Vedeți flori într-un vis

Flori într-un vis – interpretare a cărților de vis

Să încercăm să ne dăm seama la ce visează florile analizând previziunile cărților de vis populare. Am adunat pentru tine interpretarile care sunt cele mai des intalnite, citeste articolul si analizeaza-ti visele pentru a fi pregatit pentru evenimentele din viata reala.

Dream Vanga

A vedea flori într-un vis, potrivit unui ghicitor antic, înseamnă:

 1. Dacă ai cules flori delicate într-un vis pentru a țese o coroană sau a face un buchet, atunci în viața reală îți vei găsi foarte repede chemarea. Acesta este un simbol al schimbării viziunii asupra lumii, respingerea a tot ceea ce distruge și împiedică să avanseze.
 2. Dacă pielea este înțepată de spini, acesta este un semn nefavorabil. Va trebui să experimentați o putere incredibilă, fie durere emoțională, fie fizică. Iar motivul va fi trădarea persoanei pe care o iubești cel mai mult.
 3. Dacă vreun răufăcător ți-a distrus florile din fața ochilor, atunci ai o mulțime de răi care așteaptă momentul potrivit pentru a te pune la cale. Fii atent când ai de-a face cu străinii.
 4. Atenție la câte petale are floarea. Cu cât sunt mai mulți, cu atât ești mai închis și îți este mai dificil să găsești un limbaj comun cu oamenii. Trebuie să înveți să ai mai multă încredere și să-ți arăți sincer sentimentele.
 5. Un buchet care emană o aromă plăcută prevestește o întâlnire romantică cu o persoană pentru care ai avut de mult timp sentimente tandre. Îl poți invita chiar și tu – se va bucura de o astfel de inițiativă.
 6. Florile de interior într-un ghiveci visează la vestea neplăcută despre moartea unei persoane pe care o cunoști. Dar numai dacă într-un vis l-ai primit cadou.
 7. O coroană de margarete de câmp este un semn de bun augur care promite o întâlnire devreme cu bărbatul visurilor tale. Va începe o relație foarte romantică în care vei fi absolut fericit.
 8. Un bărbat care îți dă un buchet uriaș spune că în viața reală experimentezi dor și singurătate spirituală, chiar dacă nu îți dai seama. Este timpul să vă umpleți distracția obișnuită cu impresii luminoase și interesante, altfel depresia nu este departe.
 9. Plantarea semințelor de flori într-un vis înseamnă obținerea unor beneficii materiale în realitate. Unii dintre oamenii pe care i-ați ajutat în trecut vor dori să vă mulțumească generos cu bani. Principalul lucru este să nu refuzi un astfel de cadou, se face cu sinceritate și din inimă. Prin refuz, vei jignit donatorul.
 10. Ikebana visează la o boală iminentă. S-a instalat deja în corpul tău, dar încă nu s-a făcut simțită. Fii chestionat la medic. Cel mai probabil, boala este asociată cu sistemul reproducător feminin.

Sonnik Miller

Autorul acestei cărți de vis populare oferă predicțiile sale unice:

 1. Florile de grădină sau de câmp visează la mare plăcere. În realitate, ți se va întâmpla un eveniment foarte plăcut. Dar numai cu condiția ca petalele să fie ușoare sau strălucitoare, nu s-au ofilit.
 2. Dar buchetele uscate sau decolorate visează în așteptarea tot felul de necazuri. Poate că foarte curând vei fi serios dezamăgit de cineva apropiat sau îți vei pierde locul de muncă.
 3. Pentru fetele necăsătorite, un vis cu flori promite o atenție incredibilă din partea fanilor. Trebuie doar să te întinzi și să alegi pe cel mai demn dintre ei. Nu te înșela când alegi, ascultă-ți inima și intuiția.
 4. Florile care cresc în deșert sunt un semn nefavorabil. Promite vești proaste pe care va trebui să le întâlnești cu fermitate. Dar asigură-te că puterea ta mentală este suficientă pentru a supraviețui durerii și a face față oricăror probleme.

Interpretarea viselor lui Loff

Autorul acestei cărți de vis vă sfătuiește să acordați atenție culorii petalelor pe care le-ați observat într-un vis.

Iată previziunile lui:

 1. Trandafirii cu o culoare atipică petală, care nu apare în natură, visează la gelozie. Vei fi gelos, așa că încearcă să nu creezi motive de suspiciune și să nu-ți deranjezi jumătatea cu asta.
 2. Dacă oferiți cuiva un buchet cadou, înseamnă că, în realitate, va trebui să vă despărțiți de ceva care este semnificativ pentru dvs., ceea ce va aduce nemulțumire. Încercați să decideți cum puteți compensa această pierdere.
 3. Ramurile de liliac pot visa la otrăvire, la o boală gravă sau chiar la moarte. Este posibil ca boala să nu te atingă, ci una dintre persoanele cu care comunici des.
 4. Margaretele spun că nu ești sigur de sentimentele tale față de ales, nu-ți vezi viitorul alături de el. Doar o conversație sinceră cu un iubit va ajuta să punctați „și” și, în cele din urmă, să decideți.
 5. Orhideele îți vor spune că energia ta sexuală și senzualitatea feminină se trezesc. Foarte curand vei observa cati barbati iti acorda atentie. Vei fi foarte atractiv pentru sexul opus.
 6. Narcisistul vorbește despre marea iubire de sine care se limitează la egoism și încredere în sine. Gândește-te dacă ego-ul tău este exagerat în acest moment. Poate ar trebui să fii puțin mai modest.

Urmăriți un videoclip pe această temă:

De ce visează florile

Florile în vise, potrivit visătorilor, apar destul de des. Nu pot fi trecute cu vederea, pentru că în viața reală ei ocupă un loc de cinste printre oameni.

În general, florile văzute în visele nocturne pot fi asociate cu un simbol al frumuseții, fericirii și sănătății. Dar unele parcele de vis cu flori pot avertiza asupra posibilelor pericole din viața reală.

Flori într-un vis

De ce visează florile proaspete

Cea mai frecventă întrebare este la ce visează florile proaspete. Nu plantele ofilite într-un vis poartă un exclusiv pozitiv. Un astfel de vis prezintă evenimente vesele și emoții pozitive în realitate, care pot fi asociate cu o varietate de evenimente din lumea reală. Un vis în care au apărut multe flori este deosebit de favorabil pentru o femeie. Este un simbol al înfloririi feminității și sexualității.

Citeste mai mult:  De ce visezi să hrănești un bărbat

flori ce înfloresc

Dacă vezi flori înflorite într-un vis, atunci viața îți oferă oportunități excepționale. Încercați să profitați de acest lucru și să nu ratați șansa pe drumul spre atingerea obiectivului dvs.

Parfum floral

Când apariția florilor într-un vis este însoțită de un miros plăcut, aceasta înseamnă că apar schimbări pozitive în viața reală. Dar dacă simți o aromă florală iritante, zaharoasă, atunci asta indică faptul că va trebui să devii o victimă a ispitei în realitate. Ar trebui să alerteze și aroma, care nu este tipică pentru un anumit tip de floare. Un astfel de semn avertizează că, în realitate, te înșeli în sentimentele tale pentru o persoană.

Flori diferite – interpretarea somnului

Atunci când interpretăm visele cu flori, tipurile de plante cu flori sunt de mare importanță. Este important să știți la ce visează diferite flori pentru a înțelege despre ce indică sau avertizează un anumit vis. Multe buchete formate din diferite flori indică faptul că ești înconjurat de oameni buni. Prin urmare, nu ar trebui să te ferești de nimic în viață în viitorul apropiat.

Flori de interior

Florile de interior în ghivece sunt interpretate în cărțile de vis în moduri diferite. Văzătorul Vanga credea că primirea unei flori de interior într-un vis ca un cadou nu este un semn foarte bun. Un astfel de vis poate fi un prevestitor de boală direct pentru visător sau pentru o persoană din cercul său apropiat. Dar nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece este posibil ca vindecarea să vină foarte repede.

Am visat la flori de acasă

Dacă vezi flori de casă în ghivece foarte frumoase, atunci în viața reală începe o perioadă de prosperitate și prosperitate. Dar, în același timp, o condiție importantă pentru bunăstare este ca visătorul în realitate să nu se gândească la bani și la modul în care pot fi câștigați.

wildflowers

Când florile sălbatice au visat, atunci o persoană trebuie să se pregătească în realitate pentru reînnoirea sentimentelor din viața reală. Evenimente vesele neprevăzute pot avea loc în curând, ducând la mulțumirea simțurilor. Uneori, un vis cu flori sălbatice poate indica faptul că fericirea ta este în realitate lângă tine, dar pur și simplu nu o observi.

Trandafiri – carte de vis

Diferite tipuri de flori proaspete pot avea o anumită semnificație. Foarte des, florile de trandafiri apar în parcelele de vis.

Ele pot fi interpretate în visele de noapte în conformitate cu nuanța lor de culoare, după cum urmează:

 • Trandafirii stacojii prevestesc împlinirea unui vis prețuit în curând;
 • Trandafirii portocalii prezic un eveniment vesel în realitate;
 • Trandafirii roz simbolizează începutul unei relații romantice, pe baza căreia se poate crea o familie fericită și puternică în viitor;
 • Trandafirii galbeni avertizează asupra înșelăciunii și vicleniei celor dragi, pot deveni un vestitor al trădării cuiva drag;
 • Trandafirii albaștri simbolizează răcirea sentimentelor dintre parteneri;
 • Trandafirii negri prevestesc un eveniment trist în viața reală;
 • Trandafirii de Burgundia dau speranta ca sentimentele stinse ale unei persoane dragi vor renaste.

Tipuri de flori – interpretarea viselor

Sonnik Miller

În conformitate cu decodificarea conform cărții de vis a lui Miller, în viitorul apropiat, în realitate, ar trebui să ne așteptăm la durerea asociată cu relațiile interpersonale. Dar dacă astfel de flori au fost făcute din hârtie, atunci consecințele negative ale acestui lucru vor fi minime, deoarece dezacordurile și problemele vor fi rezolvate în curând.

Dacă o fată a visat la flori create artificial, atunci acest lucru indică faptul că trecutul întunecat al alesului ei poate afecta relațiile viitoare. Chiar dacă iubitul ei reușește să-și risipească suspiciunile în realitate, atunci în curând va fi încă dezvăluit secretul, care cu siguranță va afecta relația.

Un buchet uscat este văzut într-un vis

Este foarte important să știți la ce visează un buchet de flori uscate, deoarece simbolizează îmbătrânirea corpului sau moartea sentimentelor. Încercați să vă schimbați stilul de viață și să creați noi emoții pozitive care să vă ridice tonul.

Când visezi că cumperi flori create artificial, acesta este un simbol al înșelăciunii. După un astfel de vis, este important în viața reală să arunci o privire mai atentă asupra oamenilor din jurul tău. Cel mai probabil, nu sunt atât de sinceri cu tine pe cât credeai. Unele cărți de vis asociază complotul unui vis cu achiziționarea de flori artificiale, ca apariția unor probleme de sănătate în viața reală.

Un semn și mai periculos este achiziționarea de flori uscate într-un vis. Astfel de vise nocturne prevestesc un adevărat dezastru care poate afecta orice domeniu al vieții visătorului.

Realizarea florilor artificiale

Dacă visezi că unul dintre prietenii tăi este angajat în fabricarea florilor artificiale, atunci el poate fi suspectat de nesinceritate în realitate. Dacă persoana văzută într-un vis la această activitate este un străin, atunci în viața reală ar trebui să fii atenți la noile cunoștințe.

arde flori

Dacă visezi că arzi flori nevii, atunci asta înseamnă că a sosit momentul să-ți schimbi viața. În plus, un astfel de vis poate indica faptul că o persoană iubită nu are nevoie de tine, ci de beneficiul material pe care îl poți oferi. Prin urmare, cu cât drumurile tale diverg mai repede în direcții diferite, cu atât viața ta va fi mai repede plină de sentimente pure strălucitoare.

Flori sparte

Mă întreb de ce visez flori sparte? Dacă vezi în vis flori nu proaspete, ale căror ramuri sunt rupte, atunci asta înseamnă că sentimentele tale pentru partenerul tău s-au estompat din cauza faptelor sale nepotrivite. Numărul de ramuri rupte indică cât de probabil este ca iubirea să poată fi reaprinsă.

Citeste mai mult:  Într-un vis, tatăl decedat dă bani

Varietatea de parcele cu flori descrise în diferite cărți de vis este uriașă. Dar, în același timp, nu este întotdeauna posibil să găsești o explicație pentru propriul tău vis. Prin urmare, este foarte important să fii atent la ce emoții au fost în vis când ai visat și să-ți asculți propria intuiție.

Flori interpretare vis

Interpretarea viselor flori, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi flori într-un vis, poți afla în 34 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea ce alte vise încep cu litera „C” în secțiunea Cartea de vis cu litera C.

Flori în cărți de vis

Frumusețe și prosperitate. Citește mai mult →

Florile sunt de obicei un semn minunat de frumusețe și prosperitate. Anumite flori au semnificații speciale. De exemplu, trandafirii pot fi un simbol al dragostei și al romantismului, margaretele – un simbol Citește mai mult →

Necaz; câmp – durere; artificial – până la tristețe, lacrimi; Citește mai mult →

Florile în general (în special albe și roșii) sunt bucurie, distracție. Plantarea florilor într-o grădină este ceva neplăcut. Mirosul florilor este pierdere. A colecționa este bucurie. Culegerea unei flori este un prieten pentru a găsi / a face un pas spre Citește mai mult →

Un vis despre flori strălucitoare care cresc în grădină oferă diverse plăceri și achiziții.Florile albe visează la tristețe. Ofilit și uscat – la necaz.Fata care a primit în vis Citește mai mult →

Un simbol al speranței, mai ales în relațiile amoroase. Flori de portocal – vor veni pacea și liniștea, dar nu va dura mult. de asemenea, numele fiecărei flori. Citește mai mult →

Dacă visezi că culegi flori frumoase parfumate, acest vis este pentru bunăstare. Veți avea succes în toate eforturile dvs. Dacă într-un vis faceți un buchet – visul prevestește un Citește mai mult →

Împărțind flori cu cineva. – Vestitorii se despart de aceasta persoana.Flori mototolite. – Soția sau concubina se va schimba.Flori se deschid pe mormânt. – Din fericire. Citește mai mult →

Flori proaspete și strălucitoare visează la bucurie și plăcere. Flori albe, în special crizanteme albe – până la moarte. Citește mai mult →

Un buchet de primule negre pe un birou de școală – copilul tău sau o altă persoană apropiată nu va trece bine examenul. Buchet de trandafiri – fericire apropiată în relațiile personale, în dragoste, mărturisire de dragoste Citește mai mult →

A vedea flori într-o grădină într-un vis vă oferă plăcere și achiziție, dacă numai florile sunt strălucitoare și proaspete; albul înseamnă tristețe. Florile ofilite și uscate promit necazuri Dacă sunt tinere Citește mai mult →

Dacă într-un vis culegi flori pentru a face un buchet din ele, în viața reală acest vis înseamnă familiarizarea ta cu cunoașterea și înțelegerea lumii. Un vis în care ai înțepat mâna pe Citește mai mult →

Dacă într-un vis culegi flori, atunci acesta este un vestitor al prosperității. Vei avea succes în toate eforturile tale. Citește mai mult →

Dacă ați visat la flori care înfloresc în grădină, atunci așteptați-vă la plăcere și la profit. Cu toate acestea, acest lucru este numai dacă florile sunt proaspete și strălucitoare. Dacă florile au început să se estompeze, atunci ești amenințat Citește mai mult →

Băncile cu flori sunt bucurie, iar cele sângerătoare sunt o boală. Adulmecarea florilor este pierderea unui lucru plăcut. Citește mai mult →

Aduna, vezi, primești: Proaspăt – pentru noroc și bucurie, dacă sunt într-un buchet sau pat de flori; Uscat, ofilit – la plictiseală, devastare după evenimente vesele; Dăruiește, dăruiește – la fel, dar mulțumesc Citește mai mult →

Apariția florilor în vise oferă doar evenimente bune și vesele. Dacă ai visat la o pajiște presărată cu flori, atunci evenimente vesele te așteaptă în curând. Literal fiecare Citește mai mult →

Florile sunt un simbol universal al frumuseții. Pentru o interpretare corectă, este important să analizați aici culoarea florii. Acest lucru este valabil mai ales pentru visele în care apar flori cu Citește mai mult →

Frumos – bucurie în viață; primește – te iubesc; tricotat – în curând va fi o mare bucurie; ofilit – o boală. Citește mai mult →

flori galbene – trădare în dragoste un coș de flori – fericire în dragoste o cruce decorată cu flori – fericire în casă flori violete – flori de dragoste neîmpărtășită – bucurie în viață flori albastre – Mai mult →

Florile proaspete văzute într-un vis vă promit bucuria iubirii și prosperității în casă. Faded – prezice sfârșitul unei lungi romane. Dacă o fată în vis primește un buchet format din diferite Mai multe →

A vedea flori proaspete, parfumate – la emoții pozitive; Flori ofilite – la boală; Dăruirea de flori unei persoane drăguțe de sex opus – nemulțumirii sexuale. Citește mai mult →

La boală, dacă Florile sunt smulse sau tăiate; la dobândire, plăcere. Citește mai mult →

Florile proaspete văzute într-un vis vă promit bucuria iubirii și prosperității în casă. Faded – prezice sfârșitul unei lungi romane. Dacă o fată în vis primește un buchet format din diferite Mai multe →

Am visat flori – așteptăm o căsătorie. Citește mai mult →

Flori – la anxietate, necaz. Citește mai mult →

FLORI – asociații: tristețe, doliu (înmormântare), despărțire, frumusețe, bucurie, vacanță, întâlnire, dragoste. Citește mai mult →

Sfâșierea florilor înseamnă o mare fericire; A vedea, a ține în mână sau a mirosi flori la un moment neobișnuit înseamnă tristețe, supărare și uneori boală; Culegerea și mirosul semnelor de flori sălbatice Citește mai mult →

Dacă ai visat că ții în mâini un buchet de diverse flori, te aștepta distracția plăcută și curtarea multor admiratori. Citește mai mult →

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de ouă într-un vis

din fericire, dar câmp – la pierdere; flori ofilite – spre adversitate Citește mai mult →

tristețe (dacă sunt multe buchete); bucurie; alb – pentru nuntă. Citește mai mult →

Florile înfloresc – pentru totdeauna. Așa cum visează o floare, va exista un fel de bucurie pentru tine; nuntă. Florile albe sunt o mare bucurie. Ca un buchet (buchet) de flori visează, apoi o schimbare de viață. Dacă o fată Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „florilor” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează florile – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Interpretarea viselor: dacă ai visat flori

modern

Florile frumoase văzute într-un vis sunt un simbol al întâlnirilor vesele iminente. Uneori, un astfel de vis aduce vești bune. Visul în care ați văzut un pat de flori are același sens – cu cât sunt mai multe flori în el, cu atât veți avea mai multe evenimente vesele în viitor.

A vedea o mulțime de buchete prevestește tristețe din cauza rudelor și prietenilor.

Pentru a vedea un buchet de plante diferite – la o varietate de evenimente diverse și plăcute.

Cele albe sunt un simbol al purității gândurilor, iar cele roșii sunt un semn de succes.

Dacă le smulgeți sau tăiați, atunci în curând veți experimenta un sentiment de tandrețe pentru persoana iubită. Uneori, un astfel de vis simbolizează bani rapidi sau pasiune nebună.

Pentru mai precis, trebuie să vă uitați la flori după numele lor.

Melnikov

Pat de flori înflorit sau grădină de flori – ceva bun se va întâmpla în curând. O seră întreagă cu flori – du-te la cumpărături pentru un tablou sau altă lucrare de artă.

Sălbatic – la despărțire sau pierdere; crescut acasă pe pervaz – va exista speranță pentru viitor.

Încă nesuflat – spre bucuria și împlinirea unui vis.

Adunate în buchete – vei fi înconjurat de atenție din partea sexului opus.

Ofilit, fără petale – pentru o sănătate precară.

Au smuls pentru un buchet – viață în prosperitate și prosperitate. A inhalat aroma – veți afla vești pozitive.

Le-ai văzut într-o seră, într-o butoniere sau ca decor pe o pălărie – în curând vei realiza că atitudinea ta frivolă față de viață aduce doar frustrare.

Le-a împletit într-o coroană – va exista șansa unei căsătorii reușite.

Au smuls petalele – vei afla secretul altcuiva.

Am visat un aster – un vis mărturisește vise goale; flori de colt – lucrurile vor merge în sus; dalii – succes și noroc în orice demers; geranium – la nașterea unei noi persoane; zambile – la despărțirea de un prieten.

floare de iasomie – atracție romantică ușoară; cactus – la o schimbare de loc, mediu.

Margarete – veste tristă; narcise – înșelăciune în relații, trădare; nu-mă-uita sunt o veste grozavă.

Calendula – a început, în curând se termină cu succes.

Păpădiile sunt relații de familie puternice.

Bujor – dragostea vă va aduce fericire și satisfacție.

Floarea soarelui – relație fierbinte, dragoste nebună.

Primula – discordie în relații, abuz.

Crizanteme – dificultăți pe drum, pierdere.

Yuri Longo

Visul în care te afli într-o pajiște cu flori este un simbol al evenimentelor vesele din viața reală. Surprize plăcute, situații interesante și noi cunoștințe vă așteaptă pe parcursul întregii săptămâni. Aceasta este viața la care ai visat.

Visul în care încerci să culegi flori de pădure este un simbol al faptului că plănuiești să te faci pe tine și pe cei dragi fericiți. Aceasta este o dorință bună: și cu cât vă pregătiți mai serios, cu atât mai mult va dura această idilă.

Visul în care oferi un buchet unei alte persoane este un simbol al faptului că trebuie să mărturisești sentimente de dragoste.

Dacă buchetul este destinat unui străin, atunci vei găsi un partener de viață. Găsirea unei persoane este doar o parte a unei etape dificile. De asemenea, trebuie să-l convingi pe ales de sinceritatea sentimentelor tale.

Visul în care așezi flori într-o vază este un simbol al calmului și al idilei care vine. Puteți scăpa de problemele presante și vă puteți concentra pe comunicarea cu cei dragi.

Wang

Am visat că culegi flori proaspete pentru a strânge ulterior un buchet luxos de la ele – în realitate, ești destinat să-ți regândești atitudinea și să găsești adevărul.

Într-un vis, te-ai înțepat de spinii trandafirilor prezentați, ceea ce înseamnă că, în viitorul apropiat, ești destinat să înduri suferința mentală din cauza trădării sau a trădării unei persoane foarte apropiate.

Dacă într-un vis cineva a călcat în picioare toate florile plantate în grădină, atunci, în realitate, ar trebui să fii în gardă, deoarece cei răi vor depune toate eforturile pentru a ascunde informațiile necesare de tine.

Un vis în care erau multe ghivece cu plante de interior în casa ta indică faptul că nu ești înclinat să-ți etalezi sentimentele, dimpotrivă, încerci să le ascunzi de ceilalți.

Obiectul visului tău a fost o grădină frumoasă, plină de aromele multor flori parfumate – soarta ți-a pregătit o întâlnire romantică care poate deveni fatidică.

Mugurii ofilite simbolizează deteriorarea sănătății și separarea iminentă de cineva apropiat.

Am visat că fanii te-au acoperit literalmente cu flori din cap până în picioare – să știi că motivul singurătății tale prelungite este pretențiile tale excesive atât asupra oamenilor din jurul tău, cât și asupra ta.

Favorabile pentru visător sunt visele în care a țesut o coroană și a pus-o pe cap – în curând vă veți întâlni adevărata iubire și vă veți crea o familie puternică și prietenoasă.