Interpretarea viselor picioare păroase

Am visat la picioare păroase: interpretare din cărțile de vis

Pentru majoritatea fetelor, prezența chiar și a unei cantități mici de păr pe picioare este o crimă. Prin urmare, să-ți vezi corpul acoperit de păr într-un vis nu este o viziune plăcută. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trageți concluzii. Destul de des, picioarele păroase într-un vis sunt un simbol pozitiv. Pentru a interpreta corect la ce visează firele de păr de pe picioare, luați în considerare mai întâi simbolismul picioarelor și părului separat unul de celălalt.

Imagine în inconștientul colectiv

Potrivit cărții de vis a psihologului italian A. Meneghetti, picioarele sunt o imagine pozitivă. Ea personifică stabilitatea suportului în viață, soliditatea acestuia. Prin starea și aspectul membrelor inferioare într-un vis, se poate determina cât de practic, de încredere, întemeiat în sfera materială a vieții este visătorul.

Picioarele denotă și mobilitate, libertate, capacitatea de a se mișca într-o direcție aleasă. Cel mai probabil, accentul pus pe picioare într-un vis este un indiciu al necesității de acțiune.

Părul, inclusiv pe corp, este o reamintire a relației noastre cu lumea animală, un simbol al impulsurilor instinctive. Potrivit credințelor populare, părul absoarbe forța vitală, deoarece continuă să crească chiar și după moartea proprietarului său.

În același timp, deformarea picioarelor este un simbol al calităților demonice și al aspirațiilor nesănătoase. Astfel, picioarele păroase pot apărea într-un vis ca un indiciu al sănătății biologice, al unei puteri mentale mari, al fermității și al fermității caracterului. În negativ, este un avertisment cu privire la pericolul de a ceda la dorințe de bază, abuz de putere, comportament excesiv de crud. În arta creștină, părul este un atribut al diavolului.

Interpretarea imaginii în cărțile de vis

După cum am aflat, picioarele păroase sunt un simbol ambiguu. În cărțile de vis, se pot întâlni adesea interpretări unilaterale ale imaginii.

Dream Vanga

Miernicia de pe picioare într-un vis este un semn de nemulțumire față de viața cuiva, solicitări excesive față de ceilalți, incapacitatea de a ierta.

nobil

Să vezi picioare cu păr întunecat este norocos. Așteptați-vă la profituri uriașe sau afacerea dvs. se va redresa.

Miller

Pentru a vedea picioarele într-un vis – pentru călătoria viitoare, schimbări drastice; acoperit cu păr lung – drumul va fi plin de greutăți.

Freud

Picioare păroase într-un vis – un indiciu al conducerii într-o relație.

Autointerpretare

Când interpretați somnul, trebuie luate în considerare următoarele puncte:

 • densitatea, culoarea și structura părului visat de pe picioare;
 • ale căror picioare le-ai văzut – ale tale sau pe cineva cunoscut;
 • dacă părul de pe picioarele tale te-a provocat îngrijorare, dacă ai încercat să scapi de ele.

Culoarea părului

Părul roșu este asociat cu un caracter demonic, precum și cu Venus – zeița frumuseții, a iubirii carnale, a dorinței și a fertilității.

Dacă o femeie a visat la păr roșu pe picioare, atunci ar trebui să se pregătească pentru evenimente vesele. Poate că va veni o sarcină mult așteptată sau se va întâmpla o aventură erotică picant. Un astfel de vis îi avertizează pe bărbați să-și monitorizeze mai bine aspectul, altfel pot apărea probleme cu un partener.

Firele de păr deschise, abia vizibile sunt o indicație a unui caracter prea timid, fricos și secretos, în timp ce părul întunecat este încrezător în sine și dominator.

Părul gri de pe picioare este o reflectare a anxietății cu privire la posibilele boli, bătrânețe, moarte, sensul vieții. Un indiciu al necesității de a-și schimba opiniile cu altele mai optimiste.

Densitatea și structura părului

Părul des de pe picioare este o metaforă a unei descoperiri în viață, bucurie, energie, dovada dorinței de a reuși. Astfel de vise sunt văzute de indivizi foarte puternici și intenționați.

Dacă visezi la o promovare sau plănuiești să-ți schimbi locul de muncă într-unul mai profitabil, atunci un vis în care ți-a crescut părul gros și negru pe picioarele tale promite succes. Mai mult, pentru a-ți atinge obiectivele ambițioase, nu va trebui să te apleci sub cineva sau să-ți sacrifici principiile.

Părul negru și ondulat este un semn al temperamentului sexual crescut. Firele de păr care devin gri sau cad în fața ochilor avertizează asupra pierderii vitalității, dezvoltarea unei boli grave.

Dacă proprietarul vegetației dense de pe picioare este altcineva, atunci această persoană este mult mai puternică decât tine. Cel mai probabil, va trebui să cedezi, sub presiunea dorințelor și cerințelor lui.

Visezi la felul în care picioarele tale sunt acoperite cu păr negru și experimentezi un sentiment de panică – ceea ce înseamnă că, în realitate, este nevoie să iei o decizie responsabilă. Cu toate acestea, îți lipsește curajul de a-ți exercita propria voință.

De ce visează femeile la picioare păroase

Dacă o fată visează că picioarele ei sunt acoperite cu peri groși și negri, atunci acesta este un indiciu al caracterului ei activ, dur și războinic. Indiferent dacă vrea sau nu, ea ocupă o poziție de conducere în relațiile cu bărbatul ei.

Poate că ai întâlnit un partener apatic și cu voință slabă și nu ai de ales decât să iei singur inițiativa. Cu toate acestea, există posibilitatea ca tu însuți să-ți transformi iubitul într-un nebun, nepermițându-i să ia o singură decizie fără aprobarea ta.

Dacă picioarele, acoperite cu păr, visează la o femeie în poziție, atunci sarcina va decurge cu ușurință, iar nașterea va avea loc fără complicații.

Dacă o femeie a visat că unul dintre picioarele ei era ras, iar celălalt era acoperit cu păr, cartea de vis prezintă conflicte cu soțul ei până la divorț.

Citeste mai mult:  Care este visul unui miel de pisică

Dacă o fată visează la păr pe picioarele iubitului ei, atunci acesta este un avertisment că cineva bârfește despre relația lor.

Interpretare pentru bărbați

Dacă un bărbat visează că are vegetație prea groasă pe picioare, acesta este un indiciu al încrederii sale excesive în abilitățile sale, egoism, lăcomie în sex. Dacă părul cade – ar trebui să vă fie frică de boli ale zonei genitale. Un bărbat într-un vis își rade părul pe picioare – îl așteaptă o aventură amoroasă captivantă.

Un bărbat visează la membre feminine păroase – în mediul său există o doamnă cu un statut social mai înalt, capabilă să ofere asistență serioasă în afaceri.

Pentru a vedea picioarele păroase ale propriei iubite – va trebui să-i asculti în orice. Picioarele păroase ale unui străin visează să câștige dominație într-o relație.

De ce visezi să-ți radi părul

A scăpa de păr este un fel de castrare, sublimarea instinctelor inferioare. Prin urmare, bărbierirea părului de pe picioare într-un vis înseamnă a te priva de putere, protecție și confort familiar. Un astfel de vis poate avertiza asupra unei boli grave. Raze picioarele cuiva – pentru a te despărți de această persoană.

Dacă într-un vis altcineva îți rade picioarele, această persoană este rivalul tău, așteaptă doar momentul potrivit pentru a lovi.

Dacă visătorul încearcă în mod persistent să scape de vegetație, dar părul crește din nou, înseamnă că nu poate rezolva un fel de situație conflictuală în realitate. Dacă situația nu provoacă anxietate într-un vis, ar trebui să vă așteptați la o creștere a veniturilor. A te răni accidental în timp ce îți radi picioarele într-un vis este o risipă de bani, cheltuieli neprevăzute.

