Interpretul viselor a visat că diavolul sare din sicriu

De ce visează diavolul? Interpretarea viselor: diavol cu ​​coarne. Interpretarea viselor

 • 17 august 2018
 • Religie și misticism
 • Potapova Elisabeta

Ceea ce visează diavolul este descris în detaliu în mulți interpreți. Nu e de mirare, pentru că această imagine este foarte simbolică. Dacă se vede un cu coarne, atunci această viziune nu poate fi ignorată. Trebuie să te uiți la câteva cărți de vis, pentru că doar ele sunt capabile să explice exact ce ar trebui să te aștepți de la acest complot.

Interpret ezoteric

Ai văzut un diavol cu ​​coarne? Aceasta înseamnă că, în realitate, o persoană simte subconștient dorința de a comanda altor oameni, precum și de a-i domina și domina.

Visătorul a simțit frică privind necuratul? Acest lucru sugerează că, în realitate, încearcă să-l forțeze să facă acele acțiuni care nu-i plac deloc.

Oare persoana însuși în viziunea sa a căpătat aspectul unui diavol și a câștigat, de asemenea, toate abilitățile supranaturale inerente unui demon? O astfel de viziune indică oboseala lui față de realitatea înconjurătoare. Visătorul s-a săturat de tot, are nevoie de experiențe și impresii noi.

Dream Vanga

Vreau să știu la ce visează diavolul? Interpretul clarvăzătorului bulgar consideră că această imagine simbolizează noroc puternic, în urma căruia prestigiul unei persoane va crește semnificativ. Cel mai important lucru este să nu fii mândru de poziția ta. În caz contrar, te poți transforma într-o persoană obscure, îngâmfată, rea.

Ai avut ocazia să vorbești cu un demon într-o viziune? Acesta este un semn rău. Poate că, în realitate, visătorul este în pericol de moarte. Dacă nu este extrem de atent și atent, atunci viața lui se va sfârși într-o tragedie.

În viziunea lui, bărbatul l-a prins pe cel necurat de coadă și a început să-l întoarcă? Un astfel de complot indică caracterul său caustic, malefic. Dacă nu începe să-și îmbunătățească calitățile personale, atunci oamenii apropiați vor fi dezamăgiți de el și vor reduce toată comunicarea la minimum.

Interpret de la A la Z

Dar la ce visează diavolul conform acestei celebre cărți:

 • Imaginea necuratului prevestește primirea unei plăceri îndoielnice și a unei pocăințe amare după aceea.
 • La momentul apariției demonului, persoana a experimentat frica de animale? Această viziune prevestește înfrângere.
 • Te-ai certat cu el? Aceasta înseamnă că, în realitate, visătorul va fi condamnat pentru ceva rușinos sau chiar ilegal. Poate că va afecta finanțele.
 • Într-un vis, diavolul a dus o persoană în iad? Acest complot oferă o întorsătură bruscă a evenimentelor care nu va duce la nimic bun.
 • Un om într-un vis a fost înconjurat de diavoli și au început dansuri sălbatice, nu-i dă-i trecere? Acest lucru prefigurează schimbări favorabile în afaceri. Cu toate acestea, odată cu aceasta, vor apărea dificultăți în viața personală.

Un semn rău este o viziune în care o persoană a trebuit să fugă din iad. Interpretarea visului avertizează: nu ar trebui să ai încredere în nimeni în viitorul apropiat. Acțiunile și cuvintele unuia dintre prieteni se pot dovedi a fi pură ipocrizie.

Interpretul Medeei

L-ai visat pe diavol? Deci, este timpul ca o persoană să-și reconsidere stilul de viață. Poate că are prea multe înclinații și pasiuni dăunătoare.

Mulți demoni personifică forțele exterioare care îl trage pe visător „în bazin”. De asemenea, această viziune poate fi percepută ca întruchiparea tulburării interne.

Din anumite motive, apariția diavolului a provocat emoții pozitive? Un astfel de vis oferă bucurii pe termen scurt, pentru care visătorul va trebui să plătească în curând.

Cartea viselor de femeie

Această carte oferă și explicații interesante despre ceea ce visează diavolul. Într-un vis, apariția acestui personaj este un vestitor de noroc. Fata se va lăsa dusă, iar acest lucru va duce la promiscuitate în căutarea plăcerii, care, la rândul său, va fi plină de o reputație deteriorată.

Fata s-a văzut ca pe un diavol? Interpretarea visului avertizează: ea riscă să devină cerșetoare din cauza propriei prostii, precum și a înclinației pentru vicii.

Oare cel impur din viziune a convins fata să facă ceva, oferind condiții seducătoare? Aceasta înseamnă că în viața reală va apărea în curând o situație de ispită, noroc imaginar și ispită. Dacă ea cedează impulsului, atunci nu vor fi probleme.

Interpret de la A la Z

Continuând să discutați despre ce visează diavolul, trebuie să vă uitați la această carte. Iată câteva previziuni interesante:

 • A visat un bărbat la un demon fumător care fuma tot ce se afla în zonă? Poate că în realitate visătorul este prea pasionat de fantezii. Atât de mult încât aproape că nu observă limita dintre iluzie și realitate. Poate fi periculos.
 • Un demon cu coarne care visează s-a repezit la bărbatul adormit și a țipat cu o obscenitate bună? Această viziune personifică protestul său interior față de calmul și reținerea care trebuie observate în viața reală.
 • De asemenea, merită să știți de ce într-un vis visează diavolul care se târăște din țeavă. O astfel de viziune ciudată personifică dorințele senzuale ale unei persoane.
 • Dacă cel care dormea ​​a văzut un demon uitându-se în oglindă, atunci este timpul ca el să lucreze la caracterul său. Mândria lui și încrederea lui exorbitantă sunt sursa tuturor suferințelor și problemelor.
 • S-a transformat diavolul visat în diferite animale? Asta e rău. Viziunea avertizează: aspirațiile pure ale visătorului pot degenera brusc în pasiuni josnice.
 • A urmări un demon este, de asemenea, un semn rău. Prezintă tulburări nervoase, depresie și boală.

Ei bine, dacă necuratul i-a fost frică de cruce. Aceasta înseamnă că nimic rău nu se va întâmpla în viață în viitorul apropiat. Dar dacă demonul nu a reacționat în niciun fel la cruce, viciile și trăsăturile negative de caracter vor prevala asupra visătorului.

Interpret psihologic

Dacă un om a visat la un diavol, înseamnă că în viața reală vrea să aibă aroganța, încrederea, puterea și puterea inerente acestui personaj.

A văzut diavolul o fată tânără? Acesta este un avertisment: ar trebui să fie mai atentă în ceea ce privește relațiile și întâlnirile. Poate că nu cea mai bună persoană își va arăta interes pentru ea.

O femeie adultă a văzut un diavol cu ​​coarne, care a apărut sub forma unui bărbat respectabil? Acest vis este un prevestitor al unui pericol grav. În curând va apărea în viața ei o persoană bogată, dar foarte perfidă și rea.

Nimic bun de bun augur pentru orice contact cu un demon, fie că este vorba de o conversație obișnuită sau de un sărut pasional. După un astfel de vis, de obicei apar situații neplăcute care afectează libertatea personală și reputația fetei.

Și mai rău, dacă s-a îndrăgostit de un demon în viziunea ei. Aceasta înseamnă că, în realitate, fata va cădea cu siguranță într-o capcană inventată de un iubit experimentat și viclean. Pentru un tânăr, visul în care diavolul l-a sedus este un prevestitor al unei relații cu o persoană disolută.

Nobilă carte de vis Grishina

Și trebuie să te uiți la acest interpret dacă vrei să știi de ce visează diavolul cu coarne. În general, această imagine simbolizează afectele visătorului, vârtejuri de înclinații și pasiuni care îl împing la acțiuni nejustificate. În loc de fericire, ei vor aduce doar întuneric și dor.

Un diavol a venit la un om în vis, dar el l-a perceput ca pe o veche cunoștință și nu ca pe o creatură necurată? Deci, în viață el este însoțit de un noroc extraordinar. Dar asta este doar pentru moment. Atunci averea colosală va fi înlocuită cu o serie de eșecuri.

Într-o viziune, a întâlnit diavolul un om pe drum? Acesta este un avertisment. Acțiunile realizate de visător în realitate sunt dictate de pasiuni, și nu de rațiune.

Dacă s-a întâmplat să vezi un demon care a aprins sau a întreținut un foc, atunci este timpul ca o persoană să scape de obiceiul de a avânta artificial focul propriilor pasiuni. Același lucru înseamnă o viziune în care o persoană necurată gătea ceva într-un cazan.

Citeste mai mult:  Văzând un porumbel în vis

Un semn rău este și un vis în care ai avut șansa să joci cărți cu diavolul. De ce visezi la un astfel de complot? A risca și la o ispită extrem de periculoasă. Poate că o persoană nici măcar nu își imaginează ce probleme își va oferi, cedând emoțiilor și pasiunilor.

Care este visul Diavolului într-o carte de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Diavolul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

La ce naiba visează?

Sonnik Miller

Care este visul Diavolului într-un vis?

A vedea diavoli într-un vis este un avertisment; promiscuitatea ta în căutarea plăcerii va duce la necazuri.

Dacă te vezi sub chipul unui diavol, asta înseamnă că prostia ta și viciile secrete te vor duce la sărăcie.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

Care este visul diavolului

Diavolul într-un vis oferă noroc puternic. Dar ai grijă: prestigiul tău va crește semnificativ, dar mândria te poate transforma într-o persoană rea, deșartă și arogantă. Promiscuitatea ta în căutarea plăcerii va duce la necazuri. Văzându-te sub înfățișarea unui diavol – spre sărăcie din cauza propriei prostii și înclinație pentru vicii secrete. O conversație cu diavolul avertizează despre pericolul de moarte în realitate, ar trebui să fii extrem de atent și atent.

Micul Weses carte de vis

La ce naiba visează?

La naiba – Vești bune, bune // pericol; a-l saruta este o afacere periculoasa; a vorbi – vei face necaz, trădare, moarte, pierdere; a fugi de el – vei scăpa de necaz; multi diavoli – durere, boala; a bate – a învinge inamicul.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre Diavol

A vedea un diavol, un demon într-un vis înseamnă dorința ta de a birui, de a conduce și de a-i comanda pe alții. Dacă într-un vis ai simțit frică, este posibil ca aceștia să încerce să te oblige să faci lucruri care nu-ți plac. Preluați înfățișarea unui diavol într-un vis și, în același timp, aveți abilități supranaturale – v-ați săturat de tot și doriți urgent noi impresii și experiențe. Poate vrei să-ți împrospătezi sentimentele și emoțiile, să te îndrăgostești și să retrăiești gama de senzații pe care dragostea le oferă tinerilor.

Cartea de vis idiomatică

Ce naiba visează

La naiba – „Du-te dracului”, „diavolul înșelat” (conduită greșită, calcul greșit), „diavolul a tras limba” (să o lase afară), „iad-doi” (nu ai nimic), „îmbătă-te în iad”. Vezi add. Bes in mythol. Sl.

Cartea viselor mitologice

O imagine tradițională în multe mituri: o creatură antropomorfă cu părul închis, cu o coadă, copite, coarne și călcâi de porc în loc de nas. Mai rar – o creatură înaripată capabilă să se schimbe – subliniază situația viitoare de tentație, ispită, noroc aparent, care se va transforma în consecințe rele. Uneori reflectă procesul de insuflare a unui spirit rău într-o persoană, în care cel care doarme devine părtinitor, fanatic, obsedat.

Veche carte de vis rusească

La naiba – Vezi interpretarea somnului diavolul.

Interpretarea de vis a tarotului

Devils – Rock, circumstanțe fatale.

Carte de vis islamică

Ce înseamnă diavolii pentru visător

Dacă cineva vede un spirit necurat într-un vis, va fi în necaz. Dacă vede cineva că diavolul l-a înșelat, se va găsi departe de proprietate și de patria sa. Dacă cineva vede că este în dușmănie cu diavolul, aceasta înseamnă că va învinge inamicul.

Cartea viselor moderne

Diavolii înseamnă mult pentru visător

La naiba – întâlnirea cu o nouă față.

Dream Vanga

Care este visul diavolului

A vedea un diavol într-un vis este o predicție a norocului puternic, în urma căreia prestigiul tău va crește semnificativ. Însă, fiind mândru de poziția și succesul tău în afaceri, te vei transforma într-o persoană rea, îngâmfată și arogantă. Dacă ai visat că vorbești cu diavolul, atunci în viața reală te afli în pericol de moarte. Viața ta se poate termina tragic dacă nu ești extrem de atent și atent. Întoarcerea diavolului, ținându-l de coadă, este dovada că caracterul tău rău și caustic contribuie la dezamăgirea în tine a oamenilor care ți-au fost sincer devotați. Nu-L ispiti pe Domnul, căci vei fi singur.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Diavoli – Frica și înfrângere.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

La naiba – frică și înfrângere.

Interpretarea viselor Feng Shui

Sensul visului despre Duhul Rău

La naiba, spirit rău – Văzându-l – la tristețe, întristare, durere. Să-l vezi mort este un noroc. O femeie se ceartă cu el – să divorțeze în curând de soțul ei. Soldatul vede cum se luptă cu diavolul – până la captivitate. Studentul îl vede pe Lot – pentru un examen dificil, există puține speranțe de succes.

Visul lui Azar

La ce visa imaginea Diavolului conform surselor spirituale

Diavoli – fie frică să nu fii ispitit pentru fapte rele.

ABC-ul interpretării viselor

Visând la Diavol, ce înseamnă asta?

Diavoli (demoni) – Apariția diavolilor într-un vis este un avertisment despre un exces de pasiuni, înclinații dăunătoare. Diavolii simbolizează atât forțele externe, care atrag „în bazin”, cât și un sentiment intern de dezordine. Apariția unui diavol într-un vis este o bucurie pe termen scurt pentru care va trebui să plătești în viitor.

Carte de vis slavă

La naiba într-un vis de ce visează visătorul

La naiba este un semn negativ.Prieteni periculoși. Pericolul închisorii sau dependenței de droguri. Marte în casa a XII-a. Luna Neagră în Vărsător.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce visează Diavolul, cum să înțeleagă?

La naiba – ispite; promiscuitate în căutarea plăcerii.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu Diavolul:

Un act neplăcut poate duce la prăbușirea unei relații cu persoana iubită. Cel mai bun remediu împotriva unui astfel de vis este rugăciunea și semnul crucii. Când te trezești, faci cruce și citește orice rugăciune.

Interpretarea visului Calvin Hall

Dacă vezi Devils, pentru ce este?

La naiba (demon, diavol) – un avertisment de vis. Trebuie avut grijă în afaceri sau în viața de zi cu zi pentru a nu ajunge într-o situație dificilă. De asemenea, un simbol al eșecului recoltei și al sănătății proaste. Pentru fete și femei tinere – un avertisment că un ipocrit și un aventurier pot apărea în viața lor. Orice înțelegere într-un vis cu diavolul este un risc de a cădea într-o capcană în realitate. Acest vis amenință un iubit cu tentația și înclinația spre trădare. Diavolul sub forma unui bărbat frumos, îmbrăcat luxos – s-ar putea să dezvolți mândrie excesivă în poziția ta, vanitate, care se va transforma în cele din urmă în aroganță și o atitudine disprețuitoare față de oameni. Să-ți fie frică de diavol – față de un dușman puternic. A vedea de la distanță – a fi tentat, a purta o conversație cu el – a înșela o persoană vicleană.

Cartea de vis acasă

Ce naiba visează

Roata Ferris – frica de înălțimi; un memento că poți trăi o viață mai liniștită.

Veche carte de vis

Diavolul în vis

De ce visează Diavolii – iritațiile tale, micile acțiuni impulsive și consecințele lor. Ei rămân fără tine – iritabilitatea ta este prea manifestă în vis, se urcă înăuntru – dimpotrivă, se acumulează periculos în tine. Diavolii aleargă în jurul tău – licențialitatea, iritabilitatea, desfătarea lor în viața ta.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă un vis când mușcă un șarpe

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Micul Diavol – Nu poți rezista și păcătui.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

La naiba – Imp – Anxietatea pentru copii nu va fi în zadar.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Nu vă fie teamă dacă ați visat un diavol, dar avertismentul trebuie luat în considerare

Imaginile care vin în vise nu fac întotdeauna plăcere și uneori chiar sperie. Iluzia somnului este o realitate complet diferită, cu personaje și evenimente neobișnuite. Ce oferă imaginea de vis în care ai avut șansa de a-l întâlni pe diavolul, pentru ce este visul? Interpretarea viselor avertizează că nu ar trebui să vă sperii și, de asemenea, să interpretați scriptul criptat la propriu.

Direcția generală a iluziei

Chiar și într-un vis, oamenii tind să asocieze o întâlnire cu o forță întunecată cu răul și necazul. Compilatorii cărților de vis interpretează apariția unui diavol într-un vis în două moduri. În mod tradițional, imaginea spiritelor rele indică visătorului că în centrul vieții sale se află o alegere grăbită și o înșelăciune. La început, soarta favorizează o persoană, dar acțiunile imprudente și relațiile cu conștiința se transformă în cele din urmă în mândrie. Perioada norocului extraordinar se încheie cu melancolie și presimțiri sumbre.

 • Fantasmagoria cu diavolul este interpretată ca un semnal către proprietarul visului că ar trebui să se oprească, să nu cedeze înclinațiilor dăunătoare. Există o amenințare de a se transforma el însuși într-un demon.
 • Iluzia nopții avertizează visătorul împotriva tentațiilor de a comite fapte rele. Manifestarea viciilor secrete în realitate se poate transforma în sărăcie.
 • Unii autori interpretează un diavol care visează ca o preocupare bine întemeiată pentru copii. Demonul avertizează, de asemenea, că visătorul va păcătui în realitate.

Dacă o fată nevinovată a avut șansa de a vedea diavolul în complotul viselor nocturne, ar trebui să se ferească de atenția sporită din partea unui seducător căsătorit. Pentru femeile adulte, un vis semnalează o amenințare din partea unui admirator necunoscut – el o poate atrage fără bani, o poate priva de bijuterii.

Descifrarea imaginii de către interpreți populari de vise

Printre interpretările negative ale imaginii neplăcute a spiritelor rele, există rare explicații favorabile pentru vis. Pentru un jucător de noroc, un demon din visele nopții prevestește un mare câștig, dar consecințele unui dar al sorții sunt imprevizibile. Practic, cărțile de vis asociază imaginea unui imp cu frica în așteptarea înfrângerii, precum și cu disperarea amară după o plăcere dubioasă.

Interpretarea personajului conform cărții de vis a lui Miller

Un diavol care visează într-un vis prezintă necazuri visătorului din cauza ilizibilității sale în ceea ce privește căutarea plăcerii. Autorul tratatului este extrem de negativ în privința imaginii, care poate anula orice alte semne bune de vis.

 • Oamenii care lucrează pe pământ, după ce s-au culcat cu diavolul, ar trebui să se aștepte la moartea recoltei, la boli ale animalelor domestice, precum și la alte necazuri.
 • Dacă contemplatorul iluziei l-a văzut pe diavol sub forma unui domn respectabil invitându-l în vizită, ar trebui să ne așteptăm la capcane întinse de ipocriți.
 • Personajul de vis demonic manifestă dorințele secrete ale unui visător modest și liniștit. Un bărbat visează să fie treaz puternic și încrezător, chiar arogant.

De ce visezi la o conversație cu diavolul? Somnul prevestește probleme de sănătate. Este important să ne amintim cuvintele – ele poartă o încărcătură semantică specială. Când, conform scenariului de noapte, cineva din anturajul visătorului s-a transformat într-un diavol, așteptați-vă răutatea de la această persoană în viața reală.

Explicații despre cartea de vis a lui Vanga

Tratatul văzului conține una dintre puținele interpretări pozitive ale tabloului de noapte cu demonul. Phantasmagoria oferă noroc considerabil, precum și popularitatea crescândă a visătorului printre prieteni și rude. Predicția unui vis se va împlini dacă o persoană nu devine mândră, în caz contrar, consecințele celor mai rele trăsături de caracter nu pot fi evitate.

 • O conversație cu diavolul avertizează proprietarul visului despre o situație mortală. Prudența și atenția vor preveni tragedia.
 • Dacă ai reușit să apuci imp de coadă și să-l răsuci, visătorul riscă să rămână singur din cauza causticității, caracterului său malefic.
 • Pentru cei care l-au văzut pe diavolul, care părea a fi un bărbat în vis, viziunea de noapte oferă bunăstare financiară, lauri de respect și onoare.

Potrivit autorilor Cărții vechi de vis, iluziile cu diavoli arată iritația unei persoane care a comis acte impulsive care sunt complet neobișnuite pentru el în realitate. Alergarea creaturilor mitice peste corpul visătorului este un simbol al depravării sale, o viață răvășită ar trebui abandonată.

Interpretare conform cărții de vis a lui Loff

Autorul leagă imaginea oricărui fel de spirit rău cu ispita. Cu toate acestea, conform ierarhiei entităților magice, demonul este considerat cea mai neputincioasă creatură, dar se poate transforma într-un ispititor. Diavolul este asociat cu ticăloșiile mărunte și sarcasmul, dar nu cu răutatea reală. Prin urmare, comunicarea cu spiritele rele indică contemplatorului somnului sentimentele sale de bază – gelozie, lăcomie, răzbunare. O luptă cu un demon promite o luptă de trezire pentru propriul interes egoist.

Imagini neobișnuite ale cărții de vis a lui Freud

De ce visează diavolul? Din punctul de vedere al autorului teoriei inconștientului, imaginea este asociată cu falusul. Caracterul mistic al viziunii este interpretat de autor în lumina iluziilor sexuale:

 • o conversație cu o entitate mitică reflectă un buchet de dorințe sexuale care nu sunt destinate să devină realitate;
 • dacă visătorul mănâncă cu un demon, acesta este un simbol al egoismului în domeniul relațiilor sexuale;
 • un colectiv de diavoli care visează este un indiciu al promiscuității sexuale a proprietarului visului (mulți parteneri).

Descifrarea din tratatul Interpretarea viselor în ordine alfabetică

Autorii interpretului de vis avertizează proprietarul visului despre pocăința amară în realitate după plăcerile unui plan dubios. Te-ai certat vreodată cu un imp? Un vis promite probleme cu serviciul fiscal. Cu toate acestea, dansul sălbatic al diavolilor în jurul unei persoane adormite este o schimbare favorabilă în afaceri pe fondul deteriorării relațiilor de familie. Dacă ar fi trebuit să fugi de diavol, promisiunile prietenilor tăi sunt false, iar ei înșiși se prefac doar că sunt prieteni.

Interpretări ale cărții de vis erotice

 • Autorii explică apariția spiritelor rele într-un vis prin dorința secretă a contemplatorului visului de a deveni lider.
 • O frică copleșitoare la vederea unei imagini mitice avertizează visătorul că este împins la acțiuni inestetice.
 • Dacă o persoană, conform scenariului nocturn, s-a transformat într-un diavol cu ​​abilități magice, atunci, în realitate, tânjește după dragoste, noi emoții.

Pentru interpretarea corectă a vederii nocturne cu un demon, este important să ne amintim detaliile imaginii mistice. Dacă visătorul a reușit să scape din închisoarea demonică, un astfel de scenariu profetizează dobândirea de noi cunoștințe pe o cale de viață lungă.

Diavolul care a apărut în vis nu promite necazuri fatale în realitate. Dar neglijarea promptului subconștientului poate duce la consecințe imprevizibile, care, în general, nu vor mulțumi visătorul. Mai ales în cazul contactului cu un reprezentant al unei cohorte demonice.

Diavolul arată spre sicriu

Interpretarea viselor Diavolul arată spre sicriu ai visat de ce diavolul arată spre sicriu într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Diavolul într-un vis arătând un sicriu citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sicriu

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor vrea să ucidă

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsătorie nereușită.

Visul în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală.

Așa a interpretat Vanga vise în care există un sicriu.

Să presupunem că ai visat la un cortegiu funerar. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe sicriu. Acest vis înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Am visat că mergi într-un cortegiu funerar și cărai un sicriu – în realitate, fă un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva apropiat.

Cu efort, bagi cuie în capacul sicriului – în viața reală vei face totul pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți necazurile.

Un sicriu acoperit cu pământ prevestește răul.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Interpretarea viselor – Sicriu

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Interpretarea viselor – Sicriu

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Interpretarea viselor – Sicriu

Interpretarea viselor – Sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Interpretarea viselor – Sicriu

Pentru nunta, a sosit.

Realizarea unui sicriu – pentru nunta viitoare, realizarea unui profit sau promovare.

Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis pentru nunta viitoare.

Să vezi un sicriu deschis și gol este în pericol.

Un sicriu plutind pe apă – spre mare bogăție.

Din mormânt apare un sicriu – din fericire.

Să stai într-un sicriu într-un vis și apoi să te ridici din el – la renașterea puterii, câștigând pace și încredere în sine.

Pentru a vedea mormântul – vă așteaptă noroc și patronaj.

A fi în interiorul sicriului – spre dezamăgire, dificultăți în afaceri.

Car funerar într-un vis – la separare, schimbări în afaceri

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul este cel mai adesea un simbol al organelor genitale feminine, uterul.

Un sicriu scump și frumos simbolizează sănătatea și posibila fertilitate.

Un sicriu putrezit sau rupt simbolizează infertilitatea.

Un sicriu ieftin simbolizează un complex de inferioritate și vorbește despre lipsa stimei de sine a visătorului.

Sicriul de zinc simbolizează posibile pericole și necazuri pentru visător, inclusiv în sfera sexuală.

Interpretarea viselor – Sicriu

Visezi un sicriu gol – un vis prevestește moartea prematură a unei rude; în cel mai bun caz, o boală.

Sicriul stă în biserică, este presărat cu flori – ești înnebunit după alesul tău, dar căsătoria va fi nereușită; cel rău dornic îți va face un nod la spate, iar lecțiile trecutului nu-ți vor face bine; cere unui prieten să dezlege acel nod.

Știi că sicriul din fața ta este pentru tine – nu în cele mai bune momente vă așteaptă viața de familie; necazurile îți vor umbri pacea.

Te vezi într-un sicriu sau te vezi stând pe un sicriu călare – atât în ​​afaceri, cât și în viața personală te așteaptă mari necazuri; îngerul tău păzitor pare să fi uitat de tine.