De ce visezi la o casă veche

De ce să visezi la o casă veche de lemn într-o carte de vis

Visele pot prezice viitorul unei persoane sau pot vorbi despre greșelile trecutului. Nu există interpretări unice despre ceea ce visează vechea casă, totul depinde de detaliile viziunii, de starea de spirit a celui care doarme și de sentimentele sale personale. De asemenea, merită să luați în considerare starea în care s-a trezit visătorul și evenimentele care au avut loc în vis.

Interpretarea viselor

Timp de secole, oamenii înțelepți au acumulat cunoștințe despre sensul viselor și le-au transmis generațiilor următoare. În interpreți puteți găsi și informații despre ce visează vechea casă de lemn a altcuiva.:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Psihologul a spus că astfel de viziuni prevestesc întotdeauna eșec, dificultăți financiare și boală. Dar dacă eroul și-a urmărit vechea casă în vis, îl așteaptă vești bune.
 2. Interpretul Vanga. O clădire abandonată prezintă dificultăți, griji și dezamăgiri. Visătorul are o soartă foarte grea, dar va putea depăși toate problemele.
 3. parerea lui Freud. Un psihoterapeut binecunoscut credea că casa personifică lumea interioară a visătorului. Dacă clădirea a fost abandonată sau distrusă, dormitorul are probleme de sănătate. Dacă personajul principal se afla în casă, pot apărea dificultăți în relațiile cu un partener sexual.
 4. Cartea de vis ezoteric. Vechea casă îi amintește dormitorului că are multe treburi neterminate. Dacă clădirea era foarte dărăpănată, visătorul este în strânsoarea trecutului. Nu sta pe amintiri. Dacă s-a întâmplat ca într-un vis casa să se prăbușească, acest lucru indică un eșec în afaceri.
 5. interpretul lui Esop. Casa simbolizează o poziție stabilă în societate și încredere în viitor. Clădirea veche indică instabilitatea dormitorului. Dacă personajul principal primește oaspeți într-o casă prăbușită, își va pierde prietenii buni.
 6. Interpret al secolului XXI. Clădirea abandonată sugerează că în curând visătorul va fi chinuit de regrete amare despre trecut.
 7. Interpretarea viselor lui Zhou Gong. Casele dărăpănate sunt văzute cu dificultăți familiale. Dacă s-a întâmplat să se mute visătorul într-un conac vechi, el își va conecta viața cu un partener de viață atractiv. Repararea unei case dărăpănate este un vis, din fericire.
 8. interpretul lui Loff. Orice casă simbolizează schimbări în viață. Spații abandonate sunt văzute pentru dificultăți de mișcare și materiale. Dacă dormitorul a văzut clădirea căzând în două părți, îl așteaptă un divorț.

Interpretare de bază

Dacă o persoană a visat la o casă veche, un astfel de complot nu este de bun augur. Dacă personajul principal vede o clădire dărăpănată și evocă în el doar emoții pozitive, cel care doarme se întoarce adesea la amintirile trecutului în speranța de a găsi un răspuns la o întrebare. Un astfel de vis indică faptul că visătorul nu știe să învețe din greșelile sale.

Dacă personajul principal a intrat înăuntru, merită să ne amintim în ce camere a căutat să intre. Dacă visătorul a coborât la subsol, îi este teamă că secretele sale vor deveni cunoscute publicului. De asemenea, un astfel de complot poate indica faptul că cel care doarme va avea o scurgere de energie și îi va fi dificil să avanseze în viață.

Dacă visătorul căuta o mansardăVrea să afle secretele altora. Un astfel de vis poate spune că personajul principal încearcă să-și găsească adevăratul destin, dar ceva îl interferează constant. Dacă dormitorul urcă la pod și își vede camera acolo, acest complot prezintă o mulțime de dificultăți. Merită să vă gândiți la prioritățile și obiectivele dvs. de viață.

Dacă visătorul a intrat în casa altcuiva și caută o baie acolo, cel mai probabil, este foarte obosit de la rutina, corpul este foarte slabit si are nevoie de odihna. Poate că personajul principal vrea să spele vina pentru acțiunile sale.

Stând la o masă rotundă într-o clădire abandonată – suferi de indecizie. Dacă masa a fost spartă și prăfuită, visătorul nu va putea găsi răspunsul la întrebarea lui pentru o perioadă foarte lungă de timp. Dacă piesa de mobilier era acoperită cu o față de masă frumoasă și erau chiar și electrocasnice pe ea, personajul principal își complică propria viață.

Dacă cel care doarme întâlnește un străin într-o locuință părăsită, în viață va exista o întâlnire dubioasă cu o persoană periculoasă. Dacă visătorul s-a întâlnit cu unul dintre prietenii săi într-un vechi conac, merită să-i monitorizezi comportamentul. Un vis poate fi profetic.

Dacă visătorul a urmărit cum s-a instalat într-o clădire distrusă, în viața reală ar trebui să scape de amintirile trecutului. Poate că cel care doarme nu poate rupe relațiile învechite, nu poate abandona proiecte nepromițătoare și nu poate arunca lucruri inutile.

Tipuri de clădiri

Asigurați-vă că acordați atenție la ce casă a văzut-o persoana adormită. Sunt posibile următoarele interpretări:

 1. Dacă o fată a văzut clădirea în care a trăit obișnuit, un astfel de complot poate prevesti o întâlnire a logodnei ei și o căsătorie timpurie. Dacă visătorul a experimentat un sentiment de anxietate și anxietate, complotul vorbește despre resentimente față de părinți.
 2. Dacă eroul de vis se vede într-un vechi conac extraterestru, ar trebui să acordați atenție modului în care l-au tratat proprietarii. Dacă proprietarii casei ignoră dormitorul și comunicarea lor nu se adună, visul prevestește probleme. Dacă o persoană se vede în aceeași cameră nu cu oameni, ci cu animale, este, de asemenea, necesar să-și urmărească emoțiile. Dacă cel care doarme îi este frică, îl așteaptă o serie de eșecuri. Dacă animalele de companie au atacat o persoană și el a reușit să o învingă, el va putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație neplăcută.
 3. Dacă visătorul se plimbă bine dispus lângă o clădire rezidențială din lemn, în curând va dobândi o casă nouă sau va rezolva cu succes problema locuinței. Dacă visătorul se simte iritat, ar trebui să amâne viitoarea înțelegere pentru a evita problemele viitoare. Dacă într-un vis o persoană dobândește o casă din lemn, va deveni bogat și de succes.
 4. Dacă dormitorul a văzut o casă veche puternică, bine îngrijită, s-ar putea să nu-și facă griji pentru nimic: soarta îi va zâmbi visătorului și îi va oferi succes în toate eforturile.
 5. O locuință murdară și dărăpănată nu este de bun augur. Viața visătorului va fi plină de probleme, apariția unei boli este posibilă. Dacă clădirea este veche și abandonată, dar poate fi reparată și pusă în ordine, dormitorul va avea ocazia să corecteze greșelile din trecut.
 6. Casa bunicii din sat sugerează că visătorul este nemulțumit de starea actuală a lucrurilor și dorește sprijinul celor dragi. Dacă într-un vis o persoană caută o casă familiară și, în schimb, observă o clădire carbonizată sau distrusă, vrea să câștige încredere în viitor. Dacă casa bunicii este goală, iar în ea domnește o atmosferă de singurătate, planurile celui care doarme vor fi distruse. Dacă eroul este întâmpinat cu dragoste, toate obiectivele sale sunt realizate în cel mai de succes mod.

Dacă o persoană vede cum locuința este distrusă în fața ochilor, persoana adormită se poate îmbolnăvi grav.

Alte semnificații

Dacă adormitul s-ar vedea proprietarul unei case din sat, nu ar putea depăși dificultățile care i se întâmplaseră. A vedea casa părinților tăi este o schimbare plăcută. Mutarea într-o casă veche prevestește o călătorie lungă și afaceri urgente în locuri îndepărtate.

Dacă visătorul s-a întâmplat să se mute într-o cameră murdară, el are concurenți și oameni invidioși. Ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra împrejurimilor dvs. apropiate.

A vedea casa unui tată cu părinții decedați este un pericol. Dormea ​​trebuie să fie extrem de atent, este posibilă o boală sau un accident. Reparațiile într-o clădire veche prevăd prosperitatea materială. Dacă se întâmplă să vezi o cameră fără ferestre, un astfel de complot prevestește moartea.

Citeste mai mult:  De ce visezi pește în frigider

Casele vechi dărăpănate sunt simboluri destul de comune. O astfel de viziune poate avea diverse interpretări. Este foarte important să ne amintim în ce dispoziție s-a trezit persoana adormită. Dacă s-a simțit liniștit și sufletul său era ușor – visul cu siguranță nu este de bun augur. Dacă visătorul s-a trezit noaptea și dimineața s-a simțit copleșit, merită să luați în considerare ce ar trebui schimbat în viața lui. Nu trebuie să vă faceți griji: experiențele negative nu vor face decât să înrăutățească situația.

De ce să visezi la o casă veche, a altcuiva sau a ta? Care este visul vechii case a bunicii decedate?

Visele despre casă nu trebuie ignorate. Ele indică schimbări viitoare și starea emoțională a unei persoane. De ce visezi la o casă veche? Ce înseamnă un astfel de vis? A-ți vedea casa veche este o repetare a greșelilor trecutului. Dacă locuința altcuiva – vor veni schimbări iminente în viața celui care dormea. Dacă aceste schimbări vor fi vesele sau nefericite, depinde direct de aspectul casei.

Pentru ce este visul casei?

Visele despre casă, conform diverselor surse, personifică starea internă a unei persoane – bucuriile și necazurile, problemele și relațiile sale. Prin urmare, visele despre o locuință confortabilă și curată caracterizează o persoană armonioasă și echilibrată. Și invers – o baracă murdară, neglijată indică faptul că tristețea și tristețea s-au instalat în sufletul visătorului.

Dacă visezi o casă nouă și frumoasă, atunci promite visătorului schimbări bune în viață. Decorarea interioară bogată înseamnă că cel care doarme va găsi resurse spirituale ascunse în sine. El va putea depăși obstacolele și în curând își va aranja viața în cel mai bun mod posibil: își va reuși sau își va îmbunătăți sănătatea, va întâlni dragostea sau va câștiga bunăstare financiară.

Mutarea într-o casă nouă frumoasă – avansare în carieră. Aceasta este o mare responsabilitate, dar și o schimbare reușită în viață.

De ce visezi la o casă veche? O clădire dărăpănată cu ferestre sparte sau scânduri putrede simbolizează evenimentele adverse viitoare. Vechile locuințe distruse indică haos în gânduri și inimă. Pot fi ambiții neîmplinite, sănătate pierdută, iubire nefericită. Visul avertizează că a sosit momentul să ai grijă de tine, să rezolvi viața, să rezolvi treburile de muncă, să faci pace sau să ierți infractorii.

Carcasa din lemn

De ce să visezi o casă veche din lemn? Care este interpretarea acestui vis? Structura lemnului indică un val de energie. Toate cazurile vor fi argumentate, o descoperire creativă sau diligența va fi cu siguranță răsplătită.

O casă de lemn, conform unor cărți de vis, prevestește o nuntă rapidă. Dar o colibă ​​veche cu fum negru din coș va aduce dificultăți temporare, necazuri în familie.

Dacă există defecțiuni în vechea structură de lemn și trebuie remediate, atunci un astfel de vis indică faptul că există probleme în relațiile cu cei dragi. Pentru a evita dificultățile în viitor, este necesar să stabilim relații.

Dacă ai visat la o casă neterminată, atunci visătorul ar trebui să facă afaceri în așteptare. În caz contrar, schimbările viitoare pot complica situația.

carcasă de piatră

De ce să visezi la o casă veche care arată mai mult ca un castel? Dacă vedeți o clădire de piatră ruinată cu turnuri sumbre, atunci o persoană ar trebui să aibă grijă de creșterea sa interioară. Castelele de cult din piatră sunt un simbol al cunoașterii secrete, al informațiilor ascunse. Un astfel de vis înseamnă că cel care doarme ar trebui să-și rezolve conflictele interne, să se împace cu el însuși.

O casă veche de piatră într-un vis poate aduce schimbări neașteptate care vor contribui la succesul în afaceri. Este un simbol al fiabilității și stabilității. O casă de piatră reprezintă pacea interioară și încrederea în sine.

Dacă într-un vis o structură veche de piatră se prăbușește, atunci acesta este un avertisment că vine o criză în viața reală. Visătorul va fi concediat de la muncă sau divorț. Pentru ca visul să nu se dovedească „în mână”, ar trebui să vă reconsiderați urgent relația, să corectați treburile zdruncinate.

Visând acasă

Visele în care există referiri la rude avertizează despre boală, nenorocire. Locuința parentală veche prefigurează probleme cu rudele sau probleme asociate acestora.

Care este visul casei bătrânei bunici? O astfel de viziune vorbește despre o lipsă de căldură și grijă în viața visătorului. Bunica este un simbol al bunătății. Dacă casa unei bunici este văzută într-un vis, atunci lipsa căldurii și confortului familiei va aduce tristețe persoanei adormite.

Dar care este visul vechii case a bunicii decedate? Rudele decedate îi avertizează pe cei adormiți că ceva se va întâmpla în curând în viață. În acest caz, trebuie să acordați atenție designului visului. Dacă locuința bunicii decedate este curată, caldă, confortabilă, atunci acesta este un semn bun. El promite vești bune, evenimente vesele. Dacă locuința bunicii decedate pare neîngrijită, abandonată, înspăimântătoare, atunci un astfel de vis duce la schimbări neplăcute în viață.

Un vis în care o persoană intră în casa unei bunici goale (sau fosta sa casă) vorbește despre goliciunea interioară. Dorințe neîmplinite, o carieră eșuată, un colaps în viața personală – golul este interpretat ca lipsa de scop a vieții reale.

Visând la casa altcuiva

Visele despre casa altcuiva sunt considerate de cărțile de vis ca un vestitor al schimbării globale. Aceasta poate fi o schimbare a locului de muncă sau a statutului de familie, mutarea în alt oraș sau țară. În astfel de vise, ar trebui să acordați atenție și stării generale a structurii.

De ce visezi la o casă veche? O casă ciudată, dar mare, prevestește schimbări în carieră și muncă. O clădire mică este un simbol al familiei.

Chiar dacă casa altcuiva este veche, dar este curată, caldă, confortabilă, atunci schimbările viitoare vor aduce doar bucurie și fericire.

Dacă locuința veche și extraterestră pare neîngrijită, există gunoaie și devastare în ea, atunci dificultăți și încercări așteaptă înainte.

Clădire rezidențială

O clădire rezidențială locuită de oameni indică relația visătorului cu împrejurimile sale. Dacă într-un vis casa nu provoacă anxietate, dacă persoana adormită este fericită și fericită, atunci va exista armonie și fericire în soartă și relații. Dacă există certuri și înjurături între locuitorii din casă, atunci aceleași evenimente vin în viața visătorului.

Citeste mai mult:  Văzând o femeie cheală într-un vis

Casa goală

De ce visezi o casă veche, goală și părăsită? O clădire dărăpănată avertizează asupra unei posibile boli. Iar absența ferestrelor într-o astfel de casă este un simbol al sicriului. Aceasta înseamnă că în curând vestea morții cuiva îl va supăra pe visător.

O ușă încuiată (sau doar o casă încuiată) nu este un semn bun. De asemenea, prezintă moarte, boală, evenimente dureroase.

Acțiuni într-un vis

Nu numai colorarea emoțională a somnului duce la interpretarea corectă a vederii. Dar acțiunile pe care le-a văzut dormitorul vor ajuta la interpretarea corectă.

Focul este un prevestitor al eșecurilor viitoare. De ce să visezi o casă veche din lemn? O casă extraterestră sau nativă, cuprinsă de flăcări, simbolizează sfârșitul unei vieți anterioare. Un semn bun dacă visătorul încearcă să cheme pompierii, înseamnă că șirul său nereușit nu va dura mult. Vor fi ajutoare care vor încerca să schimbe situația în bine.

Repararea locuințelor vechi sugerează că o persoană trebuie să-și „repare” viața – corectează greșelile, restabilește relațiile bune după un conflict.

Amenajarea unei clădiri vechi înseamnă că bogăția și succesul așteaptă înainte. Mobilier nou, covoare – evenimente vesele din viață nu vor dura mult. Măturați podeaua sau faceți ordine – până la sosirea oaspeților. Și ștergerea este un semn rău. Acesta este un simbol al morții, al unei boli grave.

Cumpărarea unei case este direct legată de partea financiară și de chestiuni de carieră. Aspectul clădirii va indica schimbări pozitive sau negative. O casă veche, dar mare și luminoasă – o carieră și finanțele vor fi în ordine. Locuințe incomode cu pereți sparți sau găuri – boli, dificultăți, obstacole vor apărea în curând în viața celui care doarme.

De ce să visezi la o casă veche în cărțile de vis?

Visele noastre sunt o reflectare a emoțiilor și sentimentelor trăite. În subconștient, amintirile, imaginile unor oameni cunoscuți și oameni care s-au întâlnit accidental în viață sunt amestecate în mod bizar și transformate în imagini uimitoare. Și somnul are întotdeauna un sens. În acest articol vom încerca să explicăm la ce visează vechea casă. Ce prezice această viziune de noapte?

Important: dacă doriți să interpretați visul cât mai exact posibil, trebuie să vă amintiți tot ce ați visat în detaliu. Încercați să vă amintiți întreaga intriga în detaliu. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să descrii visul pe hârtie imediat după trezire.

De ce visează casa veche: interpretări ale cărții mici de vis Veles

În majoritatea cărților de vis, casa simbolizează acțiunile și faptele tale din viața reală. De aici provin majoritatea interpretărilor. Am compilat o selecție a celor mai bune interpretări din cărțile de vis ale celor mai autoriți autori.

În mica carte de vis Veles, sunt date următoarele semnificații:

 • visat o casă veche. Aceasta înseamnă că în viața de zi cu zi vei comite o abatere, vei merge la o faptă nepotrivită. Drept urmare, reputația va fi deteriorată, iar alții își vor schimba dramatic atitudinea față de tine. Prin urmare, monitorizați-vă cu atenție acțiunile și faptele – încercați să nu încălcați normele morale și, acționând în propriile interese, nu jignați alte persoane
 • casa veche visat la un copil. Dacă copilul tău se trezește și vorbește despre un astfel de vis, ar trebui să fii mai atent la el. Îi lipsește atenția ta, în plus, întâmpină o mulțime de probleme în comunicarea cu semenii. Încercați să aflați motivul. Poate copilul are nevoie de ajutorul și complicitatea ta.
 • visând colibă ​​mică de lemnsituat într-o zonă abandonată. Un astfel de vis vorbește despre dorința de a te ascunde de lumea exterioară, de a fi singur, singur cu gândurile tale. Ai nevoie de timp pentru a te reseta să te gândești la sensul vieții tale
 • Foarte casă veche, aproape ruinată, visează oameni cu probleme de sănătate. Ar trebui să mergi la doctor. Dar un vis poate să nu fie un semn de boală, ci de probleme în afaceri la locul de muncă. Acordați o atenție deosebită sănătății și carierei – ceva este în neregulă cu ele
 • Casa este veche dar arata destul de decent si locuibila. Deci, te vei confrunta cu unele dificultăți în viața personală și în carieră. Dar vei trece cu onoare acest test, vei rezolva toate problemele și, ca urmare, vei câștiga.
 • Cumpărând o casă veche visează la bunăstare în toate domeniile vieții. Dar numai cu condiția ca clădirea să fie puternică, frumoasă, iar camerele din interior să fie confortabile și bine îngrijite
 • Dar dacă într-un vis tu cumpără o casă veche, care este complet nepotrivit pentru viață, este în paragină, acesta este un semn nefavorabil. Un astfel de vis prevestește fie probleme de sănătate, fie pierderi financiare grave.
 • Atenție – în camerele casei există o mulțime de antichități sau obiecte de valoare? Deci, merită să așteptați o cunoștință cu o persoană care vă va deveni foarte utilă în viitor. El va veni în ajutor și vă va ajuta într-o situație foarte dificilă.

Așa interpretează visele autorul cărții populare mici Veles. Dar există și alte previziuni.

Care este visul casei vechi conform cărții de vis a lui Esop

Autorul cărții de vis a lui Esop oferă următoarele interpretări:

 • Visând că ești într-o casă veche și primi musafiri. Acesta este un vis nefavorabil. În curând vei pierde prieteni apropiați după un anumit conflict, al cărui vinovat vei fi tu însuți. Încercați să nu provocați certuri și totul se va termina cu bine.
 • casa veche poate fi și un vis pentru că simți nemulțumire față de propria ta viață. Nu ești mulțumit de relația cu persoana iubită, câștigurile lasă de dorit și nu există prieteni apropiați

Esop crede că visul la o casă veche este un semn că a venit timpul să recunoști problemele care există în viața ta și să începi să le rezolvi. Un astfel de vis este un semnal al subconștientului: trebuie să te gândești și să te decizi să te schimbi.

Alte interpretări

O casă veche și confortabilă este adesea asociată cu amintirile calde din copilărie. Prin urmare, pentru interpretare, merită să vă amintiți ce emoții ați experimentat în regatul lui Morpheus:

 • au fost calm si linistit – așteptați-vă la evenimente bune cu privire la schimbările din viața personală. În curând vei întâlni persoana pe care o iubești, vei construi o familie cu el și vei avea copii. Relațiile vor fi calde, armonioase, pline de iubire și înțelegere reciprocă.
 • Dar dacă într-un vis, în timp ce ești în casă, tu A se simți singur, experimentează un sentiment de nemulțumire, atunci nu totul este bine în viață. Un astfel de vis este un semn că ești jignit de părinții tăi, crezi că din cauza lor ai probleme în relațiile cu sexul opus. Este timpul să rezolvăm diferențele, altfel nu e departe de deznădejde și chiar de depresie
 • Vedeți în vis o casă veche care aparține bunicii tale? Înseamnă că totul este bine în viața ta personală. Este întotdeauna confortabil acasă, membrii familiei te respectă și te iubesc, urmează ani lungi și fericiți înconjurați de cei dragi.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului lui Miller Sărutul

Vedeți în videoclip la ce altceva poate visa casa:

De mare importanță este cum arăta casa veche în visul tău:

 • Dacă este așa clădire dărăpănată, abandonată, în viața reală te simți nesigur. Nu ai un punct de sprijin, o persoană pe care să te bazezi
 • Dacă casa veche este goală, și nu doriți să intrați în el, ceea ce înseamnă că planurile conturate în viața reală nu vor fi implementate. Toate ideile tale sunt sortite eșecului. Acesta nu este un motiv să fii supărat. Trebuie doar să vă reconsiderați obiectivele, să desemnați o nouă cale pe care o veți urma în viață.
 • Dacă casa de vis se prăbușește în fața ochilor tăiar trebui să fii atent la sănătatea ta. Este sub amenințare. Mergi la medic pentru orice eventualitate

Cum să interpretezi un vis despre o casă veche – 40 de sensuri din diferite cărți de vis

Dacă ai visat la o casă veche, atunci aceasta este o problemă de sănătate sau conflicte la locul de muncă. Un astfel de vis poate promite și probleme mari în viața personală.

Interpretarea unui vis despre o casă veche în funcție de detalii

În funcție de culoarea casei vechi:

 • alb – pentru împlinirea dorințelor;
 • întuneric – la un conflict cu un străin.

În funcție de mărimea casei vechi:

 • mare – la implementarea de idei noi;
 • ridicat – la apariția unei persoane influente în mediu;
 • mic – la stabilitatea financiară;
 • cu mai multe etaje – pentru a rezolva probleme;
 • imens – mult noroc.

În funcție de ce casă visează:

 • fără ochelari – la dificultăți;
 • bogat – la prăbușirea speranțelor;
 • dărăpănat – la probleme;
 • putred – spre singurătate;
 • ardere – la eșecuri în afaceri;
 • murdar – la durere;
 • casa copilăriei – la schimbări pozitive;
 • abandonat – vești bune;
 • suburban – la o viață de familie fericită;
 • bordat – la evenimente triste;
 • frumos – să cunoască o persoană interesantă;
 • nerezidenţial – a deranja pe frontul personal;
 • nefamiliar – la recuperare;
 • necurățat – la o ceartă cu cei dragi;
 • îngrijit – la probleme minore;
 • dezechilibrat – la conflicte familiale;
 • cu tavane înalte – spre prosperitate;
 • gol – la boala unei rude;
 • prăfuit – la știri din străinătate;
 • prăbușit – la o criză a relațiilor;
 • ars – spre dezamăgire;
 • spart – la o deteriorare a situației financiare;
 • teribil – la o pierdere a încrederii în viitor;
 • îngrijit – la litigii;
 • confortabil – spre bucurie;
 • cu geamuri sparte – la eșecuri în viitorul apropiat;
 • cu ferestrele deschise – spre bogăție;
 • cu cele închise – la cheltuieli mari.

În funcție de materialul din care este făcută casa veche:

 • lemn – pentru succesul creativ;
 • piatră – la stabilitatea în afaceri;
 • cărămidă – pentru a rezolva problema controversată.

În funcție de a cărui casă veche:

 • al tău – din păcate;
 • străin – la o întâlnire cu prietenii din copilărie.

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • alergând prin casa veche – a face o faptă bună;
 • curățați mizeria din ea – pentru a schimba situația în bine;
 • intră și rătăcesc prin casa veche, care are multe încăperi – la nevoia de a lua o decizie importantă;
 • rătăciți în ploaie și intrați într-o clădire veche – de frică de viitor;
 • întoarcere la casa veche – la nuntă;
 • a intra – la evenimente neașteptate;
 • ieșire – la creșterea carierei;
 • restaurați o casă veche – să vă regăsiți;
 • alege – la probleme la locul de muncă;
 • mergând de-a lungul drumului și văzând o casă veche bântuită – la o frică nerezonabilă;
 • cumpărați o casă veche cu verandă – la noi senzații;
 • admira casa veche – spre invidia celorlalti;
 • pentru a vedea cât de vechi case și apartamente sunt sparte – la o lipsă de comunicare;
 • găsiți o casă veche – pentru a umple familia;
 • petrece noaptea – la o ceartă cu vecinii;
 • deschide ușa unei case vechi și vezi o mulțime de gunoaie – la o deteriorare a reputației;
 • a încălzi o sobă rusească într-o casă veche – a cunoaște o persoană bună;
 • cumpărarea unei case pentru demolare – pentru a lua decizii pripite;
 • a intra într-o casă care necesită reparații – a semna documente importante;
 • faceți ordine în casa veche și curățați mizeria de acolo – pentru implementarea rapidă a planului;
 • a veni la casa unei clădiri vechi – a câștiga încredere în sine;
 • vânzarea unei case în care podeaua cade și acoperișul curge – la un conflict la locul de muncă;
 • ascunde-te într-o casă veche – pentru oaspeți;
 • repararea unei case care se prăbușește – pentru a corecta greșelile trecutului;
 • arde casa veche – a muta;
 • pentru a vedea cum vechea casă s-a prăbușit – la începutul unei noi etape în viață;
 • a demola o casă veche – la grijile legate de sănătatea rudelor;
 • a părăsi casa veche – la vestea bună;
 • plimbarea în jurul casei vechi – la o exacerbare a unei boli cronice;
 • curățați mobila și lucrurile într-o casă veche – spre singurătate;
 • a vedea cum se clătina casa veche – la necazuri zadarnice;
 • a vedea văruitul prăbușindu-se în casă – la o ceartă cu o persoană dragă.

În funcție de câte case vechi:

 • unul – a profita;
 • doi – la neînțelegere în familie;
 • mult – la conflicte la locul de muncă.

În funcție de locul în care se află casa veche:

 • la munte – la dificultăți;
 • în oraș – la schimbări rapide;
 • în sat – spre prosperitate;
 • în pădure – la o întâlnire fatidică;
 • în domeniu – la dorința de a îmbunătăți calitatea vieții;
 • în grădină – până la oboseală;
 • pe malul râului – la o cădere emoțională;
 • pe munte – la creșterea carierei;
 • lângă mare – la o viață calmă și măsurată.

În funcție de cine să fii în casa veche:

 • cu mama decedată – regrete pentru trecut;
 • cu o fantomă – la schimbări negative;
 • cu copiii – la vestea de la un prieten de școală.