Multă mâncare într-un vis

De ce visezi mâncare: interpretare din diferite cărți de vis

În prezent, arta gătitului atrage tot mai mult interes. De ce visezi mâncare într-un vis? Mâncăruri gourmet decorate în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă, prăjituri, ale căror detalii exacte nu diferă de sculpturi – toate acestea indică faptul că mâncarea nu este doar o sursă necesară de nutriție, ci și un obiect de plăcere estetică. Mesele preparate sunt o modalitate de a arăta ospitalitate oaspeților, o cauză a creșterii stimei de sine dacă sărbătoarea are succes. Mâncarea pe care am văzut-o într-un vis capătă o mare semnificație simbolică.

Care este visul de a mânca? Există multe interpretări, precum și feluri de mâncare pe care le puteți găti.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

În multe vise, oamenii văd mese așezate, mâncare, procesul de gătit. Dacă ai visat la mâncare, cartea de vis oferă multe interpretări. Fiecare element al imaginii de ansamblu poate fi de o importanță fundamentală pentru înțelegerea a ceea ce ne anunță visele. Este foarte important să vă amintiți ce fel de mâncare ați visat, indiferent dacă ați gătit-o sau ați comandat-o într-un restaurant, ați mâncat singur sau ați împărțit o masă cu cineva. Folosiți sfaturile noastre pentru a nu pierde nicio nuanță importantă și pentru a obține o interpretare adevărată.

Ce fel de fel de mâncare ai văzut într-un vis?

Supele simbolizează răceala și detașarea într-o relație. Simți disconfort și resentimente, lipsă de dorință de a-i lăsa pe ceilalți să se apropie de tine. Dacă într-un vis ai vărsat supă, nemulțumirile tale sunt nefondate.

Terciul într-un vis simbolizează întârzierea rezolvării problemelor importante, probleme enervante care nu pot fi depășite fără o investiție semnificativă de timp.

Mâncărurile din carne vă oferă oaspeți, prosperitate și punerea în aplicare a planului. Dacă vezi fripturi mari bine făcute, carcase coapte sau chiar animale întregi, acesta este un semn foarte bun. Există o mare probabilitate de a primi sume importante de bani, întâlnind oameni care vor juca un rol serios în viața ta. Vezi și: de ce visezi la carne.

  • Printre preparatele pe care le-ai văzut la grătar – ai succes garantat dacă dai dovadă de ingeniozitate;
  • Carne nefiertă – vă grăbiți prea mult și, prin urmare, nu veți putea obține pe deplin ceea ce vă bazați;
  • O pasăre gătită întreagă – pentru a primi vești importante;
  • Organisme fierte – obțineți informații legate de viața personală;
  • Carnea creaturilor mitice – vise de pipă;
  • Mezeluri – o călătorie viitoare, o excursie, obținerea de impresii interesante.

Mâncărurile din carne într-un vis înseamnă bogăție și prosperitate în casă.

Pește – primirea de beneficii neașteptate din acordarea de asistență gratuită, un eveniment fericit, o schimbare în bine. O mulțime de oase în pește – viitorul îți promite un volum mare de muncă. Pește de mare gătit – o schimbare semnificativă în bine. Într-un vis, mănânci pește de râu – te așteaptă o viață stabilă, dar nu prea plină de evenimente. Conservele de pește și conservele sunt oameni devotați și credincioși lângă tine.

Să vezi caviar pe masă este o șansă grozavă de a câștiga favoarea unei persoane care îți place, de a-ți schimba locul de reședință. Fructe de mare – pentru a obține un loc de muncă interesant și creativ, pentru a vă îmbunătăți situația financiară, pentru a vă întâlni sufletul pereche. A vedea midii într-un vis este noroc în afaceri, muncă fructuoasă, apreciată în consecință. Creveți – o relație romantică, o schimbare fericită în viață. Există stridii într-un vis – răsfățați-vă pasiunile. O mâncare de calmar este o viață prosperă, o căsnicie fericită.

Diverse salate într-un vis simbolizează posibile dificultăți și neînțelegeri. În viitorul apropiat, este foarte important să dai dovadă de tact și răbdare atunci când ai de-a face cu alți oameni. Pentru a vedea legumele crude – o perioadă reușită și calmă va fi în curând înlocuită cu o etapă dificilă. Ai răbdare, furtunile vieții vor trebui să aștepte. Există legume dulci – pentru evenimente vesele, amare – pentru plictiseală, acre – evenimente triste, picante – pentru surpriză. Legume fierte – poți realiza multe, dar nu fără efort, bazează-te doar pe tine.

  • A vedea fructele într-un vis este un semn favorabil care promite fericirea familiei, atractivitatea sexuală a visătorului. Fructele necoapte sunt speranțe deșarte, cele dorite nu se vor împlini.
  • A vedea pâinea într-un vis – deschiderea și ușurința ta de comunicare atrage oamenii către tine, dar o fac și o țintă ușoară pentru înșelători. Paste – ești chinuit de îndoieli cu privire la onestitatea cuiva din mediul tău.
  • Ouăle simbolizează succesul în afacerile financiare. Vezi și: de ce visezi la ouă.

Deserturile simbolizează succesul în viața personală. Dacă dintr-un motiv oarecare nu poți mânca desert – o lipsă de înțelegere între tine și alesul tău. Dacă ai văzut un tort într-un vis, ar trebui să știi că dragostea și pasiunea reciprocă într-o relație te așteaptă. Chiar și pentru cei care au fost căsătoriți de mult timp, un astfel de vis promite noutate într-o relație. Ciocolata într-un vis prezice plăcere, dar riști să ai prea multă încredere în partenerul tău, nu ar trebui să te predai orbește sentimentelor. Există înghețată într-un vis – pentru a experimenta ușurință și bucurie într-o relație, alesul tău este o persoană minunată.

Bea băuturi într-un vis: dulce – nu te aștepți la un truc murdar de la alții, ești deschis față de alți oameni; carbonatată – un incident neașteptat; alcoolic – lipsa de încredere în sine.

Mâncarea arse, putredă, viermină, mucegăită simbolizează o perioadă nefericită pentru tine. Jobul pe care l-ai asumat nu va funcționa. Articole necomestibile ca hrană – o încercare de a face față obstacolelor care au apărut.

Interpretarea viselor: la ce visează Mâncarea, pentru a vedea Mâncarea într-un vis, ceea ce înseamnă

Care este visul alimentelor – o interpretare psihologică:

Visat la mâncare – asta înseamnă că permiteți o atitudine neglijentă față de documente, provocând prejudicii celor mai importante operațiuni din afacere.

Citeste mai mult:  Care este visul celui mai bun prieten al fostului iubit

Am visat la o masă singuratică – asta îți promite pierderi minore.

Un vis este favorabil în care mănânci într-o societate plăcută – înseamnă profit, succes în afaceri.

Ca să vezi că fiica ta (sau un chelner) ia un fel de mâncare din carne pe care nu ai mâncat-o, atunci trebuie să înduri insulta adusă de oameni pe care nu îi respecți.

Vezi și: de ce visezi la mâncare, de ce visezi la mâncare, de ce visezi la carne.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul Mâncării:

A visat la mâncare – asta înseamnă că te așteaptă necazuri minore.

De ce visezi să vezi cum mănâncă alții – asta înseamnă exaltare.

Am visat la mâncare servită pe masă – asta e bună.

Pentru a vedea că mănânci pâine, atunci ești sortit să devii bogat.

Văzând că ai hrănit pe cineva, atunci în curând vei primi o veste foarte bună.

Vezi și: care este visul cu mâncarea, care este visul cu mâncarea, care este visul sălii de mese.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

De ce mâncarea visează, cum să înțelegeți un vis:

Am visat la mâncare – atunci nu mai faceți lucrurile mărunte, este timpul să vă ocupați de o mare afacere.

Pentru a vedea că mănânci singur – atunci vei găsi o dispoziție proastă, pierdere.

Există o companie într-un vis – vei fi înconjurat de o societate plăcută, lucrurile capătă amploare și te îndrepți inexorabil către succes.

Pentru a vedea că chelnerul scoate farfuria cu mâncarea pe jumătate mâncată – apoi așteptați-vă probleme de la subordonați.

Care este visul Mâncării, cum să interpretăm visul:

Pentru a vedea că stai la o masă căptușită cu multe feluri de mâncare și golind farfuriile una după alta – asta pentru oaspeți, trebuie să pregătești un eveniment complex și responsabil.

Am visat un bărbat care cu greu putea să stea în picioare de foame, dar când se așează să mănânce, își pierde cunoștința – acest lucru prevestește probleme neașteptate cu rudele îndepărtate. De asemenea, prezintă foame, stare de rău și un accident pe stradă.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi Mâncarea într-un vis:

Am visat la mâncare – acest lucru prevestește, în primul rând, un apetit bun dimineața și, în al doilea rând, o activitate comercială crescută pe tot parcursul zilei.

Există ceva într-un vis – înseamnă fie să fii înșelat de cineva, fie să înșeli singur pe cineva.

Am visat la mâncare apetisantă – aceasta este pentru despărțirea de rude sau despărțirea de un prieten.

Slurp într-un vis prin forță un groel urât, aproape slop – poți deveni o victimă a racketilor sau, mai probabil, a celor care se prefac a fi astfel.

Am visat să vărs din o astfel de mâncare – acest lucru prevestește pierderea a ceva, a cărui depozitare acasă este nesigură.

Interpretarea visului lui A. Pușkin

Care este visul Mâncării? Interpretarea viselor:

Visând mâncare într-un vis, atunci un astfel de vis înseamnă că veți permite o atitudine neglijentă față de documente sau contracte vechi, ceea ce va cauza un mare rău celor mai importante operațiuni din afacerea dvs. profitabilă. Dacă, într-un vis al unei fete tinere, iubitul ei mănâncă și își laudă mâncarea, apoi cu această persoană va găsi fericirea familiei mult așteptată și un cămin prietenos și puternic.

Interpretarea visului lui D. Mendeleev

Dacă visezi la Mâncare, pentru ce este:

Să vezi că pregătești un fel de mâncare înseamnă că în realitate vei deveni în curând dependent de oameni care îți sunt neplăcuți, pe care nu îi prețuiești și nu îi respecti, îi disprețuiești ca pe oameni și nu vezi în ei specialiști competenți care sunt profesioniști înalți. în câmpul lor, în care se află sufletul.

Văzând că mănânci singur mâncare, absolut fără nevoie de o companie veselă și zgomotoasă, asta înseamnă că eșecurile din viața ta vor urma într-o succesiune armonioasă unul după altul, fără a te întrerupe nici un minut, ceea ce te va conduce ulterior către depresie.

A visa că mănânci în societate, fie acasă, la o petrecere sau la o recepție, într-un restaurant sau cafenea, dar cu siguranță în compania unor oameni bine manierați și plăcuti, prevestește un succes complet și necondiționat în toate eforturile pe care le-ai face. cu siguranță le place să efectueze în viitorul apropiat.

De ce să visezi mâncare într-o carte de vis

La bucurie, la surprize plăcute, la schimbări.

Dar visezi că mănânci singur, ceea ce înseamnă că ar trebui să te pregătești pentru necazuri minore, pentru pierderi minore.

Dacă, într-un vis, prietenii te tratează cu mâncare, înseamnă că s-ar putea să treci în curând prin încercări, va trebui să înduri dificultăți și necazuri temporare.

De ce visezi la Mâncare – analiza visului:

Dacă ai visat la distribuirea rațiilor de soldat, ai primit însuți pâine și cereale – atunci s-ar putea să nu te schimbi în bine.

Vezi și: de ce visezi la mâncare, de ce visezi la o sufragerie, de ce visezi la conserve.

De ce visează și ce înseamnă Mâncare:

Sa vezi ca mananci ce iti place cu mare pofta – atunci o usoara indigestie iti va umbri temporar existenta. Un astfel de vis îți prezice că în curând indispoziția ta va deveni vizibilă pentru alții, iar ei îți vor pune întrebări despre sănătatea ta.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul Mâncării:

Pentru a vedea că ai poftă bună – te vei despărți de familie sau te vei despărți de un prieten.

Dacă visezi la Mâncare, pentru ce este:

Pentru a vedea ce mănânci cu poftă – va trebui să câștigi cunoștințe și experiență. A vedea că cineva mănâncă lacom, cu poftă, este un schimb de gânduri, idei, informații.

Am visat la mâncare gătită apetisant – asta înseamnă despărțire. Dacă ai visat lipsa poftei de mâncare – atenție: poți deveni o victimă a circumstanțelor!

Citeste mai mult:  Văzând pește uscat într-un vis

De ce visezi la Mâncare – analiza visului:

Văzând că mănânci cu poftă excesivă, atunci s-ar putea să trebuiască să fii despărțit de familie sau să te despărți de un prieten.

Pentru a vedea că cineva se mănâncă apetisant – schimbări în rău pot apărea în viața ta din vina prietenilor imaginari.

Care este visul Mâncării, interpretare:

Ca să vezi că mănânci cu poftă, în realitate te vei despărți de rude sau de un prieten. De asemenea, un astfel de vis poate însemna o greșeală, o înșelăciune sau o lipsă de bani.

Interpretarea visului lui O. Smurova

De ce visează și ce înseamnă Mâncare:

Am visat la mâncare – aceasta este la incidente sau știri neobișnuite.

Dacă ai încercat mâncare delicioasă într-un vis, atunci vezi cum a fost și dacă ți-a plăcut.

Vezi și: de ce visezi la caviar, de ce visezi la trufe, de ce visezi la somon.

Dacă visezi la Mâncare, pentru ce este:

A visat la mâncare – atunci vei avea fericire și profit.

Cumpărați sau gătiți mâncare – veți încerca să vă îmbunătățiți situația financiară, iar eforturile dumneavoastră nu vor fi în zadar.

Aruncați mâncarea într-un vis – atingerea obiectivului nu vă va aduce satisfacție.

De ce visezi la Mâncare – analiza visului:

De ce visezi la mâncare – interpretarea somnului:

Am visat la un fel de mâncare – asta indică faptul că în viața ta intimă vrei să încerci ceva neobișnuit, neconvențional. De ce ți-e rușine să oferi asta unui partener? Gândește-te la cel mai bun mod de a-i prezenta ideea ta, astfel încât să ia foc cu aceeași dorință.

Dacă într-un vis te-ai tratat totuși cu mâncare, atunci în curând vei face dragoste fie într-un loc neconvențional / fie într-un mod neconvențional. Te vei bucura de noutatea impresiilor si senzatiilor.

Văzând că nu doar mănânci, ci absorbi cu lăcomie Mâncare delicioasă – acest lucru avertizează că nemulțumirea ta față de situația ta financiară va crește în mod nerezonabil. Acționează, altfel se va transforma într-o adevărată manie.

De ce visează mâncarea, ce înseamnă:

Puțină intimitate – Dorința sau visarea la Mâncare delicioasă este o dovadă că în viața ta intimă îți poftești ceva neobișnuit, neconvențional, dar îți este frică să-i oferi partenerului tău.

Să vezi multă mâncare într-un vis: ce a pregătit soarta?

De ce visezi multă mâncare

Dacă produsele arată proaspăt și provoacă apetit, atunci un astfel de vis nu poartă negativitate și pericol. În rândul oamenilor, multă mâncare este simbolizată cu bunăstare, abundență și prosperitate. Pentru a descifra un vis în care era multă mâncare, trebuie să țineți cont de toate lucrurile mici și detaliile pe care le-ați văzut.

Mâncarea delicioasă chiar și în vis oferă senzații plăcute și este asociată cu mulțumire și satisfacție. Dacă mâncatul într-un vis aduce plăcere, putem spune cu încredere că un astfel de vis este un semn bun – vești favorabile, finalizarea cu succes a afacerii sau profit. Cumpărarea alimentelor înseamnă satisfacerea nevoilor celor care au nevoie de ea și pierderea celor care trăiesc din abundență.

Resturile de la masă visează la neliniște minoră, dar consumul de alimente pe jumătate mâncate amenință cu stare de rău. Dacă mâncarea pare că ar trebui să fie fierbinte, dar gustul s-a dovedit a fi rece și fără gust, atunci, în realitate, vă puteți aștepta la răcire în relațiile cu persoana iubită. Nu ar trebui să vă întoarceți sufletul pe dos, să aveți încredere în secrete și să așteptați ajutor chiar în acest moment.

Mâncarea furată sau furată într-un vis avertizează împotriva unei persoane lacome. Muscatul comestibil și gustos indică faptul că dorința are șansa de a fi împlinită parțial, iar mușcatul necomestibil indică faptul că nu va funcționa. A fi în natură printre o cantitate mare de alimente – un vis indică instabilitatea situației în realitate.

Dacă visezi multă mâncare

O invitație tentantă la o cafenea sau un restaurant într-un vis prezice o viață destul de bogată în timp real. Situația financiară promite să se îmbunătățească în curând. Alimentele care nu sunt potrivite pentru consum promite necazuri și dezamăgiri; ar trebui să ne așteptăm la eșec în afacerea planificată.

Foamea într-un vis va aduce schimbări globale dacă mâncarea a fost pe gustul tău și a adus plăcere. Dacă foamea nu a fost satisfăcută, schimbarea nu este de bine. Puteți vedea într-un vis mâncare care nu este familiară în viața de zi cu zi, de exemplu, exotică, un astfel de vis profetizează propuneri de natură neobișnuită.

În principiu, a vedea multă mâncare într-un vis este un prevestitor de armonie, satisfacție și stabilitate în viață. Angajarea în gătit poate însemna probleme în viața personală, dar în acest caz numele specific a ceea ce este pregătit joacă un rol important. Hrănirea pe cineva într-un vis cu propriile mâini avertizează despre responsabilitatea pentru propriile tale acțiuni.

Mâncatul sub formă lichidă, cum ar fi supa sau sosul, va aduce o jenă neașteptată prin neatenție, mai ales dacă mâncarea este putredă sau are un gust prost. Gustul plăcut, de asemenea, nu aduce bine, este probabilă posibilitatea de a fi înșelat de un confident. Vărsăturile după ce ai mâncat mâncare într-un vis este un semn că după dezamăgire va urma o îmbunătățire.

Mâncatul de pește prăjit într-un vis are un sens foarte favorabil – împlinirea dorințelor, justificarea speranțelor și așteptărilor, prosperitatea și multiplicarea bogăției materiale. Mărimea peștelui indică dimensiunea îmbogățirii.

Ceea ce prevestește multă mâncare

Un apetit bun într-un vis îi arată clar visătorului că este într-o formă fizică excelentă, vesel, sănătos și activ. În viitorul apropiat, o stare minunată a minții și a corpului va fi permanentă. Dacă ai visat că se mănâncă ceva necunoscut și de neînțeles, înseamnă că acest vis va fi urmat de înșelăciune în realitate.

Mâncarea foarte gustoasă prezentă într-un vis prezice separarea și rămas bun de la o persoană dragă. Dacă te vezi într-un vis din lateral, mâncând multă mâncare, atunci acesta este un semn sigur că munca mentală va fi de mare folos în activitățile profesionale. Perseverența rodnică va produce rezultate corespunzătoare. Se referă la oameni creativi.

Citeste mai mult:  Chicurile de interpretare a viselor pentru a vedea

Prânzul acasă, unde nu există o dietă de zi cu zi, familiară, înseamnă că în curând va trebui să vă adânciți în problemele de zi cu zi și să vă gândiți serios la viață. O masă singură indică gândurile triste ale visătorului, care vor dispărea în curând, iar în locul lor vor veni idei luminoase și o stare de spirit minunată.

A fi la o petrecere, într-o companie plăcută, prietenoasă, a mânca diverse feluri de mâncare și a savura gustul lor, este interpretat ca o întorsătură fericită în relațiile amoroase. Un desert rafinat, care este capul deliciului, promite o relație ideală între îndrăgostiți.

Carnea crudă nu are o semnificație pozitivă și prezintă necazuri pe scară largă, iar o bucată de carne prăjită mâncată înseamnă colapsul și prăbușirea dorințelor. Mâncarea vegetală folosită este încă mai favorabilă decât preparatele din carne și este un vestitor fericit al evenimentelor viitoare.

Interpretarea viselor Mâncare, mănâncă. De ce să visezi la mâncare, să mănânci

Aproape orice mâncare dintr-un vis este un simbol al informațiilor pe care o persoană le primește în cursul vieții sale (oamenii din jur, mass-media etc.).

A mânca mâncare într-un vis înseamnă cel mai adesea a lua notă, a asimila și a primi informații de la alții (cunoștințe, sfaturi, știri, bârfe, secrete, părere, poziția cuiva etc.).

Calitatea alimentelor într-un vis și aspectul acesteia vă vor spune ce fel de informații pot fi luate în considerare.

Există mâncare sănătoasă și frumoasă într-un vis (legume, fructe, salată) – probabilitatea de a auzi informații utile în viitorul apropiat (știri bune, sfaturi valoroase, indicii, informații valoroase, o conversație care vă va ajuta să vă dați seama de ceva important).

Orice mâncare stricat într-un vis (lipsă, putrezită, împuțită, cu viermi etc.) este un simbol al informațiilor false care duce la amăgire, înșelăciune, calcul greșit.

Luarea în considerare a unor astfel de informații nu va da nimic bun în viață.

Mâncare delicioasă într-un vis – cel mai probabil poate însemna informații plăcute, vești bune.

Mancare prea acra, sarata sau amare – informatii care pot supara sau nemultumesc. Informații care s-ar putea să nu se ridice la nivelul așteptărilor.

Mănâncă carne în vis – probabilitatea de a primi informații „grele”.; luați notă de informațiile dăunătoare.

Carne într-un vis – informații în proprietățile sale echivalente cu o boală. (Vezi alte simboluri ale produselor pe paginile respective)

Gătitul într-un vis – probabil pregătirea informațiilor pentru cineva sau vorbirea cu cineva.

Să stai la o masă într-un vis și să mănânci cu prietenii – să vorbești, să discutăm ceva cu ei în viitorul apropiat.

Acordați atenție culorii alimentelor, aceasta poate fi de asemenea importantă. După culoarea alimentelor într-un vis, puteți încerca să determinați calități suplimentare ale informațiilor.

Dacă există dificultăți în interpretarea visului dvs., descrieți-l pe scurt în comentariile paginii și vom încerca să vă ajutăm.

VISUL LUI MILLER.

A vedea mâncarea într-un vis înseamnă că permiteți o atitudine neglijentă față de documente, dăunând celor mai importante operațiuni de afaceri.

Dacă visezi la masa ta singuratică, asta îți promite pierderi minore.

Un vis favorabil în care mănânci într-o companie plăcută – înseamnă profit, succes în afaceri.

Dar dacă vezi că fiica ta (sau un chelner) ia un fel de mâncare din carne pe care nu ai mâncat-o, va trebui să suporti insulta adusă de oameni pe care nu îi respecți.

Văzând sos (sos) într-un vis – la o tulburare de sănătate și complicații în viața de afaceri.

A visa că mănânci sau gătești pâine prăjită cu brânză înseamnă că treburile tale vor deveni în curând confuze din cauza faptului că atenția și gândurile tale vor fi absorbite de o femeie vicleană.

Visul în care vezi o caserolă promite un mic profit dintr-o investiție semnificativă.

Există o caserolă – lucrurile nu vor merge așa cum vă așteptați.

Dacă o fată gătește o caserolă într-un vis, atunci iubitul ei va fi prea banal și, după ce s-a căsătorit cu el, nu va vedea nici dragoste, nici fericire.

CARTEA DE VIS A LUI TSVETKOV.

Mâncarea pe mese – aranjarea treburilor, în funcție de tipul și calitatea alimentelor.

Alții mănâncă – spre exaltare.

Mâncarea exotică este o ofertă neobișnuită.

Prea mult – bucurie;

Gătitul alimentelor este o problemă personală.

CONDUCEȚI GRISHINA.

Marțipanul este o minciună.

Covrig – bârfesc vecinii.

Covrigi vezi – la boală.

Vafe – schimbare.

Kulich este bucurie.

Sunt cheesecake – reproșuri; surprinde.

Fă sau mănâncă tăiței – fericire în casă.

Gătit – datorii, dezordinea afacerilor banilor.

Există paste – eșec.

Gătitul este bunăstare.

Pelmeni – împlinirea dorințelor.

Există budincă – bucurie; vorbărie invidioasă printre cunoscuți.

Există un terci de ulei puternic – un beneficiu.

Carne de văzut – bunăstare, bucurie în casă.

Să vezi multă carne pentru o fată sau o femeie – la iubire senzuală.

Pentru un bărbat – de dor.

Gătitul, prăjirea cărnii este o situație schimbătoare, dubioasă; rău și bun.

Hrănirea cuiva cu carne este boala lui gravă.

Mănâncă carne slabă – sănătate, bogăție.

Carnea crudă este o pierdere.

Consumul de carne de câine este o boală.

Există joc – să experimentezi mânia. Există o limbă – toate cele mai neplăcute.

A cumpăra untură este o ceartă în casă.

Există un student – o surpriză.

Mâncarea oaselor – îngrijire, nevoie.

Organe de văzut, de gătit sau de mâncat – griji și boli, totul este rău pentru casă și familie, dar nu și pentru visător.