Într-un vis de a fi la un concert

Pentru ce este Concertul de vis?

Aflați din cartea de vis online la ce visează Concertul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Concert într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visează Concertul și ce înseamnă:

Dacă într-un vis ai fost prezent la un concert al vedetei tale pop preferate, un astfel de vis îți oferă oportunitatea de a-ți demonstra, în primul rând, că poți lua singur o decizie responsabilă și poți aduce întregul dificil pe care ai început-o. sfârșitul.

Dacă nu vă place un star pop celebru și ați ajuns la un concert din întâmplare sau din anumite circumstanțe, atunci înainte de a lua o decizie responsabilă, este mai bine să vă consultați cu o persoană cu experiență sau cu un avocat.

Sonnik Miller

De ce visezi la un concert în vis?

A vedea și a asculta un concert de primă clasă într-un vis înseamnă începutul unui timp de divertisment încântător, iar pentru scriitori – o operă literară interesantă. Pentru un om de afaceri, acest vis prevestește tranzacții de succes, iar pentru tineri – fericire pură și dragoste adevărată.

Concertele cu participarea dansatorilor și cântăreților de balet promit o ciocnire cu prietenii nerecunoscători și tovarășii nedoriți. Afacerile comerciale vor fi și ele în declin, dar, din fericire, nu pentru mult timp.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

Pentru ce este visul Concertului?

A fi prezent într-un vis la un concert magnific oferă un timp de divertisment plăcut, iar pentru scriitori – o operă literară interesantă. Pentru un om de afaceri, un astfel de vis înseamnă tranzacții de succes, iar pentru tineri – o fericire de neconceput în dragoste.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Concertului din visul tău

Concert – Auzi – bucurie; spiritual, curatire mentala, catharsis. Vederea este așteptarea unor schimbări majore.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul concertului, interpretare:

Dacă într-un vis ați auzit un concert, atunci un astfel de vis vă oferă o mare bucurie și plăceri nepământene.

Cartea viselor moderne

Conform cărții de vis Concert – Zvonuri false

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Concert – Obțineți o mare bucurie.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează Concertul

Visul în care apare Concertul vorbește despre multe fapte interesante. Deci, de exemplu, să participi la un concert mare – visează să încheie un contract profitabil, o afacere, să obții permisiunea de care ai nevoie. Pentru a vedea și a asculta o simfonie și un concert pop – pentru a auzi știri importante și interesante, pentru a participa la divertisment plăcut. Pentru un om de afaceri, un vis înseamnă noroc în afaceri noi. Pentru oamenii îndrăgostiți, un vis despre un concert profețește dragostea adevărată. Dacă o persoană creativă are un vis, este un loc de muncă interesant.

Concertele cu dansatori și cântăreți sunt un semn al întâlnirilor cu prieteni necredincioși și parteneri nesiguri. Din fericire, neînțelegerile vor fi de scurtă durată.

Cea mai recentă carte de vis a lui Georgy Ivanov

De ce visează și ce înseamnă Concertul pentru visător?

Vizionarea unui concert într-un vis este un scandal de familie furtunoasă. Oamenii de naștere să se adună pentru un spectacol în visul lor înseamnă conversații educaționale viitoare cu copiii. Dacă performanța pe care ați văzut-o a lăsat o impresie grozavă.

Carte de vis slavă

Concert de ce vis

Concert – pentru a participa la el într-un vis – la informații nesigure.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visezi la un Concert în zilele săptămânii?

Du-te la un concert – fă pace cu dușmanii tăi.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul Concert?

Concert – Un vis oferă divertisment plăcut. Imaginează-ți că nu ești singur la concert, ci cu prietenii.

Carte de vis modernă mare

Concert – de ce visează visătorul?

Se pare că asculți un concert – un vis favorabil; dacă ai fost urmărit de eșecuri, acum se vor sfârși și vei găsi mângâiere; după munca pe care ești pe cale să o termini, te așteaptă distracția binemeritate; dacă sunteți angajat în comerț, veți încheia în curând o afacere profitabilă, multe mărfuri vor trece prin mâinile tale; dacă ești ocupat cu activități creative, inspirația va veni la tine și vei crea o capodoperă.

O fată visează că aude un concert – această fată va ști ce este adevărata fericire; cele mai bune momente din viața ei vor fi asociate cu experiențele amoroase. Parcă ai fi prezent la un concert al artiștilor de teatru de operă și balet – prietenii pentru care ai făcut multe se vor comporta ingrată față de tine; poate din această cauză, veți avea o oarecare scădere a afacerilor; cu toate acestea, declinul nu va dura.

Tu însuți – participant la concert – succesul în afaceri te așteaptă; nu te opri acolo; toate aparatele de uz casnic vor funcționa perfect.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Ascultarea unui concert este un scandal de familie.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Ascultarea unui concert într-un vis este o explicație cu copiii.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Ascultând un concert al cântăreței tale preferate într-un vis – la zvonuri despre ea.

Concert în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unui concert pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce visezi la un concert

Concert bazat pe cartea de vis a lui Miller

A vedea și a asculta un concert de primă clasă într-un vis înseamnă începutul unui timp de divertisment încântător, iar pentru scriitori, o operă literară interesantă.

Pentru un om de afaceri, acest vis prevestește tranzacții de succes, iar pentru tineri – fericire pură și dragoste adevărată.

Concertele cu participarea dansatorilor și cântăreților de balet înseamnă că veți întâlni prieteni nerecunoscători și însoțitori nedoriți. Afacerile comerciale vor fi și ele în declin, dar, din fericire, nu pentru mult timp.

Citeste mai mult:  De ce visezi la fum în casă

Concert conform cărții de vis a lui Hasse

Concert – obține o mare bucurie.

Concert pe cartea de vis de familie

Dacă într-un vis ai ascultat un concert de primă clasă, timpul pentru divertisment încântător va veni în curând. Pentru oamenii de afaceri, acest vis oferă o afacere de succes, iar pentru tineri – dragoste adevărată.

Participarea la un concert de cântăreți și balerini înseamnă că vei întâlni prieteni nerecunoscători și însoțitori nedoriți. Afacerile comerciale vor fi și ele în declin, dar, din fericire, nu pentru mult timp.

Concert conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Un concert într-un vis este un semn al unor evenimente emoționale care pot avea loc în curând în afara zidurilor casei tale și nu te afectează doar pe tine.

O sală goală la un concert este un semn că așteptările tale de la evenimente furtunoase se vor dovedi în cele din urmă a fi zadarnice.

Concert bazat pe cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

A fi spectator la un concert este un scandal de familie; a fi participant la concert – la un loc de muncă neașteptat, profitabil, cu jumătate de normă.

Concert pe cartea viselor de primăvară

Ascultați un concert – un scandal în familie.

Concert pe Cartea Viselor de Vară

Ascultarea unui concert într-un vis este o explicație cu copiii.

Concert pe cartea viselor de toamnă

Ascultând un concert al cântăreței tale preferate într-un vis – la zvonuri despre ea.

Concert de carte de vis de la A la Z

Pentru a cădea într-un vis într-un concert al unei vedete de renume mondial – în viața reală, veți obține o mare plăcere din călătorie, pe care o veți continua din întâmplare, din cauza unei fericite coincidențe.

A contempla performanța luminilor locale din scenă sau arte pop este un prevestitor al unor afaceri de succes, iar pentru tineri – o înțelegere reciprocă completă a inimilor iubitoare.

Concertele cu spectacole ale artiștilor din genul original – înseamnă că, în realitate, veți fi neplăcut lovit de duplicitatea și interesul personal al prietenilor nou-creați. A te vedea cântând la un concert înseamnă că în curând va trebui să-ți asumi responsabilitatea pentru rezolvarea unei probleme importante de familie.

Concert după cartea de vis a lui Simon Kananit

Pentru a vedea un concert într-un vis – Obțineți o mare bucurie

Concert conform cărții de vis a unei femei moderne

A fi prezent într-un vis la un concert magnific oferă un timp de divertisment plăcut, iar pentru scriitori – o operă literară interesantă.

Pentru un om de afaceri, un astfel de vis înseamnă tranzacții de succes, iar pentru tineri, fericire de neconceput în dragoste.

Concert conform cărții de vis a lui Azar

Concert pe Cartea Viselor Moderne

A asculta într-un vis un concert susținut de muzicieni de înaltă profesie înseamnă pentru autori timpul plăcerii și al muncii fructuoase. Pentru oamenii de afaceri, un astfel de vis promite tranzacții de succes, fericire neînnoită și dragoste adevărată pentru îndrăgostiți.

Dacă ați văzut o performanță de operă într-un vis, un astfel de vis oferă însoțitori neplăcuți și prieteni nerecunoscători. În plus, sunt posibile eșecuri în afacerile comerciale.

Concert pe cartea de vis est

Un vis în care te bucuri de interpretarea unei piese muzicale la un concert mărturisește: în sfârșit, a venit o perioadă în viața ta în care te poți răsfăța complet de plăceri.

Concert conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

Concert bazat pe cartea de vis a Ecaterinei cea Mare

Concert – Se pare că asculți un concert – un vis de bun augur; dacă ai fost urmărit de eșecuri, acum se vor sfârși și vei găsi mângâiere; după munca pe care ești pe cale să o termini, te așteaptă distracția binemeritate; dacă sunteți angajat în comerț, veți încheia în curând o afacere profitabilă, multe mărfuri vor trece prin mâinile tale; dacă ești ocupat cu activități creative, inspirația va veni la tine și vei crea o capodoperă. O fată visează că aude un concert – această fată va ști ce este adevărata fericire; cele mai bune momente din viața ei vor fi asociate cu experiențele amoroase. Parcă ai fi prezent la un concert al artiștilor de teatru de operă și balet – prietenii pentru care ai făcut multe se vor comporta nerecunoscător față de tine; poate din această cauză, veți avea o oarecare scădere a afacerilor; cu toate acestea, declinul nu va dura. Tu însuți – participant la concert – succesul în afaceri te așteaptă; nu te opri acolo; toate aparatele de uz casnic vor funcționa perfect.

Concert conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la un concert – Un vis oferă divertisment plăcut. Imaginează-ți că nu ești singur la concert, ci cu prietenii.

Concert pe Cartea Viselor Moderne

Concert – Zvonuri false

Concert bazat pe cartea de vis a lui Stuart Robinson

Visul în care apare Concertul vorbește despre multe fapte interesante. Deci, de exemplu, dacă participați la un concert mare, acesta este un vis să încheiați un contract profitabil, o înțelegere, pentru a obține permisiunea de care aveți nevoie. Pentru a vedea și a asculta o simfonie și un concert pop – pentru a auzi știri importante și interesante, pentru a participa la divertisment plăcut. Pentru un om de afaceri, un astfel de vis înseamnă noroc în afaceri noi. Pentru oamenii îndrăgostiți, un vis despre un concert profețește dragostea adevărată. Dacă o persoană creativă are un vis, este un loc de muncă interesant. Concertele cu dansatori și cântăreți sunt un semn al întâlnirilor cu prieteni necredincioși și parteneri nesiguri. Din fericire, neînțelegerile vor fi de scurtă durată.

Concert pe cartea de vis evreiască

Ce înseamnă Concert într-un vis – Mergi la un concert – fă pace cu dușmanii tăi. patine Patinele cu role în jurul apartamentului. Pentru o femeie – să lânceze de plictiseală. Pentru un bărbat – să caute o cale de ieșire din situația lor dificilă. Fugi de urmăritori pe patine cu role. Pentru o femeie – să simtă apropierea pericolului. Pentru un bărbat – să experimenteze o frică nerezonabilă și să ia măsuri de precauție inutile.

Concert pe Cartea Viselor Femeilor

Concert – A fi prezent într-un vis la un concert magnific oferă o perioadă de divertisment plăcută, iar pentru scriitori, o operă literară interesantă. Pentru un om de afaceri, un astfel de vis înseamnă tranzacții de succes, iar pentru tineri – o fericire de neconceput în dragoste.

Citeste mai mult:  Vedeți pâine neagră într-un vis

Concert pe cartea de vis a viitorului

A vedea și a asculta un concert bun într-un vis înseamnă că va veni vremea distracției încântătoare.

Concert de carte de vis online

Pentru a fi spectator la un concert de muzică – vei fi vizitat de o inspirație fără precedent, vei crea cu ușurință în cantități nelimitate.

Într-un vis, ai fost la spectacolul artistului tău preferat – trebuie să-i convingi pe toți și pe tine personal că poți să-ți rezolvi singur problemele, indiferent cât de dificile ar fi.

Tu însuți susții un concert – trebuie să rezolvi probleme de care va depinde nu numai bunăstarea ta, ci și rudele tale.

Am visat la o sală fără spectatori – nu ar trebui să vă înălțați în nori, să fiți mai realiști, altfel dezamăgirea este inevitabilă.

Concert după cartea de vis a îndrăgostiților

Un vis despre un concert grozav – oferă tinerilor plăcere și dragoste pură.

Cu toate acestea, dacă sunteți prezent la un concert de dansatori de operă și balet, un astfel de vis promite prieteni nerecunoscători și cei dragi.

Concert pe cartea de vis franceză

Dacă într-un vis ați auzit un concert, atunci un astfel de vis vă oferă o mare bucurie și plăceri nepământene.

Concert pe o carte de vis pentru o cățea

Concert de muzică clasică – distracție distractivă și o vacanță minunată înainte, succes în afaceri și creativitate, fidelitate în dragoste, relații pure și tandre.

Concert de varietate – o scădere pe termen scurt a afacerilor, ingratitudinea prietenilor, comunicarea forțată cu oameni neinteresanți și plictisitori.

Concert bazat pe cartea de vis a secolului XXI

Dacă într-un vis ai fost prezent la un concert al vedetei tale pop preferate, un astfel de vis îți oferă oportunitatea de a-ți demonstra, în primul rând, că poți lua singur o decizie responsabilă și poți aduce întregul dificil pe care ai început-o. sfârșitul.

Dacă nu vă place o vedetă pop celebră și ați ajuns la un concert din întâmplare sau din anumite circumstanțe, atunci înainte de a lua o decizie responsabilă, este mai bine să vă consultați cu o persoană cu experiență sau cu un avocat.

Concert pe cartea de vis slavă

Concert – pentru a participa la el într-un vis – la informații nesigure.

Concert pe cartea de vis a țiganilor

Dacă participați la un concert sau cântați singuri, învățați să cântați la un instrument muzical.

Ai participat la un concert grozav într-un vis – interpretare din cărțile de vis

Aproape toată lumea iubește muzica, dar, din păcate, nu toată lumea are ocazia să asiste des la concerte. Dar într-un vis, putem urmări spectacole ale interpreților noștri preferați cel puțin în fiecare seară. Dar ce va sfătui cartea de vis după astfel de „pauze” – care este visul unei petreceri rock, un concert clasic sau un spectacol al unui star pop?

Interpretare generală a acestui vis „zgomotos”.

 • De ce visezi la un concert? Majoritatea interpreților asigură în unanimitate: acesta este un vis grozav, foarte amabil și fericit! Poate că după un astfel de vis viața ta se va schimba în bine.
 • Doar participarea la un astfel de eveniment, ascultarea muzicii într-un vis cu plăcere este un vis de vești bune.
 • Dacă muzica a fost, ei bine, foarte plăcută, visul promite vindecare de o boală sau curățire spirituală.
 • Stând singur în sală: în jurul tău vor începe niște evenimente incitante (foarte posibil foarte interesante și plăcute), dar nu te vor afecta.

Care a fost interpretul?

 • A fost o vedetă globală? Nu știi încă, dar ești deja destinat unei călătorii de care te vei bucura nespus.
 • Concertul într-un vis a fost un cântăreț popular (cântăreț, grup), dar numai pe o scară a țării tale? Visul promite succes. Dacă ești tânăr, el va veni în „domeniul” dragostei, iar dacă îți construiești o carieră, atunci în domeniul afacerilor.
 • A fost idolul tău? În curând viața te va ajuta să te remarci în fața prietenilor sau colegilor. Te vei arăta din partea cea mai bună – ca un adult care poate produce rezultate serioase în muncă și poate duce lucrurile la finalul lor logic.
 • Dimpotrivă, a fost un interpret pe care nu îl poți suporta (sau să-l tratezi neutru)? Aceasta înseamnă că interpretarea unui astfel de vis va fi invers: nu te baza doar pe propriile forțe, lucra în echipă sau cel puțin nu ignora sfaturile oamenilor cu experiență.

Tu ai urcat pe scenă?

 • Dacă da, visul promite: în curând veți avea ocazia să „frecati” și să faceți bani frumoși pe el.
 • Dacă te pregăteai pentru un concert foarte mare (de exemplu, plănuiești să asamblați un stadion) sau te-ai văzut deja cântând, ești destinat unui acord de afaceri foarte profitabil.
 • Există o altă interpretare a unui astfel de vis: problemele vor începe în familie și va trebui să decideți ce să faceți.
 • Dacă ți-ai văzut propria performanță din lateral, subconștientul tău avertizează: ești prea îngâmfat.
 • Ai cântat: visul spune că va trebui să răspunzi pentru propriile greșeli. Ai dansat: oameni invidioși îți pregătesc o capcană. Dansat pe vârfuri: acești inamici vor fi prietenii tăi.
 • Văzându-te într-o trupă rock: dacă nu-ți „întorci” capul, îți vei pierde toți banii.
 • Ai cântat, dar ai uitat brusc cuvintele: în viață te bazezi foarte mult pe suportul informațional de la un coleg sau un prieten, dar de fapt acest ajutor va crea doar probleme.
 • Ai lucrat ca animator? Visul promite că vei primi o poziție – la prima vedere, una solidă, dar de fapt nu este deloc șef.

Care a fost genul muzical?

 • Să vezi un concert de muzică clasică – la muncă fructuoasă, distracție și dragoste adevărată care îți va umple viața.
 • A existat un pianist singuratic? Iubești fără reciprocitate, iar în acest moment cineva este îndrăgostit fără speranță de tine… Poate că este timpul să-ți lași dragostea eșuată în trecut și să fii atent la persoana căreia îi ești drag?
 • Dacă ați văzut un concert de operă sau un balet, acesta este un vis de avertizare. Ești în pericol de a face o afacere proastă. În plus, răutatea poate fi așteptată nu numai de la partenerii „în mintea ta”, ci și de la proprii prieteni.
 • Un concert de muzică simfonică este un vis pentru bucuria și admirația pe care le vei experimenta în curând.
 • Dacă a jucat un interpret pop sau pop, visul înseamnă: nu a fost cea mai bună perioadă din planul de lucru. Va trebui să te asociezi cu oameni care te plictisesc. Un lucru este bun – toate acestea nu sunt pentru mult timp.

Citeste mai mult:  Dormi mulți oameni

Ai văzut biletul la concert?

 • Dacă ți s-a prezentat un astfel de bilet, înseamnă: vei întâlni o persoană demnă de atenție. Dacă biletul era pentru o reprezentație a unui artist pop, visul vorbește despre fapte goale care îți vor distrage în curând atenția de la ceva cu adevărat important.
 • L-ai pierdut sau a fost furat? Vei termina de agitat cu treburile goale și, în sfârșit, te vei ocupa de ceva serios.
 • Dacă ai cumpărat un bilet, și chiar din mâinile tale, asta înseamnă: din cauza riscului tău, poți să „rămâi blocat” într-o poveste dubioasă.
 • Biletul a fost foarte frumos? Luciul extern este important pentru tine, iar esența interioară a evenimentelor și lucrurilor este pe locul doi.

Și cum văd interpreții celebri un astfel de vis?

În final, oferim trei interpretări ale autorului. Primul de la un psihanalist celebru, al doilea de la un văzător din Bulgaria și al treilea de la un specialist șef în necunoscut. Cum vede cartea de vis a autorului concertul și ar fi diferită o astfel de interpretare de cea generală?

Sonnik Miller

 1. Concertul a fost un succes, ai avut multe impresii pozitive? Veți petrece vacanțele viitoare foarte zgomotos și vesel, fără să economisiți bani.
 2. Performanța unei vedete pop visează la emoții excelente pe care călătoria pe care o planificați le va lăsa în urmă.
 3. Performanța interpreților necunoscuți este un avertisment: noii cunoștințe se comportă bine cu tine doar din interese egoiste.
 4. Te-ai performat singur? În curând viața te va pune în fața nevoii de a lua o decizie fatidică.

De ce visezi la un concert?

O călătorie adevărată la un concert este un eveniment real din viața unei persoane care nu vizitează astfel de evenimente în fiecare zi. Se întâmplă că un concert este un vis și, pentru a interpreta corect acest vis, trebuie să vă amintiți toate detaliile.

În special, ce s-a întâmplat în sală și pe scenă, cine a cântat și cine a fost prezent, ce fel de concert a fost și ce acțiuni a efectuat visătorul însuși sau „vedeta” scenei pe el.

De ce visezi la un concert conform cărții de vis a lui Miller

Dacă ați avut șansa de a participa într-un vis la un concert al unei vedete pop, călătoria planificată va fi foarte memorabilă și de succes. Când artiști mai puțin cunoscuți cântă pe scenă, ar trebui să fiți atenți la noile voastre cunoștințe, deoarece au un interes egoist față de visător.

Dacă ți-a plăcut concertul, atunci sărbătorile viitoare vor fi sărbătorite în mare măsură. Pentru a cânta singur la un concert – în curând va fi nevoie să luați o decizie importantă și responsabilă.

Concert de vis. Interpretarea viselor lui Wangi

Oricine a fost la un concert în vis se poate pregăti pentru o perioadă de sărbători, divertisment și călătorii. Pentru scriitori, un astfel de vis promite muncă fructuoasă și recunoaștere universală, iar pentru îndrăgostiți – iubire veșnică.

Ce înseamnă: a visat la un concert. interpretarea lui Freud

Dacă visătorul este prezent la concert ca spectator și, în același timp, primește o adevărată plăcere din tot ceea ce se întâmplă pe scenă, atunci va veni o perioadă favorabilă în viața personală, plină de plăcere.

Mersul la operă este considerat un semn rău. În acest caz, dezacordurile cu un partener nu pot fi evitate și nu poate fi vorba de vreo armonie.

De ce să visezi la un concert conform Modern Dream Book

Nu contează ce face visătorul la concert – îl vizionează sau participă activ la el. Un astfel de vis indică faptul că persoana adormită va stăpâni în curând un fel de instrument muzical. Dacă muzica care sună la concert nu i-a plăcut, atunci visătorul se va confrunta cu o serie de certuri și scandaluri în familie.

De ce să visezi la un concert conform cărții de vis franceză

A fi prezent la un concert este un vis bun, prevestind evenimente vesele și primind pur și simplu plăceri nepământene. Când nu există locuri goale în sala de concert, acesta este un semn clar că o persoană duce o viață plină.

De ce să visezi la un concert conform cărții de vis a lui Hasse

Întâlnirea cu frumosul, chiar și în vis, promite o mare plăcere estetică. Dacă hainele dormitorului nu se potrivesc cu evenimentul, atunci treburile lui vor merge foarte prost. Persoana care a părăsit evenimentul înainte ca acesta să se încheie a fost în mod evident exagerat. Când visătorul însuși joacă pe scenă, el va putea obține respectul universal.

De ce visează concertul – opțiuni de vis

 • concertează o mulțime de oameni – să fie în centrul atenției;
 • a sta la un concert este un scandal de familie;
 • bilet de concert – există șansa de a intra într-o poveste neplăcută;
 • concertul cântăreței – în curând va izbucni un scandal uriaș în jurul numelui ei;
 • concert trupa rock – cineva este foarte gelos;
 • concert școlar – o întâlnire cu o veche dragoste;
 • a participa la un concert este o minciună albă;
 • a vedea un concert este inspirație;
 • repetiție concert – problemele pot fi rezolvate independent;
 • sala de concerte – visele nu se vor implini;
 • a fi animator este o poziție bună, dar fără puteri speciale;
 • a canta pe scena – in curand va trebui sa raspunzi pentru ceea ce ai facut;
 • a acționa ca parte a unui grup rock – propria ta indiscreție va duce la faliment;
 • arată-ți numărul pe scenă – venit suplimentar;
 • performează în fața VIP-urilor – obține recunoaștere;
 • o invitație la un concert – pentru a înțelege unele lucruri, va trebui să vă adânciți în esența lor;
 • pierdeți un bilet la un concert – refuzați să faceți afaceri inutile;
 • concert de muzică de cameră – sentimente sublime;
 • a asculta opera este un colaps financiar;
 • aruncați flori pe scenă – pierdeți moștenirea;
 • organizează un concert – ia inițiativa.

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!