Văzând o mulțime de femei însărcinate într-un vis

Ce visează o femeie gravidă?

Am luat în considerare deja interpretarea viselor în care o femeie se vede pe ea însăși în imaginea unei viitoare mame. Și astăzi vom vorbi despre un complot ușor diferit al visului – să analizăm de ce visează femeia însărcinată pe care o vedeți din lateral. Nu ar trebui să vă fie frică de o astfel de întorsătură a evenimentelor în timpul odihnei nopții – majoritatea cărților de vis spun că acesta este un semn pozitiv, dar multe depind și de cine a primit exact o astfel de viziune.

Visul ca o reflectare a realității

Pentru început, să vorbim despre motivele complet naturale care ar putea provoca astfel de vise. Dacă ai visat la o femeie însărcinată, mai întâi gândește-te dacă situația este o reflectare a unor evenimente reale? Mulți dintre sexul frumos, care vor subconștient să devină mamă cât mai curând posibil, dar nu au o astfel de oportunitate în viața reală (de exemplu, nu există partener, există probleme de sănătate, există teama de a nu naște , soțul nu vrea copii), ei văd o altă doamnă în vis într-o „poziție interesantă”.

Dacă oricare dintre situațiile descrise mai sus are loc în cazul dvs., nu vă faceți griji cu privire la ceea ce visează o femeie însărcinată – cel mai probabil, aceasta este doar o proiecție a propriilor experiențe și nimic mai mult. Poate că a venit momentul să te gândești serios la stabilirea unei vieți personale, să treci la o examinare sau, în cele din urmă, să rupi relațiile cu un partener care nu te vede mama copiilor săi pentru a găsi un candidat mai demn pentru mână. si inima.

Există și o altă explicație. Uneori, în timpul somnului, creierul nostru procesează evenimentele care ni s-au întâmplat în timpul zilei. Deci, de exemplu, dacă ai visat la o fată însărcinată și în acea zi te-ai întâlnit cu adevărat sau ai vorbit la telefon sau pe internet cu o prietenă care era „în poziție”, atunci creierul tău procesează impresiile tale de a comunica cu ea în un mod atât de bizar.

Apropo, un vis masculin similar poate fi explicat din același motiv. A vedea o femeie însărcinată cu burtă într-un vis pentru un reprezentant al sexului puternic este o posibilă reacție la o coliziune cu întrebări de procreare care au lăsat o impresie puternică. Deci, de exemplu, este foarte posibil ca un bărbat însuși să vrea în mod subconștient să aibă un copil sau a avut recent o conversație despre asta cu partenerul său, prietenul, părinții. În mod surprinzător, chiar și o simplă frază a mamei din serialul „când vom avea nepoți?” poate fi depus atât de profund la nivel subconștient încât un bărbat revine din nou la acest subiect în timpul unui vis.

În același timp, frica de sarcină a unei fete, a iubitului, a soției poate provoca astfel de vise. Unii bărbați pur și simplu nu sunt încă pregătiți să aibă copii, dar nu pot recunoaște sincer acest lucru partenerului lor, fiindu-le frică să nu rupă relația de dragoste – toate aceste cuvinte nespuse duc la apariția unor imagini de noapte „vorbitoare”. Chiar dacă un tânăr nu poate înțelege la ce visează o cunoștință însărcinată, este foarte posibil ca personificarea în acest caz să nu conteze, cel mai important lucru este însăși esența somnului, mesajul său despre unele probleme nerezolvate legate de procreare. Și astfel de gânduri pot fi întruchipate sub masca propriei pasiuni, doar o fată familiară sau un străin abstract.

Simbolismul imaginii

Cu toate acestea, dacă priviți visele mai abstract, vă puteți gândi la alte interpretări. De ce altfel poți vedea într-un vis o fată însărcinată pe care o cunoști sau o femeie pe care nu ai întâlnit-o în viața ta? Poate la așteptarea unui rezultat major. O femeie poartă un copil timp de nouă luni – aceasta este o perioadă lungă de timp, dar „consecințele” unei așteptări atât de lungi rămân cu ea pe viață. De ce să nu aplicați o interpretare similară unui alt proces, de exemplu, pentru a cultiva o idee care, după un timp, va aduce unei persoane bogăție financiară, succes, recunoaștere în societate sau o investiție profitabilă de bani?

Sau poate vorbim despre un proiect pe care o persoană îl poate numi în siguranță creat de ideea lui? Nici creativitatea nu este un proces rapid: mai întâi se naște o idee, apoi se iau în considerare problemele tehnice și abia apoi întruchiparea, urmată de prezentarea creației către publicul larg. Este foarte posibil ca o femeie într-o poziție să arate exact crearea a ceva global, cool, uimitor, dar acest lucru va dura ceva timp. Apropo, dacă sunteți familiarizat cu cărțile de Tarot, amintiți-vă de Împărăteasa Arcanelor Majore – este doar legat de procesul creativ, de apropierea de natură, de cultivarea unor idei și nu doar de maternitate, deși cel mai adesea înfățișează o doamnă cu burta rotunjită. Așadar, înainte de a căuta dis-de-dimineață pe internet ceea ce visează o fată însărcinată, este mai bine să te gândești la evenimentele din ultimele zile și să încerci să găsești o explicație complet naturală pentru imaginea de noapte.

Ei bine, acum să trecem la interpretarea celor mai populare cărți de vis.

Interpretarea viselor lui Loff

Ce înseamnă să vezi o femeie însărcinată într-un vis conform cărții de vis a lui Loff? Din păcate, în acest tratat popular despre interpretarea imaginilor care ne vin noaptea, nu există o singură linie despre sarcina altcuiva – doar semnificațiile viselor sunt date pentru sexul frumos, care se văd într-o „poziție interesantă” , sau pentru doamnele care de fapt se pregătesc să devină mame. Așa că o sărim peste Loff.

Interpretare după Miller

Dar conform cărții de vis a lui Miller, a vedea o femeie însărcinată necunoscută într-un vis este un mare succes. Adevărat, interpretarea se schimbă la opusă radical dacă eroina visului tău arată foarte bolnavă, obosită, deprimată. Cu toate acestea, acest lucru nu este surprinzător: dacă porniți pe gândirea imaginativă, devine clar că o astfel de viziune poate fi interpretată ca o situație dificilă, alimentație problematică a planurilor, ideilor etc., care nu va duce la rezultate și nu vă va face să vă faceți griji.

Interpretarea visului lui Meneghetti

Potrivit cărții de vis a lui Antonio Meneghetti, a vedea o femeie însărcinată, familiară sau necunoscută, într-un vis este întotdeauna un semn rău. Potrivit acestei cărți, astfel de imagini avertizează asupra problemelor de sănătate iminente, iar acum să te vezi ca o viitoare mamă este, dimpotrivă, o schimbare pozitivă.

Interpretarea lui Yuri Longo

Celebrul iluzionist Yuri Longo oferă o altă interpretare. Care este visul unei fete însărcinate în cartea lui de vis? Dacă aceasta este o doamnă de vârstă mijlocie, atunci cineva va vorbi despre tine într-un mod pozitiv, te va lăuda, iar dacă ești prea tânăr, vin probleme, a căror soluție va forța o persoană să-și petreacă multă energie, timp și, eventual, finanțe.

Potrivit lui Vanga

Celebrul ghicitor orb a dat o interpretare foarte diferită de cele precedente. În opinia ei, a vedea o prietenă însărcinată într-un vis este un mare câștig financiar. Și dacă un bărbat a urmărit într-un vis cum crește burtica iubitului său – poate fi sigur de propriile sentimente – dragostea este sinceră, iar dorința de a avea grijă de un partener se poate transforma în căsătorie și reînnoirea familiei. Chiar dacă partenerul nu se gândește încă să aibă copii, merită să discutați acest subiect cu ea.

De ce visează o femeie însărcinată?

Interpretarea viselor este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Putem visa imagini diferite, evocând diferite gânduri: triste sau invers vesele. Și toată lumea vrea să știe ce evenimente în viitor oferă visul ei.

Citeste mai mult:  Drain de interpretare a viselor

Multe femei, și în special fete, sunt foarte alarmate de un vis în care este prezentă o femeie însărcinată sau ele însele se află într-o poziție atât de interesantă într-un vis. Și de ce visează o femeie însărcinată? Aceasta este o întrebare foarte complexă și ambiguă.

Astăzi, puteți afla interpretarea visului dvs. din cartea de vis și, în plus, nu dintr-una. Puteți să vă uitați prin mai mulți dintre acești interpreți de vise și să reuniți toate semnificațiile împreună. Există un număr mare de cărți de vis, de la interpretările filozofilor antici până la cărțile de vis moderne. Să trecem prin câteva dintre ele.

Femeie însărcinată conform cărții de vis a lui Loff

În această carte de vis, o femeie însărcinată este prezentată în două aspecte. S-ar putea să visezi că ești însărcinată, apoi te așteaptă bogăția și o ascensiune creativă. Foarte des, fetele foarte tinere văd vise despre sarcină, asta indică pubertatea lor.

Al doilea aspect al somnului despre sarcină este că femeile însărcinate se văd în vis în această poziție. Acest lucru poate fi cauzat de anxietatea cu privire la viitoarea naștere sau probleme de sănătate (în acest caz, visul, așa cum ar fi, avertizează că puteți pierde un copil).

Cartea de vis a lui Miller și – de ce visează o femeie însărcinată

Văzându-te însărcinată într-un vis – așteaptă-te la certuri constante și la ceartă cu soțul tău. Dar dacă sunteți de fapt însărcinată, atunci aceasta este pentru o naștere sigură și ușoară. O femeie însărcinată sănătoasă, necunoscută, visează – vă așteaptă noroc, iar dacă femeia însărcinată este bolnavă, atunci invers – ferește-te de tot felul de necazuri.

O femeie însărcinată într-un vis conform cărții de vis a lui Tsvetkov

O femeie care s-a văzut însărcinată într-un vis așteaptă fericire și bucurie. Și dacă acesta este visul unei tinere fete necăsătorite – trădarea și înșelăciunea prietenilor și rudelor. A vedea o altă femeie însărcinată înseamnă probleme mari atât acasă, cât și la serviciu, până la concediere inclusiv.

De ce visează o femeie însărcinată – Interpretarea viselor Meneghetti

O iubită însărcinată care a visat într-un vis nu este de bun augur. Acesta este un vis foarte negativ. Mergeți la medic, aveți probleme de sănătate foarte grave. Văzându-vă însărcinată – totul va fi bine și dacă există probleme, acestea vor fi în curând rezolvate în siguranță.

De ce visează o femeie însărcinată – cartea de vis a lui Longo

Dacă nu ești căsătorit și visezi la sarcina ta, atunci un astfel de vis oferă bârfe și zvonuri care vor circula constant despre tine. Și dacă sunteți căsătorit – un plus rapid pentru bunăstarea familiei sau financiară.

A vedea femeia însărcinată a altcuiva într-un vis înseamnă recenzii destul de măgulitoare despre tine. Dacă o fată însărcinată a visat, atunci așteptați-vă la probleme mari, a căror rezolvare va necesita mult timp și efort.

Am avut un vis despre o femeie însărcinată – interpretare conform cărții de vis în engleză

Pentru o tânără fată necăsătorită, o femeie însărcinată într-un vis înseamnă o trădare a unei persoane dragi sau o căsătorie nereușită, care este practic același lucru. Pentru o femeie căsătorită – nașterea de gemeni. Dacă visezi la sarcina ta tot timpul, atunci nu ai suficientă atenție masculină, la care visezi atât de des.

Care este visul unei femei însărcinate după Freud

A te vedea însărcinată înseamnă a întâlni un tânăr și o nouă iubire. Dar dacă ai un soț, atunci un astfel de vis va însemna sarcina ta iminentă în realitate. Dacă o femeie însărcinată a visat la fiica ta, atunci încearcă să o înconjoare cu afecțiune și căldură. Îi lipsește atât de mult.

Interpretarea viselor din secolul 21

Și de ce o femeie însărcinată visează la o carte de vis a secolului 21? O femeie care vede o femeie însărcinată într-un vis va găsi succesul și prosperitatea în treburile casnice. Dacă o femeie însărcinată visează la un bărbat, atunci îl așteaptă și succesul, precum și bogăția și realizarea de planuri creative. Dacă o fată tânără a avut un astfel de vis, atunci o așteaptă teste de viață destul de dificile.

Femeie însărcinată într-o carte de vis modernă

Pentru o fată tânără, un vis despre o străină însărcinată este un vis de aventuri amoroase care se poate termina în căsătorie. Pentru o femeie în vârstă – la o urgență și o boală gravă. A te vedea însărcinată înseamnă griji și treburi de familie.

Pentru a visa cum moare o femeie însărcinată – nu vă faceți planuri îndepărtate pentru viitor, acestea nu se vor împlini. O ceartă cu o femeie însărcinată visează să răspândească informații false despre tine, în special de la colegi. Așa că ai grijă.

Desigur, visele noastre sunt atât de variate și imprevizibile încât nu este atât de ușor să le interpretăm corect. Se întâmplă ca acesta sau acel vis să fie un vis din cauza unora dintre experiențele tale și aceste experiențe sunt afișate într-un vis.

Dar, desigur, se întâmplă și ca un vis să te avertizeze neapărat despre ceva. Subconștientul uman nu este încă pe deplin înțeles, așa că ar trebui să te bazezi doar pe presentimentul tău.

Care este visul unei femei însărcinate într-o carte de vis

16 octombrie 2019 la 14:45 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează femeia însărcinată citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Femeie însărcinată într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

Care este visul unei femei însărcinate într-un vis?

Insarcinata – Pentru o doamna casatorita, un astfel de vis poate fi o veste despre nasterea iminenta a unui copil. Într-o altă interpretare, ea va fi nefericită în căsătorie, iar copiii nu se vor naște atrăgători. A vedea o fecioară însărcinată într-un vis este o mare dezamăgire, rușine și înșelăciune masculină.

Cartea viselor moderne

Însarcinată – Dacă un bărbat vede într-un vis că o femeie însărcinată stă întinsă cu el în același pat, acesta este un semn al schimbărilor iminente în viața de familie. Pentru ca o fată să înjure o femeie însărcinată într-un vis – necazuri cu părinții ei, certuri și neînțelegere a mamei ei.

O femeie în vârstă însărcinată poate visa la recuperare, la o creștere a situației sale financiare, la un rezultat favorabil al planului ei, la o căsătorie fericită a nepoatei sau nepotului ei.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să cunosc o femeie însărcinată

O femeie însărcinată familiară – dacă are o burtă mare într-un vis, dar este cu adevărat însărcinată în realitate, atunci va avea probleme minore pe care le va depăși cu ușurință. Dacă o cunoștință însărcinată într-un vis este slabă, cu o burtă mică, zâmbește, succesul în afaceri te așteaptă, vei avea idei noi pe care le poți implementa. O prietenă însărcinată cu care vorbești mult timp într-un vis – soluția la problemele tale va fi amânată, nu le pune în mod deliberat pe dos.

Un bărbat însărcinat – la evenimente absurde pe care nu le poți explica. Un bărbat însărcinat a visat la o femeie – ea vrea în mod inconștient ca cineva să-și asume responsabilitatea pentru ea. Un bărbat însărcinat într-un vis poate însemna și îndoieli cu privire la masculinitate sau orientarea sexuală tradițională.

Soț însărcinat – în realitate, soțul tău este împovărat cu treburi și griji inutile. Dacă poți să te ocupi de treburile lui casnice, atunci fă-o. Dacă un bărbat nu are copii, atunci un astfel de vis este interpretat doar ca dorința lui de a avea o familie și copii cu drepturi depline. De asemenea, un soț însărcinat într-un vis poate însemna o nouă etapă în relațiile de familie.

Fată însărcinată – vești neașteptate și uimitoare. O perioadă favorabilă pentru implementarea planurilor dumneavoastră, nu ratați această ocazie.

Citeste mai mult:  Dormiți copiii altora în casă

Să te vezi însărcinată într-un vis – pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis înseamnă doar că este îngrijorată în mod inutil de cursul sarcinii și de copilul nenăscut, deci este pur și simplu o reflectare a evenimentelor din prezent. De asemenea, să te vezi însărcinată într-un vis înseamnă pentru o femeie fără copii că în curând va putea rămâne însărcinată.

O femeie însărcinată a visat că dă naștere – propria ta naștere în stare de veghe va fi ușoară și nedureroasă. După naștere, vă veți putea recupera rapid. O femeie însărcinată vede într-un vis că a născut – femeile însărcinate de multe ori își fac prea multe griji cu privire la evenimentul viitor. Da, acesta este unul dintre cele mai importante evenimente, dar ești prea îngrijorat? În acest caz, un vis despre naștere poate reflecta doar grijile tale în viața reală.

Soție însărcinată – dacă ești căsătorită, un astfel de vis spune că ești gata să devii părinte. Merită să vorbești despre asta cu sufletul tău pereche. Soție însărcinată – dacă a rămas însărcinată într-un vis nu de la tine, ci de la un alt bărbat, atunci cel mai probabil te înșală. De asemenea, o soție însărcinată într-un vis poate promite schimbări importante în viața personală.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Insarcinata – la griji.

Interpret psihologic Furtseva

La ce visau femeile însărcinate

O femeie însărcinată este o mesageră recunoscută a fertilității, capabilă să-și transfere propria abilitate de a concepe naturii, doamnelor sterile. O femeie însărcinată are puterea de a stimula fertilitatea animalelor și păsărilor de curte, de a potoli focul unui incendiu, dacă ocolește de trei ori o clădire în flăcări.

În același timp, o femeie însărcinată este „necurată”. Purtând un copil, o femeie echilibrează între viață și moarte, sunt multe spirite în jurul ei. Prin urmare, o femeie care a conceput este limitată în multe feluri: nu poate participa pe deplin la viața societății, respectă o serie de reguli pentru a se proteja pe ea și fătul de moarte.

O femeie însărcinată a visat la un bărbat – un vis arată clar că va deveni în curând tată. Pentru doamne, un vis este profetic. De asemenea, se credea că, dacă o femeie însărcinată visează la o doamnă, este nemulțumită de soțul ei. Pentru bărbați, un vis despre o femeie însărcinată fericită și îngrijită promite noroc, reaprovizionare în familie, dar dacă o femeie într-o poziție arată neglijent, problemele și o „povara” vor cădea pe umerii visătorului.

Carte de vis romantică

De ce visezi la o femeie însărcinată

  • Femeie însărcinată – ar trebui să fie mai atentă la reputație.
  • O soție însărcinată a visat bărbați care anticipează completarea familiei. Aceste vise arată un om pregătirea psihologică pentru procreare.
  • Pentru a fi însărcinată, conform cărții de vis, cursul sarcinii și al nașterii vor avea succes.
  • Un soț-partener însărcinat va fi în siguranță financiar, iar familia nu va avea nevoie.
  • O femeie însărcinată să vadă într-un vis că a născut – un vis vine la doamnele care nu sunt sigure că vor putea concepe.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea unei femei însărcinate din visul tău

Insarcinata – Un astfel de vis nu este de bun augur pentru o persoana bogata. Să vezi o femeie însărcinată într-un vis cu o persoană bogată nu este bine. Acest vis arată că, în viitorul apropiat, va avea dificultăți financiare. Nu lua decizii importante.

Cartea de vis universală pentru întreaga familie

Pregnant – A bârfă, bârfă și înșelăciune.

Interpretarea viselor lui Nina Grishina

Visând la o femeie însărcinată, cum să interpretezi

O femeie însărcinată a visat la un bărbat – la schimbări în familie. Pentru ca o femeie să vadă o femeie însărcinată într-un vis – spre prosperitate, creșterea economiei. Pentru o bătrână să vadă o femeie însărcinată este un mare pericol pentru sănătate și viață.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat femeia însărcinată

O femeie însărcinată pentru un bărbat – vrea un copil de la iubita lui. O femeie însărcinată visează la o femeie dacă se confruntă cu dificultăți psihologice asociate cu sarcina sau cu incapacitatea de a rămâne gravidă.

Visul lui Azar

De ce visezi să fii însărcinată conform surselor spirituale

Insarcinata – Ingrijire, probleme, planuri indraznete.

Interpretarea visului lui Jung

Interpretarea viselor – Femeie însărcinată

A vedea o femeie necăsătorită însărcinată înseamnă a întâmpina în curând o dificultate serioasă, care nu va fi ușor de rezolvat fără pierderi. O fată necăsătorită a visat la o femeie însărcinată – ceea ce înseamnă că își va întâlni în curând sufletul pereche. Să vezi într-un vis o femeie însărcinată care este dată afară din casă va avea în curând grijă de cineva.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi la o femeie însărcinată

Insarcinata – Potential o viata noua, plina de oportunitati, sperante. Purtand, introjectand altul, subiectul este supus unor influente extraterestre. O imagine colorată de disimulare ambivalentă deocamdată.

Micul Weses carte de vis

De ce visează o femeie însărcinată?

Pregnant – Profit, onoare // necaz, bârfă; a fi insarcinata – a avea sperante indraznete, bucurie (la o femeie), avere sau profit (la un barbat sau numai la sarac) // pierderi, inselaciune (la o fata), moarte (la o batrana), tristete si necaz (la un bărbat bogat), boala soției (la un bărbat căsătorit). A vedea o mamă însărcinată într-un vis este o situație disperată.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Insarcinata – La profituri mari.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Insarcinata – Vederea unei mame insarcinate intr-un vis – pana la boala sau moartea mamei.

Femeie însărcinată, așa cum este interpretată de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unei femei însărcinate pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Visele femeilor însărcinate (partea a 2-a)

Uneori, subconștientul face lucruri și mai interesante cu noi într-un vis. Procesul de naștere este îmbrăcat în imagini luminoase colorate.

Partea 1 poate fi citită aici.

Vise simbolice în timpul sarcinii

Uneori, subconștientul face lucruri și mai interesante cu noi într-un vis. Procesul de naștere este îmbrăcat în imagini luminoase colorate.

Literal, în ajunul nașterii (care este primul, care este al doilea), am avut vise.

Înainte de prima, am visat că am capul mare, eram în grădină și trebuia să ies afară prin porțile forjate ajurate, dar capul nu mă lăsa.

Până la a doua naștere, am visat ceva despre apă și o barcă (au născut acasă în baie).

An-net

Și am visat că toți prietenii mei merg în apartamentul în care locuiam când eram copil, iar eu le găteam cartofi în bucătărie. Si atunci au inceput sa fiarba cartofii, sa fiarba, sa fiarba mai tare, si m-am trezit de la prima contractie. Apoi am adormit din nou (am luat somnifere noaptea), iar cartofii se fierb treptat și le strig prietenilor: „Se pare că fierbe deja!” M-am trezit – a doua luptă. Așa că a gătit cartofi toată noaptea, iar până la 13:30 a născut o fiică.

masha

Înainte de a naște, am visat că o pisică cu ochi verzi m-a atacat și a început să mă muște de picioare. M-am luptat cu el în toate felurile posibile, chiar m-am trezit. M-am dus la toaletă și pe drum m-am gândit, un vis ciudat. S-a dovedit că apa a început să se spargă (fără contracții).

Оксана

De asemenea, copilul nenăscut dobândește uneori niște înfățișări incredibile într-un vis. Rămâne doar să spunem: „Regina a născut în noapte nu fiu, nici fiică, nici șoarece, nici broască, ci un animal mic necunoscut. „

Și am visat că am născut un câine și unul atât de mare și chel. Și am iubit-o atât de mult, am iubit-o atât de mult! Într-un vis, nici măcar nu mi s-a părut ciudat că era un câine.

Mamaoss

Colega mea de clasă din ultima lună a avut un coșmar că a născut. minge de fotbal. Ea spune că s-a trezit cu o sudoare rece și apoi a izbucnit în râs că s-a trezit soțul ei.

sicriu

Citeste mai mult:  De ce visezi să câștigi o sumă mare de bani

Și am visat că am născut un pisoi drăguț pufos (era chiar jenant să spun cuiva). Acum știu că nu sunt singurul.

Anya

Când o femeie „încearcă” sarcina, își dă seama cum să se descurce cu ea în diferite situații, uneori vede vise destul de amuzante. De exemplu, se poate vedea ca o școală, dar deja însărcinată – poate că își imaginează cum vor reacționa prietenii de la școală la situația ei. Același lucru se poate aplica și altor persoane cu care trebuie să comunice.

Se întâmplă uneori lucruri ciudate. De exemplu, astăzi am visat că merg la metrou. Mă uit, iar în jurul meu sunt însărcinate. Ciudat, de ce?

Natalia

Experiențele femeilor însărcinate pot lua forme complet nerealiste. Exemple de astfel de vise sunt oferite în articolul „Ce văd femeile însărcinate în visele lor?”

„În primele trei luni de sarcină, corpul unei femei se adaptează la noua sa stare. Nu numai corpul viitoarei mame se schimbă, ci întreaga ei viață. Din acest motiv, în vise se vede abandonată de toată lumea sau dependentă de ceilalți, vede o lume ostilă gata să o devoreze sau o catastrofă a cărei victimă devine.

În următoarele trei luni, cel mai adesea iese în prim plan relația cu propria mamă. Nu contează ce sunt cu adevărat – buni sau nu, într-un vis este întotdeauna o luptă și rivalitate cu cineva într-o formă deschisă sau acoperită (păianjeni, monștri). În ultima treime a sarcinii, toate gândurile unei femei sunt legate de naștere și de copilul nenăscut. Prin urmare, în vise, ceva i se întâmplă adesea copilului sau ei înșiși: ea se îneacă în apă, este înghițită de valuri (asocierea cu durerile de travaliu).

Reflectarea fricii

Unele temeri din viața reală se pot transforma literalmente în vise fără a se transforma în imagini alegorice. Astfel de vise de obicei nu provoacă dificultăți de interpretare și sunt ușor de descifrat de femeia care a avut visul însăși.

La începutul sarcinii, în timp ce femeia nu s-a obișnuit încă cu noua ei poziție, poate visa că nu există sarcină sau a avut loc un avort spontan.

Am avut un vis atât de groaznic. E ca și cum îmi iau menstruația (scuze pentru detaliile intime). Dar in acelasi timp stiu ca sunt insarcinata in 11-12 saptamani. Medicii au sosit și au spus că copilul nu va fi!

Natalia

Prima mea sarcină s-a încheiat cu un avort spontan în a treia lună, se pare că coșmarurile mele au fost legate de asta în prima jumătate a acestei sarcini – aproape în fiecare noapte visam că sângem. Aceasta este întruchiparea fricii.

K.

În a doua jumătate a sarcinii, multe persoane au vise despre nașterea prematură, care încep brusc, când femeia este complet nepregătită pentru acest lucru.

Ieri am visat că mi s-a rupt apa și mă duc la spital. În același timp, jur îngrozitor alături de familie că nu mă ajută și sunt supărată că va trebui să nasc la 17 ani, pentru că 27 mai e la chiuvetă. M-am trezit și mă gândesc, trebuie să încetez să mă pregătesc pentru nașterea prematură, trebuie să mă gândesc că voi rezista până la jumătatea lunii septembrie, pentru că încă nu este nimic gata pentru micuț și încă muncesc. Așa a reacționat creierul.

Maria Ov

Și astăzi am visat că aleg o maternitate. Mă întorc și mă uit. Ieri am visat că mă nasc cu o prietenă. Deoarece moașa nu a ținut pasul, iar după ea trebuie să nasc. Coșmar. În curând astfel de vise îți vor face capul să se învârtească.

Лара

Recent am avut un vis: vin la spital cu contractii sa nasc, si acolo nimeni nu ma baga in seama, fiecare este ocupat cu treburile lui, nu-mi pasa de nimeni. Fug după ei, întreb: „Termină-mă, du-mă la maternitate, nasc!”, Și mi-au spus: „Stai femeie, e multe de făcut fără tine, ai răbdare, va fi. timp – vă vom lua repede, vă vom anestezia, vom tăia, vom scoate copilul și îl vom lua timp de două zile, iar noi vă vom pompa cu medicamente.” O panică teribilă mă prinde într-un vis și încep să cred că este mai bine să nasc acasă în această situație. Nu pot să-mi fac niciun rău acolo.

Masha B.

Visele profetice ale femeilor însărcinate

Astfel de vise se întâmplă rar și nu pentru toată lumea. Dar unii le văd. Aceste vise prevestesc literalmente evenimente viitoare.

Chiar și cu 1.5 luni înainte de sarcină, am visat că voi da pe lume un băiat pe 28 martie. S-a adeverit cu 99.9%, pentru că a născut pe 26 martie. Și în general, dacă visez că sunt însărcinată, atunci se va împlini în curând (verificat de 3 ori).

Ivashka

După nașterea primei mele fiice, am visat de mai multe ori de parcă în realitate am născut și o fată și un băiat, chiar am visat procesul de naștere cu tot sângele și că va fi în curând, deși nu aveau de gând să-l nască pe al doilea timp de cel puțin 7 ani, sau chiar mai mult. Dar au trecut 2 ani și așteptăm un al doilea copil.

marina

Am văzut într-un vis o prietenă tulburată și mi-a spus că a născut o fiică, Polinka. Când am sunat-o, am aflat că s-a căsătorit și va naște peste șase luni. Acum Polina are deja 6 ani.

Shania

Mi-am dorit foarte mult să rămân însărcinată și am visat că am născut un băiat, iar apoi s-a dovedit a fi o fată. În decodare, băiatul este profit, fata este un miracol. Și a doua zi am verificat testul și s-a dovedit a fi două benzi, iată o minune și un profit pentru tine.

LENCE

Cu toate acestea, de obicei visele nu prezic direct evenimentele. Prin urmare, există multe cărți de vis și interpreți ai viselor care explică semnificația lor. Nu toată lumea le crede, dar mulți sunt interesați doar de distracție. Adevărat, folosindu-le, trebuie să țineți cont de faptul că femeile însărcinate sunt foarte suspicioase, iar visele lor sunt cel mai adesea o reflectare a experiențelor subconștiente cauzate de situația lor specială. Interpretarea viselor femeilor însărcinate este în general foarte dificilă. Aproape orice vis înseamnă preocupare pentru copil și un simț al responsabilității pentru el, manifestat la nivel subconștient. Și totuși, în sfârșit, voi da câteva interpretări ale viselor legate de sarcină și naștere, preluate din „Interpretarea viselor pe Cleo”:

Moaşă

A vedea o moașă într-un vis înseamnă o boală gravă care aproape că se va termina tragic. O tânără care visează la o moașă promite suferință și dezastru.

Femeie insarcinata

profit neașteptat

sarcină

Pentru o femeie să viseze că este însărcinată înseamnă că va fi nemulțumită de soțul ei, iar copiii ei vor fi neatrăgători. Pentru o fecioară, un astfel de vis promite rușine și nenorocire. Dacă femeia adormită este într-adevăr însărcinată, atunci un astfel de vis va servi ca o prognoză pentru rezolvarea cu succes a poverii și pentru o recuperare timpurie a puterii.

Copil

A vedea copii care plâng într-un vis este un semn de sănătate și dezamăgire. Un copil vesel, curat înseamnă dragoste răsplătită și mulți prieteni buni. Dacă o femeie vede într-un vis că alăptează un copil, va fi înșelată de cel în care are cea mai mare încredere.