Să vezi limba într-un vis

Care este visul limbajului

De ce visează limba? Cea mai simplă și veridică interpretare spune că vorbești prea mult sau, dimpotrivă, ai încredere în vorbăria altcuiva. Deci, ce înseamnă această imagine cu mai multe fațete? Cărțile de vis vă vor ajuta să înțelegeți ce sa întâmplat să fie văzut într-un vis.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Dacă ai visat că limba ta a devenit mare și nu a încăput în gură, atunci cartea de vis este sigur că vei suferi pe bună dreptate de propria ta necumpătare în discursuri. O limbă străină marchează un scandal sau o dispută.

Interpretarea noii cărți de vis de familie

De ce visezi la propria ta limba? Interpretarea visului este sigură că nu ar trebui să te bazezi pe prieteni. Dacă ți s-a arătat limba noaptea, atunci comportamentul tău va duce la un conflict major. Ai văzut o rană pe limbă? Nu mai vorbi, altfel vei ajunge într-o situație foarte neplăcută.

Interpretare conform cărții de vis combinate moderne

Într-un vis, limba ta marchează pierderea respectului față de cei dragi. Ți s-a întâmplat să vezi limba altcuiva? Din cauza faptei greșite a cuiva, reputația ta va avea de suferit. Limbajul propriu în răni și acnee avertizează asupra necazurilor pe care le va aduce un cuvânt neglijent.

Opinia cărții de vis islamice

De ce visează limba? Într-un vis, reflectă opinia și gândurile visătorului. Dacă ai visat că limba este umflată și nu poți vorbi, atunci doar un cuvânt în plus ar duce la nenorocire. Acesta este, de asemenea, un indiciu că visătorul minte adesea.

Ai visat că ți s-a tăiat vârful limbii? În realitate, nu vei putea să oferi dovezi puternice ale nevinovăției tale sau să-ți aperi punctul de vedere. A-ți vedea soția sau iubita cu limba tăiată înseamnă că doamna este extrem de evlavioasă și educată.

Dacă într-un vis limba ți-a fost tăiată complet, atunci, fără ezitare, în realitate, credeți discursurile false. A simți că limba este lipită de cer sau de obraz înseamnă că vei încerca să eviți să plătești o datorie sau vei dezvălui secretul altcuiva.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

De ce visează limba? Cartea de vis a lui Miller este sigură că cunoștințele se vor îndepărta de tine. A vedea o limbă străină este un scandal din vina proprie. Orice răni de pe limbă ar trebui luate ca un avertisment că fiecare cuvânt rostit trebuie cântărit.

Interpretarea somnului conform cărții de vis a lui Freud

Ai visat că un alt personaj tachina arătând limba? Acesta este un semn al abstinenței pe termen lung. Ai visat că ți-ai ars vârful limbii? Judecați oamenii cu mai multă atenție și, în plus, nu vă lăsați să răspândiți bârfe.

Ți s-a întâmplat să îți muști limba într-un vis? Cineva îți va încredința secretul lui și depinde doar de tine cum vei proceda cu dovezile compromițătoare primite.

Am visat la o limbă – conform cărții de vis a lui Esop

De ce visezi că limba este acoperită de ulcere și abcese? Vorbarea excesivă va aduce cele mai imprevizibile consecințe. Să-ți vezi limba tăiată este surprinzător de nesinceritatea unei persoane dragi.

Ai visat că această parte a corpului ți-a fost luată complet? Pregătește-te pentru o serie lungă de ghinion și eșecuri. Dacă cineva scoate limba la tine, atunci în viața reală va încerca să te provoace. Într-un vis, cineva te-a prins de limba? În realitate, nu va funcționa să fii viclean, minciuna ta va fi cu siguranță dezvăluită. Ți-ai mușcat din greșeală limba? Nu crede tot ce spun oamenii.

Ai avut șansa să gătești un fel de mâncare din limba unui animal într-un vis? Interpretarea visului este sigură că vei depăși toate adversitățile vieții.

Ce înseamnă limbajul uman

Limba dvs. avertizează că vă veți pierde respectul din cauza pașilor erupți sau a discuțiilor inactive. O limbă străină simbolizează o situație scandaloasă cu consecințe imprevizibile.

Ai visat că cineva își arată limba? Asta înseamnă că trebuie să fii atent la bârfă. Văzându-ți limba – vorbăreața îți va aduce mari probleme. Uneori limbajul uman simbolizează dificultăți sau, dimpotrivă, ușurința comunicării. Viziunea avertizează și asupra unei situații în care trebuie să înțelegi literal fără cuvinte.

Am visat la limbajul unui animal

De ce visezi că ai văzut sau ai mâncat un fel de mâncare făcut din limbă? În viața reală, obțineți o educație sau atingeți cunoștințele interzise. A găti singur ceva din limbajul unui animal înseamnă că în viața reală vei trece un test dificil și vei obține experiența potrivită din el.

Vedeți-vă limba într-un vis

Dacă într-un vis ați reușit în mod miraculos să vă vedeți propria limbă, atunci viziunea cere prudență și înțelepciune în rezolvarea unei sarcini dificile. Dacă această parte a corpului din vise părea nefiresc de lungă, atunci este timpul să vă lăsați toate necazurile și experiențele în trecut și să vă gândiți la viața care va urma.

Limba străină – ce înseamnă

De ce visezi că ai avut șansa de a învăța o limbă străină? De fapt, trebuie să comunici cu o persoană care a sosit din altă țară. În același timp, este posibil ca comunicarea să fie foarte strânsă – intimă.

A trebuit să înveți o limbă străină într-un vis? În față se profila perspectiva reală de a obține o poziție mai avansată. Dacă într-un vis ai vorbit o limbă străină, atunci poate că vei pleca într-o călătorie sau te vei căsători cu un străin.

Ai avut un vis că nu înțelegi limba pe care o vorbește toată lumea? În realitate, te vei afla într-o poziție de completă neînțelegere.

limba într-un vis

De ce visează limba? Această imagine are o mulțime de semnificații, așa că poate acționa ca o parte a corpului sau o anumită acțiune. Pentru o interpretare mai exactă a somnului, merită să ne amintim chiar și de senzațiile și gustul alimentelor consumate.

 • limba este lungă, dar de forma obișnuită – bârfă / elocvență
 • scurt – profit, bunăstare
 • șarpe bifurcat – calomnie, calomnie
 • umflat – o boală a unei persoane dragi
 • tăiere – vătămare din acțiunile personale
 • tăiat complet – pericol
 • a lins înghețata este o veste bună
 • simt gust acru – dezamăgire
 • amar – resentimente
 • dulce – îmbunătățire
 • a scoate limba la cineva este un comportament nerușinat
 • arsura – boala contagioasa
 • mușcă – fii mai puțin sincer
 • la sânge – o speranţă deşartă
 • tongue pip – vești proaste
 • uman – dezastru natural, nenorocire
 • animal – griji, treburi
 • gătiți aspic din el – o invitație la o sărbătoare solemnă
 • da – schimbări pozitive în afaceri

Pe baza interpretărilor prezentate, nu este greu de înțeles la ce visează limba. Într-un vis, el cere cel mai adesea abstinență atât în ​​vorbire, cât și în fapte.

Citeste mai mult:  Viermi într-un vis

Care este visul limbajului conform cărții de vis

10 iulie 2019 la 19:54 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează limba citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Ce înseamnă limba într-un vis?

Сонник XXI века

Ce este visul Limbii și ce înseamnă:

O limbă scurtă într-un vis – a profita, a tăia – la pericol, a-ți mușca limba de sânge – la o speranță deșartă. A-ți arăta limba într-un vis înseamnă să te comporți fără rușine. Există el într-un vis – la necaz.

Sonnik Miller

Care este visul Limbii într-un vis?

Dacă într-un vis vezi propria ta limbă, atunci în curând prietenii tăi îți vor întoarce spatele.

A vedea limba cuiva este un prevestitor al faptului că în viitorul apropiat vei deveni cauza unui scandal.

Dacă vezi că te doare limba, atunci vorbăreața nu te va aduce la bine.

Cartea de vis veche franceză

Care este limbajul visului, interpretarea:

A vedea o limbă într-un vis înseamnă că, în realitate, ar trebui să arăți înțelepciune și prudență: dacă limba visată este nefiresc de lungă, în curând va trebui să-ți faci griji pentru viitor, plângând neconsolat ceea ce a trecut.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

Pentru ce este visul Tongue?

Dacă într-un vis ai văzut limba cuiva, poți provoca scandal. A visa la propria ta limbă este un semn al unei certuri serioase cu prietenii. Dacă ți-ai văzut limba rănită – temperează-ți vorbăria, nu aduce pe nimeni la bine.

Micul Weses carte de vis

Care este visul limbajului?

Limbă – Vorbă goală, o persoană neplăcută; umflat – boală, nenorocire; scurt – profit; răniți – o boală a rudelor.

Roma Cartea visurilor

Care este visul Limbajului după tradițiile țigănești

A fi umflat înseamnă o pasiune pentru vorbărie, o incapacitate de a păstra secrete și vorbăreală care deranjează pe toată lumea; o limbă în răni prevestește o boală unei soții sau unei rude apropiate; limba unui animal este un semn că vom fi glorificați de învățarea noastră.

Vis Aesop

Alegorii despre limbi

Unul dintre celebrii conducători antici s-a oferit să-i aducă sclavului său ceva care nu este mai frumos în lume. I-a adus o limbă pe un platou de aur. La întrebarea surprinsă a suveranului său, el a răspuns că tot ce este frumos în această lume se realizează cu ajutorul limbajului și se distruge cu ajutorul ei. Dacă această imagine a apărut în vis, amintiți-vă de o înțelepciune populară: „Limba udă, hrănește și pocnește spatele”. Sau: „Limba este mică, dar stăpânește întregul corp”. Poate te așteaptă un mesaj neașteptat sau primești prin visul tău un avertisment că cineva va încerca să te calomnieze. De asemenea, nu uita că vorbărea ta excesivă îți poate provoca multe necazuri și suferințe. Dacă ai văzut niște ulcere în limba ta într-un vis, asta înseamnă că vorbărea ta excesivă va avea cele mai neplăcute consecințe pentru tine. A vedea o limbă tăiată într-un vis este o dovadă că, în realitate, vei fi surprins neplăcut de nesinceritatea cunoștințelor sau prietenilor tăi. Un vis în care simți că ți-a fost luată limba înseamnă că a început o serie lungă de eșecuri în viața ta. A vedea într-un vis cum cineva te tachinează și îți arată o limbă este un semn că va încerca să te provoace într-un act nedemn. Dacă într-un vis gătești un fel de mâncare gustos și original din limba ta, atunci în realitate vei putea depăși toate obstacolele vieții. A visa că cineva te apucă de limbă înseamnă că, în realitate, minciuna ta va fi dezvăluită. Visul în care ai văzut o limbă lungă simbolizează știri sau zvonuri neașteptate. Mușcă-ți limba într-un vis – un simbol al faptului că, în realitate, ar trebui să ai încredere în zvonuri și în speculațiile altor oameni cât mai puțin posibil. A vedea o limbă lungă de șarpe într-un vis înseamnă calomnie și calomnie, ale căror consecințe se pot transforma într-o problemă gravă pentru tine. Dacă într-un vis lingeți înghețată cu limba, așteptați-vă vești bune în realitate. A simți un gust acru sau amar pe limbă este dezamăgitor.

Interpretarea visului lui Freud

Văzând într-un vis cum te tachinează cineva scoțând limba – te-ai abținut prea mult timp. Este timpul să faceți sex adevărat, cu toate emoțiile și senzațiile care îl însoțesc, și să nu vă imaginați niciun detaliu colorat – doar se va înrăutăți! Arde-ți limba într-un vis – trebuie să fii mai atent la ceea ce spui despre alți oameni. Poate că acest lucru ți se pare direct sau imediat, dar alții pot avea o reacție diferită – vei fi acuzat că răspândești bârfe. Sunteți de acord că o astfel de perspectivă nu este de bun augur. – Dacă visezi că ți-ai mușcat limba, atunci unul dintre prietenii tăi îți va spune un secret cu privire la viața personală a prietenului tău comun, iar tu trebuie să te decizi ce să faci cu această informație.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Pentru ce este visul Tongue?

Simbolizează – vorbărie goală.

ABC-ul interpretării viselor

Limba viselor, ce înseamnă?

Simbolizează problemele de comunicare. „Și-a înghițit limba, i-a mușcat limba” este o caracteristică a unei persoane încolțite. A avea limba bolnavă, umflată înseamnă a vorbi urât despre cineva, a bârfi. Ai o limbă scurtă – alții vor acorda atenție minții tale.

Carte de vis islamică

A fi cu o limbă lungă, ceea ce înseamnă pentru visător

Dacă cineva își vede limba lungă, atunci va vorbi mult, iar dacă își vede limba legată de ceva sau căzând, atunci aceasta este necaz și anxietate. Dacă cineva vede într-un vis că i-a crescut părul pe limbă, atunci sensul somnului este același.

Cartea viselor moderne

Aceasta este o vorbă inutilă.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Limbajul este o vorbărie inactivă.

Cartea viselor esoterice

Să-l vezi pe al tău – ai spus, sau va fi tentația de a spune prea multe, pe care le vei regreta mai târziu. După cum se spune, „sâmbure pe limbă”. Îți arată – nu-ți încrede nimănui secretele tale, altfel toată lumea va ști despre ele.

Citeste mai mult:  Văzând un hering într-un vis

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Limbajul este o vorbărie inactivă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea limbilor din visul tău

Limbă (vorbire) – Vorbește singur – vezi secțiunea de a face. Ei îți spun, vorbirea altora – vezi R. Sunete; a vorbi într-o limbă străină – vezi R. Condiţii.

Ce înseamnă când visezi Limba (parte a corpului) – Bârfe, conversații; simbol al elocvenței. Umflat, tăiat, lung – vătămare de la vorbăria dvs.; boala sotiei.

Visat / visat scurt – Profit; cut off – pericol; mușcându-te de sânge – o speranță zadarnică.

Limba (parte a corpului) – „Ascuțit. ”,„limbă fără oase ”(deschis, infractor); „limba lungă” (persoană vorbăreț). „ține gura închisă” – taci, păstrează un secret; „a pierde limbajul, darul vorbirii” – surpriză, frică; „Răsucirea limbii” – o încercare de a-ți aminti. „Limba nu se întoarce” – incapacitatea de a vorbi din cauza rușinii, vinovăției, promisiunii de a păstra un secret. „Mușcă-ți limba” – tăiați-vă vorbirea, pericolul de a lăsa afară, speriați-vă. „a dezlega limba” – posibilitatea de exprimare liberă; „a dezlega limba cuiva” – a forța a fi sincer, a mărturisi. „trageți de limbă” – forțați să vorbiți. „Ei bine, limba este suspendată” – o abilitate excelentă de a-și exprima gândurile, de a vorbi, de a vorbi (cu prelegeri, rapoarte)

Limbi (străine) – Ceea ce individul nu înțelege despre sine. Toate străine, neînțelese. Ocazional, limbajul simbolic al viselor, care amintește de o ghicitoare într-o limbă străină. Simbolismul dorinței de a pleca. Limbajul asociat inamicului. Frică.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Visând la bârfă, la denunț.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Un scandal va izbucni prin alcool, o ceartă va izbucni până la un divorț.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Limbă – A vedea o limbă într-un vis ar trebui să fie extrem de atent în conversație.

Limbajul de interpretare a viselor

Limbajul de interpretare a viselor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o limbă într-un vis, poți afla în 23 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea de ce alte vise încep cu litera „I” în secțiunea Cartea de vis cu litera „I”.

Limbajul în cărțile de vis

Valoare bună Dacă ai visat că ți-ai străpuns (rănit) limba, atunci în viitorul apropiat vei avea o bună oportunitate de a câștiga bani. Pentru a nu rata șansa, în trei zile Citește mai mult →

A avea o limbă scurtă este o creștere a bogăției. Umflarea este o boală a rudelor. Să vă vedeți propria tăiată este un pericol. Citește mai mult →

Văzând propria-ți limba într-un vis, știi că nu poți conta pe prieteni: ei se pot îndepărta de tine în momente dificile. După un vis în care ai văzut limba cuiva, poți Citește mai mult →

A vedea o limbă într-un vis înseamnă că, în realitate, ar trebui să arăți înțelepciune și prudență: dacă limba visată este nefiresc de lungă, în curând va trebui să-ți faci griji pentru viitor, doliu Mai mult →

Cineva îți arată limba lui – ferește-te de bârfă, îți vezi limba – știi: vorbăreața nu te va aduce la bine. Citește mai mult →

Unul dintre celebrii conducători antici s-a oferit să-i aducă sclavului său ceva care nu este mai frumos în lume. I-a adus o limbă pe un platou de aur. La întrebarea surprinsă a stăpânului său, el Citește mai mult →

Dacă într-un vis vezi propria ta limbă, înseamnă că în curând cunoscuții tăi se vor îndepărta de tine. Dacă într-un vis vezi limba cuiva, visul promite că vei deveni în curând cauza unui scandal. Dacă Citește mai mult →

Văzând într-un vis cum te tachinează cineva scoțând limba – te-ai abținut prea mult timp. Este timpul să facem sex adevărat, cu toate emoțiile și senzațiile însoțitoare, și nu Mai mult →

Dacă într-un vis îți vezi limba, atunci în viața reală riști să pierzi respectul oamenilor din jurul tău. A-ți vedea limba rănită înseamnă că vei suferi din cauza neatenției tale Citește mai mult →

Să-l vezi pe al tău – ai spus, sau va fi tentația de a spune prea multe, pe care le vei regreta mai târziu. După cum se spune, „sâmbure pe limbă”; ți se arată – nu-ți încrede nimănui secretele tale, altfel despre ele Citește mai mult →

Limba este purtătorul de cuvânt al opiniilor și gândurilor unei persoane și garantul mântuirii sale.Dacă cineva se vede în vis cu o limbă umflată incapabilă de articulare, va rosti cuvinte care Citește mai mult →

limbă bolnavă – adversități minore Citește mai mult →

A studia o limbă străină înseamnă a comunica cu un străin, intimitatea sexuală nu este exclusă. Limba straina: invata – ai o perspectiva reala de a obtine un nou post; vorbește Citește mai mult →

Unul dintre celebrii conducători antici s-a oferit să-i aducă sclavului său ceva care nu este mai frumos în lume. I-a adus o limbă pe un platou de aur. La întrebarea surprinsă a stăpânului său, el Citește mai mult →

Limba scurtă – profit; cut off – pericol; mușcându-te de sânge – o speranță zadarnică. Citește mai mult →

Limbajul (parte a corpului) – bârfe, conversații; simbol al elocvenței. Umflat, tăiat, lung – vătămare de la vorbăria dvs.; boala sotiei.Limba (vorbirea) – a se vorbi singur – vezi sectiunea despre a face. Citește mai mult →

Limba. Falus.Ține limba între dinți. Păstrați un secret.Vârful limbii la colțul gurii. Flirt. Citește mai mult →

LIMBAJ (parte a corpului) – „limbă ascuțită”, „limbă fără oase” (înțelepciune, infractor); „limba lungă” (persoană vorbăreț). „Ține-ți gura închisă” – taci, păstrează un secret; „pierde limba, fără cuvinte” Citește mai mult →

A avea limba umflată înseamnă o pasiune pentru vorbărie, o incapacitate de a păstra secrete și vorbăreală care deranjează pe toată lumea. Citește mai mult →

Limbajul este o vorbă goală. Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „limbaj” poate fi diferită, iar semnificația acestuia poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează limba – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Citeste mai mult:  Dormi femeie beată

Interpretarea viselor: la ce visează limba, pentru a vedea limba într-un vis ce înseamnă

Care este visul limbajului în timpurile moderne:

Limbă – am visat la propria mea limbă – asta înseamnă că vorbăria ta nu te va aduce la bine.

Să-ți arăți limba cuiva într-un vis este un semn că vei deveni în curând o pedeapsă pentru rudele tale respectabile.

Vezi și: de ce visează dinții, de ce visează buzele, la ce visează un organ.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Care este visul limbajului:

Limbă – O limbă umflată visată – asta înseamnă pasiunea ta pentru vorbărie, incapacitatea de a păstra secrete și vorbăreală, enervant pe toată lumea.

De ce visezi să vezi o limbă în răni – acest lucru prevestește o boală soției sau rudei tale apropiate.

Mâncarea limbii unui animal într-un vis înseamnă că vei fi glorificat de învățarea ta.

Care este visul limbajului?

Limba – Limba visată – atunci se vor răspândi zvonuri despre tine.

Care este visul Limbii într-un vis:

Limbă – am visat la o limbă de șarpe bifurcată la o persoană – atunci ar trebui să te ferești de calomnie și calomnie.

Tăiați limba – înseamnă înșelăciune și lingușire. În curând veți avea ocazia să verificați validitatea acestei combinații.

Pentru a învăța o limbă străină într-un vis – vei încerca să-ți înveselești existența monotonă.

Să vezi că ți-ai mușcat limba – atunci vorbăreața ta excesivă îți va da o mulțime de probleme.

Vedeți limba într-un vis:

Limba – A vedea că cineva tachinează și îți arată o limbă este un semn că va încerca să te provoace într-un act nedemn.

Dacă într-un vis pregătești un fel de mâncare gustos și original din limba ta, atunci vei putea depăși toate obstacolele vieții.

A vedea într-un vis cum te apucă cineva de limbă înseamnă că minciuna ta va fi dezvăluită în curând.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul limbajului conform cărții de vis:

Limbă – Să vezi că ți-ai ars limba cu ceva fierbinte – apoi să te temi să nu iei o boală de piele.

Un vis în care cineva îți arată limba înseamnă că o franchețe excesivă îți va face un deserviciu.

De ce visul de a vedea o limbă tăiată este un semn de nenorocire neprevăzută, consecințele tragice ale unui dezastru natural.

Pentru a găti o limbă jeleată într-un vis – așteptați o invitație la o mare sărbătoare cu un răsfăț din belșug.

Există un fel de mâncare gătit cu limba într-un vis – aceasta este o schimbare favorabilă în sfera de afaceri.

Care este visul limbajului – analiza visului:

De ce Limba viselor – interpretarea somnului:

Limbă – am visat la propria mea limbă – să știi că nu poți conta pe prieteni, ei se pot îndepărta de tine în momente dificile.

După un vis în care ai văzut limba cuiva, poți provoca scandal.

Pentru a vedea că limba ta este rănită, atunci știi că acesta este un avertisment. Nu mai vorbi, altfel vei avea multe probleme.

Pentru a vedea că ți-ai ars limba – apoi fii mai atent la ceea ce spui despre ceilalți oameni.

Care este visul limbajului, ce înseamnă:

Limbă – În general, să-ți vezi limba într-un vis este un vis care prezice că în curând toți prietenii și cunoștințele se vor îndepărta de tine. Arată-ți limba – arată lipsă de respect. Limbajul scurt – a profita; tăiat – la pericol. O limbă lungă sau mare care nu se potrivește în gură este un avertisment împotriva a fi prea sincer (la fel ca și una rănită). A vedea limba cuiva înseamnă a provoca scandal.

Arde-ți limba într-un vis – trebuie să fii mai atent la ceea ce spui despre alți oameni. Ți se pare directitate sau instantaneu, dar alții pot avea o altă reacție – vei fi acuzat că răspândești bârfe.

Sunteți de acord că o astfel de perspectivă nu este de bun augur.

De ce visezi să vezi că ți-ai mușcat limba, ceea ce înseamnă că unul dintre prietenii tăi îți va spune un secret cu privire la viața personală a prietenului tău comun și trebuie să te decizi ce să faci mai departe cu această informație.

Există o limbă fiartă a unui animal – pentru a obține bogăție datorită educației și elocvenței tale.

Puțină intimitate: a visa cum te tachinează cineva scoțând limba înseamnă că te-ai abținut prea mult timp. Este timpul să faci sex adevărat, cu toate emoțiile și senzațiile care îl însoțesc, și să nu-ți imaginezi niciun detaliu colorat – se va înrăutăți doar!

Cartea de vis lumească

Dacă Limba visează, pentru ce este:

Limba – Limba visată, atunci puteți provoca un scandal uriaș. Dacă într-un vis ai văzut propria ta limbă, atunci asta poate însemna că prietenii te pot dezamăgi în momente dificile, mai bine nu te baza pe ei.

Pentru a vedea limba care ți se arată într-un vis – cea mai incredibilă bârfă circulă despre tine în realitate. Dacă ai visat la o limbă pe care l-ai rănit sau străpuns, atunci, în realitate, ar trebui să vorbești mai puțin, mai ales să dai unele caracteristici nemăgulitoare, să discuti cu cineva și așa mai departe – acest lucru se poate termina prost.

A vedea o limbă umflată este o boală a unei rude apropiate, precum și adversități minore. Dacă într-un vis îți este înfiptă limba în gură, atunci, în realitate, vei dezvălui secretul altcuiva tuturor și, de asemenea, te vei sustrage de la plata unei datorii.

Pentru a vedea că ți-ai mușcat limba, atunci unul dintre prietenii tăi îți va spune secretul prietenului tău comun și trebuie să decizi ce se va întâmpla cu acest secret în continuare – dacă va deveni public sau va rămâne în continuare secret.

Pentru a vedea că ți-ai ars limba, atunci nu ar trebui să vorbești atât de mult despre alți oameni – altfel, totul se poate termina cu necazuri pentru tine. Visul în care ți s-a tăiat vârful limbii are același sens.

De ce visează limba adormită, înseamnă: