Un mort beat într-un vis

Ce înseamnă un mort beat într-un vis și de ce necazuri te poate salva

Să încercăm să ne dăm seama ce înseamnă un mort beat într-un vis. O ghicitoare dublă sau chiar triplă, pentru că defunctul visează de obicei la un mister, dezvăluind subiecte și adevăruri închise, trezind emoții uitate. O persoană moartă într-un vis este adesea cheia lumii secrete a unei persoane și dezvăluie dor, frici, anxietate pentru cei dragi, o sete de cunoaștere despre viitor. O persoană beată este, de asemenea, un fel de mister.

Sinceritatea bețivilor a devenit proverbială, dar cât de mult se poate avea încredere într-un bețiv? Cuvintele oamenilor beți nu sunt de obicei luate în considerare, emoțiile expresive, tranzițiile instantanee de la dragoste la ură și invers, amenințările și promisiunile – toate acestea ne fac să ne îndepărtăm de dezvăluirile în stare de ebrietate. Un mort beat este un fenomen absolut imprevizibil, o privire asupra unui viitor imprevizibil. Luați în considerare la ce visează un mort beat în cărțile de vis.

Valori cheie

 • Un mort beat din afară este un semn al unui secret neliniştit, poate secret al altcuiva, de care doreşte să fie auzit. În viața reală, ne îndepărtăm de bețivii din afară, deoarece acest lucru promite probleme serioase. Mortul beat al altcuiva poate arunca un munte de secrete ciudate și inutile, te poate confunda cu ruda lui, poate cădea cu abuz. Dar poveștile despre comori ascunse se întâmplă cel mai adesea în această categorie. Dacă nu țineți cont de mortul altcuiva, puteți evita riscul, deși merită să înțelegeți și un pericol din exterior în viața reală. Puteți obține necazurile altora. În plus, există o șansă minimă de a lua norocul altcuiva.
 • O cunoștință decedată în stare de ebrietate, care vorbește ca un bun prieten într-un acces de franchețe, înseamnă un indiciu clar de soartă. Te păcăliști prea mult timp cu jumătăți de adevăr convenabile și nu mergi înainte. Un astfel de vis este un apel direct la schimbarea serioasă a ceva în viața ta, deoarece situația actuală nu poate avea dinamică pozitivă și dezvoltare pozitivă.
 • Semn de pericol fals. Un mort beat într-un vis poate părea foarte periculos și înfricoșător. De fapt, el nu este periculos, profețiile îngrozitoare nu au mai multă putere decât strigătele unei petreceri beate sub fereastră. Dacă nu încerci să pătrunzi, îți dai seama, vino și vorbește, atunci nu există niciun pericol. Mai degrabă, un beat este un pericol pentru el însuși, el poate cădea, se poate răni, îngheța. Poate că decedatul va încerca să povestească circumstanțele teribile ale morții sale. Toate acestea înseamnă că temerile tale cele mai de coșmar sunt exagerate și nu reprezintă un pericol real. Nu-ți fie frică. Adaugi putere fricilor tale cu un coșmar. Fără teamă, nu reprezintă nicio amenințare.
 • Mortul luptăcios. Poate ai făcut ceva pentru care nu te poți ierta, deși, de fapt, vina ta nu este deloc mare. Un mort beat într-un vis comite un act de pedeapsă, batându-te pentru greșelile tale reale sau imaginare. Iartă-l și pe el. Cel mai important, iartă-te.
 • Un mort care te deranjează cu sărutări beți – la o bogăție rapidă și neașteptată. Poate vei primi o moștenire.
 • Dacă decedatul este beat, vesel, bun – acesta este un semn bun pentru tine. Mult succes in afaceri noi. Un mort beat gol este un indiciu de pasiune nepotrivită, o excitare violentă a sângelui. Faceți cum credeți de cuviință, dar este mai bine să vă abțineți de la dezvoltarea relațiilor.
 • Dacă un mort beat cade într-un șanț, cade într-o cămină, cade de pe un acoperiș sau este lovit de un vehicul, nu uitați să-i mulțumiți. Te-a scutit de unele probleme majore.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Miller asigură că un mort beat înseamnă o glumă a destinului nu prea reușită. Va trebui să îndurați glumele batjocoritoare ale universului. Nimeni nu-ți dorește rău. Este nevoie de bătăi de cap pentru a te împinge la gânduri proaspete, pentru a te ajuta să ieși din impas, chiar dacă ești confortabil și confortabil în el.
 • Cartea de vis feminină acordă o atenție deosebită mamei decedate băutoare. Poate că vă învinovățiți pentru afecțiunile ei, regret că nu ați acordat suficientă atenție. Se poate întâmpla orice, dar în majoritatea cazurilor, copiii nu ar trebui să fie responsabili pentru alegerea părinților. Ea rămâne încă problema ta și probabil a făcut ce a putut, conform înțelegerii ei.
 • Interpretarea viselor Longo prezice că soțul beat întârziat înseamnă că nu ați reușit să găsiți o înțelegere între voi. Dacă este posibil, iertați-vă fostului soț și lăsați-l să plece în pace. El are felul lui, tu îl ai pe al tău.

Concluzie

Somnul este complex. Pentru a scăpa complet de sensul negativ, plătiți toate datoriile, luați în considerare dacă ați luat din greșeală lucrurile altora – cărți, unelte, alte lucruri care trebuie returnate. De asemenea, primiți înapoi ceea ce ați împrumutat. Un mort din afară nu îți dorește neapărat bine, el însuși nu știe ce vrea. Cu siguranță un semn bun pot fi doar rudele decedate sau prietenii pe care i-ați cunoscut bine.

Un vis cu un mort beat, chiar și cu cel mai pozitiv sens, nu poate decât să ne tulbure și cu siguranță nu te va lăsa indiferent. Sarcina ta principală este să depășești confuzia sentimentelor, să arunci excesul de emoții în cel mai scurt timp posibil, să treci peste amintirile dificile și să mergi mai departe.

Este foarte posibil ca norocul nebun să-ți zâmbească, nu te grăbi să o prinzi de coadă, așteaptă până când ea însăși se aruncă pe gâtul tău și îți îndesă buzunarele cu bancnote. A urmări norocul bețivului poate fi extrem de periculos. Dar așteptarea neglijentă a unui mare noroc se va împlini cu o probabilitate maximă.

Citeste mai mult:  De ce visează micii viermi albi

A vedea un mort beat într-un vis este un semn al schimbărilor necesare. Poate că nu îți va fi ușor, dar poți fi de acord cu soarta. Schimbările se vor dovedi a fi în bine, sensul general este favorabil, în ciuda tuturor trucurilor.

Care este visul unui mort beat din cărțile de vis și semnificațiile de bază

Să încercăm să ne dăm seama ce înseamnă un mort beat într-un vis. O ghicitoare dublă sau chiar triplă, pentru că defunctul visează de obicei la un secret, dezvăluind subiecte și adevăruri ascunse, trezind sentimente uitate. O persoană moartă într-un vis este adesea cheia pentru lumea ascunsă a unei persoane și dezvăluie dor, teamă, anxietate pentru cei dragi, o sete de cunoaștere despre viitor. Un om beat este, de asemenea, un fel de mister.

Sinceritatea celui în stare de ebrietate a devenit proverbală, dar cum poate fi crezut unul care este în stare de ebrietate? Cuvintele celor în stare de ebrietate sunt de obicei ignorate, emoțiile expresive, trecerile de moment de la iubire la ură și înapoi, pericolele și promisiunile – toate acestea ne obligă să ne îndepărtăm de revelațiile în stare de ebrietate. Un mort beat este un fenomen complet imprevizibil, o privire asupra unui viitor imprevizibil. Să vedem la ce visează un mort beat din cărțile de vis.

Valorile principale

 • Un mort beat terț este simbolul unui secret neliniştit, poate secretul altcuiva, pe care doreşte cu pasiune să fie auzit. În viața reală, întoarcem spatele străinilor beți, deoarece acest lucru promite sarcini severe. Mortul beat al altcuiva poate arunca un munte de secrete inutile și ale altora, te poate lua pentru propria lui rudă, poate prăbuși cu abuz. Dar poveștile despre comori ascunse se întâmplă cel mai adesea în mod specific cu acest grup. Dacă nu iei în calcul persoana decedată a altcuiva, este realist să eviți riscul, deși merită să realizezi și un pericol din exterior în viața reală. Puteți obține problemele altora. În plus, există o mică șansă de a lua averea altcuiva.
 • O cunoștință decedată în stare de ebrietate, care vorbește ca un bun însoțitor într-o criză de franchețe, înseamnă un indiciu clar de soartă. Te înșeli cu jumătăți de adevăr confortabile pentru o perioadă foarte lungă de timp și nu mergi înainte. Un astfel de vis este o chemare directă de a schimba serios ceva în propria viață, deoarece situația actuală nu poate avea o dinamică pozitivă și o dezvoltare pozitivă.
 • Simbol fals de amenințare. Un mort beat într-un vis poate părea foarte nesigur și teribil. De fapt, nu este nesigur, previziunile teribile nu au mai multă putere decât strigătele unei petreceri în stare de ebrietate sub fereastră. Dacă nu încercați să vă gândiți la asta, să vă dați seama, să veniți și să vorbiți, atunci nu există nicio amenințare. Mai repede, un beat este un pericol pentru el însuși, poate cădea, se rănește, poate îngheța. Poate că mortul va încerca să povestească incidentele teribile ale propriei sale morți. Toate acestea înseamnă că ororile tale cele mai groaznice sunt inventate și nu reprezintă o amenințare reală. Nu-ți fie frică. Adaugi putere ororilor tale cu groază. Fără teamă, nu prezintă niciun pericol.
 • Mortul luptăcios. Poate ai făcut ceva pentru care nu te poți ierta, deși de fapt vina ta este cu totul mică. Un mort beat într-un vis comite un act de răzbunare, batându-te pentru păcatele tale reale sau exagerate. Iartă-l și pe el. Cel mai important, iartă-te până la urmă.
 • Un mort care te enervează cu sărutări în stare de ebrietate – la o bogăție rapidă și neașteptată. Poate vei primi o moștenire.
 • Dacă decedatul este în stare de ebrietate, vesel, mulțumit – acesta este un simbol bun pentru tine. Spre noroc în ultima afacere. Un mort beat gol este un indiciu de pasiune nepotrivită, o excitare violentă a sângelui. Faceți ceea ce credeți că este necesar, dar este mai bine să vă abțineți de la dezvoltarea relațiilor.
 • Dacă o persoană moartă beată cade într-un șanț, cade într-o cămină, cade de pe acoperiș sau este lovită de un vehicul, nu uitați să-i mulțumiți. Te-a eliberat, este o mare problemă.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Miller convinge că un mort beat înseamnă o glumă a destinului nu prea reușită. Va trebui să îndurați glumele batjocoritoare ale universului. Nimeni nu vrea să te rănească. Trucuri intoxicate sunt necesare pentru a te împiedica de cele mai proaspete gânduri, pentru a ajuta la ieșirea din impas, chiar dacă este confortabil și confortabil pentru tine.
 • Cartea de vis a doamnelor acordă o atenție deosebită regretatei mame băutoare. Poate te învinovățiți pentru afecțiunile ei, regret că nu ați acordat suficientă atenție. Se poate întâmpla orice, dar aproape întotdeauna copiii nu ar trebui să fie responsabili pentru alegerea părinților. Rămâne încă problema ta și, poate, a făcut ce a putut, conform propriei sale înțelegeri.
 • Interpretarea visului lui Longo arată că soțul beat întârziat înseamnă că nu ai putut găsi conștientizarea între tine. Dacă este posibil, iertați-vă fostului soț și lăsați-l să plece în pace. El are felul lui, tu îl ai pe al tău.

Concluzie

Somnul este dificil. Pentru a scăpa complet de valoarea negativă, dați toate datoriile, vedeți dacă ați luat din greșeală lucrurile altora – cărți, unelte, alte lucruri care trebuie returnate. De asemenea, returnează pentru tine ceea ce ai împrumutat. O persoană moartă terță parte nu vrea neapărat bine pentru tine, el însuși nu înțelege ce vrea. Cu siguranță un semn bun pot fi doar rudele decedate sau prietenii pe care i-ați cunoscut foarte bine.

Un vis cu un mort în stare de ebrietate, chiar și cu cel mai pozitiv sens, nu poate decât să ne tulbure și, literalmente, nu te lasă flegmatic. Sarcina ta principală este să depășești frământările emoțiilor, să arunci excesul de sentimente în cel mai scurt timp posibil, să sări peste memoriile dificile și să mergi mai departe.

S-ar putea să-ți zâmbească averea nebună, nu te grăbi să o prinzi de coadă, așteaptă până când ea însăși se aruncă pe gâtul tău și își îndesă buzunarele cu bancnote. A urmări norocul beat poate fi foarte periculos. Dar așteptarea fără griji a norocului frumos este cel mai probabil să fie realizată.

Citeste mai mult:  Văzând o vacă într-un vis

A vedea un mort în stare de ebrietate într-un vis este un simbol al schimbărilor necesare. Poate că îți va fi greu, dar poți fi de acord cu soarta. Schimbările se vor dovedi a fi cele mai bune, sensul general este potrivit, în ciuda tuturor trucurilor.

Văzând un mort beat într-un vis: interpretare din cărțile de vis

Dacă visezi un mort beat, ar trebui să-ți amintești toate circumstanțele viziunii și emoțiile și sentimentele tale. Adesea, defuncții în această formă trimit avertismente celor dragi, pentru a-i proteja de vătămări fizice sau situații negative de viață.

Interpretarea unui vis cu un mort beat în cărțile de vis

Somnul este o parte integrantă a procesului fiziologic al vieții umane. Viziunile sunt considerate a fi producția de informații de la creier la conștiință.

Se spune că mortul visează la o schimbare a vremii. Dacă a băut alcool, cărțile interpretează ceea ce a văzut în moduri diferite. Unii susțin că un mort beat care vine într-un vis încearcă să-și amintească. Alții sunt siguri că un mort care a băut deja visează la cei care au fost vinovați pentru defunctul în viață.

Este posibil să aflați adevăratul sens al unui vis, având în vedere toate nuanțele văzute. Importanța pentru interpretare este gradul de rudenie, cine a fost persoana decedată în timpul vieții, statutul său social și familial și energia emanată din ceea ce a văzut. Dacă mortul visează să fie vesel și beat, căutați răspunsul în diferite cărți.

Wang

Văzătoarea bulgară Baba Vanga a prevăzut o mulțime de evenimente care s-au întâmplat după moartea ei. Ea a interpretat visele cu acuratețe, putea să spună despre ce încerca mortul să avertizeze. Dacă o persoană decedată visează să fie beată, conform previziunilor lui Vanga, aceasta înseamnă:

 1. Un străin visează la o persoană puternic beată – o persoană învață sau deține deja secretul altcuiva. Decedatul poate avertiza că va primi necazurile altora. Nu ar trebui să vă concentrați asupra lui, un suflet tulburat care apare beat într-o viziune nocturnă va atrage ghinionul din exterior.
 2. Să visezi că te lupți cu un mort beat – așa se manifestă un sentiment de vinovăție ascunsă în fața celor care au plecat în altă lume. O persoană poate fi chinuită de remușcări justificate sau exagerate față de o persoană decedată.
 3. O cunoștință beată deja decedată visează – un semn că ar trebui să mergi mai departe, trebuie să-ți schimbi soarta, să faci pași și acțiuni semnificative.
 4. Există un vis al unei conversații cu un prieten decedat și beat – auto-înșelare într-o relație, lipsa de sinceritate a prietenilor, dispariția cererii la locul de muncă.

morar

Potrivit lui Miller, dacă defunctul visează să fie beat, nu ar trebui să se aștepte la bine. Prognoza prevestește o glumă crudă a sorții sau probleme uriașe de sănătate. Văzătorul se concentrează pe gradul de rudenie și interpretează fantoma defunctului astfel:

 1. Un soț/soț/soț decedat beat – la frustrare și lacrimi din cauza neînțelegerii din partea publicului, prietenilor, rudelor.
 2. Părinți decedați (tată sau mamă) în stare de ebrietate – boală, probleme de sănătate.
 3. Bunicul beat mort – trebuie să fii atent când iei decizii. Gândurile se materializează, așteptați puțin cu orice angajamente.
 4. Un unchi sau frate care nu mai este în viață visează să fie beat – lângă el este o persoană prudentă care visează să se îmbogățească. Ar trebui să fii atent.
 5. O femeie în vârstă beată într-un vis de noapte promite un declin al afacerilor, o încetinire a dezvoltării relațiilor, înșelăciunea rudelor sau a angajaților.
 6. Întâlnește accidental într-o viziune de noapte o cunoștință beată decedată care trece – la stabilirea de afaceri și evenimente favorabile care pot aduce profit financiar.
 7. O mulțime de oameni sub influența alcoolului, visată într-un vis, indică o pierdere a autorității. Un patron influent se va întoarce, ceea ce va atrage mari probleme.

Alții

Fiecare carte de vis descifrează ceea ce a văzut în moduri diferite. Să ne întoarcem la unii și să luăm în considerare interpretarea unui mort beat.

 1. Femeie. Văzând un beat singur mort – pentru o nuntă iminentă. Căsătorit – așteaptă probleme în relație. Este un vis că un amant sau un soț adevărat viu a apărut în vis ca un mort beat, ceea ce înseamnă că în curând te vei despărți de un scandal grandios, trădarea lui se va deschide.
 2. Freud. Dacă un mort beat visează, atunci acesta este un avertisment despre pierderea reputației din cauza consumului excesiv de alcool. Minimizați consumul de băuturi alcoolice, altfel rușinea nu poate fi evitată.
 3. Esop. Problemele vor cădea pe capul unui visător cu un caracter mort beat. Poate că o astfel de imagine va spune despre slăbiciunea și neputința visătorului. Nu transfera responsabilitatea asupra altor persoane.
 4. Pentru toată familia. Decedatul promite cunoștință cu oameni care îl vor folosi pe visător pentru a-și atinge obiectivele.
 5. Longo. Acesta prezice neînțelegeri din partea celor dragi dacă visează un mort beat. Poate că intoxicația decedatului este un indiciu că trebuie să vă gândiți la acțiunile și comportamentul dvs.
 6. secolul XXI. Omul mort visează „sub zbor” la o deteriorare a calității vieții în termeni financiari de zi cu zi. O femeie care vede un mort beat trebuie să se pregătească pentru un întreg lanț de aventuri care nu se vor încheia întotdeauna pozitiv.

De obicei, astfel de vise indică extravaganță, dezamăgire, pierdere iminentă, suprasolicitare, deteriorare a bunăstării, detectarea unei boli grave, înrăutățirea treburilor.

Ce face un mort beat într-un vis și ce înseamnă

După trezire, trebuie să restabiliți toate detaliile. Acțiunile decedatului vor spune despre evenimente viitoare din viața unei persoane. Un mort beat într-un vis care:

 • încăierare – din păcate, probleme, evenimente neplăcute;
 • distracție – un sens pozitiv, vești bune de la rude;
 • beat presupune – pericol de moarte, trebuie să fii atent;
 • cântă cântece – o captură de la colegii de la serviciu;
 • șoapte la ureche – primiți vești proaste;
 • beat a venit într-un costum negru – moartea iminentă a unei persoane dragi;
 • sărutarea visătorului – dacă acesta din urmă experimentează plăcere și emoții pozitive, acesta este un semn de profit sau de moștenire. Senzațiile neplăcute în timpul unui sărut indică o risipă rapidă de bani;
 • oferă un cadou – un cadou curat, valoros pentru evenimente și profituri plăcute, unul murdar – pentru pierderi și necazuri;
 • zâmbete – acest comportament al mortului indică aprobarea sa față de acțiunile efectuate recent de visător;
 • beat visând gol – pasiune nepotrivită, gânduri vulgare de trădare;
 • a stat la masă, a băut – o înțelegere cu o persoană neplăcută;
 • conduce o conversație sinceră cu visătorul – mărturisește iresponsabilitatea inconștientă a acestuia din urmă;
 • respinge și fuge – un avertisment despre prostia pe care o poate comite un visător, acțiunile erupții vor atrage mari probleme;
 • beat cade de la înălțime sau intră într-un accident de mașină – o astfel de acțiune indică scăparea (răpirea) de probleme majore.

Citeste mai mult:  Strângeți un coș într-un vis

Merită să mergi la biserică după un astfel de vis

O persoană moartă în stare de ebrietate poate visa ca reamintire. Adesea, după înmormântare, morții sunt uitați. După ce ați văzut un vis cu decedatul, comandați „pentru pace” în biserică, aprindeți o lumânare și rugați-vă.

Ezoteriștii asigură că defunctul care a sunat cu el prevestește o boală gravă sau moarte. Dacă sunteți înclinați către aceeași părere, este necesară participarea la biserică. Vizitați templul Domnului, rugați-vă pentru sănătate, vorbiți cu preotul.

Oamenii visează, este firesc. Unele dintre ele sunt bune, altele sunt pline de experiențe. Dacă o rudă beată a defunctului visează, atunci trebuie să aflați încărcătura semantică a ceea ce ați văzut și abia apoi să clasificați visul ca rău sau bun.

De ce visezi un mort beat?

Cărțile de vis interpretează în diferite moduri ceea ce visează un mort beat. Cei care sunt mai predispuși la explicații despre componenta spirituală a vieții asigură că acest complot, văzut în vis, este un simbol al păcatelor de neiertat sau al pocăinței. Dar, acei interpreți care sunt mai aproape de „lumea fizică” și de „participarea” ei la viața umană, cred că de vină sunt interesul propriu material și dorința de profit a visătorului.

Sonnik Miller

Conform versiunii acestei colecții de vise, există mai multe explicații pentru ceea ce visează un mort beat. Amintește-ți cine ai visat și verifică cu interpretările, poate vei găsi una potrivită pentru visul tău. Deci, pentru a vedea într-un vis:

 • soțul beat – până la lacrimi;
 • un prieten mort s-a îmbătat și a urlăit cântece – așteaptă-te la un truc murdar de la oameni cu gânduri asemănătoare;
 • ruda decedată a băut și ți-a șoptit ceva – să primești vești dezgustătoare;
 • tatăl sau bunicul decedat a trecut peste vodcă într-un vis – aveți grijă în orice demers;
 • a visat să fie bărbătoasă, un alt tată și mamă care plecaseră pe lume – la boală.

Tată beat ca avertisment să fii atent

Dacă vezi într-un vis că un tată mort a venit să te viziteze, atunci asta înseamnă că, în viitorul apropiat, ar trebui să-ți îndrepți toată atenția către siguranța ta. Acest lucru este valabil atât pentru spațiul de lucru, cât și pentru cel personal.

Un mort beat sub forma unui tată este atât de beat într-un vis încât abia se poate ridica în picioare? Acesta este ceea ce înseamnă: nu începeți nicio inovație în propria rutină zilnică, altfel totul va deveni praf, chiar și ceea ce a fost stabilit de mult timp – spune interpretarea somnului conform cărții de vis a lui Nostradamus.

Mamă beată, sau ai grijă de sănătatea ta

Necesitatea de a arăta reținere și de a nu abuza de norocul trecător este sugerată de cartea de vis a lui Vanga cuiva care într-un vis a văzut o mamă moartă foarte decent beată. În viitorul apropiat te vei îmbolnăvi dacă neglijezi sfaturile de a avea grijă.

Mama ta a fost alcoolică? Apoi, explicațiile de ce acesta este un vis, conform versiunii Cărții de vis de Est, vor fi următoarele: te învinuiești că nu ai acordat prea multă atenție părintelui tău în timpul vieții. Și dacă mama nu a băut alcool în timpul vieții și ai visat morții beți în compania mamei tale, atunci acesta este un semn – nu vizitați locuri aglomerate, altfel vă veți îmbolnăvi sau vă veți răni.

Rudele beate: De la pocăință la prudență

Care este visul unui mort beat în chipul căruia l-ai recunoscut pe bunicul tău? Ați comis un act de care vă pocăiți acum, dar nu aveți ocazia să îl corectați, transmite cartea de vis a pastorului Loff.

Și dacă ai visat că un bunic care a băut se plimbă gol, atunci asta înseamnă că ai spus prostește prea mult despre tine cuiva în care nu ar trebui să ai încredere. Bunicul îți cere ceva? Adu-ți aminte de bătrân, dar nu cu băuturi alcoolice.

Un unchi mort sau un frate beat până la stupefacție este un simbol al prudenței și al dorinței de a se îmbogăți cu orice preț.

Soțul decedat este un semn de certuri și neînțelegeri

Ai visat că vezi în fața ta un mort beat, care este soțul tău viu? Feriți-vă să vă certați cu el – conflictul se va prelungi mult timp, anunță cartea de vis a magicianului alb.

Și dacă ai văzut într-un vis că un soț care a murit cu mult timp în urmă a venit la mănăstirea ta în viață și beat, atunci aceasta indică o neînțelegere cu bărbatul.

Alege-ți visul

De ce visează un soț beat?

De ce visează o mamă beată?

Care este visul unui tată beat?

Fugi de un bețiv într-un vis

De ce visează o femeie beată?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.