Dacă părul deschis crește în locul părului întunecat, necazurile se vor termina în curând și o dungă strălucitoare va veni în viață.

Și nu uitați de regula generală: cu cât ți-a cauzat mai puțină anxietate vederea picioarelor pline de păr în vis, cu atât evenimentele mai favorabile îți promite o astfel de viziune.

De ce visezi la picioare păroase

Interpretare generală

Picioarele păroase în vise simbolizează schimbarea. Ele prevestesc în visele de noapte: mutarea într-un nou loc de reședință, o călătorie de afaceri, schimbarea unei iubiri sau a unui partener de afaceri. Și, de asemenea, părul crescut, inclusiv pe picioare, vorbește despre masculinitate, rigiditatea personalității și capacitatea de a face bani.

Culoarea părului de pe picioare este un detaliu important:

 1. Cele întunecate și groase vorbesc despre problemele interne ale unei persoane. Are multe complexe interne care îl împiedică să ducă o viață plină.
 2. Dacă încep să devină gri și să cadă, visătorul se poate îmbolnăvi grav de o boală prelungită.

De ce visezi la picioare păroase în diferite cărți de vis

Miller

 1. Picioarele visătorului însuși promit probleme pe parcurs. Trebuie să fii atent în timpul călătoriei.
 2. Raderea părului pe propriile picioare – unele planuri vor eșua. O persoană care vede astfel de vise nocturne și-a asumat prea multe responsabilități și nu le poate face față. Poate că rudele cer multe de la o personalitate sensibilă, dar ei înșiși nu fac nimic pentru binele lui.
 3. Picioarele cresc rapid părul și acest eveniment duce la panică. Aceasta înseamnă că în viață o persoană nu poate lua decizia corectă în niciun fel.
 4. Dacă doar gleznele sunt rapid acoperite de păr, visătorul trebuie să fie flexibil la locul de muncă.
 5. Întregul corp este acoperit de păr, te avertizez de visele nocturne: trebuie să renunți la o situație nepotrivită și să-ți recunoști vinovăția.

Cartea Dream House

 1. Dacă o fată tânără visează la propriile picioare păroase, va obține o promovare la serviciu sau va găsi un domn bogat.
 2. Un vis cu simboluri similare este un vis pentru o femeie căsătorită, ceea ce înseamnă că ea caută să-și suprime bărbatul, arată cerințe excesive față de el. Trebuie să fie flexibilă în a trata partenerul ei, altfel îl poate pierde.
 3. Un bărbat cu picioare păroase visează la bani. Dar dacă în visele de noapte o rănește, răzind propria „vegetație”, atunci va suferi o pierdere.

Cartea de vis tibetană

Conform acestei cărți de vis, picioarele păroase prevestesc succes, viața bună se schimbă pentru ambele sexe. A scăpa de ele într-un vis simbolizează evenimente rele.

Interpretarea viselor a Oracolului

 1. Picioarele păroase văzute într-un vis sugerează că o persoană se străduiește să-și îndeplinească dorința prețuită. Cu o perseverență de neinvidiat, el va reuși acest lucru.
 2. Visătorul își trage părul într-un vis, în timp ce se confruntă cu durere – are o stimă de sine scăzută. Trebuie să te autoperfecționezi.
 3. Picioarele lungi pe picioare arată în visele de noapte că o persoană se străduiește înaintea obiectivului. Oamenii din jurul lui nu-l plac. El este prea egoist.
 4. Îndepărtarea părului văzută într-un vis – dorința de a deveni o persoană mai autoritară

Interpretarea visului lui Freud

 1. Fata este adesea văzută în vise cu propriile picioare păroase. Soțul ei va fi bătut.
 2. Dar dacă vede picioare în părul altui bărbat în vise de noapte, atunci se va căsători cu un bărbat bogat.
 3. Dacă un bărbat visează la picioarele păroase ale altei persoane, va avea un șef sau o soție imperioasă.

Citeste mai mult:  Întâlnire de interpretare a viselor cu un bărbat

Carte de vis nobilă

 1. Părul gri de pe picioare este un vis al unei persoane care se gândește adesea la moarte. Trebuie să renunțăm la gândurile rele și să privim pozitiv lumea din jurul nostru.
 2. Picioarele păroase într-un vis, care provoacă emoții neplăcute, vin în vise de noapte la oaspeții neinvitați.
 3. Pentru ca o tânără să vadă în vis picioare groase și creț, păroase – la o căsnicie de succes.
 4. Văzând picioarele păroase ale altcuiva într-un vis – această persoană este inamicul tău.

Veche carte de vis

Pierderea părului de pe picioare într-un vis înseamnă pierderea energiei. Strămoșii noștri credeau că puterea unei persoane stă în părul său.

Erotic carte de vis

Picioarele groase și păroase în visele unei tinere simbolizează promiscuitatea ei sexuală.

De ce visezi la picioare păroase (corp păros, brațe)

Picioare păroase (corp păros, brațe) conform Cărții de vis de familie

Un bărbat a visat la picioare păroase – acesta este un semn de stabilitate și de creștere a carierei.

Un bărbat visează la o femeie care are picioare păroase – un semn de conducere și de rang înalt al acestei persoane.

Picioarele păroase sunt un semn de conducere, putere, legături de familie puternice, prosperitate, stare civilă îmbunătățită.

Într-un vis, o femeie vede picioarele păroase ale altei persoane – spre invidia colegilor ei.

Să-ți vezi picioarele acoperite cu păr roșu este o reaprovizionare în familie. Pentru o femeie, un astfel de vis devine vestea mult așteptată despre sarcină.

Un bărbat își vede picioarele cu păr roșu – ar trebui să ai grijă de aspectul tău pentru a nu înceta să fii atractiv și de dorit pentru soția ta.

Picioare păroase (corp păros, brațe) conform cărții nobile de vis a lui N. Grishina

Să vezi păros într-un vis – Să vezi un bărbat păros într-un vis este urmăritorul tău. Interpretarea visului păros – involuție, degenerare a sufletului tău.

Să te vezi păros într-un vis este norocos. Să vezi că există mult păr pe corp – din fericire, la dorințele primitive.

A vedea părul creț pe corp într-un vis înseamnă supraestimarea capacităților tale sexuale.

Să fii păros într-un vis – să crești părul alb – să deschizi abilitățile clarvăzătoare, să experimentezi frica de moarte.

A vedea părul pe palme într-un vis este o pacoste.

A vedea părul pe buze într-un vis este o amenințare cu moartea. trebuie să fii foarte atent.

A vedea un bărbat păros urmărindu-te este evoluția sufletului tău în direcția opusă, degenerarea.

Picioare păroase (corp păros, brațe) conform cărții de vis a lui Nancy Wagaiman

Să visezi la picioare păroase bine coordonate pentru ca bărbații să reînnoiască pasiunea într-o relație. Pentru femei, este un simbol al prudenței și al sprijinului. Picioarele frumoase sunt caracterizate de evenimente vesele din viață. Mângâierea picioarelor păroase într-un vis înseamnă dorințe sexuale ascunse. Când în vis vezi picioarele păroase ale altcuiva și îți devine dezgustător, știi că în realitate sunt oameni obsesivi lângă tine. Picioarele urâte sunt interpretate ca prezența unor personalități aventuroase printre prietenii tăi, nu cedează în fața convingerii lor de a investi în proiecte dubioase. Sărăcia și deteriorarea îți aduc vise precum tăierea picioarelor sau inacțiunea lor.

Picioare păroase (corp păros, brațe) conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Picioarele păroase într-un vis au interpretări foarte diferite. Spălarea picioarelor păroase în casă vorbește despre cadourile unei persoane dragi. Dacă picioarele au o suprafață păroasă puternică, așteptați-vă la o promovare pe scara carierei. Raderea părului de pe picioare, dimpotrivă, promite probleme la locul de muncă. Certe cu colegii, lipsă de înțelegere. Să ai părul foarte lung pe picioare într-un vis pentru bărbați – asta indică evenimente profitabile, pentru femei – aceasta nu este nimic mai mult decât o pacoste din cauza frivolității. A avea picioare păroase strâmbe într-un vis este o expunere a dușmanilor. A te zgâria picioarele este un vis de fidelitate și devotament față de prieteni. Dacă în vis îți murdărești picioarele. Acesta este un avertisment pentru tine despre posibile certuri, bârfe din partea acelor oameni în care ai încredere. Rupeți-vă picioarele sau mergeți în cârje – în viața reală, va trebui să învățați multe pentru a depăși multe obstacole.

Picioare păroase (corp păros, brațe) conform Cărții de vis pentru femei

De ce visezi la picioare păroase? Dacă ați văzut într-un vis că aveți picioare păroase – poate că în viitor vă veți căsători cu o persoană care poate fi controlată cu ușurință. Pentru a-i împiedica pe alții să facă asta, va trebui să preiei controlul asupra soțului tău.

De ce visezi la picioare păroase într-o carte de vis

Pentru a dezvălui la ce visează picioarele păroase, amintiți-vă și notați complotul visului dvs., apoi citiți articolul. Conține interpretări ale celor mai bune cărți de vis care vor spune despre evenimentele care vi se vor întâmpla în viitor.

Cartea Dream House

A vedea picioare frumoase și zvelte, dar păroase într-un vis este un succes neașteptat în afaceri, datorită căruia îți poți îmbunătăți situația financiară. Soarta va oferi o oportunitate de a rezolva rapid problemele cu bani și de a câștiga mai mult decât de obicei.

 1. Luați în considerare picioarele păroase – o relație cu persoana iubită ți se va părea plictisitoare. Și te gândești serios la despărțire. Dar să ajungi la această decizie nu va fi ușor, pentru că va dura timp să cântărești totul și să nu greșești.
 2. Leziuni, răni sau ulcere la nivelul picioarelor – la nenorocirile care au izbucnit în viața ta într-un flux imens, provocând multe probleme. Va exista sentimentul că toate planurile tale eșuează chiar de la început. Dar acesta este doar un semn că treci prin viață într-un mod greșit.
 3. Murdărește-ți picioarele – vor fi multe obstacole în drumul către obiectivul tău. Doar curajul și fermitatea caracterului vă vor ajuta să faceți față acestui lucru și să obțineți tot ceea ce doriți. Este important să nu cedezi în fața dificultăților, ci să mergi înainte, indiferent de ce.
 4. Viței păroși – faceți o greșeală, din cauza căreia veți suferi o mare rușine. Chiar și cei mai apropiați oameni se vor îndepărta de tine. Vor apărea unele greșeli din trecut pe care le-ați ascuns cu grijă.
 5. Scărpinați picioarele altora până la sânge – primiți vești proaste despre o persoană dragă. Va avea nevoie de sprijinul tău, așa că încearcă să nu-l lași în necaz, ci ajută-l cu tot ce poți.
 6. Arderea părului pe picioare – încercați să amânați călătoria planificată, deoarece poate aduce mari probleme. Chiar dacă trebuie să pierzi ceva din cauza respingerii, în viitor vei corecta situația și vei obține mult mai mult.
 7. Punându-ți picioarele în foc – oamenii apropiați se vor certa între ei și numai tu poți opri cearta. Acum ți-e frică să intervii, dar trebuie să depășești această frică și să acționezi înainte să se întâmple un mare dezastru.
 8. Execută numere acrobatice cu picioarele – ești o persoană foarte inteligentă și întreprinzătoare. Și datorită acestor calități ei sunt capabili să realizeze multe, deși încă nu crezi cu adevărat în tine.
 9. Persoană cu handicap cu picioare păroase – pierde teren sub picioare din cauza unui număr mare de eșecuri. Ți se va părea că fericirea nu se va întoarce niciodată în viața ta. Dar este important să nu renunți și să continui să cauți, apoi în timp totul se va rezolva.
 10. Părul pe piciorul unei persoane – părăsește-te cu persoana iubită, pentru că vei deveni conștient de unele dintre secretele sale din trecutul îndepărtat. Îți dai seama că nu mai poți să ai încredere în el și să te bazezi pe el.
 11. Dislocați-vă piciorul – la o durere de cap cu care nu va fi ușor de tratat. Încercați să vă odihniți și boala se va retrage mult mai repede.

Citeste mai mult:  De ce fluturii visează mult în cameră

Cartea viselor esoterice

A-ți bărbierit picioarele într-un vis este o corvoadă nesfârșită care nu va avea niciun capăt sau margine. Abia după câteva luni vei putea să respiri calm și să te relaxezi. Gândiți-vă la o perioadă dificilă de viață ca la un proces de câștigare a experienței și faceți-vă mai puține griji.

 1. Picioarele copiilor cu părul negru – vă veți recupera din durerea de care ați suferit de mult. Învață să te bucuri din nou de viață și bucură-te chiar și de lucruri simple. Și o persoană bună care te va întâlni pe calea vieții te va ajuta în acest sens.
 2. Un monstru păros cu multe picioare visează la profit după o călătorie lungă. Poate vei fi trimis într-o călătorie lungă de afaceri. Va fi frustrant la început, dar cu timpul vei aprecia avantajul.
 3. Picioare de lemn – spre trădarea unui iubit. Vei înțelege că ai legat viața cu o persoană nedemnă și vei încerca să pleci. Nu te va lăsa să pleci multă vreme, enervant cu atenția și cererile lui de iertare.
 4. Picioare strâmbe păroase – asumă-ți riscuri și, ca urmare, vei rămâne fără muncă. Din cauza aventurii asupra căreia te hotărăști, vei pierde mulți bani. Este probabil ca va da chiar faliment. Fii atent și prudent și atunci vei evita marile probleme.
 5. Picioarele subțiri – o chestiune pe care ați preluat-o, este încă prea grea pentru dvs. Ar trebui să cobori puțin ștacheta și să atingi mai întâi obiective mai mici. Trebuie să stăpânești arta pașilor mici și să nu te străduiești să obții totul deodată.

Sonnik Miller

A mușca picioarele păroase ale cuiva – spre dezamăgire și dezamăgire din cauza problemelor de la locul de muncă. Colegii îți vor invidia succesul și vor începe să intrigă. Mai presus de toate, ar trebui să te ferești de persoana care te laudă mai des decât de ceilalți.

 1. Limp – reputația va fi deteriorată fără speranță. Și nimic nu va ajuta la restabilirea numelui tău bun. Poate din acest motiv, va trebui să te muți într-un alt oraș și să începi o nouă viață acolo.
 2. Membre păroase cu găuri – așteptați-vă la mari necazuri care vi se vor întâmpla din vina unei persoane dragi. El va înscena și trăda, deși nu dorește să-ți facă rău.
 3. Răni căscate cu păr cărunt pe picioare – va fi mai greu să-ți atingi cel mai important obiectiv financiar decât te-ai fi așteptat. Va fi nevoie de mai mult timp și efort. Ai răbdare și pregătește-te să depășești obstacole suplimentare create pentru tine de soartă.
 4. Picioare goale – la pierderi financiare. Merită să aveți grijă de economii în avans pentru a crea un airbag care să vă fie la îndemână la început. Vă puteți pierde locul de muncă sau vă puteți găsi fără sursa obișnuită de venit.

Urmăriți un videoclip pe această temă: