înseamnă bani împrumutați și dificultăți în a-i plăti.

Dacă cartea noastră de vis s-a dovedit a fi utilă pentru tine, atunci adaugă-o la favorite, astfel încât să fie mereu la îndemână. Sau conectați-l la conturile dvs. de socializare: