Perdele albe într-un vis

De ce visează cortina

Cortina conform cărții de vis a lui Miller

Vederea perdelelor într-un vis oferă vizitatori neaștepți care vă vor cauza mare îngrijorare.

Perdelele murdare sau rupte – văzute în vis, înseamnă certuri rușinoase sau reproșuri.

Cortina conform cărții de vis a familiei

Perdelele visează – vizitatorilor neaștepți, ceea ce poate aduce o mare anxietate.

Perdelele murdare sau rupte văzute într-un vis înseamnă certuri rușinoase sau reproșuri.

Cortina conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Perdelele la ferestre – simbolizează detașarea de evenimentele externe.

Închiderea lor într-un vis este un semn că ar trebui să vă concentrați asupra propriilor afaceri, evitând iritanții străini și curiozitatea altor oameni.

În același timp, lumina din spatele perdelelor tale este un semn că în spatele afacerilor tale personale este posibil să nu fi observat unele evenimente importante pentru tine.

Perdelele altcuiva, dacă dintr-un motiv oarecare le-ați acordat atenție în vis, indică faptul că puteți afla despre lucruri pe care cineva ți le ascunde.

Cortina conform cărții de vis de primăvară

Trage draperiile – la dificultăți temporare.

Cortina conform cărții de vis de vară

Trage draperiile – îți vei ascunde sentimentele.

Cortina conform cărții de vis a unei femei moderne

Perdelele într-un vis prevestesc vizitatori neaștepți și foarte neliniştiți.

Perdelele murdare sau rupte – bătăi de cap sau reproșuri ridicole.

Cortina conform cărții de vis moderne

Visul în care ați văzut perdele prezice că oaspeții nedoriți vor provoca anxietate și nefericire.

Perdele murdare sau rupte – prezice certuri umilitoare și reproșuri jignitoare.

Cortina conform cărții de vis orientale

Perdele pe ferestre sau uși – visează la apariția unor oaspeți nepoftiti.

Perdelele murdare sau rupte – la conflicte.

Cortina conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Cortina – Visezi la o cortină care să acopere scena; din spatele perdelei se aud niște sunete – chiar vrei să știi ceva secret, dar nu îți vei putea satisface curiozitatea; esti corectat grosolan; la figurat vorbind, vei fi lovit cu pumnul în nas. Vedeți o perdea care se deschide – în viața reală vă veți putea satisface curiozitatea; dar fie se va întâmpla într-un mod neplăcut, fie ceea ce înveți va fi neplăcut pentru tine.

Cortina conform cărții de vis caldeene

A vedea o perdea într-un vis este o curiozitate care îți face rău.

Cortina conform cărții de vis a prințului Zhou-Gong

Perdele – O perdea zdrențuită, inutilizabilă. – Soția înșală. Perdele noi, perdele. – Ei prevestesc o soție bună, aceasta este interpretarea Cortinei conform cărții de vis.

Cortina conform cărții de vis a lui Artemidor

Ai visat la o Cortina – Privește în spatele Cortinei Luni seara – la știri neașteptate. Visat în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri, acest vis vă avertizează că sunteți pe cale să comiteți un act erupție care poate avea consecințe nefaste. În noaptea de sâmbătă sau duminică, vă avertizează că mergeți într-un loc unde ar fi mai bine să nu vă prezentați.

Cortina conform cărții de vis creștine

Perdeaua într-un vis – Pe ferestrele tale – simbolizează detașarea de evenimentele externe. Închiderea acestora este un semn că ar trebui să te concentrezi pe propriile treburi, evitând iritantii străini și curiozitatea celorlalți. În același timp, dacă în vis vezi o lumină în spatele perdelelor, este un semn că în spatele afacerilor tale personale s-ar putea să nu fi observat unele evenimente importante pentru tine. Perdelele altcuiva într-un vis, dacă dintr-un motiv oarecare le-ați acordat atenție în vis, indică faptul că puteți afla despre lucruri pe care cineva ți le ascunde.

Cortina conform cărții de vis Acasă

A vedea perdele într-un vis simbolizează ceea ce o persoană vrea să uite. Un eveniment care a provocat sentimente severe sau rușine. Imaginea nu aparține subconștientului, este ceva cunoscut care îți pune nervii de mult timp, vrei să „nu vezi”. Perdele – o vizită neașteptată a prietenilor va aduce multe probleme și va lua timp. Perdele frumoase sau noi – plimbări plăcute cu persoana iubită. Sfâșiat – o ceartă, reproșuri pentru neînțelegere.

Cortina conform cărții de vis pentru femei

Perdele – Perdelele într-un vis prevestesc vizitatori neaștepți și foarte neliniştiți. Perdelele murdare sau rupte înseamnă ceartă sau reproșuri ridicole.

Cortina conform cărții de vis mayașă

Valoare bună Dacă ai visat la o perdea veche ruptă, atunci foarte curând îți vei întâlni dragostea. Desenați un mic pătrat galben pe fiecare fereastră, nu îl spălați timp de o săptămână, atunci cu siguranță nu va trece pe lângă tine.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a merge cu autobuzul cu un bărbat

Înțeles rău Dacă ai visat la o perdea mov, pregătește-te să te despart de o persoană dragă. Pentru ca această despărțire să fie de scurtă durată, preparați cafea tare și turnați-o pe fereastră.

Cortina conform cărții de vis online

Am văzut o perdea – în curând va trebui să arăți duplicitate pentru a-ți ascunde emoțiile și gândurile reale de toată lumea.

Dacă într-un vis este retras, asta înseamnă că, în timp ce ai fost închis în tine din întreaga lume pentru o lungă perioadă de timp, chiar ți-a fost dor să comunici cu alți oameni și ești deja complet gata să începi să-i contactezi.

Visând perdele în noroi sau rupte – așteptați ceartă și un fel de acuzație.

Interpretarea visului interpretează apariția unor perdele magnifice și scumpe într-un vis – ca ceva pe care în curând vor încerca să te înșele și să-ți încercuiască degetul datorită unei măști pe care cineva o va pune pe ei înșiși.

Perdelele agățate într-un vis – vor apărea oameni a căror prezență te va deranja foarte mult.

Cortina conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

O perdea ruptă, inutilizabilă – soția înșală.

Perdele noi, perdele – prevestesc o soție bună.

Perdeaua este stricata, perdeaua este rupta, perdeaua prezinta boala sotiei.

Deschiderea unei perdele sau a unei perdele – oferă o băutură cu o gustare.

Cortina franceza de carte de vis

Dacă ai visat la perdele despărțite, acest vis îți promite obținerea de privilegii.

Perdelele trase – prevestesc o întâlnire cu un fel de secret, secretul cuiva vă va aduce durere.

Perdele de lux – într-un vis avertizează împotriva seducției cu beteală falsă.

Cortina pe o carte de vis pentru o cățea

Perdele – o vizită neașteptată a prietenilor va aduce multe probleme și va lua timp.

Perdele frumoase sau noi – plimbări plăcute cu persoana iubită.

Sfâșiat – o ceartă, reproșuri pentru neînțelegere.

Cortina conform cărții de vis pentru copii

Cortina – trebuie să fii ipocrit pentru a-ți ascunde adevăratele sentimente și gânduri. Cei mai apropiați ți se poate părea că starea ta de spirit este prea agresivă, totuși, nimeni nici măcar nu-și dă seama cât de vulnerabil este sufletul tău acum.

Dacă cortina este trasă înapoi, înseamnă că, după o perioadă lungă de înstrăinare, ai nevoie de comunicare și dorința de a lua contact cu ceilalți.

Dacă soarele strălucește din spatele perdelei, înseamnă că această dorință a ta se va împlini.

Dacă în afara ferestrei este întuneric absolut, înseamnă că neînțelegerea umană te va răni dureros ca răspuns la sinceritatea ta.

Cortina conform cărții de vis a țiganilor

Cortina este frivolitate. Poate vei experimenta o aventură amoroasă ușoară sau vei deveni membru al unui joc de noroc ușor.

De ce visează Perdele într-o carte de vis

28 iunie 2019 la 10:25 © Autorii cărților de vis

Aflați gratuit din cartea de vis online la ce visează Perdelele citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce sunt perdelele într-un vis?

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează perdelele

Perdele – A vedea perdele într-un vis înseamnă că nu au încredere în tine, ascunzând ceva important. Tragerea draperiilor prevestește oaspeți neaștepți, o mizerie în casă și o curățenie generală după plecarea lor. Perdele ponosite – la complicații și lipsă de bani, murdare, murdară – la certuri în familie, fiind chemați la școală despre performanța academică slabă și comportamentul nesatisfăcător al copiilor, tulburări enervante la locul de muncă.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi perdele:

Perdele, perdele, jaluzele – Decorațiile pentru ferestre joacă adesea un rol decorativ, dar într-un vis capacitatea lor de a te ascunde de privirile indiscrete devine de o importanță primordială.

Perdelele nu lăsau să intre lumina soarelui sau privirile indiscrete? Te-ai ascuns, nu ai vrut ca oamenii să vadă cum trăiești și ce faci? Te-ai ferit de o parte a vieții tale, refuzând să-i recunoști existența? Perdelele subțiri din plasă vă permit să priviți în exterior, dar împiedică pe oricine să privească înăuntru. Pe cine sau ce privești din interior și de ce? Pe de altă parte, poate că subconștientul tău spune că o „cortina” s-a îndrăgostit de cineva sau de ceva, adică s-a terminat?

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Perdelele în fiecare zi a săptămânii

Perdele – Schimba perdelele – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a alarma; în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o schimbare nerezonabilă a dispoziției.

Cartea de vis acasă

Corda ceea ce visează

Perdele – intimitate. Perdelele deschise – prietenie; deschidere; închis – nu permite nimănui să se urce în sufletul tău; perdele murdare sau rupte – certuri sau bârfe.

Citeste mai mult:  Purtați șosete albe într-un vis

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Perdele – O nouă cunoștință va ajuta la rezolvarea unei probleme vechi. Imaginați-vă că într-un vis faceți ceva cu perdele: le agățați, le trageți, le călcați etc.

Cartea de vis asiriană

Perdele ce înseamnă pentru visător

Perdele – Trageți draperiile sau simțiți în spatele perdelelor sugerează că visătorul încearcă să ascundă ceva de el însuși sau de alții.

Carte de vis modernă mare

Perdele – de ce visează visătorul?

Perdele (pe fereastră, pe aragaz, în cutia unui păpușar rătăcitor) – te așteaptă o mare anxietate; cauza acestui lucru va fi vizitatorii neaștepți; te vei bucura că problemele tale au fost „evidențiate” în timp. Perdelele pe care le vezi într-un vis sunt vechi și învechite – tu însuți vei fi surprins că ai fost târât într-o ceartă umilitoare; nu te recunoști în furie; acele reproșuri pe care le vei arunca, într-o stare mai calmă, ți-ar face rușine.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează Perdelele

Perdele – Într-un vis, atârnați sau coaseți perdele noi – veți avea o mare sărbătoare. Văzând perdele noi într-un vis – oaspeții neaștepți vor veni la tine. Este foarte important să ne amintim culoarea perdelelor într-un astfel de vis. Perdele roșii – se apropie o perioadă favorabilă. Perdele verzi – schimbă-ți partenerul de dragoste. Perdele albe – aveți un simț înnăscut al stilului. Perdele alb-negru – te-ai săturat de viața de zi cu zi, vrei să scapi de probleme, să scapi de responsabilități. Perdele roz într-un vis – în realitate vei flirta, dar un astfel de flirt nu va duce la nimic. Perdele mov – Te vei distra cu familia ta. Perdelele galbene într-un vis sunt un simbol al banilor ușori și al unui câștig mare.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegeți la ce sunt perdelele?

Perdele, perdele, perdele – spre satisfacția neașteptată a curiozității tale, la un eveniment neobișnuit.

De ce visează Perdele într-o carte de vis

28 iunie 2019 la 10:25 © Autorii cărților de vis

Aflați gratuit din cartea de vis online la ce visează Perdelele citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce sunt perdelele într-un vis?

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează perdelele

Perdele – A vedea perdele într-un vis înseamnă că nu au încredere în tine, ascunzând ceva important. Tragerea draperiilor prevestește oaspeți neaștepți, o mizerie în casă și o curățenie generală după plecarea lor. Perdele ponosite – la complicații și lipsă de bani, murdare, murdară – la certuri în familie, fiind chemați la școală despre performanța academică slabă și comportamentul nesatisfăcător al copiilor, tulburări enervante la locul de muncă.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi perdele:

Perdele, perdele, jaluzele – Decorațiile pentru ferestre joacă adesea un rol decorativ, dar într-un vis capacitatea lor de a te ascunde de privirile indiscrete devine de o importanță primordială.

Perdelele nu lăsau să intre lumina soarelui sau privirile indiscrete? Te-ai ascuns, nu ai vrut ca oamenii să vadă cum trăiești și ce faci? Te-ai ferit de o parte a vieții tale, refuzând să-i recunoști existența? Perdelele subțiri din plasă vă permit să priviți în exterior, dar împiedică pe oricine să privească înăuntru. Pe cine sau ce privești din interior și de ce? Pe de altă parte, poate că subconștientul tău spune că o „cortina” s-a îndrăgostit de cineva sau de ceva, adică s-a terminat?

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Perdelele în fiecare zi a săptămânii

Perdele – Schimba perdelele – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a alarma; în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o schimbare nerezonabilă a dispoziției.

Cartea de vis acasă

Corda ceea ce visează

Perdele – intimitate. Perdelele deschise – prietenie; deschidere; închis – nu permite nimănui să se urce în sufletul tău; perdele murdare sau rupte – certuri sau bârfe.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Perdele – O nouă cunoștință va ajuta la rezolvarea unei probleme vechi. Imaginați-vă că într-un vis faceți ceva cu perdele: le agățați, le trageți, le călcați etc.

Cartea de vis asiriană

Perdele ce înseamnă pentru visător

Perdele – Trageți draperiile sau simțiți în spatele perdelelor sugerează că visătorul încearcă să ascundă ceva de el însuși sau de alții.

Carte de vis modernă mare

Perdele – de ce visează visătorul?

Citeste mai mult:  De ce visezi la perle albe

Perdele (pe fereastră, pe aragaz, în cutia unui păpușar rătăcitor) – te așteaptă o mare anxietate; cauza acestui lucru va fi vizitatorii neaștepți; te vei bucura că problemele tale au fost „evidențiate” în timp. Perdelele pe care le vezi într-un vis sunt vechi și învechite – tu însuți vei fi surprins că ai fost târât într-o ceartă umilitoare; nu te recunoști în furie; acele reproșuri pe care le vei arunca, într-o stare mai calmă, ți-ar face rușine.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează Perdelele

Perdele – Într-un vis, atârnați sau coaseți perdele noi – veți avea o mare sărbătoare. Văzând perdele noi într-un vis – oaspeții neaștepți vor veni la tine. Este foarte important să ne amintim culoarea perdelelor într-un astfel de vis. Perdele roșii – se apropie o perioadă favorabilă. Perdele verzi – schimbă-ți partenerul de dragoste. Perdele albe – aveți un simț înnăscut al stilului. Perdele alb-negru – te-ai săturat de viața de zi cu zi, vrei să scapi de probleme, să scapi de responsabilități. Perdele roz într-un vis – în realitate vei flirta, dar un astfel de flirt nu va duce la nimic. Perdele mov – Te vei distra cu familia ta. Perdelele galbene într-un vis sunt un simbol al banilor ușori și al unui câștig mare.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegeți la ce sunt perdelele?

Perdele, perdele, perdele – spre satisfacția neașteptată a curiozității tale, la un eveniment neobișnuit.

Cum să descifrezi un vis despre perdele – 41 de semnificații exacte

Perdelele visează, de regulă, să întâlnească o persoană influentă care va ajuta la rezolvarea unei probleme de lungă durată. De asemenea, un astfel de vis poate aduce vești neplăcute cu privire la rudele sau prietenii visătorului.

Interpretarea somnului despre perdele în funcție de detalii

În funcție de ce perdele sunt în vis:

 • catifea – pentru glorie și onoare în societate;
 • bej – spre bunăstare;
 • alb – la nevoia de a face o alegere dificilă;
 • mare – pentru a lupta cu dușmanii;
 • visiniu – pentru un nou roman;
 • albastru – la problemele cu organele de drept;
 • maro – pentru o distracție ușoară și fără griji;
 • frumos – a fura proprietatea visătorului;
 • galben – pentru a câștiga la loterie;
 • verde – pentru a îndeplini un vis;
 • portocaliu – pentru a depăși dificultățile;
 • violet – pentru o poveste de dragoste trecătoare;
 • aur – pentru a primi profituri neașteptate;
 • tul – neatenție în afaceri;
 • negru – pentru relaxare liniștită în cercul familiei;
 • curat – la implementarea planului;
 • mătase – pentru achiziționarea de bunuri imobiliare;
 • albastru – a iubi sau a flirta;
 • gri – la trădarea de către prieteni;
 • strălucitor – la succes în toate problemele;
 • roșu – pentru o invitație la o sărbătoare;
 • lumina – pentru vizita persoanelor necunoscute;
 • violet – la oboseală și apatie;
 • în praf – a dezvălui secretele visătorului;
 • în pete – la o boală gravă a unei rude;
 • ardere – la trădarea unei persoane dragi;
 • murdar – la certuri majore;
 • roz – pentru o întâlnire romantică;
 • pentru copii – pentru aventuri amoroase;
 • scurt – spre gol experiențe;
 • transparent – pentru a comunica cu oameni vicleni;
 • licitație – la o prosperitate stabilă;
 • piersic – la o mare sărbătoare;
 • multicolor – la dificultatea de a comunica cu ceilalti;
 • vechi – la forfotă;
 • neobișnuit – a călători într-o țară exotică;
 • larg deschis – pentru a crește la locul de muncă;
 • lung – pentru a obține informații importante;
 • dens – la o întâlnire distractivă;
 • altele noi – din fericire;
 • întocmit – la depresie;
 • diferit – la schimbările la locul de muncă;
 • bucătărie – pentru a atinge scopul;
 • noapte – a comunica cu un mincinos;
 • mototolit – la o conversație serioasă cu o persoană dragă;
 • sfâșiat – până la eșec;
 • plămâni – pentru a-ți promova propria afacere;
 • spălat – spre surprinderea rudelor;
 • tăiat – la o schimbare a stilului de viață;
 • plin de găuri – spre dezamăgire;
 • cu flori – pentru a primi o funcție de conducere;
 • legănare – pentru a face o achiziție scumpă.

În funcție de locul în care visătorul a văzut perdelele:

 • în baie – pentru a întâlni oaspeții;
 • în magazin – pentru a primi ajutor de la un străin;
 • într-o casă ciudată – pentru a oferi asistență financiară prietenilor;
 • în apartament – pentru profit;
 • pe o frânghie – la dezvăluirea secretului visătorului;
 • pe tavan – la probleme cu documentele;
 • la locul de muncă – pentru a atinge scopul;
 • pe stradă – la întâlniri secrete.