Într-un vis, bate o persoană până când sângerează

Ce înseamnă să învingi o fată sau o femeie într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

Un vis în care un reprezentant al sexului slab este bătut indică schimbări grave și nu întotdeauna favorabile. Pentru a înțelege de ce există un vis pentru a bate o femeie, trebuie să vă amintiți toate detaliile și mărunțișele visului.

A bate o persoană într-un vis înseamnă nemulțumire față de starea actuală și de situația actuală. Indică încercări nereușite de a găsi făptașii, în timp ce motivele se află în interiorul celui care a visat. Dacă s-a lovit în cap, atunci aceasta poate însemna o cădere timpurie într-o poveste scandaloasă provocată de nedoritorii din cercul interior. Semnificația unui vis despre bătaia unei fete într-o carte de vis este dovada unui transfer voluntar de forță și energie.

Loviți o fată într-un vis

A bate o femeie într-un vis înseamnă că un bărbat în viața reală are probleme interne. Emoțiile negative care creează tensiune internă caută o ieșire și se găsesc doar într-un vis până acum.

Visele sunt rezultatul activității subconștientului și, pe de o parte, indică probleme care au apărut la acest nivel. Pe de altă parte, parapsihologia susține că sunt un prevestitor al evenimentelor viitoare în formă criptată.

Detaliile sunt de mare importanță în interpretare: este important și cine a fost victima.

Fata necunoscuta

Un astfel de scenariu indică o atitudine negativă față de unii dintre sexul frumos și tensiunea care s-a acumulat din această cauză. Emoțiile trebuie eliberate, iar relațiile trebuie revizuite, de preferință fără agresiuni fizice.

A vedea într-un vis cum învingi o fată înseamnă teama ascunsă a bărbatului de a fi bătut și vorbește despre o femeie supradezvoltată.

Am visat că am bătut o femeie pe care o cunoșteam

Dacă o cunoștință bătută a visat, acest lucru poate indica faptul că un reprezentant al sexului slab din mediu are nevoie de ajutor sau patronaj, dar ea însăși nu îndrăznește să se întoarcă.

Dacă visezi să bati o fată cu un băț și, în același timp, țipă, visătorul va fi în curând în centrul unui scandal. A bate un prieten indică încercări nereușite de a-i impune punctul de vedere.

Dacă visezi că un soț și-a bătut soția, aceasta indică o nemulțumire ascunsă față de cealaltă jumătate a lui și, din păcate, semnalează posibila ei trădare. Apariția unui astfel de vis vorbește în mod regulat despre probleme prelungite și familiale care trebuie rezolvate.

Dacă într-un vis un soț își bate soția pentru infidelitate, acesta este un semnal sigur al schimbărilor iminente în viața de familie. Să-ți bati soțul în față – la problemele familiei.

Amantă

Într-un vis, o amantă a fost bătută – dovadă de armonie în relații.

ruda apropiata

A bate într-un vis o femeie dintre rudele apropiate prevestește primirea de informații noi și importante despre rude. Dar vestea va aduce dezamăgiri, griji și nelinişti.

Visează să bat o femeie până la sânge

Bătaia până la sânge mărturisește sosirea iminentă a rudelor apropiate. Dacă sângele stropit a căzut pe un om – un semn bun, el va deveni în curând bogat.

În general, a bate o persoană până la sânge înseamnă o manifestare de frivolitate și nepăsare în situația actuală. Dacă există probleme serioase și responsabile, este urgent să vă reconsiderați atitudinea față de acestea.

Într-un vis, o femeie goală a fost bătută – un avertisment despre necazurile iminente din cauza minciunilor celui care a visat.

A bate o femeie în față este o întâlnire timpurie cu un vechi și bun prieten.

Fata a visat că a fost bătută de un bărbat

Visul vorbește despre o frică interioară adânc înrădăcinată de a fi bătut. Ar trebui să vă reconsiderați atitudinea față de bărbați, o atitudine negativă poate provoca un conflict. Trebuie să ai mai multă încredere în jumătatea puternică.

Soțul bate

Poate că fata a acumulat fapte nu foarte bune față de soțul ei, pe care acesta nu le bănuiește. Sentimentele de vinovăție provoacă tensiune emoțională care trebuie eliberată. Pedeapsa primită într-un vis eliberează o femeie de chinul interior.

Dacă o fată visează la o ceartă

Se întâmplă ca femeile să viseze cum bat pe cineva. Pentru a înțelege de ce visezi să bati o femeie, trebuie să știi cine este victima.

străin

A bate o femeie necunoscută sau o rivală indică neputință în triunghiul amoros care a apărut. Dar rivalul, bătut până la sânge, vorbește despre o iminentă victorie necondiționată pe frontul personal.

familiar

Înseamnă o situație dificilă pentru o femeie și nevoia de ajutor și patronaj de la o prietenă mai experimentată, apelul la care momentan pare inacceptabil.

Dacă visezi să bati o femeie, atunci acest complot deja ameliorează o anumită tensiune emoțională și, pe lângă anxietate, provoacă, deși puțin, dar ușurare. Interpretarea corectă vă va ajuta să scăpați în cele din urmă de problema care a provocat visul.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com

De ce visezi să bati o persoană

Ți s-a întâmplat să învingi o persoană într-un vis? Ești clar nemulțumit de situația actuală sau de propriile tale acțiuni în realitate. Nu-i căuta pe vinovați, mai bine înțelegeți-vă! De ce altfel visezi la această acțiune, cărțile de vis populare vor spune.

Interpretarea cărții de vis a doctorului Freud

De ce visezi să lovești o persoană în această carte de vis? El este sigur că îți atingi scopul, în ciuda părerilor nemulțumite ale celorlalți. Dar aceasta nu este întotdeauna singura cale de ieșire corectă.

Ai avut un vis că ai bătut pe cineva? Pe fața unei tendințe clare spre sadism, dar mai mult moral decât fizic. Ai grijă, probabil că îți place foarte mult să-i jignești pe cei din jur.

Opinia cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

De ce altfel visezi să bati o persoană? Dacă bateți un străin lipsit de apărare sau un copil într-un vis, atunci voi înșivă sunteți literalmente la un pas. Foarte curând viața va fi plină de eșecuri și evenimente catastrofale. Dar numai tu esti de vina.

Dar să învingi un soț sau o soție într-un vis este mult mai bine. În sfârșit, vei fi eliberat de gelozie sau vei ierta soțul tău pentru păcatele trecute.

Interpretarea imaginii din alte cărți de vis

Colecție de cărți de vis Sunt sigur că a bate o persoană într-un vis este o victorie asupra dificultăților vieții sau a dușmanilor. Ai avut un vis că ai bătut pe cineva? Încercați să rețineți impulsurile excesiv de pasionale, altfel vă veți face rău.

Dream interpretare Tsvetkova Sunt sigur că a bate o persoană înseamnă literalmente triumful dreptății, reconcilierea după o ceartă și găsirea liniștii sufletești.

Dacă într-un vis învini adesea diverse personaje, atunci, conform carte de vis ezoteric, în realitate reține emoțiile negative. Dar ei vor găsi cu siguranță o cale de ieșire și veți câștiga probleme.

Citeste mai mult:  De ce visează femeile colege

Mica carte de vis Velesov susține că învingerea unui personaj într-un vis simbolizează o reconciliere timpurie cu un vechi inamic. Acesta este, de asemenea, un semn că va trebui să comunici cu o persoană care seamănă discordie și scandaluri peste tot.

De ce visezi să învingi o persoană familiară, necunoscută

Ai visat că ai bătut un prieten? Probabil că chiar încerci să-ți forțezi punctul de vedere asupra lui.

Dacă într-un vis încăierarea nu a fost deosebit de gravă, atunci în curând tensiunea din viața obișnuită se va diminua și vei putea respira liber. Uneori, a bate un prieten într-un vis necesită o acțiune imediată.

Dacă s-a întâmplat să loviți puternic un personaj complet necunoscut, atunci în realitate s-a copt un conflict grandios, care se va termina cu mari necazuri.

Ce înseamnă să lovești o persoană în față, în cap

De ce visezi că ai lovit pe cineva în cap? În lumea reală, implică-te într-o poveste scandaloasă. Viziunea avertizează împotriva acțiunilor pripite și a deciziilor pripite. În plus, uitați-vă bine la alții, printre ei se ascunde un inamic sub masca bunăvoinței.

Ai avut un vis că ai dat o palmă răsunătoare? În viitorul apropiat, vei primi informații, folosindu-te de care vei avertiza pe cineva despre pericolul iminent. Dacă într-un vis ai avut șansa să lovești o persoană în față, atunci în viața reală vei întâlni pe cineva pe care nu l-ai văzut de foarte mult timp.

De ce visezi să bat o persoană până la sânge

Dacă bateți pe cineva până la sânge, atunci rudele vor veni în curând în vizită. Dacă sângele a stropit de la lovitură, atunci încercați să nu interveni în conflictul care urmează, altfel vă veți face rău. Dacă o yushka sângeroasă ți-a stropit hainele, atunci cu siguranță te vei îmbogăți.

A bate o persoană până la sânge înseamnă literalmente că ești frivol și neglijent într-o problemă importantă. Încearcă să te uniți și să acționezi.

Învingerea unei persoane într-un vis – exemple de transcrieri

De ce altfel visezi că ai avut șansa să învingi o persoană? Aceasta este o reflectare a stimei de sine umflate și a semnificației excesive. Pentru o interpretare mai specifică, trebuie luate în considerare detalii minore.

 • bate un copil – profit
 • fiu – noroc, muncă
 • băiat – treburi neplăcute
 • fiică – căsătorește-te cu ea
 • fată – iritare, frustrare de planuri
 • soțul – viață lungă de familie
 • subordonat – vești bune, noroc
 • om necunoscut – calm, încredere
 • amant – spre satisfacerea tuturor capriciilor
 • femeie – scandal, înșelăciune
 • frate – consolidarea legăturilor familiale
 • soră – prăbușirea speranțelor
 • o altă rudă – schimbare
 • părinţi – dezamăgire
 • prieten – am nevoie de sfat
 • inamic – noroc neașteptat
 • bate cu un băț – recunoștință
 • bici – arata curaj
 • centură – condamnare, bârfă
 • mâinile – rupe planurile altora
 • picioare – refuză sprijinul
 • palmă – recompensă
 • palmă – eșec

Dacă ai visat că într-un vis ai lovit pe cineva, atunci în realitate va trebui să-i împingi și să-i împingi pe cei din jurul tău. Dacă s-a întâmplat să bată o persoană și, în general, să o omori, atunci în realitate să faci o greșeală fatală sau să scapi de probleme pentru totdeauna.

De ce visezi să lovești cartea de vis

18 octombrie 2019 la 17:17 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Beat citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Bate într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

De ce visezi la bătaie și ce înseamnă:

Beat – Într-un vis, bate subalternii – la ascultarea lor, bate o soție – la trădarea ei, bate soțul ei – la un nou prieten, o surpriză plăcută, o descoperire; bate, bate cu un băț – la o prietenie puternică. Ești bătut de viu – spre fericirea familiei, toate lucrurile bune. Morții te bat – la necaz, dor.

Sonnik Miller

De ce visezi la bătaie într-un vis?

Beat – Un vis în care o persoană supărată te bate nu este de bine; sunt prevăzute dezacorduri în familie. A bate un copil – vei câștiga un avantaj față de o altă persoană într-un mod ignobil; ai putea fi aspru cu copilul.

Cartea de vis veche franceză

De ce visezi la bătaie, interpretare:

Beat – Dacă ai visat că lovești pe cineva, visul te avertizează să-ți rețină impulsurile, altfel te poți răni. A-ți bate soțul într-un vis este un semn că dragostea lui pentru tine este sinceră și profundă. A-ți bate iubitul (iubitul) într-un vis este un prevestitor al faptului că afecțiunea ta secretă va fi dezvăluită în curând altora.

Dream interpretare Tsvetkova

Beat – Într-un vis, bate pe cineva – la o decizie corectă, reconciliere și consimțământ personal; a fi bătut este frică.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Beat

A bate pe cineva înseamnă a-ți transfera forța, banii, potența către altul. A bate subalternii este ascultare. A bate o soție – a o schimba. Beat mama – îngrijorează-te pentru ea, pentru ea. A bate bolnavii este sănătatea lor. A învinge străinii este răutatea lor împotriva ta. A împinge un trecător, a bate este o inovație. A da cuiva fără pauză este o bucurie la serviciu. Dă o palmă în față, bate-l în față – ceartă-te cu soția lui. Faceți clic pentru a oferi – o nouă relație (nouă cunoștință). Ciupiți – calomnie (avuție). Scărpinatul este o pierdere. Să-i învingi pe mummeri este o surpriză. Învingerea evreilor este un drum. A bate un soț este un nou prieten (o surpriză plăcută). A bate cu un băț este prietenie.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visezi la Beat?

Beat – Dacă cineva te bate într-un vis, aceasta este o tulburare de familie. Dacă soțul tău bate, înseamnă că greșelile pe care le-ai făcut vor provoca confuzie și frământări în familie, neînțelegeri și condamnarea ta de către gospodărie. A fi bătut de prieteni este pentru bunăstare. Pentru a vedea cum este bătut altcineva – va trebui să regreti ceva. Pentru a experimenta într-un vis dorința de a învinge pe cineva – aștepți o oportunitate de a te răzbuna pe cineva.

Urmărirea unei lupte în care ambele părți se bat reciproc cu succes egal va trebui să fii martor în instanță. A te bate într-un vis înseamnă că, în realitate, îți vei atinge pe deplin obiectivul. A bate copiii înseamnă a face greșeli grave în creșterea lor. Bătaia animalelor – la boală, tristețe și pierdere. A bate câini este loialitate, de la o pisică – trădare, a bate un șarpe este victorie. Muște de bătaie – pace în familie, consimțământ între soți, dragoste fericită pentru cei singuri. Dacă ești bătut cu un băț și țipi în același timp, asta prevestește zvonuri false. A bate pe cineva cu un băț – îți vor cere sfaturi, pentru care ulterior își vor exprima recunoștința. Bate vasele – calomnia nu îți va distruge bunăstarea.

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de genți într-un vis

Cartea de vis astrologic

Bate pentru a vedea ce înseamnă?

A bate pe cineva – vei fi respectat pentru curajul, puterea și curajul tău. Dar a bate o femeie sau copii este un exces de putere și un act ticălos. Marte și Jupiter.

Interpretarea viselor Feng Shui

Beat: interpretarea imaginii

A bate pe cineva este spre lauda oamenilor. Dacă ai visat că un străin te bate – spre înfrângere și dezastru. Dacă ți-ai văzut amanta cu liliac – spre iubire veșnică. Dacă ai văzut un câine bătut, prietenii tăi fideli se îndoiesc de tine. Pentru a vedea o pisică bătută – un vecin te va defăima. A te bate în piept – la pierderea unei rude.

Dacă bateți la podea – la o promovare (pentru un falimentar, acesta este un vis bun). Dacă ai fi bătut până la moarte – necazurile și durerea se vor termina în curând, la o viață fericită. Dacă ordoni cuiva să bată o altă persoană până la moarte, atunci această persoană va fi prietenul tău de încredere. Dacă pacientul vede un astfel de vis – la o recuperare rapidă.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Bate pe cărți antice chinezești:

Beat – Oamenii te bat cu un ciocan – prevestește o boală. Un oficial te bate – Vestește doliu pentru părinți, așa este interpretat un astfel de vis în cartea de vis.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea bătăii din visul tău

A bate – A bate singur pe cineva – la reconciliere și armonie interioară; te bat – mult noroc.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Beat – Bate-te intr-un vis – vei atinge pe deplin obiectivul; a fi bătut – bunăstare; a te gandi sa bati pe cineva – astepti o ocazie potrivita; a vedea pe cineva bătut – vei regreta ceva; să vezi multe lupte – vei fi martor în instanță.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul pe Beat?

Beat – Oaspeți neaștepți. Imaginați-vă că bateți pe cineva jucăuș: fără răutate, parcă în glumă, cu dragoste. În această vizualizare, principalul lucru este să scapi de furie și să ajungi într-o stare de bucurie, joc.

Carte de vis modernă mare

A bate – de ce visează visătorul?

Beat – Dacă ai visat că cineva, incapabil să-și stăpânească furia, te bate, pregătește-te pentru probleme în viața reală; te poți aștepta la un scandal în familie sau la o ceartă majoră cu unul dintre colegii tăi. Ca și cum ai bate pe cineva într-un vis – o decizie pe care ți-ai dorit de mult să o iei, dar ai amânat totul, o vei reuși în sfârșit și va fi adevărat; dacă trebuie să judeci un anumit conflict, judecata ta va fi corectă.

Este ca și cum ai bate un copil – în realitate ar trebui să fii atent în relația cu oamenii; cu un cuvânt nepăsător și necugetat, poți umili pe cineva; este clar că acest lucru va fi împotriva voinței tale, dar umilirea va rămâne umilință – nu va fi ușor pentru o persoană jignită să-l uite.

Cartea viselor esoterice

A învinge – învingi pe cineva – emoțiile tale negative caută o cale de ieșire, ești gata să-ți descarci furia asupra celorlalți. Ești bătut – fricile și fobiile tale. Trebuie să schimbăm situația, să ne relaxăm. Mâncăruri de bătut – în funcție de ce anume. Oricum, emoțiile tale vor strica totul.

A bate o persoană este o pierdere. Bate pe cineva (vezi. Luptă) – Fă pace cu dușmanii tăi, cineva pe care-l cunoști va apărea // nu pentru bine, va veni o persoană, va jura și va face rău; a se bate – drumul, realizarea planului; o soție își bate soțul – o boală; sotul isi bate sotia – asteapta musafiri // schimba; a bate copiii, sotul, sotia – bucuria familiei; bate copiii – probleme familiale; bate un străin – găsi adevărul // rău, pierdere; a învinge inamicul, ticălosul – succes în afaceri; bate animale – boală, tristețe, pierderi; bate pe acolii – ei te ascultă; decedatul se bate, asistentul – necaz; a fi liliac prevestește răul; bate vasele – Spre scandal.

Carte de vis islamică

Pentru a învinge ceea ce visează visătorul

A te bate în față – a bate din palme o femeie evlavioasă cu palmele ei indică vestea bună pentru ea despre nașterea unui băiat după ce deja a disperat de acest lucru, căci cuvintele Atotputernicului spun: „Și ei (îngerii) i-a spus (Ibrahim) veștile bune despre băiețelul înțelept. Dar apoi soția lui a făcut un pas înainte și, plesnind uimită, a exclamat: „La urma urmei, nu sunt o bătrână rodnică!” (Sura Zariyat, 28, 29). Uneori lovirea înseamnă – abaterea de la poruncile lui Allah, neascultarea față de El și înțelegerea pedepsei Sale în cazul în care loviturile sunt prea puternice și sunt însoțite de țipete.

Cartea de vis lunară Semyonova

Despre ce este viziunea de noapte?

Bate pe cineva – Arată dreptate; a fi bătut este frică, groază, după cum raportează predictorul cărții de vis.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

A bate o persoană sau un animal într-un vis este un semn al scandalurilor familiale, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Bate în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să bat o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Învingerea unei persoane într-un vis: ce indică un complot crud

A bate o altă persoană într-un vis înseamnă a fi nemulțumit de poziția și starea cuiva. După ce ați văzut un astfel de vis, ar trebui să încercați să vă înțelegeți, să acordați atenție liniștii tale. Și despre ce altceva pot depune mărturie asemenea comploturi agresive de vise nocturne?

Bate o persoană într-un vis: ce vor spune cărțile de vis

Cărțile de vis populare nu au o părere comună cu privire la interpretarea unei astfel de viziuni:

 1. Miller. Visul prezintă schimbări negative: boală, pericol, scandaluri familiale și procese.
 2. Freud. Psihologul a susținut că agresivitatea într-un vis este un semn al înclinațiilor sadice, al tulburărilor mintale și al unei tendințe la obsesii.
 3. Dmitri și Nadejda Zima. Pentru a-l învinge pe cei fără apărare într-un vis – la eșecuri și dezastre, pe care visătorul însuși va fi de vină. A bate un soț – pentru a scăpa de sentimentele de gelozie sau de iertare față de iubit de greșelile vechi.
 4. Ţvetkov. Dreptatea va învinge în curând, certurile se vor opri și liniștea sufletească va reveni.
 5. Cartea de vis ezoteric. Visătorul nu dă aer liber la emoțiile negative care îl copleșesc.
 6. Cartea de vis Velesov. Visul promite reconciliere cu inamicul.
 7. Interpretarea visului secolului XXI. Bate un subordonat într-un vis? Visătorul este un lider bun care este ascultat. A bate un soț – la apariția unui nou tovarăș.
 8. Loff. Cel care doarme este predispus la dominație, agresivitate și comportament necontrolat. O persoană ar trebui să lase toată negativitatea să iasă.
 9. Hasse. Un vis despre bătăi prevestește scandaluri familiale.

Citeste mai mult:  Purtați haine noi într-un vis

Cine este visătorul

Interpretarea viselor oferă interpretări speciale ale viselor femeilor despre bătăi, în care a fost prezent soțul sau iubitul visătorului:

 • soțul bat într-un vis – o femeie trebuie să dea dovadă de reținere și discreție în relațiile cu iubitul ei;
 • femeia adormită și-a bătut soțul – la trădare și despărțire;
 • visătorul își bate iubitul – până la despărțirea de iubitul ei;
 • fata și-a bătut fostul iubit – femeia adormită nu poate să renunțe la trecut și să ierte nemulțumirile vechi, motiv pentru care viața ei nu merge bine.

Potrivit Family Dream Book, pacea, armonia și fidelitatea prezic un vis în care a avut loc o luptă între un soț și o soție

Tinerii și fetele care nu sunt într-o relație și care au văzut bătăi într-un vis, își vor întâlni în curând dragostea.

Un vis în care un bărbat și-a bătut soția indică o lipsă de atenție față de cealaltă jumătate. Dacă un bărbat a avut o luptă cu un tânăr într-un vis – până la moartea uneia dintre rudele sale, victoria adversarului visătorului prevestește o boală iminentă omului adormit însuși. Un tânăr care are un vis în care a bătut un bărbat adult poate conta pe câștigarea autorității în societate.

Detalii de vis

Visele de bătaie sunt un semn de resentimente acumulate, furie și răutate. Văzând un complot similar, trebuie să dai aer liber la emoții, astfel încât să nu apară probleme. De asemenea, visele își pot schimba sensul, în funcție de detaliile care au fost văzute.

Cine a fost bătut

A bate pe cineva pe care îl cunoști într-un vis înseamnă să te trezești pentru a influența această persoană. Dacă un străin a fost bătut, pregătește-te pentru un conflict serios și probleme pe care le va cauza. Unele cărți de vis interpretează un astfel de complot ca un prevestitor al morții unei rude îndepărtate.

Bate o persoană până la moarte – pentru a rezolva toate problemele sau la o greșeală fatală.

Cine altcineva poate deveni victima bătăilor:

 • copil – a profita;
 • fiu – mult noroc;
 • fiică – pentru nunta iminentă „bătută”;
 • soră – la prăbușirea speranțelor;
 • frate – pentru a îmbunătăți relațiile cu rudele;
 • relativ – a schimba;
 • părinte – la dezamăgire;
 • subordonat – norocului și veștilor bune;
 • prieten – visătorul are nevoie de sfaturi;
 • cel mai bun prieten – pentru succesul în afaceri;
 • dușman – la noroc neașteptat;
 • copil necunoscut – persoanei adormite îi lipsește lejeritatea și credința într-un miracol;
 • fată – la iritația și frustrarea planurilor; Rănirea unui străin de orice gen poate fi considerată un simbol al agresiunii viitoare, acesta este un avertisment figurativ pentru visător cu privire la inferioritatea sa
 • om – la calm și încredere;
 • femeie – la scandaluri;
 • soțul – la o viață lungă de familie;
 • iubit – la împlinirea dorințelor;
 • animal – pentru a elimina problemele;
 • pisica – a trada;
 • câine – la fidelitate.

Unde au bătut

Într-un vis, au lovit o persoană în cap? Visul prevestește un scandal care implică dormitorul. Visătorul ar trebui să-și urmărească cuvintele și faptele și, de asemenea, să acorde atenție mediului înconjurător – unul dintre oamenii apropiați este un nedoritor. În plus, o astfel de viziune poate indica prezența unui adversar.

A lovi pe cineva în obraji într-un vis este un simbol că toate ideile visătorului vor eșua. Dacă într-un vis cel care doarme însuși a primit o palmă în față, înseamnă că, în realitate, este prea dependent de opiniile celorlalți și îi lipsește autoafirmarea.

Manșetele atârnate de cineva într-un vis sunt un semn al primirii de informații, datorită cărora persoana care doarme va putea salva o altă persoană de pericol.

Ai fost lovit în față? Un astfel de vis indică timiditatea și timiditatea celui care doarme. De asemenea, un complot similar oferă o întâlnire cu un vechi prieten care nu a mai fost văzut de mult.

Care au fost bătăile

Obiectul sau partea corpului care a fost bătută va ajuta la obținerea sensului suplimentar al visului:

 • stick – la recunoștință pentru ajutor;
 • cuțit – un vis indică slăbiciunea și nesiguranța visătorului în sine;
 • bici – la manifestarea curajului;
 • centură – la condamnare și bârfă;
 • mâini – visătorul va distruge planurile cuiva;
 • picioare – cel care doarme va refuza să ajute pe nimeni.

Bate-te cu un pumn într-un vis – pentru a-ți îndeplini un vis vechi

Bătut până la moarte de un bărbat? Visul indică frivolitatea celui care doarme. De asemenea, merită să așteptați sosirea rudelor. Dacă sângele a pătat hainele victimei tale, pregătește-te să devii bogat.

Alte parcele

Există vise de bătăi la care visătorul nu ia parte:

 1. Cineva a bătut o persoană iubită – conflictele interne ale visătorului vor fi eliminate.
 2. Profesorul a bătut copilul. Dormitorul așteaptă o nouă lucrare importantă.
 3. A deveni un martor accidental la o bătaie pe stradă este o călătorie periculoasă.
 4. O luptă între părinți – la dificultățile din viața personală.
 5. Cineva a bătut-o pe fată. Pregătește-te pentru vești proaste.
 6. Poliția l-a bătut pe deținut. Cel care doarme ar trebui să se gândească înainte de a vorbi.

Dacă visătorul a fost bătut:

 • să-ți vezi propria bătaie – spre noroc și prosperitate;
 • bătut cu un băț – la bârfe fictive;
 • bătut cu lopata – soțul îl înșeală pe bărbatul adormit;
 • lovește-te în față – în curând visele se vor împlini;
 • bate-te cu o mătură – pentru a-ți recunoaște propriile greșeli.

A trebuit să bată o persoană într-un vis? Fii atent la emoțiile pe care le-ai trăit după trezire. Te-ai simțit mulțumit și calm? Deci, vei fi promovat, mult noroc în afaceri și prosperitate. Poate că, datorită unei astfel de viziuni, ai scăpat de negativitatea care s-a acumulat în sufletul tău, iar acum te așteaptă doar evenimente bune. Dacă bătaia a adus tristețe și descurajare, atunci nu trebuie așteptate schimbări în bine. Cu toate acestea, descărcarea emoțională primită într-un vis îți va da putere pentru noi realizări.