Crocodilul a visat în vis

Văzând un crocodil într-un vis: interpretare din cărțile de vis

Crocodilii sunt reptile mari și periculoase care se pot ascunde în așa fel încât să nu poată fi văzuți. Din acest motiv, mulți cred că dacă un crocodil visează, cu siguranță se va întâmpla ceva rău. De fapt, un vis în care reptila joacă rolul principal poate avea o interpretare diferită. Este important să acordați atenție micilor detalii pentru a înțelege totul corect.

Interpretare în cărțile de vis

În prezent, există un număr suficient de cărți de vis. Interesant, toate explică semnificația complotului nocturn în moduri diferite, în care este prezent crocodilul.

Sonnik Miller

Miller susține că visătorul visează la un crocodil în momentul în care cineva apropiat încearcă să-l pună la cale, defăimează, îi pătează reputația cu acțiunile sale sau zvonuri banale, bârfe. Un astfel de vis este un fel de avertisment că nu ar trebui să ai încredere în secretele tale pentru toată lumea.

Dream Vanga

Vanga a susținut că reptila visată avertizează asupra pericolului. În plus, dacă o persoană vede cum prietenii săi se luptă cu un crocodil, cel mai probabil, îi așteaptă și ceva neplăcut.

Interpretarea visului lui Freud

Freud a subliniat că reptila simbolizează nu numai rudenia sau prietenia. Un astfel de vis poate avertiza atât asupra trădării, duplicității din partea celor dragi, cât și asupra dorinței de a face o carieră pe calea ușoară. În plus, un vis indică faptul că o persoană încearcă să ocupe un loc în mai multe domenii ale vieții și acest lucru nu este foarte ușor pentru el.

Fiul lui Nostradamus

Explicând semnificația unui vis despre un crocodil, Nostradamus pleacă de la dimensiunea sa. O reptilă prea mare este un precursor de probleme care nu vor fi atât de ușor de rezolvat. Un mic crocodil avertizează asupra unor probleme minore, eventual domestice, a căror soluție va fi rapidă și nedureroasă.

Interpretarea viselor lui Loff

Loff susține că reptila care visează este un semn că visătorul depinde de persoană, ceea ce nu este deosebit de plăcut pentru el. Potrivit interpretării sale, un vis colorat cu personajul specificat în rolul principal nu este profetic. În plus, poate fi un prevestitor al unor profituri suplimentare, neașteptate.

Interpretarea visului Hasse

Hasse cheamă o persoană care vede un crocodil într-un vis să-și amintească dacă s-a luptat cu el. Dacă visătorul a ieșit învingător în această luptă, înseamnă că în curând își va rezolva toate problemele. Dacă o persoană reușește să scape de o reptilă, acesta este și un semn bun, care indică faptul că va putea evita problemele în domeniul profesional.

Unde merge un crocodil într-un vis?

Merită să acordați atenție locului în care se afla reptila în visul unei persoane.

În apă

Vederea unui mare prădător scăldat prezintă probleme cu oamenii în poziții de conducere la munca visătorului. Poate că atitudinea bună a autorităților se va schimba în rău din cauza deschiderii ostilității personale.

Dacă un prădător înoată în apă pătată de sânge, cel care doarme ar trebui să se uite mai atent la cei dragi. Poate că au probleme serioase despre care nu vorbesc. Dacă se descurcă bine, este important să-i avertizați despre comportamentul prudent în viitorul apropiat.

În casă

Când reptila a avut un vis, plimbându-se prin casa visătorului, cel mai probabil, o cunoștință foarte neplăcută se află în față. Comunicarea cu o persoană nouă nu va aduce bucurie, totuși, a scăpa de ea nu va fi atât de ușoară. Dacă o femeie visează că există un număr mare de prădători în camera ei, problemele vor începe în curând în familie, a căror rezolvare va necesita mult timp și efort.

Ce afectează dimensiunea unei reptile atunci când interpretezi un vis?

Prădătorii de dimensiuni mici visează la necazuri minore. Dacă îl atacă pe visător, problemele care au căzut asupra lui vor fi rezolvate de la sine în viitorul apropiat. A vedea o mică reptilă într-o grădină zoologică este un vis de aventură care nu va avea consecințe negative. Dacă o persoană ține un copil în brațe într-un vis, va trebui să se confrunte cu ceva ilegal. Din acest motiv, tranzacțiile dubioase ar trebui abandonate imediat.

Prădătorii uriași care se târăsc pe călcâiele visătorului prevestesc trădarea celor dragi. Pentru o femeie, un astfel de vis înseamnă prezența unei rivale care poartă masca celui mai bun prieten al ei. Trebuie să-ți reevaluezi împrejurimile. În cazul în care un crocodil uriaș înoată în apă aproape neagră, merită să vă opriți și să vă opriți interferența în intimitatea altor persoane. Cine are nevoie de sfaturi va veni el însuși.

Dacă ai visat la un crocodil mort?

A vedea o reptilă moartă înseamnă a trăi fără griji și fericit pentru o perioadă nedeterminată de timp. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care visătorul, la vederea cadavrului unui animal, nu simte frică sau dezgust.

Dar dacă visătorul simte milă la vederea unei reptile moarte, visul capătă un alt sens. Cel mai probabil, regretă ceea ce a făcut mai devreme, poate că a ratat șansa de a-și îmbunătăți viața sau s-a despărțit de persoana pe care acum vrea să o revină.

Dacă visătorul, privind o reptilă moartă, înțelege că a ucis-o, atunci nu ar trebui să se teamă de dușmani. Este atât de puternic în interior încât va face față oricăror probleme fără a apela la ajutorul celor din afară. Invidioșii și nedoritorii nu se tem de el.

ucide crocodilul

Având în vedere faptul că crocodilul este un simbol al inamicilor, agresorilor și oamenilor cu două fețe în viața unei persoane, este destul de ușor de înțeles ce înseamnă uciderea lui într-un vis. Cu toate acestea, merită să acordați atenție anumitor puncte de somn:

 • lupta îndelungată a visătorului cu reptilă înseamnă că cei nedoritori ai persoanei așteaptă momentul potrivit când își arată propria slăbiciune. Atunci vor da lovitura decisivă. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să fii mereu în vârf și să nu arăți frică;
 • o victorie ușoară asupra unui prădător înseamnă că, în viața reală, o persoană va fi ușor să facă față inamicilor și intrigilor lor;
 • jupuirea unui animal mort indică faptul că secretele sale cele mai lăuntrice vor deveni în curând cunoscute. Nu ar trebui să vorbiți despre ele cu cineva, altfel toată lumea va ști despre ele în viitorul apropiat.

Interpretarea comportamentului reptilelor

Cel mai adesea, oamenii visează că crocodilii îi atacă. Aceasta înseamnă că în viitorul apropiat vor fi activați inamicii. De asemenea, poate însemna o acțiune erupție cutanată din partea celor dragi, care va aduce o mulțime de probleme. Rana lăsată de reptilă pe corpul visătorului avertizează despre despărțirea de cealaltă jumătate a acestuia. Cel mai probabil, această persoană va încerca să-l denigreze, expunându-se într-o lumină mai bună.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de purtat la îndemână

De ce să mănânci carne de crocodil într-un vis?

Carnea de crocodil este o delicatesă rafinată. A încerca acest fel de mâncare într-un vis înseamnă a obține o recompensă binemeritată pentru munca ta. Dacă o femeie are un astfel de vis, o așteaptă respectul și onoarea. Să mănânci carne de crocodil cu mâinile fără a folosi tacâmuri – pentru a câștiga putere într-o anumită zonă a vieții. Ei bine, dacă felul de mâncare se dovedește a fi amar, visătorul nu ar trebui să se obișnuiască cu o poziție de conducere, pentru că în curând o va pierde.

Văzând un crocodil într-un vis, nu intrați în panică. Această reptilă se distinge prin rezistență, capacitatea de a aștepta, precum și putere. Poate că apariția lui într-un vis este un avertisment care îl va ajuta cu adevărat pe visător să evite problemele în viitor.

De ce visează crocodilul

De ce visează un crocodil, dacă un crocodil a visat într-un vis, aceasta poate însemna semnificații diferite ale somnului, deoarece fiecare carte de vis interpretează acest vis în mod diferit. Este demn de remarcat faptul că a vedea un crocodil într-un vis nu este un semn foarte bun. Crocodilul nu este un animal foarte amabil și pufos. Vezi interpretare, crocodil în vis, în diferite tratate. Apropo, într-un vis s-ar putea să visezi la un crocodil de diferite dimensiuni. conform cărților de vis, dimensiunea unui crocodil văzut într-un vis este, de asemenea, de mare importanță. Cum ar fi dacă ai visat la acest animal în apă tulbure? Cu siguranță nu este un vis bun. Vedeți interpretarea de mai jos în cărțile de vis…

Care este visul unui crocodil – conform cărții de vis a lui Freud

Cum interpretează cartea de vis a lui Freud visul despre aligator? Ce se poate întâmpla dacă visezi un crocodil. Dacă ai visat un crocodil, asta înseamnă că nu totul este în regulă, este posibil ca rudele sau cunoștințele tale să aibă o relație cu două fețe cu tine, poate însemna și că vrei să faci o carieră și ești foarte interesat de foarte ușor. moduri. De asemenea, acest vis poate însemna că ești în căutarea mai multor domenii de activitate și vrei să te stabilești ferm în ele.

De ce visează un crocodil – conform cărții de vis a lui Miller

Un vis în care vezi un crocodil poate însemna că oamenii pe care îi consideri apropiați te poate înșelași s-ar putea întâmpla foarte curând. Dușmanii tăi te pot instala foarte puternic, visul în care visezi un crocodil este un avertisment. Merită să ne amintim asta. Nu ar trebui să arătați prin sinceritate pașnică cu oamenii în viitorul apropiat.

De ce visează un crocodil – conform cărții de vis a lui Vanga

Dacă visezi un crocodil, cartea de vis a lui Vanga interpretează acest vis ca pe un pericol. Cartea de vis a lui Vanga interpretează un vis cu un crocodil ca un simbol al pericolului și al înșelăciunii care te avertizează. Dacă ați văzut oameni familiari într-un vis și se luptă și cu un crocodil, atunci acest sens al somnului poate fi și periculos pentru acei oameni la care ați visat.

Care este visul unui crocodil – conform cărții de vis a lui Nostradamus

De ce visează crocodilul? Potrivit cărții de vis a lui Nostrdamus, acesta poate fi interpretat ca un vis nu foarte bun, un crocodil ca simbol al pericolului. Dacă nu ați văzut un crocodil mare, acest rău poate fi mult mai mare decât vă imaginați; cu cât ați văzut mai mult un crocodil într-un vis, cu atât mai multe probleme puteți fi avertizat, dar dacă crocodilul a visat mic, atunci pericolul poate fi evitat.

De ce visează un crocodil – conform cărții de vis a lui Hasse

Dacă ai visat sau visezi un crocodil și nu cunoști semnificația somnului? Ce spune cartea de vis a lui Hosse despre asta: până de curând, un crocodil într-un vis este un pericol, dacă ai visat că te lupți cu un crocodil și îl învingi într-o luptă, acesta este un semn foarte bun care indică victoria asupra răului, care pândește foarte aproape și va fi distrus de aceeași precauție! Dacă într-un vis un crocodil te urmărește pe uscat și reușești să scapi de el, acesta este și un vis foarte bun. Veți putea evita necazurile și, eventual, vă veți stabili într-un anumit domeniu de activitate.

De ce visează un crocodil – conform cărții de vis a lui Loff

Un crocodil care a visat într-un vis poate însemna și dependență de o persoană care nu este plăcută pentru tine. Crocodilul este un prădător, este foarte periculos. Un vis poate să nu fie profetic dacă ai visat în culoare. De ce visează ochii de crocodil? Ochii unui crocodil pot visa că cineva vrea cu adevărat să te enerveze, dar dacă te comporți foarte atent, poți evita necazurile și invers, poate exista un mic profit suplimentar la care nu te-ai așteptat.

De ce visează un crocodil – conform cărții de vis a lui Longo

Pe baza interpretării visului despre aligator, cartea de vis a lui Longo vă avertizează asupra pericolului care vă poate acoperi în viitorul apropiat. Dacă visezi un crocodil de o culoare foarte închisă, atunci poate că necazurile pot veni de la o persoană care are o culoare închisă a pielii sau are părul închis la culoare. Fiți foarte atenți cu astfel de oameni, cel puțin pentru următoarele două zile. Care ar putea fi acest vis? Ar putea foarte bine să fie epuizare nervoasă. Oferă-ți o mică pauză.

Ce înseamnă un crocodil în cărțile de vis și cum să beneficiezi de acest vis

Un crocodil într-un vis este un semn de groază pură și necomplicată. Ai avut norocul rar să-ți cunoști propriile temeri de aproape și direct. Din punct de vedere al psihologiei, după ce ai studiat un vis cu un crocodil, te poți înțelege mai bine. Din punct de vedere ezoteric, un crocodil este un oaspete excelent într-un vis, care aduce sănătate de fier, mulți bani, carne, prosperitate, încredere în sine și un loc de muncă bun.

Citeste mai mult:  De ce puricii visează pe o persoană

În sine, crocodilul este o reptilă iubitoare de căldură, cu o inteligență bună și un instinct de prădător uimitor. Trăiește în apă dulce și face dificilă înotul în râurile tropicale.

Se reproduce bine, depunând sute de ouă, are o gură puternică, cu dinți puternici curbați și piele groasă. De fapt, pentru o persoană neînarmată, crocodilul este invulnerabil. Doar lenea naturală și ingeniozitatea nu le permit acestor reptile să vâneze serios oameni, incluzându-i în lanțul trofic.

Există câteva zeci de specii de crocodili și aligatori cu dimensiuni cuprinse între 80 cm și 8 metri, acoperiți cu armură adevărată. Luați în considerare la ce visează un crocodil în cărțile de vis.

Valori cheie

Crocodilul din visul tău vine din propriul tău subconștient. Aceasta este agresivitatea ta nespusă, invulnerabilitatea, calmul și calculul precis sunt dornici să lupte și își doresc sânge proaspăt. Sau taie calm prin coloana de apă, creând planuri insidioase. Un crocodil își petrece cea mai mare parte a vieții făcând plajă sau înotând.

Deoarece visele sunt visele tale, este logic să presupunem că un astfel de stil de viață relaxat ți se potrivește și ție. Este posibil ca în subconștientul tău să fii un prădător blindat cu sânge rece. Frica de panică a unei reptile înseamnă că îți este frică de această parte a naturii tale. Lasă-ți îndoielile deoparte înainte ca alți crocodili care își încălzesc spatele pe aceeași plajă să ia masa pe tine.

 • Mersul pe spatele reptilelor – veți avea nevoie de curaj, indiferență și desconsiderare totală față de interesele celorlalți pentru a vă atinge obiectivele. Nu suferi conștiinciozitate și altruism – mergi.
 • Reptile în ape tulburi, în adâncurile apei – simți un pericol ascuns care încă nu s-a manifestat.
 • Există mulți crocodili mici, într-un vis își mușcă de obicei dinții din toate părțile. Nu subestima pericolul micilor probleme și omisiuni. Examinați raportarea și găsiți greșelile făcute. Rădăcina problemei se află în trecut. Poate că greșelile nu au fost făcute de tine și ascunse cu grijă. Dar va trebui să răspunzi dacă nu iei de urgență măsuri pentru a-l elimina.
 • Reptile care se odihnesc la soare. De obicei, într-un vis, ar trebui să mergeți exact acolo unde s-au așezat pentru o siesta și să nu urmăriți viața naturii din spatele unui gard puternic, ca o persoană sănătoasă. Ai început un joc riscant, iar ideile tale nu sunt bine gândite. Șansa de a înșela partenerii este minimă și chiar tu înțelegi asta, dar totuși vrei să încerci. Evitați riscurile inutile, înmuiați ideile, oferiți soluții alternative și justificați fezabilitatea acestora.
 • Navigați pe o barcă și un crocodil se îndreaptă spre tine. Sau gura iese din apă în imediata apropiere. Un vis înseamnă că vei putea înșela pericolul dacă nu arăți frică. Nu intrați în panică și veți obține un succes ușor.
 • Să te lupți cu un crocodil într-un vis înseamnă să te lupți cu tine însuți. Trebuie să te înțelegi mai bine și să stabilești prioritățile potrivite. Crocodilul, adică propria ta agresiune, trebuie să lupte de partea ta.
 • Îmblanzi o reptilă, aruncă carne la crocodili. Îți dai mari îngăduințe și îți faci cunoștințe riscante, bucurându-te de riscuri prostești. Există multe alte moduri, mai productive, de a-ți gâdila nervii în lume. Găsiți o altă modalitate de a vă elibera adrenalina.

Valori din surse autorizate

 • Cartea de vis a lui Miller avertizează asupra pericolelor deschiderii și sincerității excesive. Este posibil ca un crocodil într-un vis să avertizeze despre trădarea iminentă a oamenilor care s-au bucurat de încrederea ta. Analizați situația și multe puncte care au generat îndoieli vor deveni clare. Nu te lăsa mâncat.
 • Cartea de vis a lui Vanga avertizează asupra prezenței unui inamic puternic și fără principii care se ascunde și așteaptă momentul potrivit pentru a ataca. Pentru a rezolva problema, va trebui să arăți cele mai rele calități ale tale. Demonstrarea unei amenințări din partea ta poate preveni un atac. Nu provocați situații dificile și nu portretizați victima, este mai bine să clarificați imediat că un atac asupra dvs. este neprofitabil. Așa că obțineți un însoțitor nu prea de încredere, dar util.
 • Cartea de vis a lui Sigmund Freud se îndepărtează brusc de interpretările sexuale tradiționale și explică prezența unui crocodil într-un vis cu duplicitate, o tendință de a manipula visătorul sau pe cineva din mediu. Naturile prea puternice sunt gata să considere dorința de independență și urmărirea intereselor lor față de alți oameni ca pe o trădare. Creșteți o piele groasă și ignorați atacurile.

Concluzie

Dacă ar trebui să vezi un crocodil într-un vis, nu vezi altă cale de ieșire decât să te întorci la forță și agresivitate. În viața reală, ești liber să-ți alegi partea și să decizi cine vrei să fii – un prădător invulnerabil sau o victimă fără apărare. Ți-e frică de trădare și ai toate motivele să bănuiești planuri insidioase. Visul te avertizează să fii cât mai atent posibil.

Crocodilul este unul dintre cei mai periculoși prădători, dar nu există nimeni mai periculos decât o persoană în natură. Alege o strategie, evită capcanele, nu cădea în trucuri și manipulări, urmărește-ți propriile interese și propriul beneficiu. S-ar putea să fii considerat un monstru fără inimă. Este mai bine decât să fii o grămadă de oase fără nume pe plajă.

De ce visează crocodilul

În lumea modernă, un crocodil nu este atât de rar – nu este doar un prădător periculos, din pielea căruia este făcută diverse articole de mercerie, ci și un simbol al unei renumite companii franceze, cel mai bun prieten al lui Cheburashka, eroul expresia „lacrimi de crocodil” și un desen animat despre cât de important este să curățați în mod regulat dinții. Deci, la ce vine această creatură uimitoare într-un vis? De ce visează crocodilul?

Cartea de vis a lui Miller – crocodilul

Un crocodil care a apărut într-un vis, conform cărții de vis a lui Miller, înseamnă trădare și minciuni de la cei mai apropiați prieteni. Pot exista, de asemenea, noi intrigi de la inamici și probleme asociate cu o sinceritate nepotrivită cu cineva.

Călătorind într-un vis pe spatele acestui animal înseamnă dificultăți viitoare cărora te vei lupta să le faci față singur și cu succes. Dacă doar călci pe spatele unui crocodil, înseamnă că ți se pregătește o capcană periculoasă, aceeași situație „mușcător” ca și prădătorul însuși și nu ar trebui să ai încredere în nimeni, nici măcar în prieteni.

Citeste mai mult:  De ce visezi la crabi vii

Care este visul unui crocodil – cartea de vis a lui Vanga

Conform cărții de vis a lui Vanga, a prinde un crocodil și a-l prinde, rămânând în siguranță și sănătos în același timp, înseamnă victoria asupra unui adversar puternic, dus și viclean.

În cazul în care ai visat cum fugi de un crocodil înotând după tine de-a lungul râului, ar trebui să te aștepți la tot felul de trucuri inamice și să cauți indicii pentru soluția lor rapidă.

Prădătorul conținut în grădina zoologică simbolizează ascunderea ta de toată lumea, și poate chiar de tine, o sete irezistibilă de putere. Dacă visezi la propria ta participare la procesul de reproducere a crocodililor, atunci ești pregătit pentru orice și permiți oricui să obțină ceea ce îți dorești, adesea acesta este un profit financiar.

Interpretarea viselor lui Juno – un crocodil într-un vis

Cartea de vis a lui Juno oferă o varietate de explicații pentru visele despre un crocodil. Un astfel de prădător poate prevesti pericol, multe conflicte și stres, ostilitatea mediului. În același timp, consumul de carne de crocodil este un semn bun, oferă o poziție înaltă și o bogăție materială semnificativă.

Crocodilul este, de asemenea, un avertisment împotriva tot felul de nenorociri, un semn de înșelăciune, calomnie, probabilitatea unui accident, precum și activitatea bruscă din partea inamicilor.

Un crocodil poate visa înainte de apariția unor situații care pun viața în pericol sau ca simbol al faptului că va trebui să îndurați mult de la inamic, pentru a fi sub controlul lui.

Dacă un crocodil visează – cartea de vis a lui Esop

Și de ce visează crocodilul conform cărții de vis a lui Esop? Conform cărții de vis a lui Esop, acest prădător simbolizează pe cineva din cercul tău interior, extrem de nesincer și ipocrit. Diverse schimbări în relațiile cu această persoană pot fi prezise studiind detaliile unui astfel de vis.

Dacă un crocodil mănâncă calm din mâinile tale și se comportă ca un animal de companie, înseamnă că vei putea stabili relații cu cineva care îți este neplăcut, dar acest lucru nu va dura mult. Prima răutate din partea lui te va dezamăgi.

Un vis în care ești atacat de un crocodil înseamnă o coliziune cu cineva pe care l-ai considerat un bun prieten, după care problema încrederii în cineva va deveni foarte dificilă și dureroasă pentru tine, ceea ce va duce la resentimente și certuri cu prietenii adevărați.

Un crocodil visează să-și rupă prada cu dinții – există o mare probabilitate ca în realitate să fii martor la un act urât, dezonorant, dar nu vei putea schimba nimic. Dacă crocodilii au intrat într-o luptă între ei – acesta este un simbol foarte periculos, doi oameni cruzi din cercul tău vor intra într-o luptă, în care nu ar trebui să intervină în niciun fel.

În cazul în care nu animalul în sine visează, ci doar imaginea lui (etichetă, panou, reclamă), cineva din cercul tău interior va încerca să te atragă într-o aventură riscantă și nu ar trebui să cedezi unei astfel de provocări. . Fii ghidat doar de argumentele rațiunii.

Interpretarea viselor Denise Lynn – crocodil

Crocodilul este un simbol foarte ambiguu: pe de o parte, este o creatură insidioasă, pe de altă parte, este foarte înțelept și puternic. În Egiptul antic, se credea că oamenii morți se reîncarnau în astfel de animale.

De asemenea, crocodilul simbolizează pericolul și, cel mai probabil, ascuns, neașteptat. Poate fi, de asemenea, un semn de ipocrizie din partea cuiva care intră în cercul de încredere.

Interpretarea visului mayaș – interpretarea unui vis despre un crocodil

Această carte de vis indică, de asemenea, sensul dublu al viselor despre un crocodil. În sensul său bun – la bogăție – visează să vâneze o reptilă. La rău – jupuirea unui crocodil înseamnă un risc mare de a dezvălui informații personale sau sentimente pe care doriți să le păstrați secrete.

O carte de vis universală mare pentru întreaga familie a lui O. Smurov

Poate cel mai plăcut vis pentru o fată – să întâlnești un crocodil, în timp ce simți o bucurie evidentă, înseamnă în curând o cerere de căsătorie, dorită și pentru dragoste.

Având în vedere că crocodilul este încă o creatură nesigură, există și o interpretare negativă – un inamic rău, capabil chiar să ucidă, durere, necaz, trădare, calcule greșite în afaceri, povești proaste, lipsa suportului necesar. Dacă crocodilul se află în grădina zoologică, în spatele gratiilor, atunci un astfel de vis este o călătorie lungă.

Interpretarea viselor – crocodil mic sau mare

Contează și dimensiunea crocodilului care visează. Cartea de vis musulmană și cartea de vis a lui Taflisi interpretează un crocodil mare sau chiar uriaș ca un adversar sau un inamic puternic și, respectiv, unul mic, ca un nedoritor slab și nu prea periculos.

Un alt crocodil mic poate visa să primească o moștenire neașteptată, care va provoca certuri cu rudele, iar unul mare prevestește posibilele relații de prietenie ale prietenilor tăi cu un inamic jurat și dezvăluirea nedorită a informațiilor confidențiale.

De ce visezi un crocodil care atacă, mușcă

Atacă crocodilii? Aceasta înseamnă că apar probleme și, prin urmare, aveți nevoie de ajutor. Este și posibilitatea unei situații neplăcute și chiar conflictuale, reproșuri din toate părțile.

Dacă un crocodil te urmărește de-a lungul țărmului și, fără succes, așteaptă-te la o întorsătură favorabilă în toate aspectele, la o rezolvare cu succes a problemelor existente.

Mușcătura unui crocodil pe care ați primit-o – pentru a învinge dușmani, o femeie sau un copil necunoscut pentru dvs. – ar trebui să vă așteptați la vești neplăcute.

O mulțime de crocodili într-un vis – carte de vis

De ce visezi o mulțime de crocodili?

Dacă visezi un iaz plin de crocodili, aceasta este o trădare a celor în care ai avut deplină încredere și vei fi, de asemenea, pus pe partea vinovată. Poate însemna și un mediu periculos.

În ciuda faptului că interpretările negative prevalează printre interpretările viselor de crocodil, acest vis are și variații plăcute de explicații. De exemplu, cărțile de vis ale lui Tsvetkov și Fedorovskaya consideră acest animal un prevestitor al apariției pe orizontul vieții a unui partener foarte bogat și îndrăgostit disperat de tine.

Dacă ucizi un crocodil într-un vis, rezultatul acestei situații va fi favorabil pentru tine. Prin urmare, crocodilul nu este deloc atât de înfricoșător pe cât pare la prima vedere.