Care este visul cireșelor

Care este visul cireșelor

Cireș conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Nu crezi că va fi!

Cireșe conform Cărții de vis de primăvară

Cireșe – Există cireșe – pentru distracție, după care cu siguranță vor urma lacrimile.

Cireș conform Cărții de vis de vară

Există o cireșă – pentru o afacere profitabilă, monetară, un moment bun pentru tine.

Cireș conform cărții de vis de toamnă

Există o cireșă – la veștile bune.

Cireș conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Să vezi cireșe într-un vis este o treabă mare.

Înflorire – la venituri bune.

Dacă ai visat fructe de cireș, în viitorul apropiat viața ta se poate schimba în bine.

Dacă ai visat cireșe putrede, toate speranțele tale vor dispărea ca fumul.

Într-un vis, l-ai colectat – ți se vor da datorii de care ai uitat complet.

Ai visat că ai văzut pe cineva culegând cireșe – în viitorul apropiat, una dintre rudele tale îndepărtate îți va oferi o sumă ordonată de bani.

Există cireșe – la o ofertă bună.

Într-un vis, ai văzut pe cineva mâncând cireșe – unul dintre vecinii tăi va primi o sumă mare de bani.

Dacă ai visat că cumperi cireșe, în viitorul apropiat vei putea face față celor mai presante probleme cu care te confrunți.

Dacă ai visat că cineva ți-a dat niște cireșe, trebuie să știi că în vremuri grele unul dintre prietenii tăi îți va veni în ajutor.

Vânzare – pentru succes în tranzacționare.

Ai văzut una dintre rudele tale sau cunoștințele vânzând cireșe – în viitorul apropiat, una dintre rudele tale îndepărtate te va patrona.

Cireș dulce conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Cireș – mireasă sau proaspăt căsătorit.

Cireș după cartea de vis a lui O. Adaskin

Cireșul înflorit este un semn de liniște sufletească; produsele din lemn de cires prezic achizitii. Există cireșe – pentru o aventură amoroasă.

Cireș conform cărții de vis a lui E. Avadyaev

Dacă ai visat la o floare de cireș, atunci vei găsi fericirea și bunăvoința destinului.

Culegând cireșe într-un vis – bucurie și plăcere vă așteaptă.

Există o cireșă într-un vis – atunci fericirea te așteaptă.

Vișine într-un vis – atunci nu visați lucruri imposibile.

Urcând o cireșă într-un vis – atunci o întorsătură fericită a destinului îți va întoarce viața cu susul în jos.

Dacă ai visat la cireșe cu fructe de pădure coapte, atunci vei avea o casă fericită, un soț iubitor și copii recunoscători.

Tăierea cireșelor într-un vis – așteptați în zadar schimbări.

Plantarea cireșilor într-un vis – vă veți îmbogăți în curând.

Vezi și: de ce visează cireșele, de ce visează caisele, de ce visează prunele.

Cireș conform cărții de vis online

Cireș – îți promite că vei petrece mult timp la serviciu.

Am văzut-o în floare – vei trăi din belșug.

Boabele coapte visate – un semn al schimbărilor plăcute care vin în viața ta.

Le-au colectat – în curând un debitor de lungă durată vă va plăti.

Visul în care ai mâncat cireșe indică faptul că vei primi o ofertă promițătoare.

L-ai cumpărat – foarte curând te vei descurca cu toate necazurile tale.

Vândut – este mai bine pentru tine să faci afaceri, vei reuși în acest sens.

Cireș conform cărții de vis a lui Morozova

Cireș înflorit – un semn de liniște sufletească; produsele din lemn de cires prezic achizitii.

Există cireșe – pentru o aventură amoroasă.

Cireș conform cărții de vis Veles

Cireș – lacrimi; este – treburi, anxietate; înflorește – rău.

Cireș conform cărții de vis ucrainene

Cum să visezi că cireșii înfloresc, un copac înflorește – nu este bine.

De ce visezi cireșe roșii sau galbene: interpretarea somnului din cărțile de vis

Când o persoană se gândește la ceea ce visează cireșul, trebuie să-și amintească cele mai mici detalii ale visului său. Multe cărți de vis consideră această boabă un semn favorabil, dar uneori se poate ajunge la părerea că avertizează visătorul despre problemele și problemele viitoare. Pentru a înțelege semnificația complotului văzut, trebuie să îl analizați cu ajutorul cărților de vis populare.

Semnificația fructelor de pădure în cărțile de vis

Interpretarea viselor explică în diferite moduri la ce visează cireșul (pe un copac, copt, verde etc.). Interpretarea este influențată de multe lucruri mici diferite, dar semnificațiile principale sunt încă similare între ele. Puteți înțelege sensul visului în care a fost văzută cireșa cu ajutorul cărților de vis ale lui Miller, Fedorovskaya, Veles și Medea.

Potrivit lui Miller, dacă dormitorul a văzut fructe de pădure frumoase, atunci în realitate, succesul în afaceri îl va aștepta cu siguranță. Calitățile caracterului îți vor permite să câștigi respect de la ceilalți. Este foarte posibil ca foarte curând dormitorul să primească profit monetar dintr-o sursă complet neașteptată. Cel mai probabil, o veche cunoștință cu care nu au mai comunicat de mult timp îl va ajuta în acest sens.

Un copac înflorit înseamnă că toate planurile se vor îndeplini în curând. Pentru un bărbat căsătorit, un vis poate promite o nouă dragoste, din cauza căreia va trebui să divorțeze de soția sa. Ar trebui să fii atent și să nu cedezi tentației dacă vrei să-ți salvezi familia. Pentru băieții și fetele singuri, o astfel de viziune prezice o întâlnire cu un suflet pereche.

Cartea de vis a lui Fedorovskaya susține că consumul de fructe de pădure prefigurează o propunere de afacericeea ce va fi foarte benefic. Dacă alți oameni mănâncă cireșe, atunci una dintre rude va avea o cantitate mare. Îmbogățirea va veni brusc și dintr-o sursă neașteptată. Un copac înflorit înseamnă un venit stabil.

Conform cărții de vis a lui Veles, dacă adormitul vede o cireșă mare și coaptă, atunci în viață toate treburile lui vor merge bine. Când visează florile de cireș, te poți aștepta la o reîncărcare rapidă în familie.

Vrăjitoarea Medea spune că un copac presărat cu boabe mari este un semn de prosperitate viitoare în familie, iar persoanele singure se pot căsători în curând. Dacă cireșul este mic, atunci acest lucru promite un mic necaz. Pentru cupluri, un astfel de vis poate însemna o creștere constantă a veniturilor.

Interpretarea ezoterică și opinia lui Freud

Conform interpretării ezoterice, dacă o persoană a visat un copac puternic și mare, presărat cu cireșe roșii și coapte, atunci ar trebui să acorde o atenție deosebită calității produselor atunci când le cumpără. Un astfel de vis poate fi privit ca un avertisment direct asupra unei posibile otrăviri. Trebuie amintit că acest lucru se va întâmpla în afara casei, așa că ar trebui să vă abțineți de la a mânca și a bea la o petrecere și unități de catering.

De asemenea, visul are o interpretare ezoterică, în care visătorul trebuia să facă gem de cireșe pe tot parcursul nopții. Complotul poate indica faptul că declarațiile proaste ale celui care adormă despre ceilalți vor duce la dispute și certuri îndelungate.

Cherry în cartea de vis a lui Freud este un simbol al relațiilor romantice apropiate. Dacă copacul a fost complet presărat cu fructe de pădure coapte, atunci ne putem aștepta ca partenerul de dormit să-i ofere o plăcere de neuitat. Totuși, acest lucru se va întâmpla numai după începerea unei noi relații.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor copii străini

Boabele uscate și lenețe înseamnă regret. Relația în care se află dormitorul nu este nevoie de nimeni. Merită să încerci să-ți schimbi radical viața personală. În caz contrar, schimbările vor avea loc numai în rău. Acest lucru poate duce la o dungă neagră în viață.

Actiuni luate

Acțiunile într-un vis sunt de mare importanță. Ele vă permit să înțelegeți mai bine visele. Dar trebuie amintit că interpretarea este adesea opusul a ceea ce se întâmplă într-un vis. Astfel de viziuni se numesc schimbători.

Dar, în unele cazuri, visele au o interpretare directă, adică ceea ce visează se întâmplă în realitate. Când o persoană începe să interpreteze independent visele nocturne, va începe treptat să distingă o schimbare de un vis direct.

Dacă ai trebuit să culegi cireșe într-un vis, atunci destul de curând o persoană ar trebui să i se plătească vechile datorii de care a uitat de mult. Această viziune oferă, de asemenea, favoarea destinului și o existență pașnică. Unele cărți de vis avertizează că persoana adormită va avea o aventură, care se va termina probabil într-o ceartă puternică. Alte parcele și transcrierea lor:

  1. Când o persoană privește pe cineva culegând fructe de pădure, aceasta poate însemna că în curând își va achita toate datoriile și își va rezolva problemele. Un vis prezice adesea o afacere bună sau o ofertă de muncă bună.
  2. Un vis în care dormitorul a acceptat o cireșă coaptă ca cadou indică faptul că mediul său este format numai din oameni de încredere și onești, care sunt întotdeauna gata să ajute.
  3. Dacă într-un vis o persoană este angajată în vânzarea de fructe de pădure, înseamnă că în curând va finaliza cu succes afacerea la care a lucrat cu sârguință și mult timp. Când rudele sau prietenii fac comerț, unul dintre ei își va oferi ajutorul în momentele dificile.
  4. Schimbările neașteptate în viață prevestesc un vis în care dormitorul se urcă într-un cireș.

Influența culorii asupra interpretării

Interpretarea este foarte influențată de aspectul cireșului, de culoarea și de coacerea acesteia. Dacă ai visat la o boabă roșie coaptă, înseamnă că persoana adormită este de așteptat să urce pe scara carierei. Pentru oamenii de afaceri, un astfel de vis prevestește o afacere bună sau o investiție de succes care va aduce profituri uriașe. Cireșele roșii au semnificații diferite în visele femeilor căsătorite și ale bărbaților căsătoriți:

  1. Viziunea poate indica faptul că foarte curând o femeie adultă va găsi un tânăr iubit care va încerca să-i facă pe plac în orice. Această conexiune nu va duce la nimic bun, așa că cea mai bună soluție este să o rupeți într-un stadiu incipient.
  2. Dacă un bărbat visează la o cireșă roșie copt, atunci asta înseamnă că îi place să aibă amante. Visul oferă și venituri financiare.

Când o fată mănâncă o boabă galbenă într-un vis, în viața reală poate suferi foarte mult de diverse bârfe și bârfe, care sunt nefondate. A vorbi la spate îi va răni reputația. În acest caz, nu ar trebui să fii sincer cu oamenii care nu sunt deosebit de demni de încredere.

Pentru un bărbat, o astfel de viziune oferă favoarea autorităților sau o întâlnire cu parteneri foarte influenți care vor fi de mare ajutor. Dacă dormitorul a aruncat fructe de pădure galbene, atunci în realitate ar trebui să fie mai reținut. Glumele despre alții pot fi dăunătoare pentru el.

Cireșele roșii strălucitoare sunt un prevestitor al câștigului monetar. De asemenea, aceste fructe de pădure sunt un simbol al trădării.

Cireșele putrezite duc la eșec în toate eforturile. Nicio speranță nu se va împlini. O boabe pe jumătate coapte indică maturitatea insuficientă a unei persoane. Nu își poate asuma responsabilitatea atât în ​​viața personală, cât și în munca sa.

Un vis în care există o mulțime de cireșe verzi indică faptul că evenimentele nu trebuie grăbite, deoarece acest lucru nu va ajuta în niciun fel cauza. Unele cărți de vis cred că un vis aduce noroc în curând.

Deși cărțile de vis explică somnul în moduri diferite, sensul cireșelor este adesea doar pozitiv. Dacă există situații în care boabele poartă o interpretare negativă, tot nu prevestește evenimente tragice. Ar trebui să studiați cu atenție toate cele mai mici detalii ale somnului și să căutați interpretare din mai multe surse. După aceea, se vor putea trage câteva concluzii.

De ce visezi la cireșe?

Fructele de pădure, în special cireșele și cireșele, simbolizează nașterea unor noi relații, obținând ceea ce îți dorești și având perspective la locul de muncă. Pentru a afla în detaliu despre ce este visul și ce înseamnă cireșul într-un vis, trebuie să căutați ajutor din cartea de vis, mai întâi amintiți-vă visul, după ce ați analizat toate detaliile și nuanțele.

A vedea un copac înflorit este descifrat de cartea de vis ca o scuză pentru noi speranțe și planuri pentru viitor. Pentru un bărbat căsătorit, un astfel de vis poate promite un nou hobby sau aventură amoroasă, care se poate termina cu destrămarea familiei. Sentimentul fulgerător se termină la fel de repede pe măsură ce copacul se estompează. Un profit mare și o stabilitate financiară este promisă de o carte de vis a unei cireșe pe un copac într-un vis.

O carte de vis promite să-și găsească sufletul pereche, pentru acei tineri care s-a întâmplat să vadă cireșe în vis. Pentru fetele necăsătorite, această imagine promite o cerere rapidă în căsătorie din partea unei persoane dragi. Pentru a vedea un copac înflorit – pentru o nuntă iminentă.

Pentru a interpreta corect la ce visează boabele de cireș, ar trebui să ne amintim de culoarea fructelor de pădure și de gradul de coacere a acestora. O cireșă putredă simbolizează prăbușirea speranțelor sau este un semn că planurile de viitor și-au pierdut prioritatea sau sunt oarecum depășite. Imatur – nedorința morală de a-și asuma responsabilitatea. Acest lucru se aplică atât în ​​domeniul personal, cât și în cel de lucru.

Este util să știți de ce visează cireșele coapte. Pentru persoanele care doresc să aibă o carieră de succes, cartea de vis interpretează o astfel de viziune ca având perspective bune de angajare. Pentru oamenii de afaceri, o imagine similară reprezintă o tranzacție profitabilă sau o investiție de succes a capitalului financiar.

O boabă coaptă pentru femeile căsătorite oferă un tânăr iubit care va căuta prin orice mijloace locația visătorului. Este mai bine să rămâneți pe margine și să nu răspundeți la impulsurile tânărului, deoarece sentimentele lui sunt instabile.

De ce visezi un cireș galben? Dacă într-un vis, fata însăși mănâncă o boabă, cartea de vis spune că ar trebui să se ferească de bârfe și bârfe, care îi pot dăuna foarte mult reputației. Pentru un bărbat, o viziune similară poate funcționa exact invers, deoarece informațiile negative despre visător vor fi un fel de reclamă care poate atrage oamenii potriviți la persoana lui.

Dacă o persoană a trebuit să arunce fructe de pădure galbene într-un vis, atunci trebuie să-ți ții limba în viața reală. Sarcasmul, ironia sau înșelăciunea care a zburat din gura visătorului vor fi folosite împotriva lui.

Citeste mai mult:  te sarut inainte de culcare

Multe cărți de vis interpretează în mod ambiguu la ce visează cireșele roșii. Pe de o parte, un vis prezintă pasiune și impulsuri de iubire necugetate, iar pe de altă parte, perseverența și lupta pentru drepturile cuiva. Hrănirea cuiva cu o boabă roșie dulce este o conexiune emoțională.

O altă caracteristică în interpretarea somnului – cireșe, este gustul fructelor de pădure. Gust acru sau acru – la posibilele obstacole în calea îndeplinirii planului tău, dulce – spre o viață fericită și de succes.

Interacţiune

Pentru un bărbat, care mănâncă cireșe într-un vis și își simte gustul dulce, cartea de vis prezintă o victorie într-o chestiune importantă. O femeie are o imagine similară într-un vis, vorbește despre primirea unei oferte promițătoare.

Dacă ați avut șansa de a colecta cireșe într-un vis, înseamnă că în curând visătorul va primi o datorie de lungă durată. Privind pe cineva culegând fructe de pădure este o investiție financiară bună.

Cartea de vis a lui Miller interpretează cireșele drept noroc. Abnegația și deschiderea către ceilalți îl vor ajuta pe visător să devină popular în echipă. Boabele coapte vorbesc despre satisfacția sexuală a unei persoane și satisfacția față de relațiile amoroase actuale.

Imaginea în care a trebuit să cumpărați cireșe într-un vis este descifrată de cartea de vis ca o eliberare timpurie de datorii și necazuri, vânzând-o – la o afacere de succes sau o cooperare profitabilă cu o persoană necunoscută.

Este util să știi de ce visezi să rupi cireșe. Acest vis reflectă potențialul ascuns al visătorului, capacitatea sa de a ieși din situații dificile. Privind pe altcineva tăind un copac – la un venit stabil și o autoritate sporită și, de asemenea, dezvăluie o persoană ca organizator și lider talentat.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea visului cireș pe un copac

De ce visezi fructe roșii?

Într-un vis există fructe de pădure

De ce visează boabele?

De ce visează cireșul?

Interpretarea visului cireș pe un copac

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc 😍⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare 👍

comentarii 19

Am visat că culeg un cireș galben mare din copacul unui vecin și îl mănânc. Boabele sunt foarte dulci.

Cireș foarte frumos, dar nu a putut smulge.

Am visat că merg pe stradă într-o rochie de mireasă cu voal și urcând scările, un tip necunoscut se îndrepta spre mine și își întindea palmele spre mine, iar în ele erau câteva cireșe roșii coapte apetisant, el mi le-am turnat în palme și câțiva au căzut la pământ și au plecat pe scări și eu sus. Căsătorit, are copii. Ce ar putea fi?

Am visat că port o roabă plină de cireșe, nu foarte mare, dar toate bune, nu putrezite, au încercat.

Visez că luna ianuarie este afară și merg pe stradă cu mama și fiica fostului meu iubit, iar cireșe roșii zac pe pământ, am luat unul care a fost mușcat, iar al doilea a fost bun. Am mâncat una bună, avea gust de tânăr, dar deja era dulceață. Mergem mai departe și vedem cireșe roșii agățate de copaci, ne apropiem de mama, iar ea mă bat cu o crenguță și îi spun: am întârziat că au găsit un cireș roșu îndrăzneț, acum vă aduc și am trecut. drumul spre a culege cireșe negre, mici, dar dulci-dulci, iar unele dintre fructele de pădure erau ca prea coapte, ușor zbârcite de soare. Și peste drum, fratele meu culege și cireșe roșii.

Buna ziua! Astăzi am văzut într-un vis că regretatul tată a turnat pe masă o mulțime de cireșe, pe care le-a strâns el însuși. Cherry era frumos, întunecat. Multumesc mult pentru raspuns!

De ce visează cireșele: ce spun cărțile de vis ale lui Miller, Freud, Smurova și alții. Interpretarea viselor despre cireșe: dacă colectați, mâncați sau tratați pe cineva cu ea

Cine dintre noi nu iubește cireșele – această boabă dulce, o rudă a cireșelor, care crește doar în regiunile sudice.

Cele mai multe cărți de vis interpretează aspectul unei cireșe într-un vis ca un semn de mare dragoste, ca gustul dulce al unei fructe de pădure și copacul însuși – cu prosperitate și prosperitate.

Cu toate acestea, există și interpretări negative cu privire la această boabă, totul va depinde de circumstanțele visului în sine, de acțiunile tale, precum și de emoțiile pe care le va experimenta visătorul atunci când mănâncă o perie de cireșe dulci.

Deci, încercăm să ne dăm seama la ce visează cireșul și la ce poate promite unei persoane în viața reală.

Dacă ai visa la o cireșă

1. Dacă ai visat în vis la un cireș înflorit, acesta este un semn că așteptările tale nu sunt în zadar și foarte curând îți vei putea realiza toate planurile. Dacă un bărbat căsătorit a avut un astfel de vis, înseamnă că în curând va fi purtat de o relație laterală, care poate duce ulterior la un mare scandal și la prăbușirea familiei. Aceste relații laterale vor dispărea la fel de repede ca cireșul înflorește, așa că gândește-te de două ori – merită conexiunea trecătoare a unei familii rupte?

2. Dacă o femeie căsătorită a văzut cireșe într-un vis, acesta este un semn că un admirator persistent va da în curând semne de atenție față de ea;

3. Dacă ai văzut un cireș în creștere pe un copac, acesta este un semn bun care îți promite un profit mare în viitorul apropiat. Starea ta de bine se va îmbunătăți foarte mult și va deveni mai stabilă;

4. Cireșele roșii în vis sunt un simbol al relației tale puternice cu sufletul tău pereche. Un astfel de vis sugerează că dragostea încă plutește între tine și pasiunea fierbe, relația ta este stabilă și de încredere.

5. În general, cireșele sunt un simbol nu numai al stabilității financiare, ci și al constanței, dar, în același timp, ar trebui să încerci să-l urmezi tot timpul.

6. Dacă ai văzut fructe de pădure cu o gaură de vierme într-un vis, înseamnă că ideile și planurile tale nu se vor împlini. Cartea de vis recomandă să nu vă concentrați asupra lor și să căutați altele noi.

7. Dacă culegeți cireșe în vis, înseamnă că în curând vi se vor returna banii pe care i-ați împrumutat cândva. Dacă alte persoane sunt implicate în colectarea acestei boabe, așteptați-vă sprijin financiar de la rude.

8. Dacă mănânci cireșe verzi într-un vis – la cheltuieli inutile și la achiziții goale, dacă boabele erau coapte – aceasta este pentru profit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor femeie bolnavă

9. Dacă ai tratat pe cineva cu cireșe, în curând vei primi un cadou scump.

10. Dacă culegi și mănânci fructe de pădure direct dintr-un copac, acesta este un semn că în curând vei reuși să obții profituri excelente și să-ți îmbunătățești semnificativ starea de bine. Pentru o persoană bolnavă, un astfel de vis poate însemna o recuperare rapidă.

11. Dacă mănânci cireșe dulci, suculente într-un vis, înseamnă că te așteaptă o viață fericită, calmă. Dacă fructele de pădure s-au dovedit a fi acre, acesta este un semn al unui număr mare de obstacole în calea dvs. care vă vor interfera în toate privințele în atingerea obiectivelor. Pentru o femeie, un astfel de vis promite să primească o ofertă foarte promițătoare, pentru un bărbat, o sarcină importantă va fi finalizată în curând.

12. Dacă mănânci cireșe în vis, în timp ce îi simți foarte clar gustul în gură, acesta este un semn că ești o persoană foarte impresionabilă și receptivă. Indiferent cum evoluează evenimentele, ai tendința să iei totul prea aproape de inimă.

13. A vedea o cireșă într-un vis înseamnă că ești foarte singur și, cel mai probabil, asta s-a întâmplat doar din cauza ta. Încearcă să faci o analiză a acțiunilor și cuvintelor tale, dacă prietenii tăi s-au îndepărtat de tine, ar trebui să găsești un compromis, să vorbești, să afli totul și să-ți ceri scuze. Numai în acest caz vei putea restabili vechea relație.

14. Dacă cumpărați cireșe în vis, acesta este un semn bun care vă promite o rezolvare rapidă a tuturor problemelor, un semn al unei viitoare vieți calme. Dacă vindeai aceste fructe de pădure, acesta este un semn că ar putea fi necesar să te gândești la schimbarea ocupației. Este probabil să aveți elementele unei meserii și, dacă vă dedicați acestei ocupații, puteți obține un profit destul de bun.

15. Dacă visezi să culegi fructe de pădure din grădina altcuiva, în linii mari, să furi cireșe și chiar și pe timp de noapte, acesta este un semn că vei putea să te apuci de noroc și să-ți schimbi viața în bine. Pentru un bărbat, un astfel de vis înseamnă a primi un cadou neașteptat sau un câștig bun. Pentru o femeie căsătorită, după un astfel de vis, va fi tentant să înceapă o relație extraconjugală cu un tânăr iubit.

Care este visul cireșelor conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul american Gustav Miller interpretează visul cu cireșe mai mult ca pe un semn pozitiv.

• Consumul de cireșe coapte în vis este un semn de sănătate bună în realitate;

• să vezi cireșe în vis – este probabil să pleci într-o călătorie interesantă foarte curând;

• culege fructe de pădure – așteptați un profit sau un cadou scump;

• a vedea o cireșă cu o gaură de vierme este un semn de trădare;

• a mânca cireșe în vis este un simbol al prosperității;

• a fi într-o livadă de cireși – spre dezamăgire;

• achiziționarea de fructe de pădure într-un vis promite pierderi grave;

• vezi fructe de padure rosii – asteapta-te la schimbari pozitive in viata.

Care este visul cireșelor conform cărții de vis a lui Freud

Sigmund Freud interpretează o astfel de imagine ca un simbol al plăcerii, plăcerile plăcerilor intime.

• Să vezi cireșe coapte și suculente într-un vis – așteaptă-te la o nouă cunoștință cu o persoană care va aduce în viața ta o mulțime de emoții și sentimente strălucitoare, de neuitat;

• dacă te vezi mâncând cu lăcomie fructe de pădure suculente – asta înseamnă că în viața reală te caracterizează prin egoism și pretenții prea mari. Acest lucru poate duce la ca celălalt semnificativ să se întoarcă de la tine și să plece la o altă persoană, nu în ultimul rând din acest motiv;

• să vezi într-un vis cum se usucă și moare un cireș bătrân – acesta este un semn că pasiunea ta s-a răcit de mult timp, este din ce în ce mai puțin probabil să găsești un limbaj comun cu sufletul tău pereche și sentimentele tale „se usucă” treptat sus” ca o cireșă.

Care este visul cireșelor conform cărții de vis a lui Smurova

• Văzând cireșe într-un vis – la dezamăgire, într-o interpretare diferită, dimpotrivă, la evenimente vesele, iubire, vei avea în sfârșit noroc și îți vei învinge toți dușmanii;

• dacă ați văzut o cireșă pe un copac – aceasta este o separare;

• mănâncă fructe de pădure coapte și suculente – pentru evenimente vesele viitoare.

Care este visul cireșelor conform cărții de vis a lui L. Frost

• Văzând cireșe în vis – în curând vei avea un venit nesemnificativ;

• să mănânci fructe de pădure în vis – spre o surpriză plăcută;

• culesul cireșilor dintr-un copac este semn de evenimente triste, lacrimi;

• gateste compot din aceste fructe de padure – fii vigilent, esti inconjurat de barfe si barfe intre prieteni sau colegi cu privire la persoana ta.

Care este visul cireșelor conform cărții de vis a lui Avadyaeva

• să vezi un cireș în culoarea albă – noroc;

• culege fructe de pădure – la evenimente și plăceri vesele;

• mănâncă fructe de pădure dulci – un semn de fericire, acru – visuri pipe;

• urcă-te într-un copac sau stai pe el – așteaptă-te la schimbări dramatice în viața ta, și într-un mod pozitiv;

• să vezi fructe de pădure în vrac pe un copac – la o viață fericită, măsurată, prosperitate și armonie în familie;

• tăierea unui copac este un semn al așteptărilor neîmplinite;

• săpați într-un răsad dintr-un astfel de copac – așteptați-vă la o îmbunătățire rapidă a bunăstării dumneavoastră în viața reală.

De ce visează cireșele: interpretarea unei cărți de vis moderne

Conform interpretării cărții de vis moderne, cireșele într-un vis sunt un semn foarte bun, prevestind schimbări pozitive în viața visătorului. În viitorul apropiat, vei urca pe scara carierei, îți vei îmbunătăți bunăstarea, îți vei umple familia. De asemenea, este probabil să primiți venituri mari neașteptate sau să vă fie returnate datorii vechi.

• pentru a vedea o boabă suculentă coaptă – spre succes și vești bune;

• dacă ați văzut cireșe necoapte sau putrezite în vis – pentru a goli speranțe, dezamăgire;

• dacă ați văzut o cireșă galbenă într-un vis – acesta este un semn de avertizare că trebuie să fiți atenți, deoarece cei nedoritori nu sunt adormiți și vor să vă compromită în ochii altor oameni;

• dacă un bărbat mănâncă cireșe galbene într-un vis, aceasta înseamnă că, în realitate, șefii lui vor manifesta un interes sporit pentru munca sa în realitate. Pentru o femeie, un astfel de vis promite o cantitate mare de bârfe în anturajul ei.