Văzând o pălărie într-un vis

Care este visul pălăriei de pe cartea de vis

10 iulie 2019 la 11:52 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Capul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este pălăria într-un vis?

Cartea de vis idiomatică

Care este visul unei pălării

Pălărie – „Aruncă pălăriile în sus” – bucurie, încântare; „Ne vom arunca pălăriile” – anarhie, frivolitate. „spărgeți-vă pălăria în fața cuiva” – umiliți, închinați-vă. „Loviți la pălărie” – expulzați, trageți. „Vino la analiza pălăriei” – târziu. „Pe hoț și pălăria este în flăcări” este o expunere clară. „Senka și o pălărie” – pentru fiecare a lui; „șapcă de invizibilitate”, „pălărie de monomakh” (putere). „Pălărie cu urechi” (cu urechi dezlegate întinse – o imagine comică a unui țăran rustic din sat. „Papakha” este un simbol al puterii militare sau anarhiste (ataman). Vezi Pălărie suplimentară.

Micul Weses carte de vis

Pentru ce este visul unei pălării?

Probleme, drum lung; pe cap – o ambulanță; uzura – profit; cu o pană de cocoș – nu este bine; colorat – bucurie; negru – tristețe, lacrimi; pune pe – treburi; bun de purtat – glorie; a purta o gaură – rușine; pierde – boala rudelor, șefilor, pierderi; a cumpăra – glorie // treburi, un oaspete neplăcut.

Roma Cartea visurilor

Semnificația somnului despre Ushanka

Pălărie – Colorată înseamnă bucurie și plăcere; o pălărie neagră marchează tristețea și lacrimile; pierderea unei pălării din cap înseamnă boala părinților sau șefilor; a cumpăra o pălărie nouă este un semn de bunăvoință a unui nobil puternic.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea pălăriilor din visul tău

Pălărie (tricotat) – Nou – o schimbare de vederi, convingeri; buna vitalitate.

Palarie cu urechi (iarna) – Vechi – pentru bani, achizitie. Vezi add. Dicţionar de idiomuri.

Vis Aesop

Alegorii despre pălării

O pălărie a fost întotdeauna considerată un semn de bogăție sau lipsă de bogăție, a trădat originea unei persoane. Se credea că un bărbat fără cască este o persoană nedemnă, prin urmare, cei care nu-și puteau achita datoriile, care nu mai erau crezuți de creditori, erau supuși înlăturării publice și selectării pălăriilor. O astfel de pedeapsă era considerată o rușine, iar persoana era reputată a fi fără speranță. Importanța și semnificația veșmântului era indicată în proverbe: „Pe hoț și căciula este în flăcări”. Semnificația proverbului este legată de faptul că hoțul se va da pe sine prin comportament, dar există o pălărie în el, pentru că este importantă pentru oameni. Să visezi că îți este scoasă pălăria atunci când ești într-o mulțime – ferește-te de faptele nepotrivite pentru a nu te pocăi mai târziu. Văzând un munte de pălării, dar fără a îndrăzni să se apropie de el, în timp ce alții aleg cu calm din el ceea ce le place – până la nemulțumirea față de tine însuți, timiditatea, obiecțiile pe care nu îndrăznești să le exprimi cu voce tare; speranțele unei schimbări în bine nu se vor împlini. Văzând un bărbat alergând pe stradă cu o pălărie aprinsă pe cap – ți se pare că cunoști vinovatul, dar compasiunea nu îți permite să-ți deschizi bănuiala altora; vei deveni martor la reținerea unui infractor sau vei ajuta la reținerea unui infractor. Îți încerci pălăriile pe cap și ajungi la concluzia: ceea ce îți place nu ți se potrivește, dar ceea ce pare normal nu ți se potrivește – treci la o altă activitate, pentru că problema alegerii a durat și îți poate strica complet nervii . Să visezi cum te pregătești să pui o pălărie unui trecător de după colț, iar el nu îi acordă nicio atenție – vei avea de-a face cu o persoană care va rupe ritmul muncii cu încetineala sa; întâlni pe cineva care te va surprinde cu o reacție inadecvată.

Vis pentru întreaga familie

Pentru a vedea capacul, cum să deslușești simbolismul somnului

A vedea într-un vis cum îți scot pălăria este un incident neplăcut. Dacă ai avut un astfel de vis de luni până marți sau de miercuri până joi, vei avea o muncă grea și grea în față. Un vis de marți până miercuri în care încerci o pălărie indică faptul că este timpul să schimbi locul de muncă. Dacă de sâmbătă până duminică ai visat că îți cumperi o pălărie, nu s-ar întâmpla nimic grav, temerile tale erau zadarnice și exagerate.

Carte intimă de vis

Dacă ai visat la o pălărie

O pălărie bună, solidă și nouă văzută în vis – spre plăcere și bucurie, către descoperiri plăcute. Pierderea pălăriei în vis – la boală și frică, pentru bărbați – un semnal de îndoială de sine, dorința de a se afirma; pentru femei – frica de viitor, teama de a pierde un partener și de a nu găsi un înlocuitor demn pentru el. A cumpăra o pălărie nouă într-un vis înseamnă să câștigi din ce în ce mai multă experiență în partea sexuală, să perfecționezi arta seducției și să te distrezi în pat.

Dream interpretare Tsvetkova

Pălărie – O invitație de vizită.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Dacă visezi lecții de pălărie

Înseamnă probleme. Cumpărarea este un oaspete neplăcut; pierde – pierdere; uzura – profit.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul unei pălării, interpretare:

A vedea o pălărie într-un vis este un avertisment despre nevoia de reținere în acțiuni. O coafură pentru femei este un prevestitor al unor evenimente vesele, eventual nunți. Pălărie scumpă de lux – visează la un eveniment neprevăzut, pentru care amâni cele mai importante lucruri.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Pălărie – Îți vei atinge scopul; vechi, uzat – vei lua o poziție bună; nou – eșec în întreprindere.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Simbolizează – o călătorie lungă, atingeți obiectivul – vechi, uzat – ocupați o poziție înaltă – nou – eșec în întreprindere.

Cartea viselor esoterice

Pălărie (blană) – Nu îți iei mintea, dar forma ta de exprimare are unele dezavantaje. Shaggy – gândurile trebuie „pieptănate” pentru a le exprima inteligibil și frumos. Frumos – nu vă angajați în retorică. Jupuit – nu neglijați un vocabular mare, o varietate de expresii. Întors pe dos – nu pentru a minți, ci pentru a spune ceea ce crezi. Cumpără – gândurile nerostite se acumulează și mint ca o povară suplimentară. Așteptați-vă la migrene.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Șapcă (pălărie) – Un simbol al statutului social al unei persoane. În funcție de pălăria pe care o porți într-un vis, așa te simți cu adevărat despre tine. Dacă într-un vis te plimbi într-o pălărie la modă, norocoasă, cu boruri largi, înseamnă că în realitate te simți ca un rege și te poți descurca cu totul. Dacă porți o clapă zdrențuită sau o șapcă sport veche, atunci în viața reală afacerile tale sunt foarte lipsite de importanță.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează pălăria

Dacă își scot pălăria în fața ta, acesta este un avertisment despre o posibilă confruntare. A da o pălărie cuiva înseamnă a-ți arăta sentimentele de dragoste. O pălărie poate visa și la chelie.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat pălăria

Șepcile/pălăriile sunt rareori de interes deosebit în ceea ce privește interpretarea. De regulă, ele sunt o continuare a PUTERII și influenței într-un vis. Jos pălăria pentru tine, este o invitație la confruntare. A da o pălărie cuiva înseamnă a-ți arăta sentimentele de dragoste. O pălărie poate visa și la chelie. În unele cazuri, pălăria este pur și simplu o reamintire a unui alt eveniment, cum ar fi sporturile profesioniste de echipă, cum ar fi biatlonul sau Pescuitul.

Citeste mai mult:  De ce să visezi zăpadă de zăpadă albă

Cartea explicativă a viselor

La ce să vă așteptați dacă ați văzut un Shapka

Palarie cu clapete pentru urechi – vei fi chemat pe covor la autoritati. A vedea o pălărie ciudată este o promovare.

Interpretarea viselor lui Sergey Karatov

Semnificația visului despre coșca

Dacă ai văzut o pălărie militară adevărată într-un vis, înseamnă că în curând vei simți o dorință puternică de a schimba ceva nemotivat și drastic în viața ta.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Pălărie – Cumpărați o pălărie – la colecția de pe drum.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Cumpărând o pălărie – vei gândi cu capul altcuiva, deși al tău nu este rău.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Cumpărați o pălărie – aveți grijă, acest vis poate însemna pierderea unei pălării în timpul iernii, poate că vă va fi smuls din cap.

De ce visează Pălăria?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează pălăria

Vezi într-o pălărie de vis

A vedea într-un vis cum îți scot pălăria este un incident neplăcut. Dacă ai avut un astfel de vis de luni până marți sau de miercuri până joi, vei avea o muncă grea și grea în față.

Un vis de marți până miercuri în care încerci o pălărie indică faptul că este timpul să schimbi locul de muncă.

Dacă de sâmbătă până duminică ai visat că îți cumperi o pălărie, nu s-ar întâmpla nimic grav, temerile tale erau zadarnice și exagerate.

Apropo, în orice moment pălăria a fost o reflectare a statutului social al unei persoane. Este suficient să ne amintim coroana de pe capul regelui – nu o coafură, ci un simbol al puterii regale sau o șapcă militară, prin care se poate determina rangul său.

Ce înseamnă Sleep Cap

Vezi într-o pălărie de vis

Ce înseamnă visele Pălărie

Visează la pălărie

Dacă într-un vis ți-a fost furată o pălărie scumpă de blană, dezamăgirea așteaptă în realitate și aproape o pierdere a credinței în justiție ca atare. Cumpărând o pălărie nouă – poți săvârși un act nesăbuit într-o stare de exaltare extremă, pe care ulterior o vei regreta foarte mult.

Pentru a descoperi într-un vis că o aluniță ți-a mâncat pălăria până la nepotrivire completă – să te deranjeze în ocazii nesemnificative. O pălărie murdară sau ruptă sau ponosită de la bătrânețe este un semn al resentimentelor nemeritate, al singurătății și al experiențelor dureroase.

Ce înseamnă o pălărie într-un vis

Sensul viselor Pălărie

Dacă ai visat la o nouă pălărie de blană, atunci în realitate vei găsi succes în societate, respect pentru partenerii de afaceri și noi cunoștințe utile. O pălărie veche, ponosită – toată lumea se va întoarce de la tine, vei rămâne singur. O pălărie caldă tricotată înseamnă că sănătatea ta se va îmbunătăți. Dacă pălăria este mâncată de molii, fii atent la sănătatea ta, s-ar putea să te îmbolnăvești în viitorul apropiat.

Dacă ai visat la o pălărie ponosită, imaginează-ți că o arunci și îți cumperi o nouă pălărie de blană luxoasă, care este foarte scumpă.

Ce înseamnă o pălărie într-un vis

Semnificația somnului Pălărie

Pălărie de interpretare a viselor

Pălăria a fost întotdeauna considerată un semn de bogăție sau nu bogăție, a trădat originea unei persoane. Se credea că un bărbat fără cască este o persoană nedemnă, prin urmare, cei care nu-și puteau achita datoriile, care nu mai erau crezuți de creditori, erau supuși înlăturării publice și selectării pălăriilor. O astfel de pedeapsă era considerată o rușine, iar persoana era reputată a fi fără speranță.

Importanța și semnificația veșmântului era indicată în proverbe: „Pe hoț și căciula este în flăcări”. Sensul proverbului este legat de faptul că hoțul se va da pe sine prin comportament, dar există o pălărie în el, pentru că este importantă pentru oameni.

Să visezi că îți este scoasă pălăria atunci când ești într-o mulțime – ferește-te de faptele nepotrivite pentru a nu te pocăi mai târziu.

Văzând un munte de pălării, dar fără a îndrăzni să se apropie de el, în timp ce alții aleg cu calm ceea ce le place din el – până la nemulțumire față de tine însuți, timiditate, obiecții pe care nu îndrăznești să le exprimi cu voce tare; speranțele unei schimbări în bine nu se vor împlini.

Să vezi un bărbat alergând pe stradă cu o pălărie aprinsă pe cap – ți se pare că cunoști vinovatul, dar compasiunea nu îți permite să-ți deschizi bănuiala altora; Vei deveni martor la detenția unui infractor sau vei ajuta la reținerea unui infractor.

Îți încerci pălăriile pe cap și ajungi la concluzia: ceea ce îți place nu ți se potrivește, dar ceea ce pare normal nu ți se potrivește – treci la altă activitate, pentru că problema alegerii a durat și îți poate strica complet nervii .

Să visezi cum te pregătești să pui o pălărie unui trecător de după colț, iar el nu îi acordă nicio atenție – vei avea de-a face cu o persoană care va rupe ritmul muncii cu încetineala sa; întâlni pe cineva care te va surprinde cu o reacție inadecvată.

Ce prezice Pălăria într-un vis

Culoarea înseamnă bucurie și plăcere.

Pălăria neagră înseamnă tristețe și lacrimi.

Pierderea unei pălării din cap înseamnă o boală a părinților sau a șefilor.

A cumpăra o pălărie nouă este un semn de bunăvoință a unui nobil puternic.

Semnificația unei pălării într-un vis conform diferitelor cărți de vis autorizate

O pălărie este un element important al îmbrăcămintei în latitudinile nordice și mijlocii. Multă vreme, un bărbat cu capul descoperit a fost luat extrem de ușor. O șapcă, o șapcă, o șapcă de baseball, o pălărie, o pălărie melon, clape pentru urechi, trei piese – forma unei căciuli poate spune multe despre proprietar. Într-un vis, o pălărie poate juca un rol decisiv. Luați în considerare ce înseamnă o pălărie într-un vis și ce înseamnă în cărțile de vis.

Valori cheie

 • Sensul principal al șapcii este capul, personalitatea unei persoane. Derivate decurg din acest sens – a arunca în murdărie – a fi umilit, a călca în picioare – a se strâmba, a demonstra furie, arsuri asupra unui hoț – cel vinovat se va da pe sine.
 • A pierde într-un vis înseamnă a-ți pierde capul în sens direct sau figurat – din dragoste sau din succes, să-ți pierzi capacitatea de a raționa în mod rațional și de a controla acțiunile. A doua semnificație este viclenia, dacă ți-ai scăpat intenționat rochia într-un vis, realizând o posibilă pierdere. În acest caz, plănuiți să pretindeți că ați pierdut orice rațiune pentru a confunda invidioșii și retardații.
 • Puneți o pălărie nouă, încercați pălării – veți găsi noi prieteni și o societate curioasă. Poate încercați-vă într-un nou rol. A încerca pe al altcuiva înseamnă a judeca pe nedrept o persoană, a încerca să te încerci pe tine însuți pe rolul lui, crezând că te-ai fi descurcat mult mai bine cu sarcinile. Preia-ți propria viață și rezolvă-ți problemele. Nu rezolva problemele altora în speranța vagă că altcineva le va rezolva pe ale tale în schimb.
 • O nouă coafură pe șef – la o posibilă schimbare de conducere.
 • Cumpărați o pălărie nouă – încercați să urmați gândurile altora.

Citeste mai mult:  Adesea visează la un tată mort

Forma accesoriului de cap oferă o revendicare clasei și ocupației

 • O pălărie înaltă – o persoană care poartă o casă similară în visul tău nu este sigură de sine, dar în același timp are o părere grozavă despre sine. O natură dominatoare și intolerantă, tendința de a intimida și amenințările fără sens au creat un cocon protector, oamenii încearcă să nu contrazică sau să se implice cu un bătaieu care percepe un astfel de comportament ca fiind lașitate și înflamează și mai mult.
 • O șapcă oficială, o șapcă cu o stemă, o cocardă și alte simboluri – o persoană în serviciu, un simbol al puterii, un militar, un polițist. Personalitatea unei astfel de persoane este mai puțin importantă decât funcția sa.
 • Blana volumetrica demonstreaza o pozitie importanta in societate. Blana în exterior ar trebui să demonstreze un proces de gândire puternic. Dar demonstrația este de obicei folosită într-un mod ironic – o persoană care se consideră foarte inteligentă și importantă.
 • O pălărie mică tricotată – secret, izolare de lumea exterioară. Gluga voluminoasă, drapată jos peste față, are aceeași semnificație.
 • Șapcă de bucătar. Ți-ar plăcea să devii zeul bucătăriei, să dai ordine armatei de bucătari și bucătari, să pregătești mâncăruri delicioase.
 • Pălărie de la Hogwarts într-un vis – ai vrea să te naști în lumea magică și, de preferință, un vrăjitor. Eliminarea nedreptății acestei lumi și lupta împotriva răului fluturând o baghetă magică ar fi minunat. Din păcate, în lumea reală, totul nu este atât de simplu, dar uneori este plăcut să visezi.
 • O pălărie de mascaradă, o șapcă de fan de benzi desenate – până la un militantism ostentativ, glume, distracție, umor senzual grosolan în compania unor oameni care gândesc similar.
 • Dacă pălăria este veche, ponosită – acesta este un semn bun. Ești încrezător în tine și ești în poziția ta de mult timp. De exemplu, o ureche ponosită de tipul cel mai neprezentabil într-un vis înseamnă întotdeauna un profit uriaș.
 • O pălărie nouă trădează incertitudinea, nu ești confortabil într-un rol nou. Sfâșiat – se teme că nu vei face față, rolul este deja depășit și și-a pierdut relevanța. Găurile și găurile înseamnă îndoială.
 • Dacă din capac au rămas doar găuri în ansamblu, legăturile sunt rupte, nu va proteja împotriva ploii – datele dvs. sunt depășite și înțelegeți acest lucru. O pălărie de lux, o pălărie de top cu căptușeală zdrențuită trădează un escroc. Căptușeală ruptă, cu un aspect prezentabil – încerci să-i înșeli pe ceilalți.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Vanga susține că felul în care te simți pentru pălăria ta arată și atitudinea ta față de tine însuți. Coșca arată ce fel de atitudine așteptați de la ceilalți. Pălărie neagră – ai vrea să arăți ca un supraom secret și evaziv. Blana mare – te prefaci a fi o frumusete intelectuala si sofisticata. Pepinieră amuzantă, cu urechi, coarne – te îndoiești de apartenența ta la societate și preferi să arăți diferit, nu ca toți ceilalți. Tricotarea complicată este o revendicare la un tren special de gândire, o gândire creativă.
 • O carte de vis feminin interpretează o nouă pălărie ca o nouă cunoștință promițătoare. Măsurați, alegeți – uitați-vă cu atenție la oamenii din jurul vostru. Să-l îmbraci pe al altcuiva înseamnă să bârfești. Aruncarea pălăriilor – a face promisiuni impracticabile și comice, a-ți păcăli capul.
 • Interpretarea viselor a lui Veles interpretează o pălărie într-un vis ca o ambalare pentru drum. Călătoria se anunță scurtă și reușită. Pene pe o pălărie – lăudând, lăudând. Dacă o pălărie de vânătoare sau într-un vis mergi la pescuit, poveștile tale și poveștile de vânătoare vor fi un succes.
 • Interpretarea visului rătăcitorului consideră că o pălărie cu clapete pentru urechi este un semn de profit bun. Nou tricotat – vă puteți schimba părerile cu privire la o serie de probleme importante.

Concluzie

O pălărie într-un vis trădează cele mai intime speranțe pentru o idee despre propria ta persoană. Articole pentru cap este modul în care ai vrea să te vezi. Acțiuni cu o pălărie – temeri și preocupări. A pierde, a călca, a alege – toate acestea înseamnă că nu ești complet sigur de tine și că poziția ta în ochii tăi pare îndoielnică. Somnul are un sens pozitiv, ca avertisment. Trageți concluzii și evitați situațiile neplăcute.

Pălărie de interpretare a viselor

Schimbări în viață – pentru asta este pălăria. Interpretarea viselor interpretează acest vis în moduri diferite. Dar principalul lucru este să încerci să scoți din străzile din spate ale creierului toate detaliile la care ai visat într-un vis. Analizați ceea ce ați văzut și amintiți-vă: ce culoare a fost pălăria, dimensiunea, ce ați făcut cu ea, din ce material a fost cusută și așa mai departe. Cu cât sunt mai multe detalii, cu atât predicția va fi mai precisă.

De asemenea, este important să ne amintim cui i-a aparținut această piesă vestimentară – ție, prietenii tăi sau străinii. Poate că era plin de găuri sau stăteau molii pe el. În general, sensul unui vis despre o pălărie este favorabil din toate părțile. Cu toate acestea, există multe cărți de vis și fiecare interpretează ceea ce a văzut într-un vis în felul său.

Culoarea capacului

Pălăria albă promite visătorului împlinirea visului său prețuit și realizarea tuturor planurilor sale. În viața personală, și mai ales în relațiile amoroase, totul se va schimba în bine. Întâlnirea cu sufletul pereche – la asta visează un detaliu ușor de îmbrăcăminte. Pentru copii, cartea de vis prezice succesul la școală și promovarea cu succes a examenelor.

A vedea o pălărie neagră într-un vis este un avertisment despre pericolele care te amenință. Necazurile, obstacolele pot apărea din cauza emoționalității, ardorii tale. Este mai bine să nu vă grăbiți să luați o decizie, dar mai întâi gândiți-vă cu atenție. În caz contrar, așa cum spune cartea de vis, oamenii invidioși vor pune spițe în roți.

O pălărie roșie visată într-un vis înseamnă pasiunea ta pentru sexul opus. Îți place foarte mult o persoană, dar îți este frică să-i recunoști asta. Nu vă fie teamă – este foarte posibil ca el sau ea să vă răspundă sentimentele. În curând vei găsi plăcere și bucurie – despre asta este acest vis.

Pălăriile colorate, inclusiv pălăriile albastre, prevestesc, pe baza cărții de vis, o profundă satisfacție morală. Cu cât mai multe flori pe ele într-un vis, cu atât viața va fi mai distractivă și de succes. Sefii de la serviciu te vor aprecia in sfarsit si iti vor creste salariul.

Să purtați o pălărie multicoloră într-un vis – pentru bucurii și noroc. Dacă ești singur, vei întâlni în curând o persoană dragă alături de care îți vei petrece restul vieții. Dacă aveți deja un cuplu, atunci vă așteaptă fericirea și norocul fără nori. Interpretarea visului prezice, de asemenea, succesul la locul de muncă și eliminarea concurenților.

Citeste mai mult:  De ce să visezi la cartea de vis de nuntă a unei prietene

Interpretarea unui vis, în care a fost văzută o pălărie în stil militar, înseamnă multă muncă obositoare și dificilă. Șapca, conform cărții de vis, este un simbol al nemulțumirii, plictiselii, anxietății.

Material pentru acoperirea capului

O pălărie de blană pe cap marchează relații puternice și prietenoase în familie. Veți avea mai multă încredere unul în celălalt, din această cauză, toate dezacordurile vor dispărea. Chiar dacă te-ai certat cu un membru al familiei, atunci, după cum spune cartea de vis, poți să faci pace. Circumstanțele pe care le vei ascunde de rudele tale sunt ceea ce visează o pălărie mare de blană.

O coafură plină într-un vis indică faptul că trebuie să-ți pui ordine în sentimentele și gândurile și, de asemenea, să nu te angajezi în prostii. Molia de pe ea avertizează despre probleme minore care pot strica foarte mult starea de spirit și starea de lucruri. Cărțile de vis interpretează murdăria ca acțiuni pe care le vei regreta.

O pălărie tricotată indică faptul că în acest moment ești concentrat doar pe problemele tale personale pe care încerci să le rezolvi. Îți poți schimba perspectiva asupra oricărei situații. După cum interpretează cartea de vis, totul se va îmbunătăți în curând în viață și vei lua decizia corectă.

O pălărie de nurcă într-un vis reprezintă intențiile tale ambițioase. Ești dornic să reușești într-o afacere și cu siguranță îți vei îndeplini dorința. Interpretarea viselor prevestește, de asemenea, o bogăție iminentă. Visată de un bărbat, ea își exprimă dorința de a se afirma.

Achiziționarea unui lucru nou, profit – la asta visează pălăria pentru urechi. Vor avea loc schimbări semnificative în viața ta sau a celor dragi. Dacă într-un vis este dezordonată sau murdară, atunci pregătește-te pentru probleme. Cel nou promite profituri neașteptate.

O întorsătură imprevizibilă a evenimentelor promite o pălărie neobișnuită pe cap. Probabil vei pleca într-o călătorie lungă pe care nu ai planificat-o. Succesul și prosperitatea, prezice cartea de vis, te vor însoți peste tot. Există șansa să câștigați la loterie sau să obțineți jackpot-ul în cazinou.

Multe pălării de diferite tăieturi și dimensiuni într-un vis prevestesc mari griji și necazuri. Vi se va încredința niște afaceri, din cauza cărora va trebui să vă sacrificați interesele și părerea. Dacă vezi un munte întreg de pălării, dar nu îndrăznești să te apropii de ele, în timp ce alții le examinează și le trimit, atunci ești nemulțumit de tine. Simte-te timid și speră că speranțele tale se vor împlini – spune cartea de vis.

Nașterea unui copil, o viață lungă și fericită de familie – la asta visează o pălărie sau o bonetă pentru copii. Dacă o fată a visat într-un vis că tricota sau coase o pălărie pentru un copil, atunci aceasta înseamnă, judecând după cartea de vis, intenția ei de a face viața de familie mai confortabilă, de a se căsători.

O persoană care visează noaptea, pe capul căreia arde o pălărie nouă, înseamnă că bănuiești pe cineva de o crimă, dar nu îndrăznești să o recunoști nici măcar pentru tine. Compasiunea te împiedică să o dai deoparte, dar nu-ți ascunde bănuielile altora. Probabil vei contribui la capturarea unei persoane necinstite.

Cartea de vis a lui Miller, pălăria în care este un semn vesel, promite visătorului fericire și succes. Pentru o fată, aceasta promite o cunoștință interesantă, pentru un tip – mult noroc. O pălărie de vară visează la noi prieteni, iar una neagră – la complicații.

Acțiuni cu pălării

Într-un vis, pune-ți o pălărie – pentru noi prieteni. Alte cărți de vis interpretează acest vis ca o promovare sau treburi mari. Pentru fetele tinere, aceasta promite o nuntă rapidă, o întâlnire a logodnicilor. Pentru bărbați – prezice mare bucurie, noroc, succes în afaceri.

Ți-e frică să-ți exprimi părerea celor dragi dacă ai cumpărat o pălărie în vis. Este mai bine să vorbim despre răni, îndepărtând astfel povara din suflet. Poate te va vizita vreo persoană neplăcută, de la care nu te așteptai la vești. În alte cărți de vis, acest vis indică faptul că o persoană într-o poziție înaltă te tratează cu favoare.

Te așteaptă o aventură romantică – asta visează să încerci o pălărie într-un vis. O idila amoroasă cu un partener va continua o perioadă inacceptabil de lungă. Daca iti pui cofa altcuiva, atunci iti pui problemele sub altele. Trebuie să depășești obstacolele care te amenință înainte de a-i ajuta pe alții în această chestiune.

A pune o pălărie pe altul într-un vis este o bătaie de cap. Vei avea grijă de el indiferent de situație. Nici măcar oamenii apropiați nu vă vor putea descuraja să ajutați această persoană. Deși cărțile de vis nu pot prezice dacă va avea intenții sincere față de tine.

Numirea în funcția la care a aspirat îl așteaptă pe cel care și-a pierdut pălăria. Cu toate acestea, de ce acesta este un vis, cărțile de vis sunt interpretate diferit. Unii îi avertizează pe bărbați că trebuie să meargă la medic. Se prevede că femeile se vor despărți de un partener în viitor. Vor putea găsi un înlocuitor pentru el, dacă doar într-un vis vor achiziționa o nouă piesă de îmbrăcăminte.

Cântărești toate avantajele și dezavantajele unui eveniment și nu poți ajunge la o înțelegere cu tine dacă ai visat că alegi o pălărie. Decizia îți va fi dificilă, spun cărțile de vis, dar până la urmă vei fi mulțumit. De exemplu, s-ar putea să vi se ofere să ocupați un post, dar veți ezita. La urma urmei, după ce te-ai alăturat, te poți aștepta la consecințe negative în viața ta personală – pentru asta visezi să alegi o pălărie.

Dacă ți s-a prezentat o pălărie într-un vis, atunci în curând vei întâlni o nouă persoană plăcută. El poate deveni sprijinul și însoțitorul tău în viitor. Poate, judecând după cartea de vis, va avea chiar un rol semnificativ în viața ta. De exemplu, va deveni cel mai bun prieten pentru mulți ani.

Un vis în timpul iernii despre cum cumperi o pălărie cu urechi într-un vis poate însemna că, în realitate, huliganii de pe stradă ți-o pot smulge. De asemenea, poate personifica faptul că nu vrei să gândești cu capul tău, ci preferi să asculți părerea altcuiva.

Transferarea unei afaceri profitabile unui angajat este ceea ce visează să vândă pălării. Din păcate, vei suferi mari pierderi după un astfel de pas. Dar totul este normalizat, pentru că pentru fericirea viitoare trebuie să sacrifici ceva.

A încerca o pălărie într-un vis înseamnă că trebuie să-ți găsești un nou loc de muncă. Poziția în care vă aflați este în pericol de a fi concediată. Probabil, locul șefului va fi luat de o persoană necinstită, cu care va fi neplăcut să lucrezi. Prin urmare, cartea de vis te sfătuiește să cauți o nouă profesie sau să părăsești compania în care lucrezi în prezent.

Cauți o pălărie într-un vis – la o nouă cunoștință. În subconștient, ești în căutarea unui suflet pereche. În curând soarta îți va zâmbi și vei întâlni o nouă iubire. Pentru o femeie, aceasta promite căsătorie, iar pentru un bărbat – o nouă poveste de dragoste furtunoasă, ale cărei impresii vor fi amintite mult timp.