Văzând o persoană dragă într-un sicriu într-un vis

Care este visul unui bărbat într-un sicriu?

Care este visul unui bărbat într-un sicriu? Într-un vis, acesta este un semn clar că o anumită fază din viața lui sau a ta este finalizată și poți face planuri pentru viitor. Cartea de vis vă va spune cum să interpretați corect această sau acea imagine.

interpretarea lui Miller

De ce să visezi că o persoană vie zace într-un sicriu? Potrivit cărții de vis a lui Miller, un vis promite boală, conflicte pe termen lung și mai târziu remuşcări pentru ceea ce a făcut.

Longevitate!

A vedea că cel care trăiește acum într-un vis este mort și se odihnește într-un sicriu înseamnă că vei obține un profit semnificativ. Ai visat o rudă moartă? Va trăi mult și confortabil.

Care este visul unei persoane cu adevărat moarte într-un sicriu? Cel mai probabil, va exista o schimbare bruscă a vremii, dar cartea de vis oferă o altă interpretare non-standard a somnului.

A uita!

Dacă persoana decedată din sicriu arată bine și tânără, atunci nu puteți scăpa de amintirile asociate cu un incident recent.

Dacă decedatul într-un vis este complet uscat, atunci cartea de vis este sigur că vei experimenta în curând ușurare și vei putea merge mai departe. Dacă cere ceva, atunci prin toate mijloacele îndepliniți cererea.

Cine a visat?

Înainte de a trece la interpretarea ulterioară, este necesar să se țină cont de cine a visat exact bărbatul din sicriu.

 • Vârstnici – moartea este aproape.
 • Vechi familie – soții vor muri în aceeași zi.
 • Familie – profit.
 • Tânăr – de mulți ani.
 • Lonely – o nuntă rapidă.
 • Pentru fermier – pierderea animalelor, eșecul recoltei.
 • Un om de afaceri este un eșec.

Ai grijă!

Care este visul unei persoane dragi într-un sicriu? Cartea de vis este sigură că a-l vedea este un mesaj important.

Dacă într-un vis într-o situație similară a apărut o persoană dragă care a fost bolnavă de mult timp, atunci, din păcate, viața lui se apropie de sfârșit.

O persoană iubită sănătoasă, în realitate, va merita onoruri și mare succes. Ai visat că o rudă deja decedată a murit? Ești în pericol de moarte.

Așteptați completări!

Dacă într-un vis propriul tău frate stă într-o cutie, atunci îi este garantată longevitatea și te poți aștepta la profit. Să-ți vezi fiul mort este un plus pentru familie și un eveniment fericit.

Orice alt nativ decedat înseamnă că viața lui va fi lungă și prosperă.

A avut un vis că o persoană iubită a murit brusc? Vei trăi suficient de mult, vei putea vedea copii adulți și chiar și nepoți să îngrijești.

Este dragostea puternică?

Care este visul unei persoane dragi într-un sicriu? Interpretarea visului dă o prognoză negativă. Viziunea promite o răcire a relațiilor și o despărțire indispensabilă.

Dacă ai visat că persoana iubită a murit, atunci relația ta va fi supusă în curând unui test dificil. Și depinde doar de tine dacă se va termina sau trece la un nou nivel.

Nu bea!

S-a întâmplat să descoperi într-un vis că un personaj necunoscut stă întins într-o cutie de sicriu chiar în mijlocul apartamentului tău? Cartea de vis garantează conflicte familiale pe termen lung bazate pe un stil de viață disolut sau pe beție.

Ai văzut un mort complet necunoscut? Acesta este un semn luminos al unei nunți viitoare sau al nașterii unui copil. Mai mult decat atat, evenimentul cu aceeasi probabilitate se poate produce atat la dumneavoastra cat si in familia prietenilor.

Ai văzut o persoană cunoscută într-un sicriu într-un vis? Dacă acesta este un prieten, atunci în curând vă va împrumuta o sumă decentă de bani și nu va cere să o returnați. Dacă a apărut o cunoștință îndepărtată, atunci veți auzi știri neobișnuite despre el.

Pregateste-te!

Ai visat la o înmormântare la care defunctul a prins brusc viață? Pregătește-te să cunoști oaspeți din țări îndepărtate sau să primești vești uluitoare.

Dacă într-un vis cadavrul a prins viață, atunci trebuie să îndurați o mare pierdere, dar în cele din urmă veți câștiga și mai mult. De ce altfel visezi că mortul a prins viață?

Cartea de vis bănuiește că necazurile de mult uitate vor reveni, va trebui să faci ceva ce deja știi sau va apărea o relație de lungă durată.

Alege-ți visul

Dormi într-un sicriu într-un vis

De ce visezi un om mort într-un sicriu?

Interpretarea viselor copil într-un sicriu

De ce visezi să te vezi într-un sicriu?

De ce visează soțul într-un sicriu?

Interpretarea visului unui sicriu cu un mort fără capac

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Care este visul unei persoane dragi sau al unui străin într-un sicriu: interpretări din cartea de vis

Un vis cu prezența accesoriilor funerare a fost mult timp considerat un semn negativ pentru o persoană. Bărbații și femeile, băieții și fetele pot vedea un astfel de vis, dar interpretarea pentru fiecare va fi diferită. Destul de des, oamenii apelează la cărți de vis celebre pentru a afla la ce visează o persoană dintr-un sicriu. Interpreții reamintesc că detaliile intrigii joacă un rol important în explicarea a ceea ce au văzut.

Valori comune

Cu câteva decenii în urmă, visele cu o persoană decedată într-un sicriu au fost interpretate ca un semn al unei schimbări iminente a condițiilor meteorologice. Astăzi, există multe alte interpretări care diferă în funcție de circumstanțe, de persoanele prezente în vis și de detalii minore. Potrivit unei cărți de vis moderne, a vedea o persoană într-un sicriu într-un vis este considerat un semn bun pentru un tânăr sau o femeie.

Un vis înseamnă că o anumită etapă a vieții se încheie, vor avea loc în curând schimbări, a căror natură va depinde de starea de spirit a celui care doarme. Dacă visătorul dorește să-și atingă scopul, să învețe, să cucerească noi culmi, schimbările vor fi pozitive, vor ajuta la îmbunătățirea vieții. Dacă o persoană nu este adaptată la pozitiv, cel mai probabil, schimbările vor fi negative. În funcție de alte detalii ale intrigii, interpretarea poate fi după cum urmează:

 1. Vezi un străin într-un sicriu – o carte de vis a secolului al XX-lea prezintă o persoană cu vești neașteptate de la rude, care îi vor afecta viața viitoare. Nu vă supărați dinainte, poate că veștile vor fi vesele.
 2. Am visat la un bărbat într-un sicriu care de fapt este în viață, – pentru un om de afaceri de succes, acest vis este considerat un semn bun, prevestește o întorsătură neașteptată a evenimentelor, apariția de noi parteneri, încheierea de tranzacții de succes, realizarea de profituri mari.
 3. O rudă apropiată și moartă de mult într-un sicriu – visătorul trebuie să facă lucruri pe care le-a amânat de mult timp în speranța că problema va fi eliminată singur. Nu amânați, deoarece acest lucru poate duce la o agravare a situației.
 4. Vedeți-vă într-o cutie de lemn – căci visul adormit este extrem de favorabil. Prezintă ani lungi de viață, fericire, sănătate și bunăstare materială. În ciuda complotului înspăimântător, ar trebui să uiți de necazuri.
 5. Vezi prietenul tău apropiat în cutie – in viata unei persoane adormite, aceasta persoana joaca un rol important, intotdeauna ajuta si sustine.

Citeste mai mult:  Iarbă verde într-un vis ce înseamnă

Nu ar trebui să iei la inimă un vis cu un complot similar. În cele mai multe cazuri, nu prezintă probleme grave.

Cărți de vis populare

Pentru a explica la ce visează o persoană vie într-un sicriu, puteți apela la cărțile de vis populare. În majoritatea cărților există multe interpretări, ținând cont de detaliile și emoțiile visătorului. În cartea de vis a lui Gustav Miller, astfel de vise sunt interpretate după cum urmează:

 1. Un coleg sau o cunoștință într-o cutie de lemn – în realitate, femeia adormită este geloasă pe această femeie, pe farmecul ei, succesul, atractivitatea, capacitatea de a comunica cu sexul opus. Subconștientul fetei spune că dorința ei ascunsă este să-și elimine rivala. Ar trebui să luați în considerare cu atenție un astfel de vis, să încercați să suprimați ostilitatea în voi înșivă. Dacă, după trezire, o femeie simte ușurare și bucurie, în curând își va putea rezolva problema.
 2. Fost tip într-un sicriu – femeia adormită trebuie să uite de relațiile din trecut, să încerce să fie mai des în societate, să-și găsească prieteni noi. Dacă o fată într-un vis experimentează dor, dezamăgire, o serie de necazuri o așteaptă în viitorul apropiat. Cu toate acestea, această perioadă se va încheia rapid, va veni o serie strălucitoare.
 3. O rudă îndepărtată cu ochii deschiși într-un sicriu este aproape întotdeauna un vis profetic pentru o persoană adormită, prezice probleme a căror soluție a fost amânată cu ceva timp în urmă. Un vis acționează ca un semn care indică necesitatea de a rezolva urgent problema.

Dacă, după trezire, visătorul simte o teamă inexplicabilă, se recomandă să asculte semnele subconștientului, să nu strice relațiile cu colegii, să nu înceapă certuri, să nu intre în companii necunoscute.

Un vis cu o persoană în vârstă într-un sicriu oferă de obicei longevitatea somnului, sănătate bună. Dacă o persoană în vârstă se vede într-o cutie, cel mai probabil, calea vieții lui se va încheia în curând. Pentru soții în vârstă, un astfel de vis prevestește moartea într-o singură zi.

cartea lui Tsvetkov

Cartea de vis a lui Evgeny Tsvetkov este populară printre cei care doresc să afle semnificația a ceea ce văd. Dacă se visează la înmormântarea altcuiva, sunt mulți oameni în preajmă, în viața celui adormit vor începe necazurile, dificultățile materiale, certuri cu rudele, colegii, problemele la locul de muncă sau în relațiile cu șeful. În viitorul apropiat, se recomandă să se adopte o abordare mai responsabilă a îndeplinirii îndatoririlor lor, să se dedice mai mult timp familiei.

O fată necăsătorită poate visa destul de des la un bărbat într-un sicriu. Somnul acționează ca un semn. Poate că persoana iubită nu are sentimente puternice pentru ea, relația s-a schimbat, dar femeia adormită nu a observat acest lucru. O conversație serioasă și sinceră va rezolva problema, va întoarce vechile sentimente și va consolida legătura.

Pentru un bărbat, o femeie necunoscută într-un sicriu oferă noroc, mai ales când, în realitate, este în viață și sănătoasă. În curând, visătorul va fi promovat la locul de muncă, întâlnind oameni interesanți, noroc în orice demers. Este recomandat să nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară.

Deseori morții sunt visați de cei dragi, dar ei îi văd în viață. Cartea de vis a lui Tsvetkov spune că ar trebui să vă amintiți toate detaliile visului. Dacă defunctul a spus ceva, a dat un sfat sau un avertisment, trebuie să asculți. Dacă ți se cere să faci ceva, ar trebui să o faci. Poate că ruda decedată nu a avut timp să facă ceea ce era plănuit în timpul vieții sale, așa că sufletul lui nu se poate liniști.

Interpretarea lui Vanga

Clarvăzătorul bulgar a interpretat visele cu un bărbat într-un sicriu în moduri diferite. Pentru o tânără femeie necăsătorită, un vis prefigura o întâlnire timpurie cu un bărbat interesant, un nou hobby, o dragoste pasională sau o călătorie interesantă.

Pentru o fată sau un băiat, complotul prezintă unele dificultăți de învățare. Este recomandat să vă pregătiți serios pentru examenele viitoare. Pentru o femeie căsătorită, un vis cu o înmormântare oferă o reîncărcare rapidă a familiei. Este important să vă determinați atitudinea față de eveniment, să vă consultați cu soțul/soția.

Un sicriu cu un bărbat în apartamentul persoanei care doarme este un semn rău pentru visător. Cartea de vis a lui Wangi avertizează că nu ar trebui să abuzați de băuturile alcoolice. Un astfel de stil de viață va duce la certuri, resentimente și poate chiar provoca separarea cuplului.

Clarvăzătorul spune că astfel de vise devin aproape întotdeauna realitate, așa că nu ar trebui să le ignori.

Persoană apropiată de sicriu

Interpretarea viselor Persoană apropiată de sicriu a visat de ce într-un vis o persoană apropiată de un sicriu? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o persoană apropiată într-un sicriu într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sicriu

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Citeste mai mult:  Care este visul unei păsări în mâini

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsătorie nereușită.

Visul în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală.

Așa a interpretat Vanga vise în care există un sicriu.

Să presupunem că ai visat la un cortegiu funerar. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe sicriu. Acest vis înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Am visat că mergi într-un cortegiu funerar și cărai un sicriu – în realitate, fă un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva apropiat.

Cu efort, bagi cuie în capacul sicriului – în viața reală vei face totul pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți necazurile.

Un sicriu acoperit cu pământ prevestește răul.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Interpretarea viselor – Sicriu

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Interpretarea viselor – Sicriu

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Interpretarea viselor – Sicriu

Interpretarea viselor – Sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Citeste mai mult:  Dă naștere unui copil mort într-un vis

Interpretarea viselor – Sicriu

Pentru nunta, a sosit.

Realizarea unui sicriu – pentru nunta viitoare, realizarea unui profit sau promovare.

Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis pentru nunta viitoare.

Să vezi un sicriu deschis și gol este în pericol.

Un sicriu plutind pe apă – spre mare bogăție.

Din mormânt apare un sicriu – din fericire.

Să stai într-un sicriu într-un vis și apoi să te ridici din el – la renașterea puterii, câștigând pace și încredere în sine.

Pentru a vedea mormântul – vă așteaptă noroc și patronaj.

A fi în interiorul sicriului – spre dezamăgire, dificultăți în afaceri.

Car funerar într-un vis – la separare, schimbări în afaceri

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul este cel mai adesea un simbol al organelor genitale feminine, uterul.

Un sicriu scump și frumos simbolizează sănătatea și posibila fertilitate.

Un sicriu putrezit sau rupt simbolizează infertilitatea.

Un sicriu ieftin simbolizează un complex de inferioritate și vorbește despre lipsa stimei de sine a visătorului.

Sicriul de zinc simbolizează posibile pericole și necazuri pentru visător, inclusiv în sfera sexuală.

Interpretarea viselor – Sicriu

Visezi un sicriu gol – un vis prevestește moartea prematură a unei rude; în cel mai bun caz, o boală.

Sicriul stă în biserică, este presărat cu flori – ești înnebunit după alesul tău, dar căsătoria va fi nereușită; cel rău dornic îți va face un nod la spate, iar lecțiile trecutului nu-ți vor face bine; cere unui prieten să dezlege acel nod.

Știi că sicriul din fața ta este pentru tine – nu în cele mai bune momente vă așteaptă viața de familie; necazurile îți vor umbri pacea.

Te vezi într-un sicriu sau te vezi stând pe un sicriu călare – atât în ​​afaceri, cât și în viața personală te așteaptă mari necazuri; îngerul tău păzitor pare să fi uitat de tine.

Ce înseamnă într-un vis să vezi o persoană vie într-un sicriu

Un vis care poate prezice schimbări negative și pozitive.

Cel mai adesea, să vezi o cunoștință în viață sau un străin într-un sicriu într-un vis înseamnă că afacerea sau oamenii pe care i-ai considerat lipsiți de valoare și aruncați în siguranță din viața ta nu sunt și îți pot aminti din nou de tine.

Acest vis înseamnă că problema nu a fost încă rezolvată complet, iar într-o situație dificilă va exista o altă rundă.

De obicei, oamenii dintr-un vis pot simboliza relația ta cu ei, obiectivele și valorile. Interpretarea visului interpretează sicriul cu o persoană vie la faptul că ți-ai stricat relația cu el în zadar notându-l pe lista celor care nu te interesează deloc.

De asemenea, este interesant de ce visezi să vezi un mort necunoscut cu o față vie într-un sicriu. Iată ce înseamnă un vis dacă ai visat la un bărbat sau o femeie în viață care este îngropată conform tuturor regulilor.

Familiar sau necunoscut

Un vis în care îți vezi prietenul într-un sicriu, dar nu mort, este adesea interpretat, în funcție de relația ta cu el. De obicei, un sicriu sau chiar un monument simbolizează un fel de etapă a vieții care trece destul de repede, o piatră de hotar, o perioadă.

Prin urmare, este foarte obișnuit să vezi pe cineva mort sau mort, ca să nu mai vorbim de comemorare și înmormântare, într-un vis că începe o nouă etapă în viața lui și va trăi destul de mult timp.

Interpretarea visului scrie că totul depinde de unele dintre nuanțele relației tale.

Dacă o femeie vede că iubitul ei este îngropat, dar el este în viață, atunci aceasta înseamnă că a rupt relațiile cu el în zadar. Este posibil să plece în alt oraș sau chiar să se căsătorească, dar nu va înceta să se gândească la ea și să-și amintească trecutul.

Uneori, un astfel de vis înseamnă că se căsătorește contrar sentimentelor sale. De exemplu, de dragul unei cariere sau al unei opțiuni mai profitabile.

Dacă acesta este doar cunoștințele sau prietenul tău de același sex, atunci în zadar întrerupi relațiile cu el. Cel mai probabil, chiar dacă devine clar că totul este în trecut, după un timp își va aminti.

Adesea, un astfel de vis prezice o surpriză pentru tine și faptul că o schimbare semnificativă se va întâmpla în curând în viața lui. Uneori, comportamentul acestei persoane în circumstanțe noi va fi de așa natură încât pur și simplu nu te așteptai. De exemplu, va deveni agresiv după ce va obține poziția dorită sau pur și simplu va deveni un familist liniștit și exemplar dacă se căsătorește.

Care este visul unui străin care este îngropat, dar este în viață? Această persoană va obține în curând un fel de fericire. Uneori, un astfel de vis îți prezice o surpriză și că în curând va înceta să fie important, valoros și necesar pentru tine, dacă vorbim, de exemplu, de o celebritate.

Destul de des, un cortegiu funerar prezice o situație absurdă pentru tine și ceva ce nu se poate întâmpla niciodată în viața reală. Adesea, după un astfel de vis, vei găsi surprize și distracție fără precedent. Sau faptul că o anumită persoană sau proprietatea sa, chiar dacă este evidentă, va fi nerecunoscută de societate și neobservată.

De exemplu, o fată poate vedea că îngroapă o seducătoare care este în viață.

Acest vis poate însemna că mulți oameni nu observă depravarea și seductivitatea fetei în sine și comportamentul ei real. Acest vis poate însemna că vei putea să faci cu succes o faptă rea fără să fii observat.

Cu toate acestea, destul de des visează despre morții vii visează la răsturnări comice și la situații ridicole și ciudate.