De ce visezi că tușești într-un vis

De ce visezi la tuse

Majoritatea interpreților de vise, din punct de vedere negativ, consideră faptul că de ce visezi la tuse. Cel mai adesea, această imagine prezice boli în lumea reală, probleme în afaceri și certuri cu ceilalți. Interpretarea exactă a simbolului va depinde de circumstanțele a ceea ce a fost văzut noaptea.

Subconştient

Din punctul de vedere al subconștientului, tusea este o încercare a corpului de a scăpa de ceva de prisos. Când tușiți, mucusul este expulzat din căile respiratorii. Este posibil ca în lumea reală să simți că ceva te apasă. Putem vorbi despre relații cu cineva din persoane apropiate, presiune excesivă din partea managementului. Analizează ce te îngrijorează cel mai mult și încearcă să elimini acest factor din viața ta.

Dacă părea că o altă persoană tușește, asta ar putea vorbi despre milă și despre dorința de a ajuta pe care o simți pentru el în realitate. Poate că această persoană se afla într-o situație dificilă. Nu este exclus că merită să dai o mână de ajutor.

Carte de vis popular

În interpretul clasic al viziunilor nocturne, ei descriu după cum urmează: de ce visezi la tuse:

  • imaginea în sine prezice evenimente pozitive. Poate indica faptul că vei scăpa de ceva enervant și neplăcut;
  • uneori tusea înseamnă că vei avea probleme respiratorii. Acordați atenție simptomelor alarmante pentru a recunoaște din timp o posibilă boală;
  • dacă simți cum pleacă sputa, atunci vei depăși orice adversitate. Dificultățile anterioare vor fi lăsate în urmă, le vei face față cu succes. Chiar dacă vorbim de probleme vechi de care nu sperai să scapi. Să știi că toate obstacolele de pe drum sunt în puterea ta, principalul lucru este să crezi în tine;
  • a visat la alți oameni care tușesc – de fapt, nu ar trebui să te bazezi pe evenimente pozitive. Cel mai adesea, un astfel de vis promite dificultăți, probleme, conflicte cu alte persoane. Poate că ai trecut drumul pentru cineva, iar acum această persoană încearcă din toate puterile să-ți facă rău. Ai fi putut să o faci din neatenție, dar acum nu mai este nimic de reparat;
  • dacă în viziunea de noapte ați reușit să faceți față unui atac, ați fost vindecat, acesta este un indiciu că nu ar trebui să uitați de propriile interese. Ai grijă de sănătatea ta (fizică și emoțională) și amintește-ți că fiecare persoană are nevoie să simtă bucurie;
  • dacă ai visat că ai început tratamentul, atunci sănătatea ta nu va eșua până în ultimele zile ale vieții tale;
  • a auzi o tuse, dar a nu vedea o persoană este un avertisment despre inamicii secreti și oamenii invidioși. Ei pot pretinde că sunt prietenii tăi;
  • dimpotrivă, a vedea o persoană tușind, dar a nu auzi niciun sunet de la el este un semnal că urmează incidente ciudate și neplăcute;
  • tusea a învins una dintre rude – în realitate, un membru al familiei va primi vești neplăcute care îi vor afecta situația financiară.

Cartea viselor moderne

În această sursă, a auzi o tuse, dar a nu înțelege de unde vine, este un avertisment serios. Ești înconjurat de oameni care nu se comportă în cel mai bun mod, inclusiv față de tine. Nu vă lăsați tratați astfel, deoarece acest lucru este plin de o pierdere a reputației. In plus, nu vei realiza nimic daca iti permiti aceasta atitudine fata de tine.

Am visat că au tușit puțin – semn că vor apărea probleme de sănătate. Nu trebuie să fii foarte supărat, pentru că nu vorbim despre ceva serios. Este probabil să existe o ușoară stare de rău sau o rănire domestică minoră.

De ce visezi la o tuse puternică – la faptul că nu trebuie să amânați o vizită la medic. A simți că nu poți respira este un semn sigur că ai probleme cronice de sănătate.

Alți oameni au tusit într-un vis – în viitorul apropiat vor trebui să se confrunte cu adversități și necazuri. Cartea de vis sugerează că vei ezita și nu vei lua decizia corectă. Din cauza propriei lenețe, poți suferi serios.

Dacă visezi că ai reușit să faci față bolii, atunci sănătatea ta se va îmbunătăți. Va fi puternic până în ultimele zile ale vieții.

Sonnik Miller

Dacă tușiți puternic și mult timp într-un vis, atunci este ceva de care să vă faceți griji în realitate, crede acest autor. În cele mai multe cazuri, astfel de simboluri indică probleme de sănătate în realitate. Nu neapărat vei fi chinuit de o boală gravă incurabilă, dar trebuie să fii atent la starea ta.

Am visat că altcineva tușește – în realitate, se prevăd dificultăți. Poate că nu va fi ușor, dar, ca rezultat, vei depăși totul cu succes.

Dacă vă îmbolnăviți de bronșită, atunci trebuie să vă pregătiți pentru obstacole și complicații pe drumul către obiectivul dvs. Cel mai probabil, unul dintre persoanele apropiate se va îmbolnăvi, ceea ce va afecta negativ starea generală a lucrurilor. Cu toate acestea, uneori bronșita indică faptul că perspective tentante se vor deschide înaintea ta.

Carte de vis islamică

Din punctul de vedere al acestei surse, astfel de imagini indică de obicei o confruntare cu un reprezentant al autorității. Cel mai probabil, va trebui să faci o plângere oficială împotriva lui pentru ceva. Dacă simți că nu poți respira din cauza tusei, asta prevestește moartea. Pentru oamenii de afaceri, astfel de viziuni nu sunt de bun augur. Probabil că poți pierde o afacere în care ai investit mult efort.

Interpretarea viselor lui Loff

Potrivit autorului, această imagine indică dorința de a scăpa de ceea ce interferează. De ce visezi să tusești sânge – la faptul că această situație este cumva legată de rude apropiate sau alte persoane cu care comunicați foarte strâns. Dacă se vede spută, aceasta indică ceva străin, neobișnuit pentru tine și, prin urmare, neplăcut.

Îți amintești dacă tusea a fost cumva neobișnuită? În acest caz, acesta va fi elementul principal al visului și motivul principal al interpretării. De exemplu, în loc de spută, din gură apar unele obiecte. Este semnificația lor care trebuie analizată în primul rând.

Citeste mai mult:  Văzându-ți pieptul într-un vis

Poate apărea o persoană care tusește, care poate fi interpretată și în moduri diferite. Se ține cont dacă tusea a interferat cu alții sau nu. Cel mai adesea, vorbim despre faptul că ceea ce se întâmplă în viața unei persoane care visează te va afecta cumva. Cel mai probabil nu în cel mai bun mod.

Tusea la copii provoacă neliniște și anxietate severă. Dacă copilul tău este lovit de o boală, aceasta simbolizează problemele viitoare. Se va întâmpla ceva în viața lui care te va face să-ți faci griji. Îți amintești ce ai făcut în viziunea de noapte? Ai încercat cumva să-ți ajuți copilul, să-l vindeci? Amintiți-vă cât mai multe detalii puteți, deoarece acestea vă vor da indicii despre ce să faceți în continuare în lumea reală. Poate că ești capabil să influențezi evenimentele negative din viața copilului și să-l ajuți.

Dacă visezi cum tușește altcineva din rudele apropiate, visul poate indica o perioadă dificilă din viața acestei persoane. Este posibil ca evenimentele viitoare să te afecteze și pe tine.

Interpretarea viselor Smurova

În această sursă, imaginea mărturisește necazurile care vor apărea din cauza unor fleacuri. A auzi o tuse este un semn al primirii de vești proaste care vor afecta afacerea. Începerea tratamentului pentru o boală este un simbol al faptului că va trebui să duci o luptă constantă pentru un viitor mai bun. Dacă se vede o persoană care tusește, acesta este un vis de necaz.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul este unul dintre puținii care au atribuit imaginii un sens pozitiv. În prezentarea acestuia interpretare vis tuse simbolizează sănătatea bună și succesul în afaceri.

De ce visezi la o tuse

Tușiți conform cărții de vis a lui Miller

A visa că ești chinuit de o tuse persistentă indică o stare proastă a sănătății tale. Dar lucrurile se vor înrăutăți dacă visezi că îl vindeci având grijă de tine și făcând din asta un obicei.

A visa că alții tusesc – vorbește despre unele evenimente neplăcute în viitor, cărora le vei face față în cele din urmă.

Tușește conform cărții de vis a lui Hasse

Tuse – ferește-te de umerașe; tușindu-te – sănătate pe termen lung.

Tușiți conform cărții de vis de familie

Dacă într-un vis ești chinuit de o tuse puternică, ar trebui să te gândești la sănătatea ta.

Vindecă tusea într-un vis – te vei recupera în viața reală.

Dacă altcineva tușește în visul tău, în viitor te așteaptă niște evenimente neplăcute, cărora le vei face în cele din urmă.

Tuse conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Tușitul într-un vis este un semn de iritare. Astfel de vise prevestesc de obicei dispute dureroase și conflicte dificile. În viitorul apropiat, este mai bine pentru tine să eviți certurile, fără a da frâu liber iritației tale, altfel consecințele conflictului vor fi dureroase pentru tine.

A vedea oameni tușind într-un vis este, de asemenea, un avertisment. Poate că unele dintre planurile tale îi vor provoca pe alții într-un conflict.

Tuse conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Să te vezi tușind într-un vis este un semn rău. Chiar ar trebui să fii supus unui examen medical de către un medic sau un vindecător cu experiență.

Tușiți conform cărții de vis de la A la Z

Tușirea într-un vis – înseamnă indiscreția cuiva față de tine. Tușirea într-un vis oferă griji și probleme legate de sănătate. Dacă într-un vis vă sufocați cu o tuse puternică, atunci în realitate va trebui pur și simplu să vedeți un medic.

Tratează tusea în vis – vei avea o sănătate bună până la bătrânețe. Vindecă tusea – în realitate vei deveni stăpâna situației într-o situație extrem de delicată. A auzi pe cineva tusind într-un vis – în realitate, ferește-te de umerașe. A vedea pe cineva tușind dureros, dar nu auzi sunetul tusei – un astfel de vis prevestește evenimente ciudate și neplăcute.

Tuse conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Tuse auzi – Multă sănătate

Tuse conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Dacă ai visat că suferi de crize de tuse, ai știri tulburătoare.

A auzi pe cineva tusind într-un vis – la știri neplăcute, din cauza cărora poziția ta în societate se poate schimba.

Ai visat că una dintre rudele tale suferă de crize de tuse – una dintre rudele tale va primi vești alarmante și ar putea afecta foarte mult situația ta financiară.

Tușiți conform cărții de vis a unei femei moderne

O tuse persistentă într-un vis înseamnă că sănătatea ta lasă mult de dorit în realitate. Este mult mai bine dacă visezi că te-ai vindecat de tuse.

Dacă alții tușesc în vis, în viitor sunt posibile evenimente neplăcute, pe care le veți depăși în cele din urmă.

Tușește conform cărții de vis a lui Azar

Tușiți conform cărții moderne de vis

Dacă visezi că suferi de o tuse constantă, asta indică o stare proastă a sănătății, dar îți vei îmbunătăți sănătatea dacă vei duce un stil de viață sănătos.

A auzi pe alții tusind într-un vis înseamnă un mediu neplăcut pe care îl vei întâlni în timp.

Tuse conform cărții de vis de Est

Dacă suferi de tuse, aceasta indică o stare proastă a sănătății tale.

Am visat că îi auzi pe alții tusind – înseamnă că trebuie să comunici cu oameni care nu-ți provoacă simpatie.

Tuse conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

Tuse conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Tuse – visezi că unii oameni tușesc – necazurile te vor birui de ceva timp, dar le vei face față; nu pleca când nu te lasă să pleci. Tu însuți se pare că tuși – un vis îți prevestește o boală, dar boala nu va fi neapărat asociată cu plămânii sau bronhiile. Te-ai recuperat dintr-o tuse într-un vis – un astfel de vis este un semn bun; vei scăpa de ceea ce te asuprește de ceva vreme; dificultăți care înainte ți se păreau de nedepășit, acum le vei elimina din mers – abia observând; caută-ți dragostea și o vei găsi.

Citeste mai mult:  Să văd un prieten într-un vis

Tușiți conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă tuse într-un vis – Probleme asociate cu sănătatea. Imaginați-vă că beți un elixir vindecător și că tusea scapă.

Tușiți conform Cărții Marelui Vis

Tuse conform cărții de vis a lui Artemidor

Ați avut o tuse – Un vis în primăvară înseamnă că trebuie să aveți de-a face cu o persoană nepoliticosă, prost manieră. Vara, înseamnă că te așteaptă necazuri minore. În toamnă – la vești neplăcute. Iarna – la starea de rău.

Tuse conform cărții de vis vechi rusești

Interpretarea cărții de vis: Tuse – Este interpretată în cartea de vis ca o indiscreție, deoarece interpretul raportează despre esența visului la care visezi.

Tuse conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Tuse – Dacă suferi de o tuse severă – ar trebui să te gândești la sănătatea ta. Vindecă tusea într-un vis – te vei recupera în viața reală. Dacă altcineva tușește în visul tău, în viitor te așteaptă niște evenimente neplăcute, cărora le vei face în cele din urmă. A visa la tuse este un semn de frustrare în treburile tale din cauza fleacurilor, precum și a grijii. A auzi o tuse într-un vis este un semn de vești proaste despre obstacolele în afaceri. Tratarea tusei într-un vis înseamnă lupta ta zilnică pentru locul tău sub soare. A-i vedea pe alții într-un vis în timp ce se sufocă din cauza tusei este un prevestitor de necaz. Respirație, sufocare, medicamente. O tuse persistentă într-un vis înseamnă că sănătatea ta lasă mult de dorit în realitate. Este mult mai bine dacă visezi că te-ai vindecat de tuse.

Tușește conform cărții de vis pentru femei

Tuse – O tuse persistentă într-un vis înseamnă că sănătatea ta lasă mult de dorit în realitate. Este mult mai bine dacă visezi că te-ai vindecat de tuse. Dacă alții tușesc în vis, în viitor sunt posibile evenimente neplăcute, pe care le veți depăși în cele din urmă.

Tușiți conform cărții de vis a unei gospodine

Tuse – dificultate în exprimarea sentimentelor.

Tușiți conform cărții de vis a lui Solomon

Tusea este o sănătate excelentă.

Tuse conform interpretului de vis 1829

Tuse – interpretată în cartea de vis ca indiscreție.

Cartea de vis islamică tuse

Dureri în gât și tuse – se spune că autorul visului se va plânge de reprezentantul autorităților. Dacă se sufocă din cauza tusei, va muri.

Ei spun că tusea este un semn că autorul visului va depune o plângere împotriva unei persoane și, ulterior, va renunța la drepturile sale.

Dureri în gât și tuse – se spune că autorul visului se va plânge de reprezentantul autorităților.

Dacă se sufocă din cauza tusei, va muri.

Dacă, de exemplu, este comerciant, își va pierde afacerea.

Cartea de vis tuse pentru o cățea

Tuse – trebuie să ai grijă de sănătatea ta.

Pentru a vindeca tusea într-un vis – încearcă să ai mai multă grijă de tine și să nu refuzi odihna, vitaminele, precum și bucuriile plăcute și dulci pentru trup și suflet.

Auzind pe cineva tusind într-un vis – în viitor, așteptați-vă la mici necazuri care nu vor da prea multă îngrijorare.

Tuse conform cărții de vis a secolului XXI

Dacă tu sau cineva tușiți într-un vis, atunci secretul va deveni clar.

Tuse conform cărții de vis slave

Tuse – nu spune prea multe în realitate. Marte în Gemeni

Tuse conform cărții de vis Veles

A auzi o tuse – pentru a cunoaște secretul, sănătatea, succesul în afaceri.

Tuse conform New Dream Book din 1918

Cartea de vis tuse 2012

Tusea este o reflectare a dificultății de a accepta ceva (pe cineva) și/sau de a crede în ceva (cineva).

Tuși în vis

Stil de viață greșit, alimentație dezechilibrată, departe de ecologie ideală, agravată de vremea dezgustătoare. Toate acestea implică boli de severitate diferită. O răceală în lumea modernă este în general un fenomen normal. Dar ce înseamnă să tuși în vis? De ce visează acest fenomen, cartea de vis vă va ajuta să înțelegeți.

Sonnik Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, pentru a determina cu exactitate despre ce este vorba despre acesta sau acel vis, ar trebui să acordați atenție detaliilor minore. Ei sunt cei care influențează interpretarea finală a oricărui vis.

Deci, o tuse ușoară sugerează că visătorul este într-o sănătate excelentă și nu este în pericol de a răci. Dacă în vederea nocturnă ai tușit foarte tare și cu angoasă, atunci în realitate, dimpotrivă, ar trebui să ai grijă de sănătatea ta.

Dar să vindeci o răceală în vis este foarte bine. Asta înseamnă că vei putea lua măsuri la timp și te vei salva de o boală extrem de periculoasă.

Totul o sa fie bine

În general, această boală într-un vis poate spune multe despre starea de spirit a visătorului. Deci, dacă ai visat că tuși, atunci anxietatea și iritația cu ceva sau cineva s-au instalat în inima ta.

Prin urmare, cartea de vis recomandă evitarea conflictelor și certurilor în viitorul apropiat, altfel totul se poate termina într-o explozie serioasă de furie din partea ta.

Nu este greu de ghicit de ce cineva visează să tușească mult timp și apoi să se vindece miraculos. În lumea reală, vei găsi puterea de a-ți schimba atitudinea față de lume și totul va fi bine.

Interpretare negativă

Interpretarea visului consideră că este deosebit de rău pentru comercianți și oameni de afaceri să tușească într-un vis. Acesta este un semnal clar al dificultăților iminente, care poate duce la ruină.

Această interpretare este deosebit de relevantă dacă ați visat că există spută cu sânge. Acesta este un indiciu clar al problemelor grave și chiar al falimentului total.

Când încercați să vă dați seama de ce visează o tuse, asigurați-vă că vă amintiți calitatea bolii. De exemplu, tusea cu sânge într-un vis este un semn foarte deranjant. Hemoptizia poate indica direct debutul tuberculozei și a altor boli grave.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a pescui într-un vis

Ai visat că tușești sânge? Sunați imediat rudele apropiate, acestea pot fi în pericol.

Faima și succesul te așteaptă

Dacă într-o viziune de noapte ai văzut că o altă persoană intră într-o criză de tuse, atunci în realitate vei fi înconjurat de tandrețe și grijă.

În general, a vedea sau auzi pe cineva tușind puternic este un simbol favorabil. Conform cărții de vis, veți afla în curând știrile secrete și veți obține un succes complet în orice afacere.

Mai mult, dacă ai visat că ai fost literalmente tusit, atunci în curând vei găsi o mare faimă sau, în cel mai rău caz, popularitate în anumite cercuri.

Dacă tusea se potrivește chinuie pe cineva apropiat, atunci unele știri vor provoca o deteriorare a stării tale financiare.

Iubirea mamei

Apropo, dacă o mamă a visat că copilul ei tușește în vis, atunci aceasta vorbește mai mult despre experiențele ei decât despre o răceală adevărată.

Dacă vede că copilul tușește puternic, dar nu aude sunetul, atunci cartea de vis promite în realitate o situație foarte ciudată și inexplicabilă.

Dacă într-un vis copilul tușește, iar tu îl tratezi, în plus, copilul își revine, atunci îi este garantată o sănătate bună până la bătrânețe. Dacă vorbim despre simbolismul unui astfel de vis, atunci dragostea și grija maternă vor salva literalmente o persoană de toate necazurile vieții.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea viselor chelie

Am visat că m-am îmbolnăvit

De ce visezi la sângele altcuiva?

Interpretarea viselor o plombă a căzut dintr-un dinte

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

De ce visezi tuse într-o carte de vis

30 iunie 2019 la 14:07 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Tusea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Tuse într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

La ce visează Tusea și ce înseamnă:

Dacă tu sau cineva tuși într-un vis, înseamnă că secretul va deveni clar.

Sonnik Miller

De ce visează Tuse într-un vis?

Un vis că ești chinuit de o tuse persistentă indică o stare proastă a sănătății tale. Dar totul nu este atât de fatal dacă visezi că îl vindeci având grijă de tine și făcându-l obiceiul tău.

A visa că alții tusesc, vorbește despre niște evenimente neplăcute în viitor, cărora le vei face față în cele din urmă.

Carte de vis slavă

Tușiți într-un vis de ce visează visătorul

Ai visat Tuse – nu spune prea multe în realitate. Marte în Gemeni

Interpretarea visului pentru întreaga familie / E. Danilova

Tuse – dificultate în exprimarea sentimentelor.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Tuse – Un vis în primăvară înseamnă că trebuie să ai de-a face cu o persoană nepoliticoasă, prost manieră. Vara, înseamnă că te așteaptă necazuri minore. În toamnă – la vești neplăcute. Iarna – la starea de rău.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Tuse – Probleme legate de sănătate. Imaginați-vă că beți un elixir vindecător și că tusea scapă.

Carte de vis modernă mare

Tuse – de ce visează visătorul?

Visezi că unii oameni tușesc – necazurile te vor birui de ceva timp, dar le vei face față; nu pleca când nu te lasă să pleci. Tu însuți se pare că tuși – un vis îți prevestește o boală, dar boala nu va fi neapărat asociată cu plămânii sau bronhiile. Te-ai recuperat dintr-o tuse într-un vis – un astfel de vis este un semn bun; vei scăpa de ceea ce te asuprește de ceva vreme; dificultăți care înainte ți se păreau de nedepășit, acum le vei elimina din mers – abia observând; caută-ți dragostea și o vei găsi.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Tuse – Atenție la umerașe; tușindu-te – sănătate pe termen lung.

Visul lui Azar

Care a fost visul Sănătății

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Tuși pentru a auzi – sănătate bună

Cartea viselor esoterice

Tuse – În vis – vei fi invitat la TV, radio, lucrările tale vor fi tipărite sau despre tine. Ai tușit – faima te așteaptă. Ceva de tuse – vezi ce este, dar „este” interferează cu succesul tău, trebuie să scapi urgent de el.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează tusea?

O tuse persistentă într-un vis înseamnă că sănătatea ta lasă mult de dorit în realitate. Este mult mai bine dacă visezi în vis că te-ai vindecat de tuse. Dacă alții tușesc în vis, în viitor sunt posibile evenimente neplăcute, pe care le veți depăși în cele din urmă.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Tuse

Tuse – Interpretată în cartea de vis ca indiscreție.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi la o tuse?

Tuse – Auzi, tuse – află secretul, sănătatea, succesul în afaceri.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visezi la tuse?

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce tusea visează

Dacă suferi de o tuse severă, ar trebui să te gândești la sănătatea ta. Vindecă tusea într-un vis – vă veți recupera în realitate. Dacă altcineva tușește într-un vis, în viitor vă așteaptă niște evenimente neplăcute, pe care le puteți gestiona.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visează Tusea, cum să înțelegi?

Tuse – dificultate în exprimarea sentimentelor.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Tuse – Probleme legate de sănătate. Imaginați-vă că beți un elixir vindecător și că tusea scapă.

Tuse în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să tușești pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .