De ce visează o femeie la o pisică cu pisoi

Am visat la o pisică cu pisoi – nuanțele decodării din cărțile de vis

Se dovedește că creierul unei pisici este biologic mai aproape de om decât creierul unui câine. Prin urmare, aceleași părți ale capului sunt responsabile pentru emoțiile noastre. Într-adevăr, aceste creaturi blânde care torcează sunt capabile să pătrundă în inimile noastre și să rămână acolo mult timp. Care este visul unei pisici cu pisoi, vom afla în celebrele cărți de vis.

Cuvânt bun și pisica este mulțumită

În timpul Inchiziției spaniole, pisicile au fost recunoscute ca ajutoare ale diavolului și mii de animale au fost arse. Interpreții moderni sunt împărțiți în opinii. Ei înzestrează acest animal de companie atât cu trăsături pozitive, cât și negative.

Datorită capacității lor de a vedea în întuneric și de a se mișca rapid, în tăcere, sunt numite fiare misterioase care cunosc forțele secrete ale întunericului, în special pisicile negre.

Principiul feminin al unei pisici îi oferă grație, viclenie, inteligență și fertilitate. În creștinism, se obișnuia să se lase mai întâi pisica să intre în casă. Se credea că aduce cu ea căldura vetrei, confort, liniște și armonie, atrăgând energie pozitivă.

În filosofia Feng Shui, este considerat un simbol care atrage norocul. O figurină visată a unei pisici, cu laba ridicată, va aduce fericire și bogăție visătorului, protejându-l de forțele negative. Adică, aceste animale de companie ajută la circulația continuă a energiei pozitive și negative, filtrând și aliniind fluxurile.

Cu jocuri, ea neutralizează zonele stagnante stând în ele și lingându-se. Prin urmare, pentru o persoană adormită, un astfel de complot promite multă putere, idei și entuziasm pentru a schimba ceva în viața sa. Activitatea se va manifesta în orice: muncă, familie sau hobby preferat. Și sărind de sus, pisica într-un vis treaz îndepărtează barierele în calea persoanei adormite, deschizându-i ușile încuiate anterior.

Bucurii pisici pentru femei

O pisică cu pisoi este personificarea tandreței, îngrijirii pentru urmași. Un astfel de vis va permite femeilor să-și armonizeze aspirațiile prin identificarea gândurilor care trebuie ajustate.

Dacă pisoii încearcă să te împiedice să faci treburile casnice în vis, atragându-te în jocurile lor, în viața reală te anunță că ai stat prea mult acasă. Ești inteligent, educat, ceea ce înseamnă că este timpul să urmezi o carieră.

Pisicuța interferează cu o întâlnire romantică mieunandu-te și necăjindu-te – acesta este un indiciu de concentrare excesivă a aspirațiilor amoroase care vă dăunează îndatoririlor oficiale.

Un pisoi roșu a fugit peste drum către o doamnă necăsătorită – aceasta este o șansă bună de a-ți găsi sufletul pereche și de a scăpa de singurătate. Principalul lucru pentru tine este să înțelegi la timp că acesta este singurul și să nu-l ratezi.

O pisică tricoloră însărcinată bătută în cuie în casa unei domnișoare – înseamnă că natura îți va oferi în curând fericirea feminină, vei cunoaște dragostea unui bărbat, maternitatea și bucuriile familiei.

Am visat la o pisică cu un pisoi – în realitate trebuie să arăți respect față de rudele sau părinții tăi în vârstă. Fii atent la ei, vorbeste. Poate că ești singurul lor sprijin și speranță, este important să-ți amintești cât de mult îi iubești și îți sunt dragi.

Am văzut în prag un coș cu pisoi albi – așteptați-vă la mare bucurie, profit financiar și tot felul de binecuvântări de la soartă. Dar acesta este și un semn că trebuie să muncești din greu. Urmează schimbări mari și, odată cu ele, noi griji, treburi pe care nu le cunoșteai înainte și, poate, ocolite. Vă va ajuta să vă schimbați stilul de viață, atitudinile, valorile. Ceea ce mai înainte părea necesar va deveni lipsit de importanță, iar ceea ce nu i s-a acordat atenție va căpăta o semnificație specială în prezent.

Un om mândru nu va avea o pisică pe piept

Pisicile vin în viziuni asupra unor personalități luminoase și intenționate, ca ei înșiși. Prin urmare, pentru o predicție de succes, culoarea animalului de companie, culoarea lui, este importantă pentru visător.

Pisica neagră va aduce o mulțime de momente pozitive în viața reală celor care au succes, încrezători în abilitățile lor, toate mișcările sunt calculate și verificate. Îți va întări poziția activă cu evenimente strălucitoare, după care vei deveni recunoscut și popular.

Oamenii ghinionişti, sedentari aşteaptă doar probleme de la un astfel de vis. Pentru că culoarea neagră atrage acele energii care sunt deja lângă ea.

A visat animale de companie gri pentru o persoană angajată într-o profesie periculoasă – acesta este un avertisment împotriva pericolului. Te bazezi prea mult pe noroc și șansa să-ți riști viața. Poate fi o modalitate de autoafirmare, iar pe de altă parte, o provocare pentru colegi, dovada că ești cel mai bun în afacerea ta.

Pentru a vedea cât de frumosi pisoi pufosi ies din coș în direcții diferite – în realitate nu te poți decide asupra unui scop în viață. Du-te la muncă, dormi, mănâncă, iubește și totul pare să fie bine, dar uneori apare o întrebare la care îți este greu să răspunzi. Iar scopul este cu siguranță necesar pentru a deveni stăpânul vieții, pentru a obține succesul, pentru a dezvălui talente, pentru a scăpa de concentrarea asupra problemelor cotidiene, pentru a câștiga independență, putere, libertate, pentru a deveni respectat, iubit.

Pisicile care se deplasează în direcții diferite acționează ca oportunități trimise de soartă. Dar trebuie să te înțelegi pe tine însuți și să te decizi asupra pisoiului care îți place.

Hotărât și ridicați fericirea miaună roșie – o alegere excelentă. O perspectivă bună de a câștiga rapid capital inițial, care va deveni o platformă pentru tranzacții financiare mari și dezvoltarea de succes a afacerii.

Să acordați atenție într-un vis unui animal de companie colorat, dar apoi să treceți la unul alb – în realitate este prea frivol să tratați relațiile amoroase.

Nu trezi o pisică adormită, cărțile de vis ale autorului

Gustov Miller

Aderarea la o interpretare negativă oferă o pisică care are pisoi cu agresivitate și ostilitate. Avertizând visătorul să fie foarte atent în această perioadă, un astfel de complot înseamnă atacurile cuiva, presiunea și teroarea în direcția ta.

Dar, pe de altă parte, poate că tu însuți ai devenit motivul acestui comportament. Uneori le oferim altora un motiv să se gândească la noi, nu la ceea ce reprezentăm de fapt. Încearcă să-ți înțelegi inamicul, motivul lui pentru comportament. Luarea contactului și aflarea motivelor dezacordului ar fi o decizie rezonabilă.

Wang

O mulțime de animale de companie, de diferite vârste și dimensiuni într-un vis, vorbesc despre legăturile discreditante ale visătorului. Acest lucru nu se aplică neapărat sferei intime. Poate exista magie neagră și o relație cu forțe din altă lume, spirite.

În orice caz, acest lucru poate reduce indignarea oamenilor asupra persoanei adormite, poate provoca situații conflictuale și ruperea relațiilor, urmată de expulzarea din locurile lor de reședință.

Nostradamus

Un reprezentant sălbatic al familiei de pisici poate personifica viitoarea catastrofă, epidemie, secetă. Dar dacă ai visat la un coș cu pisicuțe, pacea și bunătatea vor domni în viitorul apropiat.

Citeste mai mult:  Visând la prăbușirea unui avion

Care este visul unei pisici cu pisoi: să fie atinsă sau să fie precaută?

Toată lumea iubește pisicile. Și chiar dacă acum oamenii nu au nevoie să-și protejeze casele de șoareci și nu cred prea mult în spiritele rele – o creatură caldă care toarce aduce confort, bunătate și afecțiune. Dar o pisică atât de scumpă și drăguță într-un vis este adesea un simbol al forțelor inamice. Adevărat, nu toate cărțile de vis interpretează visele astfel: pentru a afla de ce visează o pisică cu pisoi, trebuie să ne amintim toate detaliile visului.

Care este visul unei pisici cu pisoi: interpretare în cărțile de vis

Miller nu a considerat pisica cu copii pe care o vedea noaptea un semn bun. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele vise când un animal se repezi asupra unei persoane, protejându-și pisoii. În viață, asta nu poate însemna decât un singur lucru: ai grijă, cineva din apropiere încearcă să-ți pună un porc.

 • În previziuni Wangi a visa la o păsărică înconjurată de mulți pisoi mici însemna rușine. Încercați să vă controlați comportamentul, mai ales la petrecerile corporative.
 • Fiul lui Nostradamus mai pragmatic: dacă un vis cu o pisică în rolul principal prezice o secetă sau o catastrofă pe scară largă, atunci o creatură pufoasă cu copii înseamnă o îmbunătățire a situației din țară.

Aproape toate interpretările Freud conțin experiențe sexuale: o pisică cu copii nu face excepție. Visele frecvente cu un animal mângâietor explică dorința ta subconștientă de a găsi un partener mai tânăr pentru întâlniri intime.

Pisici într-o carte de vis (video)

Care este visul unei pisici cu pisoi pentru o fată, femeie, bărbat

Interpretarea unui vis depinde, în special, de cine a visat o pisică care alăptează.

 • Pentru o fată tânără, visează la o pisică cu pisoi
 • promit un număr mare de admiratori îndrăgostiți. Din nefericire, interpreții tac cu privire la seriozitatea relației.
 • Pentru un bărbat, un vis cu un prădător felin înseamnă în realitate o dorință de a face rău. Este posibil să fi jignit foarte mult pe una dintre doamnele tale apropiate.

Pentru antreprenorii începători, o pisică cu copii este un vis urât: cel mai probabil, concurenții nu sunt mulțumiți de tine și vor încerca să te pună la punct în toate modurile posibile.

Să visezi la o pisică neagră, albă, roșie cu pisoi

De mare importanță este culoarea pisicii care visează.

 • Un animal și puii săi în negru pot însemna o trădare a unei persoane dragi sau o mare pacoste. Pentru o femeie, acest lucru poate servi ca un avertisment cu privire la apariția unui rival periculos.
 • O pisică albă poate promite o surpriză neașteptată, totuși, nu va fi plăcută: evenimentele ulterioare vor fi negative și cadoul nefericit va fi de vină.
 • O păsărică cu păr roșu cu pisoi promite o întorsătură bună a destinului în viața reală. Este posibil ca pisica să viseze să adauge o familie. În general, un astfel de vis promite o perioadă de viață ușoară, când totul se rezolvă fără prea multe bătăi de cap.
 • Pisicile tricolore sunt considerate speciale în viața reală: de regulă, sunt vânători excelenți și au darul vindecării. Un vis cu un animal atât de excepțional oferă o viață plină de diverse aventuri, poate undeva cu o părtinire aventuroasă. Nu ar trebui să vă faceți griji: totul se va termina cu bunăstarea dumneavoastră financiară.

Pisicile pufosi, gri fumurii, prezic pacea si prosperitatea in familie.

Dacă într-un vis o pisică hrănește pisoi

O pisică albă care se hrănește este un vis bun. În viața reală, acest lucru poate însemna un cadou frumos de la un prieten apropiat. Apropo, surpriza nu va fi neapărat materială – probabil că persoana iubită va arăta dragoste și tandrețe autentice.

Adevărat, pentru ca viziunea din regatul lui Morpheus să devină realitate, aveți nevoie de o convingere fermă că pisoii sunt copiii acestui animal anume.

Care este visul unei pisici cu pisoi nou-născuți foarte mici

Pisicii orbi nou-născuți pot spune persoanei adormite că în viața reală nu totul este atât de neted și corect. Este posibil să îți fie greu să iei o decizie responsabilă, iar tu ești ca un pisoi orb care împinge în direcții diferite și nu vede ieșire. Sentimentul de nesiguranță și frică trebuie depășit, doar în acest caz soarta poate fi schimbată.

 • Cel mai adesea, o grămadă de pisoi mici pufoși promite probleme și o deteriorare nesemnificativă a sănătății. Un astfel de vis nu va cauza prea multă îngrijorare, dar va fi totuși necesar să luăm unele măsuri. Rezolvarea în timp util a problemelor minore vă va salva de intrigile atacatorilor majori.
 • Somnul cu pisoi nou-născuți poate fi interpretat în funcție de starea emoțională a persoanei adormite. Dezgustul la vederea unui animal care naște poate însemna un drum dificil, cu multe obstacole și dușmani vicioși.Dimpotrivă, tandrețea și simțul compasiunii promit un rezultat favorabil în afaceri.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să vezi copii pursânge, atunci acest vis promite un cadou bun sau doar o dispoziție grozavă în viața reală. O picătură de gudron la un astfel de vis – este posibil ca ofranda să nu fi fost făcută dintr-o inimă curată, iar donatorul așteaptă un serviciu de returnare de la tine.

De ce visează pisoii morți

A vedea un copil de pisică mort într-un vis este foarte neplăcut. Cu toate acestea, în realitate, acesta este un vis complet inofensiv: nu trebuie să așteptați mana din cer, dar vor trece și evenimentele rele.

 • Un pui de pisici promite necazuri, animalele moarte sunt o chestiune complet diferită – problemele se vor termina pe neașteptate, spre plăcerea ta.
 • Dacă un copil pufos moare în vis în fața ochilor tăi, nu ar trebui să vă fie teamă: toate dificultățile vor fi depășite cu ușurință. Cel mai probabil nu vei avea nevoie de multe probleme.
 • Pisicile morți din regatul lui Morpheus promit eliberare anticipată prizonierului în viața reală.
 • Pentru femeile aflate în poziție, somnul prezice o naștere ușoară, fără complicații.
 • Micii prădători uciși într-un vis în viața reală vor ajuta la rezolvarea celor mai complicate probleme și vor săpa o groapă pentru cei care ți-au pregătit-o.
 • Un semn bun sunt pisoii negri morți: dâra neagră din viața ta s-a terminat, pregătește-te să primești cadouri de la soartă.

Dacă un copil pufos moare în vis în fața ochilor tăi, nu ar trebui să vă fie teamă: toate dificultățile vor fi depășite cu ușurință

Pisicile înecate visează la bunăstare materială: este posibilă un bonus în bani sau o promovare.

La ce altceva poate visa o pisică cu pisoi

Dacă ai visat că într-un vis ai înecat pisoi, atunci acest lucru prevestește succesul în viața reală.

 • Am visat să ucid un animal cu propriile mele mâini – pregătiți-vă să vă rezolvați singur problemele: nu veți primi ajutor de la cei dragi. Dacă pisoiul rezistă, atunci vei avea o luptă lungă și obositoare.
 • Dacă un mic prădător te-a mușcat într-un vis, atunci când te trezești, încearcă să descoperi un ipocrit și un escroc în cercul tău.
 • Înmormântarea unui pisoi într-un vis te invită să uiți vechile nemulțumiri.
 • Cumpărarea unui pisoi mic vă poate avertiza asupra fraudei care vă amenință: aveți grijă la tranzacțiile financiare.

Un pisoi prezentat este un vis trist, prevestitor de singurătate.

De ce visează pisicile sau pisicile (video)

Din păcate, în viața reală există un număr mare de pisici abandonate cu copii mici. Este posibil ca animalele văzute într-un vis să fie doar o ilustrare obișnuită a zilei tale. Dacă dintr-o dată vrei să neutralizezi interpretările proaste ale viselor, dă un cămin cald unui mic pisoi abandonat. Și apoi, indiferent la ce visezi, viața ta va fi plină de bunătate și afecțiune.

Citeste mai mult:  Văzând legume într-un vis

Care este visul unei pisici cu pisoi pentru o femeie sau un bărbat: o carte de vis

Care este visul unei pisici cu pisoi? Un vis viu cu atingerea animalelor de companie pufoase promite ceva complet neașteptat. Pentru a interpreta corect un vis, este important să vă amintiți bine cele mai mici detalii.

Ce înseamnă un vis cu o pisică și pisoi?

Interpretarea viselor nu se pretează întotdeauna logicii, adesea visele rele și de coșmar promit lucruri bune, dar pisoii drăguți născuți recent de o pisică, dimpotrivă, prevestesc probleme.

O pisică cu pisoi într-un vis marchează apariția iminentă a numeroase probleme și, cu cât animalul de companie are mai mulți copii, cu atât mai multe necazuri vor fi întâlnite pe drum. Cele mai multe cărți de vis recomandă ca, după o astfel de viziune, să aruncați o privire bine la cercul vostru interior: prieteni, colegi și rude iubite. Printre ei se pândește o persoană invidioasă, care își aruncă toată puterea pentru a-ți face rău cât mai mult. Dacă reușiți să-l expuneți pe cel rău în timp util, veți evita necazurile.

Nu ar trebui să vă fie frică de problemele viitoare, cu cât au fost mai puțini pisoi într-un vis, cu atât mai repede veți face față problemelor. Copii crescuți, plini de viață, răutăcioși și stricați proprietăți, avertizează asupra unei serii de necazuri și tragedii care se vor întâmpla pe visător și pe cei dragi săi.

De ce visează o femeie

Un vis este interpretat diferit, acolo unde a fost o pisică cu pisoi, dacă o femeie a visat despre asta. După un vis luminos, are sens să asculți corpul și să mergi la farmacie pentru un test de sarcină. Dacă ești deja conștient de situația ta interesantă, atunci nu trebuie să te temi de semne rele: dacă ai avut grijă de bebeluși, i-ai hrănit și mângâiat, simțind o tandrețe extremă, atunci totul va fi bine cu copilul, iar nașterea va merge. bine pentru femeie.

Dacă o fată tânără visează la o pisică cu un pisoi, viziunea prevestește o soartă calmă și de succes. În viață vor exista întotdeauna patroni care păzesc și protejează de necazuri și probleme.

Interpretarea somnului pentru un bărbat

Un vis viu în care un bărbat a văzut o pisică cu pisoi prezintă probleme minore la locul de muncă, precum și riscul de probleme în relațiile de familie. Încercați să vă rețineți și să dați dovadă de înțelepciune maximă pentru a evita adâncirea conflictelor.

Interpretarea somnului de către diverse cărți de vis

Aproape toate cărțile de vis au interpretări ale viselor asociate cu pisicile și urmașii lor. Pentru a interpreta corect viziunea, trebuie să vă amintiți bine circumstanțele și detaliile. Dar, indiferent de astfel de fleacuri, un vis va semnifica necazuri și probleme.

Cartea de vis a lui Freud

În Freud, animalele de companie pufoase personifică sexul opus și pofta pentru el. Dacă o pisică care a născut te mângâie, înseamnă că în viața reală nu te confrunți cu o lipsă de fani, iar jocurile cu urmași simbolizează pofta de tineri.

Dacă aveți întrebări – anunțați-ne Pune o intrebare

Potrivit lui Freud, dacă o pisică sau bebelușii ei te zgârie într-un vis, înseamnă că ascunzi o poftă de masochism, care se extinde nu numai la sfera sexuală, ci și la comportamentul de zi cu zi. Aruncă o privire în jur: poate te înconjori în mod deliberat de oameni care îți provoacă constant suferință morală.

Dream Vanga

Poziția lui Vanga în raport cu animalele de companie este destul de strictă: un vis cu participarea lor promite negativitate și avertizează asupra prezenței în viața ta a unei anumite persoane certate, care este extrem de periculoasă pentru soarta ta. Dacă există mulți pisoi în viziune, așteptați-vă la prăbușirea propriei reputații și la rușinea națională.

Interpretarea viselor lui Loff

Potrivit lui Loff, un animal de companie care a născut într-un vis prezintă o pierdere destul de nefericită de bani. Ești prea credul și extrem de neatent, așa că toate necazurile care au loc își iau rădăcinile.

Dacă animalul tău de companie a născut într-un vis, subconștientul arată că ești foarte îngrijorat din cauza nevoii de a face o alegere importantă și esențială. Dacă ți-ai format deja o cale de ieșire din această situație în capul tău, amintește-ți cum erau pisoii. Dacă erau pufoși și bine îngrijiți, atunci a fost aleasă calea cea bună, dar dacă copiii păreau bolnavi și slabi într-un vis, gândiți-vă urgent la toate.

Dream interpretare Tsvetkova

Lacrimile și trădarea sunt prefigurate de un animal de companie care a adus pisoi în visul tău. Mai ales periculoasă este viziunea în care era un animal alb. Visul avertizează că în mediul imediat se ascunde un inamic insidios, care vă va face rău în curând.

Interpretarea visului Hasse

Visul avertizează asupra trădării iminente, văzătorul polonez interpretează astfel de viziuni ca un semn de ingratitudine din partea cunoscuților. Ca răspuns la eforturile tale, nu numai că nu vei auzi un banal „mulțumesc”, cele mai mici greșeli și obiceiurile tale vor fi discutate activ la spatele tău.

Cartea viselor de femeie

Un animal de companie care visează care a adus în mod neașteptat bebeluși pufosi este un semnal subconștient despre un model de comportament ales incorect. Felul în care te comporți în societate nu corespunde fundamental esenței interioare. Contradicțiile vor duce în cele din urmă la depresie sau izbucniri de iritabilitate care distrug o viață stabilită.

Fiul lui Nostradamus

O pisică cu puiet prevestește o serie fatală de eșecuri, dar dacă într-un vis ai încercat să scapi de urmași alungând sau ucigând pisoi, situația în realitate se va îmbunătăți complet, fără consecințe neplăcute.

Semnificația somnului în funcție de situație

Interpretarea vederii nocturne depinde direct de circumstanțe și detalii, așa că va fi bine dacă ai fi capabil să-ți amintești lucrurile mici importante care au fost prezente în visul tău.

Pisica hrănește pisoii

Un spectacol destul de liniștitor este interpretat într-un mod pozitiv. Dacă în realitate îți plac animalele de companie pufoase, visul va fi o reflectare vie a propriei tale bunătăți și căldură.

Pisica care naste cu pisoi

Un vis viu, în care vezi o pisică care naște și o ajuți să îndure o perioadă dificilă, arată că evenimentele vor izbucni într-o viață măsurată care va întoarce totul peste cap. În timp, faceți față și scăpați de consecințele bârfei și calomniei care sunt neplăcute pentru reputația dvs.

Ce culoare era pisica

Nu mai puțin importantă pentru interpretare este culoarea pisicii. Dacă nu ai visat la animalul tău de companie preferat, ci la un animal întâmplător, fii atent la culoarea hainei:

 • o pisică strălucitoare arată că te vei scălda în valurile de tandrețe și grija unei persoane dragi;
 • o pisică neagră avertizează că în mediul imediat se află oameni perfid;
 • o pisică tricoloră vorbește despre aventurile și distracția viitoare;
 • o pisică roșie avertizează asupra prezenței nedoritorilor, care vor deveni în curând activi.

Citeste mai mult:  Visați să înotați în mare în apă limpede

Cu cât descendenții animalului sunt mai mari, cu atât este mai pronunțat avertismentul despre pericolul iminent și prezența unor răufăcători ticăloși și insidioși.

Pisica cu pisoi morti

Imaginea tragică văzută într-un vis, în realitate, oferă un rezultat pozitiv al problemelor visătorului. Bolnavii vor reveni la sănătatea de odinioară, gravida va naște în siguranță un copil sănătos, iar afacerile omului de afaceri vor merge din nou în sus.

Dacă nu te-ai împiedicat de pisoi morți, ci i-ai ucis personal, atunci va trebui să lupți pentru un rezultat pozitiv al problemelor în realitate. Cu cât copiii rezistă mai puternic, cu atât va fi nevoie de mai mult efort pentru a reveni pe o bandă de succes.

De ce poate o femeie să viseze la o pisică cu pisoi

În unele cazuri, aceste frumoase animale de companie simbolizează bucuria maternității, mai ales pentru cei care se remarcă prin dorința lor de a avea o familie prietenoasă și numeroasă.

Pisica își tratează întotdeauna cu blândețe pisoii și nu doar șuieră pe oricine vrea să se amestece cu ea, ci încearcă și să-i mângâie, să-i linge, să-i hrănească – într-un cuvânt, cu manierele ei seamănă cu o mamă iubitoare și exemplară. Dar de ce o visează o femeie? Iată ce scrie despre asta cea mai modernă și cea mai bună carte de vis.

Nevoie de dragoste și afecțiune

La fete și la femeile adulte, de asemenea, dorința de a primi tandrețe și de a o oferi unei persoane dragi este mai pronunțată decât la bărbați. De aceea, deseori îi deranjează pe aleșii cu întrebarea „mă iubești sau nu” și sunt jigniți dacă tipul nu i-a observat rochia sau pantofii noi sau îi refuză batonul de ciocolată preferat.

Prin urmare, o pisică, mai ales afectuoasă și pufoasă, arată visatorului ea însăși și nevoia ei de afecțiune și dragoste, nu numai de la un bărbat, ci și de la alții. Dacă are aceeași culoare cu părul celui la care visează, atunci cartea de vis vorbește despre ea însăși și că femeia suferă de singurătate și își dorește nu numai cadouri scumpe, ci și tratament afectuos. Prin urmare, este bucuroasă să primească tandrețe de la prietenul, soțul sau iubitul ei.

Astfel de vise sunt adesea văzute pe fundalul unor mari conflicte în familie, în realitate, a neînțelegerii și a condamnării celorlalți. Dacă într-un vis o fată visează adesea la o pisică frumoasă, bine îngrijită și pufoasă, atunci sexualitatea și dorința de un tratament afectuos și blând încep să se trezească în ea.

O pisică bolnavă sau pipernicită indică singurătatea și faptul că domnișoara nu este prea răsfățată și nu are absolut nevoie de un tratament excesiv de strict.

Instinctul de a procrea

Dar adesea o femeie visează la o pisică cu pisoi la nevoia de maternitate. Sau la faptul că o anumită rudă sau prieten o va enerva pe visător cu vizita ei cu mulți copii și vorbind despre ei. Să visezi la o pisică cu pisoi în casa ta, dacă în realitate nu ai copii – la sosirea neașteptată a oaspeților de departe cu copiii lor, care nu se vor comporta în cel mai bun mod.

Dar dacă ai un copil, un astfel de vis poate indica faptul că tu sau copilul tău poți suferi din cauza unei femei care se grăbește cu bebelușii ei, ca o pisică cu pisoi, răsfățându-i fără măsură și permițându-le prea mult, în timp ce șuieră pe alții. , ca o tigroaica adevarata. Situația poate fi următoarea: copilul cuiva s-ar putea să nu se comporte în cel mai bun mod și copilul dumneavoastră va da înapoi sau va răspunde provocărilor, după care mama victimei va interveni în situație și va face un mare scandal. La asta poate visa o pisică cu pisoi pentru o femeie cu un copil sau doi copii. Deși mai des să o vezi în vis înseamnă să trezești treptat în tine instinctul matern, dorința de a da naștere și poate chiar mai mulți bebeluși.

De ce o fată tânără visează la o pisică cu pisoi? Dacă nu este singurul copil din familie, atunci la un sentiment de gelozie pentru frații și surorile ei, mai ales dacă mama lor este asemănătoare ca culoare cu culoarea părului mamei sale reale. Dacă o pisică linge pisoi într-un vis, înseamnă că le poate oferi altora mult mai multă dragoste decât visătorul. Uneori, o carte de vis înseamnă că mama iartă altora mai multe păcate și încearcă să le spele decât visătorul, iar acest lucru o face să se simtă geloasă și amară.

A vedea o pisică hrănind pisoi într-un vis în casa ta este invidie că frații și surorile mai mici sau mai mari obțin mai multă bogăție materială decât visătorul. Dar dacă fata este singura din familie, atunci acest vis este favorabil. Uneori, el îi anunță că mama ei, cu grijă excesivă, își suprimă individualitatea și nu îi permite să-și dezvăluie potențialul.

Simtindu-se iritat

Pentru cei care sunt obișnuiți cu viața independentă, o pisică cu pisoi nu oferă cea mai bună dispoziție din cauza maternității cuiva. A-i vedea într-un vis într-o casă ciudată înseamnă că comportamentul fiului sau al fiicei cuiva te va enerva pentru că i se permite prea mult. Este posibil ca acest lucru să fie cauzat de invidie și de faptul că visătorul nu a fost tratat atât de bine în copilărie. A-i vedea într-un vis în propria casă este o supărare și o dispoziție neplăcută din cauza unei rude care a venit cu copiii, în special cei mici.

Dacă o femeie adultă care are mai mulți copii vede o pisică cu pisoi într-un vis, înseamnă că ești prea ocupat cu ei și le suprimi individualitatea și independența cu grija ta.

Un astfel de vis este interpretat de cartea de vis, precum și de faptul că visătorul poate uita de feminitatea ei din cauza preocupărilor materne. Ar trebui să contacteze un stilist sau pur și simplu să se relaxeze și să-și găsească timp pentru ea însăși.

Dacă într-un vis o pisică cu pisoi șuieră la tine și se luptă, aceasta este o ceartă, adesea din cauza copiilor sau a comportamentului lor. În unele cazuri, cartea de vis vă oferă o întâlnire cu o mamă fanatică care literalmente suflă praful de pe copiii ei. Poate să facă furie din cauza neglijenței tale sau a unui accident neplăcut.