Interpretarea viselor inunda un val mare

Viitură cu val mare

Interpretarea viselor Potoziune a valului mare a visat de ce într-un vis un val mare de inundații? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o mare inundație într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – inundație

A vedea un potop într-un vis – la necazuri și nenorociri.

Dacă vedeți o inundație într-un vis, atunci aceasta prefigurează o luptă lungă și obositoare pentru o situație financiară stabilă.

Dacă vezi într-un vis că o inundație se apropie de casa ta, atunci în realitate te vei confrunta cu dificultăți și încercări.

Dacă vezi într-un vis că un potop ia oamenii, atunci acest lucru te prevestește cu pierderi grele și deznădejde.

Dacă visezi că a avut loc o inundație și apa noroioasă poartă diverse gunoi, acesta este un semn că încearcă să te defăimească.

Dacă visezi că te îneci în timpul unei inundații, atunci asta indică faptul că afacerile tale sunt supărate și nu vezi o cale de ieșire din această situație.

Dacă vă vedeți înecându-vă în apă noroioasă, acesta este un avertisment privind o boală debilitantă severă.

Dacă vedeți un potop într-un vis de joi până vineri, atunci acest lucru indică faptul că pierdeți timpul într-o luptă fără rezultat.

Dacă visezi la o inundație de vineri până sâmbătă, atunci trebuie să faci multe eforturi pentru a depăși presiunea partenerilor de afaceri.

Dacă vedeți o inundație de sâmbătă până duminică, atunci acesta este un prevestitor al unei boli și trebuie să aveți grijă de sănătate.

Apropo, odată ajuns la Paris o companie strălucită s-a adunat în casa unui domn nobil. Printre invitați s-a numărat și faimosul ghicitor Cazotte.

Conversația s-a îndreptat către viitor. Doamnele au început să întrebe ce le așteaptă pe toate. Cazotte a negat la început, apoi a spus că unul dintre cei prezenți – domnul Condorcet – se va otrăvi în închisoare, iar celălalt – Chamfort – îi va tăia venele.

Restul va fi decapitat. „Ce predicții sumbre”, a exclamat unul dintre cei prezenți, dar doamnele nu vor fi atinse de asta? — Vă înşelaţi, doamnă, răspunse Cazotte, doamnele vor avea aceeaşi soartă, veţi fi executată.

Aceste cuvinte i-au făcut pe toată lumea să se simtă inconfortabil. Atunci unul dintre cei prezenți a pus o întrebare despre ce s-ar întâmpla cu el.

„Vei deveni preot”, i-a răspuns ghicitorul. Acest mesaj a stârnit râsul tuturor celor prezenți, pentru că La Harpe, căruia i s-a adresat ultima predicție, era cunoscut pentru părerile sale ateiste. „Dar ce se va întâmpla cu tine?” îl întrebă pe ghicitor.

„Îmi vor tăia capul”, a fost răspunsul. Nu i s-au mai pus întrebări lui Casotte în acea seară.

În noaptea aceea, La Harpe a avut un vis. A văzut că Parisul era inundat de apă. A fost o inundație uriașă.

A văzut că gunoaiele, lucrurile, cadavrele plutesc, toate acestea erau amestecate, iar apa continua să vină.

Oamenii încearcă să scape, dar nu reușesc, pentru că apa îi copleșește și îi târăște. La Harpe a văzut cu groază că apa s-a transformat în roșu și valuri sângeroase năvăleau în jur.

La Harpe s-a speriat, s-a uitat năucit la apa care se apropia de el. Dar groaza l-a împins să treacă la acțiune și a început să caute refugiu dintr-o inundație însângerată.

Dar nu era scăpare nicăieri. Și deodată s-a văzut pe treptele unei clădiri. A ridicat privirea și și-a dat seama că era o biserică.

La Harpe nu a spus nimănui despre visul său. Dar câțiva ani mai târziu a avut loc Revoluția Franceză.

Toate predicțiile lui Cazotte s-au adeverit, iar el însuși a fost executat cu ghilotină.

Văzând cu ochii lui toate ororile revoluției, La Harpe s-a refugiat în biserică, s-a făcut preot.

Odată a văzut din galeria catedralei cum mulțimile de oameni umpleau străzile Parisului.

În acel moment, și-a amintit de visul său, când o inundație sângeroasă a inundat străzile orașului și el însuși a găsit mântuirea pe treptele templului.

Care este visul Potopului conform cărții de vis

7 octombrie 2019 la 13:26 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Potopul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Care este sensul unui potop într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul Potopului și ce înseamnă acesta:

Un vis despre un potop – Să fii dus de valuri într-un vis și să fii eliberat – să experimentezi remuşcări pentru trecut; purtat cu patul – la o descoperire fericită sau la o fericire neprevăzută. Privirea inundației de departe este un avertisment despre o persoană obsesivă, inundarea la ferestre – din fericire, mult noroc.

Sonnik Miller

De ce visezi un Potop într-un vis?

Inundații – Dacă într-un vis vezi cum apa inundă o zonă mare și te duce cu murdărie și moloz, atunci în realitate vei fi lovit de boală, afacerile tale vor scădea; cu toate acestea, relațiile tale de familie vor avea de suferit cel mai mult.

Dacă într-un vis vezi un oraș sau un sat inundat de ape întunecate, asta înseamnă o catastrofă care va atrage mari nenorociri. A vedea oameni duși de un potop este un semn de pierdere grea și de disperare profundă care va face viața tristă și inutilă.

Un vis în care vezi întinderi vaste sub apa limpede promite prosperitate și pace câștigată după o luptă aparent fără speranță cu soarta.

Cartea viselor moderne

Inundă ce înseamnă pentru visător

Flood – Întreprindere profitabilă, bogăție.

Visul lui Azar

Care a fost visul Potopului conform surselor spirituale

Flood – Bunăstare, bogăție neașteptată.

Veche carte de vis rusească

A vedea o inundație înseamnă ruină completă și aventuri importante.

Micul Weses carte de vis

Care este visul unei inundații?

Vis de inundație – Călătorii, afaceri profitabile, bogăție // ruină; apă curată – obstacole; noroios – afaceri proaste.

Cartea viselor esoterice

Inundare – Vedere – pentru a intra în panică, deznădejde. Căderea într-un potop te poate copleși cu panică, psihoză de grup. Nu ceda!

Cartea explicativă a viselor

De ce visezi la o inundație

A fi dus de valuri și eliberat este remuşcare în trecut; cu un pat – o descoperire fericită sau o fericire neprevăzută, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Cartea de vis vedica a lui Sivananda

Visezi la o inundație

Flood Dreams – Pentru comercianți, un astfel de vis prezice tranzacții de succes și călătorii în siguranță. Cu toate acestea, pentru oamenii obișnuiți, inundațiile promite sănătate precară și circumstanțe dificile.

Citeste mai mult:  Visând la o mătușă moartă

Cartea pentru visele copiilor

Inundații – Dacă vezi apă care inundă pământul, asta înseamnă că viața ta va merge din ce în ce mai bine, vor fi ceva progrese în ea, norocul se va întoarce spre tine. Dacă apa din timpul inundației vine prea repede și vă provoacă frică, atunci nu vă va fi ușor să vă adaptați la condițiile care se schimbă rapid din viața voastră, veți fi în pierdere de ceva timp. Nu ar trebui să pierdeți timpul gândindu-vă, ci să luați lucrurile în propriile mâini, altfel puteți pierde o șansă fericită, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre o inundație

Vederea unui potop într-un vis promite o schimbare în stilul de viață sexual obișnuit, care este asociată cu apariția unui nou partener sexual. Există amenințarea unei schimbări de orientare, dar numai dacă ceva te împinge la o astfel de decizie, de exemplu, dacă un reprezentant al minorităților sexuale pune ochii pe tine.

Dream interpretare Tsvetkova

Inundații – Apă curată – amânare temporară a treburilor, piedică temporară; apa de inundație este noroioasă și revărsată – o situație ciudată într-un loc ciudat; înconjurat de apă – pentru a fi în lux, conform cărții de vis – predictorul.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la o inundație, ce înseamnă?

Flood – Avertizare asupra emoțiilor necontrolate care copleșesc și copleșesc. A vedea de departe este un avertisment despre o conexiune periculoasă, o cunoaștere proastă. Un potop care amenință viața visătorului – suferință, pierdere, o schimbare a stilului de viață.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Potopului din visul tău

Visele unei inundații – Apă noroioasă, murdară – suferință, experiențe negative puternice, o situație fără speranță. Apa curată este o binefacere, o achiziție majoră. Apa dusă – schimbări majore (pe baza contextului visului). Înecare (dar nu înecare!) – la bogăție.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat la un potop

Un vis despre inundații – Să suferi de o inundație într-un vis – în viața reală, ești adesea copleșit de instinctele primare care aduc multă durere ție și celor dragi. Sfatul nostru pentru tine: încearcă să nu te concentrezi pe ceea ce îți dictează instinctele tale de bază, în niciun caz nu cedează puterii lor elementare. Încercați să vă direcționați energia către un canal mai pașnic și mai inofensiv pentru ceilalți. Privind potopul din lateral – un vis înseamnă că în curând se va întâmpla ceva global în viața ta, care va răsturna ordinea anterioară și va distruge toate principiile.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Potopul, cum să dezvăluiți simbolismul

Inundații – Vederea unei inundații într-un vis – la diferite evenimente adverse. Dacă într-un vis vezi că apa vine în picioare, atunci în realitate vei avea probleme asociate cu imobiliare.

Dacă vezi că inundația îți inundă casa, atunci ai mari probleme în viața de familie, situația este atât de gravă încât trebuie să te gândești în primul rând la căsnicia ta. Dacă nu sunteți căsătorit, atunci trebuie să vă reconsiderați relația cu fanul. Dacă ai visat că apa era foarte noroioasă în timpul unei inundații, atunci aceasta indică probleme asociate vieții intime.

Dacă ați visat că vă înecați în timpul unei inundații, acesta este un avertisment că trebuie să vă luați în serios sănătatea, deoarece boala vă așteaptă. Și dacă te îneci în apă noroioasă, atunci boala va fi lungă și severă.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Inundații – Pentru bani.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Văzând un potop într-un vis – spre desfătarea elementelor.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Să visezi la o inundație – până la ieșirea de pe malurile râului.

Care este visul unei inundații și merită să ne fie frică de o catastrofă în realitate?

Dezastrele naturale – uragane, tsunami, tornade și inundații – i-au speriat întotdeauna pe oameni, ceea ce nu este surprinzător, deoarece nu au control asupra vremii și nu pot rezista dezastrelor naturale. Visele în care o persoană vede străzile orașului inundate sau un val oceanic sunt extrem de înspăimântătoare și neplăcute. Care este visul unui potop și este un astfel de vis un avertisment asupra unui dezastru iminent?

De ce visezi un potop: interpretări în cărțile de vis

Majoritatea cărților de vis interpretează visele de noapte în care există o inundație sau un tsunami în moduri diferite, dar aproape toată lumea este de acord că astfel de vise nu sunt deosebit de favorabile.

 1. Dacă o persoană a visat că a asistat la un potop, atunci poate că în viața reală este copleșită de gânduri și emoții care îl împiedică să se concentreze asupra treburilor sale obișnuite. Ar trebui să încercați să vă distrageți atenția de la gândurile dificile, mai ales dacă acestea interferează cu munca sau relațiile cu cineva drag.
 2. A vedea un potop de departe poate însemna că lângă visător există o persoană care atrage energie și vitalitate din el. Este necesar să se calculeze un astfel de nedoritor și să evite comunicarea cu el în viitor.
 3. Vizionarea unei inundații într-un vis și a nu experimenta frică sau panică în același timp înseamnă că visătorul știe să-și analizeze acțiunile și încearcă să-și facă față propriilor neajunsuri.
 4. Pentru sexul frumos, visele de inundații sunt un semnal că au un rival care depune toate eforturile pentru a-și lua persoana iubită departe de ea. După un astfel de vis, femeile ar trebui să se uite cu atenție la propriile prietene sau la colegii soțului.

Pentru un bărbat, o inundație în vis poate fi un semn că va primi o promovare la locul de muncă sau o funcție la care a visat de mult.

Inundație într-o carte de vis (video)

De ce visezi o inundație în oraș, pe stradă, în casă

În funcție de ceea ce se întâmplă într-un vis, visele de noapte cu dezastre naturale pot avea semnificații diferite.

 • Dacă visezi că un val uriaș a lovit orașul, spălând copacii și mașinile în calea lui, atunci un astfel de vis servește ca un avertisment că va trebui să faci față dificultăților neașteptate la locul de muncă. În viitorul apropiat, este de dorit să vă abțineți de la proiecte și aventuri riscante.
 • Străzile inundate într-un vis pot fi un semn că o inundație poate avea loc și ar trebui să vă pregătiți pentru aceasta.
 • Dacă ai visat că un val de apă întunecat și clocotitor se apropie de sat, atunci, în realitate, visătorul se poate aștepta la vise neîmplinite și la dragoste neîmplinită.
 • Pentru a vedea într-un vis cum un val mare poartă oamenii care nu pot rezista elementelor – la posibile pierderi sau pagube materiale. Ar trebui să semnați cu atenție documente valoroase și să studiați cu atenție contractele.
 • Ai avut un coșmar în care apa îți inundă propria casă? Visătorul trebuie să dedice mai mult timp familiei și rudelor. Cel mai probabil, un astfel de vis avertizează asupra posibilelor conflicte familiale sau a lipsei de înțelegere cu copiii.
 • Pentru o persoană care vede în vis că apa i-a inundat casa și este dusă de un val împreună cu mobilierul și obiectele de uz casnic, atunci acesta este un semn favorabil care promite noroc în chestiuni financiare.
 • Dacă o fată visează că apartamentul ei a fost inundat de vecini, atunci printre fanii ei se află un iubit care este pregătit pentru o relație serioasă și poate i se va oferi o cerere în căsătorie.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă când un bărbat visează la un pește

Străzile inundate într-un vis pot fi un semn că o inundație se poate întâmpla cu adevărat.

Un vis în care o persoană vede grădini, câmpuri sau văi inundate cu apă este considerat de bun augur și promite bunăstare, o viață de familie calmă.

Salvați-vă de potop într-un vis

Visele cu inundații sau valuri mari, tsunami-urile pot fi înfricoșătoare, dar visele nocturne, în care visătorul se află în centrul unei inundații sau încearcă să scape de apa care se apropie de el, sunt de două ori teribile și neplăcute.

 • Fugirea de inundație într-un vis denotă obstacole neașteptate care pot interfera cu realizarea scopului. Un astfel de vis avertizează că va trebui să luați măsuri active și decisive pentru a reuși în afacerea dorită.
 • Dacă o persoană a visat că a căzut într-un vârtej care clocotește și, în ciuda tuturor eforturilor, nu a putut înota afară, atunci acesta este un avertisment că cineva încearcă să interfereze cu planurile sale.
 • Un vis în care visătorul este purtat de un curent de apă furtunoasă și nici măcar nu încearcă să lupte pentru viața lui, înseamnă că, în realitate, este prea pasiv și acest lucru îl împiedică să obțină rezultatul dorit la locul de muncă sau într-o relație de dragoste .
 • Un vis în care o persoană se zbate într-un curent de apă, iar cineva din apropiere încearcă să o ajute să iasă, promite că în viața reală îi vor da un umăr sau îi vor ajuta să rezolve o problemă dificilă.
 • Salvarea altor persoane de la un potop înseamnă că cei dragi suferă de indiferența visătorului și au nevoie de atenția și îngrijirea lui.
 • Dacă apa din valul care purta o persoană a fost curată și transparentă, acest lucru arată că va fi în curând învârtită de un vârtej de noi experiențe de dragoste și gânduri pasionale.

Un vis în care un flux murdar și noroi acoperă visătorul cu capul său poate fi un prevestitor al unei boli sau răni grave viitoare. De asemenea, un astfel de vis avertizează că este mai bine să amâni toate problemele serioase până la vremuri mai bune.

Văzând apă venind de peste tot într-un vis

Privind într-un vis cum apa care vine de pretutindeni inundă încet întregul pământ, fără a lăsa o singură bucată de pământ uscat, prevestește că soarta va fi favorabilă visătorului în toate eforturile sale. Îndreptându-se constant spre scopul propus, el își va putea realiza planul.

Privind într-un vis cum apa care vine de pretutindeni inundă încet întregul pământ, fără a lăsa nici măcar o bucată de pământ uscat, prevestește că soarta va fi favorabilă visătorului

Un vis în care un șuvoi de apă din toate părțile ajunge foarte repede și inundă întreaga zonă înseamnă că nu ar trebui să-ți asumi riscuri în chestiuni financiare luând decizii pripite, deoarece poți să-ți pierzi toată averea și să faci faliment.

De ce visezi o inundație, un val mare, un tsunami

Uneori, visele de inundații nu se limitează la fluxul de apă care inundă străzile unui oraș sau sat. Deseori oamenii visează că sunt acoperiți de un val uriaș de tsunami sau aruncați în ocean de apă învolburată. Dar, în mod ciudat, majoritatea cărților de vis interpretează astfel de vise ca fiind excepțional de favorabile.

 • El se află într-un vis pe ocean și urmărește cât de mari valuri spumoase se rostogolesc pe surf – la un sentiment de dragoste puternic și mistuitor, care îl va copleși pe visător și îi va oferi noi emoții necunoscute. Trebuie doar să fii extrem de atent să nu te îneci în această piscină și să nu te pierzi.
 • Valurile de tsunami pot visa la evenimente turbulente viitoare în care o persoană se va arunca cu capul cap. Un astfel de vis înseamnă că visătorul nu se va plictisi în viitorul apropiat și va avea o mulțime de muncă interesantă.
 • Visele cu valuri mari ale oceanului și tsunami sunt deosebit de favorabile pentru oamenii implicați în comerț. Un astfel de vis le promite mulți clienți noi și profituri excelente.

Interpretarea potopului în diferite cărți de vis

 • În cartea de vis a lui Miller potopul și apa mare simbolizează prosperitatea, prosperitatea și stabilitatea.
 • Potrivit lui Freud, visele de noapte cu potop pentru o femeie sunt un semn de sarcină iminentă. Pentru bărbați, un astfel de vis înseamnă disponibilitatea de a crea o familie și de a avea grijă de copii.
 • În cartea de vis vedic sensul potopului într-un vis este nefavorabil. Promite boli sau probleme grave de sănătate.
 • Cartea de vis Velesov interpretează un astfel de vis ca o călătorie plăcută sau un chilipir.
 • Reconsiderați relația cu persoana iubită oferite carte de vis erotică. În ea, visul unui potop este interpretat ca nemulțumire în viața sexuală și răcire față de un partener.

De ce visezi la apă (video)

În cele mai multe cazuri, visele în care visătorul este martor sau devine participant la dezastre naturale servesc drept avertisment asupra pericolelor iminente sau a posibilelor eșecuri. Dar nu uitați că niciun vis nu ar trebui să controleze viața unei persoane, deoarece numai el poate găsi o soluție la toate problemele și necazurile dacă își arată toată voința și puterea.

De ce visezi un potop, un potop?

Un sentiment de pericol este ceea ce simte o persoană când vede o inundație sau o inundație într-un vis. Dar este totul atât de înfricoșător și ce îl așteaptă pe visător în viitor? În multe privințe, acest lucru depinde nu numai de condițiile, circumstanțele și locul în care persoana care visează a fost depășită de elemente, ci și de metoda de interpretare sau, mai degrabă, de cartea de vis, din care există un număr suficient.

De ce visezi la un potop conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul american Miller a devenit faimos pentru crearea propriei cărți de vis, care este, de fapt, rezultatul a mulți ani de muncă minuțioasă. Dacă îl credeți pe Miller, atunci nu ar trebui să vă fie frică de desfătarea elementelor văzute într-un vis, deoarece potopul promite schimbări pozitive în viață, în plus, în oricare dintre zonele sale.

Dar dacă ați visat la puterea incredibilă a tsunami-ului, atunci ar trebui să vă fie teamă că în viitorul apropiat se poate întâmpla un dezastru celor mai apropiate rude ale visătorului: un accident de mașină, un incendiu sau ceva similar.

Citeste mai mult:  De ce visează un bărbat la o nuntă

Un val care răsturnează un participant la evenimente și îl acoperă prevestește un rezultat de succes în afaceri. Dacă vine un val uriaș, măturând totul în cale, iar cel care doarme pur și simplu urmărește această imagine din lateral, atunci realitatea va fi mai severă și va trebui să treacă printr-o serie de teste.

Fluxurile de noroi care acoperă așezările sau un râu care își revarsă malurile sunt vestigii de dezastre grave și dezastre naturale. Dacă șuvoaiele de apă noroioase și clocotitoare duc oamenii într-o direcție necunoscută, atunci aceasta va trebui să cunoască în curând durerea pierderii, iar moartea celor dragi va face viața visătorului absolut inutilă și lipsită de sens.

Inundație într-un vis – cartea de vis a lui Vanga

Potrivit clarvăzătorului bulgar, toate visele în care apare un potop sau un potop sunt un simbol al debutului unor zile anxioase, fără bucurie, pline de disperare și deznădejde pentru visător. Mărimea problemelor depinde de mărimea undelor, adică cu cât valul este mai mare, cu atât necazul este mai mare.

Când o persoană vede o inundație într-un vis, atunci o așteaptă o serie de eșecuri, necazuri și dezamăgiri, care se numește în mod obișnuit o dungă neagră. Valurile mării de dimensiuni mici, care se joacă în surf, prevestesc o eliberare neașteptată, cu adevărat miraculoasă, de necazuri și necazuri, prin urmare, un astfel de vis nu trebuie de temut.

Ce înseamnă: a visat la o inundație? interpretarea lui Freud

Fii frică de elementele care îți distrug locuința, pentru că asta promite o discordie serioasă în familie, iar nici posibilitatea unui conflict major cu partenerii de afaceri nu poate fi exclusă. Sigmund Freud a crezut întotdeauna că inundațiile și potopurile nu sunt vise bune, iar acest vis pur și simplu nu poate fi interpretat pozitiv.

Oricine vede într-un vis pofta elementelor se poate pregăti pentru ce e mai rău, iar severitatea testelor depinde de mărimea valurilor și de lățimea apei. Pentru a „rămâne în șa” și a nu se strica, o persoană trebuie să-și adune toată voința într-un pumn și să fie pregătită pentru orice surpriză.

De fapt, acest vis avertizează asupra unor necazuri iminente și oricine este avertizat este înarmat. Rezultatul final al evenimentelor reale depinde de puterea de voință a visătorului, de rezistența, răbdarea și înțelepciunea sa.

De ce visezi un potop într-o carte de vis modernă

Poate că visătorul va putea evita necazurile, dar numai dacă apa nu îi vine în picioare, deoarece multe evenimente, precum elementele, pot fi observate din lateral. Oricine a văzut o inundație într-un vis trebuie să fie atent în problemele legate de cumpărarea sau vânzarea de bunuri imobiliare.

Și dacă o persoană visează că apa a atins pragul casei sale, atunci aceasta promite apariția certurilor și necazurilor în familie. Va trebui să vă reconsiderați relația și să salvați barca familiei înainte ca aceasta să se prăbușească pe recifurile aspre de zi cu zi.

Apa noroioasă prezice apariția problemelor în sfera intimă, iar abundența de resturi de pe suprafața unei astfel de ape indică în mod clar că cineva răspândește bârfe în spatele bârfelor adormite și încearcă să-l discrediteze în toate modurile posibile. O persoană care se zbate într-un curent de apă se va îmbolnăvi în curând sau va da faliment.

De ce visezi un potop conform cărții de vis a lui Yuri Longo

A deveni victima unei inundații nu este de bine. Astfel de vise li se întâmplă oamenilor care sunt în puterea instinctelor, și nu a bunului simț, ceea ce este foarte rău atât pentru ei înșiși, cât și pentru mediul lor imediat. Principalul lucru este să nu cedeți elementelor dintr-un vis și influenței instinctelor dvs. în realitate.

Privind acest cataclism natural din lateral înseamnă că ceva se va împlini în curând. Visătorul așteaptă un eveniment grandios care îi va întoarce complet viața și îl va face să perceapă realitatea într-un mod nou. Aceste schimbări sunt ireversibile și inevitabile și, dacă se întâmplă, atunci pentru totdeauna.

De ce visezi un potop conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Dacă fluxul de apă curgătoare este curat, atunci este în regulă: vor apărea dificultăți temporare care vor trece în curând de la sine. Dar dacă într-un vis o persoană a fost literalmente copleșită de un val murdar, atunci aceasta înseamnă că va deveni un ostatic al circumstanțelor de neînțeles și neplăcute sau se va găsi într-un loc foarte neobișnuit. Când visătorul este înconjurat de apă din toate părțile, aceasta prezice o viață de lux și o bătrânețe confortabilă.

De ce visezi o inundație într-un apartament, casă

Dacă ați visat la o inundație în propria casă, atunci ar trebui să vă așteptați la certuri în familie, scandaluri și alte conflicte. Este în puterea visătorului să prevină toate acestea, prevenind o furtună serioasă. Și pentru aceasta trebuie doar să prioritizați corect și să acordați atenție celor dragi. Vecini inundați într-un vis? Așteaptă-te la certuri și confruntări cu ei.

Un apartament inundat, văzut în toate, este un prevestitor al viitorului faliment și, eventual, al sărăciei. Deși, încă poate fi corectat, deoarece un astfel de vis semnalează că o persoană înțelege adevărata stare a lucrurilor, dar nu vrea să încerce să repare ceva. Dar în zadar. O astfel de inacțiune poate duce la ruina financiară completă.

De ce visezi o inundație pe stradă, o inundație în oraș

O inundație visată pe stradă, în realitate, promite apariția unui număr mare de oameni pe ea, printre care va fi o persoană care a văzut acest vis. Nu este necesar ca acestea să fie festivități sau o procesiune de carnaval – probabilitatea de demonstrații și mitinguri este, de asemenea, mare.

Există o altă interpretare cu privire la personalitatea unei persoane adormite. Viitura de pe stradă simbolizează explozia emoțională care l-a acoperit pe visător. Trebuie doar să te uniți, să înțelegi cu calm ce se întâmplă și să iei decizia corectă.

O inundație în oraș, văzută într-un vis, prevestește o repetare a acelorași evenimente, dar numai în realitate.

De ce visezi o inundație în baie

Inundația din baie sugerează că este timpul să te gândești la situația ta financiară, care este destul de zguduită. Afacerile sunt pline de situații neprevăzute, prin urmare, poți să-ți prinzi valul și să fii în permanență pe el, sau pur și simplu poți dispărea în abis fără urmă. Și modul în care merg lucrurile depinde de comportamentul viitor al visătorului, de întreprinderea și capacitatea sa de a lua decizii non-standard.

De ce visezi la o inundație și la intrarea apei

Depinde mult dacă apa este tulbure sau limpede. Dacă apa este tulbure, atunci nu ar trebui să se aștepte nimic bun de la un astfel de vis, iar dacă este transparentă, atunci există întotdeauna o șansă pentru ceva bun. Când o persoană vede un potop într-un vis, dar numai în termeni generali, fără detalii, aceasta indică faptul că va câștiga faimă și avere, totuși, la bătrânețe.

Apa care intră este o amenințare: sănătatea umană sau proprietatea. Va trebui să lupți pentru bunăstarea ta și, dacă lași treburile tale să-și urmeze cursul, poți pierde totul.