Ce înseamnă să visezi șerpi

De ce visează șerpii. Interpretarea viselor: un șarpe într-un vis

Foto: Sergey Peterman, Shutterstock.com

Să ne întoarcem la semnificația general acceptată a simbolului pentru a afla la ce visează șerpii. Șarpele personifică înțelepciunea, forța și posibilitățile nedezvăluite ale subconștientului visătorului.

După cum interpretează cartea de vis, un șarpe înseamnă că un potențial uriaș este latent în tine pentru cunoașterea lucrurilor misterioase și misterioase. Ești înzestrat cu o mare forță interioară, care așteaptă momentul potrivit pentru a se manifesta.

Mulți șerpi într-un vis apar într-un moment în care aveți nevoie în special de ajutorul puterilor superioare. Cel mai probabil, după astfel de vise, găsești în mod neașteptat răspunsuri la întrebări care te chinuiesc.

În procesul unor astfel de vise, subconștientul tău lucrează activ pentru a găsi o cale de ieșire din situațiile dificile și rezolvă sarcinile pe care conștiința ta le cere să le facă. Puteți afla mai detaliat ce vrea să spună vocea voastră interioară dacă vă amintiți semnele suplimentare care au fost prezente în vis. Ar putea fi:

 • O anumită culoare a reptilei văzute.
 • Acțiuni efectuate de șarpe sau de tine în legătură cu acesta.
 • Locația șarpelui.
 • Care a visat la un șarpe.

  Dacă o femeie a visat un șarpe, se va întâlni cu o persoană respectabilă care o va sprijini și va avea grijă de bunăstarea ei.

  Ea poate fi sigură de el și de intențiile lui. Această persoană va avea cu adevărat sentimente reverente pentru ea și nu va dezamăgi niciodată.

  Pentru o visătoare însărcinată, visul în care a văzut un șarpe promite o sănătate excelentă pe toată perioada de naștere a unui copil și o naștere ușoară. Bebelușul se va naște puternic și sănătos. El va deveni ascultător și inteligent dincolo de anii lui.

  Dacă o fată necăsătorită vede un șarpe într-un vis, va fi fericită în căsătorie. Viitorul ei soț se va distinge printr-o dispoziție bună și o gândire clară. Cel mai probabil, el va fi ceva mai în vârstă decât visătorul, dar acesta nu va fi un obstacol pentru iubirea reciprocă.

  Dacă un bărbat a visat un șarpe, ar trebui să fie atent în comunicarea cu noile sale cunoștințe de sex feminin. Încă nu se gândește la consecințele acțiunilor și vieții sale pentru azi, fără să se gândească la viitor. Un astfel de semn îi apare ca un avertisment cu privire la nevoia de a fi mai selectiv în relațiile sale și de a avea mai multă încredere în sentimentele sale.

  Cum era ea?

  Pentru o interpretare mai specifică a visului, merită să ne amintim cum arăta șarpele care visează. După cum explică cartea de vis a Irinei Udilova, puteți înțelege de ce visează un șarpe mare, în funcție de culoarea sa.

  1. Dacă șarpele era verde, înseamnă că în curând sunt așteptate profituri mari. Va veni dintr-o sursă neașteptată, dar va veni la îndemână. Un boa constrictor mare de smarald visează la o bogăție uriașă care vă va veni în viitorul foarte apropiat. Încearcă să-ți gestionezi banii cu înțelepciune pentru a-ți oferi ție și familiei tale un viitor decent.

  2. Un șarpe negru poate însemna furie sau invidie care s-a instalat în inima ta. O astfel de viziune te sfătuiește să scapi rapid de emoțiile negative nedorite, altfel te vor coroda din interior și îți vor otrăvi existența. Bucură-te de ceea ce ai în această etapă, restul, cu mentalitatea potrivită, poate fi obținut cu ușurință la dispoziția ta.

  3. Un vis în care era un șarpe alb prevestește o căsătorie iminentă. Albul simbolizează căsătoria și viața de familie. Și în contextul unui vis cu un șarpe, promite o viață de familie fericită și un partener de viață înțelept, cu care vei obține rapid succesul.

  4. Un șarpe gras care visează îți prezice o viață de prosperitate și abundență. Veți putea obține rezultate înalte în activitățile în care sunteți angajat. Bunăstarea materială este chiar după colț, rămâne să faci câțiva pași decisivi de care va depinde viitorul tău. Încercați să le treceți cu demnitate și să îndurați ultimele teste înainte de triumful complet.

  Activitate

  Dacă ai visat un șarpe care s-a comportat agresiv față de tine, reconsideră-ți comportamentul față de ceilalți. Poate că ați spus din greșeală un cuvânt sau ați jignit fără gânduri pe o persoană dragă.

  Șarpele atacă dacă subconștientul încearcă să te informeze că acțiunile tale sunt distructive și conduc în direcția opusă scopului urmărit. Dacă nu îți schimbi caracterul, riști să-ți faci inamici.

  O mușcătură de șarpe într-un vis are un sens similar. Dacă un șarpe a mușcat într-un vis, acesta este, s-ar putea spune, ultimul avertisment de sus despre necesitatea de a vă schimba stilul de viață și gândirea. Schimbând gândurile negative în unele pozitive, vei vedea lucrurile într-o lumină complet diferită.

  În viață vor începe să apară evenimente care, cu excepția unor minuni, nu pot fi numite. Dacă ai visat că ai ucis o viperă care te atacă, înseamnă că a venit un punct de cotitură în conștiință. Sunteți gata să acceptați cunoștințe noi și să înțelegeți profunzimile conștiinței. În curând vei începe să simți efectele benefice ale deciziei tale.

  Location

  Pentru a vedea un șarpe în casa ta – viața de familie se va îmbunătăți în sfârșit. Dacă ar exista conflicte, toate vor fi uitate. Tu și soțul tău aveți înțelepciunea de a vă recunoaște greșelile și de a le recunoaște persoanei iubite. Acest lucru va fi suficient pentru a menține pacea și prosperitatea în casă.

  Dacă șerpii au fost în apă într-un vis, îți poți realiza vechiul vis. În scurt timp, vei realiza tot ceea ce ți-ai dorit de mulți ani, datorită unor circumstanțe bine stabilite. Dacă la început vei fi speriat de schimbările în curs, atunci cu timpul te vei simți ca un pește în apă în condiții noi.

  De ce visează șerpii?

  Șarpe de vis

  Șarpele este un simbol al înțelepciunii, prin urmare, atunci când îl vedeți într-un vis, așteptați-vă la informații importante din viziune. Pentru a înțelege de ce aspectul ei visează, trebuie să te uiți în cartea de vis, care va ajuta la descifrarea semnificației secrete ascunse în mesajul de noapte.

  De ce șerpii visează la o femeie

  Cărțile de vis, de regulă, sunt de interes pentru femei, deoarece natura le-a răsplătit cu abilități intuitive crescute. Dacă o fată necăsătorită a visat un șarpe, atunci ar putea fi atrasă într-un triunghi amoros. Reptila insidioasă personifică un rival pentru o doamnă căsătorită. Detaliile visului vor spune despre care va fi rezultatul acestei situații. Pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis va însemna nașterea unei fiice.

  De ce șerpii visează la un bărbat

  Celebrul maestru al psihanalizei Freud a dat cea mai pozitivă interpretare a somnului atunci când un bărbat visează șerpi. Dacă îl crezi pe psihanalist, atunci reptilele care visează indică trezirea puterii masculine, creșterea sexualității. Într-un vis, emoțiile umane sunt importante. Dacă un bărbat se uită la o reptilă cu plăcere, atunci în realitate va avea o întâlnire romantică plăcută. Dacă o persoană dintr-un vis se teme de un șarpe, atunci va avea probleme în comunicarea cu femeile.

  Citeste mai mult:  Văzând un prieten într-o rochie de mireasă într-un vis

  Un șarpe într-un vis – conform cărții de vis a lui Miller

  Visele în care sunt prezenți șerpi sunt sinistre în orice scenariu. A vedea șerpii atacând oamenii înseamnă lupta interioară a personalității tale, remuşcări. A ucide o viperă înseamnă a merge împotriva tuturor pentru a atinge scopul, indiferent de părerea oricui, de a trece peste „capete”. A trece între ei – a trăi într-o frică prelungită, muşcat de un şarpe – cedează unei influenţe rele. Daca o tii in brate inseamna ca ai foarte multi concurenti, e timpul sa actionezi, altfel te vor obliga sa iesi din teren.

  Călcați accidental pe un șarpe – există o probabilitate mare să pășiți pe aceeași „greblă”, să faceți o veche greșeală. Văzându-i pe cei mici – să bârfească și să calomnieze, să țină șerpii sub control – la o manifestare nerezonabilă a puterii.

  Șerpi conform cărții de vis a lui Vanga

  Șerpii târâtori într-un vis avertizează despre o luptă iminentă cu inamicii, dacă o ucizi, câștigă. O minge de vipere zvârcolitoare și șuierătoare este un semn rău care vorbește despre un mediu rău în jurul tău, fii atent – colegii insidioși pot încerca să te alunge din poziția ta. O mușcătură simbolizează dezamăgirea celor dragi, șerpii ghemuiți într-o minge – intrigi la spatele tău. Dacă un șarpe îți strânge gâtul, auzi de moarte; un șarpe uriaș anunță venirea lui Antihrist.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Freud

  Șerpii, conform lui Freud, sunt un simbol al sferei sexuale masculine. Dacă într-un vis o reptilă se lasă la soare, atunci ai un ton sexual excelent. Mușcăturile indică interferența în idila familială a unui adversar sau dorința de a schimba un partener sexual. Fugirea de șerpi este un semn al potențialelor probleme cu sistemul reproducător, un animal pașnic încolăcit indică o tendință de autosatisfacție, vânătoarea de șerpi este un semn de activitate sexuală excesivă.

  Văzând șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Nostradamus

  Dacă vedeți această imagine într-un vis, ar trebui să fiți vigilenți și atenți în acei ani care sunt sub auspiciile șarpelui, adică 2013, 2025. În aceste perioade există amenințarea de a rămâne fără mijloace financiare, sprijin și adăpost. Exterminarea reptilelor într-un vis este un semn de înmuiere care vă promite protecție împotriva Forțelor Superioare – vă vor ajuta să faceți față tuturor necazurilor viitoare.

  Visând șerpi – conform cărții de vis a lui Loff

  Apariția șerpilor în vise este un simbol ambiguu care are o gamă largă de gândire, deoarece diferitele culturi îl privesc diferit. În înțelegerea lui Loff, aceste animale sunt comparate cu sistemul nervos autonom și reflectă subconștientul. Nu există interpretări clare aici. Este necesar să studiați cu atenție detaliile somnului, un factor important este modul în care vă simțiți despre aceste creaturi în viață: cu frică sau neutru, ce emoții sunt copleșite într-un vis la vederea șerpilor. Doar răspunsurile la aceste întrebări vor duce la o interpretare productivă a visului.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Tsvetkov

  • Vezi șerpi târâtori – trădare, înșelăciune;
  • Atacul din partea lor – așteptați-vă la boală;
  • Șarpele Negru este un inamic ascuns;
  • Mușcături – certuri mari;
  • Căderea din mușcături – prăbușirea speranțelor.

  Șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Hasse

  O creatură otrăvitoare care se târăște mărturisește dușmanii de sex feminin. Un „bună ziua” din trecut este posibil, îți amintești pe cine ai jignit? A ucide un șarpe într-un vis înseamnă a face față tuturor dificultăților, în ciuda meșteșugurilor nedoritorilor. O viperă mușcată este un prevestitor al unei lovituri pentru mândrie, dacă șarpele „te-a îmbrățișat” – vei fi umilit și încurcat în bârfe.

  Văzând șerpi într-un vis – conform cărții de vis a lui Meneghetti

  Imaginea șerpilor în vise indică frici reale care s-au strecurat în subconștientul nostru. A experimenta groaza de panica intr-un vis la vederea unui animal cu sange rece inseamna in realitate sa ai multe temeri, probleme psihologice; indiferența față de șerpi înseamnă calm, echilibru și stabilitate în viață.

  De ce visează șerpii – conform cărții de vis a lui Longo

  Șarpele reprezintă un atac inamic, mulți șerpi – va trebui să mergeți împotriva publicului. Un șarpe de mână simbolizează cucerirea vârfurilor, bogăția și norocul. Să vezi o mulțime de șerpi ascultători în jurul tău – să obții poziții înalte în societate.

  De ce visează o femeie la un șarpe?

  Practic, femeile sunt interesate de cărțile de vis. Prin urmare, printre reprezentantele femeilor s-a pus de mai multe ori întrebarea la ce visează șarpele. La urma urmei, șarpele este considerat un animal viclean, periculos, insidios. Dar, de fapt, un șarpe într-un vis nu este întotdeauna un semn rău. Pentru început, atunci când visezi, trebuie să te uiți cu atenție la tot ce se întâmplă în jur, situația și detaliile, acțiunile șarpelui însuși sunt importante. De asemenea, trebuie să-ți asculți propriile sentimente: șarpele provoacă frică sau pace în tine. În funcție de detalii, interpretarea somnului poate varia foarte mult. Acest lucru poate servi atât ca un vestitor al răului, al răului care ți-a fost făcut în curând, cât și ca simbol al înțelepciunii și păcii.

  Interpretări ale somnului cu un șarpe în diferite cărți de vis

  În diferite cărți de vis, interpretarea viselor este întotdeauna diferită, dacă nu complet opusă. Prin urmare, dacă sunteți interesat sau îngrijorat de o viziune de vis, este mai bine să vă familiarizați cu variațiile mai multor surse simultan. Printre ele există deja ceva care este cel mai aproape de tine. În ciuda diferitelor interpretări ale somnului, intuiției și subconștientului, percepția și, eventual, fricile ascunse vă vor spune întotdeauna sensul corect.

  Șarpe conform cărții de vis a lui Miller

  Cartea de vis a lui Miller spune că un șarpe într-un vis este întotdeauna un simbol neplăcut. Cel mai probabil, cineva ține ranchiună față de tine, vrea să te facă să suferi. Indiferent ce a făcut șarpele, te avertizează despre pericolul iminent. Dar care este exact pericolul – acesta ne va spune detaliile.

  Deci, dacă ai visat că un șarpe a înțepat, înseamnă că în curând la locul de muncă vei avea probleme din partea inamicilor și concurenților. Poate că nu tuturor le plac rezultatele muncii tale. În același caz, atunci când un șarpe mort a mușcat, prietenul tău va arăta supărare față de tine.

  Dacă șarpele visează într-o formă ciudată și neobișnuită, nenorocirea te amenință. Dar ele pot fi evitate dacă îi tratezi fără teamă, păstrând forța spiritului tău.

  Când un șarpe nu te mușcă pe tine, ci pe altcineva, mai ales dacă este unul dintre prietenii tăi, asta poate însemna că îți jignești prietenul sau în curând îl vei răni psihic. Fii atent și amabil cu cei din jur, dar nu ai încredere prea orbește. Dacă un prieten este prezent într-un vis, dar șarpele nu îl înțeapă, ci pur și simplu arată, atunci, dimpotrivă, prietenul tău conspiră împotriva ta.

  Citeste mai mult:  Care este visul unei pungi albe

  O mulțime de șerpi mici roiesc în jurul tău – înseamnă că ești înconjurat de oameni înșelător, cu două fețe, care vor să te defăimească și le arăți bunătate și nu le observi prefăcătoria și ipocrizia, nu le vezi prinderea.

  Țineți un șarpe în mâini – în viața reală veți face față forțelor inamice sau problemelor personale, vă veți dezvolta propria strategie pentru a obține o existență calmă și pașnică.

  Înoți și găsești brusc un șarpe în apă sau calci pe el – în viață speri să fie mai bine, dar ești îngrijorat de schimbările iminente.

  Șarpele s-a răsucit în jurul tău în inele – există un risc pentru sănătate, poți fi lovit de o boală. Boala poate fi rezultatul impotenței în fața intențiilor rele ale dușmanilor.

  Ce spune cartea de vis a lui Vanga despre un șarpe

  Potrivit lui Vanga, șarpele nu este nicidecum un semn bun. Cel mai adesea, acesta este un semn al spiritelor rele, prevestind probleme sau mare durere. Dar merită să fiți atenți dacă șarpele este otrăvitor sau nu. Dacă este otrăvitoare, nu o vei putea învinge, ea este mult mai puternică, mai deșteaptă și mai inteligentă decât tine. Dacă nu, atunci poți face față cu ușurință problemelor vieții tale, a depăși dificultățile pe care le reprezintă șarpele. Un șarpe ucis într-un vis este o victorie asupra răului și asupra gândurilor rele ale altora, un simbol al schimbării pozitive.

  O minge mare de mai mulți șerpi în vise este considerată un semn rău. Mulți oameni din jurul tău sunt stăpâniți de răutate, invidie și ură, dorința de a-ți distruge viața. Fii atent, încearcă să recunoști adevăratele intenții ale celorlalți.

  Dacă un șarpe zdrobește gâtul cuiva într-un vis, înseamnă că fie persoana iubită este amenințată de boală, fie se află într-o stare emoțională stresantă, ar putea avea nevoie de ajutorul tău.

  O mușcătură de șarpe înseamnă trădarea unui prieten sau a unei persoane dragi. Poate că vei fi dezamăgit de persoana iubită, nu te vei aștepta la un cuțit în spate de la cineva în care ai încredere sinceră.

  Un șarpe care se târăște spre tine indică faptul că un inamic secret va apărea în curând și va decide să declare război deschis.

  Vanga dă unui vis similar o interpretare mai globală. De exemplu, dacă visezi un șarpe uriaș, se poate întâmpla o tragedie incredibilă care va afecta o mulțime de oameni. Întreaga țară sau chiar planeta va coborî într-o lume întunecată a violenței, cruzimii, chinurilor, furtului și sărăciei.

  Fiul lui Nostradamus

  Nostradamus, un astrolog și predictor celebru, este sigur că șarpele visează la căderea omului, simbolizează viciile și dorințele sale întunecate.

  Când o reptilă otrăvitoare te înțeapă, asta poate însemna că te așteaptă un scandal puternic, chiar dacă ești complet împotriva țipetelor și a ceartelor. Dar dacă ai reușit să ucizi șarpele, atunci vei învinge inamicul în realitate.

  Într-un vis, simți că un șarpe te urmărește îndeaproape – unii oameni cu autoritate și-au îndreptat atenția către tine.

  Monstrul solzos cu mai multe capete este un motiv bun pentru a arunca o privire mai atentă asupra împrejurimilor. Poți fi înșelat fără milă sau țesut fără rușine în spatele tău intrigi și zvonuri false.

  Șarpele negru este un rău absolut. Mai ales dacă este gigantic.

  Șarpele încolăcit într-un inel – un nedoritor secret își păstrează secrete gândurile despre tine.

  De asemenea, un șarpe poate însemna sosirea unor forțe necurate, lovitură de stat și chiar sfârșitul lumii.

  Alte cărți de vis

  Cartea de vis feminină spune că, dacă într-un vis salvezi un copil de un șarpe, în viață ai abandonat ceva foarte drag ție și regreti. Și când copiii se joacă cu șerpi, poți să-ți faci dintr-o dată prieteni dușmanii, iar prietenii tăi, dimpotrivă, adversari. Dacă ucizi o creatură nefericită cu propriile mâini, atunci în viață ești gata să sacrifici totul pentru a atinge un anumit obiectiv. Șerpii care cad din cer, acoperiș sau copaci înseamnă că va trebui să lupți pentru dragostea și fericirea ta.

  Interpretarea visului lui Hasse este laconică: dacă ai visat un șarpe, ai dușmani printre femei. Ucide șarpele – scapă de inamici.

  Și în cartea de vis asiriană, șarpele visează la noroc. Dacă ai prins animalul în mâini, atunci în viață vei putea prinde noroc, vei găsi un apărător și tovarăș credincios.

  În cartea de vis modernă, se spune că un șarpe care se înfășoară în jurul corpului servește drept început al nașterii unui nou sentiment în tine, care te poate înghiți. Dar acest lucru este cu condiția ca reptila într-un vis să nu încerce să te sugrume. Dacă șarpele tocmai s-a târât pe lângă tine, atunci viața va fi calmă și liniștită.

  Alte explicații pentru somn

  În majoritatea cărților de vis, șarpele încă servește drept semn de avertizare. Necazuri iminente, boli, intrigi ale dăunătorilor, atacuri ale străinilor și chiar probleme extinse care pot afecta câteva zeci de oameni deodată. Dar nu disperați deloc, trebuie să găsiți puterea de a lupta împotriva nenorocirilor. Visul avertizează doar despre un posibil pericol și nu afirmă XNUMX% că ți se vor întâmpla necazuri. Motivele pentru care ai visat la un șarpe, de fapt, pot fi foarte multe.

  Când visezi un șarpe, în primul rând, indicați-vă dacă vă este frică de aceste animale? Poate subconștientul ți-a arătat într-un vis fobiile tale ascunse, care sunt înrădăcinate în trecutul îndepărtat. De exemplu, în copilărie, ai văzut un șarpe undeva în pădure, a înghețat de frică și de atunci ai o frică de reptile, care se face simțită ocazional. Sau citește doar o mulțime de povești de groază cu șerpi noaptea. Poate că una dintre rude a fost înțepată de această reptilă din întâmplare. Poate că nu acordați prea multă importanță acestui lucru în viața de zi cu zi, dar în adâncul sufletului vă este frică de aceste animale. În acest caz, acest vis este destul de înțeles și niciun pericol în viața reală nu te amenință. Motivul poate fi nu numai frica. Gândește-te cum te simți în legătură cu șerpii? Indiferent, cu teamă, cu respect, sau poate îți plac? Există vreo circumstanță care te leagă pe tine și pe aceste ființe? Explicația visului depinde de percepția ta asupra situației și de tine. Analizează visul, atitudinea ta față de el. Și totul va deveni imediat clar.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor păr pe cap

  șerpi în visele noastre

  „Visele în care apar șerpi mă sperie. Se pare că aceste creaturi nu sunt de bun augur. Recent am visat din nou: este un mic șarpe negru în camera mea, chiar se pare că am grijă de el – l-am pus într-un borcan, apoi l-am pus la frigider – cred că va fi mai bine acolo. Apoi o scot pe balcon, dar deodată asta șarpele se transformă într-o minge întreagă. Spune-mi, de ce visează șerpii?”, Galina, Krasnodar

  Energia libidoului

  Animale în vise simbolizează instinctele, impulsurile și impulsurile biologice, pasiunile și dorințele greu de controlat care există în subconștientul nostru, dar mintea nu le recunoaște. Nu este surprinzător, atunci când apar sau se strecoară în visele noastre, devine oarecum inconfortabil. Și mai ales dacă se văd creaturi neplăcute – serpi reptile.

  În visul cititorului apare șarpe negru – culoarea neagră înseamnă că visătorul își percepe negativ instinctul, nu vrea să-l accepte. Foarte des, în vise, imaginea unui șarpe reflectă conflicte interne pe motive sexuale: o fată este tentată de dorința erotică de a lua contact cu un bărbat, dar există motive care o rețin. El poate fi căsătorit sau i se pare că nu este un cuplu potrivit, iar instinctul sexual „cheamă”. Poate că s-a despărțit de partenerul ei, iar el continuă să sune și se pare că corpul vrea, dar mintea insistă – este imposibil! Și pentru a dezamorsa toate aceste conflicte, visele încep să trimită imagini cu șerpi – ca dovadă simbolică că încă mai aveți impulsuri erotice.

  În sensul cel mai general, un șarpe într-un vis simbolizează energia libidoului, un val de vitalitate, care se poate manifesta atât în ​​impulsuri sexuale, cât și în altceva. În visul descris, femeia încearcă să-și „păstreze” sexualitatea: pune șarpele într-un borcan, îl pune în frigider. Imaginea frigului reflectă starea de singurătate, dar aici este creată artificial – adică există un partener, există și o atracție pentru el, dar ea îl ascunde cu sârguință de ea însăși. Sensul somnului este să-ți eliberezi impulsurile spre libertate, nu să încerci să le ascunzi de tine.

  Imaginea unui șarpe într-un vis nu este întotdeauna negativă. Sunt vise în care șarpele nu tentează, dar motivează o persoană să acționeze. Iată, de exemplu, un vis care a fost spus de un bărbat, un psiholog începător. În visul său, a intrat într-un templu estic și a văzut pe podea o imagine a unui cerc în care zăcea un șarpe încolăcit. Strălucea în diferite culori, apoi a început să se ridice, dobândind o uimitoare culoare albastru-verde.. În yoga, există așa ceva ca energia kundalini. Este situat la baza coccisului și este reprezentat ca un șarpe încolăcit într-un inel – această energie a văzut-o psihologul într-un vis. templu и forme rotunde ei spun că visul este semnificativ – în acest caz servește drept suport, indică trezirea unei energii puternice care poate fi direcționată spre auto-îmbunătățire.

  Minciuna si minciuna

  În funcție de peisajul și personajele prezente în vis, poți înțelege: imaginea șarpelui se referă la impulsurile tale interioare sau spune că nu totul este bine în mediul tău. Dacă într-un vis există rude, familiar sau Colegi, atunci șarpele poate însemna calomnia cuiva, atitudinea nesinceră față de tine, mai ales dacă eliberează limbă bifurcată.

  Șerpi veninoși prevestesc o situație periculoasă, certuri sau conflicte bazate pe invidie sau gelozie. Cu toate acestea, poate fi o otravă cu care ne otrăvim: nu uitați că toate imaginile animalelor văzute într-un vis trebuie încercate mai întâi pentru noi înșine. Viperă asociat cu furia și invidia distructive.

  cobră, care își dizolvă capota, întruchipează puterea și teama de această putere.

  Boa sau piton au un sens falic și avertizează că situația pare amenințătoare, iar emoțiile te pot absorbi sau sufoca.

  Subconștientul nostru observă toate micile lucruri și nuanțele comportamentului altor oameni mult mai devreme decât noi. Intuitiv, simțim că ceva nu este în regulă, dar la nivel subconștient știm sigur că trădarea sau trădarea se întâmplă acum. Simbolurile viselor vor ajuta la descifrarea semnalelor care vin din adâncurile psihicului. Șarpele ca imagine a înșelăciunii și a ispitei sexuale indică o situație dificilă în viața intimă a visătorului: se conturează un triunghi amoros, trădare, cineva este interesat de soțul tău dacă imaginea lui este prezentă într-un vis.

  visător încercând să se descurce cu șarpele – așa se manifestă dorința de a face față impulsurilor proprii, de a înfrâna furia sau mânia, adesea implicate în gelozie.

  Mușcă de șarpe este interpretată ca o rană provocată fie de o persoană, fie de propriile sentimente incontrolabile.

  Înțelepciunea și comorile interioare

  Se întâmplă ca într-un vis să încercăm să îmblânzim șerpii sau să-i antrenăm ca pe fachiri orientali. Existență pașnică cu un șarpe într-un vis vorbește despre capacitatea de a-și controla energia și instinctele.

  Dacă ai visat asta șerpii păzesc intrarea în peșterile comorilor – în realitate, aceasta simbolizează înțelepciunea care ne este disponibilă. Dar ce înseamnă să învingi cobra înspăimântătoare, care este gata să se grăbească și să înțepe, păzind averea? Astfel de imagini într-un vis pot cere să fii profetice, ca ochii unui șarpe, pentru a putea neutraliza otrăvurile cu care te înțeapă oamenii și circumstanțele. Apropo, dacă într-o viziune sarpele isi varsa pielea – aceasta este o imagine pozitivă, adică oportunitatea de a te schimba și, după ce a renunțat la tot ce este vechi, de a renaște la o viață nouă.

  Dacă ai avut un vis neobișnuit în care șarpele arată ca într-un basm, iar visul în sine este plin de sentiment misticAceasta înseamnă că un vis necesită înțelepciune sau dezvăluie energie și abilități psihice puternice în tine. În acest caz, vorbim despre totem șarpecare ajută și învață.

  Un astfel de vis a fost visat de un om de știință James Watson: a nedumerit misterul structurii ADN-ului și a văzut într-un vis doi șerpi împletite. I-a dat seama: molecula are forma unei serpentine – un dublu helix. Așa s-a întâmplat una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului al XX-lea